Gépház
|
|
RobinRelloway
|
Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 11.19.00 | Üzenet # 51 |
Horizon 6-Műszaki főtisztje
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 109
Kitüntetések: 9
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban |
- Nos.. - veszek egy nagy levegőt a történteken. ~ Úgy acsarognak egymással mint két tigris.. ~ Gondolom közben magamban. - Hogyha gondolja megmutathatom még önnek esetleg magát az energimátrixot, vagy a pajzsgenerátort, az energia adaogoló egységeket, az energia elosztó alsó részét, a hűtő tartájokat, Még tudnám sorolni...
A jó barát mindig ott van ha szükséged van rá. |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 12.26.30 | Üzenet # 52 |
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Hirtelen egy Romulán centurio hangja szólal meg az inetrcomm-ból::: - Uram! D'Varo parancsnok keresi önt... azt kérdezi hogy ad-e engedélyt egy Tal'Shiar ügynök átszállására. az ügynök kíváncsi a bázisra... és önre is.
A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.
https://www.wattpad.com/user/Bati1989
... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum.... The world so cold....
Olvass, ne nézz...
== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<== |
|
| |
DrausKassus
|
Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 13.52.11 | Üzenet # 53 |
A L'Shren csatahajó Kapitánya
Üzenetek: 259
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Intercomm vissza:-Természetesen várom.-Mondja Kassus majd Robinhoz fordult:-Az energiamátrixot szeretném látni./Mondta Kassus.Majd két centúrióhoz fordult:-Őrizzék a biztonsági főtisztet fokoztottan!-Mutat Lilyire.Majd követi Robint a mátrixhoz.
|
|
| |
RobinRelloway
|
Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 14.45.26 | Üzenet # 54 |
- Persze, kövessen! - Intettem, aztán elindultam, és megálltam egy panelnél. - Az energia mátrix. Ahogy parancsolta.
|
| |
DrausKassus
|
Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 15.06.59 | Üzenet # 55 |
-Szép adatok ez is prototípus?-Kérdezte Kassus miközben a panelt figyelte.~Ez sem rossz.De azért nem akkora szám mint a generátor.De azért jófajta.~Gondolta Kassus.
Az üzenetet módosította DrausKassus - Vasárnap, 2011-06-26, 15.07.17 |
|
| |
RobinRelloway
|
Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 15.42.50 | Üzenet # 56 |
- Nem. - Néztem a Romulánra. - Ez egy standard csillagflotta bertendezés..
|
| |
DrausKassus
|
Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 18.30.40 | Üzenet # 57 |
-Redben.Akkor szeretném látni a pajzsgenerátort!-Mondta Kassus.~Hát lassan a végére érünk és szerintem ez eddig egy jól felszerelt bázisnak tűnik.~Gondolta Kassus.
|
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 23.06.21 | Üzenet # 58 |
Ekkor szólal meg az intercoomon egy hang: - KAssus kapitány! Egy Romulán érkezett a Tal S'hart-tól! Szeretne magával beszélni.
(Írj ide egy kommentet, aztán a hídra.)
A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.
... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum.... The world so cold....
Olvass, ne nézz...
|
| |
LilyXiiyon
|
Dátum: Kedd, 2011-06-28, 13.37.32 | Üzenet # 59 |
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Mikor kimegy Kassus egy kő esik le a szívemről. ~ Nagyon utálom ezt a fejet. ~ Gondolom magamban miközben nem tudok mozdulni a Romulán őrök szorításából. - Hagyjanak már.. - Mondom a fogaim között csikorogva. - .. még fegyver sincs nálam... ~ Nem tudom hogy ezekkel a Romulánokkal mi van.. ~ Gondolom magamban . ~ ... látszik hogy nincsen logikai érzékük... de a szájuk azért elég nagy... ~
" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "
|
|
| |
RobinRelloway
|
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 23.15.17 | Üzenet # 60 |
Ránéztem Lily-re akit Romulánok fogtak körbe. - Ezt meg minek kell?! - kérdeztem idegesen. ~ Esküszöm ezek megbuggyantak!! Engedjék már el!! ~ Gondoltam magamban. Kedztem úgy érezni magamat mint egy Cardassziai fogolytáborban.
A jó barát mindig ott van ha szükséged van rá.
Az üzenetet módosította RobinRelloway - Szerda, 2011-06-29, 23.16.02 |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Csütörtök, 2011-08-04, 17.28.09 | Üzenet # 61 |
- Most azonnal velünk jönnek a kabinjukba. Pihenniük kell. - Szól az egyik Romulán, és elrángat titeket a kabinjaitokba.
(( Lily- Robin: Folyt. köv.: Robin személyes kabinja és Lily személyes kabinja topicokban.))Hozzáadva (2011-08-04, 17.28.09) --------------------------------------------- John és Dorothy belépnek ide. Nem sok javítani való van, de mivel a főgépész jelenleg nem tartózkodik a gépházban ezért a munkálatok csak nagyon lassan haladnak. Főleg a pajzsgenerátorral vannak eég nagy energiaelosztási problémák. Sorrend:: Johnny- Dorothy- Szingu
Olvass, ne nézz...
|
| |
JohnStenson
|
Dátum: Péntek, 2011-08-05, 17.19.17 | Üzenet # 62 |
Enterprise-F Tudományos főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 49
Kitüntetések: 4
Mi közben szerelek véletlenül le ejtek egy csavarkulcsot Dorothy alá és óvatosan behajolva kiveszem. Elnézést!mondom. Szerintem a hiba valahol az elosztó csövekben lesz Viszont oda be kell valahogy kettőnknek tuszkolódnia ha csak nem egyedül akar menni Dorothy. ~Vigyorgok~ |
|
| |
DorothyDellyon
|
Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 14.00.54 | Üzenet # 63 |
A U.S.S Arcadia főgépésze
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 83
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Dora félretolta a férfi fejét. - Szó sem lehet róla, és.. tartsuk a kellő távolságot. - Sóhajtott. - És igen, nagyon igaza van. a csövekben lehet a probléme.. - Megrázta a fejét, és megigazította a haját. - Oh, maga egy igazi észkombájn! - sóhajtota a nő ujból majd odalépett a gépház kalibrációs paneljához. - Itt az a legnagyobb gond. - Folytatta. - Hogy az energia csak úgy össze vissza kering a rendszerbe, kontrollizálatlanul. - A nő furcsa fejet vágve, megfordult, és nekitámaszkodott a panelnak háttal, a férfire nézve. - Jól szórakozik? - Kérdezte mivel észre vette hogy Jonny a hátsó részét figyelgeti a panel helyett. ~ ezzel a fickóval még lesz bajom. ~ Gondolta magában.
-Viszonyunk a halálhoz olyan, mint a viszonyunk az élethez.- |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Vasárnap, 2011-08-07, 16.25.07 | Üzenet # 64 |
A gépházban a munkálatok tovább folynak s Dorothy megérzése beigazolódott: az energia elosztással folynak problémák. A legegyszerűbb javítási pozíció így az, hogyha valaki bemászik az energia elosztó panel alá, és normálisan kalibrálja azt.
(( Sorrend:: Dorothy- Jony- Szingu ))
Olvass, ne nézz...
|
| |
DorothyDellyon
|
Dátum: Csütörtök, 2011-08-11, 22.04.26 | Üzenet # 65 |
A lány egy pillanatig a panel alatt kutatott mikor hangosan felsóhajtott. A kezei nagyon mocskosak voltak, így egyetlen mozdulattal azokat a nadrágjába törölte. - Valóban! - Szólalt meg hangosan hogy az egyik kisegítő tiszt akkorát ugrott mint egy kenguru. - A panel alatt van a gondd! Az energia elosztó rosszalkodik! - Tette hozzá gyorsan, aztán nekidőlve a panelnak Jonnyra nézett. Egy pillanatig elgondolkodott. - Majd maga bemegy, bemászik a csőbe! Úgyis olyan mint egy pálcika.. - Mondta nagyon komolyan a szemébe nézve csábos mosollyal az arcán.
|
| |
JohnStenson
|
Dátum: Csütörtök, 2011-08-11, 22.13.43 | Üzenet # 66 |
Visszanéztem a nőre pár percig a szemét néztem és eljátszotam a gondolattal...de aztán magamhoz tértem és próbáltam koncentrálni a munkára ami előttünk volt,a sértést amit a parancsnok mondott megpróbáltam nem felfogni és jobbvállon venni,de valahogy inkább dícséretnek hangzott a csodálatos nő szájából mint sértésnek. Ki nyitottam a csőt és elkezdtem bemászni lehetőleg úgy hogy a főgépész minnél többet lásson belőlem,aztán egy tricordert elővettem és hátra ordítottam:-Dorothy! nem tudja hogy melyik részhez kell mennünk pontosan? |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Péntek, 2011-08-12, 15.36.57 | Üzenet # 67 |
Sorrend:: Dorothy- JOhnny- Szingu
Olvass, ne nézz...
|
| |
DorothyDellyon
|
Dátum: Szerda, 2011-08-17, 14.21.14 | Üzenet # 68 |
Dorothy benézett a csőbe, és jó érzéssel töltötte el hogy az "ujjonc" bemászott előtte. Mikor megkérdezte az tőle hogy pontosan hol van, ő azonnal válaszolt is a feltett kérdésre: - Maga előtt van nem sokkal, a kanyar után! Másszon még nyugodtan! - Mondta, majd csak nézte továbbra is a férfi hátsó részét egy elégedett vigyorral. Rég nem érezte magát ilyen jól.
|
| |
JohnStenson
|
Dátum: Szerda, 2011-08-17, 14.55.52 | Üzenet # 69 |
Mentem még pár métert amikor megláttam azt amit valószínüleg láthattunk,kissé szűkös volt arra pedig egy bázis cső rendszerében voltunk viszont jó érzéssel töltött el egy jó sok ideig hogy a főgépész itt van velem mert ő értett leginkább ehez,readásul elég tapasztaltnak is tűnt a rangja és az akták szerint is. |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Csütörtök, 2011-08-18, 18.18.25 | Üzenet # 70 |
Dorothy:: E közben kapsz az egyik tiszttől egy teljes diagnosztikát.
Sorrend:: Dorothy- Johnny- SZingu
Olvass, ne nézz...
|
| |
DorothyDellyon
|
Dátum: Kedd, 2011-08-23, 11.43.21 | Üzenet # 71 |
Miközben Dorothy türelmesen várakozott Johnnyra, nekidőlt a panelnak háttal és flegma arccal nézte át a frissen kapott diagnosztikát. - Köszönöm. - Mondta a tisztnek akitől azt kapta. ~ Érdekes. ~ Gondolta magában. ~ Úgy tűnik a bázis egyes részein túl áram, másik részein pedig épp az hogy áram szünet van. Ez is csak az energia elosztó rendszer rendellenes működése miatt van.. ~ Miközben gondolkodott, eszébe jutott a csőben mászkáló társa. - Megtalálta már azt amit keres? - Kérdezte a nő flegma arccal.
|
| |
JohnStenson
|
Dátum: Szombat, 2011-08-27, 12.01.43 | Üzenet # 72 |
Megtaláltam Dorothy! hívahatom így? remélem nem gond. Mosolyogtam a nőre majd elindultam a vezeték felé kúszva és közben mutattam az utat neki. -erre felé kell menni itt lesz az amit kerestünk. |
|
| |
DorothyDellyon
|
Dátum: Szombat, 2011-08-27, 19.42.06 | Üzenet # 73 |
- Csak maga van benn a csőbe! másszon másszon! - Vigyorgott a nő. ~ ezen túlesik, azt hiszem teljes jogú tisztté avanzsál.~ Gondolta magában. És a körmeit kezdte el nézni. Ő ezt a feladatot már a kisujjából kirázta. De megunta a kiabálást a csőbe, meg a hajolgatást is, ezért inkább megérintette a kommunikátorát. - Nah, ide figyeljen! .- Szólt bele a kommunikációs egységbe. ~ Most ugrik a majom a vízbe. ~ Mondta magában. - Ha meglátja, álljon meg, és fordítsa el a kijelzőjét harminc három egész kettő tizedre..... Meg van? - Kérdezte egy kis idő mulva.
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Vasárnap, 2011-08-28, 10.59.21 | Üzenet # 74 |
Sorrend:: Johnny- Dorothy- Szingularitás
Olvass, ne nézz...
|
| |
JohnStenson
|
Dátum: Szombat, 2011-09-03, 20.20.26 | Üzenet # 75 |
Igen megvan főgépész mondtam a főgépésznek aki arca ugyan oylan szép volt mint amikor be mentem persze eltekintve attól hogy most mindketten olyan koszosak voltunk mint kettő vakond... -Megvan! minden látom már! Mondtam és közben próbáltam még közelebb kerülni ahoz amit kerestünk hogy mindenképpen eltudjam érni. |
|
| |
DorothyDellyon
|
Dátum: Vasárnap, 2011-09-04, 14.45.23 | Üzenet # 76 |
A fiatal gépész már nagyon unta Stenson lassúságát, de azért még egyenlőre csípőre tett kézzel, türelmesen nézett utána. Mivel Stenson valószínűleg a fordulónál lehetett, Dorothy nem nagyon látta a tisztet. A nő leguggolt a cső elé, és onnan nézett befele. A megfelelő szögből már tisztán látta a tisztet. - Kész van már? - Kérdezte egy félmosollyal, koszos arccal.
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Vasárnap, 2011-09-04, 14.54.11 | Üzenet # 77 |
Mitután Stenson kilép a csőböl egy fiatal zászlós lép oda azonnal. - Elnézést a zavarásért Delyon parancsnok, de a Uss Wortex éppen most dokkolt be, és ott a segítségét kérik. Sorrend:: Dorothy- Stenson- Szingu
Olvass, ne nézz...
|
| |
DorothyDellyon
|
Dátum: Hétfő, 2011-09-05, 21.16.03 | Üzenet # 78 |
A fiatal gépész egy darabig csak nézett a kérdezőre majd így szólt. -Látom ma is csak éjfél körül fogok a jó meleg kabinomba kerülni... - Sóhajtotta. - Jó, jó ne nézzem ilyen nagy szemekkel! Mondja meg a wortexnek hogy pár pillanat és a "felmentőcsapatuk" máris érkezik! - Miközben mondta ezeket idézőjeleket produkált a mutató ujjaival a levegőbe, éreztetve azt hogy már kezd elege lennie ebből az egész felfordulásból, aztán a mellette álló férfira nézett. - Na jöjjön Stenny! - Mosolygott rá miközben előre ment, jobb kezében a szerelő táskájával. - Most az enegria elosztó, aztán a Wortex kompjútere.. Egyik jobb móka mint a másik! - Nevette el magát kínjában.
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Kedd, 2013-09-03, 19.20.08 | Üzenet # 79 |
Dorothy-Stenson folytatása:: Kettes dokkoló zsilip
Hozzáadva (2013-09-03, 19.20.08) --------------------------------------------- " Codename: Alpha"
Lily Xiiyon előre indult, őt követte a bázis főgépésze Yemegez. A két tisztből nem sok látszódott, csupán a halovány sziluettjük a halovány megvilágításban. Lily megmarkolta a karabélyt mikor a gépház ajtajához érkeztek. Az kihaltnak tűnt, és csendesnek. Yemegez nyitotta ki az ajtót. Ekkor hirtelen öt tiszt lépett előre egyszerre. - Uram csak maga az! - Kiáltották. Úgy tűnik a vészfények szinte mindenkit meg tudtak bolondítani. - Nem tudjuk mi a fene van. Valami szívja az energiát a négyesről. Előbb az ötösről érkezett, de átment a jel a négyesre. - Magyarázta a fiatal nő. - Igen, és a kompjúter is össze-vissza beszél. Pont úgy mintha nem lenne magánál. - Vallotta be az oda érkező másik, fél klingon nő. Yemegez gyorsan lépett oda a konzolhoz, és kereste meg az adatokat: a jel furcsa volt.. olyan volt mintha valaki szánt szándékosan tompította volna a hajó belső érzékelőit. A négyes szintről szívta valaki az energiát és egyben zavarta az érzékelőket is: Yemegez ekkor jött rá. Kitisztította a jelet: valami, egy ismeretlen létforma van a bázison. A férfi azonnal jelentette ezt.
( Lily - Yemegez - Lily - Yemegez - Szingularitás)
Olvass, ne nézz...
|
| |
LilyXiiyon
|
Dátum: Szombat, 2013-10-12, 11.20.36 | Üzenet # 80 |
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Lassan haladtunk előre már azt hittem hogy talán soha nem is fogunk odaérni, de ez biztonsági elővigyázatosság is volt. Megmarkoltam a karabélyom a kezemben erősen és előre tartottam mikor végül is odaértünk az ajtóhoz, azzal Yemegezre néztem és bólintottam. - Most ugrik a majom a vízbe. - Suttogtam. Jobb lett volna berúgni az ajtót, de csak beléptünk mire egyszerre vagy öt tiszt lépett elrőe a sötétből. - Maguk megőrültek? Le is lőhettem volna magukat aztán nézhettek volna!!! - Leersztettem a fegyveremet. ~ Remek, sok idióta. ~ Dühöngtem magamban.
" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "
|
|
| |
Aqwuim
|
Dátum: Szerda, 2013-10-23, 09.21.12 | Üzenet # 81 |
A Horizon 6-főgépésze
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Lassan mentünk előre, úgy hogy én követtem Mis Xiiyon-t. Ahogy mentünk egyenesen előre a sötét folyosón az az érzésem támadt hogy felesleges ez az araszolgatás, dehát Lily volt a biztonsági tiszt és bíztam abban hogy nem véletlen ez a nagy elővigyázatosság. " Most ugrik a majom a vízben" - Mondta, mire én halkan válaszoltam neki: - Az bizony. - Az ajtó kinyilt Lily pedig abban a minumumban lépett előre a fegyverrel a kezében: de senki nem volt benn csak a gépészeti tisztjeim akik halálra rémülve bámultak ránk mint holmi szurikáták. Ha lett volna náluk serpenyő a kezükben, mint aki a mumust várja a szekrényből még azon sem lepődtem meg. Sóhajtottam egyet miközben Lily leengedte a fegyverét, de ez inkább olyan megkönnyebbülés volt. Kissé belém ültették a rossz gondolatokat arról hogy mi is várhat itt ránk. Lily kezére tettem a kezem nyugodtan, csakhogy leeressze a nő mert nekem nagyon úgy tűnt hogy ő már minden rosszra készen áll. Christine szólalt meg először a döbbenetből aki egyedi módon azt próbálta velem érzékeltetni hogy nagyon örül, aztán jött B'etorra aki már a lényegre tört a felesleges jópofizáson felül hogy valami / vagy valaki szívja szerinte az energiát a négyesről. - Nyugalom. - Tekintettem előbb Christine-re, majd B'etorrára. - Meg fogjuk tudni mi ez az egész de ehhez a jobb és a bal kezemre is szükségem van amik jelen esetben maguk...B'etorra, nagyon érdekes amit mondd, mert szerintem is így van. Már csak azt kellene kideríteni hogy pontosan a négyesről vagy az ötösről jön-e a jel, majd ki kellene tisztítani hogy megtudjuk mi az okozója. B'etorra maga fog nekem segíteni a finom hangolásba. Christine, maga pedig hangolja a jelet addig ameddig nem szólok hogy jó. Munkára emberek, munkára!
|
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Csütörtök, 2013-11-14, 20.50.58 | Üzenet # 82 |
Lily ekkor vette észre az idegen behatolót. Yemegez és B'etorra finom hangolása lehetővé tette hogy a beárnyékolt szenzorokból ezt kiszűrhessék. A parancsnok helyettes vissza indult immár futó lépésben a négyes szintre mert sejtette hogy el fog kelleni a segítség. Pár biztonsági tisztet is magával hozott. Nem számított diplomáciára, Lily nem olyan fajta volt aki számított ilyenekre.
Yemegez e közben Iannel vette fel a kapcsolatot aki megírta neki a belső kommunikációs hálózaton hogy közösen leállíthatnának egy pillanatra a négyes szint energia ellátását, hogy az idegen behatoló ne tudhassa tovább szívni az energiát.
( Lily folytatása olvasható: "Négyes szint" c. topicban )
Yemegez- Szingularitás
Olvass, ne nézz...
|
| |