Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » U.S.S Atlantis » Tárgyaló terem
Tárgyaló terem
Shepard
Dátum: Vasárnap, 2013-04-14, 20.15.43 | Üzenet # 1
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
itt hozzák a fontos döntéséeket.

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2014-08-01, 22.43.25 | Üzenet # 2
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban

Az elfeledett határ
 

Harray hadnagy nem sokkal az indulás előtt már a hídon volt. 
Az Atlantis maximális sebességgel indult a találkozási pont felé a Uss Heracleshez. Útjukat a Fenrir követte egy óriási Aida hajó. A kapitánynak furcsa érzése volt a küldetéssel kapcsolatban: nem értette egyenlőre azt amiről Dárius beszélt, és zavarosnak tűnt Harray jelenléte is. 

Nem sokkal később szállt át az admirális is, csakhogy nem az az admirális akire Shepard számított.
Egy magas, középkora végén lévő férfi lépett be...Shepard felismerte őt, Jack Cromwell admirális személyébe.
A  férfi kezet fogott a kapitánnyal, majd megállt az asztal végében kimért arccal, akár egy Vulkáni.
Miután Dárius is megjelent az admirális beszélni kezdett:
- Köszönöm hogy fogad engem kapitány. Bár nem számítottam Dárius parancsnok jelenlétére. - Pillantott a férfire, majd folytatta. - A fiamról van szó és a gyilkosáról. A fiamat egy héttel ezelőtt elrabolta egy szélsőség idegen gyűlölő szervezet mert tudták hogy maga rangú csillagflotta tiszt vagyok. Támogatom kellett volna őket, és akkor vissza kaptam volna Alant, de én nem tettem ezt mert felelősséggel tartozom a flottáért és nem értek egyet a szerezettel.. ezért parancsba adtam a Fenrir-nek, akik a közelben voltak hogy mentsék meg az egyetlen fiamat. Csak ő maradt nekem a feleségem halála után.. - Csendben maradt egy lélegzetvételnyi időre.

- A Fenrir kapitánya, egy bizonyos Lauren Cross megígérte hogy visszahozza nekem Alan-t. De mikor utánuk mentem, csak szervezetlenséget láttam... nekem elhiheti kapitány... Cross parancsnoka lesérült, ő maga pedig vissza rohant megmenteni a fiam.. csakhogy mikor visszatért nekem másképp tűnt. Cross átállt a szervezethez.. kijött és megölte a fiamat! Lelőtte Alant! ... Aztán mikor börtönbe akartam záratni megszökött! Lehet a cinkostára, a parancsnok segítségével, igaz, Dárius? - Pillantott megint Dáriusra aki nyilván mondatra nyitotta volna a száját, hogy elmondhassa a saját igazát, de Shepard- tudva hogy ebből óriási vita lesz - azonnal közbe szólt és elmondta a véleményét, arról hogy nyugodjanak le és ne mutogassanak senkire se újjal és hogy ne ítéljen az admirális   azonnal.
Mikor elmondta mondandóját, Dárius fejtette ki a véleményét, mondta el hogy ő hogyan látta a helyzetet és szerinte mi volt az igazság.

( Shepard- Dárius - Shepard - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Kedd, 2014-08-05, 23.23.09 | Üzenet # 3
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az indulás óta egyre olyan érzésem volt, mint ha céltábla lenne a hátamon, bár eleve azért mert Dárius hajója közvetlenül mögöttem jött, és még a Parancsnokság is rám állított egy egyént hogy figyelje minden mozdulatomat. Mint ha Árulásra Készülnék.. De bárhogyan is, így is úgy is találkoznom kellet a hajóval úgy hogy... Engedelmeskednem kellet . 
~ Kíváncsi vagyok hogy Dárius Megannyi Flotta kapitány Közül miért Pont engem szúrt ki, Nem csak az Atlantisz-z volt a Dokkban akkor. lehet hogy véletlen, majd meglátom mi lesz... 
Hasonló gondolatok mentek át a fejemen, és próbáltam Ki fürkészni hogy. most miért meg hogy is van ez?. Egy idő után Belépet az admirális és Dárius. Meglepődtem hogy nem az Jött akire számítottam hanem Jack Cromwell admirális jött helyette. 
 Rögtön a lényegre tért mert a fiát elraborta egy szélszölséges faj.
~ Na remek Klingon? Rumulán? Ferengi? Dominion? Most lehet fogadni..
Rögtön fel figyeltem azon a szón hogy valamiért támogatnia kellet volna Őket de nem tette.
Meglepődtem Mikor az admirális Elmondta hogy Mi történt, hírtelen azt se tudtam hogy Mit mondjak..
Egyenlőre nem mondtam semmit csak meglepődve néztem ki a fejemből. mert Láttam az admirálison az Indulatot De nem tudtam hogy mit mondhatnék hirtelen
- Uram Kérem higgadjon le. Sajnálom hogy elvesztette a fiát, de akkor első sorban a Szervezet tagjait kell meg büntetni mert ők rabolták el első sorban. ami Cross-t illeti.. Nem tudom uram.. De meg fogom keresni ezt megígérem.
Dárius szerintem ártatlan az ügyben, Miért hagyta volna ott a kapitányát a veszély zónában?  ahol kontkrétan vadásznak rá?nem lenne értelme.. De bárhogyan is.  Készen Állok hajóstul a Küldetésre uram..
 Hátra Kacsoltam a kezemet és vártam a választ.


 (HU)
 
Dárius
Dátum: Kedd, 2014-08-12, 20.23.51 | Üzenet # 4
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Visszaérkezve a Fenrir-re kiadtam a parancsot hogy kövessük az Atlantis-t. 
Ötször gyorsabban tudtunk mozogni mint az előttünk mozgó hajó, így kellemes kis döcögésnek tűnt utunk. Hátra dőltem a parancsnoki székben, magam  előtt karba téve a kezem. Gondolkodtam.
"Hamarosan találkozni fogok az admirálissal,és számomra soha nem a diplomácia volt az előnyöm... "- Gondoltam magamban a csillagokat nézve a képernyőn át.- " Valamit ki kell találnom hogy ne borítsam  a fejére az asztalt." 
Fogalmazódott meg a fejemben. Tekintve azt hogy miről is fogunk beszélni, nem tudtam sehogy sem nyugodt maradni mert gyűlöltem az igazságtalanságot.
Nem sokkal később a kommunikációs tiszt jelentette hogy az ormótlan monstrum a főképernyőn a Heracles. 
- Nikki a tied a híd! - Mondtam neki higgadtan egyenlőre. Gyorsan a transzporterszobához  indultam, onnan pedig fél perc sem volt az Atlantis, s annak tárgyaló terme. 
Majdnem neki mentem siettégemben egy tisztnek, a falnak, majd mikor bejutottam még így is kishijján elestem a tárgyalóasztalban pedig az elég nagy volt.
" Emberek, mindenhova túl sok tárgyat zsúfolnak be, arra nem gondolnak aki nem a szemével tájékozódik."- Gondoltam.
Végigmértem az empatikus képességemmel a jelenlévőket:
- Én se számítottam a maga jelenlétére, admirális.  - Szóltam oda Cromwell-nek cseppnyi cinikussággal a hangomban, merev arccal.
Egy lélegzetvételnyi idő múlva leültem a legelszigeteltebb sarokba, a legtávolabb mindenkitől ahol csendesen hallgattam. 

Cromwell egyetlen szava sem volt igaz. Hisz ő miatta történt mindez! Ha nem avatkozott volna bele most a drágalátos fia és a kapitányom is itt lenne! 
Vettem egy mély lélegzetet, hogy megszólaljak, valami igencsak szép kezdéssel de Shepard kapitány kezdett neki előbb.
Egyet is értett a  szavaiból kivéve, meg nem is. Egyet értett azzal hogy nem tehetek semmiről, és hozzátette még hogy nem hiszi hogy Lauren bűnös lenne. Mint ahogy ezt én is tudtam. De úgy tűnt az admirálisnak egyedi az elképzelése. 
- Cross kapitány ártatlan ebben biztos vagyok.- Szólaltam meg félhangosan. -  És meg fogom őt találni hogy bebizonyítsam hogy ezt elmondhassa személyesen is. Shepard  kapitánnyal tartok a Fenrirrel. Ha akarja ha nem. Különben is, ketten többet érünk, vagy  netán maga is jön admirális?


 (HU)
 
Shepard
Dátum: Szombat, 2014-08-23, 20.24.06 | Üzenet # 5
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az eligazítás Inkább vitába fordult, az admirálison teljesen eluralkodott az érzelme, nem akartam emlékeztetni a Flotta szabályzatra De már közel voltam hozzá.
- Admirális Ne feledje a 14-es irányelvet!
Jelentetem ki. De együttérzésem vele. De akkor sem csinálhat ilyet Majd Dáriusra Néztem
- Értse meg hogy vesztette el a saját fiát, érthető hogy zaklatott ez természetes viselkedés az embereknél
Kicsit hülyén éreztem magam hogy akartam Rendet rakni Főleg a feletesem és Dráius között de Már kicsit kezdet eldurvulni a helyzet Biztos voltam benne hogy az admirális gondol 1-2 dolgot rólam de nem érdekelt, ha én elkezdek velük veszekedni akkor Mindenek vége.
- Most ha Mindenki Kitombolta magát, uram... akkor Megkérném tartsa meg az eligazítást Higadtan Utána elintézem a dolgokat.
Ajánlotam és már vártam hogy végre eltünjenek innen mert már én is kezdtem ideges lenni egy csöppet de ennek jelét még nem mutattam


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2015-04-07, 17.14.01 | Üzenet # 6
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatás

Hozzáadva (2015-04-07, 17.14.01)
---------------------------------------------
"Morning Star"

Reggeli megbeszélés volt a hajón épp.
A Deferi térségbe tartottak ahonnan furcsa gamma jelzést fogtak és erős tér torzulásokat. A kapitány mindenképp meg akarta nézni hogy mi folyik ott, hiszen nem minden napi volt ennyi tér idő torzulás egy órán belül. 
Fél óra volt míg odaér az Atlantis, de addig tájékoztatta a főtiszti kart minderről, és Hugens admirális parancsáról, mely információ szerzés volt, egyenlőre.
Shepard kapitány időszakos elsőtisztje Nathan Philips volt, és egy különleges tiszt, Springfield százados is velük volt egy küldetés erejéig; az android akit Hugens admirális küldött, megfigyelőnek. (Bár a kapitány és vele együtt senki sem értette minek. )

( Shepard- Springfield- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Szerda, 2015-04-22, 10.19.06 | Üzenet # 7
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A napot szokványosan kezdtük az Atlantisz jelenleg a Deferi térségbe vette az irányt, mert meg magyarázhatatlan Gamma jelzést fogtunk első hallatra megijedtem mert úgy tudtam hogy Gamma Jelzést vagy {sugárzást} csak a Fekete lyukak  szoktak sugározni De nagyon reméltem Másról van szó. De parancsot kaptunk úgy hogy oda kell mennünk akár tetszik akár nem.
De nem sokat kellet agyalnom ezen mert kb egy vagy kétt óra az út, Feltéve ha nem Jön közbe semmi zavaró tényező, De Nathan Philips aki nem régen került a parancsnokságom alá lehetőleg Még ismerkedett a Házi rendhez és a legénységhez De még Pringfield százados is Velünk tartott De nagyon nem értetem hogy kerül a hajómra egy android De az admirális így rendelte és beleszólásom nem nagyon lehetett, mert nem akartam kockáztatni a rangomat egy Vitából ki indulva. úgy hogy tűrnöm kellet.

Hozzáadva (2015-04-22, 10.19.06)
---------------------------------------------
A napot szokványosan kezdtük az Atlantisz jelenleg a Deferi térségbe vette az irányt, mert meg magyarázhatatlan Gamma jelzést fogtunk első hallatra megijedtem mert úgy tudtam hogy Gamma Jelzést vagy {sugárzást} csak a Fekete lyukak  szoktak sugározni De nagyon reméltem Másról van szó. De parancsot kaptunk úgy hogy oda kell mennünk akár tetszik akár nem.
De nem sokat kellet agyalnom ezen mert kb egy vagy kétt óra az út, Feltéve ha nem Jön közbe semmi zavaró tényező, De Nathan Philips aki nem régen került a parancsnokságom alá lehetőleg Még ismerkedett a Házi rendhez és a legénységhez De még Pringfield százados is Velünk tartott De nagyon nem értetem hogy kerül a hajómra egy android De az admirális így rendelte és beleszólásom nem nagyon lehetett, mert nem akartam kockáztatni a rangomat egy Vitából ki indulva. úgy hogy tűrnöm kellet.


 (HU)
 
Springfield
Dátum: Péntek, 2015-04-24, 20.03.03 | Üzenet # 8
Enterprise-F /Százados/Tact.
Csoport: Százados
Üzenetek: 10
Kitüntetések: 0
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hugens admirális újabb "értelmes" küldetése az volt hogy figyeljem meg shepard kapitányt. 
Nem tudom mit érthetett ezen, vajon mit kellett volna megfigyelnem egy átlagos flotta kapitányban: a haját, a nadrágját vagy esetleg a fogsorát? Egyedül maga a hajó tudott lenyűgözni, ugyanis a hajó nem egy akármilyen konstrukció volt.. Nem értettem hogy kaphatott egy ilyen hajót egy Shepard-kaliberű kapitány. Egyszerűen nem tudtam elképzelni. Aztán egy idő után nem is érdekelt  dolog, mert csak járkáltam fel alá és már az Atlantis is kezdett egyépként baromi unalmassá válni.
Egyszer csak végre kezdtünk a küldetés helyszínére érkezni, végre valahára. Kezdtem örömködni. 
Shepard összehívott minket a tárgyalóba hogy kiselőadást tartson..legalább is azt hittem hogy legalább két értelmes szót be fog nyögni. De helyette mély depresszióba esett az új elsőtisztje miatt látszólag..én meg unhattam tovább a fejem a székben, türelmesen várva hogy mi a jó élet lesz.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2015-04-25, 12.51.37 | Üzenet # 9
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A tárgyalóba érve Shepard kapitány a tűnődéséből " felriadva" beszélni kezdett arról hogy a szektorban különféle rendellenességek pl: feketelyukak vagy esetleges más is előfordulhat és épp ezért óvatosnak kell lenniük. Elmondta hogy mindenkitől a maximumot várja, és hogy marad a sárga riadó valamint a gépháztól bekérte a diagnosztikai jelentéseket, aztán a helyére intett mindenkit.
Még mielőbb Springfield kiment volna azonban elbeszélgetett vele arról, hogy nem érti Hudgens miért küldte a századost a nyakára és válaszokat várt amikre Springfield kevésbé tudta megadni a megfelelő választ.

(Shepard- Springfield- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Hétfő, 2015-05-04, 17.57.00 | Üzenet # 10
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
hosszadalmas Filozofálás Után rá vettem magam hogy a tárgyalóba induljak némi idő után megérkeztem és  a többiek már javában ment voltak Nem tudtam hogy a többiek mennyire voltak jártasok a csillagászat terén De azért Még is elkezdtem őket szép sorba be avatni a dolgokba biztos ami biztos.

- Üdvözlök mindenkit, na de nem fogok a szokásos maszlaggal kezdeni hanem rögtön a lényegre térek, 
majd helyet foglaltam é  majd  a kezembe Át kezdtem böngészni az adatokat a szektorol


- Na ami felé tartunk erős Gamma sugárzást bocsájt ki, Ami mint tudjuk ezek a Fekete lyukak mellék terméke, vagy esetleges neutron csillagé,  ami nem rég született, De a Jó hír hogy ezt Még időben észre vettük mert akkor nagy bajban lennénk ha épen most az érkezésünk előtt pár perecel kezdenénk fogni a jelet, 

A gépháztól is fokozott Friss jelentéseket kérlek mert ha egyszer hirtelen ne adj isten a Fő reaktor nagy nyomásnak van kitéve akkor a hajó bele is roppanhat Mert ugyebár kellemet lenn lenne ha a hajó valamiért tönkre menne Majd a Körülöttem lévőkre néztem és vártam

- Bárkinek van bármilyen kérdése ?


 (HU)
 
Springfield
Dátum: Hétfő, 2015-05-04, 18.54.29 | Üzenet # 11
Enterprise-F /Százados/Tact.
Csoport: Százados
Üzenetek: 10
Kitüntetések: 0
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nagyon érdekesnek találtam a kis esti mesélt a neutron csillagokról, meg hasonlókról. Én legszívesebben aludtam volna ha ember lettem volna, de mivel gépnek születtem ezért csak fa arcot vágva, az állam alá tettem a bal kezem, rákönyököltem a szép üveges tárgyalóasztalra, és vártam hogy mikor lesz már vége az unalmas eszmefuttatásnak amit a kapitány előadott. 
Mikor végre a sablonos és kissé szórakozott eszmefuttatás végére ért én feltettem a kezem három újját, jelezve hogy van kérdésem. Bár arra számítottam hogy majd engem fog legutoljára számba venni (vagy talán soha ) mégis rámnézett.
Már mindenki kezdett elmenni bunkó módon, én feláltam és odamentem Shepard-hoz, nekitámaszkodtam az asztalnak és a kapitányra nézve beszélni kezdtem.
- Ez nem kérdés, hanem inkább kijelentés. Nem akarok a terhére lenni a küldetésben. Tudom hogy irritálja önt, hogy Hudgens ideküldött, de nem akarok kémkedni és én nem is fogok. Az egyetlen dolog amiért itt vagyok hogy segítsem az ön munkáját.. bár néha azon is elgondolkodom hogy érdekli-e egyátalán ez az egész, mert annyira közömbös feje van... a küldetéssel kapcsolatban csak annyi hogy engedje meg hogy segédkezzek a gépházba. A műszerek feljavításában igen nagy fronton szerzett tapasztalatom van. És van egy olyan érzésem hogy majd érdekes jelenségnek leszünk a szemtanúja hamarosan, és igenis kelleni fognak azok a műszerek... mit gondol?


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2017-02-15, 19.19.28 | Üzenet # 12
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatása olvasható:

Híd c topic

Hozzáadva (2017-02-15, 19.19.28)
---------------------------------------------
*
" A rettegés forrása "  (part 1)


Sanderson, az elsőtisztje és az Atlantis főtisztjei miután helyet foglaltak a tárgyalóba röviden beszélni kezdtek. Sanderson egyenlőre nem ült le, hanem a tárgyaló mellett lévő kis hajókat vette szemügyre. 
" Szép kis gyűjtemény. Az ott egy Proxima osztály? " - Kérdezte Shepardtól érdeklődve, majd végül ő is leült. - " Azt hiszem maguk is tudják kapitány hogy a bolygó ahova tartunk szokatlan interferenciát bocsájt ki, igen magas energia eltolódásokkal. Az elsőtisztem arra gyanakszik hogy ez valamiféle jelzés... "
"Igen, egyfajta segélykérés "- Vette át a szót Mendez parancsnok. - " Idegen kódolás lehet... egy ismeretlen fajtól. "
Shepard és Belmore egymásra néztek: idegen, ismeretlen faj a Föderációs zónán belül amit ennyi idő elteltével sem szúrt volna ki senki sem?... Képtelenségnek tűnt... vagy mégsem volt az?

( Shepard - Ruby- Szingularitás)  




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JackShepard
Dátum: Csütörtök, 2017-03-09, 01.52.40 | Üzenet # 13
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 133
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
A transzport szobát elhagyva beléptünk a viszonylag még tökéletes állapotban lévő szobába. az asztal főnél helyet foglaltam majd a többiek is. Csak Sanderson kapitány céloztameg figyelmével
a Modell gyűjteményemet. látszólag nagyon kedveli őket. 
Igen az de most nem a gyűjteményemről hívattam a hajómra kapitány.
Meg vártam amíg helyet foglal és Elkezdtük egyből a lényegre térni. 
Sanderson meg magyarázta az interferencia dolgot amit az admirális mondott.
 
- Igen az Admirális úr már tájékoztatott hogy valamilyen fegyver.... 
De amit ezután Sanderson mondott arra csak nagyot néztem. Idegen faj segélykérése a klingon térségbe.
pár másodperces csönd után fojtattam.

- Egy értelmes idegen faj Föderációs zónán belül. ez meglepett.. Kapitány egyenlőre azt javaslom önnek ne értesítsük a parancsnokságot még mielőtt nem jártunk tüzetesebben utána a dolgoknak.
De.. Minden esetre Jó lenne tudni hogy hány hajó van a bolygó közelében. Mert ha tényleg segély kérés akkor valószínűleg harcba kell bocsátkoznunk.

majd a tekintetemmel végig pásztáztam a terembe lévőket és várva valakinek az ötletét vagy esetleges hozzá füzin valóját.
-De mindazon által nem árt sietni a Klingonok miatt. 
Fűztem hozzá a mondani valóm végéhez.


 (HU)
 
Belmore
Dátum: Kedd, 2017-03-14, 21.52.12 | Üzenet # 14
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
- És honnan tudjuk hogy ez nem egy csapda? - Kérdeztem halkabban hirtelen. Persze, persze nagyon érdekelt az is hogy Sanderson is modellgyüjtű de azt hiszem volt ennél sokkal izgalmasabb dolgunk is, mint mondjuk az ismeretlen interferencia.. 
- Sokfajta dolog okozhat ilyen interferenciát ha már itt tartunk. Akár egy ion vihar is... vagy egy szétlőtt hajó.. ami azt illeti bármi okozhat ilyet és szinte semmi nincs kizárva. Miből gondolja azt parancsnok hogy ez az interferencia pont egy ismeretlen faj segélykérő adása. Hisz a Csillagflotta térségétől egy kicsit sem vagyunk messze! Egy ilyen közelségben lévő fejlett idegen fajt, ennyi idő alatt már rég felfedeztünk volna. - Tettem hozzá izgatottan hisz elég régóta voltam kommunikációs tiszti pozícióban s engem érdekelt volna legelőször egy ismeretlen nyelv megértése.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2017-03-18, 19.17.38 | Üzenet # 15
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Azt nem tudjuk hogy hány Klingon hajó lehet a bolygó körül. - Válaszolta Sanderson. - Azt tudjuk csak biztosan hogy elég furcsa jelzések származnak onnan. Jól mondja az elsőtisztje. Könnyen lehet hogy ez egy csapda, de én azt mondom hogy mindenképp oda kell mennünk míg vehető a jel. Az elsődleges irányelv kimondja hogy segítenünk kell amíg csak tudunk. - Tette hozzá. Lehetett rajta látni hogyha tehetné már most azonnal elindulna Shepardékkal vagy azok nélkül is. Ruby a felettesére nézett s volt valami rosszalló a tekintetében. 

( Shepard- Belmore- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JackShepard
Dátum: Szerda, 2017-03-29, 08.23.08 | Üzenet # 16
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 133
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
nos akár mennyire nem tetszett ez az egész dolog de igaza volt Sandersonak abba hogy adig míg vehető a jel sietnünk kell és segítenünk kell az irányelv szabályzata szerint
bár furcsálltam hogy most azonnal elakar indulni de, ha a logikus oldalát nézzük a dolognak, ha most elindulunk annál hamarabb tüntetünk kell innen.
-Rendben amint oda értünk meglátjuk hogyan tovább, de arra is fel kell készülnünk hogy azonnali harcra kell számítani legrosszabb esetbe.
akkor megegyeztünk, mostl indulunk amint vissza tértek a hajójára természetesen.

Fejezetembe a megbeszélést majd felálltam az asztaltól. 
Remélem az Atlantis pajzsrendszere legalább teljesen rendbe jött mert kicsit kínos lenne ha lemerülne hamar.


 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szombat, 2017-04-15, 17.17.14 | Üzenet # 17
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem szívesen vallottam volna be de Sandersonnak igaza volt. Bármi is volt ott ami küldte a segélykérést, ha csapda ha nem oda kellett mennünk. Ezt tudtam, csak valahogy nem akartam egyet érteni. 
Mivel azonban semmi kitérő választ nem tudtam adni, vagy olyat ami engem igazolt volna, némán ültem s tekintetemet Sandersonról lassan Jackre emeltem. Persze benne volt a tekintetemben a nem tetszés, de szavakban ezt nem fejeztem ki mert nem tartottam indokoltnak. Így csupán ültem ezen felül s hallgattam a megbeszélés következő felét.. ami rövidesen abba is maradt.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2017-05-22, 15.42.10 | Üzenet # 18
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" A rettegés forrása "  (part 1) című küldetés véget ért. 

Folytatása hamarosan....




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » U.S.S Atlantis » Tárgyaló terem
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: