Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Royal » 5-ös szint
5-ös szint
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2014-08-02, 20.32.20 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Royal"

Miután Nubet admirális   kiadta a parancsokat, a hajó főtiszti kara és legénysége megkezdte a feladatát. 
Az admirális, és James az egyik ismeretlen folyosó szakaszhoz indultak egy csapattal, az ötös szinthez.
A folyosó - Bruke parancsnok folyosójával ellentétben - barátságos volt, enyhe kék fényt árasztott két oldala felől. 

Nubet miközben óvatosan előre mentek elmondta hogy a flotta egyenlőre egy hidat, (taktikai hidat feltételezhetően ) gépházt, két tárgyalót, két hídroponikát és egy rakat szállást talált- vagyis szállásnak tűnő kabinokat.

Azt is mondta hogy a fordításokkal szinte sehogy sem állnak egyenlőre, és az idegenek nagyon sok eszközt is hagytak... de egyenlőre nincs gyengélkedő.
Ekkor megálltak egy ajtó előtt, mely zárva volt:  Nubet választhatott; vagy kommunikátoron rákérdez a tudományos tiszt-re, hogy mi Bruke javaslata ezzel kapcsolatban, vagy megpróbálnak kitalálni valamit..

(Nubet- James- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Hétfő, 2014-08-04, 12.55.27 | Üzenet # 2
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogy végig haladtunk néhány szinten arra gondoltam,hogy jobb lenne minél alaposabban körbe járni a területeket mert ,találhatunk olyan eszközöket is amiket mondjuk fel is használhatunk .Így is lett,nem sok idő telt el de már úgy tűnt hogy egy barátságosnak tűnő folyosón végig haladva ,jutottunk ki egy másikba amiből több kisebb rész nyílt ki úgy tűnt hogy ez valamiféle legénységi szállás lehetett vagy ,valami hasonló.

-Szét szóródni.

Szóltam oda a mellettem, álló embereimre majd ahogy közelebb léptem találtam néhány eszközt úgy tűnt hogy nem ismerősek senkinek sem a működési elvei így inkább ,rá kérdeztem a parancsnokomnál hogy mi az ábra náluk .

-Itt Throvson..a másik csapatnak..úgy tűnt hogy jó néhány eszközt félre hagyhattak akik itt voltak..még nem jöttünk rá hogy mik ezek de elővigyázatosságot ajánlok és ha találtok bármit,azt ne piszkáljátok csak tegyétek el aztán utána jöhet a ki elemzése...különben itt minden nyugis..nálatok?...vége..

Tartottam el magamtól a kommunikátort ,ami most a kezemen lévő eszközön volt majd ahogy vártam a választ ,az össze gyűjtött eszközöket le hajolva próbáltam ki elemezni a tricorderemmel,de ilyen technikát nem igazán láttam még soha. Úgy tűnt hogy a tudósaink rögtön rá is vetették magukat az ügyre.

-Csak a ki induló bázis résznél..

Szóltam az egyik fő tudományos tisztnek,majd megvártam amíg el teszik az eszközöket és vártam amíg , mindenki körübelül bemérte a terület nagyságát.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
James
Dátum: Szerda, 2014-09-03, 20.32.11 | Üzenet # 3
Royal csillaghajó főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 149
Kitüntetések: 9
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitányt szorosan követtem ahogy tudtam, és csak hallgattam amit mond. 
" Azt nem gondoltam volna hogy nincs gyengélkedő. Legalább ennyivel könnyebb dolgom lett volna." - Mondtam magamban. Kis hallgatás után viszont megszólaltam: 
- Ne aggódjon kapitány, majd berendezek egy használaton kívüli helyiséget gyengélkedőnek.- Mondtam neki.- Gyengélkedő nélkül semmiképp nem működhet a hajó.- Sóhajtottam.
Közben elég sötét folyosó szakaszokon keltünk át. Lassabbra vettem a tempómat, Throvson kapitányra pillantva.  
- Szóval ez a hajó kész rejtély a számunkra. - Összegeztem.  A kapitány közben rövidet jelentett a másik csapatnak.
Mi megálltunk, akik pedig tudtak trikorderrel szkenneltek.
- Örülök hogy itt lehetek kapitány.- Mondtam halkan, majd én is szkennelésbe kezdtem.



Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál.
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2014-09-18, 21.04.38 | Üzenet # 4
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Uram az ajtót kódos zár védi de rajta vagyunk a megoldáson.- Jelentette Nubetnek az előttük lévő ajtóról az egyik tiszt.
- Nos szerintem a...- Folytatta volna Mr Isidore mikor Nubet kommunikátorába a parancsnok szólalt meg:
"Bruke a kapitánynak. Írják be a kompjúterekbe az ajtóknál, lefele fel zár, huszon négy, lefele, nyit kulcs. Szimbólumos nyitó. Nagy nehezen rájöttem mit jelentenek. Talán mindenhova beválik, Bruke kiszáll.
Nubet megpróbálta a kódot és az működött is.
- A parancsnok mióta nyelvész is uram?- Kérdezte Isidore a nyitott ajtó előtt.


Előttük villágos volt, mindenhonnan éles fehér fények világítottak elvakítva pár másodpercig mindenkit. Nubet óvatosan James-szel, és Isidore-val előre ment.
Odabenn műszerek voltak vizsgáló ágy szerű fém lapokon. A műszerek elég ismeretlen eredetűnek tűntek, senki sem értette egyenlőre hogy mire is szolgálhatnak...
Ekkor Bruke szólalt meg megint az intercommon:
"Találtunk egy.. kettő.. három.. azt mondja, hat kamrát. Jah és bezártak de majd kimenekítem magunkat..Bontom a kapcsolatot..."

(Nubet- James- Dan- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Péntek, 2014-09-19, 19.18.14 | Üzenet # 5
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Több jelentés is érkezett Bruke felől de   a legtöbbet csak megerősíteni tudtam,főleg azt hogy  a  legtöbb panel inkábvb szimbólum alapján működik mint hogy számok vagy  nevezők után...úgy tűnt hogy Bruke  ahhoz képest elég hamar rá jött a mechanikára,bár bíztam benne hogy ő és  Jerry  képesek együtt megoldani  a  többi részt is.Ahogy tovább haladtam,többször is megálltam majd szinte minden,korridor mellet  egy  jó nagy  ívet lehúztam a befordulás miatt,lehet már inkább paranoia  volt de  szerettem a biztonságot és jobban szerettem ha az összes  tisztem ,jól van nem pedig sérült jobban szerettem épségben  látni a fiaimat.Amikor az ötödik sarok után befordultunk,úgy tűnt hogy  nem hiába számolom azokat egyfolytában,mivel a legtöbb szinte  ugyan olyan  hosszúságú és  nagyságú volt még a festésük és  a titán szinük is egyezett. Úgy véltem,ha  számolom azokat ezzel akár  visszafele menetben sokat dobhat  az idő rátán ezért inkább fel is jegyeztem  a tricorderembe  majd memória megőrzésben eltároltam azt és  még hozzá írtam  a fordulások irányát is nehogy eltévedjünk visszafelé mivel hatalmas volt ez a hajó.A legtöbb szinten ,energia ellátás vagy akadozott vagy éppen nem is volt ahol volt ott leginkább halovány fény volt. Ekkor Bruke  jelentkezett be ,és én rögtön válaszoltam is neki.

-Itt Nubet ...köszönjük az információt..

Ekkor  a kód bevétele  után,úgy tűnt sikeres volt az James csinálta  a kódolást én pedig mondtam neki hogy mit csináljon,muszáj volt együtt dolgozni mivel csak így sikerülhetett.

-Bruke !...úgy tűnik sikerült....várom a további fejleményeket ..Nubet kiszáll..

Kinyílt az ajtó ,és nekem nem tűnt túl szivélyesnek  a  terület így  rögtön egy  ökölbe szorított kéz mozgással jeleztem James-nek és még pár  kommandósnak hogy  menjenek előre  ,de úgy tűnt hogy szerencsére  tiszta volt.

-Ez is tiszta!

Szóltam oda  az embereimnek amikor a  szoba rész utolsó részén is bevillágítottam   a  fegyveremen lévő lámpával.Ezek után bele szóltam a  kommunikátoromba:

-Itt az Alpha  csapat úgy tűnik hogy  Zero aktivitás van ...egyenlőre..de úgy tűnik hogy  találtunk valami nagyon érdekeset egyenlőre rá állítottam James-t az ügyre  de még vizsgálja........ez eltarthat pár percig.....addig is önök ne álljnak le  ...haladjanak előre  és a  végén találkozunk...továbbra is  maradjunk kommunikátor kapcsolatba...Nubet kiszáll..

Hátra fordulotam az utolsó szavam után és rá néztem James-re aki épp egy eszköz alatt guggolt. Én is mellé gugoltam  majd oda villágítottam a  lámpával.

-Mi a helyzet?..mit talált? tudjuk hogy mik lehetnek ezek?


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
James
Dátum: Péntek, 2014-09-26, 16.00.43 | Üzenet # 6
Royal csillaghajó főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 149
Kitüntetések: 9
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Pár métert tettünk előre. Mivel majdnem mindenki fegyverrel ment előre, én is elővettem egy sokkoló pisztolyt de nem lépett elő egyetlen szokatlan dolog sem a falak mögül, mint ahogy vártuk is ezt.
- Tudják azért be kell hogy valljam, nem szívesen mennék egyedül végig ilyen sötétben.- Szólaltam meg.- Remélem a gépészek hamarosan változtatnak majd a világítás erősségén. Ez így rémes. Érdekes,de rémes.
Előre mentünk ahol egy kódos ajtót pillantottunk meg. Odamentem, és óvatosan megvizsgáltam a panelt ami mellette volt. Végigtöröltem a kezemet a poros panelon.
- Hát ezt nem értem.- Mondtam fejcsóválva.- Valami idegen nyelven van írva. Akárhogy is nézem én ilyet még nem láttam. Valami ötlet esetleg?- Kérdeztem a többi tisztre pillantva akik közül páran odajöttek hozzám, és nagy szemekkel nézegetni kezdték a panelt. 
- Rajta vagyunk az ügyön.- Mondtam a kapitánynak hátra pillantva rá. Az ég tudja honnan, de Bruke segített ki aki nem sokkal a felszólalásom után szólalt meg. Tájékoztatott minket hogy megfejtette a kódolást. 
- Hát, ügyes ez a parancsnok meg kell hagyni. Nagy, morcos de ügyes.- Állapítottam meg miközben beírtam a kódolást és kinyitódott az ajtó.
- Köszönjük! - Szóltam bele a kommunikátorba. Megálltam a nyitott ajtó előtt és Nubetre néztem. 
- Remélem a parancsnokéknak nem lesz baja. Kicsit aggaszt a jelentés amit leadtak.- Mondtam.
Ez után biccentettem a parancsra és pár tiszttel előre mentem. Odabenn felkapcsolódott a világítás ami valami mozgásérzékelős lehetett. Minden rendben volt, a pár érdekes technológián amik szana szét voltak mindenütt.
- Itt minden okés.- Jelentettem oda a kapitánynak.

Eltettem a pisztolyom és míg Nubet a többiekkel beszélt, az új eszközökhöz mentem. 
Volt jópár érdekesnek és hasznosnak tűnő kacat, így felbátorodva a fényen és a többiek miatt hamar az egyik nagyobb eszköz alá feküdtem hogy jobban szemügyre tudjam venni. Nagyon egy orvosi eszközre hajazott, muszáj volt kiderítenem mi lehet pontosan a feladata. 
- Szerintem ez olyan mint a defibrillátor, de még nem vagyok benne biztos.- Mondtam a kapitányra pillantva.- Dolgozom azon hogy kiderítsem, rajta vagyok.



Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál.
 (HU)
 
DanPierce
Dátum: Vasárnap, 2014-09-28, 17.48.19 | Üzenet # 7
Royal-Tizedes-Fegyvertáros
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Tovább mentünk ,de  nekem nagyon úgy tűnt hogy  tényleg egyedül vagyunk..szerencsére  a  feletteseim mind,ügyeltek arra hogy merre lépnek bár párszor legszívesebben én  szóltam  volna hogy vigyázzanak de  a  szavaim nélkül is tudták hogy merre menjenek. Előre tartottam a tricordert ami a kezemben volt és  a másik fegyver a  nyakamra támasztva  mentem előre.

-Úgy tűnik biztonságos az átmenetel uram.

Szóltam egy nagyobb átkelőnél,aztán egy újabb szobát  találtunk ,Nubet szólt előre hogy  minden sarkot kutassunk előre  így  fel váltva mentünk előre és  néztünk mindent meg.

-Itt minden tiszta uram!

Mondtam Sutherland-nak és  Nubet-nak majd  el tettem a tricorderemet és  hallgatni kezdtem amit Salvador és Nubet mond egymásnak a "beszélőkén".



 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2015-07-19, 16.03.32 | Üzenet # 8
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Isidore ekkor az egyik konzolhoz lépett, mely kissé távolabbra esett a többiektől. James még mindig az eszközöket tanulmányozta, amikor Isidore beszélni kezdett.
" Uram úgy tűnik, hogy ez valami irányítópult.. és.. uram az embereink életjeleit fogom az egyik olyan helyről ami vörös zónában van.. Nem lehet hogy veszélyben vannak és ez valami biztonsági riasztás? Nekem legalább is nagyon úgy tűnik. " -
Fejtette ki. Dan ekkor megerősítette hogy Bruke parancsnokék valóban azon a szinten vannak, és a jelentésük is arra utalt hogy veszélyben vannak. Nubet parancsba adta hogy állítsák le a biztonsági riadót azon a szinten... James is odalépett s Isidoreval együtt kikapcsolták a riadót... nehéz volt, de mégis sikerült.
" Itt Isidore jól vannak? "- Kérdezte kissé aggódva.- "Azt hiszem az ahol önök vannak valahogy kapcsolatban van az orvosi részleggel... a létfenntartó rendszer is. Kicsit más itt a logika mint egy flotta hajón nem? Mindegy.. a kapitány kéreti önöket ide ahol mi vagyunk. Isidore kiszáll. "

Nubet mély lélegzetet véve fordult oda a többiekhez.. ekkor azonban Sithan hadnagy hangja szólalt fel:
" Uram! Hutchinson admirális keresi önt, privát linken. "- Mondta a nő.

( Dan- James- Nubet- Szingularitás)

( MEGJEGYZÉS: Utolsó hszk ehhez a küldetéshez ) 

Hozzáadva (2015-07-19, 16.03.32)
---------------------------------------------
A hajón még megannyi változtatni, állítani való maradt, és felderítetlen részlegekből is annyi volt hogy hetekig el lehettek volna...
Ha még aznap nem kaptak volna üzenetet Hutchinson admirálistól: a flotta végső leszámolást tervezett a Querreriaiak ellen... és minden használható hajót készültségbe rendeltek.
A végső visszaszámlálás a háborúból tehát megkezdődött.

- A "Royal" c. küldetés sikeresen lezárva. -

Folytatása hamarosan...




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Royal » 5-ös szint
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: