Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nubet, Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Jason Remy Relson (karakteri adatlap)
Jason Remy Relson
JasonRemyRelson
Dátum: Kedd, 2013-08-20, 20.28.00 | Üzenet # 1
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Név: Jason Remy Relson
Kor: 35
Faj: Ember
Nem: Férfi

Kinézet:
Hajszín:Fekete haj
Szemszín:Zöld

Egyedülálló
Családja:
Anyja: Ismeretlen
Apja: Ismeretlen
Testvérei: Nincs
Születési hely: Regulus kolónia (valójában  Ismeretlen)

Rang: Ezredes/veterán
Poszt: Frontspecialista/Időügynök
Szolgálati hely: Változó

Jellem:
-acél idegű
-kimért
-ember központú
-barátkozó jellemű

Előtörténet:
Regulus kólónián nőt fel ,nem ismerte  az igazi szüleit.Egy ismeretlen konfigurációjú kompon találták meg,nevelő szülei voltak  a későbbiekben.Van egy ismeretlen DNS szekvenszer, a testében amiben minden fajból van egy  rész  a vérében elrejtve egy kódolt DNS láncrendszer alrészében.Ezt még nem igazán fedezték fel  a tudósok és  az orvosok sem,csak akkor amikor   a  katonaságba  belépett 20 éves korában,kemény kiképzések és  orvosi  vizsgálatok árán kiderült hogy  a  DNS-e  multifázis alapú ,azaz minden  fajból származik DNS a  lánrendszerében elrejtve. A  katonaság ezért nem fogadta  el  a felvételét és  vissza  utasították..

1 éves  tengődés után, a Csillagflottához csatlakozott ahol kitűnő átlaga  miatt  a  katonaság is újból érdeklődni kívánkozott felőle,Jason  mindig is   a katonaság pályát szerette volna válalni ,főként a  nevelő szülője hatása  miatt aki katona volt és  Jason 10 éves korában az életét vesztette  , a  nevelőszülei házában  a  támadók Cardassziai-ak voltak  "szabad út" ,pártiak voltak akik a  háborút és  a  harcokat vallották ...Jason nehezen dolgozta ezt fel,és  ennek  a hatására  a  katonaságot pályázta meg  másodszorra is  ahol már  rögtön fel is veszik.

5 év múlva  ,már  több fronton szolgált kezdve  a  Klingontól egészen  az áttört Borg határokon is .  A  védelmi flottának ekkor  segít   de  egy áruló  a védelmi flottából ,aki  a 31 -es szekciónak dolgozott túl terheli Jason agyát  egy  Romulán  agyszondával,Jason agya  leáll ekkor és  mindenki azt hitte hogy meghal...de  pár perccel ekkora  már  fel éled,amit az orvosok nem tudnak sehogy-sem bizonyítani..

1 év múlva  elküldik teljes  orvosi vizsgálatra,és  felboncolni szerették volna  de  az akkori  barátnője  aki orvos-katona volt megvédte  őt és  lebeszélte az apját  aki a  védelmi miniszter  volt akkoriban arról hogy  bármiféle műtétet csináljanak a  férfin.Később  Jason barátnője  ,R'vek  öngyilkos  lesz egy fálj miatt amiről kiderül hogy sokban köze van  Jason-höz,főként a  DNS-szekvenszerről írnak benne..amikor ezt a  fáljt megszerzi egy lopott bázisról  Jason ,üldözni kezdik majd  2 hónapos bújkálás után  a Bólián rengetekben ,kapják el  Jason-t a lopott fálj-al együtt.

2 év múltán

Jason felmentő vádakat kap mivel kényszer munkára és börtönre ítélték,de  mivel a  Csillagflotta rájött  a lopott fálj jelentőségére  ,így   a védelmi minisztert aki a támadást intézte  Jason ellen és ezzel megszegtek minden  emberi jogot,le váltják majd  Jason-t vissza  helyeztetik az egyik közelben lévő katonai hajóra  a  Helios-ra.

30 évesen

Jason újabb bevetésen ,és  egyre több front védő  küldetésen vesz részt .A  fáljról amiért majd hogy nem kivégeztett az előző védelmi miniszter  ,arról kiderült hogy  csak egy másolat volt és az eredetit megsemmisítették..a  Csillagflotta  bevallotta  hogy  a  fáljban mi is van..úgy tűnt hogy  Jason DNS-e  sok betegségre és  temérdek  új gyógyszernek  a megmentője lehet , de   a DNS-ből nem lehet kivonni mintát mert  a tudósok és az orvosik szerint is az egyed halálát okozta volna..úgy tűnt jason ex barátnője ezért lett öngyilkos mert az apjától kapott egyenesen parancsot   a likvidálásra ..
Jason ennek a tudatában,teljesen bele vetette magát a  temérdek munkába ,és  feladatokba  nem túl beszédes  oldalát mutatta  a  küldetéseknek így  ,de megpróbált segíteni  a legtöbb fronton. A Csillagflotta ezek után is megfigyeli őt titokban.

35 évesen

Sok küldetés,bevetés,front védelem és  katonai  küldetésen van túl Jason .Úgy érzi hogy az  új ellenséges támadó fajok ellen most nagy szüksége van  épp rá ezért,mint front specialta sok katonai küldetésre és helyre vállalkozik egyaránt.

Időügynökként

Jason egyik fő feladata hogy az időben rendet tegyen,ezt tudta  akkora is amikor idő ügynöknek állt ...mint Csillagflotta és katona is tudta hogy nem szabad bele avatkoznia a temporális zónákba  de  azt is tudta hogy több olyan idegen faj van akik időháborút akarnak nyitni illetve zavart okozhatnak az idő folyamatba..ezért mindent  elkövet Relson ezredes hogy ő és a csillaghajója  megpróbálják a legtöbb idő fenyegetést mint pl az Ultimatet is elhárítani.

Ultimate Háború

Az Ultimate faj először egy időbeli támadást az idő vortexen át keresztül kezdték el majd  már a  megkötött idősíkban indítottak háborút de  szerencsére több éves háború után sikerült teljesen vissza szorítani az Ultimate  támadást viszont Clifford Sequoia hibája miatt az idő megváltozott így az egész faj kitörlődött az időből ..Jason az előző időügynök és kapitány hibáit próbálja évekig kijavítani amit az idősíkban okozott..

A Querreriai háború

A Querreriai háborúban ,nagy szolgálatot tett évekig harcolt az ellenség ellen nehéz helyzetekben is megállta  a helyét ,a  Csillagflotta egyik legnagyobb érdemét kapta  a többszörös Querreriai védelem miatt a Defenders érdemrendet is  kiérdemelte ,Hutchinson admirális és Nubet admirális több mint 10 x er   tüntették ki . Több taktikai előnyt szerzett  a csillagflottának,rengeteg hadászati és  stratégiai mozdulat  a nevéhez köthető...a  Querreriai háborúban a neve  már  legenda képen csengett , a katonák és a  Csillagflottások körében is..Relson így  lett katonából-legenda később pedig példakép több ember szemében is..

Querreriai háború vége-béke idő

A Querreriai háború vége után ,Relsonak köszönhetően  a  Querreriaiak teljesen leszerelik az összes ellenséges támadó egységüket és később a Csillagflottához csatlakoznak. Jason megmutatta a  Querreriaknak ,hogy többet érhet egy  pontos  stratégiai célpont bevevése mint a hosszú háború....igaz hogy a Querreriai ellen harcolt csata így is elnyúlt több évre  és ezzel az eddigi leghosszabb ellenséges frontnak vehető be a  Querreriai front volt ,de  így is sikeresen zárták le a  harcokat. Corina Howel ezredes az egyedüli olyan ember maradt akivel személyi kapcsolata alakult ki a háború után .


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2013-08-20, 20.36.55 | Üzenet # 2
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Perfect! (: :)

ELFOGADVA!




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Jason Remy Relson (karakteri adatlap)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: