Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Enterprise-F » Holofedélzet
Holofedélzet
Liz
Dátum: Szombat, 2010-09-18, 17.11.27 | Üzenet # 1
Vendég
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 73
Kitüntetések: 5
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
*Liz miután elment a tárgyalóból egyenesen a holofedélzet felé igyekezett. A holofedélzethez érve először megérintette a kommját*
*komm* Gonzalez alhadnagy, üríttesse ki a 17-es szintet és különítsen el egy erőtérrel védett helyiséget ahova egy kísérleti státuszú anyagot várunk. Fegyverezzen fel minden biztonsági tisztet és kettőzze meg a védelmet a hajó fontosabb részein. Nemsokára lemegyek a 17-es szintre és ellenőrzöm a munkáját. végeztem.
*ezután a holofedélzet konzoljaihoz fordult és szimulációkat kezdet futtatni...*


Az üzenetet módosította Liz - Szombat, 2010-09-18, 17.41.20
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2016-03-13, 17.59.42 | Üzenet # 2
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
=== 

" Logikus gondolatok"
 

2804. Január vége

A  Vulkáni - Querreriai határmenti átkelést az Enterprise-F kapta feladatául, miután Cross kapitány és a Fenrir nem tudta vállalni a feladatot. 
Howel kapitány sem repesett a boldogságtól, de mivel épp a közeli javítóállomáson végeztek karbantartást, kénytelenek voltak vállalni. 
Pár Vulkáni tudományos hajó, a T'san a T'larien és a Uss Ionos csillagflotta hajó a határban a közeli aszteroidákat elemezték. 
Az Enterprise nem messze tőlük éppen járőrözött s e miatt elég nagy volt a nyugodtság.
Howel kapitány és legénysége pedig élvezték a nyugodt pillanatokat éppen- vagyis a legénység nagy része a szabadidős tevékenységüket végezte. 
Esti program gyanánt Corina, Dave, Tom és a doktor a holofedélzeten lőgyakorlatozott. Habár nemrég lett csak vége a háborúnak, Cori azt élvezte a legjobban hogy a gyönyörű füves, erdős tájon paintball-oztak, így csakúgy hülyéskedésből bárkit lőhettek. 
Bár ha eltaláltak valakit az cseppet sem volt fájdalom mentes, akár edzésnek is beillett a kis gyakorlatozás. 

( Corina- Dave - Preem- Tom - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
CorinaHowel
Dátum: Vasárnap, 2016-04-17, 14.14.28 | Üzenet # 3
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Valahogy nem tudott érdekelni a Vulkáni hajók védelmezése. 
Mármint érdekelt, csak nem tartottam ezt annyira fontosnak azokhoz a dolgokhoz képest mint amiket az utóbbi időben tettünk. Megvédtük a Flottát, háborúztunk és mindezen háborúskodás most egy csapásra véget ért. Talán gondolhattam volna azt hogy végre véget ért minden ami nyomta a vállunkat: kevesebb felelősség, kellemesebb munka, stb...
Csakhogy én untam magamat. Lehetséges lett volna hogy ez valamilyen poszt traumális sokk? Gondoltam magamban. Nem mertem megkérdezni a doktort, mert nem akartam magamat gyengének mutatni még előtte sem. Ezzel együtt tisztában voltam a lehetőséggel, hogy ha pszichológus kell ott van ő, vagy ott van Dave. 
csakhogy egyszerűen nem volt kedvem ehhez semmiképpen sem. Ha bajom volt, azt pár boxzsák püfölése mindig megoldotta. 

Mivel egyszerű járőrözésnek tűnt az a nap kezdete, így arra a következtetésre gondoltam hogy mindenki jobban jár, ha egy kicsit lövöldözünk. 
Lehet csak nekem hiányoztak ezek a pillanatok, de az is lehet hogy valami fura kattanásom volt. Nem érdekelt. Jó móka volt egymást lőni és kész. Ezzel együtt, nagyon is meglepődtem hogy a legénység összes tagja belement a lövöldözős bújócskába. 
Egy elég nagy mezőt állítottam be, aminek a szegélyén erdő volt. Tavaszi szél borzolta össze a szalma szőke hajamat. Kezembe vettem a hosszú karabélyt. Súlyra mondjuk kicsit sem volt könnyű, de nagyon élveztem a dolgot. 
Elmosolyodtam, és céloztam. Mint egy tipikus mesterlövész, befészkeltem magamat a bozótba, miközben rágóztam s a rock zenét hallgattam. baseball sapkámat mégjobban a fejembe hútzam s vártam hogy valamelyik tisztem a "horogra akadjon".
Közben magamban nagyon is mosolyogtam azon hogy még nem is tudják hogy egy igazi mesterlövész várja őket szeretettel.


 (HU)
 
DaveHowel
Dátum: Vasárnap, 2016-04-24, 09.03.40 | Üzenet # 4
Enterprise-F-Főgépész-Elsőtiszt-Százados
Csoport: Százados
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szerencsésnek éreztem magam hogy egy kicsit talán ki pihenhetjük ,a  harcokat így örömmel mentem le  a füves tájra...az én bolond ötletem volt ,paintballozni Cori ellen ,de  úgy véltem hogy ez  megfelelő egy kis kikapcsolódásra   ezen a füves területen. Amint le mentünk,rögtön tudtam hogy kifogok kapni ellene,mindig ő volt a jobb lövész de  persze azért  a  kapitány is hallgatott rám hiszen akkor nem lennénk is  szóval ő sem tartotta olyan hülyeségnek az ötletet hogy ideje egy kicsit kikapcsolódni is.Persze közösen ,találtuk ki a részleteket is szóval amint leértünk ki osztottam a  fegyvereket természetesen nem voltak éles töltettel töltve csak paintball lövedékekkel.

- Szóval..te meg Relson?..mi?...

Nevette el magát Dave majd kapott egy  lövést rögtön.

-Hé ez még nem ér ilyenkor! csak ha  elstartolunk!

Mondta viccesen  testvérének.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2016-07-11, 16.16.23 | Üzenet # 5
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután Corina elbújt várakozott.
Davet sikerült lábon lőnie s nagyon is élvezte a dolgot, így egy halk nevetés után lejeb húzta a fejét. A nőt szemből így nem lehetett észre venni, azonban Preem kiszúrta őt, s e miatt a nő háta mögül igyekezett támadni.
Miután megkerülte Corit, azonnal rálőtt, éppen a hátán.
Persze ez annyira nem fájt a kapitánynak mert megvédte őt a katonai egyenruha mellényrésze, de felháborodásában homlokon lőtte a dokit.
A hologramm pár morgáson kívül megadta magát. Szerencse volt hogy neki még le sem kellett mosnia a festékpatron kék színét magáról.
Ekkor érkezett az üzenet Ivanova hadnagytól hogy a  T'san és a T'larien csillaghajók megindultak a Querreriai határ fele.
Cori mindenképpen a hídon akart lenni e miatt, hogy hatékonyan felügyelhesse a dolgot, így intett hogy elindulnak a híd felé.

( Corina- Preem- Dave- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
CorinaHowel
Dátum: Kedd, 2016-08-30, 18.07.00 | Üzenet # 6
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Jah, Relson és én... - Nyögtem ki egy jó irányzott sniper lövés után, aztán pedig elnevettem magamat. - Ugyan már, ez csak egy kis festék patron volt! - Gyorsan lebuktam még mielőtt észre venne bármelyikük is... különben is a lopakodás volt mostanában a mániám. Nyakig a mocsárban kúsztam előre, és néztem bele megint a bemérő-eszközbe. 
Imádtam az egészet. Mosoly kúszott arcomra amikor észre vettem a doktor fenekét, és már azon voltam hogy lőjjek is. Tütelmetlenül vártam, és benntartottam a lélegzetemet hogy megfelelő lövést legyek képes leadni. Bele is néztem megint a bemérőbe de Preem sehol nem volt ekkorra már, úgy eltűnt mint a kámfor. 
- Mi a...? - Körbe pillantottam, jobbra és balra de a hátam mögött volt, így pedig a helyett hogy én lőttem volna fenéken engem lőtt le... Elterültem hassal előre a puskámra. 
- Kipurcantam.. - Nyögtem ott vigyorogva. Hallottam hogy érdeklődve közelebb lépett erre, ami kiszámítható volt, s azonnal megfordultam, reflexből homlokon lőve éppen őt. 
Elég felháborodottnak tűnt a rózsaszín festék miatt. 
- Egy egy! - Mutogattam, felmutatva a bal kezemet a levegőbe diadal ittasan. - Hüm... persze mindketten meghaltunk volna már... öröm a köbön. - Belekapaszkodtam a doki kezébe és talpra álltam, a fegyveremet a vállamra akasztva. - Szép volt. - Biccentettem. 
Már éppen fordultam v olna megint Dave felé egy kislányos vigyorral de az intercommon Ivanova hangját hallottam hirtelen, aki jelenetette hogy a T'san és a T'larien csillaghajók megközelítik a határ zónát. 
- KOmpjúter, az átjárót! - Léptem előre. Közben megjelent a magas, fehér kapu is, melyen elég sok gomb csillant fel egyszerre. 
Dave-re pillantottam, majd vissza az intercommra. 
- Értettem. Hamarosan indulunk. Köszönöm a jelentést Mis Ivanova. - Lekapcsoltam az intercomm- adást, majd intettem a többieknek. 
- Majd legközelebb lenyomunk egy visszavágót is fiúk, de most dolgunk van. Vár odakinn minket az űr. - Mosolyogtam, aztán kiléptem a folyosóra, nyakig sárosan.


 (HU)
 
PreemMulo
Dátum: Szombat, 2016-09-24, 20.41.22 | Üzenet # 7
Enterprise-F-Alhadnagy/Főorvos
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 19
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem is értettem, hogy miért hívtak meg paintballozni, hiszen mindenkinél gyorsabbak a reflexeim, viszont taktikai érzékem nincs hozzá, ha nincs aktiválva épp a parancsnoki segédprogramom. Feltehetőleg extra szórakozásnak hívtak be, de elvállaltam, hogy megpróbálok a játékukban is maximumot nyújtani.
Ezért hát igyekeztem lopakodni, ami jól is ment egészen addig a pontig, mikor a szemem sarkából megláttam Corinát, ahogy enbem akar lekapni. Gyorsan elfutottam , miközben célzott, így nem látta merre futok. Mire észrevett már le is lőttem hátulról. Ekkor elkövettem azt a hibát, hogy közelebb mentem. Megfordult és homlokon lőtt. Bár nem fájt, de attól még csalás volt így rámlőni.
-Ez nem ér ez csalás! Én nyertem ez a találat nem ér! 
Ekkor véget kellett vetnünk a szórakozásnak, így inkább annyiban hagytam a dolgot. Ahogy elhagytam a holoszobát a festék a homlokomról el is tűnt. 
Reménykedtem a vissszavágóban.


 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Enterprise-F » Holofedélzet
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: