Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » U.S.S. CHALLENGER (U.S.S. CHALLENGER)
U.S.S. CHALLENGER
Mozgató
Dátum: Vasárnap, 2014-09-14, 21.46.12 | Üzenet # 1
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy kisebb Csillagflotta hajót megtámadtak a Klingon határ közelében,a hírszerzés meg erősítette hogy nem a Klingonok voltak a támadók.Nem lehet tudni a támadókról,de azt lehet tudni hogy valószínüleg valahogy hozzá férhetett egy Csillagflotta azonosító kódhoz ,hogy le tudja kapcsolni a környező hírszerző szenzorokat egy időre. A feladat ,kiszabadítani a legénységet és kideríteni a támadók szándékát. 



.................
.................

A szakadárok már mozgolódtak  a csillaghajón ,meglepő de  egyenlőre  egy  áldozatot sem ejtettek csak elkobozták tőlük a fegyvereiket és  elzárták őket.Chris a  szakadárok vezetője ki is  osztotta  a további tennivalókat..közben pedig,már meg is érkezett U.S.S. Beloiannisz ,át szkenelte  az elfoglalt hajót amiről még nem is tudták hogy  a  szakadárok vannak a háttérben mivel,még nem is találkoztak hasonló támadással. Relson ezredes  és egy csapata  ,úgy gondolták hogy átszállnak egy  csapattal és  vissza szerzik vagy épp ,kimenekítik a  hajó meg maradt legénységét és részeit.Ahogy átszállt a csapat úgy tűnt hogy  a  transporter szoba ahová materolizálódtak ,teljesen üres volt..úgy tűnt mintha egy  lélek sem lenne még  a külső ajtókon kívül is. Úgy tűnt hogy  nem volt senki ,bár lehetett csapda is feltételezte  Niko aki kiment ellenőrizni az egyik közeli kabint...Relson dönthetett vagy  előre  megy vagy  a gépházba vagy  kivizsgálja  a szinten lévő fura gravimetrikus torzulásokat vagy éppen  a hídra  megy és  le ellenőrzi hogy mi működik a  hajón.



Sorrend:

Niko-Relson-Rone-Chris-Whild-Gordon
 


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
NikoThrovson
Dátum: Hétfő, 2014-09-22, 20.58.51 | Üzenet # 2
A Uss Beloiannisz Biztonsági főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 120
Kitüntetések: 10
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
Túszdráma.
Nem megszokott küldetés egy idő hajón. 
Relson kapitány azt a parancsot adta hogy én, Kepler őrmester és még pár katona menyünk át és kapcsoljuk le a túszejtőket. Nem volt felesleges duma, meg diplomácia. Csak átszkenneltük a hajót, és mentünk is a transzporterhez.
Mikor felé léptem a dobogóra a mellettem állókora néztem. Karon csapdostam Keplert, biccentettem, a kapitányra pedig ránéztem és elmosolyodtam.
- Megint csak bevetés mi? És mikor fogunk egyszer szórakozni mi ketten, a nyaralódba?- Kérdeztem tőle halkan.
Talán egyszerűnek tűnt, de már akkor tudtam hogy ez nem egy rutin akció lesz. Semmit nem tudtunk a túszejtőkről, de erről az időszakról sem és ez eléggé bosszantott. Próbáltam mindezt nem kimutatni...

Ekkor elmaterializálódtunk, és nem sokkal később már a másik hajó transzporter szobájában álltunk. Sötét volt, csak a vészfények égtek de sehol nem volt senki. Úgy tűnt, nem vártak ránk... 
Bal oldalt halkan lementem a  két foknyi lépcsőről és körbe néztem a karabélyommal. 
- Tiszta.- Szóltam halkan.- Sehol egy lélek sem.- Jelentettem, majd az ajtóhoz álltam, szintén a bal oldalon. A karabélyaink világítottak a sötétben. 
Kepler előre ment, jelezte hogy sehol senki. Követtem őt lassan, aztán tovább mentünk csendesen. 
- Nem gondoljátok hogy ez így elég érdekes?- Kérdeztem a két férfitól.- Sehol senki, a vészfények meg égnek mint a meszes.. nem lehet hogy ez egy csapda?- Kérdeztem körbe tekintően. Egyikük sem tudott válaszolni, úgyhogy inkább befejeztem a beszédet és megálltam az egyik kabin ajtaja mellett. 
- Ezt én ellenőrzöm.- Bólintottam a kapitány felé suttogva. emerson, az egyik biztonsági tisztem az ajtó másik oldalán állt meg.
- Amint Emereson kinyitja én előre megyek.- Suttogtam Keplernek.




" I'm not affraid from the darkness"
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Szerda, 2014-09-24, 18.37.01 | Üzenet # 3
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mindig is utáltam ha ilyen alattomos módon támadnak meg egy csillaghajót,főleg ha  még a legénységet is  fogva tartják..mert róluk nem tudtunk semmit sem,de  tudtam ahogy kilépünk az idő folyamatból  és  végre átszállhatunk rögtön kiderül ez is..amint megérkeztünk,a Challanger  ott fogadott minket ahogy megvolt írva...külsőleg nem látszódott ellenállás jele  ami furcsának tűnt és  az még furcsább volt hogy sehol egy ellenséges hajó sem volt a közelben..furcsa volt..és szinte olyan volt mint egy jól megírt forgatókönyv ami csak arra vár hogy mikor  lépjünk be  a csillaghajóra...megérkeztünk átszállva , a csillaghajóra  több osztagot is rá állítottam hogy fogjuk körbe  ha  esetleg  vannak a hajón de úgy tűnt hogy azok a szintek mint tisztának látszódtak  ahol voltunk..a  legtöbb része..inkább furcsa volt mint rendben de azért  ,érzékeltettem  a többiekkel hogy ezzel nincs vége  mert túlságosan is csönd volt...ez egyeltalán nem tetszett...se nekem se Niko-nak..megfordultam majd az utolsó  szava  után   a szemébe néztem és  megfogtam  a  két vállát..így egy két percre megálltunk..

-Niko..igérem hogy amit meg ígértem be tartom..de  előbb...én megyek előre..rendben?

Kérdeztem a nőtől majd  megfogtam a kezét és  erősen  magamhoz  szorítottam majd  egy puszit adtam a kezére  ,aztán  el engedtem a kezeit és  rá néztem a  többiekre és a  karabélyomat újból  a kezeimbe  tettem  a nyakamból ,ezek után előre fordultam és  egy kicsit  lehajolt lopakodással kezdtem el előre menni.Úgy  tűnt sehol senki...még..de azért próbáltam elővigyázatos lenni..nem szeretem a meglepetéseket..főleg lövések vagy  sérültek formájában nem..


 (HU)
 
Rone
Dátum: Vasárnap, 2014-09-28, 14.56.44 | Üzenet # 4
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Valami szakadáros incidens miatt megint mehettünk át  egy átkozott bárkára. 
Habár nem tudtam minek vagyok a kapitány szuper csapatába, azért próbáltam beilleszkedi. Egy csomó katonai kocka fej volt egyébként köztünk; ott volt Niko aki pelenkás kora óta egy ilyen pasiról álmodozott. Össze is illettek node a nyáladzás amit levágtak az röhejes volt. 
- Rómeó és Júlia.- Böktem meg Emersont akinek persze a humor érzéke zéró volt. Sóhajtottam mihelyst átsugároztunk és lemaradva követtem őket a kihalt transzporter állomáson előre. Nagyon magabiztosak voltunk. A magas,és szigorú Kepler ment előre megint mondjuk nekem tök mindegy volt, Kepler néha úgy is tök olyan volt mint egy robot.
- Hé Kepler.- Szóltam oda hozzá még mielőtt előre ment volna a sötétben.- Vigyázzon, nehogy rosszul legyen, öregem.- Vigyorogtam. Cukkolásom a kora miatt nem jött be, mert el is ment egyetlen szó nélkül. De megint megállítottam..
- Tudja hogy ha lecserélnénk a fejét, vagy csak a testét látnám egész jól nézne ki.- Vigyorogtam. Nem volt reakció, tényleg elment.  
Vágtam egy csalódott arcot, majd követtem a dream teamet. A sapkás katona kapitány megállt Niko miatt aki amilyenkicsi volt megint hősködni akart.
- Nem unják még a romantikázást?- Kérdeztem majdnem unva.- Szeretnék még vacsira haza esni és nem ezen az elásott bárkán megrokkanni. - Tettem hozzá félig csípőre tett kézzel.
A kapitány mellettem állt, vetett rám egy tekintetet de szerintem nem miattam mentünk tovább. De legalább tovább mentünk..
-Ha még egyszer a sarkamra tapos, esküszöm hogy leütöm, Emerson! - Suttogtam  oda. Ekkor vettem észre hogy a kapitány törpe járásba megy.
- De jó... na ki követi?.. Niko... esetleg? A te bikád...- Mosolyogtam.- De ha így folytatjuk, manóba, el is áshatjuk magunkat. Jó, tessék. Most én is csinálom.. most jobb? Most úgy nézünk ki mint a nagyra nőtt manók nah? Kicsit se feltünő. Főleg Kepler. Mondja öregem maga minden reggel így megy ki a konyhára? - Morogtam oda félig bár reakciót nem vártam.


 (HU)
 
Chris
Dátum: Vasárnap, 2014-09-28, 17.58.59 | Üzenet # 5
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ezt vártam..hogy eljöjjenek egyszer és pont el is jöttek...a  Challanger  legénységét el kaptuk..nem öltük meg őket ,de  egyesével ki dobtuk őket  egy-egy  mentő kabinnal..jobban szerettem ,ha  egyedül intézzük ezt..nekem kellet ez  a hajó..jó erőforrás anyagnak tűnt és  nem mellesleg jó summát fizet érte  a Ferengiek is...amint beléptek, a hajóra ,azok a  Federációs tisztek tudtam a dolgomat..első volt a  rejtőzködés..az meg is volt ,merte l tudtunk rejtőzni..persze sok csapdát is  hátra hagytunk magunk után ...tudtam hogy egy  nagyon jól képzett Csillagflotta tisztekkel lehetünk szemben mert  elég hamar be tudtak férkőzni a rendszerekbe  persze ,szerencsére azt is sikerült lezárnunk teljesen..szétszórtam az embereimet..most jött a le vadászás..

-Hildson! maga megy  a csapat másik felével a  hídra ...önök biztosítják azt..legyenek óvatosak..

Biccentettem nekik,majd rá néztem Gordon-ra...

-Gordon..tudom hogy te is meg akarsz ezeknek fizetni..te mész  a csapatoddal a   korridorokat biztosítani a szintek között..használjatok gáz alapú robbanó tölteteket..

Rá néztem majd  meg veregettem a  vállát és  rá néztem az órámra aztán vissza a  fegyveremre..

-Ez is meg teszi..az én csapatom,pedig biztosítja  a gépházt..vész esetére innen mindent tudunk irányítani..
 (HU)
 
WHild
Dátum: Vasárnap, 2014-09-28, 18.01.40 | Üzenet # 6
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Végre..végre hogy eljött ez a  nap is amikor vissza adhatjuk azt  amit kaptunk ezektől ...CHris  rögtön ki osztotta mit tegyek így nem haboztam egy percig sem..

-Igenis..gyerünk !

Szóltam a csapatomnak és  két kézzel  ragadtam meg a karabélyomat..

-Federációskról van szó!...szóval vigyázzunk velük..mindig fejre és  lábra célozzanak..az a leghatásosabb..

Megint szóltam  azoknak epikusan akik velem voltak és  aztán ,sóhajtottam egyet...

-Most megkapják...


"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
GordonRover
Dátum: Vasárnap, 2014-09-28, 18.09.16 | Üzenet # 7
Szakadár-Tűz specialista
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 100
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nekem végül is mindegy volt hogy mit teszünk  a  civilekkel...de  végül is  én ajánlottam a volt kapitánynak azt hogy,dobjuk ki őket kettesével egy-egy  mentő kabinba...úgy tűnt Chris átgondolta  ezt és hallgatott rám..szerencsére..ezek után jött más is...el tudtunk rejtőzni ,és nem voltunk feltűnőek sem..reméltem hogy  nem most fog eljönni ez az idő...de sajnos rám osztották  a nagy részét..én persze bólintottam és  felkészítettem a csapatomat is..

-Mindenki készüljön..mi biztosítjuk az átjárókat..az összes szinten..mindenki,használjon biotikus robbanófejeket de csak gáz alapúakat..ha ellenkeznek használhatnak mást is  de  csak parancsra  ha lehet..ha mindenki készen van 2 perc múlva induljanak  szétszórtan a  területekre  minden irányból..nem hagyunk kegyelmet nekik..de még beszéd időt sem...legyetek óvatosak ezek  jól képzettek..van velük valószínűleg több katona is  .. a felvételeken jól látható volt....szóval..fegyverbe..

Mondtam és elindultam az első irányban,amit elértem és fel vetem a gáz maszkomat.
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Vasárnap, 2014-09-28, 18.23.52 | Üzenet # 8
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A szakadárok szétszéledtek és úgy tűnt hogy  rögtön  az első célponton voltak ahogy megtalálták Relson csapatát....Hildson rögtön belőtt három gáz robbanó fejet . A csapat megérezte  hogy  ,gond van így gyorsan cselekedtek.Nill Christian Hawkson volt,  Jenek csapatának ez egyik vezető csapatbeli tagja ő felügyelt a  töltények a  tárak az extra fegyverek és  a továbbiak miatt így  a tizedes  rögtön kiosztotta  a gáz maszkokat amik nála voltak és  egy sebző tárt is oda dobott Jenek-hez,majd tüzelni kezdett teljes szórással.


Tűzpárbaj kezdett ki alakulni,Rone megpróbált minél hátrább kerülni Gordon-tól de  ő lábon lőtte éles plazma töltettel a lábát a nőnek ,Relson ezek után neki ment Gordon-nak kézzel . Jenek közben szólt a  csapatainak akik szerte-szét voltak  a hajón hogy készüljenek fel de  e közben Hildson biztosította a hidat is így  az ott lévő katonái Jenek-nek  KIA-t szenvedtek...Chris  pedig ,mozgósított újabb csapatokat ..

(Zene:)



Sorrend:
Rone-Relson-Gordon-Niko-Whild-Chris


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Rone
Dátum: Szombat, 2014-10-04, 19.17.06 | Üzenet # 9
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Azon kacarásztam magamban hogy páran belassultak, és Jenek is mutogatni kezdett akár egy rossz akció filmben. Tekintve hogy az ezredesnek nagyobb volt a fegyvere mint a test súly-tömege, nehezemre esett elhinnem valahogy, azt hogy lát valamit a sötét kabinba az ajtóból. Félmanó állásban állt az ajtóban, és onnan kukucskált és nézett befele.
Mert nagyon úgy tűt hogy lát is valamit, nem csak néz, megmagyarázta volna az integetését a többieknek.
Hawkson-ra néztem aki mellettem állt kissé bamba arccal, majd vártam. Ám ekkor felgyorsultak baromira a cselekmények, és hirtelen mindenki pin pong szerűen pattogott ide-oda, miközben ordibáltak hogy álljunk fedezékbe.
Hawkson nekem dobott egy karabélyt, és egy gázmaszkot is.
Miközben kihátráltam, felvettem a maszkot a többiekre néztem, és reméltem hogy mindegyikük jól van mert elég nagyot robbant a gázos töltet és nem kevés fejfájást okozott a hatása egy darabig.
Kepler meg berántott a sarokba. Egy darabig jófej volt, és egész értelmesen védett, aztán hirtelen előre akart menni. Utána nyúltam, így pont meg tudtam rángatni a karját.
- Hé hé hé! Megőrült itt akar hagyni?! - Kérdeztem tőle morogva. Igen, ott is hagyott.
- Jól van menyen csak!- Kiabáltam utána, miközben leadtam pár altat lövést a szakadárokra. Sajnos csak egyik-másik leadott lövésem volt hatásos...
Ekkor hirtelen az egyik szakadár, valami nagydarab melák közeledett felém, de úgy hogy azt se tudtam eldönteni vajon honnan és mikor kerülhetett oda.  Megpróbáltam őt lelőni, de folyton elugrált, így gyakorlatilag a falat lőttem.
- Ez nevetséges..- Motyogtam. Hátráltam,azonban a falnak ütköztem és pont akkor egy értelmes katona fickó sem volt ott megmenteni engem.
A melák ekkor lábon lőtt én meg  a földre estem egy kiáltással. Nagyon fájt... Felemeltem azért kétségbe esetten a fegyverem, és céloztam, a fickó meg kiverte a kezemből a karabélyt.. esélytelennek tűnt... szerencsére a kapitány ekkor teperte le és a földön kezdtek verekedni. Én úgy megijedtem hogy teljesen kihátráltam inkább a falhoz..




Az üzenetet módosította Rone - Szombat, 2014-10-04, 19.22.44
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Szombat, 2014-10-04, 19.44.15 | Üzenet # 10
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Előre hatoltunk ,de látszólag nem  volt jele sem nyoma annak hogy támadni akarna  azért  a  biztonság kedvéért Jeneket ,előre küldtem hogy  próbálja fel mérni a területet ahogy Jenek óvatosan előre ment guggolás szintre ,ment le és  teljesen át kutatta   a körletett egy  micro kamera  segítségével ami a  fegyverén volt ezzel be  tudott nézni a sarkokba így  feltételezhetően minden sarkot a  másik szobába ellenőrizni tudott. Már kezdtem volna fel lélegezni,hogy nincs  senki de ekkor  egy  ökölbe szorított kézzel mutatni kezdte  hogy gond van . Biztos voltam benne hogy,csak  azok lehetnek akik elkapták a  legénységet és fogságba tartják őket.

-Rone menjen fedezékbe  érti?! 

Szóltam a nőre majd  rá néztem Jenek-re  hogy helyezze  el a  nőt valami jó fedezékbe ahol kevésbbé tudják el találni őt...mivel ez egy  katonai szituáció volt így  nem láttam értelmét se  idejét annak hogy most ,meghallgassam  a nő ellenvetéseit ...

-Jenek..vigyázzon!

Megint szóltam a férfinek mert majd nem bele ment egy csapdába,de  amire ezt kimondhattam volna észre vettük hogy valaki egy  nagyobb karabéllyal be lő valamit.

-HÁTRA!

Figyelmeztettem a  társaimat elég hangosan,majd ekkor   a gáz ami egyre jobban feszegette  a torkunkat teljesen el terjedt a  szinten szerencsére,Hawkson  tizedes múníciója  volt elég és még gáz maszkot is  hozott.

-Maga mindenre gondol..

Mondtam a  férfinak,mi közben fel vettem a gáz maszkot amit nekem dobott és  pont  az ajtó melletti fedezéket választva érkeztek meg az ellenséges  egységek..sokan voltak és  jól fel fegyverzettek..ami rosszabb volt még ennél is  hogy   a legtöbbje  ex Csillagflotta tisztekből állhatott össze  ,mivel elég jól ismerték a taktikáinkat...ahogy tüzelni kezdtek meg főként sejtettem ezt,egy  normál  civil akiből mondjuk "scavanger(turkáló) lett",nem lő így hanem  inkább pontatlanul és  nem rögtön láb és fej tájt  célozzák meg.

-Jenek! szóljon az embereinek !

Szóltam Jenek-hez hogy értesítse erről az embereit de úgy tűnt hogy már most   a legtöbb szinten süket fülekre talált  az amit mondtam..ekkor az egyik ezekből a  támadókból elég közel férkőzött hozzám így  neki szorítottam  a falnak majd bokán rúgtam és  utána  amikor a földre került  fejen lőttem azt.Ezek sem ,nagyon kegyelmeztek nekünk mivel már volt halottunk is  úgy tűnt át váltották a  fegyvereiket  halálos lövésre,az eddigi  altató fokozattal ellentétben ez rendesen sebezte is az embereimet . Ekkor elordítottam magamat....

-Hátrább! hátrább! gránát!

El dobtam  a gránátot ami nálam volt ,ettől pár  ellenséges egység rögtön fel dobta  a  bakancsát de  a  többi egyre közelebb érkezett. Tovább tüzeltem ,és  el találtam legalább 3-4 ellenséges támadót vagy többet . Ekkor hátra fordultam és  úgy tűnt Rone  bajban van...megint...így nem haboztam rá támadni ,a  legalább két méteres emberre aki elég szadista  módjára  ,módszeresen kezdte el ki írtani az embereimet. Tüzelni kezdtem rá ,de  szinte elugrálta ze lől mintha előre kiszámolta volna..érdekes volt ilyet nem igazán láttam még...biztosra vettem hogy vagy gén manipulációval vagy  valami hasonlóval van dolgunk..

-Rone menjen félre! félre!

Ezek után a sok figyelmeztetésem köszönhetően Rone el ment az útból viszont engem pedig folytogatni kezdett  a nagyobb ellenséges egység akire  egyébként is tüzeltem majd  le dobott pont  akkor amikor Rone elugrott onnan..szerencsére..valószínűleg ő lehetett a  főnök...vagy legalábbis  ,ezeknek mert hallgattak rá...ahogy viszont megint fel emelt onnan  a nyakamnál keresztül el kezdtem ütni ,izomból és  ahogy csak tudtam úgy  ütöttem vágtam ,sajnos ős is vissza ütött ami legalább háromszor jobban fájt mintha  egy velem azonos  súlyú és  izmú illető ütött volna meg.


 (HU)
 
GordonRover
Dátum: Szombat, 2014-10-04, 20.00.49 | Üzenet # 11
Szakadár-Tűz specialista
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 100
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Ne álljon itt mint egy szerencsétlen! menjen!

Aki velem volt pont előttem rögtön észre vette magát,mivel nem mert előre menni így inkább előre  löktem azt és  utána  én is  követtem őt.A gond az volt,hogy rendkívül jól képzettek és  fel fegyverzettek voltak ezek..nekem nagyon úgy tűnt hogy ezek nem hétköznapi Csillagflottások hanem valami elit-ek lehettek vagy éppen valami más szervezetbeliek a Federáció keretein belül..

-Még egy robbanó fejet nekik!

Én is dobtam be  erre egy gránátot és  az illető is velem együtt így  ennek a hatására jó pár emberem és az övé is meghalt..

-A fenéket is! élessel tüzeljünk rájuk!

A mellettem állót ekkor lőtték ki ,én pedig el dobtam a fegyveremet és  kézzel támadtam az egyikre át ugrottam  mellette és nyakon vágtam ezt...

-Kellet ez neked mi?

Törtem ki a  nyakát és  el rúgtam magamtól..az hátra esett és  ekkor belém lőtt megint az aki a gránátot dobta ,kicsit meg inogtam de szerencsére  nekem ez most nem igazán fájt..ekkor egy nőt is megpillantottam aki rám lőtt..

-A fenéket is ...

A nőre  támadtam ,le tapostam azt és meg lőttem de  ekkor  rám támadtak és  ütlegelni akartak ,én pedig ki ütöttem  a kezéből a  fegyverét és a  kését is  ezek után csak  közelharci verekedés maradt amit nagyon jól csinált ,de  szerencsémre én nagyobb voltam így  percek alatt a földre vágtam azt aztán megint de  ekkor  beszorított és  tovább ütni kezdett. Hát ez sem fogyott ki energiából az biztos..az embereim közben lőtték , a munícióst is  mert osztogatta  a tárakat meg a  Bajorit is..

-TŰZ TŰZ  A BAJORIT! A  BAJORIT! A BAJORIT KAPJÁTOK EL!

Persze ekkor újabb ütést kaptam és  azt hittem kiszakad  az arcom..
 (HU)
 
NikoThrovson
Dátum: Péntek, 2014-10-10, 18.39.44 | Üzenet # 12
A Uss Beloiannisz Biztonsági főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 120
Kitüntetések: 10
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jenek-re majd a kapitányra néztem, aztán félre húzódtam hogy a Bajori ezredes be tudjon menni előre.
Óvatosan előre ment, én közben figyeltem az ő és a mellette állók feszült reakcióját. Azon felül hogy mindenki mély lélegzeteket vett először nem történt semmi..
Épp lejjebb eresztettem volna a karabélyom, és hátrébb léptem egy fél lépést mikor tölteteket dobtak be, épp közém és a kapitány közé. Reflexből félre ugrottam, mert azt hittem hogy valamilyen robbanó fejeket kaptunk amik detonálnak majd, de helyette gáz alapú fegyverek voltak.
A faltól ugrottam el mikor ezt felfedeztem, miközben köhögtem, prüszköltem már a fojtogató gáztól ami elárasztotta a fél folyosó szakaszt.
Magam elé kaptam a karom, épp ekkor kaptam egy gázmaszkot Nill-től.
- Kösz!- Szóltam neki. Katonák jöttek, lelőttem az egyiket, időm se volt gondolkodni mit és hogy csináljak.
Befutottam a kabin nyitott ajtaján, és egy bukfenccel beugrottam a legközelebbi bútor- egy kanapé- mögé. Onnan lőttem azokra a megvadult katonákra akik a folyosón öldökölték a tiszt társaimat.
- Tegyék le a fegyvert! - Kiabáltam oda, miközben néha lehúztam a fejemet.




" I'm not affraid from the darkness"


Az üzenetet módosította NikoThrovson - Péntek, 2014-10-10, 18.42.50
 (HU)
 
WHild
Dátum: Vasárnap, 2014-10-26, 12.09.10 | Üzenet # 13
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hidat kellet biztosítanom mert biztos voltam benne hogy oda jöttek azok akik a  hajóra érkeztek..ezért meg kellet oldani hogy mind meghaljon..mivel bezárték  a híd minden ajtaját így  egyszerűen bombát erősítettem arra aztán szét robbantottam ripityára azt.Ott voltak azok az álnok Csillagflotta katonák vagy épp MACO-sok ,és  rögtön tüzelni kezdtek . Utasítottam ,az embereimet hogy  éles fegyverekkel lőjenek nem akartam túl élőket.

-Gránátot neki!

Szóltam az egyik emberemnek de amikor  a közelembe ért az egyik ,ellenség azt oda nyomtam a  falnak és utána  a nyakánál keresztül le dobtam azt a földre és rá ugrottam ettől ki tört a nyaka ,el vettem a fegyverét és zsebre tettem azt.Tovább tüzeltem ,és  az embereim közül és sokan meghaltak de  sikerült az összeset megölni az egyik viszont még mindig élt egy nő volt szenvedett a  földön én pedig meg adtam neki az utolsó lövést amit megérdemelt.

-Itt Hildson!  a híd  biztosítva!

Szóltam a comm-ba.


"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
Chris
Dátum: Vasárnap, 2014-10-26, 12.13.34 | Üzenet # 14
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Keménynek tűntek  a belső kamerákon már látszódott hogy jól képzett katonákkal van dolgunk. Ezért újabb csapatokat kellet mozgósítanom ,és közben szóltam pár szakadárbeli hajónak is titkos vész jelzésbe hogy  a rendszerbe több hajó kell.

-Mindenki a folyosókat biztosítsa! értették?

Kérdeztem azoktól akiket ki akartam küldeni majd  ezek után ,le zártam az összes folyosó vész kijáratait is hogy ne tudjanak rajta át jönni. Ekkor kaptam meg a jelentést Hildsontól is.

-Itt Chris..szép volt Hildson...a parancsomig ,ott maradnak..ha kell segítség Gordonnak akkor  majd téged foglak oda beküldeni..úgy tűnik hogy nem egyszerű csillagflotta tiszteket fogtunk ki...

Szóltam oda aztán pedig le ültem egy székre és  be állítottam a  zsilip lezárásokat is.
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Vasárnap, 2014-10-26, 12.23.49 | Üzenet # 15
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Gordon csapatával vissza kellet hogy meneküljön ahogy vissza menekültek pont le záródott az ajtó is  ami a tovább jutást engedte volna  a  folyosókon.Mi közben Relson-nak a saját sebeit és a  sérülteket is kellet ápolni ki kellet találnia egy tervet hogy jutnak ki és hogy szerzik vissza  a hajó kontrollját.Chris ekkor utasította az összes  meglévő katonáját hogy zárják el az összes ajtót katonákkal így akármerre indul el Relson ott katonák fogják várni.Közben a szakadár hajók megérkeztem a  rendszerbe de még egy idő volt amíg a  Beloiannisz ,hoz közel tudnak férkőzni.

Sorrend:

Rone-Relson-Niko-Gordon-Chris-Whild


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Rone
Dátum: Szerda, 2014-11-12, 19.54.35 | Üzenet # 16
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Én csak figyeltem ahogy a kapitány és az egyik két ajtós szekrény agyonverik egymást, miközben pár Macos behúzott hátrébb, Niko meg ki tudja milyen istentelen indokból lövöldözött rájuk hátulról mint valami rohadt Rambo.
Ezek verték egymást, Jenek meg bujócskát játszott mert az egyik debella gorillára rájött a bajori írthatnék. 
- Adjanak egy phasert, adjanak egy gránátot! Valamit!- Kiabáltam az egyik sebkötöző tiszthez, majd megtéptem az egyenét de nem azért hogy randizni hívjam.- Hallja! Hallja?! - Közben a rossz fiúk elmentek, lezáródtak a zsilipek...
Annyian sérültek vagy haltak meg mint egy Ultimate támadásban, és mindenki tocsogott a vérbe vagy az ízzadtságba. 
Én történetesen mindkettőbe mert barbárkáim úgy meglőttek.
- Hagyjanak már! - Félre löktem a dokikat és felálltam gyorsan.- Uram. Uram! - Odasántítottam a kapitányhoz egy karabélyra támaszkodva nagy nehezen.- Ha be tudnék menni ennek az átkozott hajónak a hatos szintjére, ott hozzá tudnék férni a létfenntartó rendszerekhez. Ugye sejti hogy onnantól kezdve már ki tudnám füstölni azokat a szemeteket?- Kérdeztem tőle.


 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Csütörtök, 2014-11-20, 18.13.45 | Üzenet # 17
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az  ellenséges csapatok elmentek szerencsére,úgy tűnt hogy  a vezetőjük visszavonulásra  bíztatta őket..de ettől függetlenül még mindig nagyon sok ,veszteség maradt  a mi oldalunkon is. Főként a  sérültek és   a halottak száma miatt..gyakran kemény ,parancsokat kellet kiadnom de  talán ez most  a legkeményebb lehetett..

-Hadi jelentést!

Szóltam oda  a  csapataim vezetőinek,majd  összesítettem..

-Szóval...sok a sérült...a  halottakat itt kell hagyni sajnálom,de  nincs más út ...sajnos ,muszáj lesz fel tartóztatnunk ezeket míg Rone átjut a jeffreies csövökön át hatos szintre......Jenek maga utat nyit Rone-nak a csövön keresztül és  két emberével elkíséri...én és  a többiek pedig itt maradunk hogy amikor újból ki nyitják az ajtókat és az erő tereket ,előre fogunk nyomulni és  beszorítjuk az ellenséges egységeket.....Hawkson ,bombákat helyez le  a lezáródó válasz falakra  ..ezzel fogjuk ki nyitni őket..ezzel nyerünk egy kid időt  magának..

Mondtam Rone-nak majd   a kezébe adtam ,egy  kézi fegyvert és muníciót.

-Ezt vigye magával még szüksége lehet rá..ha  sikerül beszorítanunk az ellenséget,akkor   a hídon találkozunk..másodlagos  a hajó gépháza  ...elég el találnunk a gépházba bármit mert az képes fel oldani a szerves anyagokat..szóval ,ha odértünk onnantól már csak könnyebb lesz a helyzet..  Mindenki értette amit mondtam?

Kérdeztem majd  nagy csend  után csak ennyit kérdeztem..

-Kérdés? gondolom nincs..ezek után visszafoglaljuk a  hajó hídját és  elkapjuk  a vezetőjét a szakadároknak..de ez csak másodlagos prioritás..az elsődleges pedig az hogy ,meg kell találnunk a  túl élőket  és  fel transzportálni és védeni őket az ellenség ellen.

Ezek után betáraztam a  fegyveremet majd,el vettem egy orvosi táskát Hawksontól.

-Mindenkinél maradjon elég orvosi táska..és  tartjuk  a kommunikációt egymás közt.....de most munkára fel...

Szóltam oda  Rone-nak  és  a többieknek is  majd  be álltam az egyik válasz fal ,oldalsó fedezék részébe  várva a  robbanást mi közben Hawkson le  tette  a robbanó fejet  a válaszfalra. Ezek közben ,Jenek-nek úgy tűnt sikerült átjutnia az első rétegen a  jeffreies cső  ki hegesztésével kapcsolatban,hogy tudják használni.


 (HU)
 
NikoThrovson
Dátum: Csütörtök, 2014-11-27, 21.06.42 | Üzenet # 18
A Uss Beloiannisz Biztonsági főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 120
Kitüntetések: 10
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lőttem őket a kanapé mögül ameddig csak tudtam, majd felálltam. 
~ Biztos vagyok benne hogy nem véletlen vonulnak el. ~ Gondoltam magamban. Valami hadi megbeszélésre számítottam tőlük, ezért felkészültem arra hogy innentől csak rosszabb lesz. Teljesen kimelegedtem, le voltam izzadva.
De még nem volt közel se vége.
Kiléptem az eddig fedezéknek használt kabin-ajtó mögül, aztán odahajoltam Jenek egyik emberéhez. Nem volt pulzusa.
- Kapitány Chelson meghalt.. és úgy tűnik nagyon sok embert vesztettünk.- Jelentettem Relsonnak, majd megtöröltem a homlokom az egyenruhám szélével. Rone-ra néztem, meghallgattam, közben felsegítettem pár sérültet.
- Kár hogy nincs velünk a doki, de persze maga is jó Hudson.- Szóltam oda front medikának, egy idősebb nőnek. 
Figyeltem ezek után a kapitányra ahogy tudtam, felegyenesedve az ajtónak dőlve. Jenek és Rone feladata a
jeffries-csöveken keresztül a hatos szint volt, gondolom jobb szétválva túlélőket keresni: több szem többet lát. 
Csípőre tett kézzel hallgattam, de nem volt kérdésem. Csak vissza akartam volna már menni a hajóra mert nem tartottam normális dolognak azt hogy emberek emberekre lőnek. 
A kapitány mellé álltam a kis megbeszélés után, és figyeltem Hawksont ahogy detonátorokat szerel rá az ajtóra. 
- Szerinted ezek eszüknél vannak egyátalán?- Kérdeztem tőle suttogva.- Ember embert öl... mint a régi polgárháborúban. Utálom ezt.- Vallottam be halkan.
Aztán kezembe vettem a karabélyom, és vártam a robbantást.




" I'm not affraid from the darkness"
 (HU)
 
GordonRover
Dátum: Péntek, 2015-04-24, 16.18.29 | Üzenet # 19
Szakadár-Tűz specialista
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 100
Kitüntetések: 3
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Vissza! Vissza!

Teli torkomból kellet ordítanom mert megsérült néhány emberem.

-Vissza kell húzódni! ajtókat lezárni most!valaki értesítse Oveido-t  a helyzetről!

Mondtam idegesen és  pont hogy le tudtam ülni magamat kifújni.

-Kemények..de  talán nem okosak..talpra emberek! kell egy  ideg gáz!  a parancsomra valaki bedobja mi pedig utána rögtön vissza is csukjuk az ajtót. De még várjunk vele egy  kicsit ..meg kell gyógyítani a  sérültjeinket..biztos pont ugyan ezt csinálhatják ők is..pont ezért nem támadunk még..
 (HU)
 
Chris
Dátum: Péntek, 2015-04-24, 16.33.23 | Üzenet # 20
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Gordon jelentett ,de   a terv egy része pont ez volt hogy addig adjunk időt  amíg megérkeznek a szakadár hajók..meg is érkeztek,így bíztam a szerencsékben és abban is hogy  a  Flottás hajón találnak fogást amíg valahogy sikerül be indítani az az átkozott meghajtást..

-Valaki üsse össze nekem  a gépházat most azonnal! nem érünk rá totojázni!  hamarosan itt lesznek a Csillagflottások és ha  beérnek abból jó nem fog kisülni ha  ideérnek,jobban vannak felszerelve mint hittük de én hiszem hogy túl tudunk járni az eszükön a tervünk meg van csak a gépház kell! szóval munkára fel gyerünk!

'Idomítottam',be  az embereimet mielőbbi munkára és  próbáltam ,megfelelő helyet keresni  a hajónak ha  esetleg utánunk jönnének mondjuk egy nagyobb aszteroida mezőbe ha be indítják a  meghajtást.
 (HU)
 
WHild
Dátum: Péntek, 2015-04-24, 16.37.43 | Üzenet # 21
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
A  hídon ,még mindig volt egy kis tűzpárbaj de epikusan sikerült vissza vernünk a maradékot is és   Chrisnek küldtem egy kommadást lentre  a gépházba.

-uram..azt hiszem van egy kis gondunk.....az ellenséges,hajó még mindig  a nyakunkban van viszont jó hír hogy megérkezett az erősítés is..ajánlom hogy váltsunk teljes meghajtásra mielőbb..de mielőtt ezt megtennénk be kellene indítani azt..a  hídon jelenleg nincs több ellenállás úgy tűnik uram..További parancsig ,csak a pajzsot tudjuk felhúzni ha támadnak..

Ekkor meghallotam valami motoszkálást kintről így fel vettem a földről a fegyveremet szinte lassítva .

-Lehet megint itt vannak ezek..


"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Péntek, 2015-04-24, 16.44.26 | Üzenet # 22
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Relson és  a  többiek elindultak egy másik úton ami egy  cső hálózaton keresztül vezetett egy  másik terembe..úgy tűnt  a gépház ,egyik szegletébe értek ki..ez volt  a hajó legnagyobb terme..hangokat hallottak viszont, Relsonékat is meghallották mivel Rone megsérült..így  tudtak egymásról és Chris elindult egy csapattal hogy megkeresse  a hang forrását.....Whild egyszeribe rá fordult  a hídon lévő hangra és ekkor ébred rá ,hogy  egy csapda  volt egy bomba széjjel vitte az ajtót ami be volt csukva  a hídon és  M.A.C.O-s tisztek érkeztek be rajta.Gordon e közben még mindig ,azt hitte hogy Relsonék bent vannak így  be akart menni egy csapattal csak amikor ki nyitotta az ajtót az fel robbant  az ajtóra helyezett töltetek miatt amit Relson hagyott ott 'ajándék' képpen.

Niko-Relson-Rone


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
NikoThrovson
Dátum: Hétfő, 2015-05-04, 18.26.12 | Üzenet # 23
A Uss Beloiannisz Biztonsági főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 120
Kitüntetések: 10
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány elterelésként bombákat szerelt fel, majd elindultunk a csőhálózaton keresztül. 
- Ha Rone rosszabbul van viszont meg kell állnunk uram. Ha a küldetést kockáztatja akkor vele maradok, de akkor se engedem hogy egyedül legyen.- Mondtam félhangosan, és Jason pillantásával találkozott a tekintetem aki előttem ment. Biccentettem neki, hogy tovább mászhatunk. Pár méter után, láttam hogy a többiek végre kiérnek, és én is kimásztam szépen halkan, már ahogyan tudtam a fém útvesztőből. Elég tágas teremnek tűnt, mindenhol műszereket láttam a falakon. A karomra szerelt trikorderre, és a holografikus térképre néztem, és azon keresztül Jasonra.
- Ahogy gondoltam..a gépházban vagyunk, ráadásul a Déli szegletében. Ez elég távol van mindentől, de innen átvehetjük az irányítását a hajónak. Persze csak ha ügyesek vagyunk...ha rájöttek a trükkünkre könnyen lezárhatják a rendszereket valami kódolással. Akkor aztán meg lőttek a tervünknek. Sietnünk kell.. Rone, jól van? - Kérdeztem a nőt, kisegítve a csőből mert olyan lassúvá vált a sérülése miatt hogy csak utoljára érkezett meg.
- Szükségünk van a segítségébe.. bírja még?- Kérdeztem tőle, bár ha én lettem volna ilyen helyzetbe nem biztos hogy ugyan ezt az aggódást kaptam volna vissza. Rone szenvedett, és hangoskodva érkezett azonban ki a csőből amitől ha egy hulla nem tért volna magához, én már azon se lepődtem volna meg. A kapitányra néztem, azt hiszem a pillantásomban minden érzelmem benne volt ezzel kapcsolatban.
" A francba, le fogunk bukni Rone miatt!" - Futott át az agyamon. Lehet hogy Relsonnak igaza volt, és Avet ott kellett volna hagynunk most az egyszer a másik csapattal... végig se sikerült teljesen gondolnom ezt, már beütött a baj.
Jason sürgetni kezdett minket, Rone pedig elkezdte a gépházból a hajó átvételét, de ez több ideig tartott mint ahogy gondoltuk így én szorosan a karabélyomat tartottam az ajtó mellett állva, hogyha esetleg valaki hirtelen bejönne azt azonnal le tudjam majd puffantani. 
- Siessen! - Pillantottam közben a nőre a vállam felett.




" I'm not affraid from the darkness"
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Vasárnap, 2015-05-24, 10.19.33 | Üzenet # 24
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
A bomba amit le helyeztünk felrobbant ,valahogy sejtettem hogy nem bírják ki ,mondtam magamban és tovább indultam a többiek felé. Távolról hallottam  a hangját a robbanásnak,ebből ítélve már biztos voltam benne hogy jó párat ki iktattunk,és ezzel össze is  zavartuk őket ,legalábbis reméltem.

-Előre ,nem maradhatunk le!gyerünk!igyekezzenek!

Muszáj volt,előre küldenem mindenkit mert Rone csak lassított minket,de mivel őt muszáj volt magunkkal cipelni így  nem akartam hogy le maradjon mert az egy újabb ziccert adott volna, a  szakadároknak amit ki is  használtak volna.Amikor elértük a kellő távot,inkább Rone állapota miatt aggódtam egy perce hiszen még is csak a kapitánya voltam akármennyire is nagy volt a szája  a nőnek..

-Jól van? megpróbáljuk ellátni normális körülmények között,ahogy lesz egy  normális orvosi szoba ,de addig tartson ki nekem és  ne ordibáljon mert különben rajtunk ütnek..érti ezt? az egész csapat most csak egymásra számíthat..na menjünk tovább.

A nő ,pár percig csak nézett úgy tűnt felfogja azt amit mondok aztán követett minket.

-Mennyit kell még menni önök szerint?

Kérdezte végig  a  csapatot.


 (HU)
 
Rone
Dátum: Szombat, 2015-06-06, 18.49.08 | Üzenet # 25
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lassan másztam a többiek után. Nem is tudom mit vártak tőlem, mert a sérüléseim miatt sajnos nem tudtam gyorsabban mászni. 
Négykézláb csúszkáltam a csőbe, alig vártam hogy már kiérjünk... meleg volt és nem volt levegő. 
- Nem erre szerződtem amikor beléptem a flottába..- Zúgoldótam hirtelen. - Nem azért mondom de ez az egész kész őrület..és csakis magunknak köszönhetjük ezeket a szakadár barmokat.. ha olyan tökéletes lenne a flotta, talán, de csak talán nem lennének a nyakunkon és mindenki boldogan élne míg meg nem döglik.. Még ez az izzadtság szag is.. jesszusom.. valakinek deót kéne használni mert..- Megálltunk a csőben, a kapitány meg hirtelen rámnézett. 
Pont a háta mögött lépdestem, az egyetlen dolog ami életben tartott az talán a feneke volt, most a szemeivel találkoztam.
- .. Miért eddig ordítottam? - Kérdeztem azonnal vissza a kérdésre kérdéssel, aztán sóhajtottam és biccentettem kívételesen. - Jó.. jól van értem.
Nyögdécselve folytattam az utam onnantól kezdve és jól befogtam hogy még véletlen se lehessen rossz szót mondani rám. 
Ilyen esemény egy évben egyszer történik meg, meg aztán az is közre játszott hogy olyan rosszul éreztem magam hogy nagyjából megszólalni sem tudtam. 
Kimásztam a csőből a gépházba, majd összeszedve minden maradék erőmet megpróbáltam átvenni az irányítást onnan. Nem ment könnyen, mert a szemetek mindent lezártak mindenféle tűzfalakkal és kódokkal.
Természetesen kis Niko megint sűrgetett, én meg gyűlöltem ha sűrgetnek. 
- Az istenit Niko! Ha sürgetsz attól még nem lesz jó! - Kiabáltam oda neki, a panelre csapva. - Inkább mind fogjátok be és bízzátok ezt rám..


 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Vasárnap, 2015-06-14, 09.35.15 | Üzenet # 26
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Uss Beloiannisz egy pontos sugár lövéssel bénította meg az aszteroidához közeledő kis hajót a  Challengert,a  bénítás hatására nem működött a  kis hajó impulzus meghajtása ,ezek után lehetőség nyílt Relson és  a csapata  előtt így   a hajó főmagját meg keresve   belűlről  a hajó pajzsát sikerült likvidálniuk ,ennek hatására a  másik hajóról be tudtak transzportálni .Mi után ezt észre vette,ezt Chris kénytelen volt magát fel adni mivel percekkel később betranszportáltak Relson emberei a  legtöbb szintre.Mi után őrizetbe vették őket,hosszú faggatás után kiderült hogy Chris nem egyedül az egyetlen a csapatával akik szakadároknak mondható..ez a fontos hír viszont az egész Federációban,kisebb zűrzavart keltett így meg kellet erősíteni  a védelmi vonalaikat ...

~KÜLDETÉS VÉGE~


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » U.S.S. CHALLENGER (U.S.S. CHALLENGER)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: