Előzmények: Folyosók
Visszatérek a kis irodámba és ekkor látom hogy megérkeztek a Bajroi "figyelők". ~ Nah de jó! ~ gondolom magamban és elsietek a főterembe.Hozzáadva (2011-06-07, 16.49.24)
---------------------------------------------
Folyt. köv.: főterem.
Hozzáadva (2011-06-18, 14.36.10)
---------------------------------------------
Belépek és gondterhesen a kommunikációs panelomra ütök. beszélni kezdek. ~ azért remélem hogy Nubet majd valamikor is le fog nyugodni mert úgy viselkedik mint egy megveszett vaddisznó. ~
Ezek után megszólalok:
- Itt Xiiyon az összes biztonságinak! Jelentkezzenk a biztonsági szobába. Adás vége. Ezek után várom hogy megérkezzenek, és rátámaszkodom az asztalomra mert már nagyon fáradt vagyok. Dobolok az asztalon egyet-kettőt majd látom hogy mindenki beérkezik.
- Emberek. Egyedül maradtunk, és a Romulánok körülöttünk bóklásznak. Innen nem nagyon van kiút vagy segítség. Nekünk kell magunknak kiásnunk a tiszta utat. Értve? - Miközben beszélek tekintetem emberről emberre jár. Figyelő szempárok sorakoznak rám vetülve.
- A helyzet súlyos de még úgy érzem semmi sincs teljesen elveszve. Induljanak és segítsenek annak akinek tudnak. A kapitány parancsa hogy mindenkit talpra kell állítani. oszolj! -A csapat tagjai elmennek én pedig egy időre magamra maradok. Aztán megfordulok és elindulok a folyosón.
Folytatás: Folyosó.