Tárgyaló
| |
Gonsailes
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 16.55.31 | Üzenet # 1 |
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban |
Itt folynak a megbeszélések, eligazítások. Hozzáadva (2011-05-29, 16.55.31) --------------------------------------------- //Előzmények: U.S.S. Thor - Étkező.//
A kantint elhagyva elindultam a Tárgyaló irányába. Néhány folyosó és egy turbólift használatával hamar el is értem a helyiséget. Az ajtó az érkezésemre kinyílt, én pedig beléptem rajta. A terem még üres volt. Amint megérkeztem a helyiségbe aktiváltam a kommjelvényem: - Itt Gonsailes kapitány. Minden főtiszt jelentkezzen a Tárgyalóban. Azonnali hatállyal. Gonsailes vége - küldtem el az üzenetet, majd vártam, hogy mindenki megérkezzen.
"Az univerzum határtalan!" |
|
| |
James
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 17.17.13 | Üzenet # 2 |
Royal csillaghajó főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 149
Kitüntetések: 9
Hírnév: 10
// Előzmények: Étkező
Nagyon siettem hogy nehogy elkéssek. Félúton azonban már hallottam is Gonsailes kapitány határozott beszédhangját. Végigrobogtam a folyosókon majd a turbóliftet használva érkeztem be a tárgyalóba. Leültem a nekem megfelelő székhez és vártam hogy mindig tiszt megérkezzen. " Biztonsan nagyon fontos lehet az ügy"- gondoltam magamban.
Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál. |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 17.35.11 | Üzenet # 3 |
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Miután az összes főtiszt beérkezett a tárgyalóba és helyet foglalt csend telepedett a helyiségre.
Gonsailes kapitány: Ismertesd a küldetést a tisztjeiddel, adjál parancsokat hogy kinek-mi lesz a feladata és várd a kérdéseket, reakciót.
James: hallgasd végig a kapitányt, figyelj és kérdezz próbálj meg hozzászólni.
<< Sorrend: Gonsailes- James >>
A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.
https://www.wattpad.com/user/Bati1989
... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum.... The world so cold....
Olvass, ne nézz...
== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<== |
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 17.56.33 | Üzenet # 4 |
U.S.S. Rising kapitánya
Néhány perccel az érkezésem után befutott Dr. Shuterland, akit egy biccentéssel üdvözöltem. Utána szépen sorban mindenki előkerült. Miután mindenki helyet foglalt, elkezdtem az eligazítást. - Üdvözlök mindenkit. Aki még nem ismerne. Jonathan Morrow kapitány vagyok, a U.S.S. Thor parancsnoka - mutatkoztam be a legénységnek. Ezek után ténylegesen neki álltam a feladat ismertetésének: - A feladatunk a következő. Egy Mclerth nevű nagykövet két hete a Bolarus 2-re utazott, hogy tárgyalást folytasson le a Boliant nevű fajjal. A nagykövet két hete nem jelentkezett, és ez aggodalomra hívta fel a Csillagflotta figyelmét. A feladatunk, hogy odamenjünk, kiderítsük mi történt a nagykövettel, és épségben hazaszállítsuk. A feladatok: Dr. Shuterland. Állítson össze egy orvosi egységet arra az esetre, ha szükség lenne rá - mondtam a dokinak. Ezek után a taktikai parancsnokhoz fordultam: - Alakítson ki két csapatot. Az egyik egy kísérő osztag legyen, amely védelmezi a nagykövetet, ha rátalálunk, míg a másik egy ütőképes alakulat, amely, ha szükséges észrevétel nélkül képes mozogni a bolygón, és információkat gyűjteni. A többiek a szokásos feladataikat lássák el. Nem akarok meglepetésekbe botlani. Mindenről tudni akarok még mielőtt megtörténne. Van kérdés - néztem körben a teremben, miután elmondtam amit akartam. Beszéd közben felhoztam a képernyőre a nagykövet profilképét, a Bolarus 2 helyzetét a csillagtérképen, és a bolygó képét.
|
| |
James
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 18.21.15 | Üzenet # 5 |
Az admirális képén tűnődve így szólaltam meg. - Uram lehetne egy kérdésem? - Nagy levegőt veszek és folytatom. - Azt pontosan tudjuk hogy az admirális a bolygó melyik részén tűnt el? Vagy hogy volt-e az admirálisnak valmilyen betegsége, esetleg szervi baja?
Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál. |
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 19.10.33 | Üzenet # 6 |
U.S.S. Rising kapitánya
Dr. Shuterland tett fel néhány kérdést rögtön a mondandóm befejezése után, amelyekre rögtön válaszoltam is. - Tökéletes kérdések, Doktor - mondtam. - A nagykövetet makk egészségesnek lehet mondani. Semmi megbetegedése nem volt. Legalábbis tudni nem tudunk róla - feleltem a kérdések orvosi részére, majd a másikra tértem rá. - Ami azt illeti, hogy hol tűnt el pontosan nem tudni. Annyi tudunk, hogy megérkezett a bolygóra. De, hogy hol tűnt el nem tudom. És sajnos azt sem tudjuk, hogy miképp tűnt el. Bármilyen eshetőség szóba jöhet, sajnos - válaszoltam. Ezek után még vártam egy kicsit hátha újabb kérdések leszenk. - Vannak még kérdések? - néztem újra körbe. - Ha nincsenek javaslom minél előbb hagyjuk el a dokkot, és lépjünk görbületi sebességre. Minél előbb érünk a bolygóhoz, annál előbb kezdhetjük el a nyomozást - mondtam el a véleményem, majd vártam türelmesen.
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 19.27.29 | Üzenet # 7 |
- Maximális sebességgel a Bolarus 2, 1 órányira van jelenlegi pozíciónktól. - Feleli a kormányosod. Miután látod hogy több hozzáfűzni való és kérdés nincsen mindenki elindulhat a posztja felé. Kapitány==> Folyt. köv. Híd topic doktor==> Folyt. köv.: Gyengélkedő.
A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.
... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum.... The world so cold....
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Kedd, 2011-06-07, 20.31.18 | Üzenet # 8 |
U.S.S. Rising kapitánya
Hamar megszólal a kormányosom is, és elmondja, hogy alig egy órányira van tőlünk a Bolarus 2. Ennek kimondottan örültem. ~ Remek. Hamar ott leszünk ~ gondoltam. Mivel senki nem óhajtott mást hozzáfűzni a dologhoz, így körbenéztem, és megszólaltam. - Elmehetnek. Mindenki végezze a dolgát - mondtam, majd elhagytam a tárgyalót, és a Híd felé indultam.
//Folytatás: U.S.S. Thor - Parancsnoki Híd//Hozzáadva (2011-06-07, 20.31.18) --------------------------------------------- //Előzmények: U.S.S. Thor - Parancsnoki Híd.//
A Hidat lehagyva a turbólifttel mentem le a tárgyló szintjére. Néhány folyosó és sarok után beléptem a helyiségbe. Még nem volt ott senki, de tudtam, hogy hamarosan megérkeznek. Amíg vártam átgondoltam a mondandómat, és azt, hogy vajon sikerülhet ez a küldetés. Amint az embereim megérkeztek megkezdtem az eligazítást. - Jó újra itt lenni. Sajnos a hírek amiket hozok korántsem ennyire jók. A Csillagflotta hírszerzése kiderítette, hogy a Romulánok a Föderáció elpusztítását tervezik. Első célpontjukként a Horizon 6 űrállomást vették célba. A Földön töltött tárgyaláson eldöntöttük, hogy amit csak tudunk megteszünk a bázis védelme érdekében. A Flotta legtöbb hajója az állomás felé tart, és Mendelson admirális további hajókat próbál szerezni a szövetségeseinktől. Sajnos kevés az időnk. Az utolsó információk szerint a Romulán flotta negyven hajót vonultat fel az első hullámban, és újabb húsz hajó várakozik még. A Csillagflotta vezérhajója az Enterprise J fogja vezetni a flottát. A U.S.S. Thor a U.S.S. Wortex mellett fog harcolni. A Wortex egy Prometheus osztályú hajó, így elég jó társunk lesz a harcban. A hajó három részre képes szétválni, így komoly ellenfelet jelent, majd a négy hajóból álló flotta. Így fel kell készülnünk rá, hogy mi leszünk a legnagyobb célpont. A hajókat éppen most szerelik fel Qwantum Neurális torpedókkal. Mivel a U.S.S Thor-on és az Enterprise J-en már vannak ilyen torpedók, így ez a két hajó már útnak indulhatott a Horizon 6 felé - mondtam el tömören a lényeget. - Van kérdés? - érdeklődtem. - A kérdések után elmondom, kinek mi a feladat - jegyeztem meg, majd vártam, hogy ki mit reagál.
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Csütörtök, 2011-06-09, 21.18.26 | Üzenet # 9 |
A kapitány már itt vár mindenkit.
Sorrend: Gonsailes-Wright-Shepard-James-Szingularitás (bocsánat a szabálytalanságért és Gonsailes már írt szóval csak utána )Hozzáadva (2011-06-09, 21.18.26) --------------------------------------------- ( Wright kimaradsz! Shepard te jösz)
Olvass, ne nézz...
|
| |
Shepard
|
Dátum: Péntek, 2011-06-10, 16.09.13 | Üzenet # 10 |
U.S.S Atlantis kapitánya
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
// Előzmény: U.S.S Thor parancsnoki híd//
Amint beléptem a tárgyalóba ép akkor kezdődőt az eligazítás, a kapitány, sajnálatos módon nagyon rossz híreket hozott, a hírszerzésünk ki derítette hogy a Romulánok támadni készülnek ellenünk. És elsődleges célpontként a közelben lévő csillagbázist, szemelték ki és hogy szűkös időnk, de szerencsére a flottával együtt fogunk támadni. A kapitány lehetőséget adott hogy tegyük fel a kérdésünket. De inkább meg jegyzést tettem. - Uram engedelmével le mennék a gépházba és megerősíteném a pajzsainkat amennyire csak lehet, mert hatvan Romulán hadihajó közt nem sokáig maradna meg ez a hajó.
|
|
| |
James
|
Dátum: Péntek, 2011-06-10, 18.03.31 | Üzenet # 11 |
Belépek a gyengélkdeőből és végighallgatom a kapitányt. Csak ennyit tudok hozzáfűzni az elhangzottakból: - A gyengélkedő készen áll uram. Mindig készen áll bármilyen esetekre.
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Péntek, 2011-06-10, 18.05.25 | Üzenet # 12 |
Gonsailes: Minden tiszted induljon a helyére és ezt mondd is meg nekik, indulj el a zeus hejógyár felé ha szeretnél új fejlesztéseket, ha nem indulj a Horizon hat felé.
Sorrend: Gonsailes-Shepard-james-Wright
( Gonsailes-Shepard- wright folyt. köv.: Híd topic írjatok ide egyet a hídra addig ne írjatok amíg én nem írtam, james: gyengélkedő + ugyan ez amit az előbb írtam )
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Szombat, 2011-06-11, 11.14.27 | Üzenet # 13 |
U.S.S. Rising kapitánya
Miután végig hallgattam a kollégáim mondandóit, örültem, hogy mindenki kivette a részét a megszólalásból. Shepard engedélyt kért a pajzsok megerősítésére. - Az engedélyt megadom parancsnok, de csak azután, hogy a Zeus hajógyárban elvégezték a szükséges továbbfejlesztéseket - mondtam, majd Dr. Shuterland felé fordultam. - Köszönöm, Doktor. Reméljük, hogy minimális lesz a munkája a csata során - feleltem, majd mindenkihez szóltam. - Most mindenki menjen a helyére. Shepard, Wright irány a híd. Dr. Shuterland. Magáé a gyengélkedő. Leléphetnek - mondtam, majd elindultam a Híd felé.
//Folytatás: U.S.S. Thor - Parancsnoki Híd.//
|
| |
Shepard
|
Dátum: Szombat, 2011-06-11, 14.02.34 | Üzenet # 14 |
U.S.S Atlantis kapitánya
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
A kapitányt az ötletemet jóvá hagyta, de persze csak akkor mehetek ha a Zeusra értünk addig a parancsnoki hídra kellet mennem a kapitánnyal. ~ Remek. Elindultam a kapitány után kilépve a tárgyalóból egészen a hídig.
//Folytatás: U.S.S Thor Parancsnoki híd//
Az üzenetet módosította Shepard - Szombat, 2011-06-11, 14.03.07 |
|
| |
|