Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » -Vezérlő Terem- (Vezérlő Terem-(Híd))
-Vezérlő Terem-
DrausKassus
Dátum: Szombat, 2011-06-18, 19.29.47 | Üzenet # 101
A L'Shren csatahajó Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 259
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kassus miután ő az elsőtiszte és még vagy 30 Romulán katona, Árésszal a kezében Nubet-hez szólt.
-Én vagyok D'raus Kassus kapitány a L'Shren kapitánya. Hívja a főtiszteket majd velünk jönnek ahogyan a többiek is.Remélem nem kell mondanom hogy a legkisebb ellenállás is büntetést von maga után?!-Mondta Kassus merev arccal amin látszott hogy mindent komolyan gondolt és ha kell itt sokan meghalnak.
-Az elsőtisztem vezeti az átkutatást és a maradék emberek összegyűjtését.Én a hajón leszek ha valami gond van,és ajánlom hogy ne legyen,akkor az elsőtisztemet keressék.



 (RS)
 
Dvaro
Dátum: Szombat, 2011-06-18, 19.44.20 | Üzenet # 102
A L'Shren elsőtisztje
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 146
Kitüntetések: 8
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
D'Varo meg sem várja amíg a kapitány befejezi azonnal int a műszakiaknak,hogy kövessék,míg a taktikai osztagok kezdik összegyűjteni a tiszteket.

-A konzolokhoz!-mondja,majd-néha szószerint odébblöködve a meglepett tiszteket-ő is odamegy,és sorolni kezdi a teendőket:

-A fegyverek,pajzsok energiaellátását leállítani!Turbolifteket irányítás alá vonni!Kommunikációs rendszeren nyissanak csatornát a bázis azon területeihez amiket elfoglaltak a romulán rohamosztagok már régebben!

Ezekhez a területekhez,kommon:-Jelentkezzenek a romulán osztagok!Az irányítóközpontot elfoglaltuk!Jelezzék,mely ajtókat nyissuk ki,mely lifteket kell újraindítani.Ahol nem nyílik az ajtó,jelezzenek,küldünk műszakiakat.Induljanak a dokkok,a raktár,a lakóhelységek,és az orvosi részleg irányába!Alkalmazzanak kábítófegyvereket,a foglyokat gyűjtsék össze felsugárzásra!Ha bármiféle ellenállás történne,probléma merülne fel,hívják a vezérlőtermet!-majd kilép a csatornából.

-Vezéreljék a lifteket és az ajtókat,ahogy a rohamosztagok kérik!-mondja a műszakiaknak.

-Nyissanak csatornát a J'epethhez,és jelezzék,bennt vagyunk,a pajzs kikapcsolva,a bázis átfésülés alatt áll,be lehet sugározni a további egységeket.

Majd,hátra a vezérlőterem tisztjeihez:-Én vagyok az elsőtiszt,maguk követni fogják az utasításaimat,a saját érdekükben,ahogy a kapitány is mondta.

~Eddig könnyen ment,remélem így is marad...de hideg van!~

-Indítsák be a fűtést-szól a műszakiakhoz.





Az üzenetet módosította Dvaro - Szombat, 2011-06-18, 19.46.05
 (RS)
 
Nubet
Dátum: Szombat, 2011-06-18, 19.52.16 | Üzenet # 103
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Várjanak jelzek a főtisztjeimnek persze ha csak megengedi és nem okoz nagy fejfájást önnek. Ráütök a kommjelvényemre:-Itt a kapitány beszél a főtiszteknek! gyülekezés van a Vezérlőben úgy tűnik még meleg ételt is adnak szerintem jobb mint egy szeretet szolgálat mondom a Romulán első tisztnek és az arcomon egy kis érzés sincsen látható és ugyan azzal az arccal kissé szemtelenül megszólalok az előző kissé sem szemtelen megjegyzésem ellenére:-Hátul van egy kis bár sok innivalóval,van jó puha ágyam is ha gondolja ugrálhat rajta,és van egy zuhany fülkém is aminek nem működik a forró vize.Hát sajnálom fiúk de lemaradtak a nagy falatokról! ó igen és mielőtt hozzá látnának a lekapcsolásokhoz..van egy kis gond velük..tudja nálunk úgy szokás csinálni akármit a bázison hogy mindenhez az én kódom szükséges ha valamit akar csinálni a bázissal csak megúsgom önöknek. Majd rákacsintok az elsőtisztre és leülök a panelra.

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2011-06-18, 20.01.06 | Üzenet # 104
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Adás érkezik vissza a J'epethről a főképernyőn.
- Vettük az adást és szép volt! Töltösék le a bázis technikai adatait és küldjék át nekem. Mindent tudni akarok. Továbbá teljesen vegyék át a hatalmat a bázis felett. Tudni akarom a flotta határkódjait is. tudom hogy van még három. Úgy tudom a flottának vannak új orvosi eljárásai ezek segíthetnének a bolygónk Nyugati részén sugárzásban szenvedőkön. - Érkeznek a parancsok közben nagyon gyorsan érkeznek be a főtisztek is:

Sorrend:
Lily- Matt-Robin-Nubet-Horus-Dvaro- Szingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Szombat, 2011-06-18, 20.06.44 | Üzenet # 105
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Gyorsan és nem meglepő módon elsőként érkezek ide. Körbenézek a Romulánokra és a lazán lábát lógató Nubetre nézek. ~ Ez annyira jellemző. ~ Gondolom magamban.
- Szóval ők lennének azok? - suttogom a fogai között gyűlelettel a romulánokra mutatva. ~ Kérlek mond hogy tévedett mindenki és csak álmodok. ~ gondolom mindeközben magamban majd előre lépek és büszkén kölöm a Romulánokkal:
- Lily Xiiyon vagyok a bázis biztonsági főnöke. De szerintem ezt már tudják... - Majd vissza térek Nubethez és nekidőlök. Flegma és lesúlytó arccal nézek a Romulán "légiósokra".


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Szombat, 2011-06-18, 20.17.23 | Üzenet # 106
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lassan érkezek be Robinnal együtt. Minden tagom sajog és úgy érzem magamat mint akit fejbe ütöttek. Betámolygok, mint aki be van rúgva és Nubet elé vetődöm, rátámaszkodva a vállára.
- Tudja uram ez a buli ezekkel a krapekokkal egész jó lesz... magnót vagy valami zenét hozott magával? Oh! Imádom a francia bulikat! Ők aztán tudnak partyzni... kár hogy maag nem francia... És maga az? - Ránézek a Romulán parancsnokra és homlok ráncolva elkezdek beszélni. - Oh! Nem! Nem hinném ugyanis a Franciák egy cseppet sem ilyen fülűek! De látom maguk is szeretnek ám partyzni! Mennyire is?! - Egy félmosollyal megtoldva folytatom. - Annyira is hogy jöttek, láttak és amikor megpróbáltam magukhoz szép szóval fordulni akkor fogták a MAGA emberei és lelőttek ENGEM.... úgy kilyukasztották a tüdőcskémet hogy majdnem meghaltam... - A kapitányra néztem és felköhhintettem. - Jó mi?... Kösz szépen.. - Majd nekitámaszkodtam a falnak.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
RobinRelloway
Dátum: Szombat, 2011-06-18, 20.22.23 | Üzenet # 107
Horizon 6-Műszaki főtisztje
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 109
Kitüntetések: 9
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Beléptem de ahogyan ezt megtettem Matt már szakad is ki a támogatásom alól és beszélt fennhangon. Lily mellé álltam és az arcomat a kezemmel takartam el. hagyja már ezt abba! - gondoltam magamban. nem akartam hogy a Romulánok megint bántsák őt csak azért mert ennyire fel van vágva a nyelve...


A jó barát mindig ott van ha szükséged van rá.
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szombat, 2011-06-18, 20.29.55 | Üzenet # 108
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megfortdulok Matt felé 90 fokosan,majd végig mérem az elsőtisztemet.-Ne most..fogja be..egy két percig méregetem rá a szemem hogy ezért mit fogok kapni mondom magamban...közben hallom ahogy két Romulán tiszt beszélget egymás közt és kiejtik D'varo valószínűsíthetem ez lehet a neve a Romulán elsőtisztnek legalább ezt is megtudtam mondom magamban..Szóval lépek közelebb a Romulán elsőtiszthez,az ön neve D'varo igaz?...Hívhatom Dave nek?..Dave az oylan emberi..szóval kedves Dave szóval...most mi a következő amit szét akarnak bontani? esetleg az új kabin helyiségek az alsó szinten? állítólag sok tritánium van az anyagába a Ferengieknek eltudnának adni fele árán plusz egy csiga kóláért.Közben ezt mind érezelem mentes arccal mondom az első tisztnek és közben ,vissza nézek a tiszteimre.Tudja mit? mikor jön vissza a főnöke? ismerem tudja én is tagja voltam egy nagyszerű hajónak a Enterprise-J legénységének ,én voltam az első tisztje aztán a barátja érkezett oda váltásnak,gondolom sokat tanultak azóta a Földi technológiákról..mosolyodok el .

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
DrausKassus
Dátum: Szombat, 2011-06-18, 20.45.50 | Üzenet # 109
A L'Shren csatahajó Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 259
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amikor Lily belép Kassus elkezdi szugerálni ezt akkor hagyja abba mikor belép Matt.
~Ez egy elmebeteg!~Gondolta Kassus.Nagyon idegesítette a fickó, amikor véget ért a mondókája akkor odalépett hozzá és egy akkora pofont adott neki hogy a tiszt elesett de nem ájult el.Azután azt mondta neki:
-Fogd be te szerencsétlen!-Ezután még belerugott a tisztbe.



 (RS)
 
Dvaro
Dátum: Szombat, 2011-06-18, 20.57.45 | Üzenet # 110
A L'Shren elsőtisztje
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 146
Kitüntetések: 8
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
D'Varo nyugalma Nubet második beszólásánál végleg elpárolgott.Kissé (nagyon) eltorzult arccal teljes erővel pofon csapta az állomás vezetőjét,hogy már neki fájt,majd a gallérjánál megfogva az arcához húzta,és az arcába sziszegte:-Most azonnal megmondja azt a kódot maga nagyképű (két igencsak komoyl káromkodás amit jobb ha nem is írok le) ,vagy addig ütjük amíg ki nem nyögi!-és hátralöki.

~Még soha az életben nem idegelt fel semmi mint ezek a föderációs tisztek...minnél nagyobb a vész annál nagyobb a képük...nem bírom már ezeket a beszólásokat...~



 (RS)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2011-06-18, 23.41.54 | Üzenet # 111
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
D'varo:
Ekkor érkezik egy intercomm adás:
- D'varo itt H'tela. A fogoly nagyon rossz bőrben van.
( Indulj vissza a hajóra Írj ide egy kommentet+ a hajóra az adott topicba)

Kassus:
"Ossz" ki mindenkit. Tudnotok kell a határkódokat + az erős sugárzás megfelelő kezelésmódját+ még amit szeretnél. Most már véglegesen is az egész bázis a Romulánoké azt teszel a feletteseid utasításain felül amit akarsz.

Sorrend:
D'varo (Folyt. köv.: L'shren) - Kassus- Nubet-Kassus-Nubet-Matt- Robin-Lily-Kassus-Szingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Dvaro
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 07.24.22 | Üzenet # 112
A L'Shren elsőtisztje
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 146
Kitüntetések: 8
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
~A fenébe is...mindegy...de ha megpróbál engem is megcsapatni árammal kivégeztetem...~

Komm az L-Shren hídjára-Sugározzanak fel engem a L'Shren-re,lehetőleg most!

(Folyt.köv.:L'Shren



 (RS)
 
DrausKassus
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 10.59.18 | Üzenet # 113
A L'Shren csatahajó Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 259
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Rendben elég a játékból.Kapitány adja át a határkódokat vagy ugye nem kell mondanom mi lessz?Továbbá a sugárzás kezelési módja is kéne!Ha átvág minket sok ezer civil és fogoly fog meghalni értette?-Kérdezte Kassus nyugodtan.~Ha pofázik tényleg beveretem a képét.~Gondolta.


 (RS)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 11.31.54 | Üzenet # 114
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Feltápászkodok betört orral majd ránézek a kissé magasabb Romulánra.Jól van kódot akar? átadom őket de ahoz hogy bármit betudjak indítani a bázison ahoz kell az első tisztem felülbíráló kódja is . Readásul minden rendszerünk a plafonon van önöknek köszönhetően,nekünk jelenleg nincsen megfelelő eszközünk a megszereléséhez az önök eszközei kellenek,vagy különben szétesik a bázis értette?. Ha akar valamit a bázisból...akkor muszály lesz egy gépészi csapatot idehoznia,és az önök gépészei nem értenek a mi eszközenikehez ezért kell a segítsége a mi főgépészünknek is hogy együtt dolgozhassanak,e mellet kénne egy teljes el látás az embereimnek vagy különben nem vagyok hajlandó semmire ,és inkább képes leszek felrobbantani a bázist akár önnmegsemmisítéssel is akár. Választhat! .Majd utánna megigazítom büszkén az egyenruhámat és arra gondolok hogyha nem lenne rajtam ez az egyenruha kissé sem tűrtöztetném magamat a verekedés terén...

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
DrausKassus
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 13.09.01 | Üzenet # 115
A L'Shren csatahajó Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 259
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Nos kapitány először is,ha kell kiverem az elsőtisztjéből a kódot,másodszor én végeztem Flotta akadémiát és értek a gépészethez is továbbá pár tisztemnek már tartottam gyorstalpalót úgyhogy nem vagyok magára utalva harmadszor maga hova megy ha felrobban a bázis?Magának nincs hajója,továbbá ha kell kivégezjük magát mielött kiadná a parancsot.-Mondta Kassus.Mielött Nubet reagálhatott volna minden panel elött egy romulán állt továbbá őriztek minden hasonló szerkezetet.Eközben még három csapat transzportált a hajóra,egy taktikai és két műszaki.A műszakiak azok akik már kaptak gyorstalpalót a föderációs űrállomások műszaki működéséről.




Az üzenetet módosította DrausKassus - Vasárnap, 2011-06-19, 13.19.37
 (RS)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 13.55.20 | Üzenet # 116
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jólvan ön akarta.Komputer! önnemgesemmisítést beindítani kód 001alfa3!Közben szinte ugyan azzal az arccal visszafordulok a Romulán kapitányhoz.Most válasszon! melyik a fontosabb? az hogy ad ellátást vagy az hogy mennyire tartsam be a szabályait,van még 5 perce és felrobban a bázis.Nem viccelek,inkább dögöljek meg magával és az embereimel mint hogy betartsam a szabályait.Érti? az embereimnek szüksége van ellátásra és kellenek gépészek vagy felrobbantom a bázist ,már csak négy perc.

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
DrausKassus
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 14.25.02 | Üzenet # 117
A L'Shren csatahajó Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 259
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Rendben megkapják amit kérnek de ha én nem kapom meg amit akarok 1 órán belül akkor felrobbanhat a bázisával eggyütt.Semmi bajkeverés!Ha meguk nem sértik meg az eggyességet mi sem fogjuk.-Mondta Kassus.
~Na erre mit lép?~Gondolta





Az üzenetet módosította DrausKassus - Vasárnap, 2011-06-19, 14.25.20
 (RS)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 14.35.56 | Üzenet # 118
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
( El lett rontva a sorrend!!! )

Új sorrend:
Nubet- Kassus- Szingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 14.44.23 | Üzenet # 119
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elnézek és intek a kezemmel hogy a Romulánok felfogják hogy bele egyezek.Komputer! parancs alfa04 az önnmegsemmístést leállítani,a komputer ahogy leáll sok ember megkönnyebülésére szinte minden tiszt szívéről egy kő esett le.-És most tartsa is be a szavát! mondom és közben semmilyen érzelmet nem mutatok az arcomon ki.Most azzonal jőjjenek le a gépészei és egy orvosi csapat elátással,utánna beszélhetünk amennyiben ezt nem teszi meg 5 percen belül újból vissza kapcsolom.Gondolom önnek is fontos a bázis különben nem itt lennének mondom kicsit halkan egészen közelről.-És most Matt! Lily! jőjjenek velem és igen ó Matt kérhetném a kommjelvényemet? közben Matt odalép hozzám,és vissza adja.-Köszönöm,szóval! indulás csapat! közben odasúgom Mattnek ,és hozza a sapkáját is ami a fején volt. Elmosolyodok majd várok a gépészeti és az orvosi csapatra.

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
DrausKassus
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 15.49.20 | Üzenet # 120
A L'Shren csatahajó Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 259
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután az orvosok és a gépészek megérkeznek.Kassus kiadja a parancsokat az ellátmány kiosztására.-Most akkor kérem a kódokat kapitány!Az ellátmányt megkapták most maga jön!-Mondta Kassus egy kicsit sűrgetően.


 (RS)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 17.38.17 | Üzenet # 121
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nubet:
Mondd meg Lilynek hogy vezesse körbe a Romulánokat a bázison és mindenben értsenek egyet velük.

Matt:
Mondd meg Kassusnak hogy át tudod adni a technológiát..

Sorrend:
Nubet- Lily-Robin-Matt-Kassus-Szingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 18.55.29 | Üzenet # 122
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Odalépek Lily-hez kissé megnyúzott állapotba kissé sem jó állapotba és megérintem a vállát és így szólok hozzá nme túl erős hangnemben:-Lily vezesd körbe a Romulánokat,szeretném ha mindent megmutatnál a bázisról,a többi gépészt orvosi tisztet is vezesd azokra a helykre amelyekre szükséges.Majd ami után beszéltem a nőhöz akinek az arcán lehetet látni a kissé sem tetszett neki amit mondtam sőt legszívesebben ellentmondana de ő is és én is tudtam ahogy már a Flottából megtanultuk hogy a parancs, az parancs. Majd utánan hátrább állok és így szólok az elsőtisztemhez,Matt! jőjjön velem és mondja meg a Romulán kapitánynak hogy átadod a technológiát és mindenről értesítsd.

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 19.26.05 | Üzenet # 123
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nubetet elnézve legszívesebben adtam volna neki egy bátorító csókot, de tudtam hogy abban a pillanatban amikor megtettem volna a Romulánok kapva kaptak volna az alkalman, és ezzel a szerelmi elgyengülésen nyomban el tudtak volna játszadozni. Mert az ellenség ha elgyengül azt nagyon jól ki lehet használni- különösen ha megtudjuk hogy mi a gyenge pontja. Ezt én is nagyon jól tudtam, ezért inkább csak óvatosan, szinte észrevehetetlenül is de megszorítottam a férfi kezét. Ez után bólintottam és ránéztem a Romulánokra. Undorodó arccal szólaltam meg.
- Nos, mint mondtam én lennék a bázis biztonsági főnöke, én meg tudok önöknek mutatni mindent, a bázis legkisebb zegét-zugát. Mire kíváncsiak? - E közben gondolataimban a pokolba kívántam őket. ~ Nem fogok úgy bégetni mint egy kis bárány, ne is várják ezt el tőlem.~


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
RobinRelloway
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 19.52.44 | Üzenet # 124
Horizon 6-Műszaki főtisztje
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 109
Kitüntetések: 9
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amikor megütötték a parancsnokot és elesik odarohantam volna de Lily visszafogott engem, így még mozdulni sem tudtam. Amikor sikeresen kikecmeregtem az erős tartásából odafutottam a férfihez.
- Jól vagy?! Nem esett bajod?! - Kérdeztem. Tudtam hogy hülyén viselkedett de azért azt az ütést, és a rúgást semmiképp sem érdemelte meg főleg hogy tudtam, hogy tele van gyógyszerezve így valószínűleg az okozza a túlmozgás rohamát.
- Ennek az embernek feküdnie kéne, nem rugdosni! - Mondom idegesen az egyik Romulánra nézve.



A jó barát mindig ott van ha szükséged van rá.
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 20.08.11 | Üzenet # 125
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amikor a hatalmas ütést kapom hátra esek és az arcomat fogom. Vigyorogni kezdek mivel nem érzem a hatását, nem érzem a fájdalmat. ~ Az a sok gyógyszer ami most bennem van! ~ - Gondolom magamban.
- Uhh'... remélem nem kaptam toxikus sokkot... - Motyogom magam elé egy félmosollyal megtoldva, amire a Romulán vezetőtől egy akkora rúgást is kapok még slussz poénként a gyomromba hogy a padlón maradok. Alig kapok levegőt, és úgy szédülök mintha a körhintán lennék.
- Azt hiszem... Aszem' el fogok ájulni... Hehh' ... - Motyogom félkómásan továbbra is. - 'Lehet hogy be vagyok rügva? - De nem... nem vagyok berúgva.... csupán a gyógyszeres túladagolás és a rúgás nem jó párosítás.
- Miylen sapka... - A földről felveszek valamit -ki tudja hogy mit - és a fejemre teszem. - Ahh' Gyól vagyok.. - Dadogom.. oda Robinnak. - El fogok ájulni... - Mutatok magamra a kapitány felé és nagyon-nagyon szédülök.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
DrausKassus
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 20.19.00 | Üzenet # 126
A L'Shren csatahajó Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 259
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Vezessen körbe a hangárban és a gépházban.-Mondta Lilynek.Eközben kiküldte a gépészeket és az orvosokat munkára.Ezután Nubethez fordult:-Az információkat mikor kapjuk meg?


 (RS)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 20.21.50 | Üzenet # 127
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nubet:
Adj át hamis adatkódokat, kérj egy pillanatot, old meg valahogy úgy hogy ne vegyék észre hogy hamis.

Sorrend:
Nubet- Kassus-Szingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 20.35.34 | Üzenet # 128
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Matt-re ránézek majd ő vissza de nem értette mire gondolok,amire gondoltam ebben a percben meredek út volt de muszály volt vagy különben választhatok hogy a Föderáció zárkájában találhattam volna magamat.Amikor épp Lily elpróbálta terelni a Romulán kapitány figyelmét addig én nagyon gyorsan egytized százalékkal elálítottam az értékeket,és utánna megkopgtattam a kapitány vállát,tessék rajta van minden.De figyelmeztetem hogy csak a helyszínen érvényesek ezek a határkódok és ne próbálkazzanak vele sokszor mert a Föderáció automatikus átváltoztatja azon nyomban.Majd megfordulok és veszek egy nagy levegőt.-Matt! menjen és próbálja el látni a sebesülteket mindenképpen,majd utánna kissé borús tekintettel vissza fordulok a kapitányra aki mit sem sejt.

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
DrausKassus
Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 07.24.47 | Üzenet # 129
A L'Shren csatahajó Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 259
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kassus azért gyanakodik ezért komm adást küld:
Komm:D'varo!Szólj a zászlóshajónak hogy küldjönk egy gyors Ragadozó madárt hogy ellenőrizze a kódokat!
bemodja a kódokat.VégeEzután Nubethez szól:-Remélem hogy jók a kódok mert ez hamaosan kifogderülni.-Mondja majd Lilyhez fordul:-Akkor megmutatná a hangárt és a energiagenerátort?-Kérdezte.~Félek ez a Nubet átvágott de mindegy nekem is van tervem.~Gondolta.





Az üzenetet módosította DrausKassus - Hétfő, 2011-06-20, 07.27.11
 (RS)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 09.52.01 | Üzenet # 130
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lily:
Mutasd meg először a hangárt.
Lily-Kassus folyt. köv.: Turbólift topic. ( Ide már ne írjatok)

A teremben még mindig elég sok Romulán maradt.

Nubet:
Beérkeznek a Romulán orvosi egységek. Látod hogy az egyik Larsen parancsnoknak valami furcsa gyógyszert próbál beadni.

Sorrend:
Nubet-Matt-Robin-Szingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Kedd, 2011-06-21, 17.23.53 | Üzenet # 131
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Épp próbálok egy tisztet győzködni hogy fogadja el a Romulán ételt lehajolva hozzá,majd megpillantom hoyg egy furcsán kinéző anyagot próbálnak beszúrni,be jutattani valószínüleg a parancsnokom nyakába ,ebből kifolyólag megragadom az alkalmat és odalépek a Romulán elé,és kiveszem a kezéből az eszközt.Tudja hogy ez a szer megölte volna a parancsnokomat?tudja az ön felettese sem örült volna ha ezt meglátta volna főleg hogy,Matt még értékes lehet,szóval le a kezekkel az embereimről csak olyan szereket adjanak be,ami nem öl.Köszönöm.Majd elmosolyodva elfordulok mellőle és visszalépek a tiszthez akinek az ételt próbáltama dni és egyenesen a szemébe nézek és próbálom rákésztetni hogy fogadja el mert a tiszt láthatóan levolt fogyva és szinte teljesen elvesztette az ön uralmát is.

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Kedd, 2011-06-21, 20.16.08 | Üzenet # 132
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kimenőkre nézek mikor észre veszem hogy közeledik a Rmulán a furcsa tűvel felém. Hangosan így szólok hozzá:
- Kösz, de nem kell a segítsége. Ha kell magamon is tudok segíteni. Tudja van a Földön egy mondás: Hogy is van... nah mindegy már elfelejtettem... !.. Jah igen! - Miközben beszélek mutogatva lépdesem egyre hátrább és hátrább. - Igen, megvan hogy hogyan is van! Ne engedj a gonosznak! Nem ez nem jó mondás... - Felköhögök. ~ Úgy tűnik hogy a nagy kapkodás-csapdosásban eléggé férlekezeltek. ~ Gondolom magamban. ~ Nem elég hogy rosszul érzem magamat még annyi gyógyszer is van bennem ami egy elefántot is helyben kiütne.. nem csoda ha hülyeségeket hordok össze. ~ Kínomban vigyorogva simulok háttal a falhoz mikor a kapitány végre ráripakodik a Romulán tisztre.
- Köszönöm .. köszönöm uram.. - Nézek rá és leülök a falhoz. ~ Ejj ha ezek után megtalálom a gyenguszon valamelyik helyettesemet, Cartert vagy Wizardot lenyakazom őket mint a plüss medvémet mikor begyűrődött az ágy alá! Hogy lehet valakit így elkezelni! .. Lehet nem ismerik elég jól a Betazoid pszichológiát... ~ Gondolom magamban. ~ Egy kurzust nyitok ha lesz időm és élek még nekik majd a Betazoid anatómiáról és a romulánoknak is! ~



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
RobinRelloway
Dátum: Kedd, 2011-06-21, 21.47.09 | Üzenet # 133
Horizon 6-Műszaki főtisztje
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 109
Kitüntetések: 9
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egész megkönnyebbültem mikor Kassus kiment Lilyvel. Tudtam hogy Lily képes megvédenie magát, nem véletlen ő a biztonsági tiszt, így odamentem segíteni Nubetnek.


A jó barát mindig ott van ha szükséged van rá.
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2011-06-22, 13.34.31 | Üzenet # 134
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Xiiyon Relloway-nek! - Érkezik fel az adás Lilytől. - Azonnal jelentkezzen a gépházban. - Az adás ezzel meg is szakad.

Sorrend:
Robin- Matt- Nubet- Szingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
RobinRelloway
Dátum: Szerda, 2011-06-22, 13.37.13 | Üzenet # 135
Horizon 6-Műszaki főtisztje
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 109
Kitüntetések: 9
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
~ A fene.. ~ Gondoltam magamban. Tiszta szívemből gyűlöltem most ezt az egész helyzetet.
- Mennem kell. - Mondtam és gyors léptekkel beszálltam a felvonóba.
FOLYT.: Gépház



A jó barát mindig ott van ha szükséged van rá.
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Péntek, 2011-06-24, 21.36.49 | Üzenet # 136
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogyan ott ülök és kezdek jobban lenni észre veszem hogy az egyik hadnagy csak ül és kedvtelenül néz maga elé.
- Hé! - Szólok hozzá hirtelen és közelebb csúszok hozzá ültömben. - Ne szomorkodjon, ez nem a teljes vég, van még remény. Soha ne adja fel! Anyám mindig ezt mondta.. bár az az igazság hogy nem nagyon tartom vele a kapcsolatot... Nem mintha ez magát olyan nagyon érdekelné látom.. - Óvatosan karba vágom és neki döntöm a fejemet a falnak. ~ Most mindenki szomorú de ha rajtam múlik mindenki nevetni fog. Még a Romulánok is! ~ Elmosolyodom és elkezdek beszélni.
- Képzelje egyszer az egyik barátom egy farsangon beöltözött bohócnak! Nagyon vicces volt, de tényleg! Napokig nevettem rajta! ha látta volna hogy hogy nézett ki az orra meg a szemei! A szemei nah azt kapja ki!! Elnevetem magamat de ő látszólag sem válik boldogabbá. - Sajnálom. - Mondom és csöndbe maradok. A földet nézem és megpróbálok a levegőhöz hasonlatossá válni. Tudom hogy nem vagyok ilyenkor vicces... Nagyot sóhajtok és én magam is kezdek egyre bánatossá válni. ~ Vajon mit fognak velünk tenni a Romulánok ha felsugároznak minket? ~ Kérdezem magamtól. ~ Valószínűleg majd megkínoznak minket... vagy roszabb... hallottam valami Remus nevű bolygóról is ahol bányák vannak... lehet hogy ingyen munkásnak fognak majd be?... Nem sokáig fogom majd húzni... Egy Bétazedi a bányákba..? ~
Szomorúan nézem a földet.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Péntek, 2011-06-24, 22.22.31 | Üzenet # 137
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogy éppen még mindig a sérült tiszteket próbálom el látni ,amikor meghallom az elsőtisztem saját önbecsélésének és önbizalom hiányának szinte ordító hangját ami szinte csak úgy megcsapta a fülemet.*Odalépek hozzá majd megérintem a vállát kissé önbizalommal megtelten*-Parancsnok...nyugodjon meg,higgadjon le és jobban lesz,megigérem önnek hogy nem engedem hogy ön vagy a tisztjeim szolga sorba kerüljenek mindent megteszek az ügyben hogy épp bőrben megmaradjunk,tudom hogy önnek ez nagyon nehezére esik,de szeretném ha kevesebb aggresszióval állna ellen a Romulánoknak,sőt még időt is nyerhetünk.Szeretném ha egy teljes körű orvosi vizsgálatot lefutattna az egész bázis legénységén,és szeretném ha minnél több ideig elhúzná a vizsgálatot maradjon az orvosiba és ha kéretik mondja azt hogy épp vizsgálatokat csinál,és még valami ne álljon ellen csak nehezítheti az ön és a bázis legénysége testi épségét.Megértette?*Közben egyenesen a szemébe nézek és látom hogy teljesen megpróbálja komolyra fordítani ő is a szavaimat amiket szinte egy hangnem kiejtése mellet hallgatot meg*

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2011-06-24, 22.44.28 | Üzenet # 138
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Sorrend:
Matt- Nubet-Szingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Szombat, 2011-06-25, 20.14.34 | Üzenet # 139
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Figyelmesen hallgatom a kapitány szavait és megpróbálok egy bizakodó mosolyt elhinteni. Tudom hogy ez nyugtatás akart lenni de ezekben az időkben, ennyi bajlós emberi érzelem mellett nehezemre esik megnyugodni. Nagy levegőket veszek, úgy próbálom visszafogni az elő-elő törő érzelmeimet. Az utóbbi nap fárasztó, kimerítő érzelmi hullámvasutazás lett számomra. ~ Hogyan nyugodjak meg ha minden sarokban gonosz, gúnyos tekintetű Romulánokba bukok?! ~ kérdeztem magamban idegesen, de még mindig a kapitány szemeibe nézve. A feszültség szinte tapintható a levegőben. Válaszként csak ennyit mondok a legkomolyabban ami tőlem tellik, egy bólintás kíséretében:
- Megteszem ami tőlem tellik uram. És ígérem megpróbálok példásan viselkedni. - Ahogyan kimondtam a szavakat eszembe ötlött hogy lehet, hogy nem is vagyok megérve a parancsnoki teendőimre. Lassan felálltam, a bordáimat fogtam a bal kezemmel. ~ Úgy látszik kezd kimenni a gyógyszer hatása a szervezetemből... most már legalább biztosan tudom hogy félre kezeltek.. ~ Gondolom magamban. Tovább lépek az egyik sérült felé, miközben Moseley közlegény a kezembe nyomja az orvosi táskámat.
- Ff... kösz, Moseley.. - Nézek rá, aztán hozzáfűzöm. - Jól... jól vagyok.. csak Carter vagy Wisard lennt a gyenguszon úgy tűnik félrekezelt... FF.. Carter... - Lehajolok a sérült férfihez és halkan, össze szedetten, nyugtató hangon elkezdek hozzá beszélni:
- Nyugalom... mutassa a sérülését... ígérem megpróbálom a leg fájdalom mentesen kezelni.. Bízzon bennem, orvos vagyok... Áhá... igen.. igen, nos ez egy harmadfokú égési sérülés.. - Óvatosan neki kezdek a kezelésének.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 18.54.14 | Üzenet # 140
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ránézek a parancsnokomra és látom a kicsi fényt hogy kezd végre megférfiasodni,és meglepően konstatálom magamban hogy képes az elsőtisztem a pökhetni beképzelt,nagyra törő vágyait háttérbe is szorítani.
Tetszett nekem ahogy a parancsnok szinte kevés beszéd nélkül teljesítette a sérülés ellátását is a tisztel kapcsolatban akinek a vére mostmár nem a padlót telítette.
Kissé felsóhajtok megnyugodva és közben arra gondolok hogy vajon egyentalán jön-e segítség vagy örökre ez lesz a sorsunk.
Közben a köröző Romulán hajók gondoláinak a fényei fényli át az arcomat ,amelyek kissé sem voltak barátságosak ebben a helyzetben kissé lehangolt az is ahogy láttam hogy több száz Romulán tiszt massírozik a bázison...az én bázisomon amiért keményem megküzdöttem,de valahogy az az egy tény hagyott megnyugni hogy tudtam hogy valahol az űr másik felén most gondolnak ránk a bajtársaink...


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 19.51.32 | Üzenet # 141
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ekkor betranszportál még egy csapat Romulán a vezérlőbe, H'ettrag-gal a csapat élén.
Sorrend:
H'terrag- Matt-Nubet - Szingu




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Hterrag
Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 20.31.44 | Üzenet # 142
U.S.S Sao Paulo-N-Operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 35
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Letranszportálok ...kissé meglepően érzem magam mert inkább komppal szoktam érkezni..mondom nem túl kevélyesen...ha már itt vagyok ki ennek a óriási nagy túlméretezett vas dolognak a vezetője?...látom nem lép elő senki...mindegy...elég ha valaki csak felvállalja...közben próbálom takarni az arcomat.

 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 21.12.59 | Üzenet # 143
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
HIrtelen egy csuklyás Romulán is elő kerül. ~ csuklyás Romulán! ~ ondolom magamban. ~ Nah, ez új! ~ Egy őrült félmosoly kíséretében félig guggolva ellátok egy beteget miközben a Romulánt hallgatom. Nem volt túl beszédes, de annál inkánn volt- a Romulánok szokásai szerint- gunyoros. Miután gyorsan elláttam a beteget a beállt csendben felálltam és közelebb léptem a Romulánhoz.
- Larsen parancsnok vagyok. - Megpróbáltam össze szedni magamat és szokásomat elkerülve nem fejeket vágva beszélni. - Miben lehetek a szolgálatára? - Tettem hozzá végül. Észre vettem hogy a Romulán egyik szeme mechanikus mű szem ezért még ezt is hozzáfűztem az előzőekhez:
- Hogyha segítséget szeretne a szeme hegesedésének felgyorsításához csak szóljon nekem! Bízzon bennem, doktor vagyok!



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 22.31.14 | Üzenet # 144
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy kissé elhajtom magam mellől a parancsnokot amikor le materolizálódik a vezérlő közepére a Romulán aki már a kinézetre is nem volt valami túl kedves alak,de amikro elkezdett lekezelően beszélni egyből kissé megemeltem a hangomat és felé fordultam:-Én Nubet kapitány vagyok! ez a bázis az enyém,de egyenlőre Romulánok irányítják...tisztába vagyok vele...Odasúgom Mattnek:-Ne segítsen neki nem látja milyen alak ez?..mondom a fogaim között...ez egy Tal Shiar-Elhárító ügynök valószínüleg nem puszi pajtásnak jött ide...öhm..kerregtetem meg a torkomat mint egy öreg régi gépjármű.-Szóval ha a Draus kapitányt keressi lent van a gépházban,ha gondolja a parancsnokom el is kísérheti bár most neki is nagyon sok dolga van maguknak köszönhetően az embereinkkel....

"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2011-06-26, 23.07.43 | Üzenet # 145
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ekkor érkezik be Kassus is néhány emberével.
Sorrend:
Kassus- H'etarrag- Kassus- H'etarrag- Matt- Kassus-Nubet-SZingu




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
DrausKassus
Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 10.47.39 | Üzenet # 146
A L'Shren csatahajó Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 259
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Üdvözlöm ügynök!Én D'raus Kassus kapitány vagyok,mi a neve?Gondolom D'varo-val már találkozott.-Mondta nyugodtan.~Nos ő az az ügynök?Ezt hittem valami vézna kis hacker lessz de tévedtem.~Gondlota Kassus.Miközben Nubet és Matt arcát fürkészte.~Remélem a kapitány tudja hogy tudom az önmegsemmísítő parancs visszavonását.Hehe.~Gondolja Kassus.


 (RS)
 
Hterrag
Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 15.41.03 | Üzenet # 147
U.S.S Sao Paulo-N-Operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 35
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Üdvözlöm önt kapitány H'terrag vagyok. - Szólalok meg halkan, szinte suttogva. - A Tal Shiar ügynöke vagyok mint tudja... A Tal Shiar büszke az önök munkájára.

 (HU)
 
DrausKassus
Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 16.45.47 | Üzenet # 148
A L'Shren csatahajó Kapitánya
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 259
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Köszönjük.Akkor majd járjon el ahogy akar.Egyébként mi célből jött?-Kérdezte Kassus.~Igen ő az.Nagyszerű!Már azt hittem tévedtem de igazam volt!~Gondolta Kassus.Majd Nubethez fordult.-A gépházat és a hangárt megnézetem.Maradt még valami fontos a bázison?-Kérdezte Kassus.~Na erre mit válaszol?Szerintem nem tud.~Gondolta Kassus.


 (RS)
 
Hterrag
Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 19.07.29 | Üzenet # 149
U.S.S Sao Paulo-N-Operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 35
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Közelebb lépek D'raus-hoz és suttogva mondom ki szavaimat.
- Nem véletlenül vagyok itt. A Tal Shiar-nak információra van szüksége. Tudjuk hogy a flotta rejteget valamit. Már hetek óta figyeltük a támadás előtt a szektort. Több Bajori hajó is meglátogatta a bázist, elég nagy szállító hajókkal.... A Tal Shiar szerint nagy mennyiségű robbanó anyagot szállítottak, és ez az anyag még mindig itt lehet... valahol.....a bázis falai mögött.. - Körbenézek. Miközben Kassus-hoz beszélek megpróbálom nem a heges arc felemet mutatni.


 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 20.18.55 | Üzenet # 150
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Nah, maga is itt van még.. De jó... - Mormogom el az orrom alatt közben egy másik beteghez sétálok és gondolkodni kezdek. Van nálam elég altató hogy egyszerre nyakom csípjem a két jó madarat... az hogy az őrséggel meg mi lesz közben már teljesen mellékes... ~ Nézzenek oda, milyen jól elcseverésznek egymással... fajuknak igazi, hamisítatlan díszpéldányai...De vajon miért nem tudnak eltakarodni innen? Az agyamra fog menni ez az egész szituáció... jöjjön már a flotta...~ Felállok és bal oldalra megyek, majd belenézek az orvosi táskámba és szimpultáltan meglepődőm.
- JUJJ!! Elfogyott a fájdalom csillapító! - Ordítom és Kassusra nézek. - Szerintem kellene még... Nem akarnak esetleg hozatni a hajójukról? ~ A Romulán fájdalom csillapítók túl adagolva a Romulán szervezetre ájulást okoznak.~ - Teszem hozzá gondolataimban és várom a Romulán válaszát. Ártatlan tekintettel. Betazoid révén érzem a Romulán bizonytalanságát és idegességét ahogy megszólaltam. ~ Nah most vajon mi lesz? ~ Gondoltam magamban.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD


Az üzenetet módosította MattLarsen - Hétfő, 2011-06-27, 20.21.39
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » -Vezérlő Terem- (Vezérlő Terem-(Híd))
Keresés: