Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Csillagflotta védelmi minisztériuma (Csillagflotta védelmi minisztériuma)
Csillagflotta védelmi minisztériuma
Mozgató
Dátum: Hétfő, 2015-04-20, 16.14.50 | Üzenet # 1
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
A visszavágó 

Jack Burton szökött fegyenc és elit bérgyilkos katona volt Kaeso oldalán soha nem tudta  Wonder ezredes elkapni őt..Tervezett,betörést készített Burton pont a  Csillagflotta központi védelmi és katonai kiképző telepébe....Jó páran épp a készleteiket akarták feltölteni így ők tudtak még időben reagálni de  talán már ez is késő volt...Dárius ,Csillagflotta tiszteket próbált az utolsó Querreriai támadás ellen felkészíteni de úgy tűnt valami megzavarta őket ekkor..
 

-----------

-----------

Az ajtó betört ,ami Dáriushoz volt közel és egy ismerős alak lépett be rajta  Dárius  rögtön tudta ki lehet az..

Dárius-Burton-Kaeso
Csatolások: 9774513.jpg (113.9 Kb)


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Dárius
Dátum: Hétfő, 2015-04-20, 21.53.24 | Üzenet # 2
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hagyományos Voin ruhában vártam az újoncokat aznap. Hosszú sötétbarna kabát volt rajtam, egy bőr öv, és egy bőr csizma, a hátamon a kardom, és újatlan kesztyű. Úgy gondoltam, hogy a flotta védelmi minisztériumának a nagyobbik gyakorló terme, megfelelő lesz majd hogy megmutassam a fiataloknak a közelharci technikákat. Fel kellett őket készíteni az utolsó csatára..
A dolog egész jól ment: úgy éreztem figyelnek rám, és érdekli őket. Elképesztően ügyes volt néhány, lenyűgözött hogy ezen egy óra alatt már felfogták az alap mozdulatokat. 
Épp Strommel kezeit fogtam le, csak hogy demonstráljam rajta a megfelelő lefogási technikát amikor betört az ajtó, és két igencsak érdekes figura lépett be rajta.
Azonnal elengedtem Strommelt, és a hátam mögé tereltem. Leszedtem a hátamon lévő tartómról a kardomat, és megforgattam magam előtt. Ekkor már szinte az összes jelző bejezett, és riadóztatott mindenkit, így hangzavar  keletkezett de én csak érzelem mentes arccal álltam, a kardomat magam előtt tartva.  Az előttem megálló  alak, a fekete sziluettjével tipikusan Kaeso volt: tudtam hogy ő az. 
- Bátyám! Mond mit akarsz, épp most! Ha engem akarsz, úgy engem támadj de a tanítványaimat hagyd békén!


 (HU)
 
JackBurton
Dátum: Péntek, 2015-04-24, 09.07.13 | Üzenet # 3
Elit zsoldos katona,bérgyilkos
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 3
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
(Kaeso ,Dárius testvére nem hiába képzett ki rendesen a  Voinok harcmodorára nem úgy mintha  nem estem volna át elég kiképzésen ,de úgy véltem hogy  most  a  saját szabályaimat kell meghozni . Ezért is csatlakoztam,Kaeso oldalára  a  ki tagadott klánhoz.A küldetéseim nagy része inkább ,fejvadászat volt de  az is megtette végre azt csinálhattam szabadom amit akartam , a Csillagflotta  szabályai mindig is távol maradtak tőlem soha nem értettem miért kell olyan szabályokat létrehozni ami ,nem  a saját döntéseink miért kell másnak meghozni azt? ..ezen gondolkoztam mind idáig de ekkor érkeztünk meg  a Csillagflotta kiképző telephely  felé..mivel,ez volt az egyetlen kiút ahhoz hogy meg mutassuk hogy  igazából mit is képvisel a Csillagflotta így  egyet értettem Kaesoval hogy le kell rombolnunk persze neki csak  Dáriuis kellet de,azért bele mentem.A komp érkezéskor  ,egy kicsit oda vágódott  de ebből tudtam hogy megérkeztünk,gyorsan ki ugrottam és vittem magammal a robbanó eszközöket Kaeso emberei pedig most nekem parancsoltak persze legfőképpen Kaesonak de  ha úgy vesszük az én embereim is voltak . Beléptünk ,az első fogadó terembe és  fel tartottam az automata fegyveremet leadva pár  figyelmeztető lövést,amikor ez meg volt rá erősítettem a bombákat az ajtóra  mi után ki szedtük az egyik tisztből hogy hol van Dárius.Amikor ez meg volt,hátrább léptem és robbantottam  az ajtó ripityára tört és  beléptem előre Kaesoval és az embereivel együttesen   )

-Ni csak ki beszél

(Tartottam rá  a fegyveremet Dárius-ra és  Kaeso parancsát kértem )

-Mehet  a buli főnök? vagy  esetleg előtte kicsit  ,dúljuk fel a helyet?


Az üzenetet módosította JackBurton - Péntek, 2015-04-24, 09.07.48
 (HU)
 
KaesoThiriel
Dátum: Péntek, 2015-04-24, 09.13.34 | Üzenet # 4
Voin Alpha (szakadár)-Kleitos Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 13
Kitüntetések: 2
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Testvérem..most  meg mutatom neked mi az igazi igazságtevés..te el vetted,tőlem amit csak tudtál.. a klánomat,az életemet még  a családomat is  amit aztán eldobtál magadtól..és még a Csillagflottához is csatlakoztál?!  a helyedben,inkább meg mutatnám azt hogy  mennyire is  értékeled   a becsületet ami maradt benned..már ha maradt..

Szólt Kaeso,meredt hangon és  le vette  a hátáról a két kardját.

-Nem ..csak  a parancsomra...

Mondta  a férfi,Burton-nak ..jól ismertem Burtont ,ő aztán tényleg felforgatta volna  a helyet ha egy szót szóltam volna..de még nem tette..még nem volt itt az ideje..még..de  ekkor pillantotta ,meg azt is hogy Dárius embereket képzett ki..EMBEREKET..ekkor megfordult a gondolkodása..

-Dárius ...tényleg  embereket akarsz kiképezni?! nem csak ,szánni való lettél hanem meg szeged  az ősi szabályainkat is? akkor vesszél el vele együtt..támadás..

Kaeso nem habozott ezek után,irányította  Burtont és  az embereit hogy támadjanak neki Dárius maradt,amit mindig is szeretett volna.

 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Péntek, 2015-04-24, 09.38.51 | Üzenet # 5
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kaeso,neki esett Dáriusnak karddal és  a  közelben lévő tiszteket is tüzelni kezdte néha át váltva kéthagyományos  Voin kézifegyverre


Közben  Burton emberei sem kímélték a tanítványokat .
Ekkor,jelent meg Wonder ezredes is  aki egy másik csoportot képzett ki  egy szobával arrébb,



amint meglátta mi folyik itt neki esett Burton-nak de a férfi jól védte  a támadását.
Kaeso egyik embere ,mind-e közben egy élesített  plasma  bombát helyezett a  bázis tetejére


,Dárius szinte érezte hogy mire készül Kaeso mivel szinte hallotta  a gondolatait.



Sorrend:
Dárius-Kaeso
Csatolások: 7155274.jpg (40.4 Kb) · 9917238.jpg (166.3 Kb) · 4081215.jpg (368.3 Kb) · 2658584.jpg (80.6 Kb)


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Dárius
Dátum: Szombat, 2015-04-25, 20.19.29 | Üzenet # 6
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mereven előre tartottam a kardom, majd féloldalasan fogtam és a kellő távolságot megtartva, óvatosan lépkedni kezdtem balra miközben minden gondolatommal bátyámra és a lépéseire koncentráltam. Nem akartam rátámadni, de tudtam hogy ő viszont rám fog, így meg akartam várni míg ő támad előbb. Közben egy gúnyos félmosoly ült ki az arcomra attól amit mondott, legfőképpen amikor a családommal hozakodott elő;hogy én elhagytam őket.  
- Te is tudod hogy nem akartalak elhagyni téged!- Hangsúlyoztam ki, ugyanis vér szerinti apámat soha nem tartottam, és rá gondolni sem akartam arra a lényre.- A sors vett el téged tőlem és tette ezt veled! - Hátra léptem egészen lassan, közben védekeztem a kardommal Kaeso csapásai elől.  
Megpördültem, és ledöntöttem egy szekrényt, majd hátra ugrottam. Pengéink egymásnak feszültek.  
- Nem kell ezt tenned Kaeso! Még választhatod a helyes utat, mellettem! - Kirúgtam a kezéből a fegyvert, így csak a kardja maradt neki is. Közben védekeztem és megvágtam az arcát. 
- Nem akarlak bántani testvérem, hisz egy vér vagyunk, egy lélek ellentétes oldala...de ha ezt teszed kénytelen leszek! És tudom mire gondolsz...de higgy nekem, ha felrobbantod ezt az épületet még neked nem lesz jobb! - Elhajoltam a penge suhintása elől, majd kivédtem azt a kardommal és felpillantottam Kaesore. Megremegett a karom ahogyan vissza tartottam őt. 
- Kaeso...


 (HU)
 
KaesoThiriel
Dátum: Vasárnap, 2015-05-24, 10.25.35 | Üzenet # 7
Voin Alpha (szakadár)-Kleitos Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 13
Kitüntetések: 2
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Nem kell ezt tennem? inkább azon gondolkozz el te  miért árultál el MINKET!

Neki estem az árulónak és  el kezdtem,ütni a kardommal amikor egész messze esett tőlem Dárius, a csillagflotta minisztérium emberei kezdtek el lövöldözni rám.

-Azok az átkozottak..mind áruló..de megadom ,nekik  a tisztességes halált..

Ezzel lőttem le ,két Csillagflotta tisztet a  két egykezes Voin kézi fegyveremmel ,aminek a hatása olyan volt hogyha el találtam az egyik tisztet az annak a másik felén is át ment  a töltete  a fegyveremnek.

-Ezért csinálunk mi ,mindig mindent a  hazánkban..nem pedig itt ..ahol ,megrontják az eszedet és  felforgatják az elveidet..itt csak a halál maradt amit be is fogok végeztetni ezeken ...és  végül rajtad is..

A mondatom végén,elordítottam magam és  rá ugrottam Dáriusra  ,a  kardommal és  erővel tartottam vissza az ütését.
 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Vasárnap, 2015-07-19, 17.12.17 | Üzenet # 8
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mi után Wonder több sérülést is elszenvedett, egy beton darabot kihúzott  a falból és azzal ütötte le a bérgyilkost aki utána ,úgy ugrott fel mintha meg sem érezte volna  nem sokkal ez után viszont ,túl erő híján a  Csillagflotta vissza verte  a támadást mivel megérkeztek az új fajta "Deathbringer" android típusok amit a katonaság vetett be először Kaeso meglepődött ,de  nem ez volt az utolsó amikor találkozott a testvérével Dárius-al mivel ezt követően el menekült.A Csillagflotta és a  katonaság is  ezek után felzárkóztatták a védelmet a legtöbb kiképző terepen hasonló esetek elkerülése végett.

~Küldetés lezárva~


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Csillagflotta védelmi minisztériuma (Csillagflotta védelmi minisztériuma)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: