Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » U.S.S. Beloiannisz » Parancsnoki Iroda (Kapitányi iroda.)
Parancsnoki Iroda
Gonsailes
Dátum: Csütörtök, 2011-06-16, 23.16.34 | Üzenet # 1
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány irodája. Itt végzi a kapitány az adminisztrációs munkákat. Itt folytat magánbeszélgetéseket.


"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2016-09-18, 20.41.08 | Üzenet # 2
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
==

" A hidegháború"  ( Part1 ) 

Miután a hajó főtiszti kara, és Hutchinson admirális is felsugárzott a Beloianniszra, Relson kapitány az irodájába ment hogy gondolkodjon. elég rossz érzése volt ezzel az egésszel kapcsolatban s elgondolkodott azon hogy kik is tudhatnak olyan technológiai gyártmányt beüzemelni, ami képes embereket kitörölni az időből. 
Egy naplózás után azonban gondolatait Throvson parancsnok zavarta meg, aki miután engedélyt kért a belépésre, jelentette hogy az admirális a gyengélkedőben van, és hogy Rone máris nekilátott a roncsok kielemzésének. 
Azt is elmondta hogy jelenleg Föld körüli pályára álltak. 

( Relson- Niko - Relson - Niko - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Szombat, 2016-09-24, 19.30.21 | Üzenet # 3
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
*Nem volt valami túl jó hangulatom attól hogy ,akár már nem csak a  Csillagflotta is tehette  azt a időbeli támadást ami miatt ideglenes  részletes idegi alapú agy kitörlésen ment át az admirális...nem igazán.tudtam hogyan lehetséges ez főleg ha  csak a Csillagflotta időügynöksége  juthatott hozzá ilyen térű korlátozott technológiához.Lassan,beléptem  az irodámba és le tettem  a katonai egyenruhám felső részét és  betűrtem  a  fekete pólómat majd  le ültem a  barna  székembe  ami annyira kényelmesnek bizonyult hogy néha eldgondolkoztatott hogy  direkt akar e a  csillagflotta elkényeztetni.*

-Komputer ,keressél ki minden olyan információt ami az idő fegyverek korlátázáshoz kapcsolódik és   a gyártásukhoz..

*Ekkor a  hajó EMI-je ki dobta  a megfelelő adatokat majd  azokat széthúztam  a holografikus vetítőn keresztül az irodámba majd  karba tettem a kezeimet és  úgy  véltem hogy a nyomozásom közben jó ha felveszem hogy mit csinálok *

-Komputer nyomozási bejegyzést kérek...

*Ekkor jelent meg   a felvevő holografikusan majd  elindította azt  a ezredes*

-Itt Jason Relson Ezredes...nyomozási bejegyzés 125....egy  idő anomáliát érzékeltünk nem rég ...nagyon úgy tűnik hogy egy  ismeretlen eredetű idegen idő fegyver okozhatta.. a  károsodások nagyon ,súlyosak..úgy tűnik egyenlőre hogy nem lehet rezisztálni és bemérni sem teljesen hogy le  tudjuk koráltozni egy idő pontra..több nyomott is hagyott..de profi munkának tűnik..Hutchinson admirális agyának egy részét törölték..az orvosom szerint viszaállítható de  maradandó károsodásokat is elszenvedhet..mint egy  15 x voltunk ebben az idősíkban ,de soha nem érzékeltünk anomáliákat vagy kiugrásokat ...furcsa hogy  ezt nem igazán osztotta meg velünk senki hogy más is gyárt idő fegyvereket a térségben..további ,nyomozást fogok folytatni egyenlőre még  a saját  legénységemre is gyanakodnom kell hiszen ők is hozzáférhettek egy  hasonló kaliberű fegyverhez..valószínűleg  a támadó tudta kezelni a fegyvert és  nem csak a fegyvert hanem a nyomokat is  megpróbálta le minimalizálni..ez azt jelenti hogy érti a dolgát..további nyomozásig bezárom a naplót .

*Ekkor hirtelen megszólalt ,az iroda  belépési jelző hangja is  ,amire rögtön le tettem a kezembe lévő egyik jelentést de  a holografikus  kijelzést  fent hagytam *

-Tessék...jöjjön be..

*Amikor be jött az elsőtisztem,rá néztem mi közben le vettem a lábamat az asztalról*

-Mondjad Niko.

*Szóltam a fiatal ,ám de  vonzó nőhöz aki jelentette hogy  földkörüli pályára  álltunk *

-Értettem..köszönöm..amíg nem derítjük ki mi lehet ez ,addig itt maradunk..attól tartok hogy  egy nagyon jól képzett ember tehette  ezt....ehhez legalább,ötös szintű hozzáférés kell..és ismernie kellet az összes idősík változóit...hogy történhetett ez?..hiába állítunk szabályokat még is áthágjuk őket...akár a mi embereink is tehették ezt..mit gondolsz? mi a véleményed?


 (HU)
 
NikoThrovson
Dátum: Csütörtök, 2016-10-13, 19.28.28 | Üzenet # 4
A Uss Beloiannisz Biztonsági főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 120
Kitüntetések: 10
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután a hajóra transzportáltunk valahogy olyan érzésem volt mintha átvertek volna. 
~ Csalóka ez az időhajó ~ Gondoltam magamban a hídra lépve. ~ Olyan mintha minden remek lenne, közben pedig hatalmas gondok és károk vannak az idő síkban. ~ Valahogy ekkor vettem igazán tudomásul hogy baj van. És nem kicsi. 
~ Ki tudja hány élet változott ment, vagy ment tönkre... ~ Inkább abbahagytam a gondolkodást mert nem akartam tovább ragozni. Épp eleget tanultam a temporális szabályosságokról és a dominó effektusról az akadémián. 
Tudtam hogy márpedig megtörtént és lehet hogy nem tudjuk helyre hozni, de mindenképpen le kell vadásznunk azt aki tette. Ördögi kör. 
Leültem az elsőtiszti székembe s farkasszemet néztem a Földdel pár percig. Végiggondoltam pár dolgot aztán gyors jelentést kértem a hadnagytól, hogy megérkeztek-e már a roncsok a hangárba. A válasz az volt hogy meg. 
- Jól van.. álljunk körpályára. Én addig beszélek a kapitánnyal. Mr Jannison, öné a híd addig. - Felálltam s megálltam a nem messze lévő iroda előtt. 
Kopogás helyett a standard csengőt választottam aztán pedig vártam hogy a kapitány kinyissa az ajtót. 

A válasza után beléptem. 
- Rone nekikezdett a roncsok elemzésének, és ahogyan ismerem őt megintcsak alapos lesz. Páran segítenek neki odalenn a hangárban. - Folytattam halkabban, de mégis határozottan közben egész végig Jasont figyelve. 
- Körpályára álltunk a Föld körül ahogyan kérte kapitány. - Megálltam az ablak mellett, s szorosan hátra fűztem a kezeimet, úgy néztem a férfira. Gondterheltnek tűnt... gyakran volt ilyen. Nem csoda, hisz sok dolog nyomta a vállát, bár most még sápadtabb volt mint szokott lenni. 
- Én azt gondolom - Válaszoltam a gondolataira amikor beszélni kezdett egy mély lélegzettel. - Hogy bárki is tette ezt, egy profi volt. Mindent tudott, hogy mikor és hol legyen, időben mehetett oda, és időben tette le a problémát okozó berendezést is. Nem tartom kizárhatónak viszont azt a tényt hogy az elpárologtatott tisztek közt nem lehet e maga az elkövető is ott. Nem zárhatjuk ki azt a tényt, hogy lehet ő maga us öngyilkos lett, és miután mindenkit megölt akit szeretett volna ő maga is meghalt, uram... én egyedül az indokát nem értem... feltételezem ön sem.. De lehet hogy ez csak egy demonstrációja volt az eszközről. Akkor viszont nagyobb lehet a baj mind hittük.. Márpedig egy ilyen tervet egyedül senki n em tudhat kivitelezni. Úgyhogy ha ő meg is halt, lehetnek társai is. - Hunyorogva beszéltem mert úgy éreztem jó a gondolat menetem de kicsit sem tetszett a saját gondolatom.




" I'm not affraid from the darkness"
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Szombat, 2016-10-22, 19.37.57 | Üzenet # 5
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
*Amint belépett Niko,percekig csak néztem és hallgattam ahogy jelentett szépen lassan alrébb álltam  a jelentéssel a kezemben majd  hümmögtem egy  sort*

-hmm..nekem nem stimmel valami..minek kellene elpárologtatni saját magát is? ennek így semmi értelme...biztosan volt célja az elkövetőnek..és ha van célja akkor meg lesz ő is...kutasd át az összes létező egyezést esetek között hátha volt már hasonló ügylet..nem akarok kihagyni semmit..bárki is tette ezt,megfogom találni akár így akár más módszerekkel..

*Mondta  az ezredes mi után ,fel nézett egy percre  majd  idegesen  az asztaláról el vett régi 20 századi géppuska üres töltényt dobálgatta  a bal kezében.összeráncolta  a homlokát majd  holografikusan kirajzolta azoknak az eseteknek a számát amik lehetségesek voltak szerinte *

-Idő ügynökök már voltak ,hogy más utat választottak biztos vagyok benne hogy nem lehetett amatőr az illető..nem csak az idő szabályzatot ismerhette de azt is hogy ki hol lesz a megfelelő időben ..különben nem tette volna..tudta hogy mikor és hol csapjon le...Niko szerinted,egy ilyen ember aki tudja mind ezt miért nem pont egy  fontosabb részén csapott le  a történelemnek? hiszen annyi lehetősége volt...jól tudhatta hogy az idő ügynökség keresni fogja...még is el tudott menekülni...le kell követnünk a  hátra hagyott temporális  maradékot hogy  kiderítsük mi ez..remélem hogy mielőbb sort kerítünk az elkövetően hol létére...kezd elegem lenni  a huza vonából..

*Ült le kissé ideges arc tekintettel a  kapitány és  nézett rá a  nőre mi közben,szorította össze  a kezében a töltényt *

-Ez a  ember ...olyan helyen csapott le  ami elég feltűnő volt ez azt jelenti hogy szereti  a feltűnést ezt már tudjuk..de  a szándékai még mindig homályosak..ezt akarom kideríteni és a személy azonosságát is..bármit hagyott maga után nekünk kell először rájönnünk mielőtt ő lépne..


 (HU)
 
NikoThrovson
Dátum: Csütörtök, 2016-11-24, 20.52.25 | Üzenet # 6
A Uss Beloiannisz Biztonsági főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 120
Kitüntetések: 10
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hátrafűzött kezekkel néztem a kapitányra. A kérdések amiket feltett valóban elég bizonytalanok voltak. Nem tudhattuk hogy mi lehetett az emberünk valódi szándéka. Ezen elgondolkodva csak biccentett. 
- Összeállítok mindent arról hogy ki lehetett az illető, vagy ki lehet az. A gyanusítottak listája viszont elég hosszú lesz... tudod hogy nem vagyok épp egy profilozó. - Válaszoltam határozott aggodalommal. Kedveltem Jasont de nem nyomozó voltam csak egy egyszerű biztonsági tiszt aki rendet tett ha kellett. Az aggodalmam épp ezért is egyre nagyobb és nagyobb volt. 
- Taktikai szempontból elég sok célja lehetett erre az egész robbantásra. - Szólaltam meg halkan figyelve a holografikus képek között a kapitányom aggódó és mindig jóképű arcát. - Lehetett akár egy egyszerű leszámolás, egy bosszú, vagy egy egészen más dolog is.. lehet a SZövetséget akarja bomlasztani. - lassan kifújtam a levegőt mert mindezt egyetlen egy mondatban hadartam el. 
- Megyek és lefuttatok pár logikai szimulációt is.. ha kellek a kettes holofedélzeten lesz. - Biccentettem, majd elindultam kifele. 
Le akartam tudni ezt az egészet. Aggódtam a jövő miatt, és Jason miatt is.. agyon fogja hajszolni magát. Ez már biztos..




" I'm not affraid from the darkness"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2016-12-13, 15.16.49 | Üzenet # 7
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány még egy pillanatig elgondolkodott miután Niko kiment majd az iroda csöndbe burkolózott... komor gondolatok száguldottak végén az agyán, melyek egyszerre aggasztották őt s adtak új lehetőségeket a nyomozáshoz. Valaki szabotálta a Flottát egy belső ember, ez már 100 %-ig biztos volt...ekkor azonban, pillanatokkal mindezek után Jenek ezredes szólalt meg az intercommon:
" Jenek Relsonnak. Ezredes.. le kellene jönnie ide. Találtunk valamit. " - Relson máris sejtette hogy jó úton lehetnek ezért azonnal el is indult hogy egyeztessen az ezredessel.
Nem is sejthették hogy ez az ügy még később bonyolódni fog...
A bizonyítékokról a kapitány megbeszélést hívott össze a tárgyalóba egy órán belül, hogy összegezhessék a helyzetet.

- " A hidegháború"  ( Part1 ) című küldetés lezárva. -

Folytatása következik....




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » U.S.S. Beloiannisz » Parancsnoki Iroda (Kapitányi iroda.)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: