Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Uss Thunderstorm (Ushaan típusú Könnyű védelmi csillaghajó)
Uss Thunderstorm
Nubet
Dátum: Szerda, 2012-09-19, 09.47.30 | Üzenet # 51
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Nehéz részen voltunk túl..sok rendszer nem működött de szerencsére volt egy jó főgépészem és egy jó legénységem a fő küldetés teljesítéséhez..ezért következett az a rész amit a nagy térképnél is valahányszor megbeszéltünk...fel álltam a székemből és elkezdtem beszélni mi közben körbe -körbe jártam és azzal szinte egy lyukat hasítottam a hídon~

-Ami most fog következni keményebb lesz mint bármi más..így elvárom hogy aki félti az életét most meneküljön..hiszen amire készülök nem biztos hogy onnan..élve kijutunk..így elvárom hogy aki vissza akar menni az most tegye meg...ha nincs több kérdés megtennénk is az első lépést a felé hogy végre leállítsuk azt ami a Bajoron van ...hogy ne legyen több ilyen vérengzés soha többet és ne tovább...tíz másodpercet kapnak hogy eldöntsék hogy ki az aki velem marad aki nem akar velem tartani mert ez egy öngyilkos akció az vissza mehet bármelyik hajóval a Horizon-ra...döntsenek...



"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Szerda, 2012-09-19, 15.52.19 | Üzenet # 52
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután észleltem hogy teljesen sikeresen képes voltam helyre hozni az energia ellátást behunytam egy pillanatra a szememet és kifújtam a levegőt.
- Hála a Prófétáknak. - Ezek után felálltam és a helyettesemre néztem. Egy fiatal nő volt az olyan huszonhat-huszonhét év körüli. A nevét még nem sikerült akkor megtudnom de biztos voltam a rangjában: alhadnagy.
- Tartsa a panelon a szemeit alhadnagy és szóljon bármiféle változást lát. Mindenről tudni akarok, érti? - Mondtam komolyan arctól arcba a nőnek, ezek után elviharoztam a maghoz miközben ráütöttem finoman a kommunikátoromra hogy jelentést tehessek a kapitányomnak:
- Aqwuim Throvsonnak. - Hadartam. - Az energia ellátást sikeresen stabilizáltam azonban ez nem segít a pajzsaink jelenlegi állapotán! - Megálltam egy konzol mellett és a magot nézve nekidőltem annak. - Ha továbbra is így munkálkodnak előbb utóbb lyukat fognak fúrni a pajzsokon.. már amelyik él... Megpróbálom átkötni a pótenergiát hogy kompenzáljam a megmaradt pajzsokon az energia kimaradást, de nem tudom hogy sikerülni fog-e... amin tudok jelentek, Aqwuim kiszáll. - Lekapcsoltam az adást, majd megfordultam és átbujva egy adag törmeléken rikkantottam el magamat:
- Takarítsanak el innen minden törmeléket! Ha itt valami történik maguk szerint könnyű lesz kimenekülni innen?! Jobb rosszra gondolni mint jóra úgyhogy szaporán! Kapkodják magukat emberek! - Ordítottam, a mondat végén pedig el is tapsoltam magamat hogy térjenek már észhez.
Tudtam hogy mindannyian elcsigázottak és lesptrapáltak vagyunk, de össze kellett szednünk magunkat.


 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2012-09-20, 12.36.49 | Üzenet # 53
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Már folytatni akartam és meghallgatni végre a válaszokat de most sem tudtam hiszen a szavamba vágott a fiatal főgépész hangja..Aqwuim volt az ..úgy hadart mintha egy perc múlva felrobbanánk de tulajdonképpen az volt a lényeg amit mondott mivel folytattam volna beszédemet..vagyis inkább a válaszokat vártam volna így lezavartam pár mondattal a főgépészt hiszen nem volt sok időnk erre,odaléptem a kapitányi székemhez majd megnyomtam rajta a kommunikációt~

-itt Nubet kapitány a főgépésznek...próbálja benn tartani az energiát és kapcsolja le a felesleges szintekről az energia ellátást és evakuáljuon onnan minden embert a többi szintre..így nyerhet némi energiát..stabilizáljon mindent amennyire csak tud..mert szükség lesz rá..majd még értesítsen..kapcsolat vége..

~Ahogy befejeztem az adást vártam a válaszokat az előbb elhintette kérdésre és mi közben várakoztam ami szinte pár másodperc lehetett el léptem a székemtől majd odafordultam a legénységemhez~

-Akkor mit gondolnak?...még most szóljanak mielőtt be mennénk a "vadonba"..


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2012-09-20, 13.29.38 | Üzenet # 54
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Uram kezdek bele én önnel tartok nincs szándékomban vissza menni,bármi is történjen rám számíthat.Én nem beszélhetek a többiek nevében de ez a harc nem csak a becsületről szól hanem egy békés nép meg segítéséről.Fejezem be a mondandómat,majd türelmesen várok.

 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Péntek, 2012-09-21, 10.06.56 | Üzenet # 55
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nehéz volt a hajót egyhelyben tartanom de tettem azt amit a legjobban tudtam: irányítani.
Habár csak nemrég vettem fel a képességeim tárházába a hajók irányítását-kormányozását, egész jól csináltam. Inkább nem kérdeztem erről viszont Nubet véleményét mert tudtam hogy túl elfogult velem kapcsolatban.
Amikor viszont az úgynevezett Betha kitérő manővert perfektül megtettem a kapitány szólalt fel. Csend volt, mert valószínűleg mindenki le volt teljesen döbbenve attól az ismeretlen kommunikációs jeltől ami a Bajorról jött, de nekem nem volt időm lemerevedni mivel rendesen oda kellett figyelnem a Tunderstormra.
Ha gyakorlottabb pilóta lettem volna könnyebben ment volna....
~ Ha valaha is hazaérünk esküszöm többet ülök majd a szimulátorba. ~ Dühöngtem magamban. Rá se nézve Nubetra feleltem a férfi kérdésére. Sejtettem hogy ez a küldetés egyik legnehezebb pontja de nem azért válaszoltam azt hogy maradok mert féltem, hanem azért mert valakinek felügyelni is kell a hajóra.
- Én maradok ha nem baj.. - Majd egy másodpercre a kapitányra néztem a vállam felett. - Itt maradok irányítom és felügyelem a hajót. Szívesen mennék veletek, hidd el a világért se maradnék ki a buliból de ha nem marad itt a pilóta akkor ki? - Tettem fel a költői kérdést aztán gyorsan vissza néztem a főképernyő és a panelom fele még mielőtt nekimentem volna valaminek.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Vasárnap, 2012-09-23, 19.24.32 | Üzenet # 56
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amikor meghallottam hogy Nubet mit mondd, nem válaszoltam semmit sem csak felálltam, gyorsan a hátamra kaptam a szamuráj kardomat és a férfire néztem.
~ Erre a pillanatra vártam. ~ Gondoltam magamban. ~ Nem fogom elszalasztani az már szent. ~

- Ha itt kell meghalnom, ám legyen. - Mondtam ugyan azokat a szavakat amiket dédnagyapám szólt halála előtt. Soha nem féltem a haláltól, hitem szerint abbanhittem hogy az után csak egy szebb lét vár ránk, így e miatt nem is aggódtam.
A kapitány mellé léptem az oldalomon egy-egy phazer pisztollyal majd haloványan elmosolyodtam.
- "Rock and roll. " - Kacsintottam a férfire. - Készen állok kapitány!


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2012-09-24, 11.48.15 | Üzenet # 57
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Thunderstorm egy aszteroida mező mögé navigált taktikai és műszaki okok miatt is, miközben Nubet, Jerry, Yemegez, és Lily Xiiyon a transzporter szoba felé indultak.
Az egyedüli főtiszt aki a hajó felügyeltét kapta az Valeri Kirk maradt.

( Nubet - Jerry - Yemegez - Lily => Folytatása olvasható a Bajor c. topicban )

A Thunderstorm javítási munkálatai roham léptékben folytak, és egyedül Valeri Kirk felügyelt mindent: ami azt illeti a hídon is csak ő és még két zászlós: Rodrigez és Jamarreh maradtak.
Valeri tudta hogy rádió csend szükséges, azonban ha a kapitány nem jelentkezik három óra múlva el kell hagynia a térséget.


( Vali - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szerda, 2012-09-26, 17.19.18 | Üzenet # 58
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mielőtt Nubet eltűnt volna tisztelegtem neki egy féloldalasat majd benavigáltam a hajót a terv szerint a közeli aszteroid- zóna mögé.
Ez el fog minket rejteni az ellenség elől, de nem garantáltam hogy örökre.
Habár feszült nem voltam, mégis úgy éreztem hogy valami felderítő lenne ha valaki más is maradt volna a hídon. Ugyanis én voltam az egyetlen jómadár aki ott ragadt a hajón. Úgy éreztem magamat mint egy kuporgó öregasszony aki az unokái visszatérésére várnak..
" Legalább Yemegez maradhatott volna velem, az istenit! ~ Ordítottam fel magamban. Ráütöttem a konzolomra idegesen mikor beállítottam a végleges pozíciót és karba tett kezekkel néztem a csillagokat.
Kis idő mulva szólaltam csak meg, de úgy hogy nem néztem egyik zászlósra sem.
- Teljes kárjelentést akarok, és ha kérhetem próbáljanak mindent megjavítani míg a kapitányékra várunk. - Szóltam ideges hangon.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2012-10-08, 16.51.03 | Üzenet # 59
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- A pajzs ötven százalékon, mikro repedések a D fedélzeten. - Szólalt meg a Vulkáni tiszt.
A hídra csend zuhant a várakozásba, és Valeri lassan érezte hogy kezdenek kifutni az időből...

( Vali - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Kedd, 2012-10-09, 17.39.33 | Üzenet # 60
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csak ott ültem, és éreztem ahogyan a fojtogató csend szinte már kezd az agyamra menni.
- Jó akkor esetleg tegyenek is ezek ellen valamit mielőtt összeesik a belső integrítása ennek a bárkának, vagy bárminek is hívja! - Kiáltottam el magamat a tiszt reakciójára.
Őszintén szólva éreztem hogy lassacskán kezdünk kifutni az időből, de nem akartam elmenni terv ide vagy terv oda.
~ Maradunk ~ Gondoltam magamban, majd óvatosan ráütöttem a kapitány székén lévő karfára. ~ Addig maradunk ameddig csak kell, de nélkületek nem megyünk! ~ Vettem egy mély lélegzetet és a kommunikációs konzol felé néztem, egy csodára várva hogy Nubet végre bejelentkezik egyszer csak.. de nem történt semmi...




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2012-10-09, 20.39.55 | Üzenet # 61
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor épp az utolsó pillanatokban voltak a várakozással hirtelen megjelent a kommunikációs csatornán a jelzés miszerint Throvson kapitányék készen állnak a felsugárzásra.
-----------------------------
A kapitány és csapata épp ezért pillanatokon belül a Thunderstorm fedélzetén is volt; ám épp ugyanabban a pillanatban ért véget az ütközet is a Bajor felett:
A szingularitások egyszerre záródtak be amitől erős elektromágneses zavar keletkezett az űrben; a közelükben lévő hajók egyszerűen megmerevedtek, de a Thunderstorm mégse ebbe a helyzetbe került ( megvédte őket az aszteroida zóna) :
A Querrarieai hajók elmentek de előtte egyfajta bio töltetet dobtak le ami vírust terjesztett de nem ölt meg mindenkit, csak megfertőzött a Bajor fővárosára, az Agrosi hajók pedig követték a Querrarieai.
Az űr csendes maradt, tele roncsokkal, segélykérő hajókkal és a háború utáni károkkal: talán már csak az utómunka maradt hátra és egy mély lélegzet: a közelgő viharé.

( Nubet - Jerry - Vali - Yemegez - Lily - Szingu )

Utolsó hszk a "Kereszt tűzben" c. küldetéshez




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Kedd, 2012-10-09, 20.53.55 | Üzenet # 62
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Fel materolizálódtunk a Thunderstorm fedélzetére vissza..úgy tűnt hogy nem épp rizikó mentesen de sikerült a terv..lokalizáltunk és ki iktatuk a generátort..kicsit feszélyezve hagyott viszont az hogy egy újabb ellenséges fajjal lettünk gazdagabbak..ami lehet hogy erősebb mint amiket valaha láttunk..mint amikkel valaha találkoztunk..a legénységem mindenesetre jól bírta a fenyegető veszélyeket mint ember mint Flotta tiszt kijelenthetem hogy jó munkát végeztek mint a fedélzeten mint a terepen..úgy hiszem hogy talán mostmár kijár egy kis szabadság..mint nekem mind nekik..de talán visszafizetendő az hogy ezzel az akcióval ami rengetek vesztességet sodort magába mennyi mindent mentett meg..az embereket..a Bajort..és még sok mást amit nem lehetne megjegyezni..úgy érzem hogy a karrierem talán egyik legnagyobb hiba lezárásának tartottam volna ha ez nem terv szerint zajlódik le..de a halottak és sérültek tömérdekéről is lehetne beszélni..mint azok akik velünk szolgáltak..és akik az életét adták a védelmezéséért..mint külön szót..megemlékezést kívánnak maguk után..hősiességüket örökre számon fogjuk tartani..ők azok a hősök akik örökre élni fognak és nem lesz olyan aki nem tanulna arról amit itt tettek..úgy érzem hogy talán elérkezett egy új korszak egy új fejezet amivel lezárhatjuk a régit.....az én tudásom és összes tőlem telhetőt úgy érzem hogy bele adtam az eddigi karrierembe úgy érzem hogy hamarosan eljön a döntő nap a teljes új korszakhoz ami talán egyes tisztek felvirágzásához is vezethet.....Nubet Throvson személyes napló vége....mondtam mi közben a kabinomba mentem egyből a materolizálódás után..úgy éreztem hogy minden tisztnek minden egyes Flotta tisztnek kijárt egy szó......~

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Kedd, 2012-10-09, 23.38.29 | Üzenet # 63
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Thunderstorm fedélzetén materializálodtunk.Dolgom nem igen volt igy volt időm gondolkodni a történteken.Az adót ki iktattuk az ellenséges hajók el mentek annak nem igen örülök hogy egy újabb ellenséges fajjal lettünk gazdagabbak.A Bajor megmenekült,csak remélhetni tudom hogy nem támadják meg újra a Bajort.A hídon ülök a segéd konzol előtt fáradtan és el gyötörten,Pihenni nem tudtam a hajón mert feszült voltam talán a Horizon ismerős falai közt meg nyugvásra találok végre haza megyünk...
A kapitányt külön dicséretet illeti meg a tapasztalatáért és rátermettségéért ha tehetném én magam terjeszteném fel a kapitányt a csillagflottánál egy magasabb kitüntetésre.Ami Yemegezt illeti minden tőlem telhetőt meg teszek hogy segítsek neki.


 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szerda, 2012-10-10, 11.59.52 | Üzenet # 64
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amikor végre visszaértek alig akartam hinni a szememnek.
Azonnal felpattantam a kapitány kényelmes székéből, és Nubetre néztem csillogó szemekkel.
- Végre! Mi tartott már ennyi ideig?! - Kérdeztem, majd gyorsan odarohantam a férfihoz és átöleltem őt. - Kösz hogy visszahoztad a bundádat. - Szóltam, puszit nyomtam az arcára és ezzel visszarohantam a kormányosi konzolomhoz.
- Uram valamilyen elektromágneses zavar keletkezett... - Jelentettem folyamatosan a panelra nézve, kissé hunyorogva a fényektől. - Ez furcsa mert ránk nem hat viszont... - elhallgattam egy percre. - Az ellenség úgy tűnik elmenekül... A Bajorra viszont valamilyen vegyi fegyvert dobtak.. egy vírust terjesztenek széjjel... - Meglepődésemben hirtelen elhallgattam.

A kapitányra meredtem, parancsra várva de ő csupán elmondta a hajónaplóját, majd biccentett hogy vegyem át a hidat és elment pihenni a kabinjába.
Úgy éreztem hogy ezzel még csak most kezdtünk el egy "új korszakot"... egy veszélyes, és kiszámíthatatlan korszakot...




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Szerda, 2012-10-10, 18.31.21 | Üzenet # 65
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor feltranszportáltunk azonnal a gépészeti panelhoz ugrottam a hídon.
Normálisnak tűnt minden berendezés, így első rálátásra de előbb le szerettem volna mindneképp futtatni egy gyors diagnosztikát.
Miután észleltem hogy minden rendszer viszonylag a normál paraméterek között kering, lehajtottam a fejemet és mély lélegzeteket vettem. Vége van, most ár vége van.. - Mondogattam magamban.
Reméltem hogy ezek után végleg békén hagyják majd a bolygómat, és hogy minden rendbe jön.

Felálltam, csendben végig néztem ahogyan Valeri megöleli a kapitányt majd visszaül a konzoljához.
Végighallgattam a kapitány naplózását majd a főképernyőre néztem ahol azt hiszem eddigi pályafutásom és életem során az eddigi legszörnyűbb dolgot láttam: A bolygómra valamiféle bio fegyvert lőttek.
Leültem vissza a gépészi konzolhoz csendesen, elnyomva magamban mindenféle érzelmet, majd rákönyököltem a panelra és a homlokomat a kezembe temettem beletörődve abba hogy már nem theteünk ennél többet...


 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Csütörtök, 2012-10-11, 17.29.47 | Üzenet # 66
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem akrtam elhinni hogy anélkül megúsztuk ezt az egészet hogy kellett volna a kardomat akár egyszer is letesztelni egy Querreriai fején.
elégedett vigyorral vágtam rá Yemegez vállára aki letargikusan roskadt össze a gépészi panelnál.
- Hé! Te is jó voltál azért odalenn pap- bácsi! - Mosolyodtam rá. Ez tudom valamiféle beteg vicc akart lenni hogy fel tudjam őt vidítani - hát nem jött be.
Letettem a kardomat a széke mellé majd megöleltem nem is tudom miért, tudom bosszúból Nubet és Valeri ellen, majd megdöbbenve néztem a képernyőre.
- Nem hiszem el.. - Suttogtam magam elé a pusztítás láttán.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2012-11-29, 19.19.37 | Üzenet # 67
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- A "Kereszt tűzben" c. küldetés lezárva; kritika hamarosan. -


Hozzáadva (2012-11-29, 19.19.37)
---------------------------------------------
A Regulus incidens



A Regulus kolónia.
A Csillagflotta egyik talán legkisebb, ám egyik legfontosabb orvosi létesítménye található itt,
2750-től.
A regulus kolónia biztosította az orvosi ellátás 66%-alékát, valamint a titkos részleg itt fejlesztette a különféle bio fegyvereket, persze titokban. Mivel a Föderáció több fajjal is hadba áll így ennek a létesítménynek a védelme életbevágóvá vált, a 2775-ös évektől.

2775, ugyanezen év Szeptembere:
A Querreriai birodalom sikeresen átkelt a Tükör univezumban, ahol fajuk kihalt, így kapcsolatkoat építhettek ki a Birodalommal.
Így elérve kellő hatalomhoz, és befolyáshoz jutottak.

2777:
A Querreriai térhódítás nem állt le, még több területet akartak. Megkezdték a haderő gyártását a Tükör-világban, míg rákészültek a másik megszállására.

2801:
A Querreriai haderő és a Birodalom összhangban megépíti az Iss Rising-et mely segítségével mér nem csak az időben de más univerzumokba is eljuthatnak így kimeríthetetlen erőforrásokra lelve.

2801: Novembere:
A Querreriaiak és a Birodalom haderőket küld a Regulus kolóniára hogy el tudják foglalni a fontos orvosi létesítményt.

2801 November 29:
A Thunderstorm épp leszállt a fás-füves M típusú Regulus kolóniára, mit sem sejtve egyenlőre az incidensről.
A főtiszti kar nem véletlen érkezett ide, tudományos találkozó lesz a Csillagflotta legújabb fejlesztéseiről. A legénység azokban a percekben épp összepakolt és jókedvűen beszélgetve kifele tartott.


( Matt - Jerry - Vali - Josh - Yemegez - Ian - Lily - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Csütörtök, 2012-11-29, 23.06.36 | Üzenet # 68
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elég furcsa volt körülöttem minden mostanában de megpróbáltam nem kimutatni a tisztjeim előtt, vagy valami példát mutatni nekik. Nehéz volt, igencsak nehéz mivel mindig is egy elég érzelgős fickónak tartottam magamat... hát ami furcsa volt hogy tudatában voltam annak hogy muszáj lesz nem érzelgősnek lenni de ez számomra egyszerűen képtelenség volt.
Aggódtam a miatt hogy első, békésnek induló küldetésünk kimenetelével esetleg lesz valami gond, vagy mi lesz hogyha valaki megsérül, esetleg hogyha diplomáciai vitába keveredik. De mindezekhez fogva semmi sem volt az az érzelmi hullámvasút amit átéltem mostanában.
Tudtam hogy valamit felboríthatott bennem a Kardassziai orvos amikor kísérletezett rajtam, de egyszerűen nem tudtam rájönni hogy mit és hol rontott el.
Így jobb híján tűrtem, és próbáltam "kemény" lenni.. Jah.. én meg a keménység.

A Thunderstorm szép hajó volt, úgy ahogyan a Horizon is gyönyörű bázis volt, de a felelősség hatalmas volt ami a vállamat húzta.
Miközben ezekre gondoltam épp a folyosón sétáltam végig. Magamban nem tudtam elhinni hogy tényleg előléptettek, hogy most már ez a rangom. Minden esetre úgy határoztam hogy ez egy olyan mérföld kő az életemben amit meg kell becsülnöm, és épp ezért mindenképpen muszáj példát statuálnom minden fiatal vagy régebbi tiszt előtt.

- Bázisnapló, Larsen kapitány Csillagidő 478912.102.
A Regulus kolóniára tartunk. A Thunderstorm tudom hogy hamarosan landol, így megpróbálok minden elkövetni majd annak érdekében hogy a tudományos tanácskozás sikeresen végbe menjen. Kíváncsi vagyok hogy mit hoz a jövő, hogy mik lesznek a Csillagflotta új tudományos hírei.
Bázisnapló vége -

Összecsuktam a hangfelvevőt, majd eltettem a farzsebembe, és beléptem a hídra.
Szavak nélkül ültem le, majd egy pillanatra csak nézni tudtam ahogyan a főképernyőn egy gyönyörű kép tűnik fel: a bolygó atnoszférája, majd a felhők mögül előtűnő fás- füves környezet a kolónia kutató telepivel.
- Hangulatos. Tegyen le minket Valeri. - Szóltam egy halovány mosollyal megtoldva, miközben minden érzékemmel azon voltam hogy mereven üljek a székemben és kizárjam a többiek érzelmeit.

Aztán felálltam mert észbe kaptam hogy megérkeztünk, leporoltam az egyenruhámat és a folyosó felé léptem.
- Jöjjenek ha nem akarnak lemaradni! - Szóltam oda a tisztjeimnek majdnem olyan hanggal mintha a nyári táborba készülődnénk. Persze nem így akartam dehát még tanulgatnom kell a kapitányságot.. látszik is...



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Péntek, 2012-11-30, 18.53.33 | Üzenet # 69
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A "buli"után nem volt pihenés.Máris a Regulus felé tartottunk.Egy kedvűen ültem a taktikai konzol előtt.Még mindig nem tudtam túl tenni magamat azon hogy egy éven belül a második kapitányomat és barátomat vesztettem el.Noha nem haltak meg csak az elő léptetésük/lefokozásuk miatt nem szolgálhattam velük tovább.A gondoltaimat a kék riadó szakította meg ami azt jelentette meg kezdtük a landolást a bolygóra.landolás után követtük a folyosóra...

 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Péntek, 2012-11-30, 21.48.50 | Üzenet # 70
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kissé lehangoltság volt urrá majdnem mindenkin a csapatban.
Nem csak én voltam lehangolt hanem a többiek is; érezhetően Jerry, Matt de még Lily is.
~ Valami van a levegőben. ~ Gondoltam magamban. ~ Ez a nem boldog senki érzés elég lehangoló. ~ Tettem hozzá magamban idegesen, majd óvatosan letettem a Thunderstormot.
Miután a leszálló talpacskák a földet érték felálltam a paneltól és a " papra" meg a "szamurájra" néztem.
Nekidőltem karba tett kezekkel a panelnál miközben a többiekre vetült tekintetem.
- Hé emberek, legyetek már egy kicsit boldogabbak! - Mondtam egy halovány félmosollyal. - Leszálltunk! Egy gyönyörű bolygóra! Kis életet kapitány úr! - Félre biccentettem a fejemet és úgy néztem Mattre, de még így sem vettem észre hogy a férfi boldogabb lett volna.

Mikor mindenki elindult Larsen után Josh vállára tettem a kezemet és a férfire mosolyodtam.
- Hé tán maga is lelki beteg?! Csak ezt ne mert olyan mintha nyaralni mennénk! - Jól megcsapdostam a vállát majd otthagytam és előre mentem.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
JoshMendelson
Dátum: Vasárnap, 2012-12-02, 17.35.51 | Üzenet # 71
Horizon-6 Elsőtisztje és Főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 5
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Remélem hogy a landolás gyors lesz .
Fejtettem ki a véleményemet a mellettem álló Kirk-nek majd megpróbálva kissé az érzelmeimet alrébb tenni cselekedni ami elég nehéz volt ebben a pillanatban hiszen mint egy csapásra mindenki forgolódó érzelem hullámait kezdtem el érezni,megráztam a fejemet egy percre mikor arra lettem figyelmes hogy Kirk megütögetti a vállamat.
-Úgy tűnik hogy az ön optimuzmásával Ms.Kirk akár a halálba is ugorhatnánk hiszen annak a lehetőssége hogy lehet hogy valamiféle gond lesz a bolygón akár 70% is lehet, de a számításaim szerint a Flotta felderítő küldetéseinek a 89.1 % mindig valami gonddal vagy valami konzekvenciával záródik le.
Mondtam az utolsó szavamat egy mély szívből szóló sóhajtással majd követtem az össze készülődöket.


 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Vasárnap, 2012-12-02, 20.52.32 | Üzenet # 72
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Leszálltunk.
Nem telt bele pár másodperc és már le is szálltunk. Hulla fáradtan, hatalmas karikákkal a szemem alatt néztem a főképernyő gyönyörű bolygó felszínére.
Majd felnéztem a kormányosunkra.
- Minden rendszer stabil Mis Kirk, aggodalomra semmi ok. - Szóltam nyugodt hang nemben. Felálltam majd óvatosan elsétáltam az első tisztünk mellett akitől egy kicsit tartottam volt Borg mivolta miatt.
Nem azért mert életemben annyi Borggal találkoztam volna, de mindig is undorodtam attól amikor valakit kombinálnak egy megchanikus életformával.
Persze nem tehetett arról a parancsnok hogy ez történt vele, így nem is utáltam őt; hősnek fogtam őt fel mert az is volt.

Felálltam, kihúztam magamat majd a kapitányt megelőzve indultam el a folyosóra a négyesz szintre ahonnan a komphangárból már simán ki lehetett volna menni akár gyalog is a rámpán.
Persze hagy ne mondjam ki hogy mi a transzportert használtuk.
Ezért is már már futva érkeztem a dobogóra majd kihúztam magamat hátra tett kezekkel és vártam a többieket.
Alig vártam már azt is főleg hogy szabad levegőt szívhassak és hogy igazi nap érhesse a bőrömet. A holofedélzetek valahogy soha se tudták ezt nekem vissza adni.


 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Vasárnap, 2012-12-02, 21.04.27 | Üzenet # 73
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Azon gondolkodtam amikor a hajónk leereszkedett hogy Nubettel valahogy mi lehet.
~ Egész biztosan jól van. Mármint ő mindenhol jól el lakik, kicsit olyan mint a két laki fák.. ~ Gondoltam magamban. Persze hiányzott hogy nincs most velünk, de mindenki a maga útját járja, és őszintén már ennyi bevetés és küldetés után amennyit ő megélt nem is csoda hogy a Csillagflotta elő léptette őt.
~ Megérdemelte egy szó mint száz. ~ Majd lopva a kapitányi székben ülő Larsenre vetült a tekintetem.
~ Fiatal de nem lesz belőle rossz vezető, csak idő kell neki hogy még egy kicsit érettebb legyen a feladatra. ~ Tettem hozzá a gondolataimhoz, majd felálltam és lassan a többiekhez léptem.
- Szerintetek lehet majd a tudományos konferencián enni? - Kérdeztem Lilytől. - Csak mert korán keltem és épp most lenne a tízórai ideje... - Nem érkezett vissza válasz így csak vigyorogni tudtam, bár csak abban a pillanatban fogtam fel hogy körülöttem majdnem mindenki szomorú.
- Hé srácok mi van már most mondtam valami rosszat?... - A folyosóra léptünk miközben tovább folytattam a beszédet.
- Jó, figyeljetek tudom hogy mindenkinek hiányzik Nubet. Mert nekem is hiányzik ő meg hogy nem tudok autó versenyzőt játszani vele, de ez az élet és így van jól oké? Mindenki megy a saját útján de nekünk össze kell tartanunk. - Szóltam a zsebembe tett kézzel félig meddig majd Yemegez mellé léptem a transzporter dobogóra.




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Vasárnap, 2012-12-02, 21.40.41 | Üzenet # 74
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Bosszúval teli voltam Valeri miatt.
Kirk! Az a nő lenyúlta Nubetet előlem és mivel most nincs velünk Nubet így még vissza kapja azt amiért boldogtalanná tett engem!
Magamban már fontolgattam is a tervemet a kis szőkeség ellen. Mert volt tervem. És nem is akármilyen.
A biztonság kedvéért azért felkaptam a hátamra a kardomat a tokjában és követtem a többieket a transzporterhez. Ian megjegyzésére egy szót se szóltam ugyanakkor; igaza volt de mit lehetett volna még hozzá tenni ehhez.
- Én akkor sem vagyok boldog. - Jegyeztem meg halkan, majd végigmérte a kormányosunkat egy lenéző tekintettel. - Főleg így. - Mosolyodtam el gonoszan.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2012-12-03, 20.38.01 | Üzenet # 75
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A csapatnyi flotta tiszt hamar a fás-füves területre került a transzporter segítségével de még nem tudhatták mi áll előttük.

Folytatása olvasható: Regulus kolónia déli része




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szerda, 2013-02-06, 19.20.21 | Üzenet # 76
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
~~Ketten, eltévedve~~


~ Vajon hol lehet? Itt várok rá már vagy két egész perce! ~ Gondoltam magamban nem kevés idegeskedéssel.
Már minden készen volt igazából csak ő hiányzott: Nubet. Alig vártam hogy indulhassunk a Vulkánra.
A ruhám is készen volt: fekete miniszoknya, kivágott felső, bor nálam.. jó, persze a hegymászó rucim is velem volt merthogy arra gondoltam hogy hegyet fogunk mászni de hát Nubet kedvéért fel akartam venni mindenképp valami szexiset is.
Ültem a kompban és várakoztam miközben ideges doboltam a panelon.
- Mi tart ennyi ideig?




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."


Az üzenetet módosította Vali - Szerda, 2013-02-06, 19.20.38
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szerda, 2013-02-06, 22.04.20 | Üzenet # 77
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Igazándiból ,nem tudtam nagyon betervezni azt a satnya 5 percet sem az életembe ,ezért eléggé elfoglalt voltam.Pár fontosabb megbeszélést gyors iramba,le kellet hogy rendezzek főleg a speciális osztagom felé és természetesen el kellet intéznem azokat a dolgokat amik,a munkakörömbe tartoztak például a titkos fegyverek építésének a kihelyezésének a terület meghatározásait,vagy épp egy-egy területén engedélyt adni hogy használhassák vagy épp vissza utasítani ugyan ezt. Ahogy nagyjából készen voltam, a helyettesemre Rox admirálisra hárítottam , a maradék munkát majd elindultam a Thunderstorm felé,de már futva mert eléggé késében voltam megint .Ahogy beléptem és megérkeztem nagy nehezen Vali,hoz kissé furcsán katasztrófálisnak éreztem magamat ,mivel szerettem az előírásokat én is valami kirívó ruhába öltöztem volna,mondjuk egy szmokingba de úgy tűnt hogy az hogy el lepett a temérdek munka ki is ment a fejemből..így csak az egyenruhám ,maradt rajtam..nyeltem egy nagyot majd Valeri -hoz léptem aki felettébb idegesnek tűnt..kezdtem úgy érezni hogy talán leszúrást is kapok..de lehet hogy megúszom egy gerincbe vágással is...~

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Kedd, 2013-02-12, 11.33.10 | Üzenet # 78
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nubetre néztem tágra nyílt szemekkel, mert a látvány ami fogadott igazából bőven elég volt. 
- Valahogy sejtettem hogy késni fogsz. - Vigyorodtam rá szinte azonnal, majd felálltam a székből ahhol még pár perccel ezelőtt unalmas óráimat tengettem és lassan odasétáltam a drága admirálishoz. 
A férfi csak nézett rám mintha kereste volna a szavakat én pedig átnyúltam a válla felett és becsuktam a komp ajtaját. 

A szemeibe néztem és pár pillanatig csak mosolyogva álltam ott, majd hirtelen belecsíptem a hasába. 
- Legközelebb nem késni! - Elnevettem magamat, majd megcsiklandoztam játékosan és nyomtam egy csókot az ajkára. 
- Akkor nem kapsz ilyet. - Tettem hozzá, majd még egyszer megismételtem az előző "ostromló hadműveletemet", csak annyival megtoldottam hogy átöleltem a nyakát és behunytam a szememet. 
Mikor kinyitottam aztán mélyen a szemeibe néztem. 
- Remélem készen állsz a táncra? - Rákaccsintottam, aztán gyorsan a komp pilóta fülkéjéhez rohantam egy őrült vigyorral az arcomon. 
- A rendszerek készen, a hajtómű száz százalékon! - Olvastam le hadarva az adatokat, majd hátra néztem Nubetre. - Alig várom már hogy ott legyünk. - Felhajtottam kissé e közben a szoknyám hogy még jobban kirívó legyek. 
- Nem ülsz le? - Kérdeztem.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Kedd, 2013-02-12, 13.20.48 | Üzenet # 79
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Tulajdonképp nem tudtam mit mondani ,Valerinak mivel késtem egy csomó időt és  a belépésem sem volt egy túl jó ebben a helyzetben.Ahogy ott áltam de  csak pár pillanatig,egy másodperc múlva belém csípett majd megint kissé elhúztam magamat majd  elnevettem magamat ~

-Jól van igérem nem fogok többet késni,de  azért remélem hogy nem egy egész élet folyamig vártál rám..

~Mondtam elnevetve magamat majd  leültem Valeri mellé és  ,rögtön szinte belefolytva  a szót ,válaszoltam a 100%-os  beszólás után ~

-Azért ...nem mindig vagyok ennyire  parancs mániás,nehogy azthidd..

~Válaszoltam a  szőkeségnek majd  adtam egy csókot az ajkára és  visszaültem a székembe ~

-Na akkor hamarosan úgyis ott leszünk de  addig is  mi lenne ha innánk valamit..

~Ebben a percben vettem elő  egy  üveg pezsgőt  a komp széke alól majd  oda  nyújtottam  a nőnek és  rá néztem mi közben ,egyre közelebb jöttem a  nőhöz majd  adtam neki egy csókot megint ~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Kedd, 2013-02-12, 23.09.31 | Üzenet # 80
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Jajj dehogy nem! - Vigyorodtam rá megint, majd megkaptam azt a forró csókot. 
Úgy éreztem hirtelen hogy a mennyben vagyok ennyi csók után, így fogtam gyorsan felálltam és beleültem Nubet ölébe. 
Ahogyan körbe zártam a nyakát a kezeimmel és homlokomat a homlokára tettem úgy szóltam hozzá:
- Te vezetsz. - Megcsókoltam miközben behunytam a szememet majd még egyszer. - MM... soha nem fogunk elindulni ha folyton ezt csináljuk! - Nevettem el magamat majd még egyszer megcsókoltam őt és a kezében lévő pezsgőre néztem. 
- Várj csak honnan tudtad hogy az ott van lenn? - Összehúztam a szemeimet úgy néztem elég közel az ő szemeibe. - Csak nem csalunk mr? - Mosolyogtam.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Hétfő, 2013-02-18, 13.42.02 | Üzenet # 81
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~El nevettem magamat ,és adtam egy hosszú csókot Vali  ajkára ~

-Nem szeretek csalni de muszáj volt főleg  ha extrákat akarok...nálad nem lehet kiharcolni egy  szabad napot előkészületek nélkül ahogy nálam sem.

~Mondtam megint el nevetve magamat majd  átöleltem őt és  az automatikus navigálást kapcsoltam be~

-Nehogy azt hidd hogy  nincsenek benne az automata  koordináták  a "gépezetbe"..

~Mosolyodtam el  és  közben ki nyitottam a pezsőt és  öntöttem neki és magamnak is,egy-egy pohárral majd fel emeltem a  poharat~ 

-Igyunk rád és  arra hogy végre van 1 perc szabad percünk egymásnak..

~Mondtam egész halkan majd mielőtt ittam volna  a poharamból,egy újabb csókot hintettem el a  nő ajkára majd  a nyakára ~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szerda, 2013-02-20, 21.56.32 | Üzenet # 82
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elnevettem magamat és azon gondolkodtam hogy vajon hogyan lehettem ekkora szerencsés hogy kifogtam magamnak egy ilyen férfit, majd az ölébe ültem és engedtem hogy a kezembe adja a pezsgős poharat.
Kinéztem egy másodpercre az ablakon és a csillagokat figyeltem melyek gyönyörű fényt árasztottak magukból, majd belenéztem Nubet szemeibe és elmosolyodtam.
- Nem is lehetne ennél jobb. - Szóltam hozzá boldogan. 

hagytam hogy végig csókoljon miközben kissé megborzongtam annyira jó volt az érintése. 
- Szeretlek. - Suttogtam neki. - És nem akarlak elveszteni... igyunk erre. - felemeltem a poharamat miközben az egyik kezemmel a nyakát fogtam, majd a másikkal megittam az egész pohár pezsgőt.
Szabálytalan voltam, de letettem azt vissza a panelra, majd átöleltem Nubetet és behunytam a szemem.
Azt akartam hogy soha ne legyen vége ennek a pillanatnak.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2013-02-21, 19.31.29 | Üzenet # 83
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Még egy  csókot adtam Valeri ajkára majd  még egyet és  valahogy nem is tudtam mi ütött bennem,de  nem is néztem azt hogy  közben  a panel össze vissza kezdett el csipogni attól hogy  véletlenül majd hogy nem megnyomtam  a gravi kiegyenlítőket...ezzel majdnem ki is  ütöttem  a kiegyenlítőket,amivel mindenki és minden beleértve engemet is  az égbe  repültem volna mivel  kiegyenlítők nélkül ugyan csak nehéz szabályozni az ember testtömegét . Ez persze mind csak utólag jutott ezsembe mi közben ki nyitottam a szememet és mélyen a nő szemébe néztem ~

-Nem akarok megjegyzéseket tenni de  úgy hiszem hogy  pár perc múlva fel fogunk repülni   a Thunderstorm  tetejére  ha  nem nyomom meg ezt  a gombot..azonnal..

~Nyögtem ki két csók között majd  nagy nehezen elértem  a panelt ,és vissza állítottam normálra mielőtt tényleg gravi party-t tartottunk volna  ~

-Azért remélem máskor nem lövünk ki egy  torpedót..

~Mondtam  Vali-nak  viccesen mi közben egyre jobban lazultam ~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Péntek, 2013-03-01, 13.53.03 | Üzenet # 84
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Úgy éreztem magamat mint a mennyekben. 
Minél több csókot kaptam egyre inkább behunytam a szemeimet, és szorosan magamhoz öleltem őt. Egyszerűen tökéletes volt, olyan amire már hónap óta vártam, olyan érzés amit szavakban nem tudtam leírni mert olyan tökéletes volt vele eltölteni minden egyes percet...
Aztán csak azt hallottam ahogyan szinte letepertem őt magam alá hogy gombokat érint meg egyszerre, és azok olyan hangosan kattannak-pittyennek hogy odakaptam a fejemet... és egyben felfele kezdtem el repülni...a gravitáció miatt merthogy a gravi kiegyenlítőket kapcsolta le olyan hirtelen..
- Nézd már repülni tudok! - nevettem el magamat, de szerencsémre ő tartotta a derekamat így nem tudtam beverni a fejemet a plafonba... 

Aztán vissza libbentem az ölébe ahogyan ő szorosan magához láncolt én pedig elmosolyodtam.
- Szeretlek. - Suttogtam. Egy pillanatra a fejemet a mellkasára tettem és hallgattam a szívdobogását, majd vissza kapcsolt a gravi-kiegyenlítő én pedig normálisabb pózba tettem magamat.
- Nézd csak ott Vulkán... - Szóltam majd az ablak felé pillantottam, de fejem még a mellkasán pihent.
A távolban egy bolygó közeledett felénk egyre gyorsabban. - Hamarosan leszállunk. - Mosolyodtam el.  

~ Folytatás: Vulkán ~




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2013-03-01, 18.31.02 | Üzenet # 85
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
"A mentő akció"


A legénység hamarosan a Thunderstorm-ba lépett.
A bázison hagyott Grov és Ian sok szerencsét kívántak és a hajó kisvártatva az űrben, a koordináták felé közeledett.

" Öt perc az érkezésig." - Szólalt meg egy férfi hátulról.
A hajó gyorsan közeledett, egyre gyorsabban a koordináták felé, majd kilépett a szuptérből.
" Uram egy adás érkezik... egy kis komp az, Birodalmi erők követik!" - Jelentette a tiszt.
A főképernyő bal részénél valóban egy kis komp siklott be, melyet erős össztűz alá vettek a Birodalmi erők: két interpid hajó.
A főképernyőn kapcsolt adás természetesen Larsen kapitánytól származott; aki azonnali transzportálást kért.
Nagy szerencse hogy épp időben odaérkeztek.


( Matt - Josh - Valeri - Jerry - Lily - Yemegez - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Szombat, 2013-03-02, 22.21.53 | Üzenet # 86
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem az én műfajom a szabadulás, de Hudini megirigyelhetne rendesen! Ugye? Hát persze hogy ugye, hisz elég gyorsan meglógtam és hamarosan már egy kisebb komp fedélzetén lehettem. 
Próbáltam eltűnni a Bridoalomi-Quverriai erők szenzorai elől, de nem tudtam mivel vagy hatszor jobbak és modernebbek voltak mint az a komp amiben ültem. 
~ A fenébe.. gondolkozz gondolkozz! ~ 
És hamarosan távolodtam is a börtönőreim elől egyre és egyre... de hiába. Gyorsabbak voltak, így beértek hiába kapcsoltam már maximura a meghajtást és ütögettem úgy mintha azu dob lett volna .. mármint a panel.
ha lett volna nálam kalapács lehet azt is bevetem.. de mivel nme volt ezért csak mentem előre, ügyes és lehet látványos kitérő manővereket mívelve.. nagy kár hogy ez nem egy légi bemutató volt.

Ekkor egész egyszerűen scak úgy a semmiből huss, és woom előkerült a Thunderstorm.. azt hittem behaluztam ezért megérinetettem a kommot és küldtem egy adást.
- Itt Larsen kapitány! De örülök hogy látom magukat.. kellene egy transzport... a nyakamon egy armada.. kérem! - Néztem kedvesen a képernyő felé hátha ez beválik. - Amúgy parancs és siessenek ha lehet Larsen kiszáll! 
Majd vártam amit várni kellett.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
JoshMendelson
Dátum: Csütörtök, 2013-03-07, 18.40.42 | Üzenet # 87
Horizon-6 Elsőtisztje és Főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 5
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
"Várakozás,és támadás"

Ez az a  két szó ,ami nem fér össze még is  ezt kérte tőlünk Larsen kapitány ezért nem tehettünk mást amikor kiértünk  a zónából,hogy  kitérünk és megpróbáljuk felszedni.

-Azonnal térjenek ki a  lövések elől és  mérjék be  Larsen kapitányt és azonnali transzportálást hajtsanak végre.

Adtam a parancsokat ki   a főtiszteknek,akik úgy tűnt  megteszik amire kérem őket szerencsésen manővereztek,de  talán a  szerencse  nem mindig hatásos mivel ez is egy emberi erény ,és  szerencse nem létezik mind tudjuk--mondtam magamban,és  próbáltam változó koordinátákat adni  a kormányosnak ,hogy nehogy  el találjon minket valamilyen lövés.

-Kitérő manőver...3.4,5,6,7,8.

Mondtam a  koordinátákat és  próbáltam türelmes lenni ami ebben az esetben ugyan haszontalan volt ,de  lehet még talán hasznos lesz még majd.


 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szombat, 2013-03-09, 19.56.09 | Üzenet # 88
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már épp mondtam volna hogy várhatóan mikor érkezünk meg de én helyettem Horkers szólalt meg.
~ nem tud lakatot tenni a szájára. ~ Mondtam magamban hátra sem pillantva. ~ De legalább ennyi esze lenne, mind egy. ~ 
Aztán végtére is odaérkeztünk. Aggódtam Matt miatt, és a miatt is hogy nem-e hazudott Oviedo azzal kapcsolatban amit mondott. A helyében egész biztosan hazudtam volna, az is igaz hogy én nem tudtam milyen egy ilyen birodalmi tisztnek lenni, de nem is akartam soha egy olyan nagyon katonai diktatórikus szervezet tagja lenni. ~ Biztos úgy érezném magamat akár valami bűnszervezet tagja. ~ 

Lelassítottam a hajót, majd kiléptünk a szubtérből. Az űr egyenetesebbé vált előttünk így vettem egy nyugodt lélegzetet és az előttünk elterülő zónára néztem.
- Hol vagy.. - Motyogtam halkan de végül is talán a sors talán a szerencse miatt, nem tudom előbukkant egy kis komp.. amit vagy hatvan másik üldözött.
- Jajj ne ! - Ez félig meddig hangosabban mondtam de mikor a kapitány arca jelent meg a főképernyőn hatalmas mosoly terült szét a képemen.
- Rád vártunk már mióta! Jól vagy? - Kérdeztem de nem volt idő traccspartira sajnos.
Mattet át kellett transzportálni és felkészültem arra is hogy hamarosan tüzelni fognak ránk.
Biccentettem a parancsnok elég robotikus szavaira kitérő manővereket tettem a hajóval könnyedén miközben megpróbáltam transzport-távba kerülni.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2013-03-09, 22.49.30 | Üzenet # 89
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kiléptünk a normál űrbe a megadott kordinátákra.Kis idő,múlva Matt Larsen kapitány jelentkezet be egy kis kompból,amig vagy hatvan komp üldözött.A fegyvereket élesítettem .Lily húzd fel a pajzsot amig nem érünk transzport távolságba.Addig én leszedem a túl közel merészkedő kompokat mondom a nőnek.Ha szólok Lily enged majd le a pajzsot hogy fel szedjük a kapitányt.

 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Vasárnap, 2013-03-10, 21.00.16 | Üzenet # 90
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jerryre nétem aki agyilag már úgy tűnik biztonsági főnöknek nézte saját magát.
Nem azt mondom hogy rossz srác volt csak néha nem tudta hogy hol a határ de nem baj.. annyira. Még jó hogy Valerire jobban haraptam és sajnos ő is megszólalt a nyafogásával így csupán biccentettem.
- Jó, kész. - Mondtam. Nem néztem senkire se csak előre magamban pedig Valerit szídtam mert idegesítő volt még a hangja is.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Péntek, 2013-03-15, 00.02.25 | Üzenet # 91
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Thunderstorm-ba lépve a gépészi panelhez léptem és ostromoltam meg annak gombjait. Nem számítottam arra hogy hamarosan a kapitányt is meg fogjuk találni az már csak meglepetés volt. Elindultunk, és hamarosan oda is értünk. Csodálattal tekintettem Valerire hogy magabiztosan irányítja a hajót. Tény és igaz hogy több csapában és ütközetben is bebizonyította hogy remek pilóta. Látszódott rajta. 
Hátra dőltem és sóhajtottam egyet. Mikor legutoljára itt ültem a hajót darabokra lőtték, és olyan súlyos károkat szenvedtünk el hogy utána hónapokig kellet mindent újra kötnöm. 
Nem szerettem volna ugyan azt a mókát. Magamban a Prófétákat kértem hogy ne essen semmi bajunk de helyette sokkal jobb hír érkezett: a kapitány személyében. 
Előre dőltem hogy jobban lássam, de úgy tűnt jól van. 
- Szerencsénk volt lehet, vagy a Próféták akarták ezt így. - Szólaltam meg. - Minden rendszer stabil. - Tettem hozzá a parancsnoknak aki túlzottan merev is volt számomra.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2013-03-17, 14.05.20 | Üzenet # 92
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Birodalmi hajók ripityára lőtték széjjel a kompot ami méltóságteljesen az oldalára fordult majd megadta magát. 
A főképernyőn hirtelen fényáradatot lehetett látni majd csend... szerencsére ekkor a kapitány már a hajón volt és parancsba adta hogy induljanak el. 
A Thunderstorm elindult egy gyors térváltással, de a Birodalmi hajók még mindig követték azt, akármilyen gyors is lehetett.... 
A kapitány habár jól érezte magát kissé fáradtnak tűnt. Ideje volt hogy hazaérjenek de a Birodalmi erőkkel a nyomukban egyenlőre erre nem sok esély volt. Vagy mégis?
 

(Matt - Josh - Jerry - Vali - Yemegez - Lily - Szingularitás)  




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Csütörtök, 2013-03-21, 20.52.55 | Üzenet # 93
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nemsokára a Thunderstorm-ra transzportáltak aminek soha nem örültem még ennyire. 
- Juhu! - Átöleltem a saját parancsnokomat majd vállon eregettem a bal kezemmel. - Ez fantasztikus volt parancsnok, elismerem pöpec munka! - Tettem hozzá majd még egy ütést kapott. 
Tettem két lépést a kapitányi székem felé, de valahogy olyan fura volt most itt lenni.. hulla fáradt voltam, nem sokra emlékeztem abból hogy mi is történt velem a Birodalmi erők vallatásain. 
~ Csak nem adtam ki semmilyen infót. ~ Fordult meg benne a gondolat miközben a hajam a szemembe lógott. 

Tettem még egy tétova lépést, de ahogy emeltem a lábamat a parancsnokomra is néztem halálra várt arccal. 
Valami nagyon nem volt rendjén! Éreztem hogy a tisztjeim legtöbbje örül nekem, vagy hogy megkönyebbül én mégsem voltam annyira boldog.. Mi van velem? 
No, mindegy, próbáljuk meg elütni valami poénnal az egészet aztán húzzunk innen! - Gondoltam magamban.
- Fel lett újjítva vagy el lett rendezve? Nem kedvelem. - Szóltam vigyorogva a berendezések kapcsán, azzal nagy hévvel elrohantam Josh előtt és rávágtam a vállára.
- Rock and roll Josh! - Vissza ültem a parancsnoki székbe és kiadtam a parancsot. - Induljunk haza! Teljes meghajtás! - Tettem hozzá. majd előre dőltem. - Lehetőleg gyorsan mert a nyomunkba loholnak a kutyuskák! Gonosz, gonosz kutyuskák..



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
JoshMendelson
Dátum: Csütörtök, 2013-03-21, 21.01.48 | Üzenet # 94
Horizon-6 Elsőtisztje és Főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 5
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Felesleges érzelmek..

Ez volt amit tapasztaltam Larsen-nél... a kapitányt ugyan sikerült áthoznunk de  senki sem,gondolta hogy  esetleg talán ott kellet hagyni..persze  a reakciója alapján ott kellet volna hagyni,mivel érzelmileg teljesen túl tenget..amikor át ölelt..én csak néztem mereven magam elé és  rá néztem felhúzott szemöldökkel..bocsásson meg  Mr.Larsen,de az érzelmi túl tengése teljesen nem helyén való uram..szóltam ridegen mi közben kiadtam a parancsokat mi előtt bárki ,bármit is kimondhatott volna..Irány  a Horizon-6 teljes sebességgel..ha kérhetem akkor..de  pont ekkor  ,szólalt fel a  kapitány is  kábán össze-vissza beszélt és  kutyákról kezdett el beszélni ami teljesen felesleges volt ...uram ön fáradt és teljesen illogikus..ajánlom figyelmébe  a nyugtató hatású injekciókat..megkönnyíti az anyag cseréjét is...uram..mondtam mereven é s teljesen helyén állóan,de  jobbnak láttam beadni is  kézből egyenesen a  kapitány has falába..nem akartam totojázni mivel teljesen  felesleges volt az ellenállása..


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2013-03-23, 21.38.40 | Üzenet # 95
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Feszült voltam és ideges persze ezt nem mutattam ki.Majd sikerült át sugározni a kapitányt a hajóra.Jó volt újra látni a kapitányt a hídon kicsit túltenget benne az érzelem de nekem nem okozott gondot.Meg kapjuk a parancsot."irány haza!".Ezt a parancsot Joshtól is meg kaptuk.Majd Josh el altatja a kapitányt.Lilyhez fordulok.Meg csináltuk mondom a nőnek,már csak haza kell jutnunk,majd azon töprengtem hogyan rázzuk le a birodalmi erőket.

 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szerda, 2013-03-27, 18.05.35 | Üzenet # 96
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hajót megdöntöttem ahogyan csak tudtam Kelet felé, de az ellenség csak jött. 
Úgy éreztem körbe vagyunk véve, és bizony még az is megfordult a fejemben hogy ha nem találunk ki valamit könnyen itt hagyhatjuk a fogunkat. 
Josh-ra néztem, majd másodpercekkel később a kapitányra akit nem rég sugároztak a fedélzetre. 
Halvány mosoly jelent meg az arcomon, majd megfogtam a hideg kezét a felpörgött férfinak és ránéztem.
- Jól vagy kapitány? - Biccentett. Megnyugodhattam, már csak vissza kellett navigálni a hajót ami tudtam hogy nem lesz egy kis meló. 
Előre billentettem a székemet, vissza a normálba, majd vettem egy mély lélegzetet. 
~ Ez az. Most légy ügyes domokos, vajon milyen paranccsal fog köszönteni a kapitány minket? ~ Kérdeztem magamban, de ugyanebben a pillanatban meg is jegyezte a férfi, pontosabban mindkét férfi hogy vigyem őket haza.
- Jól van. Kapaszkodni fiúk-lányok! - Kiáltottam el magamat, gyorsan teret váltottam.
- Vagy követnek vagy nem. A rendszerek okésak. - Szóltam a parancsnokhoz aki a beszédem - mondhatni jelentésem - előtt két perccel bealtatta a kapitányt.
- Szerintem tök egészséges volt, nem értem miért kellett elaltatni. - Jegyeztem meg csípősen. - Körübelűl 7 perc és ott leszünk. - Jelentettem hadarva.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Kedd, 2013-04-09, 14.26.51 | Üzenet # 97
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hajó renszerei mivel teljesen normálisan működtek ezért én nem szólaltam meg. 
Örültem hogy a kapitány újra a hajón van, ezért magamban áldást adtam a Prófétáknak, majd átfutottam egy gyors diagnosztikát újfenn. 
- Minden rendszer zöld. - Jelentettem gyorsan, mintha csak valamiféle régi Földi repülőgépről beszéltünk volna, majd hátra dőltem. 
A csillagok gyorsabban kezdtek el mozogni mikor teret váltottunk. Már csak haza kellett menni. Reméltem hogy annyi szerencsénk még lesz hogy sikerül haza evickélnünk a Horizon csillagbázisra a nélkül hogy kiessünk a szubtréből. 
Bár tudtam hogy sikerülni fog, megbíztam Kirk parancsnok szakértelmében.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2015-07-19, 15.52.00 | Üzenet # 98
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Thunderstorm haza érkezett tehát-szerencsére senki nem követte a kompot a bázisig de ha követte volna is akkor is pórul jártak volna.
Larsen kapitány haza került időben, és a dolgok vissza kerültek a saját medrükbe: egyenlőre.

= "A mentő akció" című küldetés lezárva. =
 


Hozzáadva (2015-07-19, 15.52.00)
---------------------------------------------
" Felemelkedés és bukás"


A Szövetség és a hozzá csatlakozott erők összefognak közösen hogy végső csapást mérjenek a Querreriaiak anyabolygójára, hogy ezzel véget vessenek az intergalaktikus háborúnak mely már több mint 2 éve dúl a galaxisban.
Hutchinson admirális, A Uss Atheos-szal, és a  zászlóshajóval az Enterprise-J vezetésével elindul az első és a második hadtest csillagidő 480546.78 kor hogy véghez vigyék azt, amit eddig mind lehetetlennek hittek.

( A küldetést én és Mozgató fogjuk vezetni felváltva, a küldetés közösen én és Mozgató találtuk ki és fogalmaztuk meg )

A Horizon hat főtiszti kara épp belépett a Thunderstorm-ba.
A kis hajót mostanában nem gyakran használták... Az a Vasárnapi nap nem egy átlagos lazulós nap volt azonban.
A tiszteknek megannyi gondolat, és érzés kavargott egyszerre a fejében. Vajon visszatérnek-e még?
Jól elköszöntek?
Egy kétes kiemenetelű helyzetről volt itt szó, senki nem tudta hogy nyerni fognak-e vagy veszíteni pontosan.
A hírszerzésből sem lehetett már jósolni semmit: a legutóbbi jelentés a Querreriai hajó alkatrész gyártó egységek megsemmisüléséről, és az ellenség bolygóinak sikeres lerohanásáról szólt... és a megannyi veszteségről és halálról...
Robert Cheldon és Donna Morgan kapitányok haláláról... vagy épp a különös kegyetlenséggel megölt civilekről..Aztán csend...
Larsen kapitány nem így gondolta a háború végét. A Betazoid férfi gondterhelt volt, és megviselt. A diplomácia embernének különös volt most így egy végső, nagy jelentőségű katonai akcióra menni, úgy hogy nem orvosolhat.
Nem mintha tudta volna sajnálni az ellenséget csak már elege volt a háborúból... nagyon.
Átvette a gépészeti jelentést Resist parancsnoktól, és biccentett. Talán semmi nem tudta megnyugtatni... még a gépészeti jelentés sem. A pár gondterhes pillantás is elég volt, hogy a két tiszt felfogja mit akar a másik mondani...
Ekkor Kirk parancsnok adást fogott: a Betha flotta elindult s a hadművelet megkezdődött.
Minden jelenlévő tisztben tudatosult: ez lesz az a nap amit soha nem fognak elfelejteni.

( Matt - Grov- Valeri- Seth- Lily- Yemegez- Ian - Matt- Szingularitás ) *

* Maximum 4 napot tudok várni egy emberre. Ha az illető nem ír az adott körből kimarad. Ha esetleg valami problémája van ( nincs net közelbe, dolgozik stb azt légyszives jelezze privátba )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Szombat, 2015-07-25, 20.26.16 | Üzenet # 99
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Vártam hogy a legutóbbi Zena bolygói tárgyalás után esetleg használhatjuk a diplomáciát fegyvernek, dehát tévedtem megint. 
A diplomáciát a flotta ezúttal nem akarta használni és bevallom lehet nem is tudta. Szerettem volna pedig azt hinni hogy két intelligens faj meg tud állapodni esetleg valamiben (ásványi anyagon, vagy kisbolygón) de nem jött össze. 
Így a Csillagflottának csak a támadás maradt, nekem meg azt hogy felkészítsem a legénységet lelkileg a harcra. 
Annak örültem hogy egy jól összeszokott banda voltunk. Tudtuk mind nagyon jól hogy minek hol van a határa meg hogy minek hány százaléka van a veszteségre vagy nyerésre.
Abban az esetben én nem igazán tudtam hozzászokni egyik gondolathoz sem.
- Azt hittem a flotta ebből kinőtt.- Mondtam rosszkedvűen a turbóliftben dünnyögve, bal kezemmel a falnak támaszkodva. - Még a legbarbárabb népek sem háborúznak ha tudják hogy lehet beszélni a másikkal.
- Ez a legalja mindennek.. komolyan mondom..ha beszélhettem volna velük! - Dühöngve kiléptem a Thunderstorm vezérlőjébe. 
Nem éreztem jól magamat. Émelyegtem, és fájt a fejem is. Azon gondolkodtam hogy elköszöntem-e helyesen azoktól akik ott maradtak a bázison.. 
Nem voltam biztos abban hogy visszatérek-e. Hogy túléljük-e.
Félelem fogott el. Nem elég hogy a hírszerzés is becsődölt és napok óta nem kaptunk semmi üzenetet tőlük.. a biztos ismeretlenbe meneteltünk.
Leültem s olvasgatni kezdtem a legutolsó jelentéseket a frontról.. Robert Cheldon és Donna Morgan.. meghaltak.. És miért? Mert civileket próbáltak menteni. 
Nyertünk azon a fronton, de veszteségek s vér árán. A Querreriaiak nem az a faj volt akit ki tudtam ismerni. kegyetlenek voltak, és úgy tűnt nem érdekli őket se civil se beteg. A társadalmi szokásaikról szinte nem tudtunk semmit sem. 
Igen, szokatlan volt úgy ülni a kapitányi székben hogy nem tudtam semmit sem. Annyi év, és még mindig nem tudtam semmit sem az ellenségről, csak azt hogy vérszomjas gyilkosok és többször majdnem meghaltam én is többek közt miattuk. 
Már kezdtem magam úgy érezni mint egy idő háborúban. Reméltem hogy majd nem nekünk kell megnyomni egy gombot egy bombához....nem mintha tudtam volna sajnálni őket.. egy olyan fajt mely szinte a semmibe sem veszi a diplomáciát.
Az arcomba temettem a kezem s mély lélegzetet vettem hogy megnyugtassam magam.. nem ment.
Gondolataim még mindig bántóan zavartak, agyam hangosan kattogott arról hogy mit is tehetnék... 
" Kötelékbe kellene állni.. a többiekhez.. " - Gondoltam magamban. - " El kellene indulni..ki kellene adni a parancsot... össze kell szedned magadat. " - Igaz Nubet parancsára vártunk, de akkor is. Megölt a várakozás... talán sétálnom kellett volna..
..Ekkor Grov oda adta a jelentését a gépházról s annak állapotáról. 
Felnéztem az elsőtisztemre és biccenetettem.
- Kösz. - Mondtam neki halkan, megviselt hanggal. Ránéztem, majd átvettem a jelentést. Rá sem néztem: nem tudott megnyugtatni az sem hogy semmi baja a hajónak. Az egész egyszerűen felidegesített.. a tisztek gondolatainak tanulmányozása pedig egész egyszerűen elviselhetetlen volt. 
Megint a tenyerembe temettem az arcom...Valeri hangja hozott vissza a valóságba. hogy elindulunk. 
- Induljunk mi is.. vörös riadó készültség él innentől.- Szólaltam meg. Végre elkezdődött tehát.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
GrovResist
Dátum: Vasárnap, 2015-07-26, 07.58.53 | Üzenet # 100
Horizon 6- Elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 34
Kitüntetések: 3
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Ezt a Csillagflotta sem gondolhatta komolyan?! 

Szóltam oda  Lily-nek ,aki  ugyan ezen  a véleményen volt..

-Meg lehet hogy áttörjük a védelmüket,lehet hogy  át is megyünk és az is meg lehet hogy be jutunk egészen  a fő bolygóig de addig majdnem végtelenül marad  a fél Csillagflotta..és  a Föld..tudom hogy ,ezt nem most kellene el mondanom neked..de nem akarom hogy bajod essen..ez , a harc..több mint esélytelen Csillagflotta hajókkal..csak akkor van esélyünk,ha nem találnak el egy találat elég hogy megbénuljunk..lehet hogy ,ez egy könnyű védelmi hajó de ott kint sokkal nagyobb és halálosabb hajók is vannak..

Megráztam a fejemet lemondóan majd  magamhoz öleltem  a nőt.

-Csak ne essen bajod..ennyi ..amit akarok mondani,nincs kedvem utánad menni ha elpatkolsz..érted?

Viccelődve tettem meg az utolsó szót és  sóhajtottam egyet..

-Legyen..hát legyen..remélem a legjobbakat..

Larsen kapitány-hoz oda léptem,és  egy  gépészi jelentést adtam a  kezébe próbáltam bíztatónak tűnni de nehéz volt ebben az esetben..

-Hé..Larsen kapitány...sikerülni fog..tudom..a  legjobb,zászló alj alatt vagyunk..tudom hogy sikerülni fog,mert nálunk van  a Csillagflotta egyik legjobb kapitánya..sok szerencsét uram..

Halkan suttogtam oda  az utolsó szót aztán vissza léptem a panelomhoz és  az ujjaimat keresztbe tettem..


 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Uss Thunderstorm (Ushaan típusú Könnyű védelmi csillaghajó)
Keresés: