Hozzáadva (2013-04-05, 15.27.59)
---------------------------------------------
Idézet
A visszatérésem..
Háborúk éveit ,éljük de lehet benne világosság is..visszatérésem, a Federációba gyors és alapos volt.. a Vortex kisebb bal lövése után,úgy éreztem hogy nincs értelme tovább harcolnom a Federációért,úgy hogy a kapitányom a régi kapitányom teljesen feladta a küzdelmet..csak másodlagos voltam,egész életemben de hirtelen valami fényesség kezdett a szemem előtt fel világosodni..az pedig a visszatérésem volt..éreztem hogy szükség van rám...mint régen most is küzdök..de most nem, a semmibe ütök hanem egy új világért amiben én hozom meg majd a világosságot ,olyan emberekért akik tesznek is valamit a Federációért olyanokért akik megérdemlik ,azt hogy a hazánkat szolgálják és nem pedig olyanok akik,csak meg ijednek gyáván mint a volt kapitányom..én az emberekért harcolok..mert mi vagyunk az emberek,nem pedig holmi ijedt férgek a sarokba..aki meg ijed..az nem igazi Federációs tiszt..aki ijedt az fél..aki fél az pedig szánalmas..és nem büszke a fajára..de én..büszke vagyok..ezért tértem vissza . U.S.S.Archer-D tudományos főtisztje lettem ,és én lettem a Federáció legepikusabb,tudományos főtisztje..soha nem térek meg a behódolóknak és mindig a kezemen a szívem sorsa,hogy mit akarok.. mert egy jobb ember lettem egy új aki ,tiszteli és megvédi azt akitől származik..mert mi vagyunk az emberek..
Hozzáadva (2014-09-06, 16.55.54)
---------------------------------------------
Idézet
A szakadárok
új besorolás:Vezető helyettes
Mi után a hajómról elküldtek úgy éreztem hogy nincs sok értelme a Csillagflotta mellet àlnom mert nem kelletem sehová sem így el vesztettem a hitem az egész Federációval kapcsolatban.így hónapok teltek el úgy hogy nem dolgoztam egyik félnek sem,majd csatlakoztam egy csapathoz aminek Chris volt a vezetője,se Federáció se semmi csak a saját érdekünk számított ezek után.