Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nubet, Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Kaeso Thiriel (Kaeso Thiriel)
Kaeso Thiriel
KaesoThiriel
Dátum: Szerda, 2014-07-02, 19.53.28 | Üzenet # 1
Voin Alpha (szakadár)-Kleitos Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 13
Kitüntetések: 2
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
Név: Kaeso Thiriel
Kor: 82 év 
Nem: Férfi 

Faj: Voin Alpha (szakadár)
Szolgálati hely: Kleitos/ Kapitány 

Külső: 176 cm, fekete haj, fekete szem, néha fekete  maszk ami eltakarja  a száját és az arcát kivéve a  szemét. 

Harci fegyverek: Két Voin mester kard ,kisebb lő fegyverek,mesterlövész puskák

Születési hely:Külső "város"

Apja:Wolius Thiriel
Anyja:Laftye Veronous (Később szakadár  vezető 1 évig )

Előtörténet:

Apja fél testvérétől külön nevelte fel . 15 évesen találkozott Scea Dárius-al először,az apja megpróbálta külön tartani és nevelni őket de  úgy tűnt hogy  ezt nem bírta  sokáig mivel később Kaeso anyjának  a halála után,az apja  a  saját  lakórészükbe  költöztette  őt. Az apja már  10 évesen  tanította  Voin harcművészetekre  mint például a  Kenstuaki és  a Blazzer harcművészetre is. 15 éves korára már  mester lett  a harcművészetből és  apja csak ekkor  vallota be  neki hogy,Scea Dárius   a fél testvére. Kaeso ezt nem akarta  elfogadni ,mivel  úgy érezte hogy csak másodrangú lett  a fél testvére mellett..az utcán ahányszor végig ment csak lenézést és  megvetést kapott mivel,egyik klánhoz sem tartozott....
Kaeso egyben itt utálta meg de egyben itt is  kedvelte meg a  fél testvérét Scea-át. Apja  állandóan verte őket és  kínozta  ,de  Kaeso úgy érezte  hogy  az apja még mindig ugyan az...még mindig szerette  az apját ,mivel családja  nem igazán volt sőt klánja  sem ahová vissza mehetne  így  úgy érezte  hogy azt kell tenni amit az apja mondd. Az apja pedig szép lassan már  születésénél kezdve  katonát forgácsolt belőle..több évig amíg nem lett 30 éves  csatákon vett részt és  több T'zzanok elleni csatát is megnyert ,de  ekkor sem  fogadta be  egyik Voin klán sem..így  az apjuk halála után  ,elköltözött ...Kaeso apja halálát  mindig Scea-ra fogdta  mivel ő nem szólt bele így  a hagyományok szerint azt jelenti hogy hagyta  az apjukat meghalni...Scea is később el költözött ,de  ő a katonaságban  folytatta  a  további munkáját amíg Kaeso ,több olyan klánnak segített akik épp egy másik klánt akartak ki írtani..egy fajta ,bérgyilkos  szerepet vett át ami később egészen bele égette magát  a személyiségébe...később pedig,nem érdekelte   a loyalitás fogalma vagy épp  a becsület..úgy érezte  hogy  mind meg kell fizetnie  azoknak akik,gyengék vagy éppen  a másikat  bántalmazzák..mind kettő oldalt támogatta olykor de néha egyiket sem ,vagy valamikor a  megbízóit ölte  meg . Szakadárként ,segített  a  Voin milíciának is  de  egyben  ellenük si harcolt....Kaeso mivel páratlan harci képességekkel rendelkezik,így  könnyedén ölte meg az ellenségeit és  utána  nevette ki őket ...Kaeso fő ellensége  pedig Scea lett ,aki annyira  bele itta  magát  a szívébe  hogy  csak  a  bosszú és a  vérontás  hajtotta csak.A Csillagflotta -Voin szövetségben egyszerre  mindegyik oldal ellen harcolt,a  Querreriai erők ellen ugyan úgy harcolt mint  a  Csillagflotta vagy  a  Voin...ezért egy évvel később az első hullám után,a  Csillagflotta  elkapatta egy  hadsereggel majd  bezáratták egy  szupercellába  ami  60 ezer méterrel a  föld alatt helyezkedett el az egyik aszteroida mezőben pont a  legelső aszteroidában.Ez az aszteroida  zóna ,a  Klingon-Csillagflotta  határon található.

Különleges képesség:

Kaeso-t 24 éves korában elkapta  a  T'zzanok egyik tudósa  és  kísérleteket folytatott rajta  1 évig,itt tanulta  meg használni az új képességét amit  egy  T'zzan belső szerv műtéti beavatkozása  miatt szerzett meg...ez a  szerv,teljesen átalakítja  a belső  energiát úgy hogy  mozgatni tudjon vele  tárgyakat az egyed ,viszont erős mellék hatása is  van mint például  a egy nappal rá émelység vagy éppen  a vérző orr.Ezért különféle gyógy kivonatokat szedd rá amik illegálisak   a legtöbb rendszerben ,még pedig a  ketracel-B-t.Ez  a  B változata   a ketracel-nek ami visszafogja   a  legtöbb betegség vagy fájdalmat  a  testben.Limitált számban lehet csak kapni.

Voin csatahajó(Kleitos )

Kaeso több évig tanulta  a  Voin  katonaságban az összes  rangot,a  legtöbb hadi gyakorlatban  nagy előnnyel az első lett. Amikor kapitány lett a  Voin flottában,egy régi leszerelt csatahajót kapott amit Kleitos névre nevezett el..ez az egyetlen olyan megmaradt  Voin csatahajó amin még mindig a nagy hatótávolságú porlasztó ágyúk vannak be szerelve,ezen kívül  a pajzsa  körübelül egy  régi Csillagflotta Galaxy osztályénak felel meg  viszont  a burkolata  teljes irdiumból készült.

A lázadás:
Kaeso-t mi után el kapták ,később  a  hajója és  a szakadár legénysége  szabadította ki  a börtönéből.

Fejlesztések:
Több szétbontott Querreriai alkatrészt sikerült felhasználni de  csak lényegében egy  olyan volt amit sikeresen használnak csatában az pedig  a két rétegű pajzs volt.Ezen kívül ,lopott Csillagflotta torpedókat és phaser rendszereket is használnak.
 
Jellem: Magának való, titkolódzó,okos, néha cinikus,  hirtelen haragú, merev ,gyilkos hajlam,előre gondolkodó,szóba áll mindenkivel,gyorsan tanul,forró fejű,szereti  a  brutális kivégzéseket 

Egyéb:

Könnyen tájékozódik de ultra érzékeny  a zajokra.

Sérülések:
több sérülés a  nyakán és  a vállán
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2014-07-02, 20.19.53 | Üzenet # 2
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
ELFOGADVA



A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Kaeso Thiriel (Kaeso Thiriel)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: