A meglepetés (Restart)
|
|
Adam
|
Dátum: Hétfő, 2012-10-29, 21.12.39 | Üzenet # 1 |
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban |
(újraindítva)
A meglepetés…
Típus: Karakter építő (Adam Cross)
- Engedje ki a a plazmát, majd lőjön bele egyet! –mondtam a taktikai tisztnek… A következő pillanatban, a hajó belement a plazmába, am rögtön meg is gyulladt a lövés hatására. A hajó elpusztult! - Sikerült Kapitány! –mondta ujjongva a kormányos, James Mitchel. - Igen! Ügyesek voltak! –mondtam majd felálltam és megigazítottam az egyenruhám. - Komputer! Szimuláció vége! –mondtam, majd minden berendezés eltűnt, és csak a szürke, holoszoba maradt. -A mai gyakorlatnak vége! Holnap, ugyanitt! Értették? –kérdeztem jókedvűen. - Igen uram! –válaszolta a sokaság. - Lelépni! –jött ki a számon, mikor egy tiszt jött be a terembe. - Uram! A L’espoir jelentette, hogy üzenetet kapott. –magyarázta a fiatal zászlós. . . Egy órával később, a L’espoir kapitányi irodájában. . . - Komputer! Nyisd meg a legutóbb érkezett üzenetet. -- Kapitány! Itt Sal’shir Broknour. Az Agros Különleges Egység kapitánya vagyok. Sajnálattal jelentem, hogy a gyermeke, Cameron Cross édesanyját, meggyilkolták. Lányát, pedig elrabolták. Hogy kik? Eddig nem tudjuk. Ha szakítana rám időt, találkozzunk az Irumon bolygó körül keringő, Numrek’Tan állomáson, a Naprendszerünkben. A koordináták, mellékelve az üzenetben. Tudja, nem is tudtam., hogy van lánya. -Ha jól sejtem, 4 nap az útjuk ide. Várom önt, 4 nap mulva. Viszlát kapitány. –zárult be az üzenet, én pedig nem is jutottam szóhoz. Sejteni sem mertem, miről beszélt a férfi. Nemek sose volt feleségem. Viszont… az nem lehet…
Jelentkezés: lényegében bármeddig, amíg a "történet" tart. Közben be lehet csatlakozni.
"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."
--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader --My Twitter page - @ArbiterCross --Adam J Cross - DeviantArt Page |
|
| |
WillowHedgett
|
Dátum: Szombat, 2012-11-03, 11.46.06 | Üzenet # 2 |
A U.S.S Arcadia kapitánya
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Jönnék
-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.- |
|
| |
Adam
|
Dátum: Szombat, 2012-11-03, 15.26.45 | Üzenet # 3 |
nah, akkor gyűlünk :D
"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."
--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader --My Twitter page - @ArbiterCross --Adam J Cross - DeviantArt Page |
|
| |
ChazyMcCoy
|
Dátum: Szombat, 2012-11-03, 21.14.52 | Üzenet # 4 |
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
jelzi! XD
|
|
| |
Belmore
|
Dátum: Szombat, 2012-11-03, 21.15.45 | Üzenet # 5 |
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Még mindig
" Second star to the right and straight on till morning.:" |
|
| |
Adam
|
Dátum: Szombat, 2012-11-03, 21.37.01 | Üzenet # 6 |
Nah, starter :D Sorrend, érkezési rendben
West Bluff Park, San Fransisco, U.S.A.
|
| |
ChazyMcCoy
|
Dátum: Szombat, 2012-11-03, 22.12.03 | Üzenet # 7 |
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Ez már bukott ......... XD
(remélem nem gáz )
|
|
| |
Adam
|
Dátum: Szerda, 2013-03-06, 17.47.23 | Üzenet # 8 |
Mármint oda érkezési sorrendben XD
Hozzáadva (2013-03-06, 17.47.23) --------------------------------------------- A történetet lezárom, egy befejezéssel, amit Itt találhattok meg.
Köszi mindenkinek aki részt vett benne :-p
--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader --My Twitter page - @ArbiterCross --Adam J Cross - DeviantArt Page
Az üzenetet módosította Adam - Szerda, 2013-03-06, 17.47.58 |
|
| |