Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Étkezde
Étkezde
Adam
Dátum: Szerda, 2012-11-28, 19.01.10 | Üzenet # 101
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Denise egy szót sem szólt. Nem is csodálom, nem egyszerű dolgokon ment át mostanában. Sokan elvesztettünk valakit illetve valakiket. Csak remélni tudom, hogy a húgom megúszta az ütközetet és a hajója egyben van. Gondolataimból egy hirtelen felsóhajtás szerű hang tépett ki. Blake Munro volt az. Szokásához híven, megint borotválatlan, cigarettázva tölti az idejét, miközben katonáskodik. Mint első alkalommal, most is jól végig mért engem. Látszott rajta, hogy nem igazán tetszik neki jelenlegi nem "katonás" beállásom. De nem érdekelt, hisz ha az "katonás alkat", hogy egy hónapos szakállal, lábat az asztalra téve cigarettázik az ember, miközben másokat méreget, inkább távol maradok eme jelzőtől. Na meg nem kell katonásnak lennem, hogy figyeljenek rám. Elég a puszta tény hogy a két karomon 6 éles, a fémet is átvágó csontpenge van amivel, ha kell egy elég erős csapással szép nyomot hagyok a falban, vagy bármi más szilárd anyagban, főként az emberi testben. Még jó hogy ember barát vagyok.
De, közel sem voltam olyan hangulatban, hogy most ezen morfondírozzak így inkább felálltam, vettem egy italt a legközelebbi pincértől és elindultam egy ablak felé, de az utamat állta egy fiatal tiszt.
Érződött a szívverésén, hogy izgul. Nem csoda. Ha Ő az, akire gondolok, akkor nem is meglepő.
A megérzésem a következő pillanatban, igazolódni látszott. Bemutatkozott. Eléggé padlón lévő hangulati tényezőm ellenére, megpróbáltam jó pofát vágni a fiatal tiszt felé, hogy nehogy ez a nap árnyékolja be a további, a L'espoir-on töltött idejét.
-Üdv Jearsey! -mondtam kissé hirtelen- Én is örülök a találkozásnak. Igen, én vagyok Cross kapitány. Talán az egyetlen. -mondtam vigyorogva mire a pohárból kiittam az utolsó korty, ismeretlen eredetű italt.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szerda, 2012-11-28, 20.28.17 | Üzenet # 102
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szó nélkül léptem Nubet mellett be a terembe. Egy kicsit fáradt is voltam meg arról már ne is beszéljünk hogy mennyire nem volt kedvem az egész jó arc beálláshoz.
- Úgy is ki fogom mondani a véleményemet ha tetszik nekik ha nem. - Mondtam egyhangúan a kapitánynak, majd vettem egy mély lélegzetet és elengedtem a kezét.
- Meny csak nekem úgy is van egy kis elintézni valóm. - Vallottam be majd előre biccentettem a testvérem felé akit nem láttam már egy jó ideje.
~ Remélem még azért megismer. ~ Gondoltam magamban, ugyanis nem ápoltunk valami jó kapcsolatot sohasem denise-el, majd odaléptem hozzá és megkocogtattam óvatosan a vállát- Hé nővérkém! - Elmosolyodtam és megöleltem őt. - Hogy vagy? Hiányoztál!




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2012-11-29, 17.18.14 | Üzenet # 103
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Rendben Vali de csak óvatosan a régi sebek feltépésével..
~Mondtam a nőnek nem megszokottan le tegezve mivel úgy éreztem hogy a kapcsolatunk már egy szintet ugrott,hiszen már régóta...vagyunk együtt ha lehet így fogalamzni és ha valakit le tegezek az már jelent valamit ...ez olyasféle tisztelet dolog is..el engedtem a nő kezét majd beljebb léptem a terembe úgy tűnt hogy elég sokan összegyűltek mindenki ott volt aki számított ...de voltak olyan arcok is akiket nem ismertem vagy csak látásból ismertem ,odaléptem Ian mellé mi közben a férfi épp valamiféle sütikét evett ..rá néztem a homlokomat ráncolva és vettem egyet a sütijéből de csak arról ami tálcáján volt és persze nem ettem meg rögtön hanem előtte kissé fintorogva szagloni próbáltam ~
-Hé Ian..hogy tudja ezt megenni?..olyan mintha a mézes bödönbe tenném az arcomat..
~Szóltam oda a férfinak viccesen mi közben a tekintettem a két Kirk-re terelődött mindig..vajon miért...~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Péntek, 2012-11-30, 19.59.15 | Üzenet # 104
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy női hang szakítja meg a gondolataimat fel nézek a nőre Vulkáni volt.Azonnal fel állok a helyemről és vulkáni kéz tartással üdvözlöm hosszú eredményes életet mondom az előttem álló gyönyörű hölgynek.Tellar?el nézést alig hallottam a nevét mondom zavartan.Kérem üljön le mondom a nőnek.Tudja egy ideje hiányzik a Vulkán mondom a nőnek.Őszintén elég ritkán találkozom Vulkániakkal,örülök hogy látom hölgyem.Hogy érzi magát?

 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Péntek, 2012-11-30, 20.15.21 | Üzenet # 105
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogyan ott ültem, szomorkásan, magamba roskadva hirtelen Cross kapitány férfias hangjára "tértem magamhoz".
A férfi arról kezdett el beszélni hogy hiányzik neki is Gordon és hogy jó barátja volt. Öntöttem magamnak még egy kis pezsgőt majd biccentettem feléje. Ahogy felemeltem az ég felé a pezsgős poharat és megvilágította a fény a halovány színű italt rögtön arra gondoltam hogy ezt a napot sem fogom elfeledni egykönnyen.
- A hősökre. - Mondtam majd felhörpintettem a benne lévő italt és újra magamba roskadtam.
Egyszerűen nem voltam magamnál, bár lehet már a sok alkohol miatt is. Sajnos jól bírtam azonban az alkoholt szóval még erre sem foghattam nagyon..

Abban a pillanatban azonban azon kaptam magamat hogy egy igencsak ismerős hang szól hozzám; egy fiatal női hang.
Felálltam és megfordultam mire húgom ölelésébe ütköztem.
- Valeri. - Motyogtam halkan majd behunytam a szememet és tovább öleltem őt. - Hiányoztál húgi. - Elengedtem őt majd a szemeibe néztem.
Habár mi ketten mindig is teljesen más személyiségek voltunk sokat jelentett hogy az egyik családtagomat is viszont láthatom.
A nagy csat után legalább a családomat nem vesztettem el..
- Hogy vagy? Már régen nem láttalak. - Tettem hozzá egy fáradt mosollyal.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Tellar
Dátum: Péntek, 2012-11-30, 20.41.12 | Üzenet # 106
A U.S.S Destryt-D Kommunikációs főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 57
Kitüntetések: 3
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Jól vagyok köszönöm szépen. - Szólt a fiatalnak tűnő Vulkáni Jerry felé miközben leült mellé. - Nem tudom ön hogy bírja az emberek közt. Tudja néha elöntenek az érzelmi hullámaikkal. - Vallotta be miközben Jerryre nézett.
- Nagyon hiányzik a Vulkán.. ha gondolja a kolostor ünnepen elmehetnénk egy összejövetel keretében. - Mondta komoly hangnemben.



 (HU)
 
Smith
Dátum: Péntek, 2012-11-30, 21.26.11 | Üzenet # 107
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ashley Smith nemrégiben érkezett a legénységével a Horizon csillagbázisra.
A nő reménykedett benne hogy lehetősége lesz beszélnie Nubettel még az admirális szavai előtt. Lassan indult el a folyosón, majd mielőtt belépett volna az étkezdében hirtelen Mendelshon admirális szólította meg. Ashley megállt majd köszöntötte a férfit.
- Uram. - Szólt félhangosan de annál érthetőbben miközben feléje biccentett. - Hosszú és eredményes életet. - Köszöntötte a férfit a hivatalos Vulkáni szalutálással majd a mellette álló férfire terelődött a tekintete.
- Ön feltűnően hasonlít az admirális úrra. Talán családtagok? - Kérdezte a kapitány érdeklődve.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
JoshMendelson
Dátum: Szombat, 2012-12-01, 11.40.50 | Üzenet # 108
Horizon-6 Elsőtisztje és Főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 5
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hátralévő idő körübelül még egy óra jobb esetben csak fél óra,a résztvevők többsége humán eredetű.Már folytattam volna magamban az elemzést amikor egy ismerős hangot kezdtem el hallani ez valószínüleg Smith kapitány lehet ,azonosítás 1701 Enterprise-J....ez az a hajó amit a Ccillagflotta zászlóshajójuknak hív,jegyeztem meg a kapitánynak semmi beszéd nélkül majd rá néztem hosszasan.Josh Mendelson vagyok,az admirális fia,és nem mellesleg a 1500 ig dolgozó vagyok ezen az űrbázison beosztásom parancsnok,Orvosi főtiszt...mondtam ki elmondva min ezt egy fikarcnyi érzelem nélkül és elkezdtem hallani a nő gondolatait egy percre majd megcsóváltam a fejemet. Elnézést a képességem hogy mások fejébe látok..még nem igazán tudom irányítani..szólaltam fel és a fejemet fogtam egy percre hiszen félig Betazed voltam ugyan de mi után elhagytam a Kollektívát végre,úgy éreztem hogy a képességeim a mentális képességeket ítélve egyre jobban fel erősödtek,néha nem tudom őket még kontrollizálni de idővvel sikerülni fog úgy hiszem.Szóltam a kapitánynak mereven .Tudja...nehéz újból be integrálódni egy közösségbe de megpróbálom..mondtam egy kissé fájdalommal a szememben hiszen vissza emlékeztem néhány eseményre mi után Borg lettem és arra a szakaszra is mi után kiválasztottak onnan..nem volt valami derűs de nem volt sok esélyem és ez volt a legjobb eseély arra hogy vissza kapjam a személyiségemet ..no persze ami néha magától vállik a ridegből-még ridegebbé ,ebben az időben mi közben beszélgettem a kapitánnyal alrébb néztem és próbáltam keresni egy szemet egy arcot az pedig Anna Helstrom -é lett volna de úgy tűnt hogy nem láttam sehol ..lehet hogy más dolga volt vagy épp azt sem tudja hogy élek..szóltam magamba kissé furcsán kinézően..közben persze csak ő rá gondoltam de ahogy elterelődött a szemem egy ismerős hang hatolt a fejembe...tudtam hogy ez a bázis kapitánya lesz Matt Larsen..már sokat hallotam róla így felkészítettem magam hogy ő Betazed és könynen olvas agyakba de mégis fura volt...

 (HU)
 
Grauder
Dátum: Vasárnap, 2012-12-02, 17.17.40 | Üzenet # 109
-U.S.S. Vortex kapitánya-
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 475
Kitüntetések: 27
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Beléptem Mr. Hildson-al együtt az étkezdébe, ahol olyan nyüzsgés volt amit már csak nagyon rég láttam.
Eléggé megszenvedtük a dolgokat mostanság, így nem volt csoda a nem éppen felhőtlen hangulat a hajón, de próbáltuk kicsit elfelejteni a dolgokat, legalábbis én, így odamentem és vettek egy kis sütit.
-Jöjjön barátom! Egyen valamit! -mondtam mondtam kicsit, a szokásosnál lazább hangnemben Hildson-nak.
-Gondolja, hogy a legközelebbi harc, jobban végződik és kevesebb veszteségünk lesz? -kérdeztem hirtelen lejjebb menő hangulatban, majd vettem még sütit és egy pohár erős italt a pincértől, miközben másra nem is figyeltem csak a mellettem álló férfira.



I'm Sorry! I can't hear you over the sound of How Awesome I Am.
 (HU)
 
WHild
Dátum: Vasárnap, 2012-12-02, 20.50.54 | Üzenet # 110
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Beléptünk megláttam a sütiket és rá néztem a kapitányra és próbáltam rá figyelni. Tudja uram amiken ideáig keresztül mentünk ,nem tudok másra gondolni csak arra hogy ez után megérdemlünk egy ilyet!..vettem el a sütit az egyik pincértől és leültem a kapitányaommal az egyik üres azstalhoz ami igencsak meg volt terítve.

"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
Arms
Dátum: Hétfő, 2012-12-03, 23.37.25 | Üzenet # 111
U.S.S. Temeraire-kapitány
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 4
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Beléptem a Horizon-6 étkezdéjében,úgy tűnt elég nagy bulit csaptak az idevalósiak hát nem semmi volt a zene is . Mondtam ki félhangosan az egyik srácnak akit kissé feltűnően megnéztem,és rá kacisntottam majd el vettem egy sütit az egyik asztalról és leültem a kapitányom mellé kissé meg köszörültem a torkomat mert kissé elpuhányodtam a túlzott jó élet miatt ami itt volt most a bázison ,gyorsan vissza álltam alap állásba ahogy rá néztem Smith kapitányra.
-Ön szerint uram...vajon itt lesznek az admirálisok is?
Kérdeztem szétesve majd hogynem ,és próbáltam a nőre nézni de engem jobban érdekeltek a pultosok persze megpróbáltam magamon uralkodni és így inkább egy szintalkoholt vettem el amiben persze non alkohol volt,csak egy kis vodkát vettem el persze az íze olyan volt de az állaga nem mondható annak. Ugyan megpróbáltam lazítani de a kapitány mellet úgy éreztem hogy nem szabad el engednem magam mert fontos dolgunk van,én is kezdtem magam egyre jobban úgy érezni hogy nem hiába vagyunk itt..


 (HU)
 
Belmore
Dátum: Kedd, 2012-12-04, 19.00.28 | Üzenet # 112
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Leültem az egyik sarokba és gondolataimba merültem amikor hirtelen azon kaptam magamat hogy valaki néz.
Ittam még egy kortyot a pezsgőmből, majd hátra pillantottam a sötétben ücsörgő Larsen kapitányra.
- Magának is depressziós rohama van vagy csak presztisből foglalja a helyet? - Kérdeztem érdeklődve a férfitól, majd hátra dőltem és a többieket valamint az admirális urat kezdtem el nézni.
- Vajon mi lesz ebből maga szerint? - Kérdeztem elmélázva a dolgon. - Már nagyon kíváncsi vagyok rá miért gyültünk megint ide, mert valami értelme biztos van, valami biztos van a háttérben. - Vallottam be majd keresztbe tettem a bal lábamat a jobban.
- Kér egy kis pezsgőt? - Nyújtottam oda kis gondolkodás, és elmélyülés után a poharamat. - Kiihatja a maradékot, van még benne egy kicsit. Azt hiszem.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Kedd, 2012-12-04, 22.35.21 | Üzenet # 113
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jaj ne már megint kezdődik Cross kapitány ide oda futkároszása a kontra nézésemtől..mondtam ki a szavaimat félhangosan és el nyomtam az utolsó szó után a cigerattámat az asztalon.Remélem azért legalább valami sörük van ha már nincs semmi dohány adag..mondtam ezt is uygan úgy félhangosan és el vettem az egyik pincértől egy pohár sört és vissza ültem a helyemre és persze fel tettem a lábamat mert már majdnem lecsukódott a szemem mert előzőleg annyit voltam lábon,de valahogy meg akartam nézni hogy mi a helyzet hogy vajon miért is jöttünk ide csak ez az egy dolog érdekelt jelenleg...



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
TGenere
Dátum: Kedd, 2012-12-04, 22.44.45 | Üzenet # 114
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hát jó nagy szerencsém volt hogy a kapitányom nem vette nagyon zokon a kislányom Mikulásos megjegyzését.
A karjaimba kaptam a kicsit, majd előre léptem oda ahol jó sok cukor-süti meg édesség volt. Vettem egy tálcát majd lassan sétálni kezdtem és közben folyamatosan magyaráztam neki.
- Nézd tudod Blake bácsi nem a Mikulás csak neki is hasonló szakálla van. De tudod hogy a Mikulás igazából öreg és nem szereti az űrbázisokat. - Mondtam neki, majd adtam egy puszit az arcára. - Kérsz lekvárosat? Az a kedvenced? Tudom hogy igen. Ha majd itt végeztünk apu mesél neked egy mesét. Mit szólsz? - Kérdeztem tőle szeretettel.
Nagyon szeretem a kislányomat, mindent megtennék érte. Óvatosan összeborzoltam a haját majd elnevettem magamat, és tovább indultam.
A tálca addigra már tele volt mindenféle földi jóval, mint ahogy azt mondani szokás.

Egy pillanatig bambultam kifele az ablakon és néztem a képmásomat a lányommal a karomban.
- Te tudtad hogy nagyon hasonlítasz apura? - Kérdeztem majd adtam neki egy eper lekváros süteményt és folytattam a csillagok bambulását.


 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Kedd, 2012-12-04, 23.08.01 | Üzenet # 115
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogy megittam a Moba whiskeyt behunytam a szememet és megpróbáltam kizárni magamat a ricsajból.. az érzelmi ricsajból. Ugyanis az étkezde számomra érzelmileg nagyon ricsajos volt.
Behunytam tehát a szememet és mély lélegzetet vettem.
De ez is rossz taktikának bizonyult ugyanis még csukott szemmel is éreztem hogy mennyire büszke Genere parancsnok a kislányára, hogy mennyire unatkozik Munro kapitány, vagy hogy mennyire szorong Jearsy főgépész. Még egy másik dolgot is kiszűrtem a nagy tömegből.. egy másik Bétazedit, de ő valahogy más volt mint én. Olyan volt mintha új lenne számára az egész, mintha nem tudná hogy ki vagyok vagy hogy mit akarok pedig érzékelt engem..

- Uhm. - Kapartam meg a torkomat, mert nem ment. Nem ment a kikapcsolódás, a pihenés, nem ment semmi.
A magányomból - és a fejemben tombzódó hangzavaromból - egy női hang biccentett ki. Kinyitottam a szememet és Belmore parancsnok helyettesre néztem.
- Mi lesz ebből szerintem? - Kérdeztem a nőtől miközben vettem egy mély lélegzetet és megpróbáltam nem arra gondolni hogy hogyan is kommunikálhatnék újból a másik Bétazedivel. - Nem tudom. Egy biztos az admirális nagyon izgatott. - Vallottam be.
Általában nem vagyok egy szűk szavú egyén de abban a pillanatban kevéssé érdekelt őszintén hutchinson meg a gondolatai.
- Elnézést. - Felálltam és keresni kezdtem azt a gondolatot, a Betazoidot. régen beszélgettem már Bétazedivel és én voltam az aki ráadásul igényeltem is volna hogy valaki helyre tegye végre teljesen az agyamat...



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Szerda, 2012-12-05, 19.04.17 | Üzenet # 116
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lehuppantam az egyik asztalhoz ahol lehetőleg nem ült senki bár ilyen asztalt sem lehetett nagyon találni, de nekem sikerült.
Kimerült voltam a gépészi munka java része pedig a nyakamban volt. Ez a buli legalább okot adott arra hogy egy kicsit pihentethessem a szemeimet. Vettem egy tál mignont még amikor beléptem a terembe és azt kezdtem el lassan eszegetni elég egykedvűen.
A Bajorra gondoltam, és az ottaniakra. A szívem haza húzott. Segíteni akartam újra építeni azokat amiket leromboltak, vagy csak hitet adni a gyerekeknek akik elvesztették a szüleiket.
Szívesen vissza mentem volna, de a kötelesség itt marasztalt, és a kapitányommal pedig nem volt még időm megbeszélni mindezt.

Magamban arra az iskolára gondoltam ahol egyszert hit tant tanultam.
Vajon mi lehet az ottanikkal és az épülettel? Habár nem sok barátom maradt a Bajoron nem tudtam egész idő alatt másra gondolni csak erre. Haza akartam már menni nagyon.


 (HU)
 
Shepard
Dátum: Csütörtök, 2012-12-06, 19.33.59 | Üzenet # 117
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Épen a Daedalos-t vittük volna szervizelni mikor. hívást kaptunk hogy jelentkezek a Horizonton.
De mivel úgy is útba esik arra vettük az utat ott is helyre tudják pofozni.,
Miután belátunk a Dokkba, Elindultam a találkozó helyre, vagy is az étkezdébe. Kicsit bolyongtam mire meg találtam. már Nagyában folyt a beszélgetés.

kerestem magamnak egy helyet és vártam hogy valaki közölje hogy miért is kellet ide jönnöm.
Bár ez úgyis lényegtelen mire a hajómat szervizelik addig sem tudok szabadulni.
kerestem egy helyet valahol hátul, mert most nem vagyok valami beszélgetős kedvembe.


 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Csütörtök, 2012-12-06, 20.04.17 | Üzenet # 118
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Jó mi?! - Kiáltottam oda a süti lopóknak akik a tálcámból lakomáztak, majd direkt kitettem a bal lábamat szórakozás képpen hogy megfigyelhessem hogy hány ember tanyál el azon.
De nagy bánatomra természetesen egynek sem sikerült elperecelni.
" Nem is értem miért ilyen figyelmes mindenki." - Gondoltam magamban kissé csalódottan majd letettem a félig kiürült tálcát a mellettem levő asztalra, és majszolgatni kezdtem egy nagy csokoládés croassant miközben kiszúrtam a tömegből egy férfit hogy a kisgyerekével az ablakon át a csillagokat nézi.

A régi időkre gondoltam és az én kisfiamra... felálltam majd majdnem neki mentem egy nőnek.
- Bocsesz.. - És elindultam az egyik pincér fele nagy erőkkel.
Mikor oda értem megragadtam egy korsó vérbort, megálltam Thorvson kapitány mellett, felemeltem az égbe a korsót.
- Charliere! - Szóltam majd megittam az egészet...
- Asszem most le kell ülnöm. - Tettem hozzá. Megcsapkodtam a férfi vállát és leültem az egyik asztalra.



 (HU)
 
Anna
Dátum: Csütörtök, 2012-12-06, 20.22.46 | Üzenet # 119
Uss Sao Paulo kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 56
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
= Személyes napló.
Kaptam egy adást nemrégiben jóbarátomtól Mitch Mendelsontól hogy jó híre van és egy meglepetése számomra. Nem értem hogy mi lehet jó hír, de mivel a Horizon hat űrbázis úgy is a közelben található ezért azonnal megálltunk egy kis kikapcsolódásra.
Kíváncsian várom az admirális meglepetését akármi is legyen az.
Napló vége. =

Ahogy beléptem az étkezdébe Nerien parancsnokra és Murdoc főgépészre néztem.
A két tiszt fáradt volt, ám arcuk azonnal felderült mikor megpillantották a megannyi ételt és meghallották a kellemes zenét.
- Pihenjenek csak, én addig csatlakozom az admirálishoz. - Mondtam nekik, majd mutattam hogy még találkozunk.
Megfordultam Mendelson felé és integettem neki a tömegből, ekkor még nem nagyon fogtam fel hogy mi vagy inkább ki is az ajándék.
Odaléptem a férfihoz és csak akkor pillantottam meg a jobb oldalán Josht. Mintha vissza mentem volna az időben abban a pillanatban szóhoz sem jutottam...
- J-josh... - Hozzá nyúltam az arcához óvatosan, majd átöleltem őt a karjaimban és behunytam a szememet.
- Istenem.. Josh...


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2012-12-06, 20.34.45 | Üzenet # 120
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután még Kiren Destrin is beérkezett az étkezdébe és csatlakozott a tömeghez valamint pár új tiszt mint például U'tarill és Grov, és Darren az admirális kezdett el beszélni.
Én csak álltam és hallgattam a férfit és nem sokat tudtam hozzá tenni a mondandójához.
Végül is amit mondott az teljesen igaz volt, és helyt álló, olyan amit szerintem minden Csillagflotta tiszt aki hősiesen harcolt a Bajor megmentéséért megérdemel.


MEGJEGYZÉS:
Utolsó kommentek a "Béke idők" c. küldetéshez NAGYON FIGYELJETEK!


( Hutchinson - Nubet - Matt - Jerry - T'ellar - Jerry -Vali- Hutchinson - Grauder - Whild - Destrin - Grauder - Hutchinson - Adam -Darren - Joey - Adam - Hutchinson - Grov - Matt - Yemegez - Chaz - Tucker - Chris - Denise - Josh - Anna - Blake - Belmore - Genere - Arms - Smith - Nubet - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Hutchinson
Dátum: Csütörtök, 2012-12-06, 20.43.54 | Üzenet # 121
Flotta Admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 62
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális előre lépett majd vett egy mély lélegzetet.
A Horizon étkezdéje annyira tele volt emberekkel hogy a nagy hangzavarba egy emberi lény sem hallhatta meg hogy ő mit szól ha nem kiáltotta volna el magát.
- ELNÉZÉST! - Mikor elkiáltotta magát mindenki hirtelen abba hagyta a beszélgetést.
A férfi kihúzta magát és beszélni kezdett.
- Nem véletlen vagyunk most itt ennyien és ilyenkor. Mint látom már megismerkedtek vagy majd meg fognak az új tisztjeikkel, vagy épp az új feletteseikkel. Nemrégiben nekem is új helyettesem lett, az ezredes személyében. - Nézett az előtte álló szőke nőre. - Szóval át tudom érezni hogy mit éreznek de higyenek nekem változások nélkül unalmas lenne az életünk.. épp ezért is szeretnék kitüntetni pár tisztet a mai napon ami ugye megint csak változás. - Miután ezt kimondta egyenesen Nubetre nézett.

- Throvson kapitány és Larsen parancsnokkal kezdeném. - A két férfira nézett miközben ezeket mondta. - Arról tettek tanubizonyságot hogy nem csak bátrak de önzetlenek is a flottával szemben. ezért Nubet Throvsont a mai napon, csillagidő 478914.57 admirálissá léptetem elő, Matt Larsent pedig a bázis kapitányává. - Miközben várta hogy oda lépjenek hozzá a tisztek már készítette is a kitűntetéseket. - Gratulálok a rangokhoz. Remélem büszkén fogja viselni az admirálisi jelvényt. - Nézett Nubetre.


 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2012-12-06, 21.07.21 | Üzenet # 122
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Nem csak nagy hangzavar volt a teremben hanem teljesen még a hangomat sem hallotam egy percre viszont el hallgattam és velem együtt szinte mindenki a terembe amikor meghallottuk hogy az admirális akar valamit mondani,úgy tűnt hogy most kiderült miért is vagyunk itt,persze én tudtam hogy miért vagyunk itt vagyis sejthettem mivel én válalltam el még pár napja azt a megtiszteltetést hogy egy megüresedő helyet töltsek be a titkos fegyverek ,bevetése terén. Mivel nem sokan akarták elfogadni ezt a megtiszteltetést és egyben ezt a nehézséget is ezért úgy döntöttem hogy a Föderáció, és a Csillagflotta védelme érdekében kötelességem el válallnom,tudtam hogy nem lesz könnyű munka de biztos voltam benne hogy Matt Larsen is jó kapitány lesz idővvel..tudtam hogy néha kicsit túl érzelmes talán,de akkor is ő volt az az ember akire rábíznám az életemet is. Ahogy az admirális a gondolat meneteim közé szólt,rögtön fel kaptam a fejem arra amit mondott az én nevem és Larsenét mondta elsőként,mivel Larsent én magam igértem be az admirálisnak magam helyett ezért az én számomra nem volt meglepetés,ahogy át vettem a kitüntetést egy percre meg álltam és mielőtt tovább léptünk volna pár szót akartam mondani,ehhez megköszörültem a torkomat hangosan majd amikor mindenki rám nézett elkezdtem.~
-Pár szót szeretnék mondani ha nem probléma..
~Kezdtem bele a mondatomba ~
-Még jó régen amikor még csak parancsnok voltam és a U.S.S. Enterprise-J parancsnoka voltam,sok mindenre emlékszem arról az időkről..mint minden tiszt uyganúgy büszke voltam hogy ott szolgálhattam oylanok voltak nekem mint a családtagjaim amikor el kellet hagynom őket..és ez nagyon rossz volt egy jó dolog mellet ami az volt hogy megismerhettem az akkori új legényésgemet és a bázist..
~Néztem fel egy percre a hatalmas bázis falaira majd vissza az emberekre ~
-MInt minden kapitány megpróbáltam adni valamit a legénységemnek..valamit.....amire talán emlékezhetnek és büszkék lehetnek arra amikor vissza emlékeznek az évek folyamán...
~Mondtam mi közben rá néztem egy percre Jerry-re majd Larsen-re ~
-A legénységem...a Horizon-6 legényésge az életem volt...a családom volt...ők voltak azok akikre bármikor számíthattam bármi is történjen ,mint minden kapitány egyszer viszont az én időm is lejár..de ez nem azt jelenti hogy távozok vagy talán örökre nem látom a bázist..mint Admirális..mint az új hatásköröm úgy vélem hogy azért hogy ne felejtsem el hogy ki is vagyok valójában meg kell hogy tartsam azt a barátságot és fenntartani amiket eddig kötöttem,mint a kapitányokkal mint a tisztekkel..egyaránt..
~Néztem végig az ismerős arcokon majd rá néztem Valeri-re ~
-Köszönöm a legénységemnek és minden egyes embernek aki alattam szolgált,hogy a parancsaimat ugyan kemény keretek között de betartották ...örülök neki hogy egy olyan jó csapat részese lehettem mint a Horizon-6 legényésge..Matt Larsen kitűnő kapitány lesz én tudom ...képes lesz irányítani a bázist ...ezért is nézzetek fel rá úgy mint rám és ugyan oylan szigorral tartsák be a parancsait egyaránt..
~Néztem rá Larsen....kapitányra majd megütögettem a vállát barátságosan ~
-A többi kapitánynak pedig kitartást és erőt kívánok a harcokban, a felderítéskebe és az új civilizációk megsimerésében...az hogy kapitány valaki az egy megtiszteltetés amit sokáig meg kell tartani ahhoz hogy valaki túl lépje a rangját,tudom hogy minden kapitány minden egyes tiszt új civilizációkat akar felfedezni de azokba a nehéz időkbe amiket megéllünk..akiket elvesztettünk..ő rájuk csak felnézhetünk hogy új erőt adjon..hogy új erőt adjon ahhoz a célhoz amit el akarunk érni ..amit elfogunk érni...
~Néztem el egy percre amikor azokra gondoltam akiket eddig elvesztettem csaták foylamán ~
-Kötelességemet úgy érzem hogy beteljesítettem ,úgy érzem hogy a Csillagflottának tartozom ..tartozom nekik és azoknak akiket elvesztett a Flotta...tartozom hogy egy nagyobb cél érdekében el válalljam a titkos fegyverek irányítását és bevetését ami nagy felelősség és nagy munk a a számomra,de úgy érzem hogy meg tudom csinálni és megfogom tudni csinálni mind ezek után...köszönöm hogy eljöttek a barátaim ,a volt feletteseim a közeli ismerőseim ...mindenki aki számít ...köszönöm..
~Álltam félre mi után elmondtam azt amit akartam majd egy percre elfordultam mivel egy könnycseppet az arcomról muszáj volt nem a nagy közönsség előtt "elterelnem "az arcomról~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Csütörtök, 2012-12-06, 21.47.08 | Üzenet # 123
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A magányomban nem tettem semmit mint ittam és figyeltem a jónépet.
" Ez a rendezvény sem lesz más csak iszunk majd elmehetünk." - Gondoltam magamban mikor megpillantottam Mccoy parancsnokot hogy iszik valami Charliere.
Éreztem hogy nagyon kötődött a fiúhoz, és hogy fáj neki hogy már nincs vele ezért felegyenesedtem a székbe és én is felemeltem a poharamat amiben pezsgő volt.
- A fiúra! - Mondtam majd felhörpintettem a pezsgőmet.
Ekkor szólaltak meg hogy beszélni szeretne Hutchinson.
- Na jó akkor csendet mindenki! - Mutattam a csit jelet körbe, aztán keresztbe tettem a lábamat a másikon és csak néztem magam elé.
vajon mit akar? Vajon most mi lesz olyan lényeges? valami új haditerv? vagy más? - Egy pillanatra a gondolataimba merültem mikor a nevemre lettem figyelmes, és arra hogy mindenki enegem bambul.

Úgy álltam fel mint aki a halálra vár.
" Mi hogy én?! Most komolyan?!" - Kérdezgettem magamban, majd Nubet mellé álltam.
- Uram..? - kérdőn néztem rá kissé szomorkás arccal. Azt felfogtam hogy mire készülődik Nubet és az admirális de nem éreztem készen magamat arra hogy én legyek egy egész űrbázis felelős vezetője, hogy én legyek az az ember akire majd felnéznek a többiek.
" Ez most komoly. Nem, nem álmodsz Matt. Te vagy a kapitány ezentúl. " - Próbáltam meg mondogatni magamban de valahogy nem ment.
Nem bírtam elfogadni hogy kapitány lettem, nem bírtam megbirkózni a ténnyel hogy mkután kilépek ebből a teremből örökre búcsút mondhatok a gyengélkedőmnek.
- K-köszönöm.. köszönöm admirális úr! - Tisztelgésbe vágtam magamat majd megálltam Throvon admirális mellett és végig hallgattam a beszédét.
Megmondom őszintén minden érzelem hullámát kétszeresen éltem át nem csak a közelsége miatt hanem mert egyszerűen úgy éreztem vége egy korszaknak és nem akartam őt elveszíteni mint barátot.
Aztán mikor lenéztem a földre és megpróbáltam össze szedni magamat azon kaptam hirtelen minden érzékemet hogy Nubet vissza áll Valeri mellé és hogy nekem kellene pár szót mondani.
Zavarban voltam és úgy éreztem hogy összetört a mécsesem.. nehezemre esett épkézláb mondatot alkotnom de kénytelen voltam.
- Egy megtiszteltetés lesz a bázis kapitányának lenni, és megígérem Throvson admirális hogy megpróbálok méltó utódja lenni.. az leszek. És ne feledje uram. A bázis mindig vissza fogja várni önt... köszönöm.. - Majd vissza mentem a hátsó asztalhoz és úgy omlottam össze a székbe ahogy csak tudtam.
Örültem ugyanakkor szomorú is voltam az előléptetésemnek. A kezembe borítottam az arcomat és megpróbáltam megnyugodni.. kicsit sok volt nekem még az előléptetés.. nagyon sok...
- Szent ég.. kapitány vagyok...



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Péntek, 2012-12-07, 23.37.37 | Üzenet # 124
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Kolsotorok ünnepe?...De régen nem voltam azon az ünnepen már nem is emlékszem mikor voltam utoljára mondom Tellarnak.Néha nehéz nekem az érzelem mentesség mert én két világ szülötte vagyok vallom be az fiatal vulkáni hölgynek.Több beszélgetésre nem maradt idő mert mindenkit csendre intettek.Az Admirális kért szót egy emlék kép villan be ugyan itt voltam és ő léptetett elő engem.Az admirális két nevet mondott Nubetét "ezennel előléptettem Admirálisá". Büszke voltam Nubetre és egyben szomorú is mert ezzel az előléptetéssel véget ért a közös munkánk.Nubet szólt pár szót mikor rám nézett a beszéde közben patakokban folyt a könnyem.Sajnos eddig bírtam vissza tartani az érzelmeimet mert át szakadt a gát.Mikor Nubet admirális be fejezte a beszédét Hutchinson admirális Matt Larsent hívta.
"Gratulálok ön mostantól ön a Horizon-6 új kapitánya".Matt zavarban lehetett mert alig bírt ki nyögni pár mondatot.Ez a nap mérföldkő az életünkben habár a közös munka véget ért de a barátságunk nem szakadt meg biztos voltam benne hogy még fogunk találkozni...


 (HU)
 
Tellar
Dátum: Szombat, 2012-12-08, 00.15.34 | Üzenet # 125
A U.S.S Destryt-D Kommunikációs főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 57
Kitüntetések: 3
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
T'ellar biccentett majd így szólt.
- Nos, habár viselkedésemen ez egyátalán nem látszódik én csak félig vagyok vulkáni csakúgy mint ön. - Vallotta be a nő. - Szerintem két világ gyermekének lenni áldás, ezért meg kell magunkat becsülni. - Fejtette ki mikor aztán hirtelen csend lett a teremben mert Hutchinson admirális kér pár szót.
T'ellar persze csendbe is maradt, majd pillantásával Jack-re nézett aki valahol hátrébb állhatott a tömegbe.
A vulkáni nő alig észre vehetően elmosolyodott a férfi láttán, majd vissza fordult és úgy hallgatta az admirálist aki arról kezdett el beszélni hogy elő lépteti Nubet Throvson kapitányt admirálissá.
T'ellar tapsolni kezdett természetesen a tömeggel, hisz mindig öröm volt számára látni ha valaki sikereket ér el, és egyet értett Hutchinsonnal abban hogy mindig jó egy kis változás.

Abban a pillanatban azonban észre is vette hogy a mellette ülő fiatal hadnagy sírni kezd.
T'ellar mivel nem tudott mit kezdeni a helyzettel, gyorsan Jerry vállára tette a kezét, és habár valahogy mégis át tudta érezni hogy Jerry mit is érezhet, érzelem mentes arccal kérdezte tőle;
- Jól van? Nem kell semmilyen segítség? - Kérdezte kissé zavartan.



 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2012-12-08, 23.46.57 | Üzenet # 126
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elnézést válaszolom Tellarnak kicsit sok volt Nubet volt a második felettesem akitől búcsúznom kell.Az első kapitányomat le fokozták,Nubetet elő léptettêk aminek nagyon örülök és büszke vagyok rá köszönöm nem szükséges a segítség válaszolom a nőnek,mindjárt le nyugszom.Mindjárt vissza jövök el búcsúzom a barátomtóm mondom még Tellarnak.Őssze szedem magamat fel állok a helyemről,és oda sétálok a két admirálishoz ki húzom magamat.El nézést uraim szólalok meg.Uram önt öröm mindig itt látni mondom Hutchinson admirálisnak,igaza van egy korszak le zárult itt de nem félek a változástól.
Nubethez fordulok.Azt hiszem itt a búcsú ideje barátom.Mint tiszt köszönöm a bizalmát és hogy önnel szolgálhattam,élveztem a közös munkánk minden percét örülök hogy ilyen kiváló felettesem volt.Mint barát csak annyit mondhatok nagyon fogsz hiányozni,légy sikeres,tudom kínos lenne téged át ölelni.Ezért fel emelem a kezemet vulkáni üdvözlésre hosszú eredményes életet barátom.Ki húzom magam Nubet előtt,És Hutchinson admirálishoz fordulok azt hiszem a föld a második otthonom nagyon jó kezekben lesz uram,ki húzom magamat köszönöm hogy meg hallgattak,meg Fordulok és vissza megyek a helyemre és az egyik pincértől kêrek két pezsgőt az egyiket Tellarnak adom.Fel emelem a poharamat Nubetre és mindazokra akik már nem lehetnek velünk mondom a tosztomat.


 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Vasárnap, 2012-12-09, 15.05.52 | Üzenet # 127
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Furcsán ért hallani hogy hiányoztam a nővérkémnek, de kénytelen voltam bevallani saját magamnak hogy igaz ami igaz már jó rég óta nem láttuk egymást...
Miután átöleltem őt, megsimogattam a karját és közben beszélni kezdtem. Mivel én magasabb voltam a magas sarkúmban mint ő furcsa volt lenézni a szemébe.
Hát igen, szerintem kettőnk közül inkább ő hasonlított mindig is apára. Büszke voltam rá hogy kapitány és hogy van egy hajója, hogy felelősséget vállalt és tartozott sok-sok ember iránt.
- Én jól vagyok, köszönöm nővérkém. És te? - Kérdeztem tőle mosolyogva, majd megütöttem játékosan a karját. - Hogy vannak kölkök? Ugye nem jön a harmadik baba? - Elnevettem magamat majd kacsintottam egyet mint egy öt éves. - Tudod gyere elárulok neked egy titkot. - Közelebb léptem hozzá majd beszélni kezdtem. - Én meg Nubet... - Odaböktem Nubet felé aki közben valamiért az admirálishoz lépett Matt - el mert szólították. - járunk mi ketten. De ne kürtöld el a világnak ha lehet. - Mosolyogtam. - Nem akarom hogy a fél flotta rajtunk csámcsogjon. Főleg.. - Aztán csöndbe is maradtam mert mindenki tapsolni kezdett.
Ekkor vettem észre hogy Nubetet, az én Nubetemet léptették elő.

- Mingyá jövök Denie! - Szóltam oda hozzá, és a kezébe nyomtam az én pezsgős poharamat, majd elrohantam Nubethez, és megálltam.
Végig vártam hogy Thomas hadnagy végig mondja amit szeretett volna, majd a párom karjai közé dobtam magamat.
- Gratulálok!! - Mosolyogtam majd adtam egy puszit az arcára. - Azért remélem hogy azért mert megkaptad ezt a plecsnyit nem leszel örökre elfoglalt! - Szóltam, majd játékosan ráütöttem a mellkasára, és a szemeibe néztem.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Hutchinson
Dátum: Vasárnap, 2012-12-09, 15.24.31 | Üzenet # 128
Flotta Admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 62
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális Jerry vállára tette a kezét és bólintott.
- Örülök hogy ezt így látja fiam. Tudom, mindig fájdalmas a búcsú de egyben öröm teli is. - Tette hozzá, majd vissza fordult a tömeg felé és egy röpke kis szünet után folytatta is;
- Van azonban még pár dolog hölgyeim és uraim amit el szeretnék mondani önöknek. Van itt köztünk, történetesen a Uss Vortex legénysége közt egy olyan férfi aki már nagyon- nagyon régóta kiérdemelte hogy annak a gyönyörű hajónak a parancsnoka lehessen. Mr. Hildson, kérem lépjen elő! - Miután a férfi odalépett Hutchinsonhoz az admirális ránézett, és kitűntette őt.
- Felruházom önt ezennel a Uss Wortex elsőtisztjének minden előnyével és hátrányával is. Kívánom önnek hogy szolgálja továbbra is azt a gyönyörű hajót ugyan olyan erőbedobásal mint most! - Majd tapsolni kezdett.


 (HU)
 
Grauder
Dátum: Vasárnap, 2012-12-09, 15.38.11 | Üzenet # 129
-U.S.S. Vortex kapitánya-
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 475
Kitüntetések: 27
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
A sok várakozás után, elérkeztünk ahoz az eseményhez amiért valószínüleg idejöttünk. Hutchinson Admirális kezdett el beszélni és kitüntetéseket osztani. Először Nubet Throvson kapta meg az Admirálisi kitüntetést, majd Matt Larsen-t is előléptették, Kapitánnyá. Még jó hogy nekem nincsenek ilyen irányú terveim. Jó nekem a kapitányi szék is.
Miután mindőjük megkapta a kitüntetést, Hutchinson tovább beszélt és Mr. Hildson-t szólította előléptetésre. Ideje volt már, hisz Mishima Parancsnok már elég rég távozott. Nagy tapsolásban törtem ki majd Destrin-re néztem és vissza. Büszke voltam, hogy előléptették.



I'm Sorry! I can't hear you over the sound of How Awesome I Am.
 (HU)
 
WHild
Dátum: Hétfő, 2012-12-10, 09.52.10 | Üzenet # 130
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Köszönöm ,köszönöm!
Nem tudtam hogy hálálkozni amikor az admirális oda hívott engem is és át adta az elő léptetéshez járó kitüntetést,kedvem lett volna külön megköszönnöm a kapitányomnak is hogy mennyit fáradozott azért hogy elő léptessenek de nem tudtam mert majdnem fen ragadtam a színpadon,le léptem róla gyorsan és oda léptem a kapitány mellé.
Köszönöm kapitány megtisztelő hogy az elsőtisztje lehetek! igérem hogy nem fog csalódni bennem! de azért a tudományos széket sem dobom el magam alól ha nem bánja! mondtam viccesen és egy üveg bort nyújtottam feléje.


"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
---Destrin---
Dátum: Hétfő, 2012-12-10, 17.52.02 | Üzenet # 131
U.S.S. Vortex Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 23
Kitüntetések: 2
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
A bajori lassan, komótosan és búsan lépdelt be a nagy méretű terembe. Régen járt már ennyi Csillagflotta tiszt között. Legutoljára talán akkor volt utoljára ennyi tiszt között amikor a hadbíróság előtt elvették tőle a kapitányi rangját. Élénken élt még benne az a néhány nap a Stonebridge pusztulása és lefokozás közti időszakból. Igazán még fel sem dolgozta a történeteket... Ahogy körbenézet a helységben több ismerős arc is feltűnt számára. Amikor meglátta, hogy WHild-ot előléptették hosszan tapsolt neki és a többi előléptetett tisztnek. Majd Blanchard kapitány mögé lépett és várt.

 (HU)
 
Grauder
Dátum: Hétfő, 2012-12-10, 20.00.47 | Üzenet # 132
-U.S.S. Vortex kapitánya-
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 475
Kitüntetések: 27
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mr. Hildson felment a "színpadra" majd átvette az előléptetést és új rangját jelképező kicsi kerek alakú jelvényt, amit ott helyben fel is raktak. Közben, az eddig csak a távolban közeledő Destrin parancsnokhelyettes is megérkezett, akit időközben lefokoztak kapitányi rangjáról a hajó pusztulása után. Viszont, még mindig jobb mintha vele pusztult volna, azonban átérzem csalódottságát.

Mr. Hildson odalép hozzám maj dmegköszöni, hogy a tisztem lehet.
-Inkább én köszönöm hogy az én hajómon szolgál. Gratulálok a kinevezéséhez... Parancsnok! -mondom majd kezetfogok vele.
Ahogy K'Ren Destrin is odalép, oda fordulok és egy kézfogással köszöntöm úgy állva, hogy Mr. Hildson-t ne takarjam.
-Üdvözlöm Parancsnokhelyettes. Részvétem a hajója és lefokozása miatt, és örülök hogy éppen és egészségesen láthatom viszont! -mondom baráti hangon egy kézfogás keretében.



I'm Sorry! I can't hear you over the sound of How Awesome I Am.
 (HU)
 
Hutchinson
Dátum: Hétfő, 2012-12-10, 20.10.02 | Üzenet # 133
Flotta Admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 62
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális egy darabig megint szünetet tartott.
- Látja ezredes, nem véletlenül hívattam össze ezeket a derék tiszteket. - Szólt a férfi a sportos nőhöz, majd előre lépett egy fél lépést.
- Tudják régebben volt egy viccem; ha felfedezel egy új társaságot mindig kérd el a címüket. Nem is véletlenül. Nemrégiben találkoztunk az Agrosiakkal, és ők nyitottak voltak hát az túlzás lenne állítanom hogy szövetségre de némi együttműködésre. Épp ezért is, egyetlen Agrosi kapitányunkat Adam Crosst megkérem arra hogy legyen hivatalosan is a Földi-Agrosi nagykövetünk. Mindig is kellet nekünk egy nagykövet és szerintem Cross kapitány tökéletes lesz erre a feladatra.


 (HU)
 
Adam
Dátum: Hétfő, 2012-12-10, 21.01.20 | Üzenet # 134
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nagyban tapsoltam a közönséggel együtt a kitintetteknek és előléptetetteknek. Gondoltam, de jól vagyok én itt... Utálok szerepelni. Az akadémiai szerepléseket is utáltam. Legtöbbet el is lógtam. Emlékszem amint az egyik Vulkáni tanárom utánam loholt, hogy megtaláljon. Még láttam ahogy keres, de amikor megtalált az ünnepély után, már javában szürcsölgettem a limonádé külsejű, tiltott szeszes italt bár alul öltözött orioni lány társaságában. Azt az arcot sosem felejtem el, mikor Shalek Tanár úr meglátott. Vulkáni létére, nem tudta vissza tartani a dührohamot mint egy Luxán... Azok voltak ám a szép idők, de felnőttem és egy hajókapitányaként, már ezt nem tehetem meg. Főleg, hogy a népem képviselem. Talán egyedül, talán nem, de ez egy olyan kérdés, amire egyenlőre még nem kaptunk választ.
Hirtelen a tapsvihar közepette, az én nevem bukkant fel az sok hang között. Most jött el az a pillanat amint sose vártam. Ki kell állnom a tömeg elé. Fel sem fogtam, mi történt, míg el nem rugaszkodtam a faltól, hogy elinduljak. Megpróbáltam szinte semmire nem figyelni. Még az utamat elálló tapsoló tisztekre sem.
Fel léptem a porondra, majd átvettem a sajátosan kinéző, nagyköveti jelzésem. Kezet fogtam az admirálissal. Majd a magában álló porond elülső részére léptem, s egy nagyot nyelve beszélni kezdtem.
-Először is, jobb ha tudják, hogy lámpalázas vagyok és voltam mindig is. -nevettem el kínosan magam. Ilyen helyzetben sem voltam még. -fújtam egyet, mintha iskolai felelésre szedném össze gondolataim.
-Mit is mondhatnék.. Köszönöm ezt a megtiszteltetést, hogy én lehetek az, aki képviselheti, most már hivatalos formában is az Agros fajt. Tudják, mióta megtudtam honnan is származok -ami azért nem kis sokk volt- kezdem máshogy látni a világot. Előtte olyan idillikus volt. Persze ez alatt nem a háborúkat, csatákat értem. De, szinte minden összejött az akadémia után. Aztán, pár évvel később, kiderül, hogy az életem teljesen más mint ahogy hittem. Lehettem volna akár Ferengi gyerek is, de... Úgy hozta a sors, hogy egy nagy múltú, elég erőteljes és változatos kultúrával rendelkező faj leszármazottjaként láttam meg a napvilágot, bár erről én nem tudtam. Elég nehéz volt ezt megszokni -böktem oda majd egy pillanatnyi szünet után folytattam- de, nagy nehezen, barátok segítségével, akik nem éreztették, hogy különb vagyok átvészeltem ezt a sokk helyzetet. Sajnos, közülük valaki már nincs köztünk. De mint nagykövet, azon fogok dolgozni, hogy minél közelebb hozzam Humanoid társainkat a Federációhoz, hogy lehetőleg, minél hamarabb vége legyen a háborúnak, és hogy többen ne haljanak meg.
-Büszkén vállalom a pozíció előnyeit és hátrányait a felelősséggel együtt. Köszönöm! -vetettem véget a rögtönzött beszédemnek majd ismét kezet fogtam az Admirálissal és megpróbáltam minél hamarabb elhagyni a színpadot, majd visszatértem az eredeti helyemre, Jearsey mellé. Éppen hogy csak miután megfordultam, egy ismerős alakot pillantottam meg a tömegben amint közeledett.
-Csak nem Darren Nill az? -kérdeztem magamtól a gondolataimban, majd mikor a Férfi odaért, köszöntöttem egy kézfogással.
-Üdv Barátom. Örülök, hogy újra találkozunk! -mondtam, az engem ért sokktól még kissé kábultan,majd kissé megszédülve a falnak dőltem és lekaptam egy pohár vizet az egyik pincér tálcájáról és az be is nyakaltam rögtön.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
DarrenNill
Dátum: Kedd, 2012-12-11, 10.04.23 | Üzenet # 135
U.S.S. L'espoir főorvosa
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 160
Kitüntetések: 4
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az űrbázis hatalmas volt csak csodálkozni tudtam hogy az emberi faj képes ekkora bázist létrehozni az űrben,de úgy tűnt hogy mégis de én inkább maradtam a betegeimnél na , ja meg a gyógyíthatatlan betegségeknél amik mostanába elterjedtek ebben az átkozott űrben.....ezt gondolva léptem be a terembe ahol egy kisebb buli volt tán..bár nem igazán nevezném bulinak inkább elő léptetés estnek nevezném ,egy sört egy kis különleges Saurian brandyval vegyítve az volta mit először el vettem ahogy el vettem a nőtől az italt rá néztem és stírőlni kezdtem. Nem rossz gondoltam magamban ,de ahogy el terelődött a figyelmem egy ismerős alakkal találkoztam. Na ki más lehetet az a jó öreg Adam Cross!.ahogy megláttam le téve az italomat oda mentem hozzá és kezet ráztam vele egyből.
-Adam! ne már! de régen találkoztunk mintha tegnap lett volna ember!..jók a cuki cuccaid a kezeden.
Mondtam kissé ijedten de persze mielőtt ide jöttem volna át olvastam mindent a legénységről és Adam Cross ról is így nem lepődtem meg még egész jól is álltak neki.
-Hé Adam nem semmi kinézetre..
Ahogy ezt mondtam Adamnak rá néztem perszue ő félre értette hogy megint a karjára gondolok de nem arra gondoltam hátba vágtam majd hogy nem kiköpte az italát és lehúztam egy felest közben.
-Nem az! hanem a nő a hátad mögött!
Mutattam rá az egyik szőke kapitányra vigyorogva.
-Remélem nem foglaltak ,mert hármas party na az már az én asztalom.
Mondtam vigyorogva kicsit bűzölögve a piától és rá néztem Adamre.
-Nem mellesleg meg olvastad már hogy milyen ördögi vírusok terjednek mostanába?
-Szájon áti fertőzések! és nemi szerver elsorvadása! nem semmi..
Ez után húztam le még egy felest majd neki dőltem a pultnak ami a közelbe volt.
-Csak annyit mondok...az űr sötét és tele van veszéllyel....de ezt szeretem benne..
Mondtam cinikus mosollyal és lehúztam még egy felest és Adamra néztem.De majd hogy nem ki köptem a piát amikor megláttam mije van.
-No már!...te valami diplomata is lettél?!...hát gratulálok! nem is tudom nekem még az is új hogy itt szolgálhatok nem cak az hogy még megsem tudtam rendesen barátkozni az új kabinommal.
Mondtam Adamabe folytva a szót és örömködve ennek örömére lehúztam még egyet.


 (HU)
 
Jearsey
Dátum: Kedd, 2012-12-11, 19.39.57 | Üzenet # 136
Enterprise-J-főgépésze
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 67
Kitüntetések: 1
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jearsey elmosolyodott halványan Adam Cross kapitány köszönésére. Hát igen, a férfi nem így képzelte el ezt a bizonyos embert aki a L'epsoir kapitánya de nem is baj hisz kellemesen csalódott.
Miután a kapitány legurította az italát ő is ragadott egy pohár pezsgőt habár utálta azt.
- Nem hinném hogy van még egy olyan nevű ember mint maga. - Jegyezte meg. - Jearseyt viszont annál többet ismerek... például.. az anyám, az apám.. - Ekkor közbeszólt az admirális, majd az elő léptetett Throvson admirális és Larsen kapitány.
A kapitány jelző megrémítette volna Jearseyt, az admirális meg még inkább ezért örült neki hogy még közel s távol sincs ő ezektől a rangoktól.
Ahogyan azonban ott tapsolt hirtelen arra lett figyelmes hogy a kapitánya nevét mondják.
- Nah menyen uram, biztosan már várják. - Óvatosan előre lökte Adamet majd várta kíváncsian hogy mi lesz.

Miután vissza tért Cross még egyszer hátba vágta őt.
- Gratulálok uram ÖHM illetve nagykövet úr! - Mosolyodott el aztán belekortyolt a pezsgőjébe. - Hogy tudják ezt a löttyöt meginni az emberek nem is értem. - Borzongott bele a pezsgő ízébe. Aztán hirtelen egy másik férfi csapódott hozzájuk. Láthatóan alhadnagyi rangban volt és ismerhette Adamet mert azonnal beszélni kezdett hozzá.
Jearsey egy ideig némán hallgatta a fickót, majd miután az tovább iszogatott mint valami kalóz kapitány hirtelen megszólalt homlokráncolva;
- Van a fertőzések ellen valami ellen szer ugye?!


 (HU)
 
Adam
Dátum: Kedd, 2012-12-11, 19.55.51 | Üzenet # 137
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután vissza tántorogtam a helyemre nem győztem ott állni annyi hátbavágást kaptam. Darren-t látva viszont ledöbbentem, főleg mikor ivás közben úgy háton vágott, hogy majd visszajött az eddigi összes pia. Ahogy látom, jó szokásához híven, megint az ital a fő kísérője. Még jó hogy rám nem hatnak így ezek az italok. Mi lenne velem ha itt elkezdenék tántorogni és véletlen valakit nyársra húznék.... Ezek a gondolatok nem épp a kavargó gyomromra tartoznak.
Ahogy láttam, Darren már megint előhúzta a beszélőkét is... Emlékszem, hogy régen be nem állt a szája... De rég is volt.. Régi szép idők...
Valahogy az események egy része kiesett... Az agyam eléggé lyukas módon rögzítette az emlékeket aminek hatása, hogy totál nem értettem, miről beszél, de azért okosan bólogattam, mint aki érti.
Viszont, a végén a fertőzéses témára felébredtem... Egy pillanatig már megijedtem volna, mikor rájöttem, hogy nem is vagyok ember. Így ezek a veszélyek engem nem fenyegetnek...
A végén végre ki is tudtam nyögni valamit.
-Nem Diplomata... De olyasmi. Nagykövet lettem.... -mondtam kissé kábán a jelvényemet mutatva... Én leszek az Agros Confederáció és a Bolygók Egyesült Federációjának az "összekötője"...


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
Hutchinson
Dátum: Kedd, 2012-12-11, 22.23.47 | Üzenet # 138
Flotta Admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 62
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Köszönöm a figyelmet. - Fejezte be az admirális a kitűntetéseket majd odalépett Throvson admirálishoz. - Hogy érzi magát Nubet? Önthetek önnek egy kis vér bort? - Kérdezte majd átadta a nagy korsó vérbort a férfinak és folytatta. - Tudja admirális szerintem a flotta épp idejébe hozta meg a jó döntéseket. A Bajori csata után úgy hiszem hogy elsődlegesen a diplomáciára kell figyelnünk másodlagosan a védekezésre. - Majd tartott egy kis szünetet mikor Valeri Nubet nyakába ugrott. Az idősödő admirális hátrébb lépett és onnan figyelte a fiatalokat.
- Mindig öröm látni mikor egy tökéletes pár összejön. Élvezze ezeket a pillanatokat Throvson, míg megteheti. - Tette hozzá, majd ezzel odalépett az ezredeshez.
- Nézze ezredes azt hiszem a mai napon már megtettem mindent ami kötelez, van kedve velem inni valamit? Úgy tűnik ma mindenkivel olyan ihatnékom van. - Nevette el magát majd óvatosan vállon veregette a nőt.
- Jöjjön kedvesem.


 (HU)
 
GrovResist
Dátum: Szerda, 2012-12-12, 10.15.53 | Üzenet # 139
Horizon 6- Elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 34
Kitüntetések: 3
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem mondom! itt aztán van minden! ordítottam oda a kapitánynak aki ímmáron kapitány Matt Larsen a jó öreg Matt! ja igen!..kicsit ugyan fura volt őt látni a rangjával de ez van,leültem mellé és megpróbáltam rá nézni de a férfi kerülte a tekintetemet és úgy tűnt hogy teljesen "depis",lett csak tudnám miért!...megkopogtattam óvatosan a vállát és rá néztem.
Hé Larsen!...
Uram!..
Matt Larsen-át hívja Grov Resist!..szerintem örülnie kénne az elő léptetésének nem pedig itt depizni mint valami ...
Kapitány..
Nem is tudom de amúgy meg úgy tűnik elég sokan vannak itt és lehet csak én veszem észre ,de elkénne fogadni hogy te vagy a kapitány!..
Szóltam oda a férfinek akit már régóta ismertem a koleszból...
Úgy tűnt hogy nem válaszolt semmit ezért inkább oda álltam Cross kapitány mellé.
Üdvözlöm uram! Grov Resist vagyok a bázis Eps specialitsa vezetője!...sokat hallotam a hajójáról!..komolyan transztérbe tud utazni?!..nem semmi..


 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Szerda, 2012-12-12, 20.23.58 | Üzenet # 140
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mivel úgy ergó senki nem jött oda hozzám - nem értem miért - kicsit magam alatt voltam.
Úgy éreztem magamat hogy nem sokan kedvelhetnek - habár az "agy szkennem" nem ezt jelezte ki - és akik kedvelnek azok sem jönnek oda - így csak ültem és a földet kémleltem.
És ekkor hirtelen valaki megszólított.
Mikor hátra fordultam a figura hátát véltem elsuhanni csak de tudtam hogy ki volt, az érzelmi hullámzásaiból már tudtam; Grov... Grov Resist.
A régi kolesz társam még akadémián, az egyik legjobb barátom akit már vagy nem láttam egy kerek éve.
Gyorsan felálltam, és már szóltam is volna felébredve a fura depis rohamomból mikor a férfi elvonult és inkább Crossal kezdett el beszélgetni.
- Grov én... - Utána nyúltam a semmibe, majd kifújtam a levegőt és megemberelve magamat elindúltam a gyűlöletes tömegbe Grov után. Még jó hogy láttam a férfi sötét színű haját mert eme jellegzetessége nélkül nem lettem volna képes kiszűrni őt.

Mikor oda léptem a háta mögé aztán a vállára tettem a kezemet.
- HÉ GROV!! - Átöleltem őt barátságosan kirángatva Cross beszélgetéséből, aztán folytattam. - HÉHÉ! Egy éve! egy éve nem láttam ezt az arcot! Hogy vagy, mesélj!- Megütögettem az arcát, majd gyorsan a háta mögött álló Adamre böktem. - Cross gratulálok a nagyköveti rangjához. - Majd vissza néztem Grovra. - Hát igen, kapitány. - Lenéztem az új rangjelzésemre majd egy helyben dölöngéltem pár pillanatig. - T .. nem semmi mi? Vadi új, most vettem a Ferengi piacon. - Viccelődtem. - HEHE vicc volt. Nyugi. bele fogok ebbe szokni. Szóval.. mi van veled Grov Resist?



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD


Az üzenetet módosította MattLarsen - Szerda, 2012-12-12, 20.25.57
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Vasárnap, 2012-12-16, 20.06.51 | Üzenet # 141
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nekidőltem a falnak egy jó fajta lekváros süteménnyel a kezemben és figyeltem a cselekményeket.
Mivel nem sokan vagyis az az igazság hogy senki nem beszélgetett velem, ezért csendesen tömtem a fejemet és néztem magam elé.
Valahogy sejtetettem legbelül hogy az admirális nem hiába tart összejövetelt gy ilyen gyászos időpontban, valahogy éreztem hogy vagy új motivációval akar majd nekünk szolgálni, vagy ki akar majd egy vagy több embert tűntetni.

Persze abban a pillanatban nem gondoltam másra, nem tudtam egész egyszerűen gondolni mint a Bajorra, a szülő bolygómra amit majdhogynem megint tönkre tett egy agresszív faj.
soha nem lesz már ott régi semmi soha... de egy biztos. Mi, Bajoriak elég szívós nép vagyunk, mi biztosan ki fogjuk bírni és megint elölről kezdünk majd mindent.
Úgy tűnik ez a sorsunk, nekünk már jobb nem jutott...
Megpróbáltam nem sajnáltatni magamat és csak enni, és megint kősziklaként bírni azt amit kaptam a sorstól.
Ránéztem a süteményre,majd arra gondoltam hogy az éhezést is kibírtam akkor ezt is ki fogom; de csak úgy ha segítek majd én is újra építeni mindent.
" Ha ennek vége meg fogom majd kérni a kapitányt hogy hagy mehessek a bolygómra segíteni."- Gondoltam magamban. - " Egész biztosan meg fogja engedni, hisz tudja hogy mennyire kötődöm a bolygómhoz, a születési helyemhez." - Tettem hozzá a gondolataimhoz amikor arra lettem figyelmes hogy az admirális Nubetet, Mattet szólítja.
"Érdekes, vajon mit akarhat tőlük?" - kérdeztem magamban de hamar kiderült azonban az egész; hogy új kapitányt kaptunk és hogy Throvson kapitányból admirális lett.
Letettem a süteményes tálat az asztalra majd odaléptem a férfihez és tisztelgésbe vágtam magamat.
- Uram, hagy gratuláljak önnek, uram! A Próféták kísérjék az útját!


 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Vasárnap, 2012-12-16, 20.32.11 | Üzenet # 142
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Oh jajj jajj de megható! - Vigyorogtam mikor már a harmadik italomat ittam fel.
Nem tudom mi lehetett benne, de az biztos hogy elég ütős volt mert duplát láttam minden egyes admirálisból és tisztből de hát ez van, ezt kellett szeretnem még az émelygő gyomrommal is.
Befeküdtem majdhogynem a székek közé, miközben feltettem egy másik székre a lábamat és a bal kezemet a gyomromra tettem.
- Hukk. - Hukkantam fel, majd vettem egy mély lélegzetet és félkómás fejjel a kapitányra néztem. - Jó a buli az má' szent! Maga hogy van jó uram? - Kérdeztem a férfitől akinek az arca hirtelen paprika vörös lett - csak tudnám miért..



 (HU)
 
JackTucker
Dátum: Hétfő, 2012-12-17, 14.17.57 | Üzenet # 143
A U.S.S Destryt-D kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 89
Kitüntetések: 9
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Merdten rá néztem az elsőtisztemre és szinte felforrt a fejem amikor megláttam,hogy szinte alig tud beszélni Chester úgy be van állva pedig igazán nem tudom mitől hiszen szintehol volt minden pohárban ezért inkább rá néztem Chesterre és sóhajtottam egy nagyot ~
-Chester...szerintem inkább menjen haza ha ilyen szinten nem tudja megállíptani hol van...döntse el mielőbb hiszen még is csak egy fogadáson vagyunk..
~Aztán ahogy megláttam az elő léptetett embereket egyszerre tapsolni kezdtem én is és közben egy pezsgőt vettem el az egyik pincértől~
-Köszönöm..látja Chester....egy még nem árt meg....
~Mondtam sóhajtozva mi közben kissé égtem a tisztemtől...~


Szinkron



" szerintem még a Romulánok is ledobnának a hajójuk légzsilipjén ha meglátnának, minek kellene egy csapat vén, öszeasszott pappnak akkor? "
-By Commander Chazy-

"Many stand against us but they will never win,"
 (HU)
 
Chris
Dátum: Hétfő, 2012-12-17, 14.22.48 | Üzenet # 144
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem semmi! mondtam a kapitányomnak amikor a kitüntetésekre tapsoltam.Tényleg nem hittem volna hogy pihenhetünk is egy kicsit..szóltam megfáradtan és megtűrten a kapitánynak majd arra gondoltam hogy de jó lett volna ha itt lenne az én Desem...de jó is lenne a régi legénységemet visszakapni és hajómat e helyett mi mást tudok csinálni csak szolgálni ami menthető és amit megmenthetek...gondoltam magamban és elgondolkoztam azon hogy még talán egyszer újból én is itt lehetek ..a régi legénységemmel..talán..egyszer--
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Szerda, 2012-12-19, 22.40.16 | Üzenet # 145
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ott álltam és szinte csak csodálkozni tudtam ahogyan a húgom átölelte Throvson admirálist.
Lesült róluk hogy szeretik egymást.. azt hiszem.. azt hiszem az volt az a pillanat amikor Valerire immár felnőttként tekinthettem.
Bár testvéremnek eddig is voltak kapcsolatai de azok azonban viszonylag mullandóak voltak, közel sem voltak tartósak.. de úgy tűnt hogy ez más lesz, ez az eset Nubettel.
Úgy tűnt hogy teljes harmóniában vannak, hogy szeretik egymást és hogy boldogak és ez engem is boldoggá tett akármilyen szomorú és letört is voltam akkor.
Felhörpintettem az utolsó korty rumos teámat is majd egy pillanatra Gordonra gondoltam és haloványan, alig észre vehetően elmosolyodtam.
" A hősökre."




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
JoshMendelson
Dátum: Szerda, 2012-12-19, 22.52.54 | Üzenet # 146
Horizon-6 Elsőtisztje és Főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 5
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Pár perccel később..
Ezek a percek úgy kezdtek el bennem számlálódni mintha teljesen ki lettek volna percre pontosan számolva..már egy jó ideje nem láttam Annát..de úgy tűnt hogy valahogy talán a belső modifikációknak köszönhetően ,talán annak kösznhetően hogy megkínzott a Borg..de nem tudtam örömöt kifejezni ,annyira idegen volt ebben a pillanatban tőlem az egész érzelem hogy csak pár egyszerű szóvval tudtam csak értelmezni...rá néztem meredten a nőre és le néztem a földre egy pillanatra majd vissza a nőre meredten és etljesen kimérten..
Te...te is hiányoztál..bár ennek az értelmében nincs jelentőssége hiszen ennyi idő után az emberek nagy része új életet kezd,így úgy hiszem hogy ön..vagyis ...te..is új életet kezdtél..
Mondtam még mindig meredt arc kifejezéssel a statisztikákra hivatkozva..az egyik pincér egy pohár pezsgőt kínált nekem de én csak hátra tartott kezekkel álltam előtte..
Nem szükséges a foyladék bevitel...a nanoszondáimat tönkre tenni akarja vagy csak tényelgesen ..szokásból kérdezte meg?
Kérdeztem teljesen érzelem mentesen a felszolgáló cadettól aki meglehetősen le merevedett egy percre.
Ez azt jelenti hogy megszokásból..az arc kifejeése és a szempilla kitágulása két fajta dolgot jelenthet..az ijedtséget vagy az igazságot..innen az utóbbi az igaz..
Mondtam a cadettnak majd amikor el ment úgy téve mintha meg sem hallota volna rá néztem Annára.
Most már elment..Íme a lehetőség hogy közölje a céljait..


 (HU)
 
Anna
Dátum: Csütörtök, 2012-12-20, 13.57.34 | Üzenet # 147
Uss Sao Paulo kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 56
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Láttam rajta hogy más, bár ez nem feltétlen külsejében mutatkozott meg, hanem inkább a 'belsejében', az énjének a változásain.
" Hiszen régen annyira figyelmes volt, és oda adó, hol van az a Josh akit én ismertem meg akkor, akibe bele szerettem?" - Kérdeztem magamban.
ahogyan figyeltem őt szavak nélkül is látszódhatott rajtam hogy nagyon kiborultam... könnyes szemekkel néztem rá, mivel ő hidegen, jég hidegen elutasított az én próbálkozásomra.
Szomorúan lenéztem a földre, majd csak annyit tudtam neki oda mondani hogy;
- Sajnálom hogy úgy gondolod hogy az érzelmeim változtak veled kapcsolatban. - Vallottam be neki halkan. - Én vártam rád... vártam és nem jöttél, de tudom hogy nem a te hibádból... - Megsimogattam a karját, hátha vissza kapom a régi Josht, de mivel láttam hogy ő nem akar vissza térni ezért csak lenéztem a földre és ennyit mondtam eltűnődve;
- Ha kell valami csak szólj. - Majd megfordultam és elmentem.


 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Péntek, 2012-12-21, 22.28.16 | Üzenet # 148
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Na ez meg már megint el megy ..nem is baj!...legalább marad nekem elég sör..mormogtam magamban amikor el ment mellőlem Adam Cross akinek a modorán úgy tűnik lehetne mit faragni mivel meg sem mukkantam csak szívtam a cigimet meg ittam sört..persze Genere gyereke azt hitte én vagyok egy másik személy ...de szerencséje volt hogy nem reagáltam le..nyögtem oda az első tisztemnek és le öntöttem a szakállamat véletlenül sörrel ami teljesen át csillantotta a szakállam belsejét..a francba..horkantam fel amikor tiszta sör lettem de inkább visszaültem a sörös ülésemre és vissza tettem a lábamat..úgy tűnt mindenki élvezzi ezt a pihenőt de én csak pár csürhét láttam kivéve talán a kapitányokat...néhányat..nem mindegyiket onnan is..na mindegy..nyögtem oda az első tisztemhez és beletúrtam a szakállamba..hozna egy sört? Gene?..úgy értem...Genere?...mondtam fáradtan és megtürten a túlzott pihenőtől..



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szombat, 2012-12-22, 12.37.08 | Üzenet # 149
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Tapsoltam, és megint csak tapsoltam mikor végignéztem ahogyan az admirális kitűntetést kitűntetés után ad át a rászolgáló tiszteknek.
" Bár csak itt lehetne John hogy láthassa ezt... " - Gondoltam magamban miközben néztem az ünnepélyes jelentet. - " Ő is rászolgálna már egyre.. a bátorság éremre.. azok után amiket átélt a hajójával és a többiekkel." - Gondoltam magamban, majd a volt kapitányomról, és a szerelmemről valahogy a másik szolgálati, az új szolgálati helyem a Recon jutott az eszembe.
Szinte alig észre vehetően néztem az egyik asztalnál üldögélő nagy szakállú kapitányra, aki a sörét hol kiöntötte, hol feltette a lábát az asztalra.
" Hadi hajó.." - Gondoltam magamban miközben tudtam hogy nem az, de már-már annak mondható volt ha csak a rajta szolgáló főtisztekre és múltjukra gondoltam.

Ránéztem a rangjelzésemre, majd megint vissza a kapitányomra és magamban elnevettem magamat.
" Most nevezhetném magamat hadi tudósítónak vagy hadi kommunikátornak.. mint a régi korokban..."
Persze a gondolat egyszerre volt nevetséges és szomorú is, hiszen nem erre esküdtem fel eredetileg hogy majd aztán csatákba készülődjek, meg ilyesmi de ha a politikai helyzet ilyen volt és a flotta nem tehetett mást nem léphettem ki.. gyávaság lett volna...
Ezért is büszkén vállaltam a felelősséget mindazért amit tettem és tudtam hogy még tenni fogok.. John büszke lenne rám.. tudtam.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
TGenere
Dátum: Szombat, 2012-12-22, 13.18.38 | Üzenet # 150
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Fülig pirultam a kölköm viselkedése miatt szóval csak szabadkozni tudtam nagy a hirtelenségben.
- Sajnálom uram tényleg nem értem mi üthetett beléje hogy azt hitte hogy maga.. maga a télapó.. - Megfordultam mert majdnem elnevettem magamat majd gyorsan felkaptam és elrohantam a gyerekkel.
Aztán csak leültem és ennyit mondtam.
- Nem hiszem el! Új helyre kerülök és ezt teszed velem! Ne már te kölök kérlek ne égess! - sóhajtottam majd megpöcköltem az orrát és vigyorogtam.


 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Étkezde
Keresés: