Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » 12- es katonai telep
12- es katonai telep
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2012-10-13, 21.43.39 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
2721: A Birodalom új egyenruha stílust vezetett be.
2799: Egy Baird névre hallgató Birodalmi tiszt, nekikezdett érthetetlen, gyalázatos ámokfutásának.


"Tükör, tükör"


A terem csendes volt... a teremben senki nem beszélhetett.
A tárgyalás óhatatlanul megkezdődött amint Blanchard, Kirk kapitányok és Nubet alelnök megérkezett a felső lelátóhoz.
Casson tábornok remegett az idegességtől. Nem elég hogy be kell mutatni ezeket a pojácákat, a statális bíróságnak azonnal dönteni is kell a sorsukról.. különösen Baird sorsáról.. kis idő mulva Munro kapitány is megérkezett.. a hát igen.. a fél szemű kapitány sose volt már a régi.. azok után amiken ő és első tisztje keresztül ment Bairddel.

Mikor végre minden készen állt a terem közepére belökdösték Bairdet, és még négy cimboráját ezzel együtt pedig Casson kezdett el beszélni olyan hangosan hogy a férfi érces hangja betöltötte az egész termet.
" Lázított..." - Nézett az egyikre. - " meglopta társait..." - Kapta a fejét a másikra majd folytatta. - " Elárulta a Birodalmat" - Nézett egy harmadikra, majd legvégül Bairdra ahhol le is ragadt. -
" Hazudott, visszaélt a katonai Querreriai technológiával, tőrbe csalta a saját kapitányát és mind közül a legrosszabb, árulóvá vált... Íme egy igazi hős... hát had gratuláljak önnek hős! Több ezer ember halt meg maga miatt! Mert én nem látok mást mint egy árulót, egy hitvány gyáva férget.. nem igaz... Baird hadnagy?"


( Baird- Kirk - Blake - Genere - Blanchard - Whild - Nubet - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Baird
Dátum: Szombat, 2012-10-13, 21.53.37 | Üzenet # 2
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
*Koszos voltam..inkább mocskos..több helyen sérülések voltak a testemen ..többféle ütés nyomás is volt rajtam ...kicsit szédültem is az idegességtől..és mi közben kiráncigáltak a megörző börtönből..amit én csak kinzó kamrának neveztem el...egy teljes napig csak kínoztak de én nem törtem meg..ahogy át vittek a 12 es katonai telep színhelyén több börtön töltelék is köztük néhány beszervezetemre is rá néztem..közben próbáltam kiszabadulni de jól tudtam hogy ezzel óvatosan kell bánnom mert minden egyes kiszabadulási mozdulat egy sokkolást eredményez az őröknél..talpig vas ruhában voltam amit még azért vettem fel hogy nehogy eltaláljon csata közben az ellenség fegyvere..de hiába volt minden herce hurca megint..egy másodpercre bilincset cseréltek rajtam és a lábamra is egy sokkolható bilincs fejet erősítettek rá...bedobtak ahova kellet mennem és közben egyszer út közben meg is sokkoltak..fel álltam a földről majd köptem egyet a földre és hallgattam a sok arrogáns gyilkost..majd a végén amikor kérdezet valamit amit nem hallotam csak egy hosszú mosolygást vágtam az arcomon ahogy fel néztem a bíroságra és a sok gyilkosra...és csak tovább mosolyogtam megállás nélkül..inkább ez olyan cinikus viccnek szántam mert lassan azt sem tudtam hogy hol vagyok*

"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang



Az üzenetet módosította Baird - Szombat, 2012-10-13, 21.54.49
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Szombat, 2012-10-13, 22.43.32 | Üzenet # 3
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Birodalom első számú kapitányaként érkeztem meg de nem láttam egyebet csak pár kínzásra váró állatkát.
Végigsétáltam a párkánynál sorakozókhoz lassan, a csípőmet riszálva és amikor végre oda érkeztem Nubet alelnök mellé odakönyököltem a lelátóhoz.
Felhúztam a szemöldökömet amikor észre vettem hogy Munro néhai tisztje egy statális bíróság előtt mosolyog mint a tejbetök.
- Ez a fickó vagy lökött... vagy csak nem normális.. - Szóltam félhangosan miközben feltűnően rágóztam, majd vetettem egy érzéki pillantást Nubetre.
- Tetszik az öve alelnök úr. - Mondtam, majd megnyaltam a fogamat és elmosolyodtam, és lemutattam a lent állók felé.
- Kérem uram hagy vegyen őket kezelésben az Archeren.. ők lennének az állatkáim, kérem uram. - Néztem rá kiskutya szemekkel.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Vasárnap, 2012-10-14, 15.58.01 | Üzenet # 4
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ostobák és fenyegetők..váltottam ki a szavaimat ami közben beléptem a terembe..a terembe ami elég nagy volt ahhoz hogy eltartson néhány "kutyát"...ez a kutyák háborúja...vetettem oda a kapitányoknak akik ugyan ott álltak melletem és közben hagytam hagy figyeljék a fél szememet mi közben meg igazítom a szem lefedőmet...Ez az a háború ahol nincs veszteség..de ez olyan lesz ahol egy emberem életét kell kiontanom..ez az ember..mutattam rá Bairdre..megalázta mind azt amiben hiszünk.. a Birodalmat....legszívesebben én végeztetném ki a M.A.C.O taktikus osztaggal....úgy is szerettem volna kipróbálni az új kémikus elegyedet ami segítségével milliókat ölhetünk meg..hasznos.dolog ám..főleg ha végtelen bolygókról beszélünk..főleg ha barbárokról van szó..de ez is...csak egy ...irányzék...egy irányzék ami lehet több mint csak egy puszta szó...feleltem a kapitányoknak és közben meg igazítottam a kesztyűmet...és a fényben hagytam hogy megcsillanjon az utolsó csepp test folyadékom is..



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
TGenere
Dátum: Vasárnap, 2012-10-14, 16.21.45 | Üzenet # 5
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
~ Nem tudom hogy a kapitány mégis mit értett azon hogy jöjjek el Baird nyilvános kivégzésére.. mégis kit érdekel hogy újabb haza árulóval kevesebbünk van.. ~ Gondoltam magamban miközben végigsétáltam a folyosón.
Nyilvánvaló volt hogy a kapitány megint valami példamutatásra készülődik a háborúmániájával együtt, de hogy ekkorára ez azért már nem kis túlzás.
Miután megérkeztem Munro mellé azonnal felültem féloldalasan a korlátra, majd megigazítottam a sapkámat.
- Itt a jelentés amit őszintén nem tom' mé' kért. - Jegyeztem meg majd átadtam a Recon általános kárjelenését.
- Jó mi? - Mosolyodtam cinikusan, féloldalasan, rá se hederítve Bairdékre. - Jaja Baird-ék... egészségére ha nézni akarja. - Vontam meg a vállamat, aztán leugrottam a korlátról. - na én 'léptem.. - Akartam volna elhúzni a csíkot.


 (HU)
 
Grauder
Dátum: Vasárnap, 2012-10-14, 18.12.43 | Üzenet # 6
-U.S.S. Vortex kapitánya-
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 475
Kitüntetések: 27
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Épp a tőr gyüjteményem fényezgetése közben hívtak, hogy ide kell jönnöm. Hát nem mondom, nem épp ez az a dolog, amit napi programként űznék. Utáltam ezt a helyet. Nem első alkalom, hogy itt vagyok és ez az a hely, ahova egy birodalmi se akar bekerülni, a 12-es katonai telep, mert ezen a helyen hozzák meg az ítéletet az ilyen árulóknak mint ez a Baird és társai. Nem tartom magam, annak a szokásos, kegyetlen embernek, de ebben az esetben én is beállok a sorba. A birodalmat védeni kell az ilyenektől. Olyanok mint a vírusok. Megfertőzik az ember elméjét ha sokat eltölt vele valaki. Szerencsémre, eddig még nem találkoztam közülük egyikkel se, de nem is nagyon hatnak rám az ilyenek.

Munro kapitány kis beszédét szinte meg sem hallottam. Sose érdekeltek a nagy birodalmi beszédek. Én inkább a hallgatag, tettek beli ember vagyok, aki nem szavakkal élteti a birodalmat.

Odaértem a korláthoz, majd rákönyököltem és vártam, hogy kezdődjön a show. Hildson-t is magammal hoztam. Valahol mögöttem jött, reméltem hogy nem veszett el a tömegben. Igen csak sokan eljöttek az eseményre.



I'm Sorry! I can't hear you over the sound of How Awesome I Am.
 (HU)
 
WHild
Dátum: Vasárnap, 2012-10-14, 18.17.43 | Üzenet # 7
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
A 12 -es katonai telep..hát ez már nekem fájt hogy "mennyi vírus volt itt uram.."válaszoltam arra amit félhangosan mondott ki a kapitány majd mellé is léptem és ki tettem a korlátra mellé az egyik automata kézi fegyveremet..hát ez új..már mint a fegyverem uram..teljesen jó anyagból van...tudja ez az új ásványi anyag amiért könyörgött az a két ember akik most a fogdánkban vannak...tudja..azért egy kicsit sajnálom ezeket az ördögöket..persze azért nem lennék köztük..de ..mégis csak emberek..de..mindenképpen amit kapnak azt a Birodalom fenyegetése miatt kapnak..

"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2012-10-14, 18.29.01 | Üzenet # 8
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Egy hét eltávozás után léptem olyan helyre ahol megint a Birodalom színében pompázott mindenki..nem lepődtem meg egy kicsit sem hogy megint cska egy újabb kivégzés jön..nem tudtam ennél jobban csökkenteni még mindig annak a százalékát hogy Baird és a társai végre vergődjenek jó útra és ne viaskodjon ellenünk..mondtam neki hogyha rossz útra téved akkor annak meg lesz bőjtje amit nem igazán akartam elérni nála..megfogtam a korlátot majd kissé feljebb akartam menni de ahogy a kapitányok időben beléptek a terembe mindegyikkel kezet fogtam majd mutattam a szokásos birodalmi "tisztelgés"~
-Hosszú életet a Birodalomnak!..
~Mondtam majd a kezemet előre téve tisztelegtem majd kezet fogtam a többi itt lévő tiszttel is hiszen mindegyiket annyira szerettem mintha a saját gyermekeim lennének..mindegyikben még a kiképzésük előtt láttam az igazság szellemét..ami azt illeti a legtöbbel még személyesen bevetésben is volt dolgom..rá néztem a bíróra majd jeleztem hogy kezdheti és elindultam volna a páholyom felé amikor bevezették Bairdet és vele párhumazosan Kirk kapitány is belépet a helyszínre..csak a feltűnése oylan volt mintha egy pókhálójába kerültem volna..rögtön meg is környékezett..amit persze nem elleneztem mert nem voltam fatökü..így inkább hagytam hagy szórakoztasson persze egy határig..rá néztem majd az övemre tettem a kezemet ~
-Mondja csak Kirk kapitány ...de rég hallotam magácskáról..örülök hogy stabil legénységet kapott és el látást..de tudja hogy ezek nem állatok..hanem emberek..szóval az elhelyezésükről majd a felsőbb ügyészség fog dönteni...de ha gondolja előbb megbeszélhetnénk ezt a páhyolomban..
~Mutattam fel ahol volt egy saját üléssel berenedezet részem..majd megfogtam a nő kezét és kivettem a zsebéből egy tőrt ~
-Ugye maga sem gondolja komolyan hogy ezzel akart ki iktatni?..
~Kérdeztem érdeklődően majd elkoboztam tőle..hiszen egyfolytába mostanába megnőtt a nagyobb rangú tisztek "átváltása"..így gondoltam ő is ezt akarja..de nem is nagyon érdekelt..rá néztem vissza Blanchard kapitányra majd újból kezet fogtam vele~
-megkapják a támogatást amit igértem két hete kapitány..ha kell bármi csak szóljon..megtalál a személyes csatornán..
~Mondtam a kapitánynak majd vissza indultam a páholyomhoz Kirk-el együtt ~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2012-10-14, 21.34.44 | Üzenet # 9
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Abban a pillanatban ahogyan Baird a Casson tábornokra vigyorodott, a közép korú tábornok érezte hogy valami nincsen nagyon rendjén, megremegett majd beszélni kezdett:
- Nos, a maga helyében nem vigyorognék ennyire fiam. - Mondta komoran, majd köhögni kezdett.. aztán egyre jobban... folytatni már nem tudta azonban a mondatát mert ekkor hírtelen össze esett és kizuhant a korlátról egyenesen Baird elé... addigra már halott volt.
Az egyik őr pillanatok alatt kiengedte Bairdet és társaikat, majd gyorsan adtak nekik egy-egy karabélyt.
- Gyorsan a komphoz! - Ordította a Jack Mendelshon, majd futólépésben közeledett a kijárat felé ahhol már addigra lövöldözés kezdődött: azok között akik Baird pártját fogták, és akik a Birodalom hű szolgái maradtak.


( Baird- Blake - Genere - Blanchard - Whild - Denise - Nubet - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Baird
Dátum: Hétfő, 2012-10-15, 15.22.48 | Üzenet # 10
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
*Csak mosolyogni tudtam egy darabig majd rá néztem a bíróra és még nagyobbra kezdett el széledni a szám amikor hallotam hogy a bíró mondata közben elég erősen megcsuklott..úgy tűnik hogy mindenki itt volt álnok kapitányok tömege volt itt..természetes volt hogy egyik sem állt ki értem végülis kit is érdekel hogy itt mindenki szolga?...persze tudtam hogy valami nagy gond van itt..hiszen amiről tudtam világ életemben a Birodalom nem igazán létezett..csak amióta itt vagyok..egyre nehezebb lettek a dolgaim..de valahogy most csak arra tudtam gondolni hogy tudnák kiszökni és az ellen állásban folytatni a tevékenységeimet..az embereim nagy részét kivégzik engem pedig legszívesebben egy bányába dolgozni küldenének de inkább választanám a szabad életet...a bíró végszavaira fel néztem majd előre tartottam a bilincses kezemet ..persze felkaptam a fejemet arra amikor kijelentett hogy "hős vagyok"..annak is éreztem magamat de úgy tűnt hogy végre valami értelmes célért küzdök..küzdöttem nem pedig az elnyomó Birodalmat szolgálni...én csak vissza akartam jutni a saját időmbe és idősíkomba..de persze ezt hiába magyaráznám mivel már 42 kapitánnynál magyaráztam ugyan ezt..de senki sem hitte el...de mi közben vártam hogy valaki tegyen valamit..el néztem oldalra és láttam egy ismerős arcot..újból kaján vigyor húzódott az arcomon majd amikor kiengedtek egy fegyvert dobtak nekem és lőnni kezdtem egyből és közben hátrabukfencet nyomtam le és elindultam a kompok felé..de hogy el lassítsam őket az egyik őrt fogságba ejtve húztam magam után ezzel utat tőrtem az őrök között..*

"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Hétfő, 2012-10-15, 15.27.27 | Üzenet # 11
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Végre...kivégzik már ideje volt..mondtam a kapitányoknak mi közben megtöröltem az egyik le cseppenő izzadságot az arcomról..fel néztem a felső szintekre és kezdett kicsit furcsának tűnni a helyzet..pár őr elkezdett eltűnni a felső szintekről..úgy tűnt hogy vagy pihennek vagy megölették őket vagy esetleg valami más készülődik...már elindultam volna szólni valami nagyobb rangú tisztnek de pont akkor történt meg az eset hogy több rebelis is betört és elkezdtek csete-patét csinálni..lövöldözni kezdtek..erre fel elő kaptam a kézi fegyveremet és tüzelni kezdtem vissza..soha nem tévedek célzás terén így rögtön pár rebelist elintéztem majd a többiek felé lőttem de addigra már eltűntek..fel álltam a korlátra majd Baird után ugrottam le a korlátról és üldözni kezdtem őket..



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
TGenere
Dátum: Hétfő, 2012-10-15, 15.57.12 | Üzenet # 12
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Unott arcot vágtam a tábornoknak kikiáltott bíró szavai hallatán. Őszintén szólva kezdett az agyamra menni hogy a Birodalom csődtömegeinek utolsó felvonulását kell csodálnom, de nem volt más választásom mint nézni őket.
- Náh de érdekes! - Szóltam oda kissé gúnyosan a bíró utolsó szavaira, már-már fél lábbal kinn a folyosóról, lehetőleg úgy fordulva hogy az égett bőrömet ne mutogassam nagyon. - Mindig is csíptem az ilyen balfékeket...
Majd nekidőltem az ajtó félfának és szerettem volna tenni egy keresetlen megjegyzést, és ekkor a bíró pofával előre lehullott mint őszi falevél a fáról.
Mulatságosnak is tartottam volna, ha nem éreztem volna hogy nagyon is bűzlik valami... és a fegyver csattogtatások után sejtettem hogy Baird szabadulni próbál.
- De jó! - Sóhajtottam, majd előkaptam a kézimet és Blake után ugrottam még jó hogy nem húsz métert lefele.
Egy bukfenccel landoltam, és a lázadók felé lőttem párat ügyelve arra hogy mindig legyen fedezékem. Gyorsan behúzódtam a fal mögé, és onnan lőttem őket párat sikeresen el is találva, majd a mindig izzadt kapitányomra néztem és hadarva szólaltam meg:
- Nagyon jó! Most mi lettünk a porond bohócai uram!


 (HU)
 
Grauder
Dátum: Hétfő, 2012-10-15, 17.18.40 | Üzenet # 13
-U.S.S. Vortex kapitánya-
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 475
Kitüntetések: 27
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már álltam egy pár pillanata mire Mr. Hildson is megérkezett. Látszólag, Ő is egyet értett velem a vírusokat tekintve, maj d a fegyverére néztem. Szép volt, de én jobban szeretem a materiális fegyvereket, vagyis amik nem energiát lőnek. Valahogy, jobbak. Könnyebb velük móresre tanítani valakit, ha mondjuk lábon lövöm.

Nem sokkal később, jött Nubet alelnök a második kézfogásra.
-Annak már nagyon örülnék, Uram. Van mit kezdeni vele! -mondtam majd vissza fordultam a korlát felé.

Lassan bele is kezdtek a sűrűjébe, de nem jutott sokáig a bíró, mert arccal lefelé kezdett zuhanni.
-Na, legalább látunk is valamit! -mondtam Mr. Hildson felé fordulva, majd láttam amint Baird-ék elszöknek.

-Azt senki sem mondta, hogy vadászt is kell játszanom! -üvöltöttem hangosan, majd a fegyveremet előkapva, utánuk indultam.



I'm Sorry! I can't hear you over the sound of How Awesome I Am.
 (HU)
 
WHild
Dátum: Hétfő, 2012-10-15, 17.32.46 | Üzenet # 14
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Rá néztem a kapitányra majd fel néztem ahova ez a Blake kukucskált..valahogy nem tudtam elképzelni mi az ördögöt figyelhet?..nem tudtam rájönni de viszont arra igen hogy egy hátast dobott béka módra a bíró..úgy tűnik hogy kezdődhet a temetés?..vagy a kivégzés is?...kérdeztem meg félhangosan és a fegyveremért nyúltam amit a korláton hagytam és alrébb dobtam magam és követtem a kapitányt..na arról nem volt szó hogy ugrálnunk is kell mint egy bakkecskének uram!...aztán utánna indultam a kapitánynak fegyverrel a kezemben de elég nagy volt az ellenállás..nocsak...hogy megsokasodtunk..mondtam a kapitánynak két lövés közben..

"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Kedd, 2012-10-16, 19.31.09 | Üzenet # 15
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogy kivette a hátsó zsebemből a tőrt elnevettem magamat huncutan.
- Mégis hogy képzeli hogy én, a birodalom egyik alatvalója csak úgy megöljön egy ilyen jóképű pasit? - Kérdeztem kissé elhúzva a szavaimmal majd a szemeibe néztem és csavargatni kezdtem a hajamat a bal kezemmel, miközben nyelvemet a fogamra tettem.
Ő megfogtam a kezemet és elhúzott miközben valamit a felső páholyról kezdett el beszélni.
- Oh én benne vagyok mindenben. - Kaccsintottam rá, majd vigyorogva indultam el de ekkor leesett az erkélyről a tábornok.
Azonnal előkaptam a kis kézi pisztolyomat, majd gyorsan megcsókoltam Nubetet, belepusziltam a fülébe és az erkélyről lőttem a lázadókra.
- El rontottátok a bulimat!!!




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk


Az üzenetet módosította DeniseKirk - Kedd, 2012-10-16, 20.56.39
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szerda, 2012-10-17, 10.49.16 | Üzenet # 16
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Ms.Kirk..
~kezdtem neki a hozzáfűnivalómhoz mi közben egyre közelebb értünk az ajtóhoz amia páhojhoz vezetett..~
-Tudja kedvelem a túlzott kedvelését a felettseinek maga iránt de ne hogy azt higyje hogy különbséget fogok tenni maga között ha ön is lázad..
~Tettem hozzá mi közben arra kapta fel a fejét mindenki hogy az utolsó szavát nem el mondó tábornok magasból le esett..a puffanását már méterekről lehetett hallani..úgy tűnt hogy valami nincs a helyén ...fel néztem de a felső részen elhelyezkedő katonák nem voltak a helyükön..de ahogy kimondthattam volna bármit is abban a percben ,úgy tűnt hogy minden kezdett a feje tetejére állni amikor Baird és a társai szinte óra mű pontossággal tették tönkre a környezetet...úgy tűnt hogy több mint puszta megtervezés van a háttérben..úgy tűnt hogy nagyobb emberek keze is benne lehet ebben az akcióban hiszen ennyira jól szervezetten még soha senki sem tudott ide betörni..még a lázadások korszakában sem..csak egy másodpercre ami egy szempillantásnak tűnt merengtem el ezen majd rögtön utánna iramodtam ,persze előbb is elindultam volna ha egy percre nem kötött volna le a nő csókja amit adott...nem gondoltam rá hogy mit gondolhattak a feletteseim de tudtam hogy Kirk mindig is ilyen csalfa volt..főleg a hírszerzései adatok szerint..is mivel az összes itt lévő kapitány és tiszt és katona hátterét teljességgel elolvastam így a reakciók a kapitányoktól nem lepett meg.. rögtön az utam többiek után folytatódott de csak a hátsó lépcsőkön keresztül mivel hátha utol tudom érni őket gyorsabban..elő vettem az övem hátsó részéből a fézer alapú kézi fegyveremet majd követni kezdtem roham léptekben akit csak tudtam és próbáltam elzáratni az útjukat..szerencsére körübelül sejthettem merre akarhatnak menni így levágtam az útjukat katonákkal és megpróbáltam minden egyes kijárathoz egy katonát állítani..nem szerettem kivégezni főleg nyilvánosan embereket de Baird már közveszélyesnek számított és lázítónak is..soha nem szerettem ilyen helyzetbe kerülni főleg ha elvárták a feletteseim tőlem hogy nem szökhet ki senki sem a kezem alól..~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2012-10-17, 17.08.42 | Üzenet # 17
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Baird és társai elég ügyesek voltak hogy egy nagy felzúdulást keltve el tudjanak iramodni a komp felszálló-leszálló helyig.
Habár Blanchard és Whild ügyesen el tudtak kapni a lázadók közül kettőt, a többi öt (beleértve Mendelshon admirális fiát) elment az egyik komppal...


Mikor Blake hátra fordult a lövöldözés végén akkor esett le neki a tudat:
Az első tisztjét elrabolták, valószínűleg túsznak...

( Blanchard - Nubet - Kirk - Blake - Whild - Szingu)

Többiek: Folytatása olvasható: Iss Norwegian




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Grauder
Dátum: Csütörtök, 2012-10-18, 17.48.32 | Üzenet # 18
-U.S.S. Vortex kapitánya-
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 475
Kitüntetések: 27
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lövöldözések közepette, sikerült megbénítani kettőt anélkül hogy meghaltak volna. Kettőt így el is kaptunk, de a többi elszökött. De legalább lesz kit kihallgatni.

-Nézzen körül! -intettem Mr. Hildson-nak majd énis körülnéztem a környező vájatokban.



I'm Sorry! I can't hear you over the sound of How Awesome I Am.
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Péntek, 2012-10-19, 10.24.22 | Üzenet # 19
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~A lövöldözések hegyében nem lehetet látni hogy ki hol áll így nagyon nehezen lehetet elkapni azokat a mocskos lázadókat...már lassan 5 éve csak ezeket keressük de még soha nem volt rá szerencsénk hogy elkapjunk élve párat..úgy tűnt viszont hogy most sikerült párat elkapni..előre léptem a tömegből kifelé és megláttam hogy Blanchard és a tisztje elfogtak pár lázadót,úgy tűnt hogy talán értékes infókkal szolgálhatnak ...persze nem lesz könnyű őket megtörni..de ezek a tisztek csak dícséretet kaphatnak..rá tettem a kezemet a Blanchard kapitány vállára,majd megütögettem...~ -Ez jó fogás volt kapitány..most pedig vigye őket és kérdeztesse ki..én addig üldözőbe fogom venni a lázadókat hogy ne tudjanak elszökni ebből a szektorból... ~Feleltem ridegen a kapitánynak mi közben az orra előtt mutogattam egy újjal majd sarkon fordultam és alrébb lökve pár tisztet akik nem engedtek nekem helyett alrébb mentem az egyik fő vezérlő katoan tiszthez,rá néztem majd bezsélni kezdtem mély komorsággal~ -El kell kapnunk a lázadókat..ehhez vessen be annyi rombolót vagy taktikai nehéz csatahajót amennyit csak lehet..én magam is utánuk iramodok..de ne felejtse el hogy egy rossz lépés és maga lesz az első akit a Birodalom elnöke ki fog végezni... ~Rá néztem a tisztre még egyszer majd ezzel arra utaltam hogy az életével fog fizetni ha nem teszi meg a szükséges lépéseket,majd el fordultam a tiszttől és megnéztem a helyi jelentéseket Baird eseteiről..hátha még segíthet valamit..~

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Péntek, 2012-10-19, 14.06.32 | Üzenet # 20
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor észbe kaptam a lázadók szinte teljesen felszívódtak Genere parancsnokkal együtt.
Eltettem a pisztolyomat, majd a csípőmet riszálva csatlakoztam az úri emberekhez akik odalenn váltottak épp pár szót, kaptak instrukciókat az elnök úrtól, valamint hallgatták ki az újból fogságba esett lázadókat.

A bal kezemet csípőre téve sétáltam végig lassan Thorvson, Blanchard és a többiek között majd mikor utóbbihez értem megálltam és hátulról megöleltem a kapitányt.
- Szép munka volt. - Mosolyogtam, majd elengedtem őt és nekidőltem Nubetnek.
- Ne aggódjon elnök úr.. elkapom őket még mielőtt elérnének a legelső holdig. -Majd adtam egy puszit az arcához, megfordultam integettem neki és elővettem a kommunikátoromat.
- Kirk az Archernek. Sugározzanak fel.. energiát.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Péntek, 2012-10-19, 17.25.54 | Üzenet # 21
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Követtem az egyik lázadót le is lőttem de a másik ellenállásba kezdett amit nem sokáig tűrtem..adott egy ütést az arcomra..megráztam a hajamat és az arcomat az ütésre és leráztam az arcomról a vért és az izzadtságot is ami lefelé csöpögött..megfogtam a fejét az illetőnek a haján keresztül majd befogtam a kezemmel a fejét egy kobra szorításba és eltörtem a nyakát..viszont amire észbe kaptam már tova szálltak az elsőtisztemmel együttesen..tudtam hogy nem fogaj feladni az elsőtisztem és kifog jutni..de ha nem akkor magam végzek velük...'élni vagy halni..'ez a világ felfogása már a Biblia óta..ezért így is kell viszonyulnunk hozzá úgy ahogy ő hozzánk..mondtam a kapitányoknak majd egy újabb korlátot átugrottam és a hajóm átjáratához igyekeztem ami a közelbe dokkolt.



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
WHild
Dátum: Péntek, 2012-10-19, 17.29.30 | Üzenet # 22
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ott van! ordítottam el magamat amikor megláttam az egyik lázadót aztán pedig rá ugrottam és ezzel le terítettem egyet de a kapitány már többet is lezúzot..
-hát ez aztán érdekes volt!
szóltam oda a kapitánynak és fel álltam kissé fáradtan a lábadozó lázitól...hát ez aztán tényleg lázas volt uram! a rossz értelmében!..remélem hogy nincsenek bombázók is..úgy értem hogy nem a nők hanem a bomba hordozók a körletbe..válaszoltam volna..de addirga eltűnt a kapitány így hát én is elindultam követve futva őt.


"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2012-10-19, 18.22.10 | Üzenet # 23
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Uram!" - Lépett hirtelen Blanchard-hoz egy fiatal tiszt. Fekete sapkájáról szinte lerítt róla hogy a hírszerzés embere. - " A Császár parancsa." - Majd odanyújtott neki egy adathordozót. - " Éljen a birodalom!" - És ezzel lelépett.

Az adathordozón csak ennyi állt egy hivatalos köntösben:
Kérdezzék ki az elfogott lázadókat arról hogy miért olyan fontos Baird és mi a terve.

( Blanchard - Whild - Szingu )

Nubet- Denise: Folytatása olvasható a "Uss Archer/ transzporter szoba" c. topicban

Blake: Folytatása olvasható a " Uss Recon Transzporter szoba" c. topicjában.




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Grauder
Dátum: Szombat, 2012-10-20, 15.01.10 | Üzenet # 24
-U.S.S. Vortex kapitánya-
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 475
Kitüntetések: 27
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután kicsit körbenéztem, elárasztottak a gratulációk különböző formái. Mivel csak 2-t tudtunk elfogni élve, így nem volt ez nagy dicsőség a szememben... De legalább ennyi megvolt.

Kirk Kapitány kis jelenete, kissé ledöbbentett... Furcsa egy Nő...
Rögtön meg is kaptam az utasítást hogy hallgassam ki őket. A piszkos munka megint rám hárúlt. A többi kapitány pár pillanattal később, el is tűnt.

-Mr. Hildson! Hozza a másikat! -mondtam miközben a karjánál megfogva a alátámasztva elindultam vele a legközelebbi, kihallgatásra alkalmas helyre...



I'm Sorry! I can't hear you over the sound of How Awesome I Am.
 (HU)
 
WHild
Dátum: Szombat, 2012-10-20, 15.16.53 | Üzenet # 25
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Rendben uram.Vélaszoltam a kapitányomnak és arra gondoltam közben hogy csak nekünk juthat ilyen munka is de persze egy részről örültem is neki mert legalább nem kell a lázadók szagát érezni mi közben üldözzük őket nem is beszélve a loyalisták túzó'' iazzdtság szagától 'is megkímélnek minket..nem láttam hogy merre megy a kapitány de próbáltam követni a sötét helyen mi közben néha bele-bele léptem néhány üregbe.

"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2012-10-21, 20.14.26 | Üzenet # 26
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután kiértek az aréna szerű helyiségből egy külső folyosóról, pár katona kíséretében érkeztek el egy kikérdező szobához.
A kikérdező szoba szabványos volt: sima falak, és megvilágítás egy asztal, székek az egyik illetve a másik oldalon és egy elválasztó tükör.
Miután a foglyokat szépen leültették kezdődhetett is a kikérdezés: minden csak rajtuk mullott, hogy megtudnak-e információkat vagy nem.

( Blanchard - Whild - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Grauder
Dátum: Péntek, 2012-10-26, 20.29.29 | Üzenet # 27
-U.S.S. Vortex kapitánya-
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 475
Kitüntetések: 27
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Menet közben, mellénk szegődött pár jóvágású katona is. Úgy látszik, nem bíznak meg bennünk eléggé, hogy 2 fél ájúlt embert el tudunk vinni. Se baj. legalább van ki nyissa az ajtót.

Beléptünk a kihallgatóba ami eléggé sivár látványt nyújtott. Manapság nem költenek túl sokat a kihallgatók berendezésére.

Leraktuk a két tisztet egymás mellé. Jobbnak láttam egyszerre kihallgatni őket, mert utálom ismételgetni magam.
Ki ropogtattam a kezem, majd hozzá is láttam. Biztonság kedvéért, Mr. Hildson-t a szobába marasztaltam.

-Csupán két kérdést teszek fel, jól figyeljenek! -kezdtem hozzá- Kik vettek részt név szerint a maguk kis akciójában? Illetve, Hova készülnek a megszököttek? -tettem fel egymás után a 2 kérdést.- Mert gondolom, nem csak kirepültek a világba, hogy megnézzék a világ 23. csodáját...



I'm Sorry! I can't hear you over the sound of How Awesome I Am.
 (HU)
 
WHild
Dátum: Péntek, 2012-10-26, 21.43.59 | Üzenet # 28
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Röhej tárgya volt hogy nekünk kellet kikérdezni ezeket a foglyokat és csőcselékeket akiket behoztak de nem volt más választása szegény kapitánynak sem de nekem sem..úgy tűnt hogy a legjobb megoldás az ha kikérdezzük őket mit tudnak..persze ezt a részét a kapitányra bíztam hiszen elég legendás a meg győző beszélgetései ezért inkább hagytam hagy tegye amit akar már majdnem ki is mentem de intett a kapitány nekem hogy maradjak benn a biztonság kedvért ezért inkább háta mögé áltam és nekidőltem a falnak,és a fegyveremet bizeráltam hogyha arra kerülne a sor akkor minél gyorsabban el tudjam sütni az egyik dutyi lakó arcán.

"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2012-10-26, 22.56.28 | Üzenet # 29
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Miért olyan lényeges hogy kik vettek részt az akciónkban! - Hördült fel az egyik férfi. - Vége! elkaptak minket és valószínűleg a társaink sem húzhatják tovább..
- Hülye próbálkozás volt ezt meg kell hagyni, de nem értem mit vártak.. ki akartak minket végezni.. - Sóhajtott a másik. - Maga belemenne a halálítéletbe csak úgy?!


( Blanchard - Whild - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Grauder
Dátum: Hétfő, 2012-10-29, 17.25.12 | Üzenet # 30
-U.S.S. Vortex kapitánya-
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 475
Kitüntetések: 27
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Hogy mért érdekes? Az nem tartozik magára mert mint mondta, magukat már elkaptuk. És igen, a társaikra is ez vár. -mondtam majd egy kis lélegzet vételnyi szünet után folytattam- Hallgasson ide.. Nem fogom elkezdeni a jófiú féle, "ha beszél nem lesz baja" dumát, de jobban jár ha elárulja a nevüket. Kevesebb gond lesz és talán maga is megússza az elfojthatatlan fájdalmat.

-És igen, igaza van, hülye próbálkozás volt. Bele menni én se mennék bele, de ha már vagyok olyan hülye, hogy elárulom a birodalmat, akkor legalább becsülettel hagyom el ezt a világot... De látom nem megyünk ezzel semmire.

-Mr Hildson! Készíttesse elő az az ideg sokkoló fülkét... lesz pár vendége... -mondtam olyan hangnemben, hogy a cél személyek megértsék az utalást... Mr. Hildson, jól tudja persze hogy ez gyenlőre csak egy utalás... Jó párszor látta már a módszerem.



I'm Sorry! I can't hear you over the sound of How Awesome I Am.
 (HU)
 
WHild
Dátum: Kedd, 2012-10-30, 14.04.19 | Üzenet # 31
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egyet értek uram..úgy tűnik hogy szét kell morzsolnunk az agyukat..
Válaszoltam kissé meglepődve a kapitány kijelentésére persze nem igazán hittem el hogy meg is tezsi hiszen nem úgy ismertem mint egy vérszomjas embert a kapitányomat..viszont ha ezzel próbálkozunk lehet hogy megtörnek..nem voltam a híve a Birodalom kínzási módszereinek de amit a kapitány mondd azt meg teszem egy szó nélkül.


"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2012-11-03, 10.56.24 | Üzenet # 32
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Jól van jól van!" - Hördült fel a férfi miközben szemei tágra nyíltak. - " Elmondom hova akartak menni, de ami azt illeti úgy se fog nekem hinni.."
" Ne mondj nekik semmit, ezzel nem segítesz te is tudod!" - Szólt rá a mellette ülő.
" Maradj csöndbe Keggington! " - Vett egy mély lélegzetet, majd végre folytatta. - " A másik univerzumba akarnak átmenni! Igen, oda akarnak menni, lehet hogy nem hiszi el de ez a tervük, maga Baird mondta el nekem személyesen!"


( Blanchard - Whild - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Grauder
Dátum: Kedd, 2012-11-06, 18.20.44 | Üzenet # 33
-U.S.S. Vortex kapitánya-
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 475
Kitüntetések: 27
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megtörni látszott az egyik és beszélni kezdett. A másik persze rögtön lehurrogta és inkább hallgatásra intette, ám rögtön meg is kapta hogy ne üsse bele az orrát, mire arrébb löktem székestül és közelebb hajoltam a beszédesebbikhez.

-Köszönöm uram! -mondtam neki elég gúnyos hangon- remélem nem hazudott, mert akkor halála előtt még egy kis kínzás is érni fogja... vagy mi több, én magam intézem el, hogy halálbüntetés helyett életfogytiglani kínzást kapjon... remélem megértette? -mondtam, majd a pisztolyomat, a torkához helyeztem.

-Ha pedig van még információja... bökje ki de nagyon gyorsan!



I'm Sorry! I can't hear you over the sound of How Awesome I Am.
 (HU)
 
WHild
Dátum: Szerda, 2012-11-07, 18.13.21 | Üzenet # 34
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Már elmondta amire szükségünk lehet! már nincs rá szükségünk uram nyugodtan tegye azt amit akar ! válaszoltam félhangosan ordibálva a kapitányomnak és persze a felvett információkat egy táskába tettem amit a kezembe fogtam meg nehogy elveszzenek hiszen a Birodalom nem hinne nekünk ha csak úgy beállítanánk információkkal bár úgyis tudják hogy igazunk van.-gyorsan uram! itt az idő hogy megleckéztesse őket! mutattam egy boxoló kézmozgással.

"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2012-11-09, 19.38.38 | Üzenet # 35
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Nem, nem ez minden amit tudunk! esküszöm!" Ordította a férfi miközben a másik, aki mellette ült bőszen bólogatott és az asztalt csapkodta félelmében.
Ekkor lépett be Hutchinson admirális is, aki felhúzta a szemöldökét és így szólt:
" Itt meg mi folyik?! Diliház vagy mi?! Blanchard?!"


( Blanchard - Whild - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Grauder
Dátum: Szombat, 2012-11-10, 19.19.14 | Üzenet # 36
-U.S.S. Vortex kapitánya-
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 475
Kitüntetések: 27
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Látszólag elég hatást keltettem a foglyokban.
-Remélem is, mert mostanság gyakran megcsúszik az ujjam... mondtam mikor Hutchinson Admiráli s lépett be a szobába.
-Uram! -vágtam vigyázba magam, a birodalmi köszöntést mutatva- Kihallgattuk a foglyokat. Elmondták, hogy "a másik univerzumba akarnak átmenni". De többet nem árultak el. -mondtam majd megálltam az Admirális előtt.



I'm Sorry! I can't hear you over the sound of How Awesome I Am.
 (HU)
 
WHild
Dátum: Szombat, 2012-11-10, 20.48.27 | Üzenet # 37
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Így van uram! hökkentem fel amikor az admirális belépett és a kapitányomnak kezdett el beszélni.A kapitány nem tehet semmiről! bizonyíthatjuk hogy a foglyok elmondtak mindent és megérdemlik azt amit kapnak..most kéne megleckéztetni őket uram!...szerintem a lázadókat el kell ijeszteni még a gondolatától is a lázadásnak! .Gyorsan uram! mennyünk innen már befejeztük amiért jöttünk.Mutattam az aktatáskával és a másik kezemmel is mutattam a kijárat felé.

"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)


Az üzenetet módosította WHild - Szombat, 2012-11-10, 20.48.56
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2012-11-11, 21.56.16 | Üzenet # 38
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Nos én ezt elhiszem uraim!" - Szólalt fel idegesen az admirális. - " Azt esetleg nem közölték a foglyok hogy hogyan akarnak átkelni a másik univerzumba?" - Kérdezte a férfi érdeklődve miközben félig leült az asztalra, félig pedig állt. - " Tudják uraim létezik másik univerzum... mi tudjuk nagyon is ezt jól a Defiant megtalálása óta." - Biccentett Blanchard felé. - " Egyébként ha nincs más akkor akár indulhatnának is a Horizon hatos csillagbázisra. Mit szólnak?"

( Blanchard - Whild - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Grauder
Dátum: Szombat, 2012-11-17, 13.52.35 | Üzenet # 39
-U.S.S. Vortex kapitánya-
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 475
Kitüntetések: 27
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Nem, nem közölték Uram! -válaszoltam gyorsan és már jött is a magyarázat.
Amit az Admirális mondott, nem igazán lepett meg, mivel mindig is gondoltam, hogy vannak más világok, nem csak a milyénk.
-Defiant? már hallottam róla. -jegyeztem meg magamban, majd az utolsó kérdésre válaszolván tisztelegni kezdtem a birodalmi köszöznéssel.
-Már megyünk is Admirális! -válasozltam és elindultam az ajtó felé.



I'm Sorry! I can't hear you over the sound of How Awesome I Am.
 (HU)
 
WHild
Dátum: Szombat, 2012-11-17, 14.17.14 | Üzenet # 40
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Igen uram! válaszoltam az admirálisnak én is ugyanúgy tisztelgéssel és követve a kapitányt..más világok..hmm érdekes elképzelés..mondogattam magam elé és az akta táskámat még azért ott hagytam az admirálisnak nehogy baj legyen belőle.És a kapitány fegyverét vissza adtam neki amit kifényeztem nehogy legyen rajta kopás.Remélem ez így már jobb uram.Szóltam a kapitánynak fejet hajtva.

"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2012-11-21, 21.27.27 | Üzenet # 41
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor kiléptek a folyosóra a hideg szele csapta meg őket: még nem tudták mi várhat rájuk és a Birodalomra de az biztos hogy ez a változás szele volt.
Az admirális egy nagy lépéssel a kapitány vállára tette a kezét, majd megszólalt:
- Esetleg valami terve is van? - Kérdezte miközben a másik férfi szemébe nézett kíváncsian.

( Blanchard - Whild - Szingu )

MEGJEGYZÉS: Utolsó hozzá szólások a "Tükör, tükör " c. küldetéshez




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Grauder
Dátum: Vasárnap, 2012-11-25, 19.27.24 | Üzenet # 42
-U.S.S. Vortex kapitánya-
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 475
Kitüntetések: 27
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kiléptünk a folyosóra. Amint kint voltunk valami furcsa, hideg érzés csapott meg. Sejteni sem tudtam, hogy mi lehet az, így nem törődtem az érzéssel.
Mihelyst elindultunk volna, az admirális a vállamra tette a kezét majd a tervem után érdeklődött, ami sajnos nem volt.
-Tudja uram. Nem szoktam előre tervezni. A tettemim, mindig az adott helyzethez igazodnak Uram. -mondtam majd elhallgatva vártam, hogy Mr. Hildson is utolérjen.



I'm Sorry! I can't hear you over the sound of How Awesome I Am.
 (HU)
 
WHild
Dátum: Vasárnap, 2012-11-25, 21.34.45 | Üzenet # 43
Szakadárok vezető helyettese
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 383
Kitüntetések: 14
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Utól is értem a kapitányomat szerencsésen ,már csak az hiányozna ha elhagynám szegényt ígyis-úgyis volt elég dolga na meg persze ott voltak az admirálisok széttépő kezei is szóval volt elég dolgunk..oda léptem a kapitány mellé majd megütögettem a vállát barátságosan..uram .. jól tette amit tett... a Birodalom érdekében..

"We The People"

"Csak egy tiszt vagyok aki képes áldozatok által is megtartani azt amiért harcolt..ezért tértem vissza..mert én nem bukok el.."
(Whild)


Az üzenetet módosította WHild - Vasárnap, 2012-11-25, 21.35.04
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2012-11-25, 21.38.34 | Üzenet # 44
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális még pár pillanatig Blanchardra és emberére nézett majd megcsóválta a fejét.
- Maga a tettek embere lehet, de úgy is a Birodalom parancsait kell majd követnie. - Szólt aztán elviharzott egyetlen parancs és további utasítás nélkül hagyva a két férfit...


- A "Tükör, tükör" c. küldetés lezárva. -




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » 12- es katonai telep
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: