Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Étkezde
Étkezde
Arms
Dátum: Szombat, 2012-12-22, 13.25.00 | Üzenet # 151
U.S.S. Temeraire-kapitány
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 4
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitányom nem nézett ki túl vicces kedvűnek persze ő soha nem volt az.Ezért megpróbáltam inkább magamból visszafogni és ahogy megláttam az elő léptetéseket tapsolni kezdtem pont úgy mint a kapitányom. Persze néha a szemem elterelődött a rahedli férfi kapitányra de azért néha vissza-vissza pillantottam a kapitányomra csak azért is nehogy egyedül érezze magát hiszen a kapitány az elmúlt hónapokba igen csak elzárkózott a külvilág elől....jaj de szép napunk van uram nem?..kérdeztem sóhajtozva és közben próbáltam nem a kiszolgáló pasira nézni..remélem azért ön is pihen egy kicsit ..magára fér...vigyorodtam el inkább mű vigyorral mint természetessel mivel mostanába én sem szoktam nagyon..

 (HU)
 
Smith
Dátum: Szombat, 2012-12-22, 13.37.02 | Üzenet # 152
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az Enterprise kapitánya csak néha pillantott elsőtisztjére.
Őszintén szólva a nő nem volt túl kommunikatív állapotban azok után hogy mennyire büszke volt barátjára Throvson kapitányra.
A gondolataiba volt merülve mint egyfajta meditáció során, arra gondolt hogy emlékszik még arra amikor Throvson admirális parancsnok volt egy régi időben az Enterprise-on.
Azok voltak a szép idők... Amikor még nem volt ennyi háború, amikor még az eredeti küldetésüket tehették nem úgy mint most.
- Ha megbocsájt parancsnok. - Szólt hirtelen, majd sarkon fordult és odalépett Throvson elé.
Vulkánit szalutálásba tette az ujjait majd folytatta.
- Hosszú és eredményes életet Mr. Throvson. - Majd leeresztette a kezét és folytatta. - Hadd gratuláljak az előléptetéséhez. Azt hiszem... kimondhatom hogy annyi év aktív szolgálat után igazán megérdemelte ezt, bár hagy mondjam azt is ki hogy bizonyára több munkával fog ez járni önnek barátom. Büszke vagyok magára mint kapitány, mint pedig a legjobb barátja. - Haloványan elmosolyodott miközben zöld szemei az admiráliséba fúrta, majd kezet rázott vele.
- Azt hiszem ezt méltó képp meg kell majd ünnepelnünk.. - Eltitkolt bizonytalansággal pillantott a háta mögé, ahhol már a tisztek javában ittak-ettek vagy táncoltak egy ismert rock számra.
- Talán.. táncolnunk kellene. Bár nem vagyok járatos eme jártasságban. - vallotta be.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szombat, 2012-12-22, 13.51.55 | Üzenet # 153
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Mi után az elő léptetéseknek vége lett,egy ismerős arc lépett mellém úgy tűnt hogy Smith az ,kissé meg lepett az hogy külön gratulál hiszen ez már nagy szó mivel annyi évig szolgáltam alatta és tudtommal nála a dicséret egy furcsa kifejezés mód marad csak. De ahogy rám nézett úgy tűnt hogy kijelenthetem hogy most el dobta a Vulkánizmusát,valahová melegebb éghajlatokra úgy tűnt hogy a nő jól érezte magát bár nem volt túl kommunikatív ,ami nem meglepő hiszen soha nem volt mindig menet kész volt bármi is történjen. Ő volt az a kapitány akire mindig felnéztem,most sem lett ez másképp,de nem bírtam ki hogy ne adjak a nőnek most egy ölelést ahogy át öleltem éreztem hogy a nő kissé meglepődik rajta de úgy éreztem hogy megérdemli hiszen ő az aki alatta legtovább szolgáltam és az egyik legjobb Flotta tiszt is nem hiába ő az Enterprise-J kapitánya..kissé elmosolyodtam amikor a táncról kérdezett majd bólintottam..~
-Nem baj..madj megtanítom táncolni ha még nem tud kapitány..
~Mosolyodtam el újból és ahogy ezt el mondtam közben el vettem az egyik pincértől egy-egy pezsgőt és meg nyugtattam Valerit hogy egy perc múlva jövök,mielőtt kissé féltékenységében még leküzdené a kapitányt,mivel köz tudott tény hogy a nők legtöbb része nem szeretik ha mással táncolnak de mivel a kapitányt már elég jó régóta ismertem így egy tánc nem árthat meg ,ezért is inkább mielőtt bármibe is bele kezdtem volna meg nyugtattam uygan erről Valerit és ez után oda léptem a kapitánnyal együtt a táncparketre és megpróbáltam lassan de biztosan tanítani néhány lépést amit elég merevséggel tett meg,mind ez közben úgy tűnt hogy majdnem szinte mindenki jól szórakozott ki is járt minden kapitánynak és tisztnek ez ,hiszen annyi mindenen mentek keresztül hogy ennyi csak kijár nekik...persze a berúgott tisztek bűzét már méterekről meg lehetet érezni de hát legalább ők sem mondhatják azt hogy rosszul szórakoztak..ahogy viszont két számot el táncoltam a kapitánnyal utánna a kapitáyn megköszönte majd az elsőtisztjével kezdett el táncolni de inkább kissé imitációnak tűnt kissé el msolyodtam rajta de ahogy hátra fordulhattam volna még egy pezsgőért Valeri fogta meg a kezemet ,eléggé kicsavarva és akaratosan de oda oldalzott velem a tánc színpadra és elkezdtünk táncolni mivel nem mondtam erre semmit csak nevetni tudtam rajta át karoltam a csípőjét a nőnek és mélyen a szemébe néztem mi közben egy forró csókot adtam a nő ajkára ~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2014-11-27, 19.37.53 | Üzenet # 154
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális és én is pár másodpercig csak nézni tudtuk ahogyan mindenki fokozatosan lepihen. Megálltam az ajtóban majd még egyszer vissza néztem a teremben táncoló, iszogató tisztekre.
- Admirális. Azt hiszem az emberek erre azt mondanának hogy most mindenki kiereszti a fáradt gőzt. - Szóltam, majd gondosan hátra fűztem a kezeimet és egy műmosollyal követtem a férfit.
A folyosón végigsétálva a vendég kabinok felé hangosan kezdtem el gondolataimat kifejteni.
- Valamit még mindig nem értek admirális. - szóltam miközben enyhén lekanyarodtunk balra. - Ha az itteni univerzumban a Quverreriaiak megtámadták a Bajort, és az enyémben is hadban állnak, talán nem fűződhet össze valahogy a két univerzum sorsa? - Hutchinson megállt.
A reakciójából azt véltem felfedezni hogy hosszasan elgondolkodott majd biccentett sokat sejtően.
- Érdekes. - Jegyeztem meg, majd tovább indultam.
Az élet nem állt meg.


( A Béke idők c. küldetés lezárva. )

Hozzáadva (2014-11-27, 19.37.53)
---------------------------------------------
" Béke ünnep"  

Helyszín: Horizon hat csillagbázis 
Idő: 2803 
MEGJEGYZÉS: Bárki jelentkezhet  

" Béke ünnep"  

A Horizon hat csillagbázison a főtiszti kar és legénység kis pihenőt vett ki ugyanis aznap a Békét ünnepelték. Habár a háború közepén ez egy igencsak érdekes dolognak számíthatott, majdnem mindenki tudta hogy csak a hagyomány miatt tartják be. A Béke ünnepe tulajdonképp a Klingon- Föderációs fegyverletételt ünnepelte. Az egyik kolónián volt ezt szokás betartani, nem az egész flottában, de Larsen kapitány úgy érezte muszáj megragadniuk minden alkalmat a lazulásra.  
Jerry G. Thomas miatt is akit hivatalosan ekkor léptettek elő, valamint még pár tiszt miatt, akiket az admirális ezen ünnep keretei között akart bátorság medállal kitüntetni. 

Tony Jaimison nemrég érkezett meg a Horizon csillagbázisra. 
A férfi, épp új szolgálati helyére készült a Royal csillaghajóra, és átutazóban volt. Az étkezde teljesen kidíszítve várta a vendégeket; megannyi idegen és csillagflotta tiszt beszélgetett, italozgatott már benne. 
Tony végig nézett a megannyi vendégen: voltak ott egészen hétköznapi ruhás flottatisztek, de teljes díszegyenruhában lévők is.
Ahogyan Tony nézelődött, hirtelen egy magas barna, kapitányi rangban lévő nő lépett oda hozzá. 
- Üdv parancsnokhelyettes.- Nyújtotta a kezét.- Janett Ronia, a Challanger kapitánya vagyok. Lehet nem emlékszik rám, de én annál inkább magára. Borg bevetés, tudja. Mi lettünk volna azok akiket maguk után küldtek tudja még évekkel ezelőtt. Sajnálom hogy nem értünk oda időben.- Tette hozzá.

Brenda Lafayette is az étkezdében tartózkodott.
A nő- csakúgy mint Tony- már tudta hogy a Royalon fog szolgálni, de úgy gondola előbb tölt egy napot az apjával és a keresztapjával. A Uss Missouri legénysége a béke ünnep meghívott tagjaiként a fedélzeten tartózkodtak. Mivel Brenda tisztában volt azzal hogy apja szeret ilyenkor az étkezdében enni, ezért rögtön odament. 
A fiatal nő először nem látta sehol sem Nik Lafayettet,de kis keresés után kiszúrta Tom Harkell parancsnokot.
Brenda keresztapja, jellemzően az ablak mellett állt egy középkorú nő oldalán. Épp nagyban vigyorogtak amikor Brenda odalépett melléjük. 
- Bren! Már azt hittük el se jössz! Szia! - Megölelte a lányt és elmosolyodott.- Gyere! Apád nagyon várt már rád, és ami azt illeti én is. Épp a Risáról jövünk, látnod kellett volna milyen jó kis küldetésen vettünk részt. Nik vett is neked valamit, de majd úgy is meglátja. Hagy ne mondjam ki hogy mennyire elfoglaltak voltunk...- Mosolygott.

( Brenda- Tony- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Lafayette
Dátum: Péntek, 2014-11-28, 12.55.25 | Üzenet # 155
Royal/Hadnagy/Kormányos
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 11
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Alig vártam már hogy elújságolhassam apáéknak a tervem, hogy milyen hajón fogok szolgálni.
Meg azt hogy találkozhassak velük már végre. Vagy négy hónapja nem láttam  apát, csak intercommba és szerettem volna őt megölelni. Azt se tudtam mi lehet ez a nagy készülődés, meg az egész Béke ünnepről úgy fogalmam se volt. Annyi azonban teljesen biztos volt hogy apa és Tom itt lehetnek valahol.
Ez a bázis hatalmas! - Állapítottam meg magamban. Talán ezt is fogom majd beleírni a naplómba... vagy nyolc szintes, de ki tudja, lehet hogy több és akárhova is nézek tele van idegenekkel, és élettel.
Egyszer kipróbáltam volna egy ilyenen szolgálni... de a Royal már akkor tudtam hogy a legjobb osztályú hajó lehet, és egy bázison meg amúgy se nagyon kellene pilóta. Miután ilyen nagyon jól megtárgyaltam a lehetőségeket erről, saját magamban beléptem az étkezdébe. Erre meg az jutott rögtön eszembe hogy apám biztos már nagyban eszegeti az édességeket, hisz azok a kedvencei. Meg az is eszembe jutott hogy nem vagyok egyenruhában... hacsak nem számít a nyári spagettipántos narancssárga ruha egyenruhának. 
Odabenn minden esetre legalább olyan meleg volt, mintha nyár lenne, és ebben a plusz harminc fokban bárhova néztem egyenlőre csak idegeneket láttam.
" Lehet lekéstem őket... fenébe." - Gondoltam. De ekkor megpillantottam  egy szőkésbarna hajú férfit az ablak mellett  Thiran parancsnok-helyettessel,  aki egy félvulkáni nő volt és akkor úgy nevetett mint még soha.
A keresztapám lehet nem volt igazi ember, de a poénjai legalább így ütöttek.
Gyorsan odaléptem a háta mögé egy mosollyal.
- Szia keresztapa! Már megint a nőket kábítod?- Kérdeztem, aztán átöleltem jó erősen és megpusziltam az arcát.
- Hiányoztál! Oh, egek mintha egy éve már nem láttalak volna! Hogy vagy? Hol van apa? A Risán voltatok? Nem mondod komolyan, szólhattatok volna! Oh hát gondolom mennyire el voltatok foglalva a koktélokkal.- Vigyorogtam.- Apa már megint tömi a fejét? Valahogy le merem fogadni.


 (HU)
 
AntonyJaimison
Dátum: Csütörtök, 2014-12-11, 18.18.46 | Üzenet # 156
Enterprise-J-gépész specialistája
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Gondoltam hogy,feldobom  a napomat és el megyek  a kifejezetten bulinak szánt eseményre.Gondoltam ,hogy nem mindennapi lesz az én jelenlétem mivel legutoljára legalább 4 éve voltam hasonló eseményen de az sem sikerült valami fényesen..ezért is gondoltam hogy ideje egy kicsit kitörni  a munkából és egy kicsit lazulni.Ahogy beléptem  a hatlmas nagy  étkezdébe  ami körübelül egy normális hajó étkezdének a négyszerese volt úgy tűnt hogy temérdek ember gyűlt össze ott és különféle fajok képviselői is  részt vettek ott.Egy kissé,egyedül éreztem magamat mint mindig hogy szinte senkit sem ismertem,onnan akik ott voltak.És  a barátkozás amúgy sem volt soha sem az én műfajom.El vettem,egy pohár pezsgőt és  egy sütit majd  a  háttérbe szorulva  figyeltem az embereket ahogy a pezsgőhöz értem volna viszont ,pont abban a percben pillantottam meg  a Royal kormányosát is  Brendát így ,épp hozzá készültem volna mivel tudtam hogy egy  hajón fogunk majd szolgálni amint viszont el indultam volna egy magas barna hajú nő lépett elém aki rögtön magyarázkodni kezdett erről-arról meg hogy nem volt direkt az a incidens sem amikor ott hagyott engem ahol nem kellet volna..

-inkább beszéjük meg máskor..

Szóltam egész halkan majd  kissé alrébb tolva  magamtól ,tovább igyekeztem a kormányos felé mivel nem volt kedvem társalogni azzal a nővel..


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2015-01-19, 14.09.12 | Üzenet # 157
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Tony inkább Brendához lépett és bemutatkoztak egymásnak, mint jövőbeli tiszt társak. A nő e közben távolabbról figyelte őket, zavaró, kifürkészhetetlen tekintettel, de a férfi próbált nem pont erre gondolni. 
Ekkor érkezett meg Mulo doktor, és James Benson meg Niko is. Halk zene szólalt meg, és pár tiszt táncba is kezdett. Mulo és James beszélni kezdtek, miután bemutatkoztak egymásnak, mivel mindketten orvosok voltak, volt témájuk. Közben Howel és Relson kapitányok is megérkeztek. Corina itt ismerhette meg először Mulot, bár mindig is tudta hogy van egy
holo-doktorja a hajónak a doktor csak nemrégiben aktiválták így ő is becsatlakozott a társasághoz és beszédbe elegyedtek. 

( James- Recad- James- Niko- Corina- Recad- Tony- Brenda- Relson- Szingularitás )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JamesBenson
Dátum: Péntek, 2015-02-06, 19.33.40 | Üzenet # 158
U.S.S. Beloiannisz-Orvosi főtiszt
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 98
Kitüntetések: 5
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miközben igyekezetünk befele már a folyosón kiszúrtam hogy többen is az étkezde felé mentek. 
" Hamarosan elkezdődik az a ceremónia, biztos vagyok benne. " - Mondtam magamba elgondolkodva. Mivel minden ki volt díszitve s nemkülönben majdnem mindenki vidámnak tűnt elég jó hangulatom lett nekem is. 
Amikor beléptünk az étkezde ajtaján lenyűgöző látványba volt részünk, én még termet így kidíszítve csak kevésszer láttam, bár abból az egyik alkalom - a kapitány temetése- mi tagadás kevéssé volt pozitív. 
Megálltam az ajtó előtt s kezemet nyujtottam a tisztnek aki velünk jött, gondoltam ha már mindketten megálltunk egy pillanatban normálisabban is bemutatkozom.
- Amúgy örülök hogy találkoztunk! Doktor James Benson vagyok, a Beloiannisz orvosa.- Megfogta a kezemet s ő is bemutatkozott. És mindő szerencse ő is orvos volt, csakúgy mint én jómagam.
- Valóban, és van valami szakterülete?- Kérdeztem tőle csillogó szemekkel miközben vettem egy pohárka pezsgőt az egyik felszolgálótól.
- Köszönöm. Maga nem kér? - Kérdeztem tőle szórakozottan belehörpintve az italba.


 (HU)
 
PreemMulo
Dátum: Hétfő, 2015-02-23, 18.46.41 | Üzenet # 159
Enterprise-F-Alhadnagy/Főorvos
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 19
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amikor az étkezdéhez értünk az egyik tiszt az ajtó előtt megállt, kezet nyújtott és bemutatkozott és megkérdezte a szakterületem. 
-Üdvözlöm! A nevem Preem Mulo orvosi segédhologram vagyok. Programom tartalmazza a leggyakoribb orvosi eljárásokat, de emellett nagy érdeklődéssel foglalkozom az exobiológiával természetesen- válaszoltam. Ezután az egyik felszolgálótól elvett egy pohár pezsgőt, majd megkérdezte, hogy kérek-e én is. Kicsit csodálkoztam ezen a kérdésen,de látszott rajta, hogy egy kicsit szórakozott. 
-Köszönöm, bár a programom lehetségessé teszi a holografikus gyomromban való folyadék tárolását, de azt hiszem jelen pillanatban nem élnék ezzel a lehetőséggel.- Válaszoltam, majd csináltam gyorsan egy fotót a jól feldíszített étkezdéről.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2015-07-05, 21.15.55 | Üzenet # 160
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután aznap a Béke ünnepe lezáródott mindenkinek kimoccant a sorsa egy kicsit: Valakinek jó valakinek rosszabb irányba.  
A háború végnapjai felé közeledett talán, de azokban a sötét időkben ezt nem lehetett még tudni sem a háború kimenetelét: a galaxis sorsa múlhatott azokban az időkben melynek súlya ennek a maroknyi tisztnek a vállán nyugodott. 
És a béke távoli gondolat volt csupán mely a következő napon ha lehet még távolabb került tőlük..  

- A " Béke ünnep"  c. küldetés lezárva. -




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Étkezde
Keresés: