Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Star Trek In Future-The future begins.... » - » U.S.S. Recon » Parancsnoki Híd (A Híd.)
Parancsnoki Híd
BlakeMunro
Dátum: Kedd, 2012-11-27, 12.34.36 | Üzenet # 151
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Birodalom nem fog jobbat látni mint ezt ...sőt csak jobbat és jobbat és ezzel a győzelemmel csak úgy éreztem hogy kiemeltük azt amiért végülis itt vagyunk a háborúért ami az életünk és amiért érdemes harcolni egy olyan Birodalmért ami nem ismer határokat ahol nincsenek korlátok és mi leszünk a csúcspontja a galaxisnak..
Mondtam hangosan és egyszerre gondolva is ezekre a szavakra és persze közben megpróbáltam kifújni magamat a nagy győzelem után..




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"


Az üzenetet módosította BlakeMunro - Kedd, 2012-11-27, 12.34.47
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2012-11-29, 19.29.10 | Üzenet # 152
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
(?)


- "A Tükör,tükör" c. küldetés vége. -

==

"A Regulus incidens"


A Regulus kolónia.
A Csillagflotta egyik talán legkisebb, ám egyik legfontosabb orvosi létesítménye található itt,
2750-től.
A regulus kolónia biztosította az orvosi ellátás 66%-alékát, valamint a titkos részleg itt fejlesztette a különféle bio fegyvereket, persze titokban. Mivel a Föderáció több fajjal is hadba áll így ennek a létesítménynek a védelme életbevágóvá vált, a 2775-ös évektől.

2775, ugyanezen év Szeptembere:
A Querreriai birodalom sikeresen átkelt a Tükör univezumban, ahol fajuk kihalt, így kapcsolatkoat építhettek ki a Birodalommal.
Így elérve kellő hatalomhoz, és befolyáshoz jutottak.

2777:
A Querreriai térhódítás nem állt le, még több területet akartak. Megkezdték a haderő gyártását a Tükör-világban, míg rákészültek a másik megszállására.

2801:
A Querreriai haderő és a Birodalom összhangban megépíti az Iss Rising-et mely azonban érthetetlen okokból megsemmisül.
A kudarc miatt felbőszülve megépítik az Iss Destroyert, mely segítségével már nem csak az időben de más univerzumokba is eljuthatnak így kimeríthetetlen erőforrásokra lelve.

2801: Novembere:
A Querreriaiak és a Birodalom haderőket küld a Regulus kolóniára hogy el tudják foglalni a fontos orvosi létesítményt.

2801,Nevember 29:
A Uss Recon azt a parancsot kapta hogy induljon a Semleges zóna határába, egy szokásos őrjáratra, mikor a Regulus rendszerbe értek.
A hajó hirtelen kilépett a szubtérből és nem is véletlen; közvetlen találat érte a bal gondolájukat a görbületi mezőben, ez billentette őket ki.
Persze a torpedó csak véletlen talált célba; ugyanis Munro kapitány arra lett figyelmes hogy egy Constituition típusú hajót lő két Soveregin,egy Prometheus, valamint két hajó még áll a háttérben, de mindegyik furcsa volt... sárga csíkok voltak az oldalukon, olyan lobogóval amit a Csillagflotta nem használ..
A Recon pedig az üldözésük kellős közepén találhatta magát a Regulus kolónia felett....

( Blake - Belmore - Baird - Genere - Alison - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Péntek, 2012-11-30, 11.22.59 | Üzenet # 153
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
A szokványosnak mondható őrjáratot tette a Recon ,épp elsődeleges fegyver diagnosztikát végeztem a hajó fegyverrendszerein mivel pár célzó berendezésen pontosítottak a szerelők még a hangárban,úgy tűnt hogy ez is csak egy ugyan olyan járőr munka lesz mint a többi általában abból szokott állni hogy pár Ferenginek vagy Omarnak megmondjuk hogy ez nem a "selyemút",de úgy tűnt hogy ezen a npon minden más volt.A hídon a kapitányi székben ültem egymásra tett lábakkal, abakancsaim tisztsa sár volt mert egy úg szimulációról jöttem épp ki amikor kaptuk a szokásos adást az admirálisoktól hogy induljunk el,ahogy ültem belenyúltam a szakálamba egy pillanatra amikor Baird és az elsőtisztem beszélgetésbe kezdett..na ez már érdekes..fordultam meg hogy megnézzem és meghalljam hogy miről beszélgetnek a hidamon de amire szólhattam volna valamit kiestünk a görbületből majdnem mondtam valamit erre de úgy tűnt hogy nem a gépésszel van a baj vagy épp a hajó kormányosávval,egymást lövő Csillagflotta hajókat érzékeltünk,és az egyik annyira hevesen tüzelt hogy eltaláltak minket valahogy,rá néztem az eslőtisztemre mi közben átvilágította a vakító fény a szakállamat .Na ez is jól kezdődik..vörös riadó mindenki álljon teljes harckészültségben és küldjenek azoknak az átkozott hajóknak egy figyelmeztető adást de csak írásosan hátha válaszolnak...



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szombat, 2012-12-01, 12.00.57 | Üzenet # 154
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Furcsa volt megszokni az új legénységet de a kezdeti depresszióm már kezdett mondhatni feloldódni.
A kommunikációs panelhez már korán reggel beálltam, majd magamban egy régi gyerek dalt kezdtem énekelni.
Hirtelen azokban az órákban azon kaptam magamat hogy szeretnék egy gyereket. De - ha logikusan nézzük - ez lehetetlen volt; John ki tudja hova lett, és mivel ő volt az egyetlen esélyes ehhez a feladathoz így el is tereltem a gondolataimat erről a dolgoról. Csak az bosszantott hogy láttam a másik univerzumban a kisfiamat, láttam hogy mi lett vele, hogy most mekkora hogy milyen szép és szerettem volna őt viszont látni és felnevelni.
Persze kétség sem fért hozzá hogy ez egy másik univerzum, hogy itt másképp fognak történni a dolgok, de ugyanakkor azt sem tudtam magamban megcéfolni hogy lehetetlen lenne egy gyerek felnevelése a Flotta kötelékébe.

Minden esetre készen voltam mindenre, és céltudatosan tudtam, éreztem hogy itt az én helyem, hogy jó helyen vagyok ahhoz hogy megbosszuljam a Risinget.
Mert a gömbépítőkkel egyszer úgy is fogunk majd találkozni. - Tettem hozzá a gondolataimban, azonban a fiúk hangjára vissza zökkentem a valóságba; a Recon főgépésze épp ugratta valamivel Bairdet amire elmosolyodtam.
Ez a legénység habár teljesen másmilyen volt mint a Rising legénysége mégis már most tudtam hogy jó csapat leszünk, bármi is történjen velünk.
A kapitány is odafurdult volna, már láttam rajta hogy van pár keresetlen szava a komolytalankodókhoz mikor a híd megremegett, és kiléptünk a szubtérből.

Gyorsan vissza hajoltam az intercomm panelhez majd bólintottam a kapitány szavaira.
- Megkapták a szöveget, uram. - Válaszoltam félhangosan, majd feltettem a fülhallgatómat és hallgattam az étert hátha valaki vissza jelzést küld; de a rideg űrből nem lehetett mást hallani csakhogy azok a hajók - akik látszólag flottás hajók - egymást lövik.

Vissza néztem Munro kapitányra - aki mint mindig most is egy kissé ápolatlan volt - majd megcsóváltam a fejemet, ezek után pedig leültem és a főképernyőre meredtem.



" Second star to the right and straight on till morning.:"


Az üzenetet módosította Belmore - Szombat, 2012-12-01, 12.01.14
 (HU)
 
Baird
Dátum: Szombat, 2012-12-01, 15.31.40 | Üzenet # 155
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
-ja ja..de ha használnánk talán az új elemzéseimet amit a csatákból szereztünk talán többre mennénk tisztelt gépész úr!löktem oda a mondatomat a hajó főgépészének mi közben ő próbált arról meg győzni hogy mennyire de mennyire igaza van azzal kapcsolatban hogy egy katonai hajóra nagyobb "gépészi tér kell",ezt úgy értette az okostojás Genere parancsnok hogy több energiát is kénne át fektetni a hajó fegyvereitől elvéve a meghajtásba..na persze..és akkor mi marad a fegyverzetnek?...hőkkentem ki magamból amikor újból ezzel a ténnyel jött hogy vagy manőverezés vagy fegyverzet..-na ide figyeljen ez most katonai kérdés nem pedig valami átkozott gépészi kérdés szóval szerintem maradjunk annyiban hogy a maradék energiát is a fegyverzetnek kénne adni vagy a pajzsnak.jó pajti..szóltam oda ennek a gépésznek de ő csak folytatta najó van már..jólvan már..hökkentem ki magamból persze ez nem bele egyezés volt de ebben a pillanatban valami szétrázta a hajót egy pillanatra el is estem majd hogy nem a parancsnokra estem de szerencsére nem rá estem ,persze a kapitány rögtön ki is adta a vörös riadót. Gyorsan fel álltam és vissza álltam a munka állomásomhoz.-Van egy rossz hírem srácok..két Csillagflottának tűnő hajó lő egy másikat úgy tűnik hogy vagy csak nagy szarban vannak vagy megőrültek..

"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
TGenere
Dátum: Vasárnap, 2012-12-02, 12.09.30 | Üzenet # 156
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Látja hadnagy. Azért is kell néha egy tökéletes gépész a hídra, hogy n legyen az hogy nem működik a turbólift. - Mondtam neki a bal kezemben az orra előtt meglebegtetve egy darabot az elromlott turbóliftből. - De hála nekem már meg van javítva. És ne magyarázzon nekem arról hogy mit igen vagy mit nem! Tudja hogy mennyi minden múlik egy normális gépészi munkán! Ha azt mondja hogy a fegyverekbe kell a pótenergia akkor tegye azt, de ne várja hogy a pajzs sokáig ki is bírja majd, nah ne, mert ha nincs pótenergia a megfelelő helyen hamarosan elporladunk mintha itt sem lettünk volna! Csak úgy mondom öregem! - Megütögettem a vállát, majd majdhogynem akkorát tanyáltam előre hogy lefejeltem az előttem lévő tisztet.
Miután felnéztem kisöpörtem a hajamba lógó hajszálakat a kapitányra néztem.
- Uram mondja meg ennek a vadembernek hogy a gépháznak kell a pót nem neki! Ez kész örület! - Tettem hozzá dühöngve, majd lementem a rámpáról és Munro mellé léptem.
- Ha megengedi kapitány lemennék a gépházba. - Szóltam oda neki félhangosan. - Én mondom valami ezekkel a Constitution és Sovikkal nem stimmel. Nem hinném hogy lőgyakorlatoznak ahhoz elég komolynak tűnnek. És nem is gumi patronokkal tépik egymást mit ne mondjak. Arról ne is beszéljünk hogy nem válaszoltak... - Csóváltam meg a fejemet.


 (HU)
 
AlisonBrundser
Dátum: Hétfő, 2012-12-03, 22.01.38 | Üzenet # 157
Uss Rising főorvosa
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 10
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Épp Hucler zászlós hallását teszteltem le mert nem épp jó kondícióban volt.
Csettintettem párat az újjammal, mind a bal mind a jobb oldalra de a férfi nem reagált.
- Tudja zászlós magának lehet halláskárosodás van.. - Vallottam be aggódva, majd leszkenneltem őt. - Igazam van, szkenn nélkül is meg tudtam állapítani. - Sóhajtottam, majd közelebb húztam magamat a férfihoz a székemmel.
- Na majd kitalálunk valamit csak.. - Ekkor majdnem lefejeltem az előttem ülőt. - Nem hiszem el! ez tényleg egy hadi hajó! - Megfogódzkodtam a székemben, majd felálltam mikor már nem annyira lengedeztünk ki.
- A gyenguszban leszek.. illetve a gyengélkedőbe uram. - Szóltam, majd a turbóliftbe léptem Genere parancsnokot várva, fenntartva neki az ajtót.




" I'm a doctor not a engineering!"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2012-12-20, 14.37.21 | Üzenet # 158
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A constitution hiába igyekezett a takarásba a két soveregin típusú hajó mégis csak körbe fogta.
Ekkor érkezett egy figyelmeztető adás a Uss Recontól, és egy az Archertől;
" Itt Denise Kirk kapitány a Uss Archerről! Mit művelnek?! Helyzet jelentést kérek minden flotta kapitánytól! Vége."
Az adás azonban véget ért ám a hatalmas Exelsior típusú hajó a testével állt a Constitution felé hogy védje őt a beérkező torpedóktól.

Egy perci talán úgy tűnhetett hogy körbe vannak fogva, mikor a Recon nekitámadott az egyik Soveregin típusú hajónak.
Az leszakadt a flottától és viszonyozta a Recon tüzét így az Archer és az Arcadia egy-egy Sovereginnel nézhettek szemben, miközben adásra, válaszra és magyarázatokra vártak.
Ekkor adás érkezett az iss Calipsóról, az egyik támadó Soevereginről.
- Itt Jensen kapitány beszél a Birodalmi erőktől! - Jelent meg a képernyőn egy félszemű szakállas fickó minden frekvencián.- Adják meg magukat mindd vagy szembesüljenek a Birodalom erejével!- az adás lekapcsolt és a Vortex a Reconnal nézett szemben a következő pillanatban.

( Blake - Belmore - Baird - Szingu )

Genere; Folytatása olvasható a Gépházban

Alison folytatása olvasható, A gyengélkedőn.




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Szerda, 2012-12-26, 11.56.35 | Üzenet # 159
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megtöröltem a számat amikor a képernyőn bejött egy másik személy..úgy tűnt hogy ez valami átkozott Birodalomról beszél de azt sem tudtam hogy miről,beszélhet csak próbáltam elő venni a diplomatikusabb énemet..Én meg Blake vagyok..Blake Munro a Reconról ,ha leállnak a lődözéssel akkor talán beszélhetünk..normálisan is..Mondtam nyugodtan de úgy tűnt hogy a fegyvereiket tovább élesítik így nem tettem mást lekapcsoltam az adást és élesítettem a fegyvereket,és a gépházba szóltam...Itt a kapitány..energiát irányítson át a fegyverekre és a pajzsra szükségünk lesz rá..kormányos..tartsa az irányt és minden lépésről tájékoztassaon..Baird..élesítse a torpedókat random szórásal és a fézereket állítsa,több funkciós támadásra tengely forgást kérek ha támadásra lendülnek és ahogy egy torpedó vagy bármilyen fegyver eléri a hajónkat azonnal tüzeljünk arra az átkozott hajóra....hátsó fegyvereket is tegye rendbe Baird...áh..ordítottam el magamat utoljára és rá vágtam a kapitányi székre,és ezzel egy időben át világította a szakállamat a fény..



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Péntek, 2012-12-28, 23.13.51 | Üzenet # 160
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A fickó aki bejött nem tudom miért de valami Birodalomról beszélt ahhoz képest hogy ember volt.
" Hümm, ez nagyon nem tetszik nekem." - Mondtam magamban. - " Itt vagy valami nagyon rossz viccről van szó, vagy a fickó sokat ivott de Birodalmról már jó régen nincs szó hacsak nem.." - Előrémlettek a képek a másik univerzumról, amit hónapokkal ez előtt láttam akkor amikor véletlenül oda keveredtem... amikor a Rising átkerült oda, és nekem kellett helyre állítani a dolgokat.
Azóta sem mondtam ezt el senkinek se természetesen, csak én és Baird tudtunk erről bár néha a kantinba egymást ezzel is ugrattuk hogy biztosan csak mind a ketten behalucináltuk.
Úgy tűnik tévedtünk. Úgy tűnik igazunk volt mégis csak; A Birodalom létezik, úgy ahogy a Tükör univerzum is.

Mikor lekapcsolt az adás úgy éreztem most kell elmondani a kapitánynak a történetünket míg nem késő. Tudtam hogy Munro ideges lesz hogy csak most szólunk neki erről, de vagy ez vagy inkább hallgassunk örökre.
Kínomban ránéztem Bairdre aki nagyon el akarta mindezt rejtegetni, így rosszallóan megcsóváltam a fejemet majd karba tett kezekkel lesétáltam a rámpáról és a kapitány mellé léptem.
- Uram. - Szóltam félhangosan, majd megfordultam, úgy ahogy ő is és halkan mesélni kezdtem neki de gyorsan mivel tudtam hogy egy csata kellős közepén vagyunk.
- Uram emlékszik arra amikor azt mondtam önnek hogy az élőéletemben szerepelő dolgok bizonyos részéről nem beszélhetek? - Megvártam míg bólint majd tempósan hozzátettem. - Uram az a helyzet hogy én és Baird - Hirtelen egy pillanatra a taktikai panel mellett állóra néztem. - Akkor, azon a küldetésen egy másik univerzumban voltunk... a Tükör univerzumban.. ahhol ezek a Birodalmiak uralnak mindent.. uram ők azok! valahogy itt vannak! Értesítenünk kell a főparancsnokságot erről mielőbb!



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Baird
Dátum: Vasárnap, 2012-12-30, 16.48.59 | Üzenet # 161
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
A taktikán voltam amikor a kapitány kiadta a parancsot hogy kezdjek tüzelni,mit nem sejtek azt hittem először ezekről hogy csak lő próbát tartanak de igazából nem azt tartottak jócskán,nem azt tartottak..mind kiderült valami átkozott Birodalomtól vannak..na mondom..ezek azok akik megkínoztak és elkaptak több évig..már csak ez hiányzott szerencsére ismertem,az ellenséget így könnyű volt becéloznom az ellenségnek azt a rendszereit ami a legsebezhetőbb,ez pedig a reaktor mag volt..

"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2013-01-14, 12.51.48 | Üzenet # 162
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hajó megremegett mikor a Vortex és még egy másik Soveregin is tüzelni kezdte azt. A hídon egy pár rendszer ki is sült, majd az egyik segéd tiszt kiáltott fel:
" A pajzs ötven százalékos!" A nagy sürgés-forgásban Genere parancsnok is pillanatok alatt felszólt a gépházból:
" Tudom hogy gond van! Próbálkozok a javítással! Genere kiszáll. " - Az adás nem tűnt épp valami túl bíztatónak de legalább egy kis lehetőség volt arra hogy a Recon pajzsrendszere működőképes marad.

(Blake - Belmore - Baird - Szingu)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Péntek, 2013-01-18, 12.13.52 | Üzenet # 163
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
KITÉRŐ MANŐVER!
Ordítottam el magamat mint egy állat ,amikor a becsapódások erejét éreztem meg a több rezgés után.. a székemből majdnem kiesve adtam ki a következő parancsokat.. a hajó lendületben,van viszont a pajzs 50 %..gondoltam magamban ahogy vissza ültem a székembe és átvilágította a szakállamat a fény..
Vonjanak el energiát a felesleges rendszerektől.. a csata még nem ért végett..!...mondtam ki egész hangosan majdnem vízhangzot tőle az egész híd is..Mérje be az ellenséges hajók fegyverrendszerét a fézerekkel és az ellenséges hajók torpedó rendszereit a Recon torpedó állásaival.. a parancsomra pedig ösztüzet az összes hajóra,és közben ne felejtsenek el hármszögelni..mondtam olyan gyorsan mint fiatal korom elején...és rácsaptam a székem karfájára..ezt nem ússzák meg sérüléske nélkül az is biztos..mondtam ki a mondatomat mintha lassítva lenne és ahogy közeledni kezdtek kiadtam a parancsot..
TŰZ MINDENNEL...pár perc elteltével ahogy becsapódtak láthatóan a torpedók,fézerek egy lendülettel ki adtam az újabb parancsot..HÁRMSZÖGELNi..MOST...




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Hétfő, 2013-01-28, 12.22.15 | Üzenet # 164
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Olyan erővel csapódtak be a torpedók a hajó falába hogy az már szinte mérhetetlen volt.
Majdnem kirepültem többször is komm-állomás mögül és ha még ez nem lett volna elég a komm-egységem is kiégett egy hatalmas túltehelés-csapással.
Homlokráncolva néztem az egységre ami szikrákat hányt. Egy pillanatig az orrom elé kellett kapnom a kezemet hogy ne égjenek ki a szemeim, bár a szag ami utána keletkezett az nagyon büdös volt.
- Nincs komm! - Néztem rá a kapitányra. - Túlterhelés a hetes fedélzeten! - Össze borzolódott a hajam az újabb rázkódástól. - Pajzs egyre csökken!



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Baird
Dátum: Hétfő, 2013-01-28, 12.46.03 | Üzenet # 165
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az összes fegyverrel tüzelek uram!..úgy tűnik néhány fegyverrendszer teljesen kiégett!..ordítottam el magamat amikor egy újabb rázkódás rázta meg a hajó ,meg még egy amitől majdnem hanyat vágódtam de megtartottam magamat a jobb kezemmel ..a bal kezemmel meg megpróbáltam, a panelt bújni és tüzelni a torpedó állásokból de annyira nehezen ment hogy azt hittem hogy valami beragadt..de nem úgy tűnt..amikor még egy rázkódás megrázta a hajót megint elordítottam magamat..Csökken a pajzsunk uram! mondtam elhaló hangon túl ordítva a szikrázó hangokat amik már a hajó burkolat ,több szintes repedése miatt volt...Nem bírjuk sokáig , de afegyverek még kitartanak uram!

"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2013-01-28, 12.56.14 | Üzenet # 166
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Reconon a történések ekkor felgyorsultak.
Hirtelen fény vakította el a tiszteket majd csend... Nem sokkal később jelentette Belmore hadnagy hogy az ellenséges hajók közül több - közüllük az épp védett Constitution - egy nagyobb szingularitás álltal vissza ment a párhuzamos univerzumba. De még mindig nem volt vége...
Több ellenséges hajó vette körbe a Recont ami amúgy is kellőképp le volt amortizálva.
Több tiszt kezdett kétségbe esni, egymásra nézve miközben kezdett egyértelművé válni hogy innen nincs kiút csak egy: de a nem sokkal később beérkező intercomm adásból ugyanez derült ki:
Throvson admirális parancsba adta a vissza vonulást.
A parancsok pedig nem véletlenül születnek...


(Blake - Belmore - Baird - Szingu)
MEGJEGYZÉS: Utolsó hszk a "Regulus incidens" c. küldetéshez




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Kedd, 2013-01-29, 00.00.33 | Üzenet # 167
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Maximális fordulás hátra!...minden energiát a meghajtásba..menjünk innen a legközelebbi outpostra mielőbb..nem szerettem volna szétveretni a hajót így jó döntésnek ,véltem azt amit hozott az admirális hiszen ha nem lennének jó parancsok nélkülük nem lennének megmentett életek sem a hajómon..én pedig úgy éreztem ebben a percben,hogy a semmiért haltak meg tisztek és kerültünk bajban...lehet ezt éreztem,de azzal próbáltam megnyugtatni magamat hogy talán ez egy olyan parancs volt hogy menjünk ide ami ,talán egy jobb dolgot vettünk észre ami a szemünk előtt nem is volt talán látható..az pedig az..hogy meg tudtuk hogy, a párhuzamos idősíkok pedig léteznek,még ha ezt talán a nem hívők nem is hiszik..most a bizonyíték tiszta lett előttem ...



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szerda, 2013-01-30, 17.33.10 | Üzenet # 168
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már épp közölni akartam volna hogy egy újabb rendszer ment tönkre amikor egy hirtelen jött fénycsóva vakított el.
Nem volt egy vidám pillanat mert bántott a fénye, sőt még szépnek sem tudom mondani azonban ezek után a küldetésünk fenekestül felgyorsult olyan irányba amire nem is számítottam.
A fényesség után még percekig csend támadt a hidon és mindenki - vagy majdnem mindenki - a szemét vakargatta.
Közöttük természetesen én is.. a fülemben sercegtek a magas és mély hangok - iszonyatos repertoár volt, olyan amit még soha nem hallottam ezek előtt.
Fülsüketítő,de miután a fényesség teljesen eltűnt és a szemem sem káprázott már annyira lehuppantam a székembe, ( mert ott biztonságosabban éreztem magamat a folyamatos összerezzenések miatt) majd felnéztem a főképernyőre.
- Uram a.. a Constitution... és a többi hajók.. mindd visszamennek valamiféle szingularitásba.. azt hiszem hogy egy párhuzamos univerzumba mennek.. uram. - Jelentettem.
Persze ezt össze vetettem a kommunikációs panelommal is, de tény hogy világos volt mindenki számára hogy miről beszélek.
Ez az érzés - a lelepleződés érzése- egyszerre volt jó és rossz is, pozitív és negatív is: jó volt hogy mindenki megtudta a titkunkat nyilvánosan, rossz volt hogy a következő pillanatban mindenki egyszerre vett minket körbe és már tüzelni is készültek volna ha..
- Throvson admirális uram.. írásos üzenetet küldött a vissza vonulásra! - Kiáltottam fel ahogy elolvastam azt.
" Még szerencse hogy nem minden kommunikációs rendszer égett ki, így az írott szöveget tudtuk fogni." - Gondoltam magamban gyorsan majd belekapaszkodtam a komm-panelomba csak mert nem akartam azt lefejelni.

Nem sokkal később a kapitány ki is adta a parancsot hogy tűzzünk innen: még épp idejében ugyanis saját megállapításom szerint a harc kezdett értelmetlen lenni.
Hátradőltem fáradtan és hátra simítottam a hajamat.. magamban azokra az admiráliskora gondoltam akik titkolják az egészet és hogy most bizony lesz mit magyarázniuk.. vagy eltussolják az egészet vagy nyilvánosan bevallják hogy mi is történt a Regulus-kolónián valójában.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Baird
Dátum: Szerda, 2013-01-30, 18.41.05 | Üzenet # 169
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hajó elég nagy szmötyiben volt,nem sokáig húztuk volna ha nem vonulunk vissza,de szerencsére megtette ezt a parancsot az admirális aminek nem túlzottan örültem nem épp rajongtam érte de nem is nyerte el tetszésemet a parancs értelmezése,de kissé meg nyugtatott hogy végre nem kell tovább lőnöm a maradék tartalék rendszerekkel együtt na meg persze ami megmaradt a hajóból azzal..ja igen ez a párhuzamos dolog..na végre hoyg sikerült elhinniük a többieknek is!..mindenki azt hitte teljesen gáz vagyok és hülye ..de én tudtam hogy létezik meg azt is hogy ,kisérleteznek ezzel az egész marhasággal ,és előbb vagy utóbb sikerülni fog nekik...akár akarjuk akár nem..de most úgy tűnt hogy a szarból ,még nagyobb szmötyibe vándoroltunk át..sőt..extra ráadás is akadt..az pedig az volt hogy a hajó romokban állt..

"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2014-11-28, 17.42.39 | Üzenet # 170
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Vége volt.
Mindenki tudta. Blake is tudta, és a többi hajók is... a flotta vissza vonult, akik nem azok fogságba estek vagy meghaltak.
Senki nem tehetett semmit és ami a legrosszabb volt: egy győztes maradt.
A Birodalom nyert. Throvson alelnök másnap büszkén tűzte ki a Birodalmi zászlót, a flotta pedig körbe fogta a bolygót.
Senki nem kérdőjelezhette meg, senki nem mondhatott semmit: mert nagy tervek voltak készülőben.


- A "Regulus incidens" c. küldetés lezárva -

Hozzáadva (2014-11-28, 17.42.39)
---------------------------------------------

"Pihenő napok"


A Uss Recon legénysége éppen hogy csak túlélte a Reguluson történteket.   
Három hónapig harcoltak az életükért odalenn, de mégse sikerült vissza foglalniuk a kolóniát.  
Többen sérültek, és fáradtak voltak ezért Hutchinson admirális hosszú pihenőt írt ki a legénységnek..   
Ami valakinek könnyen, másnak nehezen telik el...  

Munro kapitány nehezen tűrte ha a hajóját felderítő küldetésre "pihenő napra" írja ki az admiralitás.
Egyszerűen nem tartotta azt jogosnak hogy egy katonai hajót ilyen feladatara kárhoztassanak.
Ez nem az ő feladata volt, hiába osztották rá. 
A férfi épp ezért nem is tudott pihenni csak ült a hídon ahol már tizedik napja nagyon úgy tűnt nem fog történni semmi érdekes. 
Kinyújtózott a székében, vett egy mély lélegzetet és előre nézett. Ekkor Mckonnery szólalt meg. 
- Uram, érdekes, apróbb lökéshullámok érkeznek a csillagköd közepéből. Olyan mintha... várjunk csak.. lökéshullám érkezik! - Hirtelen megremegett a hajó, majd sötét lett.

(Blake- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Vasárnap, 2016-03-20, 16.08.21 | Üzenet # 171
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Regulus..kolónia...az az átkozott kolónia...kevesett sikerült ott lent tennünk,mert tele volt Querreriaival az egész..mivel vége lett  a háborúnak amit nem hittem el hogy igaz így az öreg Hutchinson meg beosztott minket felderíteni..vagy háromszor mondtam meg neki hogy ez egy ,katonai csillaghajó nem pedig gyerek nevelde...de hiába...Baird már  felbaszott hogy mindennap azt kérdezte hogy ki ellen fogunk harcolni, de nem volt más esélyem  a hajón való nem begolyózástól...sajnos felfedeznünk kellet egy  ködöt ami nem volt túl  az ínyemre..de  azért ,oda mentünk a hajóval..igaz hogy ránk fért egy rohadt nagy pihenés,de  valahogy  nem éreztem fontosnak most....kevés emberem élte túl az utolsó küldetés alkalmából így rohadtul azt akartam hogy legyen értelme annak amiért meghaltak...de  nem így éreztem...napok teltek el ,és  nem csak a  szakálla hosszúságán vettem észre hogy végre  lépnünk kellene..mert pont ekkor fogott el valami furcsa érzés..mintha megéreztem volna hogy gond lesz..ekkor ordítottam el magam teli torokból...

KIÉTÉRÉS!

De mindegy volt már mert ekkor elért minket az az átkozott lökéshullám.




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2016-08-09, 20.52.02 | Üzenet # 172
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Recon könnyű manőverezhetőségének hála balra lendült, de így is elérte a hajót a lökéshullám.. 
Majdnem minden sötétbe borult, a hídon is csupán a parányi vészfények narancssárga aurái égtek. Minden tiszt mozgósította magát, igyekeztek kideríteni azt hogy mi történhetett... Munro kapitány e közben a széke karfáján lévő berendezést nézte s egyszerre vette észre  Mckonnery-vel hogy idegenek hatoltak be a hajó számos szintjére. 
" Uram.. a hőszkenn szerint ez egy ismeretlen faj.. valószínűleg akkor hatolhattak be a hajó fedélzetére amikor az a lökéshullám elért minket. "- Magyarázta a tiszt elég idegesen.
" A hajójuk valószínűleg valamiféle álcázó technológiát használhat. mert nem látom őket. Az energia még mindig ingadozik a szinteken. A hajó megbénult... mi a parancs kapitány? " - Persze a tiszte pillantva Munró rögtön kiérezte hogy nagyobb lehet a gond. .
Ha ezek a lények behatoltak a hajó fedélzetére lehet hogy a legénységet akarják vagy átvenni a hajó rendszerei felett az uralmat.
Munron állt a döntés hogy mit tesz.. hogy elindul-e megkeresni Bairdéket egy csapattal vagy a hídról irányítja majd az akciókat. 

( Munro- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Csütörtök, 2016-08-11, 15.31.38 | Üzenet # 173
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
-MAGA SZERINT BAIRD NEM KÉPES MAJD EGYEDÜL MEGCSINÁLNI AZT AMIHEZ MÉG ÉRT? AZONNAL HÚZZON LE  MAGA IS MEGKERESNI ŐKET!

Ordítottam le  idegesen és  beletúrtam a szakállamba tövig.

-HOL VANNAK A  PHASEREINK? háromszögeljetek de most azonnal! zártjunk ki minden közelben lévő formációt akik lehetnek körölöttünk! DE MOST!

Felordítottam és  rá vágtam egy nagyot a székemre.

-Vész energiát be! és  tüzeljünk! ahhh...

Idegesen nézett a tesze tosza  emberekre és  idegesen rájuk ordított.

-GYERÜNK MÁR MOZGÁS!




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2017-02-25, 20.39.02 | Üzenet # 174
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A tiszt a hirtelen kiabálástól köpni-nyelni nem tudott, így pár perc után fogta csak fel hogy nem ártana ha bizony megmozdulna.
Blake szavai után a hídon lévő puhány teszetoszaság hamar átment egy felpörgött tempóba, s a hatalmas hajó hamarosan az álcázott faj hajója felé lebegett, majd nem sokkal ez után tüzet eresztett.
Az ismeretlen faj hajója láthatóvá vált, majd egy gyors kitérő manőver után visszatüzelt a Reconra. A fegyverzetük azonban fejletlenebbnek látszódott a Recon fegyvereinél, így Blake hajója alig sérült.
Az idegenek hajója viszont csúnyán megsérült.
- Az idegenek pajzsa kritikális állapotban... a hajójuk megbénult, de a megszálló egységük még mindig itt van a Recon fedélzetén...Adás érkezik uram. - Szólalt meg Luna Ritter hadnagy. - Kapcsoljam?

( Blake - Szingularitás)

Hozzáadva (2016-10-22, 17.26.50)
---------------------------------------------
Jim véletlenül bele lőtt ekkor egy időszakosan félre helyezett burkolati elembe, ami ennek örömére fémes hangot váltott ki.
Ez a fémes hang a környező lényeket egyszerűen a sírba kergette, mivel azok egyszeriben mind elejtették a fegyvereiket és hangosan sikítozva kerültek a földre.
Jim ebből rájött hogy a lények a magasabb hang frekvenciára allergiásak, s sietve megint bele lőtt a szerzetei elembe.
Közben Bairdnek sikerült valahogy a kódolás seperc megoldania. A lények megadták magukat, mivel úgy észlelték hogy Jim és a többiek okosabbak náluk.
Abban a pillanatban eltranszportáltak, és  nem  csak onnan hanem a hajó többi fedélzetéről is. A világítás is visszatért s Blake kapitány szólt bele az intercommba hogy a lények eltűntek a szubtérbe s úton van a gépházba az orvosi segítség.
Akárkik is voltak azok az már biztos: lehet soha nem fognak visszatérni.

- "A pihenő napok" c. küldetés lezárva. folytatása hamarosan -

Hozzáadva (2017-02-25, 20.39.02)
---------------------------------------------
Idő: 2803
Hajó: Uss Recon

"Semleges zóna"


A Uss Recon küldetésnek kapta hogy a Romulán semleges zóna környékén lássanak el szokványos járőr feladatokat. A helyzet egyenlőre csendes volt s nagyon úgy tűnt hogy ez nem is lesz máshogyan.
Miután Jim az irodájában elmondta a hajónaplót, visszatért a hídra. Úgy tűnt a föderáció most az egyszer valami rém unalmas helyzetbe hozta az újdonsült kapitányt s legénységét mikor hirtelen Baird szólalt meg aki közel állt a kommunikációs panelhez véletlenül: szokatlan jeleket érzékelt, nagyfokú sugárzást... mintha valakik lövöldöztek volna béke idején. A megsértődött kommunikációs tiszt rábólintott erre:
" Igaza van Bairdnek uram. " - Mondta a nő halkabban. - " Valóban sugárzás érzékelhető, a Romulán zónából ami állítólag semleges vagyis ott nem lenne jogukban harcot kezdeményezni... " - Genre megemlítette hogy ha bármilyen hasonló eset van, azt jelenteniük kell a flotta felé s ki kell vizsgálniuk persze bizonyítékokkal együtt.
Jim így most választhatott hogy bemegy-e a zónába nyomozni vagy eltekint most a szabálysértéstől.

(  Jim - Baird-Genre- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Jim
Dátum: Vasárnap, 2017-03-12, 20.34.15 | Üzenet # 175
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
*fel rendeltek a hídra mert elértük a pozicionkat a semleges zona határában.*Helyzet jellentést.*Mondtam majd leültem a székémre.Ekkor jelezték hogy furcsa sugárzást észlelnek a semlegeszonából tölünk nem mesze.*harcot nem is áll szándékomban kezdeményezni pásztázák le a környéket hátha van itt egy romulán hajó és jellezék neki a dolgot és küldjenek egy üzenetet a flottának is aról hogy mit találtunk jellenleg nekünk nincs jogunk belépni a semleges zonába csinálják amit mondtam és várjuk a válaszokat.

 (HU)
 
TGenere
Dátum: Kedd, 2017-03-28, 20.45.59 | Üzenet # 176
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
És ha fegyvert gyártanak? - Kéretem azonnal mert elgondolkodtam hogy mik a parancsain és a szabályaink is. 
- Kapitány ha ezek valami kísérleti fegyvert csinálnak mégis azt azonnal jelentenünk kell a Csillagflottának, nem hagyhatjuk szó nélkül. - Vetettem oda. Közelebb hajoltam de nem láttam mást csak a képernyőt. 
-Átkozott Romulánok. Akár álcázva is lehetnek ki tudja hogy hol! - csapkodtam a karfámat kissé idegesen. 
~ Jó van jó van.. nyugi van. Lehet Jimnek van igaza és ez az egész csak valamiféle gyakorlatozás a részükről is. ~ Gondoltam hirtelen magamban merthogy miért ne lett volna ez így.


 (HU)
 
Baird
Dátum: Hétfő, 2017-04-03, 17.10.51 | Üzenet # 177
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Jól van kutathatunk nyomok után..de szerintem nagyobb szarban vagyunk mint gondolnánk..a Romulánok íhresek arról hogy seggbe harapnak ah nem cselekszünk ezért is ajánlom ,hogy inkább készítsünk be egy nagy adag robbanóeszközt..nagy kár hogy nincs itt Blake kapitány ő persze tudná mit kell csinálná..

Nézi  a körmeit majd rá a kapitányra vissza.

-Nah..mi lenne ha valami robbanó eszközre utaló ezsköz épító cuccot keresnénk? csak azért mert ha itt állunk a hajóval és járatjuk  a hajó görbületijét nekünk nem lesz jobb attól még..


"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2017-06-29, 15.52.00 | Üzenet # 178
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kommunikációs tiszt szinte azonnal tette is a dolgát, s miután elküldte a választ maradt a nagy csend. 
Genere Bairdre pillantott. 
" Kapitány a csillagflotta nem válaszol. Valami, vagy valaki, zavarja az összes kommunikációs sávot. " - Válaszolta a hadnagy. Jim máris reagált volna, mikor hirtelen éppen a hajó orra előtt megjelent a semmiből egy Romulán hajó. 
A warbird hátsó része égett, és szemmel láthatóan több helyen léket kaphatott a hajó jobb oldali szárnya. 
" Kapitány, ez a hajó zavarja a kommadásokat.. segélykérő adást küldenek minden frekvencián. " - Folytatta a kommtiszt. 

( Jim- Genere- Jim - Baird- Jim- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Jim
Dátum: Péntek, 2017-07-28, 11.48.18 | Üzenet # 179
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Vártam hogy legyen valami adás a Csillagflotátol de a kom tiszt jelezte hogy nem válaszolnak és zavarják az adást.-honan jön a jel zavarás?Mikor kérdeztem megjelent a hajó elött egy romulán hajó sérülten a kom tiszt jelentete hogy ök zavarják az adást és több frekvencián segélykérést sugároznak ahogy látni több helyen is sérült az a hajó.-Akár csapda akárnem álitsanak ösze egy fegyveres felderitő csapatot orvosi egységekel és készüljenek fel az átszálásra és pár gépészt is hogy ellenörizék a hajó állapotát nehogy instabil állapotba kerüljön biztos ami biztos és legyenek ovatosak bárki támadta meg öket lehet a hajon is ott lesznek.Tetem hozá aztán Sárga riadoba váltotunk át és elkezdtünk felkészülni arra hogy lehet hogy az ami megtámadta azt a hajót minket is megtámadhat.

 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » U.S.S. Recon » Parancsnoki Híd (A Híd.)
Keresés: