Étkező
|
|
Gonsailes
|
Dátum: Szombat, 2011-05-28, 20.46.17 | Üzenet # 1 |
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban |
A hajó étkezdéje. Itt pihenhet, étkezhet, és élhet társasági életet a legénység.
"Az univerzum határtalan!" |
|
| |
James
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 14.45.33 | Üzenet # 2 |
Royal csillaghajó főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 149
Kitüntetések: 9
Hírnév: 10
// Előzmények: orvosi részleg topic
A kapitányt követve léptem be a kantinba. Mindig is szerettem a helyet, mert tele volt különféle kultúrák népeivel. A sok mosolygó arc között az ember könnyedén elfeledte gondjait. " Vajon mi a kedvenc itala a kapitánynak?" - Krédezem magamba majd a terem végéhez sétálok lassan. - Remélem nem bánja ha leghátulra foglalok asztalt és helyet kapitány. Nekem az a kedvenc helyen... a legnagyobb ablakból tárul az ember szeme elé a legszebb kilátás is.
Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál. |
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 14.52.18 | Üzenet # 3 |
U.S.S. Rising kapitánya
Hamar elértük a kantint, és be is léptünk a helyiségbe. Shuterland a leghátsó részt ajánlotta leülni, mivel onnan jó volt a kilátás. - Csak nyugodtan - mondtam, majd követtem hátra a dokit. Szerencsére pont az asztalunk mellett volt egy étel replikátor és oda is léptem hozzá. - Egy citromos teát kérnék. Földi módra. Sok citrommal - mondtam, majd megvártam míg szintetizálódik a pohár, és benne a gőzölgő tea. Miután kivettem az italt, és letettem az asztalra a doktor felé fordultam. - Ön mit fogyaszt - kérdeztem, és vártam, hogy válaszoljon.
|
| |
James
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 15.28.47 | Üzenet # 4 |
- Márnaszörpöt kérek szépen. Köszönöm. - Az űrt kémleltem miközben a kapitány visszatért a kezében a málna szörppel. - Köszönöm. - Mondtam még egyszerés anyám szavai jutottak eszembe: " Túl udvarias vgay James... " - A málnaszörpöt elvéve a kapitányra néztem. Kicsit mintha zavarba lettem volna... semmi értemleges társalgási téma nem jutott eszembe. - Gyönyörű a kilátás. - Mondtam. - A csillagok miatt is választottam annak idején a Csillagflottát... - Eltűnődtem egy pillanatig a régi időkön...
Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál. |
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 15.35.39 | Üzenet # 5 |
U.S.S. Rising kapitánya
Miután Shuterland leadta a rendelést kikértem a replikátortól, majd odavittem neki, és leültem vele szemben. A férfi ecsetelni kezdte, hogy milyen szép a kilátás, meg, hogy a csillagok miatt csatlakozott a Flottához. - Na igen. Én is eléggé szeretek a csillagok között járni. A szülei is flotta tisztek voltak. Én is az lettem - feleltem. Ezek után ittam néhány kortyot a teámból, és kinéztem az ablakon. - Ha minden igaz, akkor hamarosan elhagyjuk a dokkot, és újra útra kelünk. Azt még Én sem tudom merre. Sajnos, még nem kaptam meg a parancsokat, de van egy olyan érzésem, hogy hamarosan a Csillagflotta küldi Őket. Úgyis mindig az utolsó pillanatban szeretnek informálni. Most miért is lenne másképp - jegyeztem meg. Ekkor eszembe jutott, hogy valamit még nem említettem a doktornak. - Mennyire ismeri a Flotta legújabb gyógyászati eszközeit? Csak, mert elég sok az újdonság a hajón. Köztük az orvosi részlegben is. Ha információra van szüksége, akkor ajánlom az O.S.H.-t. Bele van táplálva minden amit tudnia kell - magyaráztam Shuterland-nek.
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 16.28.02 | Üzenet # 6 |
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Ekkor egy fiatal tiszt lép be az étkezdébe. Míg beszélgettek gyorsan lép oda a kapitány és a doktor asztala mellé. - Elnézést hogy megzavarom uram. - Szólal meg tisztelet tudóan. - Hargetay admirálistól jött közvetlen parancs. - Egy kis adathordozót nyom Gonsailes kapitány kezébe amin a küldetés olvasható.
A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.
https://www.wattpad.com/user/Bati1989
... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum.... The world so cold....
Olvass, ne nézz...
== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<== |
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 16.51.50 | Üzenet # 7 |
U.S.S. Rising kapitánya
Miközben Dr. Shuterland válaszát vártam, a teámat iszogattam, és gondolkoztam, hogy vajon mit talál ki nekünk a Csillagflotta. Alig pár percen belül egy fiatal tiszt lépett oda hozzánk, és szólított meg engem. Elmondta, hogy Hargetay admirális közvetlen parancsát hozta nekem. - Köszönöm, leléphet - feleltem, majd megnyitottam az adattárolón lévő üzenetet és elolvastam. Az adatok szerint egy Mclerth nevű nagykövet már vagy két hete nem jelentkezett. Az információk szerint Bolarus 2- re ment tárgyalni az ott élőkkel. ~ Érdekes. Egy Föderációs nagykövet két hete nem jelentkezik, és csak most küldenek érte minket. Ez aztán érdekes ~ gondoltam. Ezek után felálltam az asztaltól és a doki felé fordultam. - Öt perc múlva jelenjen meg a Tárgyalóban. Kiderült a küldetésünk mivoltja. Mindent elmondok az eligazításon - adtam ki neki az utasításokat, majd megittam a maradék teám, az üres poharat a kiszolgáló pultra tettem, és elhagytam az étkezde helyiségét.
//Folytatás: U.S.S. Thor - Tárgyaló.//
|
| |
James
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 17.14.33 | Üzenet # 8 |
Éppen válaszoltam volna vissza mikor egy fiatal tiszt jelent meg a hátunk mögött lévő tömegből kiemelkedve. A kapitányhoz lépett és a kezébe adott egy adathordozót. Érdeklődve néztem a férfi felé. "És íme itt is van az emlegetett Csillagflotta" - gondoltam magamban amikor a tiszt egy admirális nevét említette. Miközben a kapitány gyorsan átolvasta a parancsot, és a fiatal tiszt is elment én kikémleltem az űr felé. " Mennyi csillag és mennyi gyönyörűség.." - szemem megakadt egy igazán fényes csillagon is. Gyorsan megittam az italomat. Az ablak tükröződésében magamat láttam: mindig sápadt arc, világoskék szemek, szőke haj... Miután kiürítettem poharamat a kapitányra néztem aki közölte hogy öt percen belül a tárgyalóba. - Igenis... - Mondtam és felálltam. A férfi előre ment én kinyújtóztam egy pillanatig majd követtem őt a tárgyalóba.
//Folytatás: Tárgyaló topic //
|
| |