Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Szingularitás  
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Ultimate hajó (" Szellemek és visszhangok.")
Ultimate hajó
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2014-07-21, 18.03.11 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
" Szellemek és visszhangok."

Az időszakos átvezető folyosóról a csapat könnyedén az Ulimate hajón találta magát.
A hajó egy cseppet sem tűnt túl  barátságosnak belülről. Hatalmas szürke belső tere árulkodott a ridegségtől. Barátságtalan,, fémes szürkeség vette köbe a főtiszteket akik közül a kapitány szólalt meg legelőször: két csapatra osztotta a tiszteket:: egyik részüket a hajó  alsó részére a gépházba osztotta a másik részüket pedig  felsőbb szintekre.
Ő maga választhatott hogy melyikükkel meg, és hogy ki kivel induljon el. 

A katonai  csapat is velük ment: Jenek a kapitány mellett maradt. Nagyon feszültek voltak, talán feszültebbek mint maga a kapitány.
Miután azonban Niko vezetésével a másik csapat neki indult előre,úgy Relson-ék is megtették ezt nem túl gyorsan. Csend volt, talán a katonák még a saját lélegzetvételüket sem hallották meg mikor hirtelen egy nagyon halkan felcsendülő női hangot hallottak meg. Egyeseknek biztos megállt a gondolat is a fejében, de Jenek rögtön tudta hogy kiről van szó: a férfi  azonnal odafordult Zalán katonához:
- Magának elment a maradék józan esze?! Épp most támadt kedve zenét hallgatnia ?! Kapcsolja már ki, az ég szerelmére ember!

Relson ezredes viszont ekkor szólt közbe a beszélgetésbe: valami igencsak furcsa dolgot vélt látni előttük: mozgást. Mintha egy vékony alak futott volna el,vissza a sötétbe....

E közben Niko és a csapata akadályba ütköztek hirtelen:az egyik ajtó nem nyílt ki előttük... pont az mely a gépházba vezetett volna.
A parancsnok választhatott:
vagy engedélyt kér betörni egy bombával az ajtót, vagy megpróbálkozik egy alternatív útvonallal vagy  lehetőséggel.

( Niko- Relson - Rone- James- John - Alice- )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
NikoThrovson
Dátum: Szerda, 2014-08-20, 15.43.54 | Üzenet # 2
A Uss Beloiannisz Biztonsági főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 120
Kitüntetések: 10
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány és én is úgy gondoltuk hogy az lesz a legjobb és legegyszerűbb ha két külön csapatra oszlunk és úgy indulunk neki felderíteni a hajót. Az én csapatomnak választottam így három biztonsági tisztet, két katonát, Jamest és Johnt.
Mikor megálltunk a hajó előtt némán a kapitányra néztem, és egy apró biccentés után elindultam előre.
Benn sötét volt, dohos levegő és steril fémes falak. John-ra néztem, a plazma fegyveremet szorongattam. Előre mentem lassan a katonákkal. 
- Egyenlőre minden tiszta a behatolást megkezdem.- Jelentettem a kapitánynak nagyon halkan, mert semmi kedvem nem volt hangzavart csapni. A folyosó olyan volt mintha örökké tartana,és nem akarna elfogyni.
Nem volt rajta  senki, és semmi. Olyan lassan és halkan mozogtunk rajta hogy a saját lélegzetvételemet sem  hallottam.
Ekkor hirtelen megálltam az egyik elválasztó ajtó előtt. Már egészen belül, a hajón belül lehettünk és vagy tizenöt perce sétálhattunk előre.
Úgy éreztem akkorra már szinte kötelező lett volna valamit találni, ha csak egy tárgyalót vagy egy rendszertérképet akkor is.
Magam elé tartottam a karomat,és megnéztem a karomra szerelt egységgel a holografikus térképen azt, hogy hol vagyunk és mi lehet a zárt ajtó mögött.
Nagyon megörültem amikor a gépház jele rajzolódott ki előttem.
- Itt Niko!- Szóltam bele a kommba feszülten.- Találtunk egy zárt ajtót ami a kompjúter elemzése szerint a gépházba vezethet. Azonban senki nem érti a kódolást, más bejárat meg lehet nincsen. Engedélyt kérek hogy berobbanthassam!




" I'm not affraid from the darkness"
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Szerda, 2014-08-20, 17.10.55 | Üzenet # 3
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem volt egyszerű feladat ,hogy  olyan  csapatot válasszak ami nem téríti el  azt a tényt hogy  igencsak gyorsan kell felderíteni a hajó belső részét.Ezért úgy gondoltam,hogy  csak  a legminimálisabb ember szám marad velem a  többi pedig több csapatban  körbe néz ,állandó jelentést kértem mindenkitől így ha  még szét is szakadunk biztos voltam benne hogy meg tudjuk  találni egymást vész esetére. A hajón elég sötét volt,és  látszódott hogy  érintetlen  a legtöbb konzol és  eszköz is. Úgy tűnt,hogy  vagy  valaki járt már itt előttünk vagy valamiféle vírus vagy rosszabb végezhetett velük. Persze  ez  csak,feltételezés volt ezért kellet mielőbb kideríteni azt hogy valójában mi is történhetett itt.Ahogy elindultunk és Jenek,és  még néhány embere úgy tűnt hogy Jenek rögtön szó csatát vetett oda   a másik katonának persze,nem volt itt az ideje de Jeneknek igaza volt a  katonával kapcsolatban amikor előrébb mentem viszont egy lépést mintha valamit megláttam volna  a szemem sarkából..rögtön mutattam is  a kezemet fel tartva ökölbe szorítva ,jelezve hogy csendesedjenek el és  maradjanak nyugton. 

-Elemzést kérek az egész hajó teljes struktúrális feljegyzéseiről..értettük egymást?

Szóltam megfordulva ,halkan oda  Jenek-hez kissé ideges arccal mivel még mindig a tiszttel bíbelődött ...

-Kicsit csöndesebben ha lehet..bármikor ,bármi  itt lehet és mi nem tudunk róla semmit sem..fegyelmet várok el magától és  az embereitől is..világos?

Kérdeztem suttogva mi közben  le hajtottam a kezemet majd   a assault  fegyveremet előre tartva  kezdtem el  sétálni előre  a  sötétben.


 (HU)
 
Rone
Dátum: Szombat, 2014-09-06, 16.13.46 | Üzenet # 4
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem sok választásom maradt, muszáj volt velük mennem ha már egyszer felnyitottam nekik a tojást. 
Elvettem egy pahser pisztolyt,majd úgy döntöttem hogy a kapitánnyal tartok. Az ő csapata megbízhatóbbnak, sőt mi több biztonságosabbnak tűnt mint Nikóé. 
Lassan mentem egészen elől egyik kezemben egy trikorderrel, másik kezemen egy phaser-rel. Sötét volt, úgy gondoltam a trikorder megteszi majd a kellő óvintézkedést és nem fogunk egy csapdába sétálni. 
Jenek persze meg az embere épp akkor kezdtek neki nagyban traccs partyt tartani. Megálltam, megvártam míg befogják, mert féltem attól  hogy ha én is megszólalok nagyobb baj lesz.
Vissza fordultam előre, nyelve egy nagyot. Akkor láttam hogy a sötétben mozgás van. 
Hátra léptem, majd beleütköztem valakibe.
- Mozgás van.. előttünk.. kapitány én trikorder nélkül láttam!- Suttogtam félve.


 (HU)
 
JamesBenson
Dátum: Kedd, 2014-09-09, 19.37.02 | Üzenet # 5
U.S.S. Beloiannisz-Orvosi főtiszt
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 98
Kitüntetések: 5
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megálltam teljes tudományos felszerelésben Ave kisasszony mellett, majd előre néztem.
A látvány ami fogadott cseppet sem tűnt szívélyesnek, még nekem aki többet és szebben lát mint az emberi élőlények annak sem. Komor szürke falak álltak előttünk, egy szinte végeláthatatlan folyosó ami ki tudja hova vezet. Akkor tudtam meg hogy a parancsnokasszony csapatában leszek,így hát kénytelen voltam érzékeny búcsút venni Rone-tól aki a kapitánnyal tartott. Ránéztem a nőre egy átható pillantással.
- Vigyázzon, nehogy elessen.- Mondtam neki, majd Niko-hoz léptem és követni kezdtem őt szorosan a bal oldalánál. 
A folyosó furcsa módon csendes volt. Mindegyikünk halkan ment előre, ha tudtam volna hangosan venni a levegőt, akkor se vettem volna.
- Azért.-Szólaltam meg halkan.-  Nem ez az általános nyugodtság a jellemző az Ultimatekre. - Szavaim közben egy tricordert vettem elő, és scann- üzem módba kapcsoltam azt. 
- Biztosan lesz valami trükk vagy csapda... legyen extrémen óvatos parancsnok. - Folytattuk a sétát. Nem volt kellemes. Rezonancia szűrő nélkül is szinte tapinthatóvá vált a feszültség. 
Látszódott a parancsnokon hogy feszült, és aggódik. 
Megálltam mellette, ahol egy elválasztó-ajtót találtunk épp. Nem volt rajta semmi érdekes, egy egyszerű elválasztó ajtónak tűnt, mégis mindegyikünk tudta hogy ez legalább már egy felfedezés a negyed órás séta után. Valaki ennek örült én meg annak hogy egyelőre egyikünk sem sérült meg.
A félhomály alig vetült az arcunkra, és az ajtóra. Leporolva a mellette - és épp előttem- lévő falra szerelt panelt, megannyi Ultimate jel jelent meg.
- Itt a kulcs, csak a megfelelő kombináció hiányzik.- Szólaltam meg halkan.
Ahogyan ezt kimondtam nagyban elgondolkodva Niko jelentett és be akarta robbantani az ajtót.
Miután befejezte a kommunikátoron való beszédet közelebb léptem hozzá.
- Niko, adjon időt, talán ki tudom nyitni.- Néztem a nőre.


 (HU)
 
JohnCoulson
Dátum: Szombat, 2014-09-13, 21.01.27 | Üzenet # 6
Enterprise-Elsőtiszt/Őrnagy
Csoport: Őrnagy
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Haladtunk előre és csak előre de úgy tűnt hogy több életjel is előtűnt de csak úgy jelentek meg a kezemen lévő tricorderen mintha szellemképeket látnánk..ahogy intett a kapitány ,hogy álljunk meg szinte mindenki meg is állt majd elemzést kért a kapitány így neki láttunk ámbátor,nem jelentettem volna ki hogy élőlények vannak itt de sokan mások már arról kezdtek el beszélni a tiszteink közül és kommandósok is hogy élőlények vannak itt ezért megköszörültem a torkom majd vettem egy nagy levegőt..

-Elnézést..de nem hívnám teljesen tiszta életjelnek azt amit érzékeltünk vagy éppen láttunk..lehetnek akár csak vissza maradt életjelekre emlékeztető agyi jellemző...de ha még is csak élő lényekről van szó uraim..akkor úgy hiszem hogy a legjobb ha nem ítélünk előre..

Ragadtam meg a szavaim végén a rifle-met és utána indultam a kapitány mellé,mi közben egy ajtóval voltak el a többiek..

-Úgy tűnik hogy sokrétű kódról van szó..szerintem egyszerűbb ha egy komputer vírust ráküldök..szabad lesz?

Kérdeztem meg az android urat majd rá helyeztem az ajtó ,moduláris rendszerére a karomon lévő mikro komputert.

-Pár perc kell neki..

Szóltam rezzen mentes arccal majd vissza néztem Niko-ra...

-Addig legalább az embereidet ki okíthatod..

Mondtam flegmán majd vissza néztem az ajtóra..

-Kész..most ugrik bele...a....


 (HU)
 
AliceBold
Dátum: Vasárnap, 2014-09-28, 16.38.17 | Üzenet # 7
U.S.S. Beloiannisz -Százados
Csoport: Százados
Üzenetek: 17
Kitüntetések: 2
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
A parancsnok mellett lépkedtem kissé lehajolva, lopakodva és idegesen. Még életemben nem találkoztam Ultimatel valami miatt viszont azt éreztem hogy fogok. Görcsösen markolásztam a karabélyom, de nem tudtam levenni a szememet John-ról és James-ről. Félig nosztalgia érzésem támadt az akadémia miatt. 
~ Gondoljak már el ettől! Ez egy éles bevetés, nem szabad rájuk koncentrálnom. ~ Gondoltam magamban. Túl kockázatos lett volna. És ebben igazat is adtam magamnak. 
" A gyenge ember védelme a félelem. De én erős vagyok." - Gondoltam vissza apám egyik mondatára mielőtt valami megszédült vörös inges módjára el rohantam volna. 
Azokra az időkre gondoltam amikor még szinte gyerek voltam, és tiszta volt előttem hogy ki vagyok és mit akarok. Most nem tudtam mit akarok. Apa pedig büszke lett volna rám, de nem voltam még biztos abban hogy jó-e hogy egy időhajón szolgálok és még soha nem látott idegen fajokkal küzdök vagy nem.
" Pedig a bizonytalanok halnak meg legelőször." - Elgondolkodtam megint egy percre apám mondásán mikor megálltam, és intettem.

- Tiszta! - Reméltem hogy igazam is volt mert sötét volt, és csak én magam voltam Nikonak a katonai osztagból. Persze jó taktika volt, Jenek a kapitánynak én meg Niko-nak akármekkora felelősségnek is tűnt elsőnek. 
Egy fém ajtó előtt álltam akkorra már a karabélyomat a vállamra vissza téve hogy meg tudjam fogni a trikordert.
- Életjeleket érzékel a trikorder de...- Coulson közbe szólt a mondatomba hogy ezek nem is igazán életjelek, csak valami távoli viszhangok. Meghallgattam nyitott szájjal a mondani valóját, miközben a szemem sarkából néztem rá.
- ...Pont ahogy mondja...-Eltettem a trikorderem és inkább hátrébb álltam. Karba tettem a kezemet és magamba ezt gondoltam:"Jézusom még egy okoska pasi" 
Amikor jelentette hogy így talán jó lesz a parancsnokra néztem:
- Taktikailag az lenne az előnyösebb ha én kezdeném meg a behatolást. Parancsnok.



 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2014-10-04, 20.03.09 | Üzenet # 8
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amint John kinyitotta az ajtót egy halott Ultimate zuhant ki az zárt ajtóból.
A tisztek elugrottak a nagy meglepetés közepette, egyesek nagyon megijedtek. Alice megrugdosta, megállapította hogy meghalt majd bevilágított oda ahonnan az kizuhant. A sötétben semmit nem lehetett látni. Egy óriási fény nélküli helyiség lehetett, mikor a katonák és Alice előre ment viszhangot vertek a lépéseik.
John vette észre ekkor a falakon csillogó nyálkát.
- Undorító.- Reagálta le Kepler.
James elemezni kezdte a nyálkát a falakon, miközben Edmundson előre ment észrevétlenül. James jelentette hogy a nyálka szerves, és bontja azt ami hús és bőr. Egész biztos volt hogy emésztő nyálka... James azt hozzá tette hogy kitin-darabok vannak a falon és valószínűnek tartja hogy ami a hajón van - bármi legyen is az de egy rovar-szerű lény lehet.
Ekkor Niko észre vette hogy Edmundson eltűnt. A férfi sikolya vágta félbe a viszonylag nyugodt beszélgetést.
A parancsnok futni kezdett.. Edmundsont viszont nem találta meg, csupán az egyenruhájának véres foszlányát...

Közben Relson kapitány, Jenek katonai csapata és Rone egy helyiségbe nyitottak mely minden bizonnyal a híd volt.
Rone az adatok letöltésébe kezdett, mikor hirtelen hangokat véltek hallani.. közeledő gyors hangokat. Sötét volt, Jenek és az emberei már szinte mindenhova céloztak de nem láttak semmit sem...
Relson kapitánynak viszont gyorsabb reflexei, és érzékelő rendszere volt így egy sötétben gyorsan mászkáló lényt látott a plafonon.. Senki nem látta de a lény megült a sarokba és csendben nézte őket onnan... senki nem látta csak Relson...
közben az adatok letöltése 30 %-alékon állt.

Az idegen:



( James-  Niko- Relson- Rone- Alice- John- Szingularitás)
Csatolások: 9254726.jpg (176.3 Kb)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JamesBenson
Dátum: Hétfő, 2014-10-13, 18.32.03 | Üzenet # 9
U.S.S. Beloiannisz-Orvosi főtiszt
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 98
Kitüntetések: 5
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
John-ra néztem mikor ő kinyitotta az ajtót. Hirtelen egy halott Ulitamate zuhant ki. 
Én nekem csak egy fél lépést kellett hátrálnom hogy ne essen rám, de volt olyan aki szabályosan pánik rohamot kapott. Én se voltam túlzottan nyugodt, de behunytam egy pillanatra a szemem, és megpróbáltam tudomást sem venni az Ultimate-ről.
Elővettem a phaser pisztolyom, rátartottam de szemmel láthatóan halott volt. Alice még meg is rugdosta. 
Eltettem a pashert, ő közölte hogy a lény halott, én előrébb léptem miközben a nőre pillantottam egy lesújtó tekintettel.
- Szabad szemmel is látjuk hogy halott.- Mondtam neki.  Alice előre ment ez után pár katonával. Én csak lassan mertem követni őket, lehetőleg úgy hogy utoljára maradjak majdnem hogy észre vétlen.
Odabenn sötét volt. A falakon csillogó nyála folyt végig ami többeket elborzasztott, én viszont a szörnyülködés helyett elemezni kezdtem a dolgokat tricorder-rel. Orvos voltam, a tudomány embere akit a lehető leginkább nem izgatott hogy mi hogy néz ki.
- Inkább érdekes.- Szólaltam meg.- Undorító, bevallom de érdekes. Helyesbítve. Talán így szépen is hangzik, nem úgy mint a kinézete. De egyet jegyezzen meg, soha ne a kinézetről ítéljen katona. - Az újjamra vettem egy kis nyálkát, és közelről nézegettem azt.
Hátra pillantottam aztán Niko-ra aki nem messze állt tőlem.
- Bárki is csinálta ezt, az egy lény volt. Rovarszerű lény, méghozzá.. és.. valahol most itt lehet.. Jobb lesz vigyázni.- Körbe néztem beszédem közbe.
- Igen, életben lehet.. valahol itt lehet... szerintem a barátunk is e miatt pusztult el..- Gondolkodtam el, aztán a többiekre néztem és kínosan hiányérzetem támadt hirtelen. 
- De..hova lett Edmundson? - Kérdeztem hirtelen. Egy sikítás után a parancsnok asszony hirtelen futni kezdett. Én utána néztem, majd futottam ahogy tudtam mert végig gondoltam hogy Edmundson már halott lehet és Niko belefut egy ilyen gyilkos lény karjai közé. 
- Parancsnok! Álljon meg! Niko! - Kiabáltam utána futás közben. Könnyedén utol értem őt. 
Niko, Edmundson szét tépett egyenruhája felett állt. A nő vállára tettem a kezem, majd lehajoltam az egyenruhához.
- Sajnálom... valószínűleg Edmundsont elvitte a lény..- Mondtam félhangosan szomorkásan.-Bárcsak időben ideértünk volna...


 (HU)
 
NikoThrovson
Dátum: Vasárnap, 2014-10-19, 19.11.58 | Üzenet # 10
A Uss Beloiannisz Biztonsági főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 120
Kitüntetések: 10
Hírnév: 16
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kinyílt az ajtó, épp ezért majdnem mindenki hátrébb lépett. Ha lehet még fülledtebb levegő szökött ki ránk a zárt teremből, és plusz ajándékképp egy holt Ultimate is várt ránk. 
- Hát már csak ez hiányzott.- Mondtam egy lépéssel hátrébb lépve.- Szerencsénk hogy meghalt... Throvson a kapitánynak. Találtunk egy halott Ultimatet, most folytatjuk a hajó további feltérképezését. További járulékos ellenséggel, vagy közeledő fenyegetéssel eddig nem találkoztunk. Throvson kiszáll.- Miután megtettem a kötelező jelentésem biccentettem Alice-ék felé hogy kezdjék meg a behatolást, közben megfogtam John karját és óvatosan a hátam mögé húztam őt.
- Mindig maradj mögöttem.- Mondtam neki. követtük a katonákat lassan, és egy terembe érkeztünk ami sötét volt, fülledten meleg és a falakon nyálka is volt. Kepler megjegyezte hogy undorítónak tartja az esetet.
- Egyet kell értenem.- Jegyeztem meg. Óvatosan James felé léptem közben. Kedvenc androidom épp a falon lelt nyálat elemezte, és elmondta mit gondol róla. Gondolatai cseppet sem voltak azonban vígasztalóak.
~ Már csak ez hiányzott tényleg! Nyálka, halott Ultimatek, lények, nem mehetnénk inkább haza? ~ Kérdeztem magamban. 
Hirtelen azon kaptam viszont magam hogy a félhomályban mindenki parázik, és a plafont nézi.
- Jó... kösz..- Veregettem meg Jamesy vállát.- Emberek! Ha mozgást látnak akkor azonnal szól...- Nem tudtam végig mondani, hiába akartam annyira mert sikítást hallottunk, és James-nek velem együtt jutott eszébe, hogy az egyik tiszt, Edmundson eltűnt.
- Ne ne ne! - Kiabáltam, majd azonnal futásnak eredtem.- EDMUNDSON! HALL ENGEM, HOL VAN?! EDMUNDSON! - Kiabáltam a kommba a levegőbe, futva mert nem akartam senkit se elveszteni a parancsnokságom alatt. Azt se tudtam merre futok, de ekkor megálltam. Előttem vért találtam, és egy tépett egyenruhát...
- Edmundson..- James mellém lépve megerősített abban amit hittem.. gyorsan sarkon fordultam és a kijárat felé vettem az irányt. Akkor fogalmaztam meg magamban hogy nem akarok több embert veszteni, és el akarok innen pucolni a lehető leggyorsabban. 
- Itt Throvson.. kapitány.. edmundson.. Edmudson meghalt.. egy lény ölte őt meg. Ez a lény valószínűleg egy óriási rovar, több is lehet belőle legyenek óvatosak.. és.. engedélyt kérek visszatérni a Beloianniszra. Uram, ide több fegyveres kell!




" I'm not affraid from the darkness"
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Vasárnap, 2014-10-26, 11.58.01 | Üzenet # 11
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
A letöltés elindult de én tudtam hogy valami nincs rendjén..nem hogy csak túl simulékony volt a helyzet hanem túlságosan is  csend volt..ami soha nem a jó dolgokra jellemző..Bekapcsoltam lassan és  egész halkan a kezemen lévő tricordert ,majd rá pillantottam de ekkor  megint ugyan az a  érzés kerített magához..mintha valami vagy valaki figyelt volna minket..mintha egész végig itt lett volna  csak ezt mi nem tudtuk...óvatosan a fegyveremmel körbe néztem és jeleztem  a kommon egy-egy comm villanással Niko-nak és James-nek.

-Halkan..van itt valami..gyors..és észre vétlen..

Szóltam a kommba.

Ahogy egyre jobban koncentráltam ,és egyre közelebb mentem az egyik sarokba  akkor pillantottam meg . Szerencsére , a reakciómon tudtam uralkodni így nem kezdtem el ordibálni vagy épp mindenki tűz parancsra  bíztatni.

-Rone..kérek ..ebbe a  sarokba egy  bio szkent..keressen..élőlényt..idegent..de olyat ami eltér a  mi jelünktől..és  maradjon annyira  attól a saroktól ,amíg én teszem azt..értette?

Kérdeztem és egyben adtam is ki a parancsot a nőnek majd  be élesítettem a fegyveremet.Jobb volt az elő vigyázatosság ,de úgy hittem hogy nem csak képzelem azt amit látok.


 (HU)
 
Rone
Dátum: Péntek, 2014-11-21, 16.51.07 | Üzenet # 12
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Érdekes volt hogy minden tök simán ment. Először ez tűnt fel mindenkinek. Kettőig nem lehetett ellátni, de a híd a mienk volt és mindezért csak be kellett mennünk.
- Vagy mi vagyunk Fortuna fiai vagy csapdába sétálunk.- Mondtam félhangosan. Jenek és a minikatonai osztaga védelmi pozícióba álltak körém, az én feladatom meg a híd főkonzoljának az adat letöltése lett... már ha azt az ütött kopott konzolt lehetett annak nevezni. 
Lehajoltam a panel alá és nekiálltam a manuális letöltésnek ami egyébként sem volt épp a kedvencem a sok változó meg beugrók miatt. Egy szusszanásnyi időre se álltam úgyhogy meg, minden pillanatban arra figyeltem hogy nehogy elrontsak valamit, mert egy ilyen letöltés bizony elég kockázatos tudott lenni. (Vagy letöltök mindent vagy lőttek az egésznek. ) 
Mikor a letöltés elért 20 százalékig azonban érdekesen fincsi kis hangokra lettünk figyelmesek: valami kapart, rágott, mocorgott de nem úgy mint egy hörcsög hanem mint egy nagyobb rovar. Kezdtem rosszul lenni, vakarózni, és ideges is lettem úgyhogy kikukkantottam a panel mögül gyorsan:
- Maguk is hallják ezt?! Mi a fene lehet ez?!- Kérdeztem félhangosan a fiúktól. Akkor vettem észre hogy a katonák is mind a plafont sasolják, Jenek is olyan arcot vág mint aki be akar pisilni.Valami nem volt okés.
- Harminc százalékon van a letöltés, most nem állhatunk meg.- Suttogtam mert nagyon rossz érzésem kezdett lenni, olyan mint mielőtt elfüstöl a hajón valami. Aztán jött a bioszkennes kérdés... ott maradtam a panel alatt gugolva, de mára hideg futkosott rajtam.
Leszkenneltem a sarkot.
- Van ott valami. Valami lény, kapitány.- Jelentettem.- Nem tűnik okosnak.. de rondának igen.


 (HU)
 
AliceBold
Dátum: Kedd, 2015-04-07, 17.55.39 | Üzenet # 13
U.S.S. Beloiannisz -Százados
Csoport: Százados
Üzenetek: 17
Kitüntetések: 2
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egyre furcsábbá vált minden, amikor beléptünk abba a terembe. A sötétben szinte semmit nem lehetett látni a lámpáink fényén kívül. Őszintén szólva apám azon gondolatai keringtek a fejemben amik arról szóltak hogy a sötétben még a legbölcsebb embert is meg lehet téveszteni. 
- halkan.- Intettem a katonákat le, mert pár igencsak hangos volt, nem különben Kepler aki a talált nyálkára megjegyzést tett.
- Tényleg nem szép, de ha hangosan megjegyzést tesz, azzal csak hangot kelt és zajt csat, és bármi is van itt erre ide jön, úgyhogy mi lenne ha befogná? -Kérdeztem tőle félre biccentett  fejjel a karabélyom árnyékából.
Közben befordultam balra, és beinítottam az éjjel-látó módot rajta amin egyenlőre még nem láttam semmi érdekeset: egyenlőre.
- Tiszta.- Suttogtam a vízhangos teremben.-  De legyünk halkak. Olyan érzésem támadt mintha valaki figyelne minket, és nagyon nem tetszik.- Vallottam be rekedten, szorosan James mellett maradva. 
Hallgattam őket, folyamatosan a termet kémlelve, és kirázott a hideg. 
- Egy..egy rovar?- Kérdeztem hitetlenkedve mikor mindenki Edmundson-t kezdte el keresni. 
- Hogy a fenébe veszthettük el szem elől? - Kérdeztem dühöngve, majd rohanni kezdtem de már hiába: Edmundson meghalt.
- Szegény ördög...   - Motyogtam mikor megláttam mennyi maradt belőle.- A rohadt életbe.



 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2015-04-25, 14.28.54 | Üzenet # 14
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatása olvasható:

uss Beloiannisz main topic




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Egyéb helyszínek » Ultimate hajó (" Szellemek és visszhangok.")
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: