Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Uss Thunderstorm (Ushaan típusú Könnyű védelmi csillaghajó)
Uss Thunderstorm
Nubet
Dátum: Szombat, 2012-05-26, 18.29.43 | Üzenet # 1
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban








"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2012-06-04, 17.18.17 | Üzenet # 2
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Blokád"


Nubet Throvson, Lily Xiiyon, Jerry G. Thomas, Aqwuim Yemegez és Valeri Kirk mikor beléptek az ushaan típusú hajóba először el voltak csodálkozva. A tisztek még soha nem szembesültek ilyen hajóval, és amilyen lenyűgöző volt az belülről, épp olyan volt kívülről is.

A kapitány tudta hogy azonnal csatlakozniuk kell a Betha flottába, mert hamarosan indulniuk kell majd, és Nubet fogja irányítani- koordinálni a flotta lépéseit; így az indulást is.

Sorrend::
Nubet - Lily - Yemegez - Jerry - Vali - Szingularitás )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Hétfő, 2012-06-04, 17.43.26 | Üzenet # 3
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Ahogy befejeztem a mondataimat Valeri lépett oda hozzám aki adott egy puszit az arcomra kissé meglepődtem ,de én csak átöleltem a nőt kissé mereven is talán majd mosolyogva elindultam a többiekkel együtt a Thunderstrom felé..persze Ian-nak nem tetszett a dolog hogy itt hagytam de úgy tűnt hogy ő is megértette nem hiába szükség volt mindenkire a helyes helyén nem pedig mindenkinek a frontvonalon de ezt ő is tudta ..szerencsére..persze mindent utolóag vallot be de valahogy éreztem hogy ő is megértette a parancsaim fontosságát és léynegét és az ok-okozati következményeit is..ahogy elindultunk az új hajóhoz..Valeri mellet mentem egész végig..majd mielőtt beléptünk volna arról kezdett beszélni hogy fontos vagyok a számára ~

-Nekem is fontos vagy ezt te is tudod . Ha visszajövünk majd rendezünk egy jó zúzós bulit.

~Mondtam mosolyogva a nőre majd megfogtam a kezét lágyan és újból átöleltem őt,majd egy percig csak tartottam a nőt majd össze borzoltam a haját amit ő szokott mindig csinálni nekem. Elnevettem magamat majd folytattuk az utunkat az új hajó felé..ahogy beléptünk a Thunderstorm fedélzetére..szinte éreztem az új anyag illatát és a rengeteg eszköz zaját,úgy éreztem hogy nem csak egy remek hajót kaptam hanem egy remek harci hajót is amit különféle bevetéskre kell beedzeni..ahogy beléptem elsőként..mosolyogva néztem körül a hajó híd részének minden szegletében..hátra tett kézzel..úgy éreztem hogy ez egy remek hajó..mint szokásom most is első találkozásomban bele is szerettem a hajóba~

-Szia hajó...

~Motyogtam mi közben körbe néztem a hídon de nem mozdultam semerre sem,majd sóhajtottam egyet amikro utánnam beléptem a többiek is szépen mintah névsor szerint léptek volna be majd odaléptem a híd kapitányi székéhez,és leültem meg igazítottam az egyenruhámat majd felnéztem utánna pedig megroppantottam a nyakamt és kulcsba tettem az újjaimat és rá néztem a tisztekre végig egyenként~

-Izzítsák be azokat az impuzus meghajtást...teljes energiát bekapcsolni..

~Mondtam ki a szavaimat mi után szinte egyszerre kapcsoltak be a rendszerek teljes működésbe~

-Út irány a gyülekező flotta teljes meghajtás. Csak szépen lassan Valeri.

~Fejeztem be a mondatomat egész halkan és gondolkodóan~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Kedd, 2012-06-05, 16.40.03 | Üzenet # 4
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
~ Folyamatosan ez megy mostanában. ~ Gondoltam magamban egy kicsit csalódottan mert elegem volt abban hogy Nubet valeri-vel hetyeg a helyett hogy velem lett volna. ~ Nem is értem, pedig én jobban megértem őt, sokkal jobban megérdemlet őt mint ez az "égből pottyant" kis nő... ~ Egyre jobban és jobban éreztem magamban azt hogy féltékeny vagyok erre a "kirk"-re.

Amikor beléptünk a Thunderstormban megütögettem barátságosan Jerry vállát.
- Hé, Thomas! Nem semmi mi? - Vigyorodtam rá, majd hátra kötöttem a hosszú hajamat, és letettem a szamuráj kardomat a földre, az ajtó mellé, majd megropogtattam az újaimat.
- Úgy tűnik már kezdődik a buli.. - szóltam félhangosan. Nubetre néztem mikor elmentem mellette, és a parancsnoki szék jobb oldalánál lévő panelsor, taktikai konzoljához léptem. Felkapcsoltam a panelt, és azonnal kezdtem inkább úgy érezni magamat mint egy repülő szimulációs probramban.
Jerry-re néztem.
- Thomas, légyszi a kisegítő panelhoz! A torpedókat te fogod lőni. -Kacsintottam a férfira.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Kedd, 2012-06-05, 16.51.24 | Üzenet # 5
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hajó híja egyszerűen lenyűgöző volt.
Azt hittem hogy kicsi lesz majd, olyan mint mondjuk egy Defianton de úgy tűnt tévedtem. Megálltam az ajtóban, csípőre tettem a kezeimet majd egy halovány mosoly jelent meg az arcomon.
- Lenyűgöző. - Szóltam - habár nem is tudom kinek, lehet csak magamban állíptottam meg, és mindenkinek a tudtára adtam - majd behunytam a szememet és a Próféták áldását kértem.
Igazából füstölő pálcával kellett volna ezt tenni, de úgy gondoltam hogy ha figyelnek ránk, akkor itt is hallani fogják a kérésemet és így is.

Majd a kapitány parancsát hallottam.
- Uram engedelmével lemennék a gépházba. - Szóltam határozott hangon. - Ne aggódjon. A hajó tökéletes, szinte tapintani lehet az "újdonság" szagát. Lenyűgöző.. nem győzöm elégszer mondani... A Próféták áldását kértem rá. Remélem nem bánja.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Kedd, 2012-06-05, 19.18.16 | Üzenet # 6
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Be lépünk a hajóba majd körül nézek fel vonom a szemöldökömet,mert érzelmi hatást nem gyakorolt rám ez is csak egy hajó gondolom magamban.Majd Lily ütügeti meg a válllamat,s azt kérdezi "jó mi?"Igen jó remek hajó válaszolom a nőnek.Majd végig halgatjuk a kapitány parancsait.Igen uram válaszolom.Majd Lily el indul és el foglalja a helyét a taktikai konzolnál majd én is oda érek arra kér a nő hogy"Thomas légyszi a kisegítő panelhoz! a torpedókat te fogod lőnni."S rám kacsint.Fel vonom a szemöldökömet majd ennyit mondok igen is,Segéd konzol aktív.

 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szerda, 2012-06-06, 12.10.55 | Üzenet # 7
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elnevettem magamat mikor összeborzolta a hajamat, mert már régóta ismertük egymást és általában ezt csináltuk ha egymást ugratni akartuk.

A hajó különben egyszerűen maga volt a tökély. Nagyon tetszett, és egyszerűen megtiszteltetésnek éreztem hogy itt szolgálhatok majd. Lilyre néztem, majd Yemegezre. Szemforgatva sétáltam el a Bajori férfi mellett.
" Tiszta jó." - Gondoltam magamban. - "A pap meg a szamuráj! Soha jobbat.." - Megcsóváltam a fejemet mintha meg sem hallottam volna Yemegez "Prófétás beszólását" - nem volt rossz a srác, csak nem csíptem az ilyen felindulásait - aztán megigazítottam az egyenruhámat és megérintettem a kommunikációs panelt a kormányosi pulton; úgy gondoltam hogy az otthon maradt fiúk örülnének ha még egyszer hallhatnának a csengő hangomat.
- Kirk a Horizon hatnak. Indulunk. Vigyázzatok a bázisra. Engedélyt kérek a kapcsok kioldására. - Vártam a választ egy pillanatig; tudtam hogy hallanak.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2012-06-06, 18.25.10 | Üzenet # 8
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
"Itt a Horizon hat űrbázis." - Szólalt meg Ian Loughman parancsnok-helyettes hadarva. - "Jó hallani a hangját... indulhatnak! Kapaszkodjanak mindig és.. jó szelet... Engedély természetesen megadva. Mindent bele. Horizon kiszáll." - Majd csend lett.

A start tehát visszafordíthatatlanul megkezdődött.
A rögzítő kapcsok kioldottak, és a Thunderstorm pillanatokkal később már kinn volt, közel a Betha flottához. Miközben a kis hajó beállt az alakzatba az adások sorra érkeztek a másik hajóktól.
" Itt A Uss Archer." - Érkezett be Danise Kirk kapitány hangja az intercommból. - " Alakzatba álltunk, végig maguk felett leszünk... várunk a startra." ( Az Excelsior osztályú hajó az Ushaan típusú hajó felé állt védelmi pozícióban. )
" Uss Liberity, Canady Harris kapitány beszél. Maguk mellett leszünk Throvson! A sorsunk a maga kezében van. " - Jelentkezett be a sötét bőrű kapitány, majd lekapcsolta az adást és a hatalmas Galaxy-X hajójával a Thunderstorm jobb oldalára állt.
" Itt a Uss Xanthus beszél, Selene Yokohama kapitány. Ne aggódjanak. Minden rendben lesz. " - Szólalt meg egy női hang. - " Sok szerencsét midegyikünknek. Az Excalibur osztályú hajó az Ushaan típusú bal oldalára állt. A flotta majdnem teljesen készen állt mikor adás érkezett Mendelson admirálistól is.
- Itt Mendelson Throvsonnak. Hamarosan indulhatnak. - Mondta a férfi kimért hangon. - A Rising úton van segítséggel. Induljanak el, ők is jönnek a buliba csak pár perc késéssel. Sok szerencsét. Adás vége.

( Nubet - Yemegez - Jerry - Lily - vali - Szingu)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szerda, 2012-06-06, 19.41.36 | Üzenet # 9
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Mindenki elfoglalta a helyét,Valeri a kormányosi helyen Lily a taktikai panelnél kapott helyet Jerry-vel így együtt dolgozhattak,Aqwuim pedig a gépházab igyekezett.Mindenki készen állt úgy tűnt hogy az idő is kedvezett nekünk mivel a megszokott időben voltunk ahogy megbeszltük a Flottával,nem késtünk de nem is hamarkodtuk el a startot. A hajó ,hajó teste szinte megcsillant amikor elhaladt a "fedező" flotta mellet...ahogy a kapitányi székben ültem pár percig csak azon tudtam gondolkozni hogy vajon a flotta többi tagja is készen áll-e a harcra. Amint ezen gondolkoztam pár másodpercel rá a parncsaim után,a csoportomból be jelentkezett valamennyi hajó és a végére az admirális nyugtatott meg hogy a Csillagflotta második legerősebb csillaghajója is velünk fog tartani ..ez megtiszteltetés és egyben taktikai szemszögből is jól esett ,hiszen a Rising jelentéseit olvasva napi szinten tudtam hogy jó taktikai és parancsnoki tudással rendelkezik a kapitánya. De figyelemre méltó volt hogy Denise Kirk a Archer-D kapitánya is velünk tartott...hiszen elég jól ismertem a nőt hogy tudjam hogy mindennre képes a csatában.Meg igazítottam az egyenruhámt a rangjelzésemmel együttesen és kapcsoltam vissza egy összesítő adást a hajóknak akik velünk tartottak:

-Itt Throvson Sorhajókapitány beszél az összes minket követő csillaghajónak..maradjanak alakzatba és készüljenek a támadásra ahogy az ellenség közelébe kerülünk. Kövessék a taktikai tanácsadásokat és parancsokat. A Thunderstorm összes rendszere és fegyverzete maximális szinten van készen állunk úgyszintén a csatára. U alakzatba maradjanak hogy a középen nyitott maradjon,a kisebb támadóknak nagyobb gondot jelenthetünk így,viszont ügyeljenek a rombolókra és a nagyobb csata hajókra..Jó szelet mindenkinek. Throvson kiszáll.

~Hangoztam el mi után lekapcsoltam az adást azzal a gombbal ami a székemen volt beleintegrálva,hátradőltem a székembe majd összekulcsoltam a kezeimet újból és vártam hogy elinduljon a flotta.."hát elkezdődött"..gondoltam magamban..~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Csütörtök, 2012-06-07, 17.48.49 | Üzenet # 10
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az első nagy szerencsének azt tartottam hogy a Thunderstorm belsejében könnyebben megtaláltam a gépházat, mint a Horizon hat-on. Nem is hiába eddigi életem során csillaghajókon szolgáltam, még a bázis előtt vagyis csak egy-en, node egy csillaghajó azért merőben más mint egy űrbázis.

Miközben így gondolkodtam már a gépházba vezető folyosón gyalogoltam, majd megálltam az ajtó előtt.
- Huuh. - Kifújtam a lélegzetet, megigazítottam az egyenruhámat, egy pillanatra ugrottam egyet... Valószínűleg aki először láthatott azt hitte megőrültem, pedig csak izgatott voltam, de nagyon.. aztán benyitottam. Odabenn egy csapatnyi ember szorgoskodott épp a diagnosztikákkal.
Mikor beléptem a főkonzolhoz igyekeztm, de azonnal oda is lépett hozzám vagy három fiatal tiszt a diagnosztikai jelentésekkel hogy minden működik.
- Hát persze hogy minden működik zászlós. - Szóltam a fiatal férfira nézve nyugodt hangon, miközben nekidőltem a mag és a folyosó elválasztó rámpájának. - Hiszen vadonás új a hajó, most jött ki a gyártó sorról. Köszönöm a jelentéseiket, nagyon kedvesek de ez csak papír munka. - Böktem rá barátságosan a kezében lévő jelentésre. - A nagy fejeseknek kell, nem nekem. Igazából semmit nem számít, ami viszont annál inkább hogy itt minden működjön 110%-alékon. A kapitány ugyanis ezt találta ki, nem én találtam ki, ne nézzen így rám. - Mosolyodtam el haloványan. - Szóval, mindenki a posztjára! Diagnosztikai jelentéseket a földre, a pillantásokat pedig a műszaki állásokra hölgyeim és uraim!


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Péntek, 2012-06-08, 14.44.57 | Üzenet # 11
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amíg nem indulunk el végzek egy vulkáni rituálét ami fel készít a véres harcokra.Ki ürítem az elmémet az érzelmeket száműzöm az agyam egyik részébe és le zárom azt csak egy dologra figyelek a parancsokra és a logikára.Szótlanul ülök meg nyugtató hogy a USS Rising velünk tart azt hiszem nagyon erős és nagyon jó taktikai szempontból.Aggódni nem fogok.A rituálé kész volt ami nyugodtá tett.Az előttünk álló feladatokra összpontosítok bármi legyen is a vége én fel készültem...

 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Szombat, 2012-06-09, 09.33.14 | Üzenet # 12
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nubet-re néztem egy bíztatót majd hátba vágtam a kissé merev Jerry-t.
- Nyugalom Thomas, már indulunk is. - Szóltam hozzá nyugodt hangnemben. - Minden a legnagyobb rendben lesz, nem kell itt a Vulkáni "hókusz-pókusz". Odamegyünk, leverjük őket, megnyerjük a csatát, és kész. Nem kell ezen olyan sokat gondolkozni. Aki az erősebb az nyer. Ennyi. - Mosolyodtam el a férfi, aztán csillogó szemekkel előre néztem a "Betha"- zászlóajra.
- Ne aggódj Bajor. Már jövünk...


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szombat, 2012-06-09, 09.49.00 | Üzenet # 13
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miközben szépen vezettem kifele a hajót, és lassan tettem egy kört a Horizon körül egyre több adás érkezett be.
Azonnal kapcsoltam is őket, majd vissza-adást nekik, mert ismertem már annyira a kapitányt hogy tudjam hogy válaszolni is fog rá. Az irányíthatósága remek volt a Thunderstorm-nak. Minden egyes pillanatát élveztem annak, hogy én lehetek a pilótája ennek a nagyszerű könyűvédelmi hajónak.

Mikor teljesen kinavigáltam aztán Nubet gyönyörű pillantásával találtam magamat szemben. Elmosolyodtam rá, majd biccentettem.
- Indulunk. - Szóltam komoly hangon. - Kapaszkodni.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2012-06-12, 15.37.55 | Üzenet # 14
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Uss Thunderstorm előre ment szép lassan, a flotta pedig egyenletesen követte őket.
A hídon csend volt, a tisztek és segédtisztek síri csendben vártak a térváltásra. A hajó pillanatokkal később a szubtérben volt, maximális fokozattal.
1 nap és odaérnek.. 1 nap és elkezdődik a csata..

Az elgondolkodtató csendes pillanatban az intercomm szólalt meg, azon a Uss Liberity kapitányának hangja, Cannady Harriskapitány.
- Liberity a flottának... Jó utat mindenkinek! - Majd az adás szétkapcsolt.

A gépházban e közben a tisztek folyamatosan, sietve de nem kapkodva álltak készen mindenre. Yemegez tudta hogy a rendszerek száz százalékosan állnak, és a hajó vadonás új, de mégis azt akarta hogy mindenki és minden kipihenten és begyakoroltan a helyén legyen mikor eljönnek a vészes pillanatok.


( Nubet - Vali - Lily - Jerry - Yemegez - Szingularitás )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Kedd, 2012-06-12, 20.40.04 | Üzenet # 15
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Az idő telt és telt úgy éreztem hogy talán az idő tellése talán az hogy csatába megyünk talán mindegyik közre játszott hogy kezdjek egyre jobban elmerülni a gondolataim hegyébe.Ahogy gondolkozni kezdtem volna az első gondolaton hogy mi is legyen az állandó célpont "a meghajtás vagy a fegyverzet?",gondoltam magamban párszor amikor hirtelen Cannady harris kapitány szólalt meg a kommon. Úgy tűnt hogy készen állt úgy mint a többi Flottás társaink is. Úgy hittem hogy több esélyünk van ha összetartunk,és az egész csata alatt nem távolodunk el túlságosan a célpontoktól.Természetesen több gondolatom is volt de azokat inkább magamba folytottam hiszen már csak 1 nap volt hátra muszáj volt felkészülni mindenre még a legrosszabbra is.Odafordultam Lily-hez megfordulva a székembve majd megköszörültem a torkomat~

-Állandó hiba ellenőrzést kérek a fegyvereknél nem szeretnék semmiféle hibát út közben.

~Jegyeztem meg mivel ez volt a majdhogynem az első kiadás a Flottától így úgy gondoltam hogy mindegyikben lehet hiba hiszen csatába csak én használom először a hajót. Úgy éreztem hogy lesznek még gondok,de reménykedtem hoyg talán az ellenőrzséekből időben kiderülnek a "gyári hibák" is.Ha meg nem találok semmit legalább nem kell futnom még egy kört . Gondoltam magamban mi közben összekulcsoltam újból az újjaimat~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szerda, 2012-06-13, 16.32.04 | Üzenet # 16
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Pattanásig feszült volt mindenki főleg a startunk után.
Talán mindenki közül Nubet volt a legjobban ideges, ami nem is tűnt olyan nagy csodának, hiszen iszonyat súly nehezedett a férfi vállára azzal hogy "sorhajó kapitányi" rangja volt.
És nem csak az.. ő is nagyon jól tudta hogy ez "nem csak egy csata lesz", hanem egy döntő "blokád-feltörési" akció, a Bajor felszabadítása. Én nem akartam bizonyítani azzal hogy irányítottam a Thunderstorm-ot. Egyszerűen csak megtiszteltetésnek éreztem hogy ott lehetek majd, azokkal akiket szeretek, és azzal a machinával amiért érdemes volt letennem a pilótai képzésemet.

Ránéztem a panelra, egy másodperc alatt leellenőriztem a rendszereket - mintha világ életemben ezt csináltam volna, legalább annyira gyakorlatiasan - ; majd örömmel vettem tudomásul hogy minden a legnagyobb rendben van.
Előre néztem, és olyan ébren néztem magam elé az űrt, mintha már a csatatéren lettünk volna.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Szerda, 2012-06-13, 19.51.51 | Üzenet # 17
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megnyugtatott Cannady Harris kapitány hangja, mert tudtam hogy ő hall minket és velünk van.
- Ez egy jó ember. - Mondtam félhangosan. - Rá majd biztosan számíthatunk a csatában. - Biccentettem oda Thomasnak egy félmosollyal a segédpanelnál, majd a taktikai panelomra néztem.
Gyönyörű volt, egyszerűen gyönyörű. Mindig is imádtam a fegyvereket, a taktikai berendezéseket de ez maga volt az álom egy biztonsági főtisztnek: minden szabályos sorrendben, a gombok elrendezése konfortos volt.

" Állandó hiba ellenőrzést kérek a fegyvereknél nem szeretnék semmiféle hibát út közben." - Mondta a kapitány mire én a férfire néztem, a szemeibe és bólintottam feléje.
- Rám számíthatsz. - Mondtam félhangosan, majd bíztatóan hátba ütöttem Thomast. - Izgulsz Thomas? - kérdeztem a férfit. barátságosan.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2012-06-14, 17.38.43 | Üzenet # 18
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hajó elindul s tesz egy kört a bázis körül csodálatos látványt nyújtott,remélem viszontlátom még gondolom magamban.Majd vissza térünk a flotta élére a csatáig már csak egy nap volt.A hajón tapintható volt csak én voltam érzelem mentes.Meg hallom a kapitány parancsát"állandó hiba ellenőrzést be kapcsolni".Be kapcsoltam a hiba ellenőrzőt a segéd panelen.Hiba ellenőrző be kapcsolva uram foton torpedók rendben jelentem a kapitánynak.S azt veszem észre hogy Lily biztatóan hátba üt s azt kérdezi tőlem barátságosan hogy "izgulsz Thomas?".Oda fordulok a nőhöz felvont szemöldök el,egy részem izgulna de ezeket a gondolatokat száműztem az agyam egyik részébe és be zártam azt mert szükség lehet a hideg gondolkodásra válaszolom a nőnek.Ne értsd félre ilyen helyzetekben ki jön a vulkáni énem teszem még hozzá.

 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Csütörtök, 2012-06-14, 19.37.50 | Üzenet # 19
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szerencsére mindenki tette a dolgát, amit jó volt tudni.
Lassan mentem egy kört csillogó szemekkel a hajó görbületi magjának elválasztó rámpája mellett a bal kezemet végighúzva magán a korláton.
- Mennyire tökéletes kialakítás, mennyire egyedi tervezés. - Motyogtam félhangosan magamnak. A mellettem álló Tere valószínűleg azt hitte hogy meg vagyok őrülve, de még mielőtt bármit is kérdezett volna a nőre néztem. - Semmi. Csak magamban beszélek. - Mosolyodtam el rá haloványan. - Rossz szokás.. és már különben is hozzászoktam.. vagyis saját magamhoz.. Ugyan már zászlós nem vagyok bogaras. - Majd a görbületi fényeire néztem, ami gyönyörű kék fényt árasztott magából.

A mag fényében úszva visszanéztem Tere-re, aztán gondoltam egyet.
- Nah jó... - Fogtam magamat és átbújtam az elválasztó korláton, hogy közelebbről láthassam a görbületi magot.
- Gyönyörű. - Szóltam halkan mikor már ott voltam. - Tökéletes forma tervezés. - Folytattam, nyugodt hangnemben. - Az energiát jól vezeti, stabil mátrixú, megbízható...Tudja nem is kaphattunk volna megfelelőbb hajót egy csatára zászlós.- Néztem a nőre.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2012-06-16, 13.11.25 | Üzenet # 20
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Uss Thunderstorm és legénysége egy nap alatt kipihenten, és eléggé felkészülten várták a pillanatot hogy kiléphessenek a szubtérből.
A hajó hídján csend volt, a harci készültség lámpái aktívan égtek. A hídon mindenki jelen volt, a kapitány a képernyőt nézte. Az űr végtelen sötétjéből, mikor kilépett a flotta éles farkas szemet nézett a kegyetlen valósággal:

Még elég távolságba voltak ahhoz hogy ne csapódjanak be a megannyi Galor és Hutet típusú hadihajóba, de a helyzet rosszabb volt mint amire számítottak:
A Bajor bolygó előtt első látásra egy bolynyi hajó nyüzsgött. Lily a hosszú távú szkennek adatai azonnal közölte is úgy egy perc után:
30 Galor osztály, 20 Hutet, 10 Hebitian, 6 Gömb, 13 ismeretlen hajó, 10 Ermac, 10 Kok nor, és 6 szingularitás az űrben...
Ha nem háromszoros túlerő volt akkor egy sem..

" Itt a Xanthus látják amit én látok?" - Érkezett be az intercommból
Selena Yokohama kapitány meglepődött hangja.
" Mit várt Yokohama, mondta a hírszerzés hogy ez parádés lesz." - Válaszolta Harris kapitány.
" Igen, említették. De azt nem hogy a halálunkba megyünk." - Sóhajtott a nő.
" Szent ég Thunderstorm maguk is látják ezt? " - Kérdezte idegesen Xavier Croft kapitány a Uss John Paul Jones- ról.
" Budapest a flottának. Parancsra várunk." - Zárta az intercomm adások zivatarát egy fiatal női hang miközben Valeri Kirk adást fogott a Hederra Kardassziai zászlós hajótól.


( Lily - Nubet - Vali - Jerry - Yemegez - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Szombat, 2012-06-16, 14.07.49 | Üzenet # 21
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
A nap hamar eltelt...
egész éjjel fenn voltam.. habár a Thunderstorm nem volt túl tágas belülről, de remek volt a holofedélzete így egész este a szamuráj szimulációmban edzetten. Remek ideglevezetés volt, nem beszélve arról hogy azt reméltem hogy mikor majd lehetőségünk lesz lemenni a Bajorra használhatom majd a régi, tradicionális kardomat is.

Már hajnalban a hídon voltam; akkor megszűnt a nappali és az esti műszak és nem érdekelt az sem hogy már a harmadik kávéval öblítem le a kávés torta szeletemet amit reggeli helyett ettem.
körübelűl hajnal lehetett mikor odaértünk a csatatérre. napsütés helyett hajók úsztak be a főképernyőn a szemeim elé.. egy kicsit túl sok is.
- 30 Galor osztály, 20 Hutet, 10 Hebitian, 6 Gömb, 13 ismeretlen hajó, 10 Ermac, 10 Kok nor, és 6 szingularitás az űrben... Mi a fene.. - Jelentettem a hosszú és rövid távú érzékelők adatait egyszeriben majd Thomasra néztem aki mellettem ült a taktikai segédpanelnál. - Hát ha most nem halunk meg Thomas.. akkor semmikor sem és halhatatlanok vagyunk.. - Szóltam félhangosan a férfihoz.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szombat, 2012-06-16, 14.09.01 | Üzenet # 22
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Kiértünk a térből persze mire is vártam volna valahogy nem lepett meg a hajóbeli fölényük sem..mint tudtam hogy a Cardassziaiak képesek akár napok alatt öszehozni egy támadó flottát....nem lepett meg hogy többségben voltak..az sem lepett volna meg ha négy vagy ötszörös túl erőben lettek volna..szerencsére ott állt meg az összes hajó ahol mondtam..pontosan az ellenséges flotta előtt de nem közvetlenül...így megvolt a lehetőség arra hogy ki tudjuk őket füstölni és megtudjuk őket zavarni mielőtt bármit is tudtak volna tenni...az adrenalin csak úgy lüktetett a vérembe ahogy rá néztem a két flottára a tactikai panelon ahová sétáltam idegességemben...majd alrébb sétáltam a kapitányi székem felé és benyomtam rajta a kommunikációs gombot hogy mindenki hallja hogy mit adok ki parancsnak~

-Itt Throvson a flottának....élesítsék be a nagy hatótávolságú tricbolat torpedókat és a további nagy ható távolságú fegyvereiket és a parancsomra tüzeljenek össztűzzel,addig senki sem tüzeljen ismétlem senki sem tüzeljen.Készüljenek.Ha készen állnak jelentsék nekem..addig várunk...Kapcsolat vége.

~Mondtam ki a szavaimat nagy lélegzettel majd ahogy lekapcsoltam az adást hátra dőltem a székembe és becsuktam egy percre a szemem majd ki is nyitottam pár perccel később ~

-Pajzsokat maximumra,fegyvereket élesíteni torpedókat és phaser ágyúkat maximális hatásfokra.Ha lövünk találjunk el minnél több kisebb hajót ha közelebb fogunk kerülni,addig is amíg ennyi távolságra vagyunk még nincs gond hsizen ki tudjuk őket füstölni mielőtt meg tundának mozdulni szerencsére nagyobb hajójuk van többségben így ha ügyesek vagyunk ennél is lassabban tudnak majd mozogni meghibásodás esetén és több esélyünk lesz a gyors támadásokra.
-Ne feledjék csak szépen aprójában,és nem elhamarkodottan cselekedni. Csak a parancsomra tegyenek olyan lépéseket amiket kérdőre vonnának magukban,szükségem van magukra ezért vagyunk egy legénység.
-Koncetrált össztüzet fogunk nyitni az ellenséges flotta szívében így ügyeljenek rá hogy addig amíg onnan ahol vannak az ellenséges hajók nem mozdulnak akkor mi sem mozdulunk . Csak ha Phaser távba esnek akkor kezdjünk el mozogni,amíg nincsenek vészes távba addig távolról tüzeljük őket így nagyobb károkat is elszenvedhet az ellenséges flotta...sok szerencsét mindenkinek...

~Fejeztem be a mondataimat a legénységmnek majd vártam a megfelelő időre hogy mindenki rendben be jelentse hogy készen áll~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szombat, 2012-06-16, 16.30.53 | Üzenet # 23
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kiléptünk a szubtérből, nem is akartam elhinni hogy ilyen hamar sikerült ez.
A flotta ugyanebben a pillanatban ezt megtette amit mi, és perce pontosan mögöttünk voltak.
~ El sem akarom hinni hogy ilyen jó pilótákkal van megáldva a Betha flotta. ~ Gondoltam magamban.
- Csakígy tovább fiúk. - Motyogtam magam elé, habár tudtam hogy senki sem hallhatja a hangomat, és a flotta pilótái sem hallhatnak engem.
Mikor Lily jött azzal hogy hányszoros a túlerő meg hogy meg fogunk halni azonban csak egy vadóc félmosoly jelent meg az arcomon.
- És ha jönnek? Legalább nem futottunk el gyáván. - Mondtam ránézve a nőre. - Hagy jöjjenek csak. - Ekkor lettem figyelmes hogy pittyegni kezd a kommunikációs konzol.
Azonnal vissza is fordultam a saját konzolomhoz és megnéztem a beérkezőket. Egy kisebb rakat érkezett a flotáttól, a másik pedig.
- Kommunikációs adás érkezik a Hederra Kardassziai zászlós hajótól kapitány! - Jelentettem izgatottan.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2012-06-16, 18.27.14 | Üzenet # 24
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A nap hamar el telt pihenni nem tudtam de fáradt se voltam,így korán a hídon voltam Lily már a helyén volt egy sziával köszöntöttem a nőt s le ültem a helyemre.A hajó ki lépet a térből a flottával együtt.Meg hallom Lily hangját amit mondja az adatokat."30 Galor osztály,20 Hutet,10 Hebitian,6 Gömb,13 ismeretlen hajó,10 Ermac,10 Kok nor ls 6 szingularitás az űrben.."Szép kis kompánia jegyzem meg hangosan.Miért nem lep meg engem?Majd Lily fordul hozzám és ezt mondj félhangosan."Ha most nem halunk meg Thomas...akkor semmikor sem és hallhatatlanok vagyunk..."Hát én ilyen apróságon nem akadok fel válaszolom a nőnek egy félmosoly kíséretében.Amíg bírjuk tartjuk magunkat ha esetleg meg halnánk akkor abban a tudatban halunk meg hogy mi nem futottunk el.Majd végig hallgatjuk a kapitány parancsát.Amikor be fejezte a kapitány beszédét gyorsan be állítom a torpedók hatás fokát maximumra majd élesítem.Torpedók maximumon és élesítve jelentem a kapitánynak.

 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Hétfő, 2012-06-18, 14.45.57 | Üzenet # 25
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Azt hittem hogy soha nem fog eljönni a nap, de végtére is megtörtént.
A hídon voltam, és amikor hallottam hogy Lily Xiiyon parancsnokhelyettes mit mondott éreztem hogy görcsösen összeszorul a gyomrom. Nem tetszett a háromszoros túlerő.. de megbíztam a kapitány képességeiben.
Lopva a férfira is néztem, aki nem tűnt se meglepődöttnek se idegesnek. Ez tetszett a viselkedésében.
~ Egy jó vezető ilyen. ~ Gondoltam magamban. Én hittem, tisztán hittem hogy a Próféták majd megvédenek minket, és hogy nem fogják azt engedni hogy ezek csak úgy befoglalják a Bajort, a szülőbolygómat, és hogy megsemmisítsék a Betha flottát.

Rápillantottam a mérnöki panelomra, láttam hogy minden rendszer zöld.
~ Bármikor indulhatunk.. egyben fog maradni a hajó. ~ Ígéretem meg magamnak is.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2012-06-20, 13.46.37 | Üzenet # 26
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Itt Throvson a flottának....élesítsék be a nagy hatótávolságú tricbolat torpedókat és a további nagy ható távolságú fegyvereiket és a parancsomra tüzeljenek össztűzzel,addig senki sem tüzeljen ismétlem senki sem tüzeljen.Készüljenek.Ha készen állnak jelentsék nekem..addig várunk...Kapcsolat vége."
Érkezett be Nubet kapitány rezignált hangja. T'ellar ez után a Kardassziai flottát kapcsolta.

A képernyőn egy magas, izmos Kardassziai férfi jelent meg.
- Itt Gul Barret a Kardassziai hadi flotta parancsnoka. - Szólt a férfi komoly hanggal. - Én a maguk helyében nem lettem volna ennyire bátor... Önök beléptek a mostanra már hivatalosan is a mi területünkre. Vonuljanak vissza, míg nem késő.

- Uram a Kardasszia flotta megindult. - Tette hozzá gyorsan egy zászlós miután az adás szétkapcsolt.
A Kardassziai vezető úgy tűnt, meg sem hallgatta a csillagflotta Betha zászló ajjának parancsnokának szavait..

( Nubet - jerry - Lily - Yemegez - Vali - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szerda, 2012-06-20, 14.10.57 | Üzenet # 27
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Pár percig csak várt a flotta a parancsomra majd hirtelen az egyik kommunikációs tiszt jelenti hogy egy adás érkezik az egyik Cardassziai vezetőtől.Vettem egy mély levegőt majd fel álltam a székemből és megigazítottam az egyeruhámat majd először a kommunikációs főtisztemre néztem majd a képernyőre néztem.~
-Kapcsolja..
~Ahogy kapcsolta viszont rögtön viszsa tetszését nyerte el a Cardassziai vezető mivel 1 percnyi levegőt sem hagyva rögtön elindult az ellenséges flotta,rögtön kapcsoltam egy adást a flottának leültem a székembe majd megnyomtam a kommunikációs gombot~

-Itt Throvson sorhajó kapitány,fegyvereket élesítsék és tüzeljenek a nagy ható távú fegyverekkel,tartsák magukata tervhez ne mozduljanak el amíg nincsenek annyira közel hogy phaser távolságba érnek. Addig is összetüzet eresszenek az ellenséges hajó zászlós hajójára,öszpontosítsák a taktikai tiszteikkel ...ha háromig számolok mindenki tüzelni kezd...1...2.....3...Tűz mindennel!

~Ordítottam fel majd vártam ahogy az első nagy ható távú torpedó áradatok célba érnek mivel ez elég gyorsan történik így nem kellet sokáig néznem és várnom hozzá~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Péntek, 2012-06-22, 18.49.04 | Üzenet # 28
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Némán ülök a helyemen parancsra várva.Meg hallom hogy adás érkezik az egyik kardassziai hajóról.
" Itt Gul Barret a Kardassziai hadi flotta parancsnoka. - Szólt a férfi komoly hanggal. - Én a maguk helyében nem lettem volna ennyire bátor... Önök beléptek a mostanra már hivatalosan is a mi területünkre. Vonuljanak vissza, míg nem késő."
Hm majd meg látjuk hogy ki a bátor és a gyáva,mióta a kardassziaiak hivatalos területe a Bajor?kivel egyeztettek?A federációval és a Bajorral nem szerintem nem.Majd észbe kapnak ha szét rúgjuk a seggüket!mondom mindezt magam elé.El nézést uram mondom a kapitánynak. A kapitány vissza számol" 3..2..1...tűz"ordítja.A parancs egyértelmű volt és világos volt.Azonnal ki lövöm a torpedókat.Torpedók ki lőve uram.


 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Szombat, 2012-06-23, 16.21.52 | Üzenet # 29
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Gul Barret, a Kardassziai vezető igencsak selejtes köszöntője után már alig vártam a tűzparancsot. Úgy gondoltam hogy a Kardassziaiak ezúttal túl messzire mentek..
~ Ez már túl lőtt mindenen! ~ Kiáltottam fel magamban idegesen. Nubet-re néztem, aztán a monitorra, majd becéloztam rögtön három Kardassziait is egyszerre, majd a mellettem ülő Thomasra terelődött a figyelmem.
A férfi most nem volt merev, ellenkezőleg igencsak idegesnek látszódott.
- Adjunk nekik Thomas! - Vettem egy mély lélegzetet, majd megnyomtam a tűzparancsot a panelomon.
A Thunderstorm Chroniton torpedók özönét kezdte el árasztani a gyíkok hajóira. Tekintetem feszülten követte őket, hogy becsapódjanak de tudtam hogy ez még csak a buli kezdete lesz, és messze még a vége.
Túl messze is.. nagyon messze...

- Torpedók kilőve! - Jelentettem rezignált arccal.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "



Az üzenetet módosította LilyXiiyon - Szombat, 2012-06-23, 16.30.56
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Vasárnap, 2012-06-24, 15.35.54 | Üzenet # 30
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az energia-elosztó hálózatot folyamatosan néztem, és le nem tudtam venni a sötétbarna szemeimet arról a konzolról.
~ Régen mikor megpróbáltunk egyszer a fogolytáborban segélykérő adást küldeni egy elavult kommunikációs berendezéssel, volt egy technika ami az volt, hogy az energia mátrix felesleges maradék energiájából egy adott rendszerre koncentráltunk. ~ Gondoltam magamban. ~ Ennek ezért is most be kell válnia, akár tetszik akár nem. ~

A konzolra néztem elmerengve egy kicsit talán magamba is fordulva, miközben az állam alá tettem az öklömet, vettem egy mély lélegzetet, aztán mikor meghallottam hogy Xiiyon és Thomas sikeresen kilőtték a torpedókat felkaptam a fejemet, és "felébredtem" a merengésemből.
A képernyőre néztem elmerengve, a közeledő hajóhadra.
Alig vártam hogy láthassam hogy hogyan robbannak ketté a Kardassziai hajók.. már alig vártam..


 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Hétfő, 2012-06-25, 17.12.24 | Üzenet # 31
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Kardassziait elnézve arra gondoltam hogy ezek a hatalmas nagy marha Hutet, Galor és továbbiak ellen a legjobb manőver talán a Kirk 2-es lenne.. vagy a Picard manőver. Ahogy elmorfondíroztam a témán arra lettem figyelmes hogy az adás lekapcsol, és a Kardi eltűnik.
- Bájos. - Szóltam egy halovány mosoly után aztán ránéztem a konzolomra és kapcsoltam egy adást szinte automatikusan is a flottának.
Nem mozdítottam el egyetlen centit sem a Thunderstorm-ot, de kezeim a Picard 2-es manőveren voltak..
- Hogyha közel érnek a rohadékok kapnak.. rendesen. - Mondtam félhangosan a fogaim közt szinte elsziszegve.
Ideges voltam, ráadásul még nem keveredtem soha ilyen helyzetbe, így csak remélni tudtam hogy amit majd teszek az megfelelő lesz...




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."


Az üzenetet módosította Vali - Hétfő, 2012-06-25, 17.13.28
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2012-06-26, 18.36.10 | Üzenet # 32
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" -Uram! Itt a L'espoir. Készenállunk..." - Érkezett A. Cross kapitány adása.
"- Adjunk nekik, nem tudom mit hisznek magukról!" - Reagálta le azonnal Harris kapitány.
" - Rajta, adja ki a parancsot uram." - Szólt Yokohama.

Ahogyan azonnal Throvson kapitány kiadta a parancsot a tisztek mozgásba lendültek: egyik hajó a másik után kezdett el szinte egyszerre is tüzelni..
A flotta ugyanekkor nem mozdult.. A Kardassziaiak flottájának szíve súlyos találatokat kapott..
De nem torpantak meg..
12 kisebb hajó és 10 nagyobb hajó semmisült meg, 12 károsodhatott meg úgy körübelűl.. De második "tűzfal" létrehozására már nem volt lehetőség..
Az ellenséges flotta elérte az "U" alakzatot.. ekkor azonban egy nagyobb Hutet került a hasára, és a benne található Berrum- nevezetű anyag azonnal reakcióba lépett.. A hajó ezernyi darabra repült széjjel, a darabok a Uss Archerbe és a Xantusba fúródtak, amitől az Archer a bal oldalára fordult, a gondolájuk energia ellátása rongálódott meg és rendesen folyt a plazmájuk..
A Kardassziaiak azonban úgy tűnt nem gondolkodnak: A kisebb hajóik amik gyorsabbak voltak össze-vissza kezdték el lőni a Csillagflotta hajókat.. Majd a nagyok következtek.
Habár túlerőben voltak az eddigi stratégiai úgy tűnt rendesen bevált. Az Archer azonban már leszakadt az alakzatból a Uss Mexio pedig súlyos állapotba került. ( Hope típus)
" Itt Yokohama! " - Szólt az intercommból az Excalibur típusú hajó kapitánya. - " csak könnyebben sérültünk.. Visszaállunk maguk fölé Throvson"
" Már épp ideje "Sindi"-baba" - Válaszolta Harris.
" Itt a Mexio! Elhagyjuk a hajót ismétlem elhagyjuk a.." - Az adás megszakadt.

( Nubet - Yemegez - Jerry - Lily - Vali - Peacekeeper )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Kedd, 2012-06-26, 19.53.26 | Üzenet # 33
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Úgy tűnt hogy valamennyi nagy ható távolságú fegyver becsapódása elég nagyot tarolt ahhoz hogy nagyobb károsodásokat kapjon a Cardassziai flotta úgy tűnt hogy egész jók vagyunk..mondtam magam elé fél hangosan majd ahogy beértek a Cardassziaiak minket úgy tűnt hogy elszabadult a pokol rögtön az Archer-D-t akarták megbénítani a plazmájuk elég nagy csíkot húzott viszont ez nekünk csak jó volt egy szemszögből..elég sok hajót kivontak a harcból de a plazma "érintésre" robban így eszembe jutot egy terv...mi közben utasítottam hogy a U.S.S Mexico -t vonzó sugárral vonzuk magunk után..~

-Lily! vonó sugrral mérje be a Mexicot és vonzzad magunk után.....

~Majd ahogy elmondtam a parancsomat bekapcsoltam a kommunikációt a flotta között~

-Itt a Thunderstorm ..itt Nubet beszél...célozzák az alábbi koordinátákat és a parancsomra photon torpedó özönt vessenek a következő részbe..

~Mondtam majd átküldtem a koordinátákat a komputeren keresztül a koordináták a plazma csík volt ha bele lövünk a robbanás megbénít valamennyi ellenséges hajót egy csapásra..majd mi után elmondtam és átküldtem a fontosabb koordinátákat ,újból bekapcsoltam a Flottához az adást~

-Teljes torpedó özönt kérek most! a kisebb hajók maradjanak távol a lökéshullámoktól. Ez parancs. Ha a plazma berobban mindenki menjen tisztes távolságba a robbanási hullámtól. Ha készen vagyunk a robbantással mindenki összpontosított lövéssel támadja meg az ellenséges flottát újból várjanak a jelre hogy mikor lőjenek a következő plazma felhőbe ahogy kieresztek a Mexico-val együtt még 2 csíkot egymás felett az ellenséges flotta körül ahogy megfelelő távolságba érek tüzeljenek előzetes parancs nélkül.

~Fejeztem be a mondatomat majd rá néztem a két taktikai tisztre~

-Hallották a parancsot ! fegyvereket élesíteni és tűz azzonal egyeztessenek a többi hajó tactikai tiszteivel.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Szerda, 2012-06-27, 10.52.08 | Üzenet # 34
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Kardassziai flotta egyes hajói felrobbantak, a másik felük pedig igyekezett egyre közelebb és közelebb kerülni a mienkhez.
Egy pillanatra rezzenéstelen arccal néztem végig a jelentet mikor az Archer-D gondolája megsérült. Hogyha az egész egy holografikus történet egyik szála lett volna, azt mondtam volna hogy egész izgalmas effektet sikerült csinálniuk, csak sajnos ez nem egy holo-effekt volt.. A hajó plazmája folyt...
A Mexio lökés hullámától egy pillanatra beleremegett a hajó fala, ezért belekapaszkodtam a konzolomba, így szerencsére nem esetem hátra.

A parancsra azonban a kapitányra kaptam a fejemet.
- Uram hogyha valaki valamit rosszul csinál, könnyen fűbe haraphat valamelyikünk. - Szóltam a férfihoz, gondolva arra hogy volt már szerencsém végignézni a plazma robbanási effektjét egy párszor holoszimulációkban, és akkor is elég nagyot robbant az anyag.
Egy percig még kérdő arccal a kapitányra néztem, de persze megbíztam benne, csak nem értettem hogy a lassabb hajók hogy fognak tudni elmenekülni...
Csak reménykedni tudtam.
A hajónk szerkezeti integrítása a normál határokon belül volt, és minden rendszer normálisan
működött, aggodalomra nem volt ok.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2012-06-30, 00.04.05 | Üzenet # 35
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Igen is uram válaszolok a parancsra.Élesitem a torpedókat és ki lövöm a meg adott kordinátãkra a parancs szerint.Lilyvel el kezdjük az egyeztetést a többi taktikai tisztel.Mikor ezzel végeztünk,várjuk az új parancsokat.

 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Csütörtök, 2012-07-05, 13.35.34 | Üzenet # 36
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hiába döbbentek le a többiek, hiába akadt ki Yemi-Yemi is a dolgokon, tudtam hogy a kapitány jó döntöst hoz ezért mikor kérdő arccal ránézett, én biccentettem szinte azonnal is.
~ Most adunk nekik vagyunk soha. ~ Gondoltam magamban idegesen.Az újjam a bal kezemen amúgy is a tű parancs soron voltak, így miután a kis közjátékunk megvolt a kapitánnyal Jerryre néztem.
- Lőjjél Thomas ne bámujjál! - Ordítottam majd azonnal céloztam, és élesítettem is a torpedókat.
Az egész a másodperc töredéke alatt történt. Apró, halk kattanás jelezte hogy a torpedók kinn vannak, kényelmesen hátra dőlve figyeltem a " műsor" következő részét.
Vártam hogy a Kardik millió részre esennek szét, legalább a felük vagy a nagy részük legalább is mindenképp.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Csütörtök, 2012-07-05, 16.45.18 | Üzenet # 37
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már vártam volna hogy Nubet végre kiadhassa azt a parancsot hogy induljunk előre, szabad és kötetlen manőverekben hogy igazából is ki tudhassam próbálni a kicsikét, de e helyett ő azt kérte hogy várjunk, és hogy engedjük a Kardassziaiakat belefutni a "zátonyba" amit az Archer hátsó gondolája húzott maga után. A legjobban engem az a csík egyfajta kondzev-csíra emlékeztetett..
Hátra néztem a kapitányra, majd vissza mindezt egy másodperc ereje alatt aztán vártam hogy tüzet nyisson Lily és Jerry az ellenségre.
Mikor megpillantottam a csillogó színű kék-fehér torpedókat a hűvös világűr sötétjében, nem csak a főképernyőn hanem a kijelző panelokon is tudtam hogy mit kell tennem.

Hátra menetbe kapcsoltam a hajót, hogy biztonságos távolságba kerülhessünk. Nem örültem volna egy léknek e miatt a manőver miatt, nagyon nem.
Hátra dőltem a székembe, mintha éreztem volna a gravitáció ellennyomását, pedig semmit nem lehetett érezni a kiegyenlítők miatt, és tettem egy éles kanyart a kis komppal ami azonnal engedelmeskedett is az általam beprogramozott parancsoknak.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2012-07-08, 14.07.28 | Üzenet # 38
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A plazma- felhő akkorát robbant hogy sajnos a betha- zászló ajj is kapott az utóhatásból.
A Thunderstrom nagyot zökkent előre és könnyebben sérült... De egyben volt...
" Itt a Xanthus!" - Érkezett be Yokohama kapitánynő vészjósló hangja. - " Elvesztettem a kapcsolatot Harris kapitánnyal... és a Uss Blachawk megsemmisült..."
" Itt a Jhon Paul Jhons! Erős tűz alatt vagyunk a pajzsok huszon három százalékon.. "
" Itt Kindenberg parancsnok!" - Szólalt meg hirtelen egy ismeretlen női hang. - " Harris kapitány elájult de még egyben vagyunk.. Flotta hallanak? A hajó súlyosan megsérült ismétlem súlyosan.."
- Uram a Uss Destryt a John Paul Jhon-sal, és a Yellow Tiger- rel együtt kisodródnak az alakzatból teljesen.. a Deep Space Nine felé.. elvesztettem velük a kapcsolatot.. - Szólt hátulról az egyik tiszt. - A Kardassziaiak maradéka elmegy.. szétnyilik a front előttünk.. viszont A szingularitásokból több anomália hullám közelít felénk, és erős adásokat fogok a féregjáratba..


( Nubet - Yemegez - Jerry - Vali - Lily - Nubet - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Hétfő, 2012-07-09, 14.19.17 | Üzenet # 39
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~A lökéshullám szinte minden épp eszközön és emberen lökött egyet valamennyi ember megsérült és úgy tűnt a beérkező adásokból hogy több hajó is megsérült..nem volt rózsás a kilátás de így is taktikai szempontból jobbak vagyunk az átlagnál..ahogy feltápászkodtam a székembe visszaültem majd letöröltem afejemről az egyik vér cseppet ,valószínüleg akkor keletkezhetett rajtam amikor bevágtam a fejemet robbantás után..ahogy az adásokat végig hallgattam közben a hajó állandó tüzelés alá vont valamennyi közelben lévő kisebb hajót..mozogni kellet ha nem akartunk kis célpontból nagy célpottá válni..vettem egy nagy levegőt majd bekapcsoltam az adást a flottához~

-Itt Nubet valamennyi közelben lévő hajónak..rendeződjenek vissza a kisodródó hajókkal nem tudunk mit tenni azokat hagyják ott ahol vannak...valamennyi hajó védekező állásba legyen a legsebezhetőbb hajókat védjük..Jhon Paul Jhons-t és a többieket..nem szabad hogy több hajót vezsítsünk értik?..ki kell tartanunk mindeféle képpen..értesítsenek ahogy látnak rést a "pajzsukon",mindenképpen a bolygóra kell le transzportálnunk és a feladatra koncetrálni..megpróbálok időt nyerni önöknek hogy tudjanak rést nyitni a védelmi hálón ami a bolygóhoz vezet...kapcsolat vége..

~Fejeztem be a mondatomat majd az elől ülő Valerire pillantottam majd vissza a taktikai tiszteimre~

-Rizikós de muszáj megtennünk..töltsék be valamennyi torpedót és célozzák meg a környező összes ellenséges hajót teljes szórással ahogy a parancsomra kilőttük a torpedókat kapcsoljanak full előre menetbe és utánna pedig teljes phaser és distruptor szórást kérek majd 180 fokos tengely lövést kérek.. a parancsomra..csak a parancsomra..

~nyugtattam a tiszteket akiken szinte ki vehető volt a feszültség..ahogy be programoztam valamennyi tengely információt a segéd komputeren ami a kapitányi szék karfa menti részén nyitódott ki,majd ahogy be programoztam vissza számoltam..3...2....1...~

Tűz a torpedókkal...!Indulás!

~Ordítottam el magamat ahogy kilőtte a hajó a torpedókat folytattuk a manőverezést ~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Kedd, 2012-07-10, 17.33.05 | Üzenet # 40
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Erősen kellett ahhoz kapaszkodnom hogy ne essek előre és ne verjem be a fejemet a konzolba, de az egyik lökés alkalmával - akármennyire is próbáltam a lengéscsillagpítókat és a garvikiegyenlítőket modulálni - a bal kezemet erősen nekivágtam a mellettem lévő falnak mivel kénytelen voltam olykor felállni és konzoltól konzolig futkosni.
Az egyik nagyobb rázkódásnál előre esetem, de szerencsémre nem esett nagy bajom aztán vissza ültem a posztomra. Összeráncolt homlokkal próbáltam egyes értékeken korrigálni, miközben a jobb kezemmel néha a sajgó bal kezemet simogattam.
- Elülső pajzs 44 százalékon! - Kiáltottam el magamat árnyalt nyugtalansággal. Hisz csak most kezdtem taln azt megérteni hogy lehet hogy a Próféták nem ezt az utat szánták nekem, és a hajó el fog bukni ahogy a Betha flotta is.. de megpróbáltam terelni a negatív gondolataimat, hisz most életek függhettek azon hogy a Thunderstorm milyen manővereket hajt végre sikeresen, vagy működik e normálisan a kommunikáció.
Gyorsan levettem az aggódó tekintetemet a főképernyőről, és visszakoncentráltam a gépészeti panelra.

A hajónk eddig könnyebben sérült.
~ Szerencsésnek nevezhetjük magunkat eddig. ~ Gondoltam magamban... És újabb tűz parancs érkezett ekkor.
A kapitányra pillantottam egyetlen pillanatig.. és átcsoportosítottam még egy kis energiát a fegyverekbe.
- Ez talán így jobban fog segíteni mert nehéz manőver lesz azt meg kell hagyni. - Szóltam félhangosan bár másnak biztos morgásnak tűnhetett utóbbi, és belekapaszkodtam erősen a konzolomba hogy nehogy megüssem másom is a karomon kívül.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2012-07-14, 03.18.33 | Üzenet # 41
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hajó meg rázkodik erősen,kiesem a székemeből le fejelve a konzolomat.Meg rázom a fejemet és vissza ülök a helyemre.Meg hallom a kapitány hangját.
"Rizikós de muszáj megtennünk..Tőltsék be valamennyi torpedót és célozzák meg a környező összes ellenséges hajót teljes szórással ahogy a paransomra kilőttük a torpedókat kapcsoljanak full előre menetbe és utánna pedig teljes phaser és distruptor szórást kérek majd 180 fokos tengely lövést a kérek a..
parancsomra..csak a parancsomra.."
A 180 fokos tengel lövésre fel vonom a szemöldökömet.Ez egy érdekes és szokatlan manőver lesz uram.Gyorsan betöltőm a torpedókat és be állítom a szórást torpedók betöltve tüzelésre készen állok mondom érzelem mentes hangon.A kapitány el kezdett vissza számolni."3...2..1...Tűz a torpedókkal...!Indulás!"Adja ki a parancsokat.
A parancsra azonnal ki lövöm a torpedókat és a hajó nyomban előre indul a manőver folytatódott...


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2012-08-01, 19.28.32 | Üzenet # 42
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Thunderstorm és még pár hajó akik vették az adásokat, nyomon is tudták azokat követni és volt is elég "muníciójuk"- idejük cselekedni ugyan úgy tettek ahogyan a vezér hajó.
A szingularitások nagy része azonban még így is aktív maradt, és habár a John Paul Jonest, és pár hajót sikerült megmenteni a teljes pusztulástól, a Uss Destryt, a Uss Japan és még egy hajó teljesen kisodródott az elfoglalt Deep space Nine mögé.
A csata persze ettől még koránt sem állt le...A Uss Missuri akkorát robbant hogy a Thunderstorm bal pajzsa legyengült 15 százalékosra.
A cselekmények a földre taszították Lilyt, de a nőnek szerencsére nem esett sok bántódása, pár karcolásnál.
Vali ekkor ismeretlen eredetű kommunikációs adást fogott, és az adást a Bajorról küldték a Féregjáratot jel erősítőként használva.
Vali döbbenten állapította meg hogy az adás Breen frekvencia és a Quverreriaiaknak sugározzák..

( Nubet - Jerry - Vali - Nubet - Lily - Jerry - Yemegez - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szerda, 2012-08-01, 19.59.35 | Üzenet # 43
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~A tüzelési parancsokat percől percre egyre gyorsabban mondtam ki..úgy tűnt hogy még nem igazán fogyatkoztak meg ...úgy tűnt hogy viszont az utolsó percekben amikor a DS9 hatótávjába ért a FLotta kisebb torlódások akadtak..először pár kisebb támadó hajót kellet leszedni ami meglehetősen könnyen ment hiszen inkább vissza vonultak a nagyobb csapat támadókhoz...úgy tűnt hogy lassan de biztos hogy viszsa szorítjuk a támadásikat..ahogy viszont elmerülten gondolkozóba estem ..egy torpedó találta el a hajót..minden bele remegett majd a taktikai tisztem is a földre került..nem volt más választásom muszáj volt tartani az iramot..csak bólintottam majd Jerry segített Lily-nek vissza hozni az egyensúlyába..majd ahogy ezt megtette,kiadtam az újabb parancsokat a tüzelésre~

-Tűz a hátsó torpedókkal,tűz a elűső distrupor ágyúkkal teljes szórást kérek! Tűz!

~Ordítottam el magamat mi után az ellensége stámadó hajó amire céloztunk némi károsodást szenvedett el..ahogy viszont ki adhatattam volna a következő parancsot egy adást fogtunki el az űrből..úgy tűnt hogy a Breenek valamire készülnek..erősítést hívtak...úgy tűnt hogy valamiféle idegen fajról beszélhettek...legalábbis ennyit tudott kiszűrni a interfész mert utánna túl töltődött és elhalálozott a kommunikációs panel..vettem egy nagy levegőt majd fel álltam a székemből,és rá néztem a taktikai főtisztemre~

-Célozza be a Breen anyahajót és tűz az öszes fegyverrel..pót energiát irányítsák a pajzsokra....irány az anyahajó teljes sebesség..

~adtam ki a parancsokat mi közben a csöpögő vért tisztítottam le a fejemről ami úgy néz ki hogy egy sebből folyhat ki ami a fejemen volt..úgy tűnt hogy néha megfeletkezik az ember önnmagáról csatározás közben..jegyeztem meg magamban mi közben már el is indultunk és betöltötték a fegyvereket~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2012-08-08, 23.27.33 | Üzenet # 44
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A harc heves volt és nehéz folyamatosan lőttem a torpedókat.a hajót találat érte melynek következtében meg rázkódott a pajzs szerencsére ki tartott.A szemem sarkából pillanatom meg ahogy Lily ki zuhan a helyéből rá pillantok a kapitányra aki bólint hogyH segítsek Lilynek.Gyorsan fel segítem a nőt a földről  majd a helyemre ülök és folytatom a tüzelést.Majd egy kis szünet következett mert egy adást fogtunk az üzenetet nem nagyon értettem valamilyen idegen fajt emlegettek de többre már nem volt idő mert a kommunikációs panel meg szűnt létezni.Ez érdekes lesz jegyzem meg.Kis idő múlva a kapitány ki adja a parancsokat."Célozza be a Breen anyahajót és tűz az összes fegyverrel..."A torpedók a célon uram csak a tűz parancsra várok uram.jelentem a kapitánynak.

 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szombat, 2012-08-11, 12.19.09 | Üzenet # 45
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megpróbáltam a hajó gyorsaságát és méretét kihasználva olyan gyors , reflex-szerű manővereket csinálni de ez úgy tűnt nem volt elég mert alaposan ki voltunk téve a strapának: erős kereszt tűzben is voltunk, segélykérő adások tömege is érkezett be..
már mindenki elgyötört és fáradtnak látszott, Nubet ráadásul meg is sérült.
~ Hát ezért lett volna jó ha velünk jön Matt. ~ Gondoltam magamban.
De már csak utólag ugyanis úgy láttam hogy innen már nem igazán fogok vissza jönni.. hát igen, pesszimista hangulatban voltam, főleg azok után hogy legelöl ülve volt a legegyértelműbb a Breen hajók erőssége...
Amikor azonban sikeresen kilőttünk egy szemétládát elmosolyodtam, majd reflexből balra rántottam a hajót, amit - hiába volt a pajzs csak oly kevés százalékon - nem lehetett érzékelni.
Miután így tettem, nem akartam hinni a szemeimnek: valami nagyon fura jelet érzékeltem... és a bajorról sugározták.
- Kapitány ismeretlen eredetű kommunikációs adást érzékelek a Bajorról! - Hadartam végig, és még mielőtt véglegesen kiégett volna az intercomm panelom le tudtam olvasni hogy honnan jön és hogy hova megy. - Uram az elfoglalt fővárosból jön.. a féregjáratba sugározzák, ez egy segélykérő adás. ismeretlen űrbe. - Miután befejeztem a mondatomat a férfire néztem egy pillanatra, aztán vissza a főképernyőre.
A hajó kormányozásával kellett törődnöm de kezdte átvenni a személyemet a pánik ami nem volt nagyon jellemző rám..




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szombat, 2012-08-11, 12.33.15 | Üzenet # 46
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Másodpercek töredéke alatt oda is értünk ahogy kértem felgyorsítva ahogy viszont a torpedók betöltődtek rá néztem egy pillanat erejéig Jerry-re majd ki is adtam a parancsot gyors iramba~

-Tűz mindennel amink csak van!

~Majd ahogy kilőtte az összes torpedó és phaser csövünkből az összes lövedéket,sugarat-rögtön a becsapódást meg nem várva kiáltottam el magamat mert Valeri valami olyasmiről kezdett el beszámolni hogy a Bajorról fogunk adást..nem is akármilyet..rá néztem Valeri-re és rögtön további parancsokat adtam ki~

-Sebességet megnövelni érjék utól a torpedók becsapódását és kapcsolja az adást,így nyerünk némi időt ..azthiszem..készítsék a további torpedó tölteteket..és a fegyver rendszereket...

~Ahogy elhallgattam csak remélni mertem hogy ennél már csak jobb jöhet..~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Csütörtök, 2012-09-13, 13.36.49 | Üzenet # 47
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megpróbáltam nem a kellemetlen körülményekre koncentrálni vagy épp arra gondolni hogy mi lesz ha megsemmisül a hajó.. ugyanis elég pánik érzetem volt olykor. De mint ennek a hajónak a taktikai tisztje, és mint a Horizont hat biztonsági főtisztje úgy éreztem kötelességem higgadtnak maradni, és nem hallgatni a személyes legbelső énemre.
Úgy éreztem ha akkor arra gondoltam volna elvesztünk volna, legalább is a fő taktikai konzol egészen biztos.
Ujjaim gyors ütemben lavíroztak ezért is a kapitány parancsainak megfelelően, becéloztam azokat az ellenséges pontokat amik a leggyorsabban közeledtek a hajónkhoz,majd miután tűzlabdává változtak jöhettek a következők és ez nem minden esetben ment olyan könnyedén.
Ideges voltam és aggódtam is... a munkámra koncentráltam, és füleltem. Kíváncsian vártam hogy Kirk végre beadja az adást, hátha attól majd okosabbak leszünk.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2012-09-15, 01.00.57 | Üzenet # 48
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány rám néz egy pillanatra majd ki adja a tűz parancsot.Ki lövöm a torpedókat,a becsapódást meg sem várva a kapitány arról számol be hogy adást fogunk aBajorról nem is akár milyet..el gondolkodom egy pillanatra vajon milyen adást küldhetnek ki a Bajorról?és kinek?
Meg üti a fülemet a kapitány hangja."Azt hiszem készítsék elő a további torpedó tölteteteket."Igen uram,és azonnal be töltöm a torpedókat.
Én készen állok uram mondom a kapitánynak.
Bármi is lesz én nem adom.Lilyre pillantok a nő is mintha ezen menne keresztül gondolom magamban.


 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Vasárnap, 2012-09-16, 14.07.04 | Üzenet # 49
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az első akciónk nem volt vészes, de mikor másodszorra is megremegtünk tudtam hogy nincs minden a legnagyobb rendjén. A háta mögött lévő válaszfal vészt jóslóan nyögött fel.
Hátra néztem aggódva, majd a monitorra néztem elkerekedett szemekkel.
~ Nah ezt azért már ne! ~ Gondoltam magamban. Úgy ugrottam fel mintha megcsíptek volna.
- Ha nem teszek valamit ki fogunk lyukadni! - Kiáltottam a kapitány felé, aztán egy ugrással átugrottam az épp ledőlő székem felett, és mentem vissza a gépházba.
A hajó gépházába nagy volt a nyüzsgés a maroknyi tiszt között, szóval úgy kellett bepréselnem magamat, de mikor ez a manőverem is sikerrel járt nem tehettem mást minthogy odaléptem az energia-elosztó rendszer manipulátorhoz óvatosan félre tolva onnan egy bámészkodó zászlóst. Éreztem hogy kezd felszökni az egekbe a vérnyomásom, mert a kijelző kritikán aluli volt.. A pajzs megszünt a bal oldalon, de ha ez nem lett volna elég, úgy tűnt az ellenség okosabb mint hogy számítottunk hisz a burkolatot próbálkoztak betörni; az alatt pedig az energia elosztó rendszer volt.
- Helyet kérek zászlós. - dörmögtem el, majd lehajoltam és befeküdtem a konzol alá.
- Ezt csak manuálisan lehet megoldani pár alrendszer átcsatlakoztatásával. - Szóltam halkan. Reméltem hogy még időbe meg tudom oldani a felmerülű problémát... olyan gyorsan kezdtem neki dolgozni amilyen gyorsan csak tudtam.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2012-09-18, 18.35.44 | Üzenet # 50
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Epilógus:

A "Blokád című" küldetés epilógusa:


A Uss Thunderstorm meg-meg remegett a kis hajót támadók torpedóitól.
A Uss Rising a Gömbépítőkre tört, aminek következtében azok hátrálni kezdtek de koránt sem hátráltak meg amennyire kellett volna.. több Szingularitás csukódott össze, vagy újabbak nyíltak éppen meg. A L'espoir lesodródott a pályáról aminek köszönhetően a Thunderstorm mellé került.
A Bajor felett örökké lebegő "égi szentély" Throvson és Cross kapitányok szeme láttára nyílt meg... a látvány egyszerre volt szemet kápráztató és zavaró:
A hatalmas féreg járatból ismeretlen hadi hajók egy tömege lépett ki, ám ugyanebben a pillanatban Agrosi hajók léptek ki a szubtérből.
A L'espoir kereszt tűzbe került: a két hajóflotta egymásra lőtt, semmibe véve a többi hajót; legyen az Kardassziai vagy Föderációs.
A Blokád ezzel véget ért, viszont a Bajor főbolygó még mindig küldte a jelet a Qverreriaiaknak, ezzel bizonyítva hogy van egy szövetségesük:
miközben egy hatalmas űrcsata vette kezdetét a bolygó fölött.


A "Blokád című" küldetés lezárva; folytatása hamarosan következik. ( "Kereszt tűzben" )

Hozzáadva (2012-09-18, 18.35.44)
---------------------------------------------

"Kereszt tűzben"


A hajó zökkenései között a főképernyőt kémlelő Nubet Throvson kapitány szinte azonnal észrevette ahogyan az Enterprise-J, és az őt követő Delta-flotta az ellenség közé suhan menteni ami még menthető.
A kapitány merengését azonban egy fiatal zászlós zökkentette ki.
- Uram a Bajor fővárosából még mindig aktív és fogható a jel az ismeretlen űrbe.... - Mondta a férfi. - Ez azt jelenti hogy az ellenség így még több erősítést hívhat a féregjárathoz ha akar. - Tette hozzá.
- Uram mi vagyunk a legközelebb még így is a bolygóhoz. - Szólt közbe egy másik hang valahonnan a hátsó panelsortól.
A Thunderstorm e közben lassan kinavigált a kereszt tűt hatásaiból, de a hajó így is károsodásokat szenvedett: Yemegeznek sikerült rendbe tennie az energia ellátást, de akadhatott még jópár dolga..

( Nubet - Yemegez - Nubet - Jerry - Vali - Lily - Szingu)



A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Uss Thunderstorm (Ushaan típusú Könnyű védelmi csillaghajó)
  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Keresés: