Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Royal » Híd
Híd
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2015-07-19, 16.25.58 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Felemelkedés és bukás"

A Szövetség és a hozzá csatlakozott erők összefognak közösen hogy végső csapást mérjenek a Querreriaiak anyabolygójára, hogy ezzel véget vessenek az intergalaktikus háborúnak mely már több mint 2 éve dúl a galaxisban.
Hutchinson admirális, A Uss Atheos-szal, és a  zászlóshajóval az Enterprise-J vezetésével elindul az első és a második hadtest csillagidő 480546.78 kor hogy véghez vigyék azt, amit eddig mind lehetetlennek hittek.

( A küldetést én és Mozgató fogjuk vezetni felváltva, a küldetés közösen én és Mozgató találtuk ki és fogalmaztuk meg )

Az Royal a Betha hadtestet vezetve indult el a Querreriai anyabolygó felé.
Napok óta közeledtek a bolygó felé, jelenleg a Gamma kvadráns peremén voltak, ott ahol a flotta egyesült a többi hajóval.
Mindenki tudta hogy a háborúnak - így vagy úgy- de hamarosan vége lesz... és erre a napra még sokáig fognak emlékezni. Már ha túlélik majd...
Az utóbbi napokban a hírszerzés elcsendesedett.
A legutolsó esemény beszámolók szerint a határmenti állásokat, és kisebb Querreriai bolygókat az egyesült Voin- és Csillagflotta katonai egységek (A Defence force ) valamint a Klingon Defence force stb.. ( az egyesült szövetségi csapatok) lerohantak és sikeresen dektiváltak, nagy veszteség árán..
Nubet Throvson talán az első volt aki mindezen eseményekről első kézből értesült. Nem a rangja miatt hanem azért mert ott volt. A férfit soha nem érdekelte a magas katonai rang vagy kényelmes pozíció. Ha háború volt, nem volt képes egyhelyben maradni, agya folyton a megoldáson járt.
Throvson admirális csak a legvégső esetben akarta bevetni a Csillagflotta szuperfegyvereit.
Habár nem volt sok belőlük, ő jobbnak látta ha egyenlőre azok nélkül oldják majd meg a helyzetet. Éppen ezen gondolkodott mikor Jerry jelentette hogy az utolsó hajó, a Thunderstorm is indulásra készen áll. Bruke bizakodó volt, és már alig várta hogy induljanak... mások viszont féltek...
Az admirális átérezte abban a pillanatban mind a bizakodást mind pedig  a félelmet, és éppen ezért csatornát nyitott a Betha hadtestnek.
A kis beszéde után, percek múlva indultak is a vörös riadó nyugtalanító árnyékában.

( Nubet - Bruke- Jerry- Tony- Brenda- Dan- James- Szingularitás )  *

* Maximum 4 napot tudok várni egy emberre. Ha az illető nem ír az adott körből kimarad. Ha esetleg valami problémája van ( nincs net közelbe, dolgozik stb azt légyszives jelezze privátba )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szombat, 2015-07-25, 18.50.04 | Üzenet # 2
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
A végső ultimátum, igen csak ez járt  a fejemben amióta elindultunk  a végső támadásra  a Querreriak ellen nem volt választásunk  vagy megtesszük,vagy nem lesz olyan aki nem szenvedne  tovább  a harcoktól és  a fenyegetésüktől a  Querreriak-nak..Ha most nem tesszük meg ,akkor minden elveszett..több napos út után és egy nagyobb masszív támadás sorozatnak kellet végbe mennie hogy ideáig eljuthassunk,és igen eljutottunk a Querreriak "szívéhez"  a fő bolygójuk még messzebb volt de  egyre közelebb jutottunk majd amikor már elég közel jutottunk ,elsőként egyeztettem a tiszteimmel és a  Szövetséges csapatok hajóival. Több nehéz,csatahajó is részt vett a  küzdelembe de még így is  nagyok voltak a káraink  a bejutáshoz köszönhető út miatt,utat kellet törni és ebbe több ember bele is halt de sajnos ez volt a  háború ára de az igazi csata  a végső csata  még csak most kezdődött..

-Royal parancsnoki hídján -

(Throvson admirális,belép a hídra  és egy taktikai jelentést vesz el az első tisztjétől majd Jerrytől is el vesz egyet,majd megfordult a  legénység felé akik a  hídon voltak,és megvárta  míg minden tiszt  a helyére került. )

-Sok áldozat és  sok hősies ,kapitány és  tiszt veszett oda  az elmúlt napokon ....tudom hogy  fáradtak,valószínűleg mind  otthon szeretnének már lenni hogy mindent hátra hagynának legszívesebben egy kevés  béke érdekében....de  a békét sajnos ,csak harccal lehet vissza szerezni .....Együtt közösen,új jövőt teremthetünk hogy egy békés új világ vegye kezdetét..nehéz megsaccolni ,hány jó lélek  veszett oda  az egész Querreriai támadásban ami már olyan régóta folyik a  galaxisban...itt az ideje  hogy,visszavágjunk értük ...a  Csillagflottáért...a  békéért azért amiben hiszünk,és  amiért érdemes küzdeni..

*Körül néztem az embereimnek majd vettem egy  levegőt és  felkészültem az utolsó csatához *

-Vörös riadó..harci készültség..mindenki legyen készen..pajzsokat a maximumra ,alpha 3-as harci manővereket előkészíteni és ,egyeztessenek előre   a többi megérkező hajóval és négyszögeljenek..először  a  nagyobb hajókat,mivel az   a  mi feladatunk a  többit elintézik a rombolók..

*Ezek után,nyitottam egy adást  a többi hajó felé is *

-Itt Nubet Throvson admirális beszél ,mindenki csatára készüljön fel és  az összes kisebb hajó támadja  a Querreriai kisebb támadókat a  nagyobb támadókat mi próbáljuk bénítani állandó négyszögelést kérek minden hajótól,együttműködés most  létfontosságú ..az életünk ,múlhat   azon hogy  mit kezdünk el először támadni ,ezért kövessék a  támadó pozíciókat amiket Jerry Thomas át küld  maguknak..ne maradjanak le ...tartsák az alakzatot.

*Amikor le  kapcsoltam ,az adást megfogtam a Royal székének  a két oldalát és  előhoztam  egy kisebb panel a  jobb kezem alól amin,újabb taktikai számításokat tettem *

- X -alakzat  ,tartsák a pozíciót és  a koordinátákat . Mi legyünk legelől mi fogjuk fel  a legtöbb lövést  a mi pajzsunk a  legszívósabb ,mi törünk utat...ha már  elég  helyet törtünk a többi kisebb hajó után akadálymentesen szét tudja őket  szedni így el vesztik  a saját alakzatukat..


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
SBruke
Dátum: Kedd, 2015-07-28, 20.38.57 | Üzenet # 3
Royal elsőtisztje/parancsnok/tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 29
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Betha rajjal igyekeztünk a főbolygó felé. Uton voltunk, s gyülekeztünk a Gamma kvadráns határánál.
Nagyon sokan voltunk. Habár lehettünk volna jóval többen is. A flotta végre elhatározta magát hogy egyszer s mint végez ezekkel a háború kirobbantókkal. Azon csodálkoztam hogy ehhez kemény évek kellettek. Én már rég támadtam volna. 
Persze nem véletlenül maradtam csak parancsnoki rangba azt is meg kellett hagyni, szóval kívételesen beláttam hogy talán a csillagflottának igaza van és ez a döntés nem csak egy utolsó kétségbe esett kutyakaparás még mielőtt feldobnánk mind a két pacskert a levegőben a nagy csillagos zászló alatt. 
Nah már most mind ott voltak akik kellett s akik számítottak, a nagyfiúktól kezdve a Romulánokon át még a Voinok is vették a fáradtságot s a kihalóban lévő felüket elhozták magukkal. 
Egész jó buli elébe nézhettünk. Thomasra pillantottam aki megint érzelem mentes arccal állt. bár azért az érzelem mentes arca mögött láttam ám egy kis emberi jóérzést is. 
- Lehet hogy még ma mind megdöglünk. - Súgtam oda a félvulkáninak. - De azt legalább méltósággal fogjuk tenni. - Bíztatóan rámosolyogtam.
- Nyugi mindent túl fogunk élni nehogy beszarj itt nekem. - poénkodtam a másodtisztünkkel bár ő soha nem volt olyan vicces figura de azért kiszúrtam rajta egy kis mosolyt. 
Throvson kapitány is megjött s valaki meg sem mert mukkanni, valaki meg úgy vigyorgott mintha Annabálba készülődne. 
nah mindegy... gondoltam magamban. 
Odaléptem a kapitányhoz, a kezébe nyomta az általános jelentést. 
- Minden rendben lesz.. odavágunk a Qverreriaiaknak. - Biccentett egy mosollyal majd leültem a fenekemre és megpróbáltam inkább csöndben koncentrálni az elkövetkezendő dolgokra. 
- Minden rendzser száz százalékon. - Szólaltam meg megint színtelenül de már félmosollyal mert egyre jobbnak láttam a dolgot. 
- Nagy zúzás lesz északon..- Biccentettem. beletúrtam a hajamban és bólogattam. 
- A flotta alakzatban van uram. - Folytattam a jelentéseket.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2015-07-29, 14.25.00 | Üzenet # 4
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Előzőnap...A műszakom már rég lejárt de még mindig a hídon voltam nem tudam aludni.A leváltásomra érkező taktikai tisztet vissza küldtem pihenni mert ami most ránk várt szükségem volt minden ki pihent emberemre...Így volt időm elkészíteni a taktikai jelentésemet Nubetnek másnapra a jelentés igen részletesre sikerült...
Másnap.
Két nagyon erős kávé után újra a hídon voltam a helyemen.Burketől és tőlem Nubet elvesz egy egy jelentést.
- Uram a USS ThunderStorm készen áll márcsak az indulásra várnak jelentem Nubetnek.Nubet rövid beszédet mond szótlanul hallgattuk őt.A beszéd után Burke megpróbált poénkodni...
- A dolog két esélyes ha meg halok akkor engem lehet pótolni kivéve a barátságomat erre a lehetőségre is félkészültem.De ha túlélem akkor folytathatom a munkámat.Persze nem akarok meghalni.
- ha ennek vége és túléljük emlékeztess rá hogy igyak meg veled egy pár sört mondom Burknek egy félmosoly kíséretében.
- Most végre bosszút állhatok minden szenvedőért mondom még mély gyűlölettel teli hangon majd vissza változom vulkánivá.Nubettől parancsot kaptam.
- Igen uram minden hajónak átküldöm a támadó pozíciókat.
- pajzsok maximumon fegyverek élesítve jelentem Nubetnek.


 (HU)
 
AntonyJaimison
Dátum: Csütörtök, 2015-08-06, 18.41.23 | Üzenet # 5
Enterprise-J-gépész specialistája
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális ,teljesen határozott volt úgy tűnt hogy tudja hogy mit fog tenni majd .Mindenki  a posztján volt már órák óta ahogy én is ,nem tudtam aludni napok óta ami óta  ez volt  a fejembe  mindig a gépházba mentem..dolgoztam éjjel nappal,valamin de  mindig csak az volt a  szemem előtt hogy  a Querreriak hadereje nem vicc.. a fele sem tréfa,sőt ami azt illeti több mint komoly fenyegetés és  keményebb az összes eddigi ,ellenséges frakciónál amivel valaha is találkozott  a Flotta..reménykedtem magamban,hogy soha nem jön el ez a  perc  de eljött..ezért felkészültem,szolgálati fegyvert is  tettem magamhoz mivel nem tudhattam hogy mikor jön az áldás transzporterel is  akár fel akartam készülni, a legrosszabbra..a  gépház tökéletesen működött,napokig néztem az anyag-anti anyag szerű anyagot  a gépházba amiről még mindig csak némi infónk volt..lenyűgözött a hajó ereje és  sebessége is..de ennyire  éles háborúban ,nem igazán voltam még ezzel a hajóval így csak mertem remélni hogy mindent és minden hiba forrást meg tudok majd szüntetni hiba esetén..

Ezek után, a kapitány lépett a hídra  ahol mindenki már várta,,nem sok idő kellet neki és már ott is volt ahol kellet lennie és elmondta  egy beszédben ,hogy mi a teendő..soha nem voltam egy nagy beszéd szerető sőt a monológoktól is  kirázott a hideg ,de   az admirális beszédje  elég jól sikerült ..ezek után a hajót ,indulásnak indította...rögtön indítottam is   a külső fúvókákat.


 (HU)
 
Lafayette
Dátum: Szombat, 2015-08-22, 16.28.36 | Üzenet # 6
Royal/Hadnagy/Kormányos
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 11
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Órák óta tettem a dolgom. vagyis már vagy harmadszorra néztem át az általános adatokat, a hajó minden rendszerét. 
A parancsunk, az admirális és a flotta közvetlen parancsa nos, nem épp egy leányálomnak tűnő falat volt. Behatolni az ismeretlen űrbe, és ott jóformán megszállni a Querreriai bolygót. Mintha csak gyerekjáték lett volna! 
Bruke és még néhányan akik veteránok voltak, és jópár csatát megnyertek bizakodóan álltak hozzá, mert szerintük ez nem alapozatlan döntés és van esélyünk a nyerésre. Én úgy gondoltam hogy semmi esélyünk nincsen és elköszöntem épp ezért minden családtagomtól. Még attól is akit csak tavaly láttam véletlen és beszélgettem néha azóta még vele írásban. 
Semmi kedvem nem volt meghalni, még egy ilyen nagy felmagasztalt célért sem és féltem. Throvson kapitány beszédére felkaptam a fejem, majd vissza néztem a kormányra és a parancsra indítottam a hajót.


 (HU)
 
DanPierce
Dátum: Vasárnap, 2015-09-06, 11.22.23 | Üzenet # 7
Royal-Tizedes-Fegyvertáros
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Vártam a harcot ..de  ,kicsit féltem is..az utolsó erő amire előre tud minket mozdítani és  az csak ez lehet..nem szabad vesztenünk mert különben,nem csak nekünk lesz végünk hanem annak is amiben hittünk eddig..felkészítettem,napokon át az összes biztonsági tisztet és katonát arra ami várhat minket ...a  kemény de  ,valószínüleg rugalmas csatához..bíztam benne hogy,megnyerjük a háborút egyszer és mindenkorra..

-Uram készen vagyunk..

Szóltam oda  a feletteseimnek majd  ,beélesítettem  a kiegészítő panelon lévő kisebb ágyúkat . 

-Minden célra  kész .

A legtöbb fegyver , készen állt ha tüzelni kellene be volt élesítve és újra töltve .



 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2015-11-05, 22.36.48 | Üzenet # 8
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Betha zászlóalj lassan indult meg miután a Thunderstorm is becsatlakozott bal oldalra.
Kínos csendben eltöltött pillanatok következtek. A főtisztek vagy éppen elmélkedtek, vagy stratégiai lehetőségeken gondolkodtak. Nem sokan voltak akik valóban ismerték a Querreriai fegyvereket, de Jerry és Nubet mondjuk pont ilyenek voltak: tudták hogy ez az egy lehetőségük lesz arra hogy cselekedjenek s ezt a lehetőséget ezúttal nem ronthatják el: most vagy soha.
Hosszú percek múlva aztán a csapat kilépett a görbületiből... Jerry a taktikai jelentéseket hallgatva épp azt akarta volna közölni  hogy a Uss Impeg segítségre szorul mikor a hajó elemeire robbant: a bal gondola eleme pedig egyenesen a Thunderstorm burkolatának koccant. 
Az alakzat felbomlott, és a Querreriai elhárítás azonnal beljebb nyomult; azonban végre az Alpha és a Betha zászlóalj is egy helyen tartózkodhatott... 
Throvson admirálisnak pedig meg kellett hoznia a döntést: vagy bekerítik és fokozatosan megpróbálják visszaszorítani az ellenséget vagy más taktikával áll elő.
A pajzsok egyenlőre kitartottak. 

( Nubet - Bruke- Jerry- Tony- Brenda- Dan- James- Szingularitás )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2015-12-03, 17.26.56 | Üzenet # 9
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
*Úgy tűnt,hogy a  Querreriak kemény védelmének köszönhetően több hajó is megsérült , a Royal is  több helyen de szerencsére  a pajzs ki tartott erős hajó volt,de  azért még így megterhelő volt egy ekkora csatában. Mást kellet kitalálni,ha át akartunk menni a védelmükön. . Fel álltam a székemből majd  pont a  kormányos mellé mentem és  felnéztem a kijelzőre de úgy tűnt hogy  csak az maradt ha  be állunk védelmi falnak *

-Kormányos forgassa  a hajót 180 fokosan pont  a  támadó hajók elé és kapcsoljon egy adást a többi hajó felé!

*Amikor kapcsolt adást  a hadnagy rögtön,beszélni kezdtem *

-Itt Throvson beszél a  rajnak,át kell hatolnunk az ellenség blokádján  ezért azt fogjuk tenni hogy mi védjük magukat az ellenséges támadástól míg maguk felettünk kimanőverezve áttörnek a rendszerükön és megbénítják  a hajóikat ,egyesével. Nincs lehetőség ,  a  vissza menéshez  segítségért szóval mindenki legyen pontos!

*Szólt bele  a készülékbe Throvson majd le kapcsolta  az adást *


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
SBruke
Dátum: Kedd, 2015-12-15, 20.58.36 | Üzenet # 10
Royal elsőtisztje/parancsnok/tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 29
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
- A pajzsot eszik a kis rohadékok.. az annyát! nem is olyan kicsik! - Jegyeztem meg. Hátradőlni sem v olt idő. Megint jöttek. Ezek nem hullámok voltak hanem egymásutánok. Gyors egymásutánok. Nem is néztem éppen ezért a képernyőre csak a kis konzolomra és az azon lévő folyamatos jelentésözönökre és helyzetjelentésekre. 
Volt valami olyan érzésem hogy ha ezeken át is jutunk... hát az már hót biztos hogy kapunk majd még egy kicsit belőlük a nyakunkba. 
- oda kellene sóznunk nekik! Egy jókorával. - Megrázkódott az átkozott konzol a székemmel együtt. 
- A pajzsok még kitartanak. - Még mielőtt berezelt volna valamelyik kedves önkéntes, gyorsan benyögtem a sablondumám. Nehéz volt úgy koncentrálni hogy a padló közben el akart vándorolni Délre. 
A fene kívánta volna a sok katonai abromságot és gondolkodást már ennyi évesen. 
- Torpedózzatok a jó éggel..- Káromkodtam. Majd megint. - Szadista barbárok. - A hajónk közben élesen kanyarodott. 
Mielőtt még apró kicsi ízes miszlingekre koncentrálódtunk volna szanaszét, a kapitány kitérőmanővert rendelt el és Jerry is jelentett valamit..A flotta szétesett...
- Be kellene keríteni a szemeteket uram! - Kiabáltam fel hirtelen mint egy alpári birka a himaláján, dühösen csapkodva a konzolt. 
- A jó életbe ! A Thunderstorm is megsérült ! Basszus!


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2015-12-16, 17.11.20 | Üzenet # 11
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elindultunk végre.Út közben a parancs szerint átküldtem minden taktikai információt,és parancsokat az összes hajónak amit kért.Kiléptünk a normál térbe.Rögtön ránk támadt az ellenség...Szerencsére a pajzsaink ki tartottak,viszonzom a tüzet.
Támadás közben hallgattam a taktikai jelentéseket,a USS Impeg  komoly bajban volt segítségre volt szükségük.
- Uram...mielőtt folytattam volna a hajó felrobbant.
- Uram a USS Impeg felrobbant jelentem.
Az alakzatunk fel bomlott..Új taktika kellett.Nubet új taktikával állt elő mi védjük a hajókat amik előre nyomulnak,és mi leszünk a pajzs a hajók és a Querreriai elhárítás között.
- A tervünk sikere 50%.Mondom,de felkészültemt,jó kis cél lövölde lesz teszem még hozzá.Burkre nézek,a férfi mintha izgult volna...nem is csoda.
- Sikerülni fog Bízzon bennem csak ennyit mondtam és felkészültem a feladatra hiszen sok múlott ezen...


 (HU)
 
AntonyJaimison
Dátum: Csütörtök, 2015-12-31, 16.39.04 | Üzenet # 12
Enterprise-J-gépész specialistája
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Throvson  vezetőnek ,kissé úgy éreztem elgurult  a gyógyszere...de azért megértettem egy részről...mi voltunk a legnagyobbak nekünk kellet bevédeni  a többit ...az egyik közelemben lévő,panel forduláskor ki is égett mellettem...el kaptam az arcomat mielőtt meg égette volna majd jelentettem közben ,mihelyst megkapaszkodtam..

-Még kitart  a pajzs ,de  több rendszer is megkárosodott, integritási mezőket irányítottam a sérült rendszerek közé de  úgy szétfognak minket nyomni ha sokáig maradunk itt mint egy tojást...megpróbálok több energiát , az oldalsó pajzshoz át irányítani..

Tettem  közben a dolgomat,megpróbáltam egyben tartani a pajzsokat.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2016-03-04, 22.28.23 | Üzenet # 13
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jerry jelezte hogy kitérő manővert kellene tenni de ugyanebben a pillanatban Nubet észrevette a lehetőségeket.
A Beloiannisz szinte a semmiből tűnt fel s gondolkodás nélkül a Kreat hajója felé vette az irányt. Bátor próbálkozás volt, talán bolond is. Nubet azonban azonnal észrevette a lehetőséget, mivel a Royal is elég közel volt a Kreat hajójához.
A Beloiannisz nekisurlódott a Kreat hajójának majd szórt topedókkal tüzet nyitott, csakúgy ahogyan a Royal is.
A Querreriai zászlóshajó megremegett, és súlyos károkat szenvedett. A flotta tovább folytatta volna abban a percben a tüzelést de az ellenség megadta magát.
Úgy tűnt a csata amilyen lassan indult, olyan gyorsan ért véget. Hamarosan megannyi üzenet vagy épp segélykérés futott be az intercommon.
És talán mindezzel egy új korszak hajnala is. Bár sok veszteség és kín érte a flottát, de mindezen veszteségek most végre értelmet nyertek.

A "Felemelkedés és bukás " című küldetésnek vége.

Hozzáadva (2016-03-04, 22.28.23)
---------------------------------------------
- Titkos invázió ( Part 1 )   -


2804, Január
                                                                                                                                                                                                       


A Royal a Humler szektorban végzett éppen mélyűri kutatásokat a Csillagflotta kérésére.
Habár a Royal egy állig felfegyverzett, és szinte teljesen ismeretlen idegenek által használt, szinte "ősi" hajó volt, a flotta és a kutatási-fejlesztési, Dystrom intézet is úgy gondolta hogy az eredetére a Delta Qvadráns ezen szegmensében kaphatnak választ. Éppen ezért Throvson admirális a rövid admirálisi eligazítás után azonnal elindította a hajót.
Mivel a háború emléke még eléggé élt a tisztekben, ezért senkinek nem volt úgy kimondottan jó hangulata... minden tiszt fáradt volt s le volt terhelve. Valaki a családját, egyesek a gyerekeiket gyászolták.
Az admirális éppen ezek miatt, úgy gondolta hogy majd a Humler szektor csodás és színes ködei elég lelket vernek majd a tisztjeibe.

Mikor odaértek a szektorba viszont valami egészen mást találtak, mint amire fel voltak készülve: egy bolygót, körülötte Holdakat, hármat is. A bolygó M típusú volt apró eltérésekkel: hűvösebb volt mint a Föld. De lehetett rajta élni.
Mindezek ellenére magas volt a szektorban még mindig az elektro-plazma szint és az antianyagé is ami egyátalán nem volt jellemező az űr természetes és fagyos fekete anyagára.
Mikor a Royal már közelebb volt a Humler primehoz ezért megállt, de az oldalát felsúrolta a törmelékdarab mely úszott a légüres térben magatehetetlenül s holtan.
Egy Csillagflotta hajó darabjai voltak azok.. ám a szkennerek a magas sugárzástól és egyébb más mesterséges-és természetes anyagoktól nem nagyon működtek.
Míg a gépészeti részleg javította a kérdést (vagyis próbálkozott vele ) addig Nubet és Bruke kimentek szkafanderekbe, hogy saját kezüleg orvosolják a problémát, mivel a hajó burkolatába a gondolánál beleállt egy kisebb darab fém.
A két tiszt eszközöket vive indult el, miközben folyamatosan tartották a kapcsolatot a hajón maradt többi tiszttel.

Jerry G Thomas őszintén szólva kissé feszült.
Próbálta nem kimutatni, de látszódott rajta hogy nincs minden rendben vele. Fel és le járkált miközben folyamatosan Nubet Throvson admirálist várta hogy bejelentkezzen.
A Vulkáni tudta hogy valami történhetett a Csillagflotta hajóval aminek a darabjai most körülöttük lebegtek az űrben. S a férfi-logikusan- arra is gondolt hogy valamiféle álcázott hajóról lehet szó ugyanis ezt abban a helyzetben nem lehetett nem kizárni.
Adeleide Hestings teljesen új tagja volt a nőnek. Merev testtartással ült a kormányosi székben, s a végtelen űrt figyelte. Persze ő is aggódott, de nem muatta ki egyenlőre.

( Jerry - Adeleide - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2016-03-19, 13.31.54 | Üzenet # 14
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A háborúnak vége lett.Pihenésről szó sem lehetett máris indultunk a Humler szektorba a Csillagflotta "kérésére"ami nem kérés volt hanem parancs.Elindultunk a hídon voltunk elég szomorú hangulat uralkodott hiszen sok barátot vesztett mindenki...Nagyon fáradt vagyok legszívesebben meg ittam volna egy két sört és Aludtam volna egy hetet.Nem  szokásom a pihenők megtartása de most rám fért...Megérkeztünk amit a hídon láttunk az még engem is meg lepett egy bolygót láttunk három Holddal a bolygó lakhatónak tűnt.közelebb értünk a bolygóhoz és megálltunk.Abban a pillanatban valami súrolta a Royalt.Azonnal megpróbáltam kideríteni mi volt az de nem jártam sikerrel.
- Uram nem tudom mi volt az ami súrolt minket mert sok minden zavarja a szkennereket.Valószínűleg valmilyen Csillagflotta hajó darabja lehet biztosat nem tudok jelentem.Nubet és Burke kimentek megnézni mi az én a hídon maradtam És vártam hogy bejelentkezzen.Varakozás közben nagyon feszült lettem amit nem mutattam ki hanem fel s alá járkáltam a hídon és logikusan végig gondoltam hogy mi történhetett itt.Baleset nem valószínű,támadás az lehetséges és ha igen kik voltak?ellenséges hajót nem láttunk...Ekkor hasított belém a felismerés,álcázott hajó támadhatott és lehetséges hogy még itt lehetnek.Ezt csak egy módon tudhatjuk meg.Amint Nubet bejelentkezik elmondom neki a gyanúmat.


 (HU)
 
AddieHestings
Dátum: Hétfő, 2016-03-21, 22.02.46 | Üzenet # 15
Royal/Kormányos
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 8
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Első szolgálati napja volt. 
A Royal kormányosaként büszként lépett be a terembe. Addie nem sokkal ez után leült a kormányosi székbe. A hajó nem a szokványos flotta-prototípus hajók egyike volt, bár megesett volna hogy azt hiszi ha nem tudta volna hogy mi ez. Ez a hajó teljesen másképp nézett ki mint előző szolgálati helyei. 
A Royal-nak idegen külseje volt, földöntúli szépsége. 
Addie el volt képedve, de ki nem mondhatatlanul kedvelte ezt és a fejlettséget. Valahogy vonzódott világ életében a fejlett technológia közelségéhez. De előbb be kellett mutatkoznia. Ezt a részét utálta a legjobban, a bemutatkozást. Mereven megállt a lejárórámpa tetején, nem is zavartatva magát a pár kíváncsi szemnek. 
- Adeleide Hestings hadnagy, szolgálatra jelentkezik uram! - Szavai ridegen csenghettek, pedig csak be akart mutatkozni.
Ezek után helyet foglalt elől, és mint egy rituálé szerűen végighúzta, hosszú, jég hideg ujjait a panel kerek felszínén. 
ismerte a küldetést, már hogy ne ismerte volna. Mindent végigolvasott az elmúlt pár napban, mindent amit csak lehetett....
Kék szemeivel az űr fekete peremét figyelte a képernyőn keresztül. csend volt. A taktikai főtiszten nem lehetett látni, de aggódott és ez bizony ragadós volt. 
Addie keze izzadni kezdett mert a kapitány nem válaszolt, és az elsőtiszt sem. A nő reménykedni tudott abban hogy nem esett bajuk. 
Rezzenéstelen arccal ült, és figyelte az űrt, és várakozott mint egy jó őrkutya.
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2016-09-24, 19.32.50 | Üzenet # 16
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
"  Jerry, hamarosan a hídra megyünk." - Jelentette elég sután Bruke parancsnok, azonban pár másodpercen belül, ő és Nubet is megérkeztek a hídra. 
Jerry jelentette hogy feljebb emelkedtek a romoktól, és Adeleide is hozzátette hogy semmilyen szokatlan aktivitás nem történt a rendszerekkel. 
Ekkor azonban hirtelen vészjelzést fogtak, s Jerry elsőnek a panelhez érve be is adta az adást: egy női hang csendült fel a hídon: 
" Itt Lance kapitány a Uss Ontario-ról ! Megtámadtak minket! Azonnali segítséget kérünk, ismétlem segítséget kérünk! A helyzetünk 12.445. Ez itt a Uss Ontario!" - Az adás csupán ennyi volt. 
Bruke a parancsnoki konzoltól megállapította hogy más hajó nincs a közelben.. az Ontario csakis a Royalra számíthatott. 

( Bruke - Jerry - Adeleide- Nubet - szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
SBruke
Dátum: Szombat, 2016-11-05, 20.07.34 | Üzenet # 17
Royal elsőtisztje/parancsnok/tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 29
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mit mondtam... már itt is vagyunk. - Jerryre néztem és szét tettem a kezeimet két oldalra.  
Mintha évekre lettünk volna odakinn, pedig nem is kellett volna aggódni.
- Mi van Jerry mintha nem is ismerne minket. Mondtam hogy nem lesz itt semmi baj. C
sak sok itt a rom. Isten tudja csak miért. - Átmentem a másik oldalra. 
Jobb szerettem a bal oldalról nézni a csillagokat valahogy onnan szebb volt.
soha nem tudtam megfogalmazni mit is szerettem jobban: a csillagokat vagy az árutazást. Lehet mindkettőt. 
- Én mondom ez a rendszer akkor sem okés. Kismillió dologtól eshetett szét az a hajó, és millió dolog jöhet még velünk szembe.
De gondolom ezt kár is önnek mondanom uram. - Nubetre néztem és csípőre tettem a kezem.
A rossz érzés amit már a küldetésünk eleje óta éreztem egyre jobban csak megerősödni látszódott
ahogyan segélykérést érzékeltünk öt perccel később. Nah, annyi időre maradtam csak csöndbe körübelül. 
Annyira tudtam. 
- unatkozni nem lehet ezen a hajón az biztos. - Vetettem oda félhangosan.
Lemenetem az emelvényről és közelebb kerülve megálltam valahol a parancsnoki szék és a főképernyő közötti tér közt. 
Segélykérő adás az Ontarióról. 
- Tisztítsa ki zászlós, mindent kristálytisztán hallani akarunk. - Mondtam halkabban a Hestings mellett ülő másik nőnek.
Közben folyamatosan a képernyőt néztem, meg néha az embereink arcát. 
Én máris oda akartam menni, kérdés nélkül.
Hogy megerősítsem a kérésemet, szép lassan visszafordultam a székemhez, és a geometriai panelt használva lekértem egy asztrometriai térképet amin láttam hogy az Ontario hol helyezkedik el. 
A flotta messze volt. Vagy mi vagy senki. 
- Mi vagyunk a legközelebb kapitány. - Pillantottam fel ültömbe Nubetre.
- Most néztem... tíz fényévnyi távba nem tartózkodik egyetlen
egy árva szál hajó sem a körletbe. Vagy mi.. vagy a senki. - felálltam és visszasétáltam Nubet felé. - Javaslom segítsünk nekik, kapitány.


 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Vasárnap, 2016-11-20, 12.13.11 | Üzenet # 18
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egyre csak egyre nő bennem a feszültség. Megállás nélkül járok fel s alá a hídon. Pár perc múlva Burke bejelentkezett a rádión azt mondta hamarosan itt lesznek Nubettel. A feszültségem nem múlt el nem tudom miért de amitóta megérkeztünk folyton növekedett bennem a feszültség. Kis idő múlva megérkeztek a hídra Nubeték.
- Uram úgy tűnik hogy minden rendben itt. De mivel az érzékelőket így az a gyanúm hogy álcázott hajók támadhattak jelentem. Bruke mondta hogy "Mondtam hogy minden rendben lesz".
Abban a pillanatban segélykérő üzenet érkezik. Szinte egyszerre érkezünk a konzolhoz Burkkel. Figyelmesen hallgatom az üzenetet és az adatokat. Az biztos volt hogy csak mi tudunk segíteni a bajba jutott hajónak.
- Megerősítem amit az elsőtiszt mondott csak mi vagyunk itt. A taktika konzolhoz megyek. És élesítem a fegyvereket,aktíválom a pajzsot.
- Fegyverek élesítve pajzsok aktíválva jelentem. Brukra nézek.
- Nem úgy vettem észre hogy minden rendben lenne amióta itt vagyunk látom magán hogy feszült. Be vallom én is az vagyok még ha nem is látszik rajtam nem. Majd Nubetre nézek.
- Lenne egy kérésem. Ha azt tapasztalja valaki hogy túl furán viselkednék vagyis nem a megszokott módon akkor engem azonnal be kell zárni a fogdába a biztonság kedvéért.
Indulásra készen mondom még.


 (HU)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2016-11-27, 19.11.18 | Üzenet # 19
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
*Jerry kijelentésére furcsán felhúztam a bal szemöldökömet majd megráncoltam a homlokomat és rá néztem a hídon évő fő képernyőre ahogy megérkeztünk Brukeval pontban a hídra ,nagyon úgy tűnt hogy segítséget kér az egyiks zövetséges hajónk így el kellet indulnunk hiszen más nem volt a közelben csak is egyedül a Royal..*

-Itt Throvson kapitány beszél jamison parancsnokhelyettesnek..izzitsa be azokat a meghajtókat és készüljön fel rá hogy valószínüleg szükségünk lesz a pajzsunkra és a fegyverzetünkre is..

*Majd ezek után oda fordult ,a férfi a taktikai főtisztjéhez *

-Jerry legyen harckészen az összes fegyverzet...készüljünk arra hogy ,ellensége shajókba fogunke setleg ütközni..nem akarok meglepetéseket..

*Throvson admirális ezek után el nézett a helyzetjelentő paneljára majd vissza a tudományos tisztjére *

-Be tudjuk mérni hogy a sérült hajó állapota mennyire lehet súlyos?

*Ekkor közben a hajó elindult a koordináták felé ,mivel az elől ülő pilóta el is indította az útirányt *


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
AddieHestings
Dátum: Péntek, 2016-12-02, 19.46.35 | Üzenet # 20
Royal/Kormányos
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 8
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Eddig semmilyen szokatlan nem történt a rendszerben uram. Az űr elég csendes. -Jelentette Addie merev test tartással a panel előtt. Habár mindenki azt hihette volna hogy Adeleide nyugodt volt, ennek az ellentétjét tudta volna mondani. A tisztek valahogy mind pörögtek körülötte, szóval ő sem maradhatott ki abból az érzésből hogy baj lesz. Ez mind egy figyelmeztetés csengett benne folyamatosan. .. A segélykérést meghallgatva megcsóválta a fejét. 
A főtisztek pár percig tanácskoztak, de máris úgy gondolta hogy a helyes döntést fogják meghozni. Ujjai a panel gombjain pihentek készen az azonnali parancs teljesítésre és amint Throvson admirális megadta a parancsot pár percen belül, máris izzította a hajtóműveket.
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2016-12-05, 21.22.35 | Üzenet # 21
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Royal tehát elindult az Ontario felé.
Nubet remélte hogy amikor odaérnek majd a hajóhoz, nemcsak puszta romokat fognak majd találni belőle, így ért egy időrátát hogy mikor érnek oda. Adeleide 20 percet jelentett, Nubet pedig egy gyors értekezést hívott össze a tárgyalóba és megkérte Brukeot hogy töltsön le mindent az Ontario-ról, és arról hogy mennyien lehetnek a támadók köröbelül.
Bruke utolsóként indult tehát el a tárgyalba...A tisztek miután megérkeztek oda, szinte azonnal beszélni kezdtek: Adaleide a Kirk kettes manővert javasolta, mert az a véletlen helyzetekben is megállta a helyét.
Jerry jelentette hogy a hajó fegyverei közül van amit még le se teszteltek, mert nemrég tudták csak őket beüzemelni. Ezek a hajó eredetei fegyverei voltak természetesen, így Jerry azok bevetését javasolta, valamint még hozzátett pár dolgot a személyes tapasztalataiból az ilyen véletlen helyzetekkel kapcsolatban.
Bruke hozzátette hogy ő szerinte egy támadó lehet, a talált romok dőlésfokával, és azt is hogy a támadó egy flotta technikával felszerelt hajó lehet, vagy olyan mely lopott technikával rendelkezik, nagy valószínűséggel.
Ez persze meglepte a tiszteket.... valaki nem hitte el a parancsnok számításait.
Bruke még azt is elmondta hogy az Ontario egy New Galaxy osztályú hajó: vagyis nem feltétlen egy támadásra van felkészülve. Végezetül Nubet mondott pár előzetes parancsot hogy mikre készülhetnek fel.

Folytatása olvasható: "Tárgyaló" c. topicban




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Royal » Híd
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: