Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Eligazító terem » Normandia - Az első Utazás
Normandia - Az első Utazás
Trustro
Dátum: Szerda, 2011-11-09, 18.33.34 | Üzenet # 1
U.S.S Normandy-A kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 120
Kitüntetések: 13
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
Cím: Normandia - Az első Utazás
Résztvevők: Valery Kirk, Jake Trustro

Háttér: A U.S.S Normandy-A felavatása után eljött az első sétarepülés napja, tehát, az új legénység, illetve elsőtisztje és kapitánya készen állt arra, hogy bejárassák a vadonatúj masinát.

Egy hosszú papírmunkával telt nap után Trustro kapitány végre engedélyt kapott, hogy átvegye az új hajót és tegyenek vele egy utazást a csillagrendszerükön belül. Ebbe a dologba beletartozott a térsebesség és a fegyverzet, emellett az új fajta álcázó technika kipróbálása.
Nem tudta milyen érzések keveredtek benne pontosan, de az biztos, hogy: Izgatott, Ideges, Éhes, Fáradt, Boldog, Meglepett és Álmatlan volt.
Hiszen az új hajójával még sosem ment sehova. Igazság szerint a Horizon-6 megtámadása óta kivonták az aktív szolgálat alól, hiszen parancsszegést követett el, most azonban új hajót kapott.
Mivel a Flotta az ő javára döntött a kérdésben és szükségesnek tekintették a parancsszegését. Ezzel egyidőben megmentették a Horizont és a rajta lakókat. Így az elismerés miatt kapott egy új hajót. Álcázórendszerrel, egy hatalmas hajtóművel, és egy brutális pajzzsal. Mikor először említették, hogy új hajót kap nem is hitt a fülének, de most hogy a kényelmes kapitányi székben ücsöröghet már talán kezdte elhinni a dolgot. A másik aminek örült, hogy Valery, az elsőtisztje újra az ő parancsnoksága alá kerülhetett, és így megint csak egy remek tisztel több volt a hajóján, és még egy baráttal akiben bízhatott.
Nyugodt merengése közben még folyt a hajó menetkésszé tétele. Mindenki sürgött forgott. Ezért aztán ő is felállt és körbenézett. Majd így szólt a hídon szolgálókhoz.*
- Hölgyeim és Uraim... eljött a nap... most végre megtudjuk, hogy vajon mennyit ér a Flotta új fejlesztése... mindent tesztelünk...
* Hangja visszhangzott minden teremben a hajón, mivel közben benyomta a kommunikációs panelen a "Mindenhová" gombot. :D*



"...Ha kizárjuk a lehetetlent ami marad bármily valószínűtlen valószínűleg az igazság..."
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Eligazító terem » Normandia - Az első Utazás
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: