Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » A.S.F. Thalassa (Proteus class Agros Heavy Cruiser)
A.S.F. Thalassa
Adam
Dátum: Péntek, 2012-11-30, 16.58.35 | Üzenet # 1
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban


Lassan eltűntünk a zsilip mélyében s átléptünk egy idegen világba, egy Agros Nehéz Cirkáló belsejébe. Rég jártam utoljára ilyenen. Kissé máshogy néz ki mint előző, de azért hasonló. A dokk szintről egyenesen a hídra kísértek minket egy szó nélkül. Csak úgy hasítottak, alig tudtuk követni őket.
-Jó hasznát venném én is akkora lábaknak! -súgtam oda halkan a többieknek.
Hirtelen, menet közben egy másik magaslati levegőt szívó Nő keveredett oda hozzánk és egyenesen McCoy-t szemelte ki magának, majd egy kereszteződésben eltűnt.
Kezdtem magam egyre idegenebbül érezni még a sajátjaim között is.

Nagy nehezen, vagy 3-4 percnyi séta után megérkeztünk a Hídra. Ebben a helyiségben éreztem magam igazán otthon. Vagy 2x nagyobb volt mint az átlag Flottás hajók hídja. Mondjuk a hajó sem volt kicsi a maga 1082 méterével.

A kapitány amint felértünk azon nyomban a híd közepére állt és egy Ősi nyelven makogott valamit, amire a kormánynál ülő, egy hajszállal kisebb termetű egyén reagált. Valószínűleg az indulásra adott parancsot.
Egy pillanat múlva a hajó megremegett, majd újra visszaállt a nyugalom és az Earth Space Dock kapuja elkezdett közeledni hozzánk.
Amint elindultunk, a kapitány felénk fordult majd megszólalt:
-Elnézést ha kellemetlenül érzik magukat a vendéglátás hiánya miatt, de már így is késésben vagyunk. -mondta- Az út, 1 óra lesz nagyjából. Ez alatt a hajó kijelölt részein tartózkodhatnak. Ebbe bele tartozik a Híd is ha gondolják. -fejezte be, majd elviharzott megint csak.

-Hát ez csúcs! Minket meg itt hagynak faképnél? -morogtam félhangosan majd megfordultam.
-Na, mi a véleményük, "szeretett" rokonaimról? -kérdeztem kínosan vigyorogva.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page


Az üzenetet módosította Adam - Péntek, 2012-11-30, 16.59.52
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Péntek, 2012-11-30, 18.53.54 | Üzenet # 2
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megfogadtam hogy az út hátra lévő részében befogom a számat, azonban valahogy ez nem ment nekem. Hát mit ne mondjak, én nem is csodálkoztam saját magamon ugyanis ki lett volna az aki meg tudott volna állni egy ilyet szavak nélkül; egy hatalmas ismeretlen hajót? Sok új arcot? Mégtöbb új arcot? Ismeretlen felhőkarcolónyi magasságú veled szemezgető idegen hölgyeket?
Hát igen, épp ezért történt az hogy megszólaltam, ámbár lehet nem kellett volna de én már csak ilyen vagyok.
- Uhh mekkora hajó.. jééé az olyan mint valami korall.. uuu itt vannak nők is? Jéééé de szép... huh mekkora... - Meg ilyenek.
Szerintem lehet olykor Cross kapitány agyára mentem akarva akaratlanul is ...

Mikor aztán a hídra értünk ott volt egy fószer aki arról kezdett el beszélni hogy nincs ideje velünk foglalkozni és hogy szabadfoglalkozás van ergó mindenki csinál amit csinál.
Ezen kissé kiakadtam mert úgy éreztem magamat mint Aladin a moziban; minden új volt ugyanakkor el volt veszve...
Nekidőltem a falnak és keresztbe tettem a karomat majd vett egy mély lélegzetet.
- Kisé úgy érzem magamat mint Rozi a moziban. - Szóltam. - Nem tudom mit kellene vagy mit lehetne most csinálni. Ne értsen félre kapitány úr nagyon- nagyon szimpi itten minden, és tetszik is ez a hatalmas hajó, csak nem szeretek tétlenül állni és várni hogy belerepüljön a sültgalamb a szánkba.. szeretnék tenni valamit.. vagy felderíteni a hajót, ... vagy valami..



 (HU)
 
WillowHedgett
Dátum: Hétfő, 2012-12-03, 17.43.14 | Üzenet # 3
A U.S.S Arcadia kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Lenyűgöző a hajójuk kapitány. - fejtettem ki a véleményemet a nagydarab Agrosnak de az nem nagyon mutatott hajlandóságot a válaszra.
~ Hát ezek is fura népek. ~ Gondoltam magamban kis idő múlva.
Hamar megtudtam aztán hogy nem véletlen ennyire furák, hogy nincs idejük foglalkozni a vendégeikkel.
- Pedig nálunk ez követelmény. - Tettem hozzá félhangosan, és elég nyersen majd MCcoyra néztem aki úgy tűnt sportot űz a lazaságból.
Megcsóváltam a fejemet majd Cross kapitányra néztem.
- A parancsnok úrnak most az egyszer valamilyen szinten igaza van uram. - Vallottam meg. - Nem fogok egész úton itt ácsorogni a nélkül hogy nem láttam mindent.



-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.-
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szerda, 2012-12-05, 21.58.22 | Üzenet # 4
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hát mit ne mondjak kicsit furcsák voltak a fickók meg a néhány nő akit láttam.
" Nem sok nő dolgozik itt, lehet hogy csak én látom mondjuk így nem tudom." - Gondoltam magamban, miközben a furcsa hajó felépítést szemléltem hol pedig próbáltam bememorizálni néhány metakommunikációs dolgot.
Nagy kár volt hogy nem sokat véltem felfedezni egyenlőre.
"Vagy velem van a baj, vagy tényleg kissé merevek egyenlőre." - Gondoltam magamban. Jó megfigyelő vagyok apám szerint, de abban a helyzetben tényleg nem tudtam sokat megtudni azon kívül hogy ki merre megy, vagy hogy épp merre található a híd.

Mikor aztán már a parancsnoki szekcióban voltunk meg is kaptuk a válaszokat hogy mi az oka annak hogy nem nagyon foglalkoznak velünk; mert el vannak foglalva. Szavak nélkül bólintottam, majd illedelmesen hozzá is tettem.
- Semmi gond, hisz ez megérthető. - Mikor faképnél hagytak bennünket megint én Adam Cross kapitány kijelentésére, és kérdésére csak mosolyogva ennyit válaszoltam.
- Nyugodjon meg Cross kapitány úr. Szerintem a rokonai nagyon szívélyesek. És gyönyörű ez a hajó. - Tettem hozzá.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Adam
Dátum: Szombat, 2012-12-08, 14.05.41 | Üzenet # 5
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Hát, én is így vagyok ezzel. Nem fogok itt várni a hídon, mikor ez a hely annál sokkal érdekesebb. Tudják, van itt valahol egy kilátó szint. Mi lenne, ha megnéznénk? -kérdeztem reménykedve, hogy egyformák a hajó belsők és tényleg van ilyen a fedélzeten.

Közben egy pillanatra elgondolkodtam és eszembe jutott amit akkor láttam. Annak a "bálna" szerű hajó látványa. Pont olyat láttam a csata közben is a távolban. Brutális egy szörnyeteg. Na de a gondolatokból visszarázódván odaléptem az egyik pulthoz és keresgélni kezdtem rajta az egyetlenként, aki megérti ezt a nyelvet. Tulajdonképp ez az első, az egyetemes fordító által lefordíthatatlan nyelv amivel találkoztam, pedig tudtam, hogy nem egy ilyen van. Az ami még furcsább volt, hogy minél több időt töltök közöttük, annál többet értek belőle.
Pár másodperc múlva meg is találtam a térképet, majd a korábban tőlük kapott adathordózóra raktam, s mint aki nem tud megülni a hátsó felén, elindultam, de azért hátra fordultam.
-Na akkor jönnek? -kérdeztem majd a lift ajtajához léptem.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Hétfő, 2012-12-10, 21.57.06 | Üzenet # 6
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Meglepett hogy mindenki egyet értett velem és a kilátó is elég jól hangzott.
Sajnos rossz tulajdonságom hogy ilyenkor olyan tudok lenni mint egy kisgyerek aki mindennek örül - most sem volt ez másképp.
Mikor Cross kapitány kijelentette hogy induljunk megnézni a kilátót azonnal meg is szólaltam (sajnos).
- Jujjjjjjj menyünk most! - Cross kapitányra néztem majd ő kért egy pillanatot és a következő pillanatban indulhattunk is.
A "nem jön" kérdésre azonnal utána is futottam.
- Dehogy nem! Tudja legutoljára mikor szabad napon voltam az tök unalmas volt ehhez képest. - Vallottam be miközben Crosst követtem az egyik sötétebb megvilágítású folyosón. - Elmentem a vidámparkba meg a városi múzeumba és ennyi.. jó.. egyedül semmi nem olyan izgalmas. Ugye egyet ért ebben velem?



 (HU)
 
WillowHedgett
Dátum: Péntek, 2012-12-21, 15.07.11 | Üzenet # 7
A U.S.S Arcadia kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Persze. - szóltam oda Cross kapitánynak majd elindúltam utána miközben vágtam egy arcot a parancsnok gyerekes viselkedésére.
- Tudja kapitány szerintem büszke lehet a fajára. - Mondtam neki őszintén, majd bekanyarodtunk egy kisebb folyosón. - Lenyűgöz ez a hajó! És mint flotta tiszt büszke vagyok hogy itt lehetek. Tudja, mikor letettem az esküt az akadémián, akkor úgy gondoltam hogy annyi csillagot, annyi univerzumot és fajt találtak mér, igazából akkor... tudja úgy gondoltam hogy nem lehet ennél többet kutatni már. Azt gondoltam hogy az eskü, "Kutatni az űrt és eljutni oda ahová még ember nem merészkedett" elavult. De.. ez a nap, és az hogy most itt lehetek bizonyítja hogy rosszul gondoltam, hogy ez nem így van. - Mosolyodtam rá, miközben a bal kezemmel óvatosan hozzá értem a hideg falhoz.



-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.-
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Péntek, 2012-12-21, 22.25.59 | Üzenet # 8
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Vettem egy mély lélegzetet ezzel magamba fojtva azt hogy mennyire idegesít néha ez a Chazter, majd követtem a többieket miközben a néha-néha előkerülő írás jeleket elemeztem folyamatosan a tekintetemmel.
- Érdekes. - Mondtam félhangosan, hangom visszhangot vert a platinás hajó falai között.
Egy pillanatig itt szüntet tartottam az indoklásommal, ugyanis Hedgett kapitány nem győzte dicsérni a hajót és hogy itt lehet.
- Igen, nagyon szép. - Biccentettem feléje, majd odaléptem Adam másik oldalára és a férfire pillantottam menet közben. - Így megtekintve pár írás jelet azt mondanám hogy a népük nem egy harcos fajta, de ha kell harcolnak és nagyon kemények.. elnézést hogy így kielemzem, de tudja nem véletlen vagyok nyelvész, és nem véletlen ez a szakmám. - Mosolyodtam el egészen halványan miközben követtem a kis (Elég hangos) csapatunkat.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Adam
Dátum: Szombat, 2012-12-22, 13.41.17 | Üzenet # 9
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
(Sorry, de kicsit begyorsítom a dolgokat :-p)


Végre elhagytuk a hidat és elindultunk a kilátó szinthez. A 43-adik szinten volt az a bizonyos terem amit kijelöltünk.
Egy folyosó, egy kanyar, 2 folyosó, 2 kanyar, és egy lift kellett, ahhoz hogy odaérjünk. Kész labirintus..
-Szabadnapként, én mondjuk el tudtam volna képzelni, egy kicsit nyugisabb programot is mint a család egyesítés... De legalább vannak társaim, így nem kell egyedül végig csinálnom-válaszoltam Chaz-nek aki mint egy kisfiú, ment végig a folyosókon.
-Én büszke? ... Büszke vagyok, csak épp olyan fajtársammal nem találkoztam még akire illene büszkének lennem. Szóval... Kissé feszengve érzem magam, ha tudja mire gondolok.... És kutatni, mindig lehet valamit.. Ha mást nem, boncoljunk csillagot. Bár én kisgyerekként, inkább mérnök akartam volna lenni, csak közbejött pár dolog. -mondtam vigyorogva Willow felé, majd Rubi esett oda mellém mire kissé összezavarodtam... Nehéz követni az útvonalat, ha az ember nem figyel, hová megy, így majdnem eltévesztettük a liftet.
-Igen, tudja a fajom inkább a Békítő szerepet töltötte be a történelemben, a kémkedéssel egyetemben. Kissé rosszul is jártak emiatt a Vulcan-iakkal. Viszont azt tudnia kell, hogy az írott nyelv, nem tartalmaz mindent. Sok olyan jel, vagy utalás van minden mondatban, ami csak egy faj béli ért meg, mivel ezek legtöbbje a telepatikus képességekre épül... Ami nekem még nem igazán megy, így én is csak törve olvasom...

Lassan a lift felért a 43-as szintre, ahol az ajtón kilépve, épp egy bolygó képe tárult elénk a kilátón.
( Kilátó szint képe )

Gondolom, valami ellenőrző pont lehetett.. Láttam már ilyet amikor először jártam a Meros-on...
Elsőnek kiléptem a liftből, majd már régóta először, csodálkozva léptem az eddig, általam nem látott, hatalmas kilátó ablakhoz.
Ám, a csodálkozás, hamar eltűnt, mivel pillanatokkal később, újra Transztérbe léptünk... És már jött az adás, hogy hamarosan megérkezünk.
-Ez gyorsan ment... -gondoltam magamban.. Lehet csak az ellenőrző pont miatt mondott 1 órát...


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page


Az üzenetet módosította Adam - Szombat, 2012-12-22, 13.45.32
 (HU)
 
ChazyMcCoy
Dátum: Szombat, 2012-12-22, 14.00.26 | Üzenet # 10
U.S.S Destry-D -Orvosi főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 6
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Kész labirintus ez a hajó.. itt se rendeznék házi bulit. - Jegyeztem meg egy félmosollyal, majd bekanyarodtam Cross kapitány után aztán ki kanyarodtam majd megint be. - Kezdek eltévedni. Jah még jó hogy csoportosan vagyunk itt! - Tettem hozzá mire nehézkesen de a kilátóhoz érkeztünk.
- HŰHÁ oda nézzenek! - Elfütyültem magamat, aztán odaléptem az üveghez és odatettem ahhoz a kezeimet, még talán az orromat is oda nyomtam.
- nem semmi. - Motyogtam erre nem beléptünk a transztérbe?
- Ehh hát ennyi... kár... - Megfordultam és nekivetettem a hátamat az üvegnek miközben rágcsálni kezdtem a körmömet. - Megérkeztünk... - Motyogtam, majd Willowra néztem.
- Juhéj egy pont magának! Maga mondta hogy hamar itt leszünk hát igaza is volt.



 (HU)
 
WillowHedgett
Dátum: Szombat, 2012-12-22, 14.09.12 | Üzenet # 11
A U.S.S Arcadia kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Szerintem attól még fognak magával beszélni, csak most ilyen elutasítóak. - Jegyeztem meg. - Ne aggódjon hasonlóképp jártam egyszer egy Gorn tojással! először nem akart elfogadni mamájának mikor kikelt de aztán már igen.. de régen is volt az.. - Merengtem el a múltban hirtelen. - Régi szép idők... Gornok és tojások... - Ekkor beérkeztünk a kilátóba ami gyönyörű volt.
A parancsnok persze azonnal odasétált és csak bambult ki a messzeségbe, még jó hogy nem tört be alatta az üveg bár ilyen pehely könnyű súly alatt nem hinném hogy bármi is betörne..
Még mielőtt azonban megszólalhattam volna a kilátás köddé vált.
- Igen, Chaz én nyertem. - Biccentettem oda a férfi felé akivel még fogtam az earth space dockban indulásunk előtt.
- Dukál nekem egy nagy csomag csokoládés menta. - Vigyorogtam.



-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.-
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szombat, 2012-12-22, 14.21.01 | Üzenet # 12
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Utolsónak toppantam be a hatalmas terembe.
Ahova csak el láttam minden hol, vagy majdnem mindenhol üvegek választottak el minket az űrtől. A látvány szemkápráztató volt, majdnem olyan mint a szárazdokkban.
Megálltam a terem közepén de nem mertem közelebb lépni az üveghez miközben nevetni kezdtem a parancsnok és Willow soryain.
Aztán odaléptem cross kapitányhoz és beszélni kezdtem.
- Hát akkor is kénytelen leszek megtanulni Agrosiul. És írni is nem csak olvasni vagy beszélni. Tudja ez már preztis kérdés. - Vallottam be egy mosollyal az arcomon, majd mikor meghallottam hogy hamarosan ott leszünk csak ennyit tudtam mondani;
- Nicsak, azt hittem hogy tovább fogunk úszni az űrben.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Adam
Dátum: Szombat, 2012-12-22, 15.44.52 | Üzenet # 13
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Én is Rubi... Én is... -mondtam, egy kissé újból lehangolódva, hiszen a már betervezett felkészülési idő, jelentősen lerövidült...
Pár pillanat múlva, megjelent a bázis hatalmas teste a kék gázbolygó orbitáján.

(Numrek'Tan állomás)

Az állomás ugyan olyan volt, mint a testvére, a Shimrek'Tan, csak éppen egy kék bolygó körül keringett, hangtalan, csendes éjbe burkolódzva...

Pillanatokkal később, három jól megtermett tiszt jött értünk, köztük a már megismert kapitány is.
-Kérem.. erre jöjjenek. Már várnak minket. -mondta, s már az állomáson is találtuk magunkat... Nem tudom a többiek hogy voltak vele, de nekem a kifelé út teljesen kiesett... Bár lehet attól, hogy már a gyomrom is görcsbe rándult, annyira tele voltam érzelmekkel. Örültem is egyben, hogy van egy lányom, akit magaménak tudhatok, de féltem is hogy nem fog szeretni... Valahogy, rossz előérzeteim voltak. Pláne, hogy nem emberek között nevelkedett, így kitudja, hogy fogunk kijönni egymással.
Vajon kire hasonlít jobban.. Rám vagy az anyjára? Mit szeret csinálni? stb... annyi kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy az agyam szétdurranni akart volna legszívesebben, de sajnos ezt a luxust nem engedhettem meg magamnak, mivel még szükségem volt rá...

Folytatás: Numrek'Tan állomás


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page


Az üzenetet módosította Adam - Szombat, 2012-12-22, 15.45.14
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » A.S.F. Thalassa (Proteus class Agros Heavy Cruiser)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: