Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nubet, Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » William Hildson (~Adatlap~)
William Hildson
WHild
Dátum: Szombat, 2014-09-06, 16.55.54 | Üzenet # 1
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban


Hozzáadva (2013-04-05, 15.27.59)
---------------------------------------------
Idézet
A visszatérésem..

Háborúk éveit ,éljük de   lehet benne világosság is..visszatérésem, a Federációba  gyors és alapos volt.. a  Vortex kisebb bal lövése után,úgy éreztem hogy  nincs értelme tovább harcolnom  a Federációért,úgy hogy   a kapitányom   a régi kapitányom teljesen feladta  a küzdelmet..csak másodlagos voltam,egész életemben de  hirtelen valami fényesség kezdett  a szemem előtt fel világosodni..az pedig  a visszatérésem volt..éreztem hogy szükség van rám...mint régen most is küzdök..de  most nem, a semmibe  ütök hanem egy új világért amiben  én hozom meg majd  a világosságot ,olyan emberekért akik tesznek is valamit a Federációért olyanokért akik megérdemlik ,azt hogy   a hazánkat szolgálják és  nem pedig olyanok akik,csak meg ijednek gyáván mint a volt kapitányom..én az emberekért harcolok..mert mi vagyunk az emberek,nem pedig holmi ijedt  férgek  a sarokba..aki meg ijed..az nem igazi Federációs tiszt..aki ijedt az fél..aki fél az pedig  szánalmas..és nem büszke  a fajára..de én..büszke vagyok..ezért tértem vissza . U.S.S.Archer-D tudományos főtisztje lettem ,és én lettem a Federáció legepikusabb,tudományos főtisztje..soha nem térek meg  a behódolóknak és  mindig a  kezemen a szívem sorsa,hogy  mit akarok..  mert egy jobb ember lettem egy új aki ,tiszteli és megvédi azt akitől származik..mert mi vagyunk az emberek..


Hozzáadva (2014-09-06, 16.55.54)
---------------------------------------------
Idézet


A szakadárok

új besorolás:Vezető helyettes

Mi után a hajómról elküldtek úgy éreztem hogy nincs sok értelme a Csillagflotta mellet àlnom mert nem kelletem sehová sem így el vesztettem a hitem az egész Federációval kapcsolatban.így hónapok teltek el úgy hogy nem dolgoztam egyik félnek sem,majd csatlakoztam egy csapathoz aminek Chris volt a vezetője,se Federáció se semmi csak a saját érdekünk számított ezek után.


"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)


Az üzenetet módosította WHild - Szombat, 2014-09-06, 16.56.17
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » William Hildson (~Adatlap~)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: