Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nubet, Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Jack Caldrow
Jack Caldrow
JackCaldrow
Dátum: Szerda, 2017-03-29, 21.08.41 | Üzenet # 1
Kezdő
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 1
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Név: Jack Caldrow
Kor: 30 
Rang: Parancsnok
Poszt: Kormányos
Szolgálati hely: Uss Temeraire
Faj: Ember
Nem: Férfi
Küllem leírása/Kinézet:  Magas, barna szem, barna bőr, fekete haj
Család:  Nem ismerte a szüleit
Szolgálati hely: Uss Temerare
Előélet/Előtörténet:  
Jack Caldrow Amerikában nőtt fel.
A szüleit soha nem ismerte, így mindent egyedül volt kénytelen megtanulni. Emiatt kissé visszafogott s olykor túlzottan szabálykövető is lett. Talán ez a gyengepontja egyben, hogy nem képes semmit sem rugalmasan kezelni. Persze szüleire nem volt kíváncsi mivel úgy gondolta otthagyták őt magára, úgyhogy nem is keresett utánuk.  
Tizenhat éves korában beiratkozott a Csillagflotta akadémiára, s kormányosa lett a Uss Heatweynek. Mivel ügyes s ambíciózus tiszt volt, hamar haladt felfele a ranglétrán, s hamarosan parancsnokhelyettes lett a Uss Dalián. Ő és Laystrom kapitány ott ismerkedtek meg s hamar kiderült hogy túlzottan vonzódnak egymáshoz. 
Nem sokkal később viszont kénytelenek voltak direkt más hajókra kéretni magukat nehogy azt hidjék hogy kedvez a kapitány Jacknek. Később is tartották ettől független a kapcsolatot, de a kapitány bevetés közben eltűnt a határvidéken mikor kitört a háború. 
Jack ekkor a Harbouron szolgált mint kormányos s ők végezték a keresést de a kapitány és a Uss Tistar soha nem lett meg. Jack ettől független még nem vesztette el a reményt s bízott benne hogy a nő még életben lehet. Jack ezek után megannyi főleg határvédő bevetésen részt vett, és mint kormányos számtalanszor bizonyította hogy remek kiképzést kapott.
Feltalálva a Zetha 11 es manővert megkapta a bátorságérdemrend-kitűntetést.
 Évvel később parancsnokká léptették elő a férfit, és ekkor értesült arról hogy Laura Laystrom kapitány életben van s hazatért San Fransico-ba. A nőt az ellenség foglyul ejtette annak idején mint kiderült és a súlyos traumák miatt emlékezetkiesése lett. Amnéziás volt. 
Kénytelenek voltak újra megismerkedni, és mivel Laura nem lehetett szolgálatban ezért Jack fél évig csak vele volt. Végül eljegyezte őt, majd visszatért aktív szolgálatba.
Arms Hidgon kapitány ezek után kereste őt meg, s csatlakozott a Temeraire legénységéhez. 

Egyéb:(Hobby stb): Futás (gyakran még holoszimulációkban is ), biliárd
Jelleme : Szabálykövető, okos, kedves, türelmes

Karakter kép

Példa hsz:
Jack a hídon állt s figyelte a mozgást. 
Nem volt semmi érdekes a képernyőn. Egyenlőre. A Klingonok csak álltak, s figyelték a hajót. A férfi megállt a képernyő előtt azonban, s karba tett kezekkel nézte azt. Jól lehet hogy volt olyan szigorú hogy képes volt ölni a tekintetével most mégsem kívánt volna egy kisebb csatát a Klingonok és a Temeraire között. 
Tudta hogy akikkel szemben állnak, Thwieren kapitány nem megy kicsibe. A Klingonok lépéselőnyben voltak tagadhatatlanul, de mégsem mozdultak. Sőt ami azt illeti nem is kommunikáltak. Csak fenyegetően néztek maguk elé mintha soha nem akarnának megmozdulni... mintha csak dőtlen időkig kővédermedtek volna. 
- Nem tetszik ez nekem. - Mondta halkan maga elé végül a parancsnok. - Vajon mit forgathat a furcsa agyában ez a Klingon.. - Pillantott el végül a föld felé. 

Kiválasztott színész neve: Jessie User
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Karakterek -Adatlapok-Személyes adatbázis » Jack Caldrow
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: