Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nubet, Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Trisha Lis Vasquez
Trisha Lis Vasquez
TrishaVasquez
Dátum: Péntek, 2016-12-09, 19.43.30 | Üzenet # 1
Kezdő
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 3
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Név: Trisha Lis Vasquez
Kor: 36 év
Rang: Parancsnok-helyettes
Poszt: Hírszerző tiszt, hírszerző (Titokban azonban a 31es szekció aktív tagja )
Szolgálati hely: Deep Space 10 állomás
Faj: Ember/ Betazoid hibrid
Nem: Nő
Küllem leírása/Kinézet: : Barnás, bőr, sötétbarna szem, fekete haj, 170 cm
Család: Családját még kiskorában baleset érte így egyedül maradt. Testvére Mara a Csillagflotta aktív tagja viszont évek óta nem látta őt. 
Szolgálati hely: Deep Space 10 (Egykori Empok nor kardassziai bázis)
Előélet/Előtörténet: Trisha Vasquez a Bétazeden született és egész gyermekkorát ott is töltötte. Apja és anyja kutatótisztek voltak, akik felelőtlen módon a Querreriaiakat tanulmányozták és átszöktek a határon, így meghaltak egy állítólagos balesetben. 
Trisha később nevelőszülőkhöz került. Jelentkezett a Csillagflotta Akadémiára, ahol felvételt nyert. Miután hadnagyi rangot szerzett a Uss Khitomer csillaghajón a hírszerzés bízta meg őt különféle feladatokkal. 
Megriadva a feladattól nehezen ugyan de elfogadta, s letett arról hogy kommunikációs tiszt lesz. Mint Hírszerző rengeteg információt tudott meg az egész szektorban, és a háborúban is sok ellenséges kódot ő tudott megfejteni. Tapasztalatai miatt remek a nyelvérzéke, és jó kódfejtő is. 
Kiterjedt kapcsolati hálózata miatt egyszerűen remek erőforrásnak bizonyult s parancsnok-helyettesi rangban a hírszerzés továbbra is alkalmazta. 
Joe Kerron admirális felfigyelt a tehetségére, s mikor Trisha egy szabályszegésért börtönbe került, cserébe hogy a nőt kijuttatja beszervezte őt a 31 es szekcióba. 
Trish kezdeti félelme hamar elapadt miután kiderült hogy tetszik neki a kémkedés. Sok ideje már nem csinált semmi olyan érdekeset mint amilyen ez volt... 
A harmincegyes nemegy küldetéssel bízta őt meg, s voltak ezek között rizikósabbak is mint például balesetet létrehozni a Khitomeren. Ettől az egy esettől eltekintve Trish soha nem inogott meg a felől hogy a 31esnek igaza van. Mindig a jót látta a szervezetbe, szinte lebeszélhetetlenül.

Évekkel később küldte őt az admirális hogy menjen a Szakadárok által létrehozott "halálzónába". A 31es fel akarta számolni a szakadárokat olyan gyorsan amilyen gyorsan csak ez lehetséges lett volna.
Trish dolga így nem volt más mint beépülni a szakadárok közé és folyamatosan szabotálni vagy egy olyan vírust szétterjeszteni ami a szakdárok hajóit esetleg megbéníthatta volna...
Trish itt találkozott először leendő csapattársaival.
Később persze a Deep Space 10 re vezényelték, mivel felkeltette a 31 es vezetését Daniel Drews kapitány. Kíváncsiak voltak rá hogy a kapitány mennyire befolyásolható.  
Egyéb:(Hobby stb): Régi könyvek olvasása, és a Tholian holopragram amiben egy kolóniát kell megvédeni a Tholiánok ellen. 
Jelleme : (Nem kötelező de ajánlott )

Karakter kép  http://www.abc.es/Media/201502/05/patricia-velasquez--644x362.jpg

Példa hsz:
Csak arra várt hogy végre jelenthessen a szekciónak, de mégsem tette. 
Túl veszélyes lett volna. Drews szinte minden kimenő adást figyeltetett a tisztjeivel. Ha ő most küld adást ott mindennek vége. És nem akarta eljátszani sem Drews sem a 31 es bizalmát. A szekció szinte az élete volt, Daniel Drewst meg szinte már kedvelte. HAbár úgy érezte hogy a küldetése mindenképp egy kolonc a nyakában, három hónap alatt azért csak hozzászokott ehhez a helyzethez és az emberekhez is.
Tudta már hogy melyiknek mi a heppje, no meg hogy hogyan néznek egy hírszerzési tisztre.
Mint egy istenre! Annyi névvel a fejében ez nem volt nagyon meglepő.. csak ne gyanakodtak volna ennyire szabotázsra... mindent megkönnyített volna.  

Kiválasztott színész neve:Patricia Velásquez
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Trisha Lis Vasquez
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: