Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nubet, Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Oliver Lloyd
Oliver Lloyd
Lloyd
Dátum: Hétfő, 2013-04-22, 19.11.57 | Üzenet # 1
U.S.S.Endeavour Kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 43
Kitüntetések: 3
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Személyes akta

Neve: Oliver Ealdwine-Lloyd
Faja: Ember
Neme: Férfi
Kora: 45 év
Anyja: Zeo Ealdwine / Kapitány T Meghalt 68 évesen T /
Apja: Horatio Lloyd /Admirális/ / T Meghalt 70 évesen T /
Testvére: Nincs
Született: 2757 Szeptember 14.
Hajszíne: Szőke
Szemszíne: Kék
Magassága: 179 cm.

Családi állapota: Egyedül álló

Csillagflotta tiszt. Regisztrációs szám 48.05/Alpha vörös
Jelenlegi szolgálati helye: Uss Endeavour
Rangja: Sorhajókapitány
Posztja: Parancsnoki
Végzettsége:  Kormányos, jogi ismeretek, pszichológia, némi alapfokú elsősegély nyújtás.

Pszichológiai leírása:
" Nyugodt, kiegyensúlyozott alkat, ugyanakkor rugalmasan kezeli a szabályokat és néha szemtelen. Kedves ember de nem túl bőbeszédű. Az érzelmeit nem mindig fejezi ki. A tettek embere olykor. "

Orvosi jellemzés: 
Vércsoport: A+
Pszichológiai jellemzés: Megfelelő
Általános egészségi állapot: Karban tartva
Betegségek v.más: Ismeretlen idegen kórokozó (A tüdőt támadja) - karban tartva, kezelhetetlen. 

Háttér történet:

" Egy eldugott határ menti kolónián születtem- nem nagy szám.
Szüleim csillagflotta tisztek voltak és nem sok idejük maradt velem foglalkozni. Mikor hat éves lettem beirattak a a helyi általános iskolába. Sok gond adódott velem mert gyakran verekedtem.. kövér kölyök voltam aki mindenkit lenyom..
Emlékszem úgy 14 lehettem mikor elloptam egy kompot. Nem értettem hozzá, főleg hogy mit kell vele csinálni ezért jól le is zuhantam vele. Nem tartom nagyon felelősségteljes dolognak igaz soha nem is vágytam nagy felelősségre.
Aztán elszálltak azok az idők és el kellett döntenem mit kívánok tenni az életemmel. Úgy gondoltam pilóta leszek - a kompos incidensre vissza gondolva így beiratkoztam az akadémiára. Csillagflotta.

Úgy gondoltam könnyű lesz.
Elköltöztem otthonról, koleszba mentem, lefogytam. Új élet.. új szabályok. Nem gondoltam hogy nem játék az élet és hogy majd bizonyítja is nekem. Ekkor 16 voltam, és fogalmam nem volt arról hogy a Csillagflotta nem gyerekeknek való.
" Úgy éreztem, arra szán a sors, hogy a belső sávban robogjak, de arról már közel sem voltam meggyőződve, hogy tényleg én kezelem a kormányt."
Rögtön ez az idézet jutott eszembe Kenneth Rijock -tól mikor az első pilóta leckémet vettem. Azt... nos, semmihez nem tudnám fogni. A tanárom egy tellarit, Harral figyelmeztetett hogy jó pilóta lennék ha nem káromkodnék annyit miközben vezetek.
És később ezt be is tartottam.

Zászlós lettem, húsz évesen.
Kerek szám volt apám szerzett nekem egy régi kompot, bár nem tudtam rajta szinte semmit csinálni mert annyi dolgom volt. Az ő hajójára osztottak be..akkoriban volt kapitány a Uss Tristarron.
Hatalmas egy bárka volt, bár így utólag csak bárka... egy Nebula osztályú hajó volt amivel gyakran keveredtünk furcsa helyzetekbe. Bevallom tanulságos időszakom volt, de tovább képeztem magamat. Nem akartam néma maradni diplomáciai helyzetben, tanulni akartam.
Később hadnagy lettem, és átkerültem az Arch-ra. Egy Sovereginre.
Kemény évek voltak. De még mindig könnyebbek mint a mostaniak. Az Arch jó hajó volt, a kapitányom büszke volt rám és így léptettek elő parancsnok-helyettessé. Mindenem meg volt de hiányzott valami az életemből... egy társ.
Valahogy soha nem jött össze ez sem.. mindig csak álmodoztam, tanultam és meg akartam felelni az elvárásoknak és a végén hiába akartam volna bármennyire is: egyedül maradtam. Nagyából ez igaz a mai hétköznapjaimra is. A magánéletben nem vagyok jó.
A Uss Arch egy jó és biztonságos hajó volt, imádtam irányítani de jöttek azok az idők amikor hiába próbálkoztam elvesztünk. A hajót evakuálni kellett egy Klingon támadás miatt. Emlékszem minden lángokban állt... betörtek de mi hiába evakuáltunk.. a hajó megsemmisült.
Két hétig voltunk a mentőkabinokban. A levegő fogyott. Versenyt űztünk az idővel.. de mi nyertünk- túléltük. Az Achilles -nem.  De sikeresen újraélesztettem Liz Masont és Robert Howlert.
Ezért elő is léptettek, és Liz végre felfigyelt rám. Látta bennem a férfit nem csak a rangot.
Új hetek jöttek, és én voltam a legboldogabb ember a világon. Elvittem Lizt kirándulni a Földre- megmutattam szinte mindent. Boldogak voltunk.
Az új rangom, és lakásom New Yorkban felvillanyzott. Arrogáns lettem, beképzelt hogy 28 évesen mindezt elértem. Nem vettem észre hogy Liz ezt nem kedveli. Nem vettem észre.. és ő elhagyott.
Mikor beláttam hogy elhagyott szétvertem a kabinom. Lefokoztak.

A nagy pofám eltörlődött mikor kitettek 28 évesen a Uss Arhitechről vissza a parancsnokság bázisára, az Egyes űrbázisra. Unalmas parancsnok-helyettesi hetek következtek mikor a Uss Missuri érkezett be. A hajóra kellett egy parancsnok, egy kormányos.
Mivel egy Contitutionról volt szó nem akartam menni... gyerekesen félre söpörtem a lehetőséget.
Így utólag nem is bánom Nancy Brigonnal úgyse jöttem volna ki. Az a nő egy hárpia.
30 évesen fogadtam végül el a Uss Ukraina a posztot. A hajó egy Nebula osztály volt, épp mint az ősidőkben de kezdtem megbuggyanni a bázison.
A kapitány Clara Seiphen volt. Teljesen elcsavarta a fejem. Megtagadtuk a munka kapcsolatot, a szabályokat és eljegyeztem Clarat.
Két évig együtt voltunk.. majd jött az Argelius-incidens. És véget ért a boldogságom.
Az Ukraina az Argelius-szektorba keveredett ahhol Quwerreriaiak leptek meg minket. Az egész úgy kezdődött hogy a kolóniára osztottak be minket, védenünk kellett. A hajó a lassú fordulása miatt percek alatt szinte darabokra hullt. Lángok lepték el a hidat, folyt a plazmánk.. több volt a halott mint a sérült... A kapitány.. Clara meghalt...
Én lettem a kapitány... parancsba adtam az evakulációt...
De átsugráoztak...futottam, majd parancsba adtam a híd lezárását...de kevesen voltunk.. betörtek...leütöttek és többre nem emlékeztem.. semmire. .. semmire...
Mikor felkeltem előléptettek.. de Clara meghalt... és a tudatomra adták az orvosok hogy valamilyen ismeretlen vírus dúl a szervezetemben amit gyógyszerrel vissza lehet fogni...

Leszereltem.
Nem akartam vissza menni ezek után. Ideges voltam a világra, a flottára.. egyszóval mindenkire. Nem tartottam igazságosnak a helyzetet.. hogy elvesztettem Clarat. Csak ültem és lógattam a lábam két hosszú évig. Kapitány voltam de hajó nélkül, bátorság és bizalom nélkül és még ma sem tartom magamat bátor embernek.

Aztán végül is elfogadtam a Uss Maybournet.
Saladin osztály. Ncc- 2036-A. Kapitányi rangban. Az első hajóm volt. Gyönyörű volt. Kicsit, régi de gyönyörű. Első utunk a Celastie rendszer volt. Emlékszem amikor megkerültük a bolygót, hogy mennyire tetszett a csillagok melyek úgy ragyogtak akár a gyémánt.
A legénységem kifogástalan volt. Egytől egyig olyan tisztek akik példásak. Még a zászlósok is.
Egészen 40 éves koromig ez a hajó volt a mindenem. Nem akartam senkit sem, mert a rangomban hittem. És megnyugodtam. Elfogadtam a Maybournet, beletörődtem a helyzetbe a minden napok folyamatos pörgésébe. Többször is megszegtem a szabályokat vagy túl rugalmasan kezeltem őket.
Utáltam az orvosokat de soha nem adtam szót ennek.  Azt hiszem.. megöregedtem. De lehet nem.. nem csak a huszasoké a világ elvégre.

41 éves voltam mikor előléptettek.
A Maybournet kivonták a forgalomból-idős volt. Vissza vonultam. Lehiggadtam.
Egy darabig. Jó hosszú darabig. Megműtöttek, nem is akartam vissza menni miközben mindenki meghalt körülöttem. Egyedül maradtam mint az ujam hegye. De beletörődtem. 

43 voltam mikor felkértek az  Endeavour parancsnoklására. 
Olyan indokokat hoztak aminek nem tudtam nem-et mondani. Hogy az apám segített a tervezésében....
Így újra vissza tértem a flottába mint aktív tiszt, és újra jó legénységet kaptam: olyan tiszteket mint például Randy Harris.
Fel sem tudom fogni hogy ilyen hamar elszálltak az évek és mennyit változtak. De semmi nem tűnt el belőlem nyomtalanul. "

O. Ealdwine-Lloyd 2802. Uss Endeavour személyes napló.


" A Sors rendez, sodor, leginkább embereket az életedbe anélkül, hogy azt kérned kellene. Hagyd, hogy tegye a dolgát, mert így még mindig okozhat meglepetéseket - és hidd el, imádni fogod."


Az üzenetet módosította Lloyd - Hétfő, 2013-04-22, 19.41.25
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Hétfő, 2013-04-22, 20.00.27 | Üzenet # 2
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elfogadva

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Oliver Lloyd
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: