Section Omega - A Jupiter Incidens
|
|
Adam
|
Dátum: Szerda, 2012-03-14, 20.47.18 | Üzenet # 1 |
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban |
A Jupiter Incidens – Section OMEGA Szép napnak indult a mai. Felkeltem és elvégeztem a reggeli dolgaimat majd a replikátorhoz léptem. -Egy hideg Cola-t. –mondtam a gépnek és mikor megjelent a hideg ital, azonnal le is húztam. Felvettem az egyenruhám, de szokás szerint nem gomboltam be az elejét. Csak úgy felvettem, mint nyáron egy kabátot. Gyorsan megnéztem a konzolomon hogy van-e valami fontos teendőm ma, majd elindultam túrámra a híd felé. Nyüzsgés volt. De ki várná el egy 600 fős hajótól, hogy nyugis legyen? Szép lassan mentem a matt színekben pompázó, de helyenként szép krómozott folyosó. A lámpák kissé tompa fényűek voltak, de már régiek. -Ideje lecserélni a borításukat. –gondoltam magamban. Elértem a gyengélkedőhöz, tudniillik én nem szoktam reggelente rögtön a hídra menni, hanem össze-vissza mászkálok, előtte. A gyengélkedőn, épp egy szegény, vállficamos férfit „kínoztak”. Hát nem mondom, szép hangja volt, de legalább nem ordította tele a hajót. Lassan tovább ballagtam és elértem a liftet. Beléptem és elrepített egészen a hajó teteje közelében lévő, 1-es szintre. Beléptem, és láttam, hogy mindenki nyüzsög. Itt is. Kissé megigazgattam az egyenruhám, majd odamentem a főképernyőhöz és megcsodáltam a Szaturnusz csodás gyűrűjét. Épp egy a Gázóriások légkörébe használható, szigorúan titkos merülő jármű tesztelését felügyeltük. Elindultam a székem felé és ekkor egy hívás érkezett. A Parancsnokságról. Régi barátom, Robert Oswald Admirális volt az. Nem sokat tudok a munkájáról, mert nagyon titkos. Még a felesége se tudja, hol dolgozik. -Bob, hello. Miben segíthetek? –kérdeztem. *-Hát Adam, nem valami fényes a helyzet. 5 idegen eredetű hajó tűnt fel a Jupiter egyik holdjánál, az Európánál. Tevékenységükből adódóan arra következtetünk, hogy keresnek valamit. Gyere a Parancsnokságra, átküldök pár adatot és ott találkozni fogsz még pár személlyel, akik segítenek elvégezni a küldetést. Sok szerencsét Barátom. Lehet, szükség lesz rá. Oswald Vége. –az adás lekapcsolt. -Már megint szétkapcsolnak, hogy utálom ezt. -Kormányos, irány a Föld.....
Bárki Jelentkezhet.
Jelentkezni folyamatosan Péntekig lehet.
Fő cél: Kideríteni, kik járnak itt és mit keresnek.
"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."
--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader --My Twitter page - @ArbiterCross --Adam J Cross - DeviantArt Page |
|
| |
Belmore
|
Dátum: Szerda, 2012-03-14, 21.19.56 | Üzenet # 2 |
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
- JELENTKEZEM -
" Second star to the right and straight on till morning.:" |
|
| |
James
|
Dátum: Péntek, 2012-03-16, 15.51.55 | Üzenet # 3 |
Royal csillaghajó főorvosa
Üzenetek: 149
Kitüntetések: 9
Hírnév: 10
ugyan úgy
Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál. |
|
| |
Connor
|
Dátum: Péntek, 2012-03-16, 16.19.18 | Üzenet # 4 |
Kezdő
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 11
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Én is megyek mint speckó szereplő |
|
| |
Adam
|
Dátum: Péntek, 2012-03-16, 21.15.43 | Üzenet # 5 |
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Itt is van a Start
Egyéb Helyszínek - Flotta parancsnokság.
Sorrend, logikailag a jelentkezés rendjében.
"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."
--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader --My Twitter page - @ArbiterCross --Adam J Cross - DeviantArt Page |
|
| |
James
|
Dátum: Szombat, 2012-03-17, 00.15.55 | Üzenet # 6 |
Royal csillaghajó főorvosa
Üzenetek: 149
Kitüntetések: 9
Hírnév: 10
// Érthető. //
Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál. |
|
| |