Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Uss Enterprise (Constitution osztályú csillaghajó)
Uss Enterprise
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2016-10-22, 16.04.19 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban


" Az idő fogságában "
*

Távoli, fütyölő hangok, fény, sikítások, aztán csend..
Jason Relson magához tért. Nem tudta hol van, nem tudta mi történt de az már biztos volt hogy egy konzol alatt heverészett. A férfi miután kikecmergett azonban egy pillanatra megdöbbent: a helyiség ahhol magához tért jobban hasonlított egy Contitution osztályú hajó gépészeti termére, mint a Horozon hat 2803-beli flotta stílusára.
Valami nem volt rendben, ugrottak az időbe,  s mindez nem is szimulációnak tűnt, a kapitány már biztos is volt ebben amikor Rone és Jerry G Thomas is elő kerültek a kornak megfelelő egyenruhában.
A nő már előbb magához tért, s elárulta hogy sejtése szerint az eszköz amit Haynes használt nem bomba volt, hanem egy eszköz amivel álcázottan az időben lehet mozogni.
Az álcázás jelene esetben a robbanás volt, hiszen mikor hirtelen Haynes beindította az eszközt, az egy kisebb gravitációs mezőt generált aminek a null mezeje egy kisebb robbanáshoz is vezetett. A robbanás miatt bizonyára meghalhatott pár ember a Horizon bázis csillagbárjában, ezért senki nem keresheti egyenlőre Relsonékat, de valamennyi közelben lévőt azonban az idő-manipulátor 2270-be hozott, vagyis James Tiberius Kirk kapitány idejére, a Uss Enterprise-ra. Azt is elmondta hogy most a gépháztól egy szintre lévő egyik energia-elosztókamrában vannak.
Rone mindezt olyan vidámsággal közölte velük mintha épp a vakációs élménybeszámolóról tartana kiselőadást. Jerry közben a saját tapasztalatait jelentette gyorsan, s összefoglalóan, hogy miután felébredt egy üres kabinban, Rone-al a folyosón találkoztak össze, s hogy egy raktárból szereztek hadnagyi rangjelzésű egyenruhákat.
Egy pirosat Relson kapitánynak is hoztak, s Jerry megmutatta hogy egy talált pad-et beszerezve a hajó térképe is megvan, így már könnyebben tudnak majd haladni a belső szinteken.
Relson meg akarta mindenképpen találni Haynest, s első meglátása az volt hogy a férfi a gyengélkedőn lehet, tekintve hogy Ave főgépész eléggé meglőtte, s Thomas parancsnok-helyettes sem hagyta teljesen éppen és egészben a fickót.
Ez kezdetnek elég volt, így egy gyors tanácskozás s útmeghatározás után el is indultak arrafele.

Közben valahol a komphangár egyik kompja mögött éppen Preem Mulo próbálta megnyugtatni Jessét.
A férfi ugyanis úgy tért magához hogy az idő hullám nekilökte a kompnak, így Jesse lába elrepedt. A férfi viszont köztudottan nem bírta a fájdalmat, így nem mert felállni. Preem viszont nagyjából érezte a helyzetet, azt hogy visszamentek a múltba, és hogy ha ők így jártak akkor meg kell találniuk a többieket, bármi áron.
Tisztában volt vele hogy ez egy kicsit nehéz feladat lesz, mert az Enterprise ugyan nem vetekedett egy Horizon hat csillagbázis méreteivel, de így is elég hatalmas volt.
Ki kellett valamit találniuk, s ki kellett mindenképpen jutniuk a hangárból még mielőtt észre nem veszi valaki őket...hisz tisztában voltak azzal hogy nem szabad közbe avatkozniuk az idősíkba, még ha nem is voltak időügynökök ezt akkor is tudták.

E közben Ashley egyedül tért magához a hatos jeffries-csőben.. úgy érezte ég a teste, hogy lázas... úgy tűnt hogy az állapota egyre rosszabbá vált, s tudta hogy orvosi ellátást igényel. Azt is észrevette hogy a cső szerkezete nem hasonlít az eddig látott egyik fajta csőéhez sem, így gyanakodott arra hogy más helyen lehetnek.. nem számított arra hogy az időben is mozogtak...
nem tudván azt hogy hol lehet elkezdett kifele igyekezni a csőből, s nagy nehezen az ötös fedélzeten bukkant ki, az egyik phas-irányítónál ahhol éppen egy vörös egyenruhás nő szkennert valamit.
Smith kisántikált a csőből s lerogyott egy pultra. Észlelve hogy más időben lehet, s felismerve hogy az Enterprise egyetlen női főtisztjével áll szemben, azonban összeszedte magát s azt szimulálta hogy részeg, miközben haját óvatosan a szemébe söpörte hogy a hadnagy ne vehesse észre hogy ő Vulkáni. Ezek után kitámolygott s nekidőlt egy fal takarásának a folyosószakasz közepén.

Matt Larsen kapitány mindeközben az étkezdében ébredt, egy székben.
Szerencsére senki nem volt ott, így hamar az ajtóhoz tudott lépni amint magához tért. Kikukucskálva, s csak félig kinézve rajta látta meg Hikaru Sulut, s Montgomery Scottyt. A két tiszt éppen Haynes gépét nézegette.
Az ki volt égve, de talán még üzemképes lehetett... Matt sejtette hogy azt a gépet nem szabad hogy beindítsa az Enterprise valamelyik főtisztje, különben ki tudja még mi történne...
Éppen ezért lassan, de óvatosan indult meg Scotty és Hikaru mögött mikor azok elindultak az eszközzel.

( Relson - Rone-  Jerry- Jesse - Preem -Matt- Smith -Szingularitás)
Csatolások: 1621067.jpg (188.2 Kb)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Szombat, 2016-10-22, 19.59.42 | Üzenet # 2
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
*Több fajta  hangot halott szinte egyszerre ..nem igazán tudta megállapítani hogy hol van mit csinál vagy éppen hova tart csak azt tudta hogy nem jó az ami épp történik..mivel Relson java részt eszméletlen állapotban volt így a  legtöbb dolgot inkább behalucinálhatta mint érezhette de ezt igazán soha  nem fogja megtudni hiszen akár lehetett mindkettő is..amint fel kellt és ki nyitotta a szemét  egy fucrsa helyen ébredt fel..rögtön fel ismerte hogy  ,már nem ugyan azon hajón volt minta z előtt..az eszközök régiségéből arra tudott ítélni hogy vagy időt utaztak vagy halucinálhat..egyik sem volt hír ha  arra gondol hogy  most épp hol van..a  konzol ami alatt fel kellt nem volt épp  a legmodernebb de könnyen megállapította  a konzolt használva  hogy a  U.S.S.S Enterprise fedélzetén van...és  persze nem a  28 századba sőt nem is  a 29 be..nem igazán értette mi történik de megpróbált nyugott lenni és gondolkozni első sorban megpróbált ,keresni  egy  személyt bárkit akivel tud beszélni hátha tud valami konkrétabbat  mint ő *

 (HU)
 
Rone
Dátum: Vasárnap, 2016-10-23, 10.40.33 | Üzenet # 3
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem sokkal később miután magamhoz tértem, hamar észleltem hogy ugrottunk az időben. 
Mást lehet hogy ez megrémisztett volna, de én kimondottan felvillanyozódtam a dologtól, mert mindig is kedveltem ezt a korszakot a töri órákon. Miután sikeresen összetalálkoztam az egyik folyosó szakaszon Jerry G. Thomassal, kerestünk magunknak egyenruhákat. 
Kicsit kényelmetlen volt az akkori korban a  női egyenruha de nagyon tetszett. 
Feltűztem a hajamat, és így nem is lógtunk ki a sorból. Egy közeli panel zárát könnyedén feltörve megállapítottam hogy igazam is volt, s hogy ez a hajó James Tiberius Kirk kapitány hajója, az Enterprise. 
A hangulatom pillanatról pillanatra javult. Meg persze tudtam hogy majd nem avatkozhatok bele az idősíkba, de egyszerűen ezek az események teljesen felpörgettek, és jobbak voltak mint hat kávé egyszerre. 
Az intercomm jelvényem frekvenciáját lekövetve pedig be tudtam azonosítani hogy hol tartózkodhat Jason.
Mr Thomasnak szólva hamarosan neki is szereztünk egy vörös egyenruhát, s elindultunk feléje. A közeli gépháztól egy szintre lévő egyik energia-elosztókamrában leledzett. 
Mikor meglátott minket látszódott rajta hogy nemrég térhetett magához, de külsőleg nem volt semmi baja; legalább is nem nézett ki betegnek. 

" Kapitány örülök hogy látom! Hoztunk önnek egyenruhát. " - Odanyújtottam neki a felsőt majd folytattam. - " Uram tudja hogy hol vagyunk?!... Az Enterprise korában, James T. Kirk kapitánysága alatt. " - Mosolyodtam el. - " Nyugodjon meg, sejtésem szerint nem érzékelték hogy a jövőből jöttünk,és nem is fognak minket ezért észrevenni, főleg ha ezekben a piros göncökben  vagyunk. " - Biccentettem. - " Viszont Haynes is itt lehet, lehet szrintem éppen a gyengélkedőbe... az egész.. olyan baró uram!.. Viccet félre téve szerintem Haynes eszköze nem bomba volt. A robbanás csak olyan  volt mint valami afther-effect, vagyis elterelés. Haynes gépe minden bizonnyal egy idő-manipulátor lehetett, amit Haynes lophatott az idő-parancsnokságról.... Álcázottan így bárhova eljuthatott... Hányas szintű ügynök volt, hogy ilyeneket megtehetett maga szerint márha mégse lopta a cuccot? 
Akárhogy is.. az álcázás jelen esetben a robbanás volt, hiszen mikor hirtelen Haynes beindította az eszközt, az egy kisebb gravitációs mezőt generált a zárt térbe, aminek a null mezeje egy kisebb robbanáshoz is vezetett. A robbanás miatt bizonyára meghalhatott pár ember a Horizon bázis csillagbárjában. Ennek eredményeképp viszont nem hiszem hogy egy ideig bárki is keresne minket 2803-ban, uram...egyenlőre azt hihetik hogy felfordultunk, uram.
Most  így 2270-be hozott minket a gép, n e kérdezze miért pont ide, kapitány mert sejtelmem sincs miért James Tiberius Kirk kapitány idejére, a Uss Enterprise-ra. Ez egy legendás hajó uram.. óvatosnak kell lennünk. " - tanácsoltam a férfit figyelve.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Vasárnap, 2016-11-06, 12.08.18 | Üzenet # 4
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hirtelen magamhoz térek.Szinte azonnal tudtam hogy hol vagyok.Ez a USS Enterprise alkotmány osztály.Ez a második Enterprise a Csillagflottában az NX 01 után...Onnan tudtam hogy melyik hajón vagyok,mert egyszer kadétként bejártam ezt a hajót holo fedélzeten.És nagyapám sokat mesélt erről a hajóról mivel ezen szolgált először...Elindulok hogy egy raktárt keressek mert nem a kornak megfelelő egyen ruha volt rajtam.Alig indultam el máris bele botlottam abba a nőbe aki ott volt a csillagbárban.
- Raktárt kell keresnünk mondom a nőnek.Szótanul indulunk tovább szerencsénkre nagyon hamar találtunk egy raktár ajtót.Az ajtó feltörése könnyű volt belépve rögtön magunkra húztuk a rangnak megfelelő zubbonyt.Találtam egy Padot amit átadtam a nőnek hogy könnyebben tudjunk mozogni a hajón,a nőnél volt mégegy zubbony.Tovább megyünk,követem a nőt,és közben azon gondolkodom hogy miért pont ide kerültünk.Hamarosan elértünk a célunkat,a gépház alatt egy szinten lejebb lévő energia elosztó kamrába.Itt megtaláltuk a nő társát amig a férfi felvette a zubbonyát a a nő el mondta hogy hol vagyunk nagy örömmel,pár beszéd kezdődik amit csendben hallgatok amiben meg tudom a társaim neveit,és azt is hogy Haynes idő ügynök volt,és azt is hogy a gyengélkedőn lehet.Amikor csend lett megszólalok.
- Miért van az az érzésem hogy ezt a kis kalandot maguknak köszönhetem?
- Rone pontosan tudom hol vagyunk.A USS Enterpriseon,ezen a hajón szolgál az apám mondom érzelem mentes hangon.- Nos amit Haynes kapott tőlem azt megérdemelte.
- Egyet értek hogy óvatosnak kell lennünk,ezért javaslom hogy a gyengélkedőig a Jeffries csövet használjuk,csendben,és hang nélkül.Rone magánál van a Pad így maguk mennek előre én követem magukat.


 (HU)
 
JesseGeson
Dátum: Vasárnap, 2016-12-04, 20.20.53 | Üzenet # 5
ASF Fenrir-Parancsnok/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem tudom mi történhetett. Akkor fényár kapott el hogy hirtelen mintha megvakultam volna. Lehunytam a szemem és hagytam magam sodródni, habár nem tudtam hova vagy hogy mi történik. Valahogy megijedtem attól hogy talán mind meghalunk, hisz ha egy komplett bomba robbant már úgyis mindegy lenne. 
Magam elé tettem a kezem és másra gondoltam: arra hogy még érzek, hallok, és tudok magamról. Az agyam működött ez nem kérdéses.. és ekkor nekicsapódtam valaminek. Éles fájdalom kúszott a lábamba, amitől felkiáltottam. Valaminek neki csapódtam, majd csend... hosszú csend. 
Besípolt a fülem, miközben igyekeztem felülni.... résnyire kinyitottam a szememet és a doktorra néztem aki úgy nézett rám mint a legelső betegére. 
- Mi van?! - Kérdeztem tőle kissé idegesen. Gyűlöltem ha ez van, a testvérem nem véletlen mondta hogy rossz beteg vagyok. Fel akartam állni, de nem tudtam csak felnyögtem. 
- A lábam.. a lábam! - Motyogtam miután vissza ültem a kemény földre. - Ááh...mi a fene történt..?! - Kezdtem bele a panaszkodásba. - Az előbb még a bázison voltunk.. most meg itt... ! Várjunk egy kicsit..- És ekkor fogtam fel hogy a sok pittyegő vacak micsoda itt körülöttünk.. hogy hol is lehetünk és hogy miért. - .. oh ne.. hogy ez az időben is mozogtunk... hacsak ez nem egy múzeum.. .- Vettem egy mély lélegzetet hogy ha lehet ne tűnjön fel senkinek se a dolog hogy mennyire nem bírom a fájdalmat.
- Vajon mind átjöttünk..? Mit gondol... meg kell keresnünk a többieket ha ez így van és mindez nem egy lidérces álom.. és szereznünk kell egy trikordert .. meg tudja gyógyítani a lábam? - Kérdeztem végül utoljára.


 (HU)
 
PreemMulo
Dátum: Vasárnap, 2016-12-04, 21.07.32 | Üzenet # 6
Enterprise-F-Alhadnagy/Főorvos
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 19
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
A vakító fehérség után rögtön egy hangárban találtam magam. Jesse Közel volt hozzám, de láttam, hogy fájdalom kínozza. Óvatosan kinéztem az idegen komp mögül és láttam, hogy a hely ahol vagyunk egy nagyon régi korban lévő hajó. Észrevettem egy feliratot is U.S.S. Enterprise. Adataim szerint ez James T. Kirk hajója volt. Ezek szerint utaztunk az időben.
Azonnal módosítottam a programom, hogy korhű orvosi egyenruhát viseljek a felntűnés elkerülése végett. 
Összefoltoztam a parancsnokot amennyire csak tudtam, de közben figyeltem, nehogy meglássanak. Suttogva beszéltem hozzá, nehogy meghalljanak.
-Ne aggódjon megkeressük a többieket. Valószínűleg nekik is itt kell lenniük valahol. Ne erőltesse a lábát, mert még nem tökéletes ha lehetséges csak lassan sétáljon! Baj nem lesz,de lehetőleg kerüljük a kontaktust másokkal. Szerezzünk Magának egy egyenruhát, hogy ne keltsünk feltűnést. Lehetőleg a sérüléseket is kerülje, mert ezekben a kőkorszaki orvosi eszközökben nem bíznék!


 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Kedd, 2016-12-20, 19.52.53 | Üzenet # 7
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amolyan értetlen képpel tértem magamhoz. Megvakartam az orromat és kisöpörtem az arcomba lógó hajszálakat is. Majd felegyenesedtem ültömbe...
 
Senki nem tudhatta mi is történt valójában, én meg még annyira sem. Sejtettem hogy a gép a múltba röppentett mert minden berendezés régebbi volt. Szédelegtem, és egyben talán meg is mosolyogtam a helyzetet mert szerettem volna mindig is az időben utazgatni, de nem volt eddig még alkalmam erre. 
Nem is kötelező mondjuk az ilyen egy Csillagflotta tiszt életében de sokakkal mégis előfordul. Elértem közben végre valahára a falat és nekitámaszkodtam a kezemmel annak hogy láthassam hogy mi a helyzet mert az ajtó talán egy résnyire is de nyitva volt. Mivel hogy minden kapitánynak kötelező volt némi időmechanikát is tanulnia az alapkiképzés közben, ezért gondoltam óvatos leszek és egyenlőre nem ugrok majd bekötött szemmel előre mert ki tudja milyen korszakba pottyantam. Nem akartam valamelyik tüköruniverzumban kikötni ilyen óvatlanul már csak a sjaát testi épségem miatt sem. 
Aztán észrevettem Scottyt meg Sulut és majdnem felsikkantottam mint valami kiscsaj. A szám elé kaptam a kezem, és vigyorogtam. 
Az apám úgy mesélt nekem ezekről a flottatisztekről mint valami estimesé szereplőiről gyerekkoromban. Nekem ők legendák voltak, és most ott voltak élőben. El se akartam hinni, percekig le is blokkoltam bár egy pár perc után realizáltam hogy sajnos az az eszköz amit egyikük fog nem más mint ami idehozott minket. 
Úgygondoltam azonnal meg kellene semmisítenem, de ez volt a huszonkettes csapdája mert leesett hogy talán csak azzal tudunk majd visszajutni onnan ahonnan jöttünk... de mégis valamit tennem kellett. 
Ha nem teszek semmit, Scotty és Sulu meghalhatnak. Nem, nem indíthatják be az eszközt semmiféleképpen sem. 

Hát jó..- Motyogtam magam elé de csak mert nem voltam biztos abban hogy ez egy komplett ötlet lenne. Egyedül voltam, és kockáztattam a lebukást, de amikor végre hátat fordítottak az ajtónak és befejezték a suttogva beszélést azonnal követtem őket lassan, valahogy úgy hogy ne legyen mindez feltűnő. 
El akartam lopni a cuccost és minél hamarább.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2017-01-08, 21.39.05 | Üzenet # 8
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Relson, Rone és Jerry tehát elindultak nagyon nagyon lassan hogy beivódhassanak a legénység köreibe. A legelső ahova az utat vették az a gyengélkedő volt, de mivel ennyire részletekbe menően egyikük sem ismerte az eredeti Constitution osztály ezen változatát, ezért muszáj volt megállniuk egy fali panel mellett, melyen az Enterprise részletes rajza volt látható. Rone teljesen oda volt, s magyarázni kezdte hogy mennyit hallott erről a hajóról kiskorában. 
Relson azonban tudta hogy nincsen erre idejük s kicsi megsürgette a nőt... Jerry közben éppen a fal mellett, tőlük nem messze várakozott amikor James T. Kirk és Spock parancsnok sétáltak el lassan, nem sokkal Jerry mellett.. Spock parancsnok elejtett valamit miközben Kirk kapitánnyal beszélt, de ezt nem vette észre. Jerry felvette a trikordert s vissza adta azt a parancsnoknak, így lehetősége volt pár szót váltania vele. 

Közben Larsen rájött hogy mindenképp cselekednie kell, s így direkt fellökte Scotty-t, majd a kis eszközt elszedte s futni kezdett vele. Persze Chakov azonnal jelentette, s így elég nagy felfordulás történt. Beindult a vörösriadó, minden vörös inges tiszt, Mattet vagy az ahhoz hasonló embert vette üldözőbe.. Matt közben megállt egy darab után a fal mellett, mikor Smith behúzta őt.. a nő nemrég szabadult ki, s óvatosan kiszedte Matt kezéből az eszközt.. elmagyarázta hogy az eszköz, ha jó kezekben van, kis módosításokkal biztosítja hogy végtelen lehetőségek végtelen kombinációkban teljesülhessenek. Persze ennek megvannak a maguk veszélyei is... vagyis Haynes kapitány így extrém veszélyes volt.. Smith azt is elmagyarázta hogy ő szerinte az eszközt úgy is be lehet állítani hogy ha aktív ne öljön embereket, vagyis ne okozzon mellékhatásként robbanást is. 

E közben Jesse és Preem az orvosi felé vették az irányt. Mivel Jesse amúgyis a fekete kabátját viselte ezért senki nem kérdezte meg tőlük útközben hogy ő a legénység tagja-e. Preem a turbólift felé indult, majd a gyengélkedőre mentek. A doktor még mindig érdeklődve vette észre hogy a lift nem hangvezérlésű. Egy kék ruhás nővérke egészen fura arckifejezéssel méregette őket mikor kiszálltak az orvosiba...
Mivel Jessének egy nagyobb kezelés nem ártott volna ez volt a logikus dolog ugyanakkor.. Preem megpróbálta nyugtatni valahogy a férfit. Jesse le akart ülni egy ágyra ám ekkor Bones jelent meg, az Enterprise főorvosa. 
" Mégis mit képzelnek hogy csak úgy leülnek oda?! Orvos vagyok, nem gyerekápoló... nagyon sürgős a probléma? " - Kérdezte zsémbelődve mikor odajött. - " Mi történt? " - Kérdezte nyersen. Preem és Jesse egyszerre kezdtek el hebegni-habogni, mire egyikük kikotyogta az igazat hogy idő utazók. Bones idegesen rángatta közelebb Jessét. 
" Persze én meg maga a nagyságos Teremtő isten vagyok!" - Forgatta a szemeit hitetlenkedve. - " Jézusom magának belső vérzése van! Ember és így jön ide! Azonnal feküdjön le. Most! És nem beszél!" 

( Jerry - Relson - Rone - Preem- Jesse- Smith- Matt- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Kedd, 2017-02-07, 13.38.36 | Üzenet # 9
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nagyon nagyon lassan nehogy le bukjunk a legénység előtt útnak vettük az irányt az általam mélyen utált gyengélkedő felé. Némán lépkedem a többiek mellett lenyűgözőtt engem ez a nagyon régi hajó. Külömbözött azoktól a hajóktól amiken szolgáltam. Különös leírhatatlan érzelem jártát mintha itthon lennék... Mivel nem ismerük pontosan a hajót ezért meg kellett állnunk egy falnál ahol a hajó részletes rajza volt látható. Várakozás közben gondolkodni kezdtem kizárva a külvilágot.
- Miért pont ide küldte magát és minket Haynes? Ès miért nem a Kirk előtti idő síkba?
- Minek kell itt lennie ahhoz hogy azt hiszi a kapitány hogy megsemmisítheti a föderációt?
Ezen súlyos kérdéseken gondolkodtam el amire remélhetőleg válaszra lelhetünk. Léptekre leszek figyelmes ami vissza ránt a külvilágba. Két tiszt megyek mellettünk észre sem véve minket. És valami kiesik az egyik tiszt zsebéből. Gyorsan fel veszem a dolgot ami egy trikorder volt,ami számomra nagyon régi volt és már csak múzeumban lehetett látni... Elindulok a tisztek után és megszólítom az egyiket aki elejtette a trikordert.
- Elnézést uram! Ezt elejtette uram.
A tisztek meg álltak és felém fordultak. Ekkor láttam meg ki is az a két tiszt. Az egyik James T Kirk a másik Mr Spock volt. Spock volt az a Csillagflotta tiszt aki miatt úgy döntöttem hogy belépek a Csillagflottába... Lényegében ő volt a példaképem. Vissza adom a trikordert Spocknak.
- Kapitány Mr Spock öröm számomra hogy láthatom magukat.
- Ön miatt léptem be a Csillagflottába mondom.
Spock felhúzott szemöldökkel állt előttem. Lehet hogy lebuktam? villan át az agyamon a kérdés. Vártam hogy mi fog történni,sajnos sok mindent nem mondhattam el. De valahogy figyelmeztetnem kell Spockékat Haynesre és arra hogy milyen veszélyes.


 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Uss Enterprise (Constitution osztályú csillaghajó)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: