Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Vega 4 (Vega 4)
Vega 4
Mozgató
Dátum: Hétfő, 2016-04-25, 20.42.25 | Üzenet # 1
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
'Megtévesztés'

Több csillaghajót is  a alpha quadráns peremére küldtek egy  kivizsgálandó küldetése,úgy tűnik hogy a  hívás akitől érkezett ismeretlen még is  admirálisi engedéllyel rendelkezhet hiszen parancsot adott mint írásban mint szóban is  a hajóknak a  vizsgálatra illetve  a bolygón lévő kolónia megvédésre is . Az admirális ,azt is üzente hogy ne bízzanak meg senkiben még egymásban sem...

---------
---------

A vega 4 egy olyan békés ,kolónia volt ahol soha nem kellet a háborúra gondolni de a Querreriai háború maradéka ide is elért ...persze  a kolóniát fel válltva különféle csillaghajók védték meg ,de  most más volt a helyzet még ők sem tudtak arról hogy  mi folyik most  náluk hiszen Hauls Hammertwon admirális  arra kérte őket hogy maradjanak együtt és  készüljenek egy esetleges csapásra...ekkor érkezett meg  a U.S.S. Enterprise-J is és  a U.S.S.Beloiannisz is.A  két hajó parancsot kapott hogy  védjék meg a kolóniát minden áron..csak szóba kaptak értesítést de parancs volt így meg kellet tenniük..mindkét hajó tudott a másikról ,de  egyenlőre nem cselekedtek egymás ellen pedig ezt kellet tenniük ...le mentek a bolygóra ,és  mindketten egymásra gyanakodva  jöttek a bolygóra...parancsot kaptak és  most nem volt visszaút..senki sem tudta hogy igazából nem is  az admirális küldte  az adást...mindkettő fél aggreszívan reagált az eseményre.

sorrend:

Smith-John-Jesse-Relson-Dárius-Bruke



"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
JohnCoulson
Dátum: Kedd, 2016-04-26, 20.53.06 | Üzenet # 2
Enterprise-Elsőtiszt/Őrnagy
Csoport: Őrnagy
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Enterprise-J fontos küldetést kapott ,olyan fontosat hogy  még  az altisztek sem tudhattak róla hogy valójban m a  teljes   parancs,de mivel általában parancs tartó volt a  kapitány és  a legénység is így tartottuk magunkat  a dolgokhoz.

Ekkor érkeztünk,meg a  bolygóhoz egy M típusú bolygót mindig jó látni ,mert elég kevés van belőle  ezen  a részen illetve térségben. Ahogy megérkeztünk,jelentettem a kapitánynak és azt is hogy  egy másik hajó is  a közelben van egy  katonai csillaghajó is  vagy legalábbis fél millitalista  de persze  szövetségesnek kellene titulálni..szerencsére  a kapitány nem  támadt rájuk,de  furcsálta  a  dolgot hogy itt vannak mivel  az admirális mondta hogy ne bízzunk meg másban...
Amint leértünk a bolygóra  egy kisebb csapattal együtt mentünk le  hoztunk taktikai osztagot is  védelemmel el látva ...

szerencsére  ügyeltem a védelemre..de   a volt kapitányommal futottunk össze..ekkor tudtam hogy ,itt gondok lesznek..




Az üzenetet módosította JohnCoulson - Kedd, 2016-04-26, 20.53.45
 (HU)
 
JesseGeson
Dátum: Vasárnap, 2016-05-29, 20.28.59 | Üzenet # 3
ASF Fenrir-Parancsnok/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kolónián voltam és nem nagyon fogtam fel az eseményeket egyenlőre melynek mértékei igazán furcsán vették ki magukat. 
Először nem történt semmi, aztán egy csapésban mindenhonnan transzportáltak le az emberek hogy megvitassák az ügyeket melyek agresszívan vették ki magukat. 
Fel sem tudtam fogni hogy mióta nem láttam még ilyet. A Vega négy egy olyan hely volt, melyen nem volt még háború vagy évek óta, nem lett volna jó hogyha mégis idehozza azt két csillaghajó, különösen a flotta parancsára. 
Először ezért csak távolabb álltunk meg pár emberrel, s karba tett kezekkel figyeltem Smith és Relson beszélgetését. 
Érdekelt hogy mit szándékoznak tenni, tekintve hogy én és pár ember akik iránt felelősséggel tartoztam csak egyszerű régészeti terepmunkára érkeztünk. 
Karba tett kezekkel megálltam arrébb s vártam a csodára. Hittem benne hogy értelmesebben is képesek lesznek majd megoldani a dolgot. 
Az apám is ilyen volt, hogy mindig fejjel ment a falnak, de azért mégicsak a csillagflotta nagyűgyúiról volt szó..


 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Vasárnap, 2016-06-05, 19.01.22 | Üzenet # 4
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Direkt parancsot kaptam..mint katona mint Csillagflotta tiszt tudtam mit jelent ez...azt hogy,ami parancs az parancs..meg kell csinálnunk..és  valószínűleg  ,akikkel fogunk találkozni véletlenül sem azért lesznek majd  a helyszínen hogy beszélgessenek..felkészítettem egy  taktikai roham osztagot,és  egy  másik mentő osztagot is...Dárius vezette, a mentő osztagot amik csak elitekből állt a  speciális rohamosztagot pedig én...Nill Hawkson volt ,az osztagomba  elől   ,Dárius csapatában pedig elől Jenek volt...csak a legjobbakat hoztuk..nem lehetett hiba...

-Rendben csapat.....komppal hatolunk le  a felszínre..valószínűleg ,az Enterprise-J lesz az a hajó amiről beszélt  az admirális..nem lehet bennük megbízni..csak a parancsomra  kezdjenek el tüzelni..Dárius fogja vezetni,közvetlen mentő csapatot..hawkson velem jön ,Jenek pedig Dáriusal jön...szóval halották az admirális parancsát! nem bízhatunk meg bennük..szedjék fel a cuccaikat 5 perc és  a  kompról közvetlen,kiugrunk a drop zónába  ...a  kompot külön ,automata pilóta fogja vezérelni így  nem lesz gond vele..ez lesz az elterelés része...a  hajónk,addig megpróbálja feltartóztatni őket..

Ekkor vette fel a  védelmi sisakját a kapitány és  töltötte be a  kézi fegyverét majd  a automata fegyverét is  ezek után, a bakancsa aljára  tette  a kését és  a további fegyvereit is ellenőrizte.

-Csapat fegyver ellenőrzés és  kommunikációs...első osztag hallasz? második osztag hallasz?

Kérdezte  az ezredes komolysággal az arcán.


 (HU)
 
Dárius
Dátum: Kedd, 2016-06-28, 18.14.37 | Üzenet # 5
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jason a segítségemet kérte, és mivel nem sok dolgom volt, hiába lettem népemnek kiválasztottja ahogy tudtam úgy jöttem.
Mostanában különös dolgok voltak készülőben a Csillagflottában: olyan dolgok amik érdekessé tették még a bolygóközi kommunikációt is.
Talán túlkomplikáltam, de volt egy olyan érzésem hogy talán... korruptak lettek a vezetők. Nem tudhattam. Negatívan gondolkodni pedig egy ilyen helyzetben a legjobb esetben sem lett volna bölcs.
Így felvéve a szinte szokásos fehér Voin egyenruhámat megindultam a Beloianniszra a kis vadászgépemmel a Tien-Zhunnal. Csak pár pillanat volt ahogyan az űr végtelen tengeréből az idő hajóra dokkoltam, a közelség miatt, de az a pár pillanat is varázslattal töltött el.
Gyönyörű volt maga a hajó kívülről, a fények lágyan vették körbe a naprendszer közeli napjáról érkezve s pattantak meg a tükörsima lekerített hátsó falon.
dokkolás után szembesültem a helyzettel: hogy a Vega 4-esről lenne szó.
Az egész eset szokatlan volt, furcsa. Félrehívtam Jasont a rövid kis tárgyalás után.
- Biztos hogy ezt így gondoljuk? - Kérdeztem tőle csendben, kerülve a mellettünk elsétáló emberek tekintetét, elég merev arckifejezéssel. - Biztos adásból érkezett az információ, Jason? Nem lehet hogy csapda? - Talán a sokéves Tizzan háború okozta paranoija beszélt belőlem. Talán nem. 
De a parancs hogy tegyük készültségbe a hajó és bármilyen hajó érkezik azt lőjjük ki enyhén szólva is: szokatlan volt. 
Mint ahogyan én, Jason is érezte hogy nem lehet minden rendben a küldetés körül, de csakúgy mint én, úgy a kapitány is katona volt. Vagyis a parancs az jóformán olyan volt mint egy szent szószóló szövege: sérthetetlen. 
Tehát hamarosan megérkeztünk a parányi Vega közelében, s nem sokkal ezek után meg is pillantottunk egy hajót ami behatolt a fennségűrbe: Az Enterprise személyében. 
Habár kihúzott testtartással ácsorogtam a hídon, bal kezemet az állam alá téve gondolkodtam el. A helyzet érdekesnél érdekesebbé vált!

Lementünk a bolygóra, de kevésbé tűnt diplomatikusnak a helyzet. 
- Csak óvatosan. - Pillantottam Jasonra. - Nem tudhatjuk hogy mi áll-e mögött. Ha mi kezdünk el lövöldözni a semmiképp nem vezethet jóra. Apám mindig ezt mondja. S én hiszek neki. - Próbáltam a férfi szemeibe nézve. 
Külön váltunk. Én kaptam a második osztag vezetését- vagyis ha baj van nekem kellett volna kimentenem őket. Persze világosan értettem hogy Jason is csak a feladatát teljesíti hisz ha nekem osztottak volna ki ilyesmit valószínűleg én is ugyanígy cselekedtem volna. Egyrészről.. másrészről, bár nem értettem annyira a flotta hiearchiáját, és felépítését Voin mivoltom miatt, itt azonban érzékeltem hogy nem minden van rendben. 
Nem lett volna szabad egymásra lőniük. És ha nem is lőttek volna... az admiralitás talán teszteli őket? - Futott át a gondolat az agyamon. 
- Itt Dárius. Pozícióban vagyunk.- Szólaltam meg halkan.


 (HU)
 
SBruke
Dátum: Péntek, 2016-07-08, 22.08.27 | Üzenet # 6
Royal elsőtisztje/parancsnok/tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 29
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ottragadni egy rohadt unalmas bolygón, pár még unalmasabb régésszel az elég zs kategóriás küldetés volt. 
A flotta nagyon nagyon viccesnek érezhette magát, én meg nagyon éhesnek. Alig vártam már hogy visszakotródhassak a Royalra amikor megjelent Relson meg Smith és gengelés helyett idegesen néztek egymásra. 
Majdnem mondtam valamit hogy talán nem itt kellene papás mamást játszani, de elég sokan voltak a két csoportba és egyikük sem tűnt túl bíztatónak. 
Még Smith sem, pedig a vulkániak mindig nyugis népségek voltak. 
Az anyja! Gondoltam. Ez már fele sem tréfa. 
Fogtam magam és a nyálas szépfiű, Jesse mellett lerohantam a lejtőről és megálltam egy jó nagy stukkerrel hogy nézhessem mi lesz. 
Gondoltam azonnal közbeszólok ha a legkisebb jelét is adják arra hogy egymásnak mennének. 

Már nem azért de értelmes emberek vagyunk. Gondoltam megint. És szerettem volna ha nem mondjuk egy gránátvetővel beszélgetnek a hátukon. 
De sajnos így volt. Elég messze ültem meg ahhoz, hogy lássam mi a helyzet. Sajnos hogy mit mondanak azt már nem vágtam, mert szájról olvasni nem tudtam. 
Smith is hadovált és Relson is. Akárhogy is sejtettem hogy ennek a fele sem tréfa.... de hát itt  béke idő. Mé pont most akarnak egymásnak esni? 
Lehet egyikük áruló? 
Az oké lett volna ha 1849-ben egy fegyverpárbaj döntött volna két matróz viselkedéséről, de azért most így 2800-ban ez már olyan mintha visszamentünk volna a középkor legjavába. 
Értetlen arccal néztem rájuk, nem tudtam eldönteni hogy ezek a legendás fejek miért ölik hamarosan egymást. 
- A francba. - eresztettem le a fegyvert aminek a távcsövével bámultam őket,  s néztem magam elé tehetetlenül. - Szólnunk kellene nekik hogy álljanak le. Maga is látja?- Kérdeztem a legelső red shirtet.


 (HU)
 
Mozgató
Dátum: Hétfő, 2016-08-01, 07.53.51 | Üzenet # 7
Mesélő-Háttér mozgató
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 328
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith és Relson és a csapataik tüzelni kezdtek egymásra,akik pedig közöttük maradt azokra mindenki lőtt...Relson,egy laza mozdulattal kirúgta a  vulkáni kezéből a fegyvert majd  kézi tusa alakult ki köztük,ezek után pedig Johnak neki ment Dárius mivel Relsont célozta be de nem igazán tudta bemérni így lassúzott vele ...Bruke és Jesse közben próbáltak veszteg maradni de  így is nehezükre esett hogy ne tüzeljenek vissza bénítóval.

Smith-Relson-Rone (utólag bele írva mert becsatlakozott)-Dárius-John-Jesse-Bruke


"Burn in hell"
"Ne csak nézz..olvass is!"
 (HU)
 
AshleySmith
Dátum: Péntek, 2016-09-16, 19.26.55 | Üzenet # 8
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 22
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Habár a logika azt diktálta hogy Relson nem lehet ellenség, a Flotta parancsa elég egyértelmű volt..
A nő agyán számtalan dolog átvonult: hogy mit lehet és mit nem. El akarta kerülni az erőszakot mindenképpen... de ahhoz hogy ezt megtegye Relsont őrizetbe kellett volna venni.. abba pedig a kapitány nagyon nem akart belemenni. Feszült volt a helyzet, szinte izzott körülöttük a levegő.
Smith balra lépett s közben elhatározásra jutott, nem mintha látott volna jobb lehetőséget vagy épp helyesebbet.  
Smith tudta hogy ez padhelyzet, így hamar cselekedett, és szó nélkül direkt Relson mellé lőtt figyelmeztetés végett: de a szó szavakat követelt volna, azonban erre már nem volt idő.
Relson emberei tüzet nyitottak az Enterprise tisztjeire, s Smith egy kő mögé bukfencezett.
- Én nem ezt akartam kapitány! - Kiáltotta ki. Nem tudta hogy ezt hallotta-e Relson vagy nem, de bízott benne hogy a férfi másképpen dönt és abbahagyja a tüzelést.
Ash emberei azonban tüzelni kezdtek, reflexesen védelemből tették ezt meg. A diplomácia lehetősége elbukott tehát, ez hamar leesett a nőnek. Tehát bátran felállt, majd megindult Relson felé hogy hamar rövidre zárja az egész esetet.
Relson viszont sokadjára is gyorsabb volt mint egy Vulkáni, és kiütötte Ash kezéből a könnyű kis kézifegyvert. Ash a fegyver után kapott volna, de Relson eléje lépett és lefogta a kezét.
A kapitány viszont térden rúgta a férfit, s mikor leesett a földre megindult megint elég gyors mozdulatokkal a fegyver felé.
Relson most őt gáncsolta el így ő is leesett a földre.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Péntek, 2016-09-16, 19.42.25 | Üzenet # 9
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Nyugodjon le ! ha nem nyugszik le kénytelen leszek..

*Ekkor le adott a nő először egy  figyelmeztető lövést ,de  ekkor már mindegy  volt  mivel azt a parancsot kaptam hogy ő egy alakváltó  vagy egy áruló és  a legénysége is az lehet így  nem hagytunk egymásnak más lehetőséget mindketten fedezékbe mentünk a lövéseink követően majd  sorozat fegyvert elő véve tüzelni kezdtem majd  egy bukfencel a  másik fedezék mögé mentem közben szinte némán mutogatással  mutattam hogy menjenek az embereim is harci állásba. Mindenki tudta hol a helye hiszen  a legénységem nagy része katonai elit kiképzésen vett részt ,de  így is tudtuk hogy képesek vagyunk egymásnak maradandó sérülést okozni ,de  most  harcászilag kellet elemeznem a helyzetet. *

-Dárius kerítsük be őket...intézd  el a  legénységet...megbízom benned..te vezeted az  embereimet most..tudod mire képesek..én pedig elbánok Smithel...vagy legalábbis hatástalanítom..

*Ekkor viszont váratlanul támadni kezdett Smith viszont egy futás bukfencell elé tudtam lépni és   a nyakát leszorítani de  ekkor ki gáncsolt meglepően  a földön landoltam..kihasználtam a hátrányomat ,megfogtam teljes erőmből a lábát és a  földre  küldtem amikor  a földön voltunk,kihasználtam az esés által keletkezett reakció késéét és  gyorsan befogtam  a nyakát hátra szorítva egy  jól ismert Y fogásba  ami közt tudott hogy  nem könnyű belőle kiszabadulni..Smithnek sikerült egy kis idő után majd ütni kezdett de  azt védtem...mivel ,Smith félig Vulkáni volt így nem volt könnyű ellenfél ,de  mivel nekem harci tapasztalatom és különféle idegen dns volt a szervezetembe így erősebb voltam mint egy normál ember legalább egy QUerreriai harcos erejével vetekedett  a testi erőm..így  két ütést ugyan nem tudtam kivédeni de  a harmadikat már a  kezemmel védtem ki úgy hogy megfogtam az öklét és  vissza szorítottam majd  le fejeltem kétszer aztán gyomrom rúgtam  a nőt hármoszor teljes testi erővel és  neki szorítottam az egyik kőnek  a fejét amilyen erősen csak tudtam mivel ő  a  vulkáni fogásával próbálkozott ami nagy fájdalmakat okozott ,ezért talán kicsit elborult az agyam és megtettem minden hogy neki is fájdalmat okozzak kihasználtam  gyengességét pillanatok alatt megtaláltam  a lábán lévő hajlékot és  beletérdeltem teljes erőből ...lehet nem kellet volna de ő is  azt hitte rólam hogy  ellenség vagyok és én is   úgy véltem hogy ellenséges egység..*


 (HU)
 
Rone
Dátum: Péntek, 2016-09-16, 20.06.17 | Üzenet # 10
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Smith meg Relson álltak egymással szemben és fenyegetőztek, aztán elmondták húszor a másiknak hogy nyugodjon meg... ez elment volna ha fel is fogták volna hogy mi van, de a helyett hogy lenyugodtak volna csak egyre idegesebbé váltak.
- Már megbocsásson kapitány, de nem látom annak értelmét hogy tovább... - Akartam volna végigmondani, de nem lehetett mert a hegyes fülű kapitány mellénk lőtt. Én nálam meg nem létezik olyan szó hogy figyelmeztető lövés, főleg nem egy állítólagos csillagflotta kapitánytól, így lebuktam és elordítottam magamat:
- Tüzeljenek mire várnak! Még a végén megöli a kapitányt! - Majd gyorsan bekecmeregtem egy kő mögé és csak folytattam a tüzelést, távolabbról.. Arra lettem figyelmes hogy Relson szívszerelme, Dárius előre megy pont oda mellé.
- De jó, már csak ez hiányzott.. - Sóhajtottam el magamat két lövöldözés közben. - Lassan már nem Niko hanem ez a pasi lesz a felettesem.. hé ne nézzen Martines! - ordítottam oda az egyik színesbőrű szépségnek. - Nem látja hogy lőnek vagy mi van?! Ezek elcseréltek! De tőlem aztán felcseréltek is lehetnek csak lőjjön mert ők lövik le magát! - Ordítottam el magamat teljes hangerőből, és ki-ki kukucskálva lőttem vissza.
Minden második lövésem célt tévesztett úgyhogy egyre bravúrosabbá vált az egész. De az egész nyomizást a Relson vs Smith koronázta be..úgy szorongatták egymást mintha profi pankátorok lettek volna mindketten..
- Uristen.. - Forgattam a szemeit, de inkább lebuktam mert már megint lőttek.


 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Vega 4 (Vega 4)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: