Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Zeus hajógyár (A hely ahol a uss Arcadia került felújításra)
Zeus hajógyár
TGenere
Dátum: Vasárnap, 2013-01-13, 22.52.32 | Üzenet # 51
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány azt mondta hogy fogjam be a szám, és én be is fogtam egy jóóó nagy darabig de!
De hát megpillantottam valakit és muszáj volt elkotyognom hogy mi van, és nem csak neki.. Pedig tudok titkot tartani.. nahjó, mindenki megtudta a nap végére no és akkor?
Mikor odarohantam a kapitányhoz megböktem azt.
- No megyünk az új tiszthez, megyünk?! - kérdeztem tőle olyan vidáman mint a kikerics majd jól hátba vágtam a férfit ami nekem fájt nem neki.
A kutyás dologra meg csak elnevettem magamat és vakkantottam egyet majd felszánkáztam a transzporter dobogóra. Megböktem Bairdet és rávigyorodtam.
- Megyünk a Zeuszra öcsém! - Böktem még egyszer meg aztán huss! Letraszponáltunk.
Szalutáltam Raynoldnak miután megnéztem az ezredes hátsó felét.
- Jó mi? - Kaccsintottam Bairdre, majd szalutáltam az ujoncnak. - Tom Genere. Főgépész. Üdv újonc! - Köszöntöttem röviden aztán fogtam és a többiek után vonultam.
- Remélem van bakonjük mert korog a gyomrom! - Szóltam hangosan.




Az üzenetet módosította TGenere - Vasárnap, 2013-01-13, 22.57.04
 (HU)
 
Baird
Dátum: Vasárnap, 2013-01-13, 23.00.02 | Üzenet # 52
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jaj de jó hogy nem tudtam hogy megint be kell fognom a pofámat! ordítottam el magamat amikor Genere-ről megint kiderült hogy miatta szívom le megint a rácsokról a szmötyit..mivel a kapitány mindig oda oszt be ha valami olyasmit csinálok ami nem oda illik..na persze..megint a jó arc tisztítsa a sok sza...már majdnem kimondtam volna de a kapitány le sem reagálta..megúsztuk pár kutyás beszólással.....áldottam az agyam hogy nem mondtam semmit abban a percben..meg-meg ütögetett az első tiszt én pedig csak fintorogni tudtam..pár perc alatt amíg nem vele foglalkoztam már lenn is voltunk a Zeuson..mit is várok ?...mondjuk azt hogy ne seggeket figyeljen a parancsnok..de amire ezt kimondtam volna felháborodtan..rögtön az első megjegyzést meg is tette..De jó...megint a seggek..ha tudná pedig hogy ki az itt a terembe..köszörültem meg a torkomat..és oda néztem az új tisztre...ja én vagyok az..Baird vagyok..de hívjon ahogy akar..mert én leszek a mr.taktika..ja amúgy meg van még seggarc akinek szerintem az elsőtiszt simán bemutatná..hallgattam el mert a kapitány megint készítette vagy a szobafogságot a számomra vagy valami újabb 'kínzást..'

"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
Belmore
Dátum: Hétfő, 2013-01-14, 12.18.33 | Üzenet # 53
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egyszer elbeszélgettem anyámmal arról hogy milyen lehet egy olyan hajón szolgálni ahol minden főtiszt férfi, és a női létszám százból egy... nos, a Reconon nap mint nap megtapasztalhattam hogy az a beszélgetés akkor miért is volt hasznos.
Hogy miért?
Egyszerű.. a főtiszti karban csak én és a főorvos voltunk nők, de valamikor csak úgy éreztem hogy egyedül vagyok ezzel az életérzéssel, ugyanis Alisha nem mindig volt velünk, nem mindig lehetett velünk...

Mikor lesugároztunk és a kapitány nem mutatott be karba tettem a kezeimet és egyik lábam súlyát a másikra tettem.
Mondjuk tudtam hogy Munro nem mindig az etikett híve (okulva a főtiszti vacsorákból) vagy nem mindig viselkedik úgy mint a többi kapitány.
Talán azért mert Munro komolyan hitt a katonai felfogásba és rögeszmékbe, vagy talán azért mert Munro fontosabbnak találta a szakálla növesztését a köszönésnél..
A férfira néztem hosszasan aztán arra lettem figyelmes hogy Baird csak úgy egész jópofaságból leseggfejez.
Ez már azért több volt a soknál!
A férfira néztem majd egy jól irányzott szinte reflexes ütést kapott a karjára jó erőset csak hogy térjen már észhez.
eztán előre léptem és mintha mi se történt volna barátságosan Jim-re mosolyodtam.
- Hello. Ruby Belmore kommunikációs főtiszt vagyok. Üdv nálunk. - Tettem hozzá majd magamnban elkönyveltem Bairdet egy parasztnak és követtem szó nélkül a többieket rám nem jellemző hallgatottsággal.



" Second star to the right and straight on till morning.:"


Az üzenetet módosította Belmore - Hétfő, 2013-01-14, 12.20.46
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2013-01-14, 17.54.57 | Üzenet # 54
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nelson ezredes mély lélegzetet vett menet közben majd beszélni kezdett.
- Nos remélem kivételesen rövidre fogják az ismerkedést uraim és hölgyem és elteszik azt méskorra ugyanis Hutchinson admirális elég fáradt és ideges ma... hallottak már ugye a Villámháborúkról amik folynak mostanság a határvidéken? - Kis szünet után folytatta miközben bekanyarodtak az egyik lejtősebb folyosón. - Nem? .. Akkor lehet meg lesznek lepve.. erre kérem.. - Majd bevezette őket az egyik nagyobb tárgyalóba ahhol az idős Hutchinson admirális ült az asztal végén. A férfi fáradtnak tűnt de amint megpillantotta a Recon tisztjeit kis mosoly húzódott az arcára.
- Üdvözlet kapitány, és maguknak is. Kérem foglaljanak helyet. - Mutatott a székek felé.
Miután ezt megtették folytatta is.
- Gondolom találkoztak Nelson ezredessel. - Nézett a nő felé. - Ő fogja vezetni a Uss Shining Star katonai csillaghajót, ami kíséri majd önöket. Ez egy ellentámadás lesz. És szárazföldi. Olyan taktika ami gyors, és kíméletlen. A Quverreriaiak folytatták az agresszív politikájukat a Regulis incidens óta kapitány és abban a rendszerbe egy kisebb villámháború alakult ki... ezért most mi jövünk. Megelégeltem hogy folyamatosan mi védekezünk. Uraim.. eljött a támadás ideje. Hogy vissza vegyük ami a mienk, hogy vissza vegyük a Regulus kolóniát egy szárazföldi villámtámadással.

( Blake - Jim - Baird - Genere - Belmroe - Szingu)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Kedd, 2013-01-15, 12.52.47 | Üzenet # 55
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az ezredes pár pillanat után már bele is kezdett abba hogy Hutchinson admirális,vár minket ...de jó nekünk gondoltam magamban ...mivel utáltam ennyi tiszt mellet még nehéz megbeszéléseket is folytatni olyan tisztekkel,akiknek nagyobb a ranguk..jól van ...mondtam ki hangosan az ezredesnek és pofán vágtam reflexből Generét..Fogják be a pofájukat mi közben beszélni fogok az admirálissal különben,szobafogságként egybre zárom magukat két hétre..értették?..vontam meg a vállamat a mondatom végén és kifújtam a begyülemlet levegőt..na jó..menjünk..ki nyitottam a hatalmas ajtót ,ami természetesen nem nyílt magától nem úgy mint a többi Flotta helyőrségen..Admirális..üdvözöltem röviden..aztán elkezdtem hallgatni amit elkezdett mondani..na megint valami öngyilkos küldetés mi?..vetettem oda Baird-nek meg az első tisztemnek akik befogták szerencsére.. a kis csönd után válaszolnom is kellet meg is tettem,persze leginkább nem szóltam volna semmit akkor.. Na jó van.. és mégis mivel akarunk vissza csapni az idegeneknek?....a legutolsó hírszerzések után..nem hiszem hogy lenne olyan hajónk vagy annyi hajónk hogy beküldhetnénk "támadni"...kicsit merésznek tartottam ezt a lépést ..hiszen ezek az "izék" sokkal erősebbek mint mi nyilvánvaló volt..benne lennék uram..ha lenne elég emberünk és megfelelő fegyvereink és flottánk..



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Jim
Dátum: Kedd, 2013-01-15, 17.21.31 | Üzenet # 56
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mindenki be mutatkozót nekem aztán el indultunk a tárgyaló terembe.A kapitány út közben le rendezte azt a két neveletlen kollégát azzal hogy meg szidta őket meg megfenyegette őket szoba fogsággal én végig csak halgadtam majd be léptünk a tárgyalóba ahol az admirális már várt minket.Amint a Kapitány üdvözölte az admirálist el is kezdte mondani a küldetést amin nagyon meg lepődőt és egy kicsit ki is akadt a kapitány ahogy láttam de inkább nem szolok közbe és nézem mi lesz most.

 (HU)
 
Baird
Dátum: Szerda, 2013-01-16, 10.58.54 | Üzenet # 57
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem volt sok lehetőségem..vagy vártam ,vagy vártam..mivel a kapitány azt mondta hogy kövessük ,ezért nem is tehettem mást hát ..követtem is őt meg az új tisztet,meg persze a többieket is..leültünk egy asztalhoz és valami nagy fejes admirális kezdett el beszélni arról hogy mi?!...érted Baird? MI? támadjuk meg őket...az idegeneket akik legalább 200 szorosa a mi tűzerőnknek,és nagyságban is..hát ez aztán a nagy terv...mondtam ki félhangosan mindezen szavakat és megpróbáltam nem ,mindenképp beszélni de ezt nem lehet szó nélkül tűrni..Elnézést..uram..admirális..még is hogy a fészkes fenébe fogunk mi támadni?... úgy értem oké vannak katonai csillaghajóink,de ez nem azt jelenti elnézést uram a kifejézésért hogy mi 'szarból várat' tudunk építeni..

"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
TGenere
Dátum: Vasárnap, 2013-01-20, 12.18.51 | Üzenet # 58
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
A küldetés öngyilkosságnak hangzott de úgy fogtam fel mint egy kihívást.
Végül is az volt, mi más lett volna? De azért tartottam is tőle valamennyire.
félelmetesnek tűnt, őszintén megvallva olyan hogy fele arányban vagy meghalunk vagy nem. De még mindig nem szóltam semmit se, gondoltam hagy beszéljen csak Baird, az úgy is neki való én majd megszólalok ha a kapitány jónak látja és érdekli is a mondani valóm.
Hátra dőltem kényelmesen, vizet iszogattam és megpróbáltam figyelni és bíztatni magamat hogy a Flotta nem a halálunkat kívánja de.. a helyzet az volt hogy nem tudtam másra gondolni.
Egész egyszerűen nem ment. Nem akartam meghalni. Nem akartam ezt a küldetést.


 (HU)
 
Belmore
Dátum: Kedd, 2013-01-22, 21.02.59 | Üzenet # 59
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A küldetés nem öngyilkosságnak hanem lehetetlenségnek tűnt.
Az volt, lehetetlenség. Az admirális szerint jajj de könnyű lesz, majd odamegyünk és lecsapunk majd az ellenség homlokrohanva vissza fog takarodni a saját lyukába.
Főleg hogy jóformán azt se tudtuk ki volt az ellenség. Quverreriaiak. Jó? És a többiek?
- Uram.. - Kezdtem bele kissé húzva a számat de megpróbálva ezt nem kimutatni, pedig sajnos minden érzelmemet mindig észre veszik. - Ne is haragudjon, gondolom nem akarja elárulni nekünk, de azért szeretném azt tudni hogy kik ellen harcolunk? És pontosan kik is foglalták el a kolóniánkat? Azt már közölték hogy a Querreriai nagyhatalom akik ugye az Agrosziak ellenségei de azt egy szóval sem mondták hogy az emberek akik nekik segítenek kik vagy mik? terrorista szakadárok uram? Vagy lázadók mert nem kedvelik a Flottát? - Sajnos nem sikerült lakatot tennem a számra már megint szóval feltettem azt a kérdést amit talán senki sem mert megkérdezni majd vártam egy kicsit és a pironkodó amirálist látva a lényegre tapinthattam- vagy nem és meghallgatunk majd egy újabb hazugságot amin esténkét jót fogok röhögni magamban.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2013-01-22, 21.04.19 | Üzenet # 60
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális pár percig csak néma csendben üldögélt majd végtére is megszólalt.
- Nyugodjanak meg uraim. Mint mondtam már önöknek a Shining Star nevezetű katonai csillaghajó fogja kísérni önöket. Nem lesz gond az ezredes már szinte mindent tud. De szerintem ezt csak tárgyalják meg maguk közt. Mint már mondtam másodszor is elmondanám önöknek hogy ez egy szárazföldi akció lesz, nem űrcsata. Odalopakodnak, és egy villámcsapással végeznek az ellenséggel. Remélem érthető mert ennél egyszerűbb már nem is lehetne szerintem. Minden ami kell megkapnak de azt ajánjlom hogy induljanak el mielőbb.


( Jim - Blake - Genere - Baird - Belmore - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Jim
Dátum: Szerda, 2013-01-23, 15.19.11 | Üzenet # 61
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A többiek egy részének nem tetszett a másiknak nem volt kifogása a küldetés ellen én nem izgultam mivel egy jó csapathoz kerültem az információk alapján.Az admirális meg említette kétszer is hogy ez egy földi akció lesz.~ez jó alkarom lesz ki próbálni az új pisztolyt.Gondoltam magamban aztán csendben figyeltem az eseményeket és ha ki kérik a véleményemet akkor meg mondom bár kíváncsian várom hogy hogyan sikerül ez a küldetés amivel megbíztak minket.



Az üzenetet módosította Jim - Szerda, 2013-01-23, 15.19.32
 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Szerda, 2013-01-23, 16.03.05 | Üzenet # 62
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Meghallgattam az admirálist,és meg nyugtatott róla hogy "csak" földi csata lesz...nem mondtam erre semmit..jó voltam a terepen,fegyverek terén és közelharcban is..de még is csak ez a faj nem egy gyenge fellépítésű faj...pár Flotta tisztnek már volt szerencséje az idegenekkel megütközniük a néhány földi csatában, de konkrétan nem sokat tudtunk róluk..beleértve ezt a fegyvereikre,támadás módjaikra és a általános közel harcukat..ezért talán megéri lemenni..hangoztam el hangosan,kitűnve egy percre..igen..talán ezért megéri lemenni uraim,hogy végre megtudjuk többet a közelharci támadás módjaikról az idegeneknek..mondtam a szavaimat halkan és rá néztem az első tisztemre..majd vissza néztem az Admirálisra..'jó bulinak hangzik'....mondtam kétértelműen és utánna pedig rá vágtam az asztalra..felőlem mehetünk..és kezdhetjük is ..uraim..



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
TGenere
Dátum: Csütörtök, 2013-01-24, 19.08.07 | Üzenet # 63
U.S.S Recon Főgépésze/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 80
Kitüntetések: 2
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Tulajdon képp csak a beszélgetés után jöttem rá hogy szárazföldi, közelharci csatáról lesz szó.
- Szárazföldi? - Húztam fel a szemöldökömet. - Jah no úgy má jó, a kapitány majd lemegy én meg a hajón maradok. - Szóltam oda flegmán majd kényelmesen megin hátra dőltem és kényelembe helyeztem magamat és nem szóltam többet.
" Hát igen, mivel én gépész vagyok és nemkülönben a kapitány közvetlen helyettese így nem is nagyon lepődnék meg ha a hajón maradnék. Másrészről semmi kedvem lemászni." - Gondoltam magamban majd rákönyököltem az asztalra és vártam már hogy mehessünk.


 (HU)
 
Baird
Dátum: Szombat, 2013-01-26, 10.13.07 | Üzenet # 64
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem biztos hogy jó ötlet hogy,szárazföldön támadunk..de ha belegondolok akkor az űr csatában is alúl maradnánk..gondoltam magamban,és hátra dőltem a székben amire leültem beérkezésünkör amikor beértünk szerencsére legalább volt valamennyi pihenő idő..najó,talán annak nem mondám de ez már lassan a "Reconon" ,pihenő időnek számít.....viszont ha belegondoltam a kapitánynak sok szempontból igaza volt nem hiába...mivel, a Csillagflottáért sok mindent megtesz az ember így nekem is az a meg győződésem volt ,hogy szívesen csatlakozok ehhez a misszióhoz...meg úgyis meg kell ismernem ezt az új emberkét..ezt persze az új tisztre James Raynor-tisztre értettem,de egész jó fejnek tűnt így nem volt vele bajom...sőt..ki tudja lehet hasznunkra válhat pár képessége is!...gondoltam magamban mi közben,az admirális kiosztott még néhány "észt", a kapitánynak de ő le sem reagálta...na..ez a jellemző Baird..gondoltam magamban csöndesen most az egyszer..

"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
Belmore
Dátum: Vasárnap, 2013-01-27, 20.46.42 | Üzenet # 65
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem mondott szokás szerint semmi értelmes, vagy használható információt a férfi így inkább elnéztem az asztalra suhintva egyet.
- Miért nem lepődtem meg. - Mondtam félhangosan.
" Ez az ember .. látszik hogy politikus." - Gondoltam magamban az admirálisra gondolva. Feszült voltam de szemtelenségemen nem tudtam uralkodni így felálltam és körbe néztem a kapitány végszóján felbuzdulva.
- Remek. - Mondtam mosolyogva. - Most már mehetnénk végre ha már itt úgy se tudunk meg semmi élhetőt? - Néztem az admirálisra nézve teljesen felháborodott arccal.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2013-01-28, 13.12.21 | Üzenet # 66
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Nah ennek örülök. - Mondta az admirális a jó buli kifejezésre majd felált az asztaltól és körbe nézett. - Belmore hadnagy remélem örül mert indulhatnak. - Szólt a férfi lesújtólag. - Sok szerencsét önöknek és önnek is ezredes!
Nelson ezredes bólintott, ezzel megfordult és az ajtó felé iramodott gyorsan.
Út közben odaszólt Blakenek.
- Remélem örül hogy megint lövöldöznie kell majd. - A férfi hásó felére vágott játékosan majd elment.


Folytatása olvasható:
Uss Recon-transzporter szoba c. topic




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Zeus hajógyár (A hely ahol a uss Arcadia került felújításra)
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
Keresés: