Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Enterprise-J » Tárgyaló
Tárgyaló
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2016-03-11, 10.15.27 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Béke-front és átrendeződés-


2804. Január vége

Hajó/ Bázis: Uss Enterprise-J

Egy szakasz zárult le.
A háborúnak vége lett, s úgy tűnt végre a béke korszaka köszöntött be.
A Uss Enterprise- J-t küldték hogy a határmenti kolóniákon lévő felszabadított részeken tárgyaljanak az ottmaradt és leszerelt Querreriai katonákkal.

*


Smith kapitány átélt már pár kellemetlen béke tárgyalást. Akármiről is volt szó (kereskedelmi, határmenti, bolygóközi konfliktus megelőző) tudta mindig, mindegyik előtt hogy nem lesz egy egyszerű dolog. Márcsak azért sem, mert mindkét fél a saját igazát bizonygatja majd, a saját jobbját akarja majd.
Ashley éppen ezért egy gyors megbeszélést hívott össze a tárgylaóba hogy elmesélje a helyzetet, és hogy mindegyik tisztje tiszta képet kaphasson a helyzetről s annak kialakulásáról.

A Querreriai- Csillagflotta határ csak egy nagyon kis részen húzódott.
Mégis a határmenti, fehér zónás kolóniák szenvedték meg a leginkább a Querreriai inváziót, és a csatákat. Több ezer ember halt ott meg (Nők, férfiak, idősek és gyerekek), védtelen civilek akiket a Flotta - nyilvánvalóan- nem tudott megmenteni. Nyilvánvaló volt azonban az is hogy egy háborúban nem csak egy fél sérül, a Querreriai fronton is súlyos veszteségeket szenvedtek el, s a hirtelen kikényszerített béke miatt, még mindig ott voltak a Querreriai katonák a kolónián.
Így adott volt egy félig porig rombolt világ,a kolónia, adott volt egy félig lerombolt Querreriai szárazföldi bázis és két elégedetlen fél.
Ugyanis a civilek nem tudtak várni: azt akarták hogy a Querrriaiak azonnal tűnjenek el, viszont a Querreriaiak türelmet és két hónapot kértek a teljes kivonulásra.
A kolónia civiljei viszont a maradék fegyveres erejük bevetésével fenyegetett.

( John- Matt- Anthony- Smith - Gene- Joey- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JohnCoulson
Dátum: Vasárnap, 2016-03-13, 16.37.46 | Üzenet # 2
Enterprise-Elsőtiszt/Őrnagy
Csoport: Őrnagy
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
*John Coulson ,rengeteg időt töltött az idő feltérképezésével de  mivel tudta hogy következménye lehet és  már semmi sem volt a régi  a hajón a háború végére,így  úgy döntött hogy új utat próbál meg időt-időt követve egyre jobban úgy érezte hogy  itt az ideje hogy változtasson a szokásain és  abban is amiben ideáig hitt. Az Enterprise-J ,egy olyan hajó volt pont ami most a változtatásokat igényelte és   a változásokat .Mindig,egy  külön próba volt új hajóra jönni de  mindent meg tett John hogy megfeleljen a kapitányak,nap-napot követve próbálta be bizonyítani rá  termetségét nem csak ,mint tiszt hanem  a  katonaság új részlet vezetőjeként is.Az új küldetés nehéznek tűnt ,de  John tudta hogy rögtön jelentéssel kell kezdenie  a napot a  kapitánynak  aki meglehetősen szemre való volt de persze ezt nem említette meg neki. Később amikor az eligazítás lezajlott , a kapitánynak jelentést adtam le az osztagomról és az új tagokról hogy kiket hoztam a hajójára  ideje volt tiszta vizet önteni  a pohárba úgy éreztem .*

-Kapitány csak egy  szóra kérem.

*Jeleztem a kapitánynak majd arrébb  vonultunk *

-Köszönöm hogy  engedélyezte  a  hajón való szolgálataimat,ígérem nem hozok rossz időket még annak ellenére sem hogy katona vagyok..tudja az elmúlt időkben, a Querreriak miatt tényleg szükséges egy  katonai osztagnak és  egy külön résznek lennie  a hajón,elhiszem hogy aggasztja de higyje  el  hogy nem fog csalódni. Köszönöm. 

*Szólt egész halkan majd  folytatta  a mondatát mi közben ,meredten a nő szemébe nézett *

-A küldetéssel kapcsolatban pedig igen ,teljesen egyet értek a diplomáciával kapcsolatban,de  szerintem mielőtt le mennénk tárgyalásra  szerintem ígéretes lenne  egy osztagot  a védelmére felkészíteni.


 (HU)
 
MattSkylark
Dátum: Hétfő, 2016-03-14, 20.05.23 | Üzenet # 3
Enterprise-J--Taktikai főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 35
Kitüntetések: 0
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
A háborúnak vége lett.A kapitány az irodájába hivatott...A kapitány előléptettett és átadta az áthelyezést parancsomat.Ünneplés most nem volt mert sok jó barátunkat vesztettünk el..Sok pakolni valóm nem volt így elindultam az új szolgálatihelyemre... Órákkal később meg érkeztem az úticélomhoz,megdöbbentem hogy hova kerültem amikor megláttam.U.S.S Enterprise-J-re.A komp dokkolása után rögtön a tárgyalóba kísértek még kipakolni se volt időm.Néma csendben vártam a kapitányt.Annyit tudtam hogy a kapitányunk Vulkáni,a szabad időmben sokat tanulmányoztam a vulkáni kultúrát.A kapitány belépett a tárgyalóba.A vulkáni szalutálãst utánozva köszöntöm a nőt.
- Hosszú és eredményes életet!Matt Skylark vagyok a hajó új biztonsági főnöke.
Miután a kapitány köszöntött mindenkit.Elmondta hogy itt mi a helyzett itt ami komolynak tűnt.


 (HU)
 
AntonyJaimison
Dátum: Vasárnap, 2016-03-20, 16.01.29 | Üzenet # 4
Enterprise-J-gépész specialistája
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
-A Royalon szolgáltam ,ez előtt de halottam  az önök veszteségéről.

Mondta  a  férfi a  kapitány szemébe nézve.

-Jól értek az összes gépészeti teendőkhöz úgy érzem hogy Xaliv áthelyezése után és  megfelelő lennék a posztra  ,szeretném ha  egyetértenénk mindent megteszek ami tőlem tellik.

Fejtette ki a véleményét a  kapitánynak ,a tárgyalás előtt majd  le adta  az első gépészeti jelentést ,a  jelentésben szó volt kitérve az Enterprise-J állandóan leterhelt  reaktorjairól és  a  hajó burkolatának a  feljavításáról is mivel elég rossz állapotban volt most a hajó.

-Úgy érzem hogy ezek kötelező,fejlesztések illetve javítások  amikre szükség lenne  ha  azt akarjuk hogy  a hajó még tegye azt amire szükségünk lesz.Mit szól uram?

Kérdezte  a  kapitány véleményét majd ,ahogy elmondta  azt elkezdődött a tárgyalás meghallgattuk amit szeretett volna mondani a kapitány majd értékeltem magamban hogy  nem lesz könnyű a  hajót egyben tartani ha megtámadnak.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2016-03-31, 19.14.10 | Üzenet # 5
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
~ Technikai hiba miatt a kört itt folytatom: 

híd    ~




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Enterprise-J » Tárgyaló
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: