Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Dace II kolónia (Lerombolt Föderációs bázis területe)
Dace II kolónia
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2014-08-14, 18.55.59 | Üzenet # 1
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Federation Defense Force III  

Ep3 

"A csapat" 

A Defense Force,bevetésre kerül nem egészen 20 percen belül..szólalt meg egy admirális ,majd a Defense Force tagjainak oda adott egy-egy jelentést arról hogy mi a helyzet azon a helyen ahol lesznek..kiderült a jelentésekből,hogy egy Querreriai bázisra kell behatoln (ahol van 10 civil)i ami egy elhagyatott és lerombolt Föderációs utánpótlás területen van közel a Querreriai és Föderációs ellenséges zóna között ,ami a Argelius és a Regulus térség között húzódik el . 

Feladat a civilek kimenekítése és a bázis felrobbantása ,a Querreriak elől. 

Extra feladat: lehetőleg megölni azokat a Querreriakat akik ,megtudtak Föderációs kódokat . 

20 perc múlva.17:30 perc-Szombat-Dace II kolónia (Lerombolt Föderációs bázis területe) 

Egy Defense Force-s személyre szabott harci szállító ,kezd el haladni egyenes irányban a sivatagos úton ami port szór szét az út többi részére. Majd még kettő ugyan ilyen harci szállító jön utána . Az első harci szállító vezetői ülésében ,Nubet Throvson a felső turret részén pedig Tom Genere ül.Ahogy haladnak előre , a Querreriaiak felé ,Throvson elordította magát: 

-Készülj! 

Majd ahogy haladtak tovább már látszódtak a térségből a Querreriak majd a másik harci kocsi is felkészült.Nekik a vezetői ülésen ,Bruke a turret részén pedig Jerry volt.A harmadik harci kocsi vezetője pedig,Chester volt a turret részét pedig Dan Pierce irányította.A többiek a kocsik belső részében várakoztak....... 

-----------------
-----------------

Ahogy egyre közelebb érkeztek elindult , a  küldetés....Tom Genere,beélesítette  a phaser turretet ami a  harci kocsi felső részén helyezkedett el,majd  tüzelni kezdett vele . Rögtön el talált egy  ,Querreriai fegyver szállítót ami  ripityára robbant szét és ennek a hatására pedig , a körülötte lévő  ellensége osztagnak a fele égni kezdett ,a  másik fele ugyan  túl élte  de csak addig amíg nem jött a másik harci csapatszállító aminek a turret részén Jerry volt. A félig Vulkáni tiszt nem hagyta  meg a  lehetőséget hogy lőhessenek , a rögtön beélesíthető mini torpedó  ágyúból ki lőtt egyet  rájuk majd  még egy sorozatot a mellete  lévő ellenséges   harci kocsira  aminek ennek a hatására  elrepült messze  és  felrobbant ,a  Querreriai  harcosok pedig a földre kerültek vagy  szénné égtek. Ekkor ,egy meg maradt  Querreriai elit elő tűnt az álcája  mögül,de  mielőtt tudott volna lőni  a harmadik  csapatszállító taposta  agyon azt  és  Chester  még a földbe  küldött  mellé pár  sorozatot a  distruptor ágyújával. Úgy tűnt hogy  , az épület  bejutásához viszont még méterek  választották el a csapatot.

Sorrend:
Jerry-Bruke-Chazy-Dan-Genere-Nubet-Dárius-Blake-Lily


Zene:





"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2014-08-21, 11.48.22 | Üzenet # 2
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
20 perc...20 perc múlva bevetésre kerülünk mondja egy admirális hát ha minket hívnak akkor nagy a probléma.Az admirális át ad nekünk.Elolvasom a jelentést.Lerombolt bázis....fogva tartott civilek...És Querriaiak...Elolvasom az extra feladatott is."Lehetőleg megölni azokat a Querriaiakat akik megtudtak föderációs kódokat."Amint elolvastam a jelentést földhöz vágom azt dühömben ami persze nem látszódott rajtam.Gyorsan ellenőriztem a Horizonp  6-os fegyveremet és a kompressziós fegyveremet is minden rendben volt velük.- végre nekem való feladatok gondolom magamban.20-perc múlva már a defense forcesos csapatszállítóban mentünk a célpont felé a sivatago úton.Lasaan közeledtünk a bázishoz már látszottak a Querriaiak.Az előttem lévő csapatszállító fegyvere aktíválódtak és egy adag Querriait elintézett de én sem voltam rest nem hagytam időt arra hogy választ adjanak le.Azonnal élesítettem a Mini torpedóvetőt és ki lövők egy torpedót ami a maradék ellenséget is elintézett.Észre veszek egy Querriai csapatszállítót azt is megsorozom a Mini torpedókkal a jármű messzire elrepült a robbanás erejétől.Még szétlövőm az ellenséges járműveket hogy ne tudjanak elmenekülni...Az akció elkezdődött.

 (HU)
 
SBruke
Dátum: Szombat, 2014-08-23, 20.32.37 | Üzenet # 3
Royal elsőtisztje/parancsnok/tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 29
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
- 20 perc múlva bevetésre indulunk úgyhogy kapjátok össze a seggeteket! - szóltam miután felpattantam a székből a megbeszélés után. Teljesen be voltam pörögve, még tapsoltam is egy pilllanatra, de persze próbáltam komolyan viselkedni Nubet előtt,  nehogy azt higgye nem veszem elég komolyan az ügyet.
- Odavágunk nekik rendesen.- Csapkodtam meg Nubet vállát.- Meg kapják amit érdemelnek. Harcra mindenki! - Lehúztam  egy pohár vizet, átöltöztem a katonai ruhámba és már indultunk is.
Nem sokkal ezek után a  poros sivatagban voltunk, harci kocsikkal, készen arra hogy odavágjunk. 
- Ezt meg fogják érdemelni!- Ordítottam oda Jerry-nek a fegyveremet lóbálva. A Dace kolóniát akarjátok, hát nem kapjátok meg! - Gondoltam ordítva magamban. 
Ahogy vezettem gyorsan a kocsit már láttuk a távolban a kolóniát. Ekkor maimális sebességre kapcsoltam, befaroltam, Jerry pedig mindenkit szétlőtt akit ért. Én közbe fél kézzel lőttem őket ahogy értem.
- DÖGÖLJETEK MEG! - Vissza fordítottam a kocsit és egyenesen feléjük rohantam. - haha! - Méterek voltak még hátra de engem teljesen elkapott a hév.


 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Csütörtök, 2014-09-04, 19.48.00 | Üzenet # 4
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ültem a székemen és rágtam a körmömet.
Megböktem a megbeszélésen a rögtön mellettem ülőt,és egy vigyorral bólintottam olyan arccal mint aki azt mondja: jólesz igen, hujj de jó lesz.
Biccentettem, majd magamra tekertem a sálam és két pillanaton belül isten-királynak éreztem magamat.
Hátra dőltem, hintáztam kicsit a székemen, majdnem gerincre vágtam ezzel egyépként saját magam. De végül is nem gyütt be az aksön.
Felálltam, és az ezer éves acélbetétesemben követni kezdtem a  csapat legjavát.

No, nem kellett sok idő már lenn is rohadtunk a dace II kolónián. A Querreriaiak már jöttek is, mint a húsra kiéhezett hiéna és támadni akartak. A kemény Jerry bátyám lőtte őket tövig, én meg nevetve szánkáztam a kocsival mert tök muris volt.
Amikor befaroltam oda kiabáltam Dan-nek:
- Vigyázz!- Ő már lőtte is az eliteket. Nem volt épp egy egyszerű eset.
Útközben fél kézzel lőni kezdtem a beépített cannonnal.
- JUHU!! artériás vérzést okoztam nekik nézzd már!





Az üzenetet módosította ChazyMcCoy - Csütörtök, 2014-09-04, 19.51.27
 (HU)
 
DanPierce
Dátum: Szombat, 2014-09-06, 15.57.19 | Üzenet # 5
Royal-Tizedes-Fegyvertáros
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Csak hogy elindultunk!

Ordítottam oda amikro el indult a kocsi konvoj egymás háta mögött én rögtön Chester mellé szegődtem ,bár ez nem volt kérdés..

-Rendesen oda sózunk nekik!

Szóltam le a vezetőhöz aki Chester volt ,aztán el hangzott az a szó hogy készüljünk..

-Ezt már szeretem..

Rögtön be is élesítettem az ágyút ezek után majd amikor megfelelő távban voltunk elordítottam magam..

-Huhú! ezt nektek csóríkáim!

El kezdtem sorozni őket és az elitek ide-oda estek tőle ,amikor az egyik a jármű elé ment Chetser pedig szét taposta..

-Hú! Igen!2 pont nekem!



 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Dace II kolónia (Lerombolt Föderációs bázis területe)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: