Híd
|
|
Nubet
|
Dátum: Kedd, 2010-03-02, 16.14.12 | Üzenet # 1 |
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban |
(ez a híd)
"Believe in Star Trek In Future "
Szinkron
https://twitter.com/airforcdirector
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉ ▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉ ▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉ ▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉ |
|
| |
Smith
|
Dátum: Kedd, 2010-05-25, 17.18.43 | Üzenet # 451 |
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
A kapitány belép a hídra.Még egy csöppet szédül de nem annyira.Nekitámaszkodik a falnak és távolról halkan nézi a nyüzsgő legénységét aztán szólal csak meg: -Minden rendben itt a hídon?
Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett.. " History will never forget the name.. Enterprise " |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Kedd, 2010-05-25, 18.41.19 | Üzenet # 452 |
Igen kapitány kértem dokkolási lehetőséget,kíván bedokkolni?
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Smith
|
Dátum: Kedd, 2010-05-25, 18.48.03 | Üzenet # 453 |
Jól van dokkoljunk be,úgyis beszélnem kell az állomáson valakivel.
Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett.. " History will never forget the name.. Enterprise " |
|
| |
DarrenNill
|
Dátum: Szerda, 2010-05-26, 07.16.16 | Üzenet # 454 |
U.S.S. L'espoir főorvosa
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 160
Kitüntetések: 4
Hírnév: 9
* Belép az ajtón majd odamegy Nubet-hez. * Uram itt vannak az eddigi asztrometriai vizsgálataimnak az eredményei! Kapitány majd szükséges lenne az asztrometrikus érzékelők újra kalibrálása, mert 0,005-ös eltérést észleltem! A dokkban meg lehetne esetleg ejteni a javításokat???Hozzáadva (2010-05-26, 07.16.16) --------------------------------------------- * Épp indulna tovább mikor eszébe jut még valami és visszafordul Nubethez! * Elnézést uram, majd elfelejtettem, itt vannak a USS Essex hajónaplójának eddig átnézett adatainak egy összefoglalása. De semmi különöset nem találtam eddig. * Átnyújt egy adatrögzítőt Nubetnek! *
|
|
| |
Hugh
|
Dátum: Szerda, 2010-05-26, 07.30.02 | Üzenet # 455 |
Csoport: Töröltek
|
Bedokkoltam, és értesítettem őket, fogadnak. |
|
| |
Smith
|
Dátum: Szerda, 2010-05-26, 10.14.37 | Üzenet # 456 |
-Köszönöm Mr.Hugh.-Szól a kapitány de még megfogja Will karját és régi barátja szemébe néz.-A javításokat persze megejtjük,mert én is fontosnak tartom őket.Szóljon ha bármi kell akár írjon össze egy listát.-Elengedi Willt és bólint aztán a többiekre néz. -Remélem tudják mi a dolguk.Ha kell segítsenek a javításokban.Egyépként meg pihenhetnek.Rászolgáltak. Az irodámban leszek ha valaki keresne.-Mondja ridegen aztán bemegy az irodájába.
|
| |
DarrenNill
|
Dátum: Szerda, 2010-05-26, 12.25.18 | Üzenet # 457 |
U.S.S. L'espoir főorvosa
* Oda megy Hugh-hoz * Hugh szükségem lenne a segítségére, az érzékelők kalibrálásához! Tudna segíteni?
|
|
| |
Hugh
|
Dátum: Szerda, 2010-05-26, 15.57.09 | Üzenet # 458 |
|
Igen, Will csak szólni kell és segítek. Menjünk kalibrálni. |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Szerda, 2010-05-26, 17.10.42 | Üzenet # 459 |
Köszönöm Williem az információkat átolvasom mihejst lesz egy szabad percem."Közben épp egy zászlósok hegyei teszik a dolgukat és a javító osztag is megérkezig a bázisról,közben Nubet úgy gondolja hogy inkább most átolvassa az adatokat*
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Nubet
|
Dátum: Szerda, 2010-05-26, 19.41.32 | Üzenet # 460 |
Hugh! kérem elemezze ki a megmaradt adatok alapján azon Klingon hajó gyenge pontjait amely megtámadot minket pár napja,kénne pár gyenge pontot keressni a Klingon hajón hogyha esetleg találkozzunk még ilyen hajó típusssal ne lepjen meg minket .Köszönöm.
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Hugh
|
Dátum: Szerda, 2010-05-26, 19.47.18 | Üzenet # 461 |
|
Nincs mit, szívesen, megyek az Asztrometriára. Hugh belépett a liftbe és az Asztrometriára ment. |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Szerda, 2010-05-26, 19.48.57 | Üzenet # 462 |
*amint Hugh elment a hídról és az asztrometria felé vette az irányt ,Nubet a taktikai panelhez visszaállt és a taktikai jellemzőket és az új fejlesztéseket próbálja értelmezzni amit a Flotta küldöt át neki *
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Nubet
|
Dátum: Szerda, 2010-05-26, 21.10.53 | Üzenet # 463 |
*közben elkezdi olvasni Willam jelentését*
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
DarrenNill
|
Dátum: Csütörtök, 2010-05-27, 13.21.15 | Üzenet # 464 |
U.S.S. L'espoir főorvosa
Williem Guttierrez:Jelentése Hajónapló. Csillagidő: 150754,8 A reggeli műszakváltás kicsit nehezen ment. 05:50 perckor találkoztunk a Freach nevű Ferengi hajóval. Segítséget kértek tőlünk, amit Vren Hadnagy az éjjeli műszak parancsnoka, a Vulkáni logikájával késlekedett megadni, ezért 1 Ferengi tiszt meghalt és a szállított áru egy része is megsemmisült. 06:00 kor értem a hídra, ekkor már elég kiélezett volt a helyzet a Ferengikkel. A késlekedés okát Vren hadnagy elmagyarázta nekem és bevallom, hogy fordított helyzetben én is így döntöttem volna! 06:10 kor 12 emberem átszállt a Ferengi hajóra és elkezdték felmérni a károkat, majd elkezdték a javítási munkálatokat. A Freach kapitánya egy bizonyos Zgrud nevű Ferengi. Áthívtam a hajóra hogy elmondhassa a történteket. A Kapitány állítása szerint 3 Romulán Harcimadár támadta meg a hajóját, de furcsa módon amint léket ütöttek a pajzson és a hajótesten, álcázták magukat és elmentek. A hajón végzett letapogatások is ezt az állítást igazolták. Ezután azonnal kiadtam a parancsot álcázott hajók keresésére és a Vörös riadót léptettem életbe. A keresést 10:25-ig folytattuk, de nem találtunk semmit, így újra a javításokra koncentrálhattunk, ami igen lassan haladt a Ferengi legénység akadékoskodása miatt. 19:43 perckor sikerült a hajót megjavítanunk. Majd 20:05 kor a Freach visszaindult a Ferenginárra. Vren Hadnagyot behivattam az irodámba, hogy megtudakoljam, hogy ő miért késlekedett, hisz vulkáni és ők nem hagyatkoznak a megérzéseikre, mint ahogy mi emberek tesszük azt sokszor. Vren véleménye szerint túl közel volt a támadás hozzánk, hogy véletlen lehessen. A Hadnagy most is mint az indulásunk óta minden beszélgetésünk folyamán felhozta az aggodalmait egy esetleges kém jelenlétére a hajón. Most bizonyíték gyanánt a Ferengi támadással támasztotta alá állítását. Engedélyeztem neki egy belső vizsgálat lebonyolítását, de az eredmény nem hiszem hogy az állításának helyességét bizonyítja majd. 21:30-kor az érzékelők aggasztó adatokat mutattak egy körülbelül 1 fényévre lévő nagy kiterjedésű nebula jelenlétéről. Valószínűleg át kell rajta vágnunk, mert a kiterjedése miatt napokba telhet a megkerülése. A megérkezésünk várható időpontja kb 16 óra múlva. 22:10 perc hajónapló vége. Hajónapló. Csillagidő: 150757,4 06:00 perc. A műszakváltás simán ment, mint általában mindig. Még 8 óra mire elérjük a csillagködöt. A legénység izgatott, de a tőlük elvárható szint felett képesek teljesíteni. A nebulából érkező sugárjelzések kicsit megzavarták az érzékelőket, így az összetételét még homály fedi, de most adtam parancsba egy szonda felkészítését, hogy kilőjük a nebulába, hogy a mért adatokból meg tudjuk határozni az összetételét és a hajóra gyakorolt hatását. 07:25 kor kilőttük a módosított szondát. 12:55 kor a szonda elérte a nebula peremét és bíztató eredményeket hoztak az eddigi mérések. A nebula fő összetétele Argon, Hidrogén Hélium, Szilícium, Vas némi Oxigén. Tehát átkelésre alkalmasnak nyilvánítottam. A várható érkezés 1 óra múlva. 13:30. Vörös riadót rendeltem el 3 Romulán Harcimadár feltűnésének okán. 10 perc üldözés után 2 Harcimadár leszakadt, de a harmadik szakadatlan a nyomunkban. 13:55: Elértük végre a csillagködöt! A Romulán hajó a nyomunkban, és most még 2 Klingon felségjelű hajót is érzékelünk. Ezt lehet nem éljük túl! -Sid Meytreith kapitány beszél...valószínűleg ez az utolsó bejegyzésemAz Essex legénysége kitűnően teljesített a csatában.Én itt maradok egy-két tisztemmel és...olunk a Klingonokkal.Nem hagyhatom hogy a hajóm egész legénységét lemészárolják.-A kapitány köhögni kezd a felvételen aztán folytatja.-Azt hiszem...azt hiszem az Essex remek hajó volt.Átéltünk már sok jót és sok rosszat együtt.-Ki szünet és folytatódik.-Remélem egyszer majd valaki megbűnteti a Klingonokat ezért a mészárlásért amit ma tettek.Ha valaki ezt valaha is elolvassa..nos,annak...jó szelet...Hajónapló vége.
|
|
| |
Nubet
|
Dátum: Csütörtök, 2010-05-27, 13.42.46 | Üzenet # 465 |
*ahogy olvassa a felettéb érdekes jelentést megakad a szeme a kimaradt helynél ezzért azt direct kiemeli amit valószínűleg adathiba és a hajó károsodásából szerzet károsulás okozhatot a hajónaplóba ezzért Nubet a hajónaplóban azt a részt kiemelte majd elkezdi elemezzni: "...nos,annak...jó szelet...Hajónapló vége."--gondolja magában valószínüleg ahol kimaradt egy rész vagy kitörölhették vagy valami computer hiba okozhatta vagy esetleg kitörölhette a kapitány a hajónaplóból**kommjára üt:Itt Nubet Willam-nak úgyhiszem találtam valami érdekes dolgot az Essex hajónaplójába úgyhiszem hogy amire bukkantam fontos lehet ha helyre tudjuk állítani,kérem fáradjon a hídra kapcsolat vége.*
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Smith
|
Dátum: Csütörtök, 2010-05-27, 14.27.23 | Üzenet # 466 |
A kapitány belép a hídra és szól az egyik épp ügyeletes tisztnek hogy ő hamarosan átmegy a 15 ös csillagbázisra mert találkozója van az admirálissal.A zászlós bólint a kapitány pedig bemegy az irodájába.
|
| |
Hugh
|
Dátum: Csütörtök, 2010-05-27, 16.04.45 | Üzenet # 467 |
|
Itt vagyok, a Klingon hajó elemzése a Hugh 4-es File ban van. Miben segíthetek még? |
|
| |
Smith
|
Dátum: Csütörtök, 2010-05-27, 16.10.09 | Üzenet # 468 |
A kapitány éppen menni készülne amikor Hugh állítja meg. -Köszönöm,majd megnézem.Most beszélnem kell az admirálissal.Addig segítsen mr.Xalivnak az Essex javításaiban.
|
| |
Hugh
|
Dátum: Csütörtök, 2010-05-27, 16.33.53 | Üzenet # 469 |
|
rendben, üdvözlöm az admirálist. Hozzáadva (2010-05-27, 16.32.35) --------------------------------------------- Hugh elindult, hogy segítsek Xalivnak Javítani az Essex-et. Hozzáadva (2010-05-27, 16.33.53) --------------------------------------------- Belépett a liftbe, és a gépházba sietett. |
|
| |
Smith
|
Dátum: Csütörtök, 2010-05-27, 16.46.53 | Üzenet # 470 |
Majd átadom.-Mondja Ash és belép a turbóliftbe hogy aztán a transzporterállomásra menyjen.
|
| |
Nubet
|
Dátum: Csütörtök, 2010-05-27, 16.49.43 | Üzenet # 471 |
Átdom a rangidősnek a hidat kiveszek egy kis pihenő időt..*kimegy LaraShepp kabinja felé*
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Smith
|
Dátum: Csütörtök, 2010-05-27, 22.29.00 | Üzenet # 472 |
A kapitány materializálódik a szinte üres hídra és mielőtt meg tudna szólalni már látja is hogy az űrbázis szertefoszlott előtte.Gyorsan kirohan syrus kabinjába.
|
| |
Hugh
|
Dátum: Szombat, 2010-05-29, 16.39.38 | Üzenet # 473 |
|
Komm:Megjavítottuk az Essex fegyverzetét, pajzsát, és a navigációt, megyünk a gépházba helyrehozni a hajtóművet. |
|
| |
Hugh
|
Dátum: Szombat, 2010-05-29, 16.48.00 | Üzenet # 474 |
|
Komm:Köszönöm, igyekszünk, várjuk Xaliv-ot. |
|
| |
Smith
|
Dátum: Szombat, 2010-05-29, 22.16.24 | Üzenet # 475 |
Neko és Ash szinte átfutnak a hídon.Ash megpróbálja megtartani kapitányi méltóságát így kihúzva magát lép be és miután végigmentek a turbóliftbe lépnek. Hozzáadva (2010-05-29, 22.16.24) --------------------------------------------- Belép,végigsimítja a kezét a kapitányi széken aztán ránéz az egyik tisztre. -Vegyék át az éjszakaisok a hídat.-A tiszt bólint."Úgy sem történik sok minden.."-teszi hozzá gondolataiban és kimegy.
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 16.01.46 | Üzenet # 476 |
|
Itt vagyok, minden rendben. Hozzáadva (2010-05-30, 16.01.46) --------------------------------------------- Itt maradok a hídon, hátha rögtön kell indulni valahova. |
|
| |
Smith
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 16.05.58 | Üzenet # 477 |
Belép és leül a székébe.Kis szünet és csendesség után megnyomja a székén lévő gombokat. -Minden rendben Mr.HUgh?
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 16.07.55 | Üzenet # 478 |
|
igen, kapitány, van új küldetés számunkra? Hozzáadva (2010-05-30, 16.07.55) --------------------------------------------- Kapitány, hogy van? |
|
| |
Smith
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 16.10.24 | Üzenet # 479 |
Felnéz Hughra a merengéséből. -Köszönöm jól.A Flottától elvileg ma kapjuk meg a küldetésünk....te hogy vagy Hugh?
Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett.. " History will never forget the name.. Enterprise "
Az üzenetet módosította Smith - Vasárnap, 2010-05-30, 16.10.47 |
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 16.12.28 | Üzenet # 480 |
|
Köszönöm, jól működök, a hajó is 100%-on üzemel. |
|
| |
Smith
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 16.16.56 | Üzenet # 481 |
Ez jó hír. Hozzáadva (2010-05-30, 16.16.56) --------------------------------------------- Az összes tiszt megérkezett már a hajóra?
|
| |
Smith
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 16.22.59 | Üzenet # 482 |
Hümm..mit csinálhatnak ennyi ideig?...Azt hiszem megnézem őket.-A kapitány feláll és az ajtóhoz sétál de még megáll előtte. -Apropó van valami hír az új elsőtisztemről?
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 16.25.01 | Üzenet # 483 |
|
Szerintem még mindig javítják, rendesen elbántak a hajóval. Addig vigyázok Hozzáadva (2010-05-30, 16.25.01) --------------------------------------------- Nem tudok róla. |
|
| |
Smith
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 16.27.25 | Üzenet # 484 |
Rendben,köszönöm.Étresítsen ha van valami.Mr.Hugh a híd az öné.-Eltűnik a turbóliftben. {Folyt köv.:turbólift}
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 16.29.07 | Üzenet # 485 |
|
Hugh utána kiált. rendben. |
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 16.38.15 | Üzenet # 486 |
|
Szólok a kapitánynak. Hozzáadva (2010-05-30, 16.38.15) --------------------------------------------- Üzentem a kapitánynak komm csatornán szerintem azonnal jön, adják meg a koordinátákat, ahogy itt lesz a kapitány indulunk. |
|
| |
Smith
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 16.40.31 | Üzenet # 487 |
komm:Mr.Hugh csak mi fogjuk ezt az adást?
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 16.42.41 | Üzenet # 488 |
|
Nem Hozzáadva (2010-05-30, 16.42.41) --------------------------------------------- Xaliv és csapatának kéne szólni,hogy térjenek vissza a hajóra. Mielőtt mennénk. |
|
| |
Smith
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 16.46.05 | Üzenet # 489 |
Kommon:-Üzenje meg az Enterprise-F nek és kérdezze meg tőlük hogy ők mennek-e.Kellene nekik szólni,igen de egyeenlőre ne szóljon mert én úgyis átmegyek.
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 17.02.59 | Üzenet # 490 |
|
Értettem. nyitottam egy csatornát az Enerprise F.-re, beszélhet kapitány. Hozzáadva (2010-05-30, 17.02.59) --------------------------------------------- Hugh közben várta,hogy a másik Enterprise-ről jelentkezzenek. |
|
| |
Smith
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 17.03.51 | Üzenet # 491 |
Kommon:-Mr.Hugh amint észrevette nem a hídon állok..beszéljen velük maga.De ha vár egy precet ha tudna várni egy percet akkor máris oda mennék.Nem tudok egyszerre két helyen lenni.adás vége. Hozzáadva (2010-05-30, 17.03.51) --------------------------------------------- belép. -ITT vagyok.
|
| |
Smith
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 17.06.53 | Üzenet # 492 |
Közelebb lép a képernyőhöz. -Itt SMith kapitány.Vettünk egy segédkérő adást nemegészen 10 perce.A Uss Arcehrtől.Maguk is?
|
| |
Chris
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 17.11.41 | Üzenet # 493 |
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Kommsávon visszajelezz:igen fogtuk az adásukat,mi megyünk oda önök maradjanak ahol vannak.Vége. |
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 17.57.00 | Üzenet # 494 |
|
Kapitány, szükség van rám a hídon? Ha nem akkor kérnék egy két óra pihenőt. Hozzáadva (2010-05-30, 17.54.06) --------------------------------------------- Zászlós öné a híd, szóljon ha van valami. zászlós.értettem, szólok. Köszönöm. hugh belépett a liftbe 4-es fedélzetre. Hozzáadva (2010-05-30, 17.57.00) --------------------------------------------- Zászlós öné a híd, szóljon ha van valami. zászlós.értettem, szólok. Köszönöm. hugh belépett a liftbe |
|
| |
Smith
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 19.09.47 | Üzenet # 495 |
Jól van,amíg nincs semmi addig itt leszek-Gondolja magában miközben Oviedo arca eltűnik.
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 19.17.29 | Üzenet # 496 |
|
Komm: ha kellenék, kapitány szóljon, addig Shiro-nak megmutatom a szállásom és a laborom. nagyon kedves lány. |
|
| |
Xaliv
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 19.18.08 | Üzenet # 497 |
A U.S.S Enterprise-J-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 166
Kitüntetések: 9
Hírnév: 3
Nyissanak egy adást a Enterprise-J űrhajónak:--itt Xaliv készen vagyunk a javításokkal segítség nélkül egyébb?
{"A biotechnológia csúcsa az Omar") |
|
| |
Smith
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 19.21.25 | Üzenet # 498 |
Tudom hogy nagyon kdeves lány.-Mosolyodik el.-Adás vége.-Teszi hozzá.-Smith Xalivnak.-Ha készen vannak jöjjenek vissza.Várok egy jelentést holnap 16 órára.Végeztem.
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 19.33.02 | Üzenet # 499 |
|
Komm:szerencsés, kapitány,hogy ilyen kedves barátja van, úgy látszik engem is barátjává fogad. |
|
| |
Smith
|
Dátum: Vasárnap, 2010-05-30, 19.33.35 | Üzenet # 500 |
A kapitány gondolkodik és lassan feláll. -a rangidősé a híd.Szoljanak ha bármi van a tárgyalóban leszek.-A tisztek furcsán néznek a nő után,mert soha sem a tárgyalóba szokott menni.... {Folyt.köv tárgyaló}
|
| |