Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Royal » Tárgyaló
Tárgyaló
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2014-07-24, 19.29.49 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
"Royal"

Idő: 2803 Ősz

A csillagflotta a nemrégiben felfedezett  Royal névre elkeresztelt hajóját szeretné jobban kipróbálni, és ha lehet használni is
Hutchinson admirális legénységet próbál tobrozi e közben Nubet Throvson oldalán, ami néha könnyebben,  néha kevésbé könnyen megy.
Egy héttel később a legénység meg volt. Bár nem úgy ahogyan Hutchinson ezt szerette volna: ott volt példáúl a kétes hírű elsőtiszt akit ő a legjobban ellenzett, vagy a  hadászati   múlttal rendelkezdő hadnagy. Az admirális bánata az volt hogy nem katonai hajót akart, de kellett fogadnia Nubet Thrvson választási döntéseit.
A Royal egy  teljesen ismeretlen idegen hajó volt, sok feltáratlan  szinttel. A feladataik közé tartozott ezért az is hogy felfedezzék a hajót.

Thrvson admirális kezdésnek kis eligazítást tartott  a többieknek a hajóról, majd a legelső feladatról hogy kis csapatokkal, különválva nézzenek szét, és tudjanak meg minél több  információt.

(Nubet- Bruke - Jerry- James- Dan - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2014-07-24, 20.37.57 | Üzenet # 2
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Épp elgondolkodtam egy,fura jelentésről mi közben távolról figyeltem az egyes javító/spectator komp mögül a Royal-nak el keresztelt hatalmas nagy ,hajót..akkora volt hogy ezt még az ellenség is meg irigyelhette volna..gondoltam magamban majd ,közelebb manővereztem a kis kompot..

-Ez már a 125-ik!

Szóltam oda a kom komputer rendszerének ami vette a hangomat mert már egy jó ideje ,köröztem és vizsgáltam távolról a hajót illetve belülről is ,én voltam az elsők között akik be is mehettek a hajó fedélzetére ,persze szinte semmi sem működik rajta de az admirálisok és a nagy fejesek rögtön azt várják el hogy már is bevethető legyen..persze ez nem lesz ilyen egyszerű..ezért is én vállaltam önkéntesen ,a hajó feletti kapitányságot..szerettem volna,ha egy olyan legénységet választok ki és egy olyan ütő képes hajóvá kovácsolom a hajót ahogy csak tudom..ehhez a legjobbak kellettek.. persze nem tudtam mindenkit,beszervezni ezért muszáj volt néhány baráthoz és olyanokhoz fordulnom akikben nem csak hogy megbíztam hanem tudtam róluk hogy meg fogják állni a helyüket.

-Dokk most!

Megint szóltam oda a komputer rendszernek ,majd amikor megállt a komp fel álltam a székemből és oda sétáltam egész lassan a komp ajtajához,majd ki vettem az izolikus chipet a komputerből amin az infók voltak,a külső hajó állapotáról.Ahogy ki nyílt az ajtó,fel mentem a tárgyalónak nevezett terembe amit elég nehezen értem el..mivel azt sem tudtuk hogy van-e lift vagy nincs ,így maradt a mászás ami egy több méter hossz cső rendszeren keresztül vezetett csak a megfelelő helyre.

-Nagyszerű..

Szóltam magamban amire nagy nehezen ,át kúsztam a megfelelő helyre majd ugrottam ki oda.Az admirális és a kiválasztott brigádom már ott voltak ahol kellet,az admirális szokás szerint nem értett velem egyet mert ő nem akart katonai hajót..de nem értette meg,én nem vagyok katona és jó pár olyan osztag belim volt itt aki nem volt katona ,de a katonai szervezeteket sem utasítottam el magamtól,mivel elég sokkal találkoztam életem során mint például Elit Force,S.A.S,és még több hasonló volt. Mint Defense Force vezető úgy éreztem hogyha meg akarjuk állítani a támadóinkat ,akkor fel kell készülnünk nem pedig elbújnunk.Ahogy ezt át gondoltam magamban ,oda léptem a holografikus kijelzőhöz majd Bruke felé fordultam és a többi fő tisztemhez és ,meg ütögettem vállukat mi közben be álltam a végére pont Bruke mellé a helyemre(vagy legalábbis azt gondoltam annak).

-Mielőtt bele kezdünk..örülök hogy ilyen jól képzett...veterán ..sokat megjárt tisztek,katonák között szolgálhatok majd..és örülök hogy elfogadták a felkérést..de most akkor hagyjuk is a további udvariasságot..kezdjünk neki a munkának fiúk..mert rengetek van..először is kezdjük ott hogy több csapatba fogunk szétszóródni hogy át tudjuk kutatni ezt a hatalmas nagy óriási hajót..mindenkinek külön feladata lesz ami fontos..értettük?..

Amikor bólintottak a tisztek folytattam ,de előtte végig követtem a nézésüket majd a végére vettem egy nagy levegőt és fel vettem a holografikus kijelzőről a Kompressziós karabélyomat a bal kezembe.

-Bruke..(-jó látni öreg csirkefogó..súgtam neki oda)...te fogod Dan-e és Jerry-vel felderíteni a hajó alsó szintjeit egészen a hangárakig ,plusz vihetsz még annyi embert magaddal amennyit jónak érzel de szórodjatok amjd szét úgy könyebb a "nézelődés"..leginkább keressetek használható dolgokat ..feléleszhető rendszereket..amihez nem értettek vagy úgy vélitek hogy veszélyes ahoz nem nyúltok ..értettétek?..mindenki vigyen magával fegyvert és értesítsük egymást állandóan..én megyek a tudományos osztaggal , a többiek pedig az Alpha résztől ki indulva egészen az X pontig derítsen fel .Kérdés?

Néztem rá Gerald-ra majd ,mielőtt elindulhatott volna még szóltam egy mondatot a csapatokhoz.

-És...sok szerencsét emberek..jó vadászatot..de ne feledjék a Defense Force bázisát mivel ide telepítjük le fontos az hogy minél több utánpótlási részt fedezzünk fel a hajón...

Ezek után megfordultam sarkon majd ,oda sétáltam Jerry-hez és meg ütöttem a vállát.Majd mi közben ,elindultunk már majd nem a két különböző részhez hozzá szóltam.

-Gratutálok az elő léptetésedhez!. Megérdemelted..és köszönöm hogy el vállaltad barátom...másodtisztem..csak ügyesen..

Szóltam a jól ismert jó képességű tisztemhez majd tényleg elindultam teljes sebességel a tudományos osztaggal a sötét folyosókon végig és keresztül menni.



Csatolások: 3302887.jpg (76.2 Kb)


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
SBruke
Dátum: Csütörtök, 2014-07-24, 21.43.12 | Üzenet # 3
Royal elsőtisztje/parancsnok/tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 29
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Még soha életemben nem láttam akkora hajót mit amekkora ez a  Royal volt. 
Az oda felé jövő kompból néztem ki a fejemből. Aztán a velem szemben üldögélő Vulkánira néztem és megvakartam a képemet.
- Hé! Maga is oda tart? - Kérdeztem tőle az ablakra pöckölve.- Szép nagy darab mi? Formás, már ha élhetek ilyen szavakkal. - Nevettem el magam a saját poénomon ami nem is volt vicces. A Vulkáni meg nézett rám.
- Nem kell féli,nem harapok. Salvator Bruke parancsnok vagyok. - Mutogattam a nagy Vulkáni jelet rosszul. - A francba elcsesztem! Mindegy... - Megfogtam a Vukáni kezét és megráztam.
- Így jobb. És legalább nem kell kezet mosnom sem .  - Megint elnevettem magam, de a Vulkáni megint nem volt elemébe poénok terén. - Azzé jól elbeszélgettünk.. te halgattá én meg.. beszéltem... - Épp bedokkoltuk szóval még gyorsan belekortyoltam az italomba, és a maradékot ami benne maradt a kis üvegbe oda nyomtam a Vulkáinak.
- Kész. - Felálltam, otthagytam és megálltam a jókora hangárba.
- Jajj de jó. Van valakinél egy térkép a tárgyalót keressük merthogy tárgyalni akarunk a felttesünkkel.  - Az egyik kiscsávó erre egy csőhöz vezetett.
Belenéztem, de a fejem se fért bele  akkora volt, sőt majdnem rámszorult.
- Mi ez valami wc? - Kérdeztem bemutatva a csőbe. - Oda másszak? -  Beletúrtam a hajamba.- Nincs más út úgyhogy  igen.. - mászni kezdtem mire nehézkesen a tárgyalóba jutottunk.
De majdnem tényleg odaszorultam...

Nem sokkal később jöttek mások is innen-onnan.
- Érdekes hogy nem mindenki a ledobóból  jön, nem? - Szólaltam meg. 
Hirtelen megérezett ekkor a bozontos admirális és a másik admirális is, Nubet. 
- Bakker most kapitánynak vagy adirálisnak hívjam? - Kérdeztem magam  elé félhangosan. Nubet beszéli kezdett, elmondta a szépet s jót és a feladatunkat is.
Mondta hogy örül nekem.
- Én még hogy...- Mondtam neki félhangosan. A feladatunk az elmondása szerint baró egyszerű volt: felkutatni a hajó ismeretlen részeit.
Kaptam is egy csapatot aminek már most nagyon örültem. 
- Szóval felkutatni, elemezni, ilyenek. - Rácsaptam az asztalra erősen. - Nincs kérdésem! Szólunk ha van valami, csipogón.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Hétfő, 2014-07-28, 21.36.07 | Üzenet # 4
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Előléptettek és át helyeztek...Épp az új szolgálati helyemre a Royal nevű hajóra egy kompon.Velem utazott a hajó parancsnoka elég érdekes volt a vele való utazás...Egész úton hozzám beszélt ami nem volt gond csak nem tudtam mit rá válaszolni.Mert nagyon fájt az elválás a családomtól a Horizon 6-tól...A parancsnok rosszul szalutált de ezt el néztem neki végül megrázta a kezemet.Lassan a komp megérkezik a céljához az  ablakból jól lehetett látni a hajót ami nagyon hatalmas volt.Felvont szemöldökkel fordulok a parancsnokhoz.- Ez valóban hatalmas válaszolom a férfinak.A kompból újabb megleptés várt csöveken kellett a tárgyalóba másznunk...Némi mászás után elértük a tárgyalót.Itt se volt világítás csak az ide hozott lámpák adtak némi fényt.- Hosszú és eredményes életet! Köszöntök mindenkit vulkáni szalutálással.Nubet rögtön eligazítást tartott.Fel kellett deríteni a hajót és kérte hogy vigyünk fegyvert is.Az eligazítás hamar véget ért és Nubet oda lép hozzám mielőtt elindult volna."Gratulálok az előléptettésedhez.Megérdemelted..És köszönöm hogy el vállaltad barátom...másodtisztem..csak ügyesen."- elő veszem a Horizon 6-os fegyveremet.Köszönöm barátom,öröm lesz veled újra szolgálni és igyekezni fogok hogy minél több utánpótlást befogadó hely legyen válaszolom a barátomnak.Oda lépek a parancsnokhoz.- ha készen áll a csapatunk indulhatunk uram.

 (HU)
 
James
Dátum: Kedd, 2014-07-29, 20.46.49 | Üzenet # 5
Royal csillaghajó főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 149
Kitüntetések: 9
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nagyon régóta nem csináltam semmit. Vissza vonultam, úgy éreztem ez a helyes út melyet követnem kell. Nem nap után úgy ment hogy többnyire csak arra gondoltam aki már sok éve nem volt velem. Úgy gondoltam hogy talán nekem is követnem kell őt. Egyre sötétebbé váltak a napok, nem láttam már fényt. Hiába ültem kinn a teraszon már nem jött több derű...
A sok borúból egy admirális rángatott ki hirtelen. Érdekes volt mert nem kértem. Azt mondtam neki végül is hogy meggondolom még hogy jövök-e vagy nem. A hajója elég szép volt, és miközben  a teraszon olvasgattam rájöttem nekem nem itt helyem. Rájöttem folytatnom kellene még talán a munkámat.
Másnap az első kompon ott voltam ami a Royal-ra vitt és tele voltam lelkesedéssel és szorongással is persze.
Görcsbe rándult a gyomrom ha csak arra kellett gondolnom hogy új embereket kell majd megismernem. 
A csillagokat bámultam egész úton vissza fogottam, szavak nélkül és néha  megköszörültem a torkom és halkan megkérdeztem hogy még hány perc mire oda érünk.Aztán egyszercsak megláttam az idegen konstrukciót, és végképp belém állt a görcs. Hirtelen biztos lettem benne hogy ez egy  tévedés lesz mert ilyen hajókon a legjobb tisztek szoktak dolgozni, és én nem voltam közel se a legjobb.Vagyis ez volt legalábbis a magánvéleményem saját magamról...
Amikor megérkeztem a hajó hangárjába, és kiléptem oda felindultságomat felváltotta a depresszió. Mindenféle negatív gondolat suhant át a fejemen. Egy gondolatom sem volt kellemes. Próbáltam valahogy szépre gondolni, de nem tudtam másra csak arra hogy mégis rossz ötlet volt elfogadnom a Royal főorvosi posztját.

Pár hadnagy terelődött ekkor elém akik magyarázkodni kezetek arról hogy pár perccel érkezésen előtt javítoták meg az ajtót, így nekem nem kell mászni.
- Szép jónapot uraim. - Köszöntöttem őket majd egy darabig bamba arccal s tekintettel meredtem a főleg idegen-humanoid arcokra. -  Hova kellett volna másznom, és miért? - Kérdeztem tőlük egy erőltetett mosollyal, mivel egyszerre beszéltek és kusza szavaik közül nem nagyon értettem meg hogy minek kellene másznom egy hátizsáknyi ruhával-könyvvel. 
Később, a folyosón megtudtam az egyik Kardassziai  tiszttől hogy eddig nem működött se a lift se az ajtó ezen a szakaszon, így rajtam kivűl mindenki kúszott a tárgyalóig. Hozzá tette hogy ezt viccesnek találta.
- Inkább vezessen ahova kell, hadnagy. - Mondtam neki egy sötét tekintettel, komoran.
Majdnem beléptem a tárgyalóba, mikor eszembe juttatták hogy  elkéstem.
- Köszönöm a friss tájékoztatást. - Szóltam még a két tisztnek egy gyilkos tekintettel. Aztán vettem egy mély lélegzetet és beléptem a helyiségbe.
Odabenn már javában zajlott a megbeszélés. Rajtam még egyenruha sem volt, egy táskával a kezemben gyorsan lehuppantam az egyik székbe, s mikor mindenki rámnézett a válla felett megszólaltam..
- Sajnálom a késést uram. - Szóltam szomorkásan. - A lényeget értettem, szeretnék az ön csapatában lenni ha nem bánja. - Mondtam Nubet Throvson admirálisnak.



Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál.
 (HU)
 
DanPierce
Dátum: Csütörtök, 2014-07-31, 20.16.27 | Üzenet # 6
Royal-Tizedes-Fegyvertáros
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
U.S.S. Destryt óta  nagyon sok minden megváltozott,nagyon szerettem ott szolgálni de úgy éreztem hogy az évek során felhalmozott tudást amit  a taktika  módjára  alkottam,le kell kamatoznom egy nagy csapatba  és mivel  a legjobbakat keresték a Royal-ra..hmm..hát gondoltam ,hogy itt a helyem még akkor is  ha talán ez   nehéznek bizonyul vagy éppen  nem teljesen az én staféta botom..de  azért úgy gondoltam,hogy eléggé megtermett vagyok ahhoz hogy én is  végre segítsek  ,hogy oda  csapjunk  az ellenségnek ezzel az új szerzeménnyel..szerettem volna,ha  végre  én is  zúzhatok pár  Querreriait ...annyira szerettem volna,mert amióta  mindig a Földre gondolok egyre rosszabb lett a kedvem..ezek az idegenek mindent le rohantak ,szétfosztottak és  nem hagytak meg  semmit sem csak azt amit megvédtünk..itt az idő hogy mi üssük szét a  seggüket..ezt mind  a fejembe tartottam odáig amíg ,ide nem értem aztán rögtön be is mutatkoztam..szalutáltam egyet aztán elindultam kúszva   a  többiek felé,ahol  a tárgyalás  volt.

-Dan Pierce  vagyok uram..

Mutatkoztam  a hajó elsőtisztjének út  közben ,majd  rá néztem  a tricorderemre.

-Elég nagy ez a  hajó..lesz  dolgunk elég az biztos..

Mondtam a parancsnoknak és  elmosolyodtam. 

-Ismerem én magát..hallottam magáról hogy  mekkora arc..maga rúgta szét  még pár  éve azokat a   Romulánokat igaz?

Szóltam  az első tiszthez előszeretettel,és ő csak bólintott.

-Jó buli lesz..az biztos..

Ekkor vettem le  a hátamról a hat lövetű ,federációs  fegyveremet és  haladtam hátul Bruke csapata mögött.



 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2016-12-05, 21.26.40 | Üzenet # 7
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatás Bruke, Jerry, Dan-nek

Folytatás Nubet és Jamesnek

Hozzáadva (2016-12-05, 21.26.40)
---------------------------------------------
===
===
- Titkos invázió ( Part 1 ) -
2804, Január

A Royal tehát elindult az Ontario felé. 
Nubet remélte hogy amikor odaérnek majd a hajóhoz, nemcsak puszta romokat fognak majd találni belőle, így ért egy időrátát hogy mikor érnek oda. Adeleide 20 percet jelentett, Nubet pedig egy gyors értekezést hívott össze a tárgyalóba és megkérte Brukeot hogy töltsön le mindent az Ontario-ról, és arról hogy mennyien lehetnek a támadók köröbelül. 
Bruke utolsóként indult tehát el a tárgyalba...A tisztek miután megérkeztek oda, szinte azonnal beszélni kezdtek: Adaleide a Kirk kettes manővert javasolta, mert az a véletlen helyzetekben is megállta a helyét. 
Jerry jelentette hogy a hajó fegyverei közül van amit még le se teszteltek, mert nemrég tudták csak őket beüzemelni. Ezek a hajó eredetei fegyverei voltak természetesen, így Jerry azok bevetését javasolta, valamint még hozzátett pár dolgot a személyes tapasztalataiból az ilyen véletlen helyzetekkel kapcsolatban. 
Bruke hozzátette hogy ő szerinte egy támadó lehet, a talált romok dőlésfokával, és azt is hogy a támadó egy flotta technikával felszerelt hajó lehet, vagy olyan mely lopott technikával rendelkezik, nagy valószínűséggel. 
Ez persze meglepte a tiszteket.... valaki nem hitte el a parancsnok számításait. 
Bruke még azt is elmondta hogy az Ontario egy New Galaxy osztályú hajó: vagyis nem feltétlen egy támadásra van felkészülve. Végezetül Nubet mondott pár előzetes parancsot hogy mikre készülhetnek fel. 

( Adeleide - Bruke - Jerry- Nubet - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
AddieHestings
Dátum: Kedd, 2017-03-07, 19.10.51 | Üzenet # 8
Royal/Kormányos
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 8
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Gyorsan végignézte a panelt és megcsóválta a fejét. Mintha valami görcsroham kapta volna őt el úgy elkezdett aggódni.
- Uram húsz perc mire odaérünk. - Válaszolta Addie és követte a kapitányt amikor mindenki bement a tárgyalóba. 
- Az az érzésem támad hogy az Ontario nem épp ilyen esetekre van felkészülve.- Közben leült távolabb és a jelentést nézegette amiben kissé hiányos információk voltak az Ontarióról. Félre söpörte a haját.  
- A Kirk kettes manővert javasolnám mindenképpen. - Pillantott fel. - Régi de pont a milyensége okozhatna fejfájást ezeknek. Bárkik is támadtak rá arra a hajóra. - Bruke parancsnok is beérkezett közben, épp elkapta a nő a pillantását.
 (HU)
 
SBruke
Dátum: Szombat, 2017-03-18, 18.10.21 | Üzenet # 9
Royal elsőtisztje/parancsnok/tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 29
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
A képernyőt néztem elgondolkodva. Az Ontariohoz indultunk, húsz percet jósolt nekünk Adeleide kisasszony. Vajon mi várhat ott ránk? Vagy kik? Ha lehetett volna Romulánokra tippeltem volna. Egy majdnem fegyvertelen hajóra támadni, ez csakis az ő művük lehetett. 
A képernyőre vetült a tekintetem ahol a csillagok hol fel hol eltűntek, és közben a rámpa feljáró rácsára támaszkodtam egy kézzel. Távoli horizontnak tűnt a másik hajó tartózkodása, de ott voltak valahol s várakoztak ránk. Gyorsan még letöltöttem az adataikat egy paddre mint ahogyan azt Nubet kérte s megálltam a rámpa tetején, ahol a kompjúterpanel volt. Megvártam amíg az egész letöltődik s utolsónak értem be a tárgyalóba. 
- Itt van minden ami fontos. - Oda toltam a kapitányunk elé, majd énis leültem. Le voltam maradva, nem tudtam hogy előttem szólt-e valaki valamit, így körbenéztem a jelenlévőkön, háta éppen egy komplett beszélgetésbe csöppentem bele. De ez nem így volt, úgyhogy vettem egy lélegzetet és megszólaltam: 
- Az Ontario egy New Galaxy típus. - Összefűztem a kezeimet, és lelki szemeim előtt felvillant egy kép a New Galaxyról. Jó kis hajó volt, de nem egy tűlméretezett. Mi egymagunk megettük volna, ha épp arra került volna sor.
- Nem egy elveszett lélek, de nem is kimondottan harca van tervezve. - Pillantottam fel hol Nubetre hol a többiekre. - Az elemzéseim szerint pedig az amivel szemben állunk egyetlen egy hajó. Egy project hajó, vagy egy olyan ami lopott technológiával van felfegyverezve. - Összefűztem a kezemet az asztalon ahogyan visszafogtam az érzelmeimet, mert rögtön érkezett valakitől egy olyan fennhang hogy nem hisz nekem és hogy egészen biztosan csak tévedek. 
- Nem tévedek, a számításaim nyilvánvalók! Az előző hajókon lévő sérülések,mind mind arra adnak gyanakvást hogy egy egy nagy csatahajó. Vagy két kisebb... de többre nem nagyon gyanakodnék ahoz túl jól szervezett támadás volt, és a roncsok dőlésfokából ítélve nagyon is jól tudta az illető hogy hova kell célozni. Ők ismernek minket, semmi kétségem e felől, de vajon mi ismerjük-e őket?... Nubet, te is látod amit én.. ha odaérünk nem lesz egyszerű dolgunk. Én a helyedben sutba dobnám a diplomáciát és letörölném őket még mielőtt végérvényesen tönkre teszik az Ontariot.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Kedd, 2017-04-18, 17.51.18 | Üzenet # 10
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Útban a USS Ontario felé Nubet tanácskozást hívott össze. Belépek a tárgyalóba és leülök a helyemre. - Az új kormányosunk aki igen szemrevaló jelentette hogy húsz perc az út.
- Csendben hallgatok és gondolkodni kezdek. "Húsz perc" vajon mire érünk oda? ha időben akkor meg kell védeni az Ontariot. De ha nem érünk oda időben... Bruke után én következtem....
- Uram ha időben érünk az Ontariohoz akkor a hajót meg kell védenünk és lehetséges mindenkit fel kell majd sugározni a hajónkra ha a helyzet úgy alakul. Javaslom vessük be a kinem próbált fegyvereket.
- Arra az esetre is fel kell készülni ha nemérnénk időben a hajóhoz,A körülményeket nem ismerjük teljesen a támadókat se ez egy váratlan helyzet, Szerintem mindenki került már váratlan helyzetekbe. Az szektor ahová megyünk még nincs feltérképezte fejezembe a jelentésemet.


 (HU)
 
Nubet
Dátum: Hétfő, 2017-05-15, 16.26.45 | Üzenet # 11
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
-El kell érnünk az Ontariot! .......kitérő manőverekkel ,a támadók elé kell ki érnünk a warp zónából..ha rossz felé esünk ki,akár végzetes is lehet..tudom hogy ez a  hajó és ez a legénység képes lesz arra ami a  legnehezebb,ilyen helyzetben az pedig a koncetráció.....

Tárgyalóba ,mindenki egy percre érzhetően megdermett amikor arról kezdtem el beszélni hogy eléjük kell kerülnünk mivel ,valószínűsíthető támadók is lesznek a zónában.

-Jerry...-A pajzsunk ,mennyi ideig fog kitartani egy flottányi tűzerővel szemben?...szükségem van,a  taktikai elemzésre és  egy B terv -re ha esetleg balul sülne el valami..Addie,mennyire tudunk manőverezni ekkora hajóval és mennyi energiát emészt majd fel ?Bruke!.....mennyire gyorsan tudunk szkennelni mielőtt minket is megtámadnak?

Kérdeztem majd  vártam a választ mivel létfontosságú tervet eszeltem ki ami fontos volt , főként ha  a tervünkkel akartunk valamit kezdeni és nem akartunk piritóssá vállni mielőtt oda megyünk.


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2017-05-22, 15.03.46 | Üzenet # 12
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- A "Titkos invázió" című küldetés befejezve.- 

Folytatása hamarosan...




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Royal » Tárgyaló
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: