Híd
|
|
Nubet
|
Dátum: Kedd, 2010-03-02, 16.14.12 | Üzenet # 1 |
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban |
(ez a híd)
"Believe in Star Trek In Future "
Szinkron
https://twitter.com/airforcdirector
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉ ▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉ ▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉ ▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉ |
|
| |
Hugh
|
Dátum: Hétfő, 2010-07-19, 19.04.32 | Üzenet # 901 |
Csoport: Töröltek
|
Rendben, az érzékelők szokatlan értékeket mutat, lehet,hogy egy tértorzulás, felerősítem az érzékelőket. Hozzáadva (2010-07-19, 19.04.32) --------------------------------------------- Kapitány ez egy tér idő torzulás, megállok biztonságos távolságra, hajót nem érzékelek. |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Hétfő, 2010-07-19, 19.09.05 | Üzenet # 902 |
Igen énsem érzékelek ....lehet hogy a szenzorokat kénne újra kalibrálni.
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Nubet
|
Dátum: Szerda, 2010-07-21, 10.34.45 | Üzenet # 903 |
A kapitány még nem kérte várjon.
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Smith
|
Dátum: Szerda, 2010-07-21, 12.17.21 | Üzenet # 904 |
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
- Mr. Hugh, engem nem érdekelnek a szektorbn lévő hajók....Vagyis igen. - Vigyorog. - Keressenek akkor hajókat. Mr. Nubet egy komp kibírná azt ha belevezetné abba a tértorzulásba körülnézni?
Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett.. " History will never forget the name.. Enterprise " |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Szerda, 2010-07-21, 12.25.34 | Üzenet # 905 |
*egy kissé furcsán néz a kapitányra*Tértorzulásba?...hát ...nem hiszem hogy egy komp is túl élné uram...jobban tennénk ha a körletet átszkennelnénk.De maga a kapitány maga tudja hogy mi a helyzet tudja.*neki fordul a paneljének majd hátat fordít a kapitánynak *
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Smith
|
Dátum: Szerda, 2010-07-21, 12.33.24 | Üzenet # 906 |
- Hümm.. Hát én csak az ötletét kértem ki de ha ezt se kérhetem... - Nagyot és feltűnően sóhajt. - Hát jó, szkenneljék át tüzedesen a területet én addig .. addig kimegyek. Majd leszek ha találtunk valamit...- Legyint és kimegy.
Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett.. " History will never forget the name.. Enterprise " |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Szerda, 2010-07-21, 12.40.36 | Üzenet # 907 |
*odafordul Hugh-hoz amikor kimegy a kapitány*-ön nem tartja frusztrálóan furcsának a kapitány viselkedését?...megyek megkérdem mi baja van addig is a rangidőssé a híd*kimegy*
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Hugh
|
Dátum: Péntek, 2010-07-23, 07.55.43 | Üzenet # 908 |
|
De, nem tudom miért. megerősíthetem a komp szerkezetét,hogy kibírja a torzulást. Hozzáadva (2010-07-22, 15.57.42) --------------------------------------------- De van egy feltételezés ami nem vagyok biztos benne, de lehet,hogy a kapitány kicserélték egy másolatra amit hozzánk küldtek míg a mi kapitányunk náluk van. Le kéne szkennelni a DNS-ét. Hozzáadva (2010-07-23, 07.55.43) --------------------------------------------- Hugh közben a hídra vigyázott |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Péntek, 2010-07-23, 10.37.16 | Üzenet # 909 |
*Raimber zászlós*:Szerintem ezt nem jelenthetjük ki ez csak feltételezés uram.
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Storyteller
|
Dátum: Szombat, 2010-07-24, 11.29.17 | Üzenet # 910 |
-Mesélő,történet szerkeztő-"Storyteller"
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 323
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
(Nubet nincs a hídon) Hirtelen a rendszerek lemerülnek és a világítás is sötétebbé válik...HUgh nem tudja navigálni a hajót ami elkezd sodródni a torzulás közeléhez, egyre gyorsabban...
Az üzenetet módosította Storyteller - Szombat, 2010-07-24, 11.31.54 |
|
| |
Smith
|
Dátum: Szombat, 2010-07-24, 11.57.10 | Üzenet # 911 |
Épp belépett a hídra amikot meghallja Neko hangját a kommunikátornából. Flegmán kivezényli az ügyeletest a székéből, féloldalasan leül és erősen ráüt az intercommjelvényre. - Itt Ash! Nem kell aggódni.. ez is biztosan csak valami zárlat.. a gépészek már rajta vannak. Ash kilép!- Előre néz és látja hogy az történik amit szeretne. A Romulán hajó van előttük. Mégegyszer ráüt a jelvényére. - Smith Ramireznek. A tervünk bevállni tűnik! - Elmosolyodik.
|
| |
Hugh
|
Dátum: Kedd, 2010-07-27, 16.14.10 | Üzenet # 912 |
|
Mi történt? csináljanak valamit a gépészek, tartalék energia. Hozzáadva (2010-07-24, 16.00.24) --------------------------------------------- Így nem tudok navigálni. Én tuti nem leszek fogoly ha mégis bekövetkezne, Inkább deaktiválom magam, vagy visszamegyek a kollektívába még ott is jobb. Hozzáadva (2010-07-24, 16.55.28) --------------------------------------------- Ha mégis fogságba esek akkor nem tartom magamban a Borg ösztöneimet, és asszimilálok. Aki elkap az magára vessen ha asszimilálódik. Hozzáadva (2010-07-24, 17.06.53) --------------------------------------------- Amíg ezen a hajón vagyok természetesen nem asszimilálok. Hozzáadva (2010-07-27, 16.14.10) --------------------------------------------- Megyek regenerálódni, híd a rangidősé, addig átadom a komputernek az irányítást. Hugh belép a liftbe. |
|
| |
Smith
|
Dátum: Kedd, 2010-07-27, 19.04.16 | Üzenet # 913 |
-Ha elmegy lehetőleg nne is jöjjön vissza...- Utána néz sóhajt egyet fáradtan. Aztán a kompjúter szólal meg. KOMPJÚTER: Figyelem behatolás veszély!
|
| |
Hugh
|
Dátum: Szerda, 2010-07-28, 07.33.05 | Üzenet # 914 |
|
Vissza tértem, Hugh-nál már fegyver is volt kábító fokozaton, meg a saját Borg karja amit fegyverként használhatott Mindkettőt a támadóra irányította. Komm:Hugh a biztonságiaknak jöjjenek a hídra azonnal. Tegye le a fegyvert. |
|
| |
Syrus_Nebron
|
Dátum: Szerda, 2010-07-28, 21.49.33 | Üzenet # 915 |
Flotta ügynök/Az Ében héja parancsnoka
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 268
Kitüntetések: 3
Hírnév: 4
Syrus megjelenik a hídon és azzonal észreveszi hogy Hugh teljes harckésültségben áll és minden feygverével az idekent figyeli. -Helló Hugh. Hog smint? Kérdi Syrus halálos nyugalommal és ráirányitja fézerét az ellenségre. |
|
| |
Hugh
|
Dátum: Csütörtök, 2010-07-29, 07.31.32 | Üzenet # 916 |
|
Valaki átakarja venni a hajó irányítását, egyébként minden rendben, jó hogy itt vagy. Állítsuk meg és vigyük a fogdába. Megvédem a hajót |
|
| |
Smith
|
Dátum: Csütörtök, 2010-07-29, 18.34.05 | Üzenet # 917 |
Gondlkodik egy kis ideig aztán megszólal és feláll a székéből. Előtte még megnézi a széke mellett összeeső Romulánokat és megcsóválja a fejét. - Szegények...- Sóhajt félvigyorral az arcán. - Látom maguk ketten nagyon kemény fiúk.. vagyis annak akarnak tűnni.. - Előveszi az övéhében rejlő fegyvertartóból a fézer pisztolyát és Hughra tartja. - Syrus. Tegye el a fegyvert.. különben a kis barátjának vége.
|
| |
Hugh
|
Dátum: Csütörtök, 2010-07-29, 19.41.17 | Üzenet # 918 |
|
Hugh kitér a fegyver útjából, majd nekimegy a kapitánynak közelébe ér és egy nagyot lök rajta. Hozzáadva (2010-07-29, 19.41.17) --------------------------------------------- Ha kell Borgként halok meg, de nem hagyom hogy a hajónak vagy bárkinek baja essen aki jól működik, és nem az ellenség oldalán áll. |
|
| |
Syrus_Nebron
|
Dátum: Csütörtök, 2010-07-29, 20.55.48 | Üzenet # 919 |
Syrus halálos nyugalmát megörizve csak ennyit mond. -Héja vésztranszport a fogdában. A Héja Syrus szemén keresztül beméri a kapitány és a hajó fogdájába transzportálja. -Hugh jól vagy? |
|
| |
Hugh
|
Dátum: Péntek, 2010-07-30, 07.29.31 | Üzenet # 920 |
|
Köszi, jól, és te? Szép munka volt, remélem neki sem esett baja hogy nagyot löktem rajta. Nem mintha érdekelne de feldobja a talpait nem tudjuk kihallgatni. Elvetted a fegyverét?Hozzáadva (2010-07-30, 07.29.31) --------------------------------------------- Egy kicsit megsérültem amikor a szállásomon rátámadt de az már begyógyult. |
|
| |
Storyteller
|
Dátum: Péntek, 2010-07-30, 16.06.17 | Üzenet # 921 |
Hirtelen az elülső panel pittyen fel: A Romulán hajók becélozták az Enterprise-t.
|
|
| |
Hugh
|
Dátum: Péntek, 2010-07-30, 17.20.10 | Üzenet # 922 |
|
Hugh odapattan a taktikai konzolhoz, és beméri a hajókat, előbújó hajókat mérd be komputer és én célzok és össztűz rájuk. Syrus segítenél nekem? Hozzáadva (2010-07-30, 17.19.39) --------------------------------------------- Komputer:Becéloztam az összeset, mehetnek a torpedók. Hugh:Köszi Tűzzz. A támadó hajók egy része megsemmisült, néhány még egyben van de működésképtelen. Hugh vagyok az Enterprise J tudományos főtisztje. Adják meg magukat. Hozzáadva (2010-07-30, 17.20.10) ---------------------------------------------
 |
|
| |
Syrus_Nebron
|
Dátum: Péntek, 2010-07-30, 21.06.01 | Üzenet # 923 |
-Nos ez szép munka volt. Visszatérve a kapitánynak nem esett baja bár kétlem hogy szabad akaratából cselekedne. Most visszatérek a Héjára ott van a kapitány is megpróbálom kihallgatni. Szólj ha valami gond lessz. Syrus a héjának átsugárzás egy fö. |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Szombat, 2010-07-31, 09.43.41 | Üzenet # 924 |
*belép a hídra majd körülnéz*-Itt meg mi a menykő történt?...jelentést kérek...
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Hugh
|
Dátum: Szombat, 2010-07-31, 18.22.22 | Üzenet # 925 |
|
megtámadta az álkapitány a hajót de már Syrus hajóján van a fogdában, A hajó újra biztonságban. Hozzáadva (2010-07-31, 18.22.22) --------------------------------------------- Már csak az állítólagos társait kell elkapni. A hajók amik ránk támadtak semlegesítettem. |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Szombat, 2010-07-31, 19.07.04 | Üzenet # 926 |
Mivel semlegesítette Hugh? *néz rá a férfi*
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Hugh
|
Dátum: Szombat, 2010-07-31, 19.10.53 | Üzenet # 927 |
|
A hajókat, a hajó fegyverzetével, helyrehoztam hogy használni lehessen. |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Szombat, 2010-07-31, 21.20.16 | Üzenet # 928 |
De én nem adtam rá parancsot ...mostmár mind1..elemzést*ül a kapitányi székbe* túl élők?
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-08-01, 07.34.28 | Üzenet # 929 |
|
Egyik hajón 100 a többin semmi. Megtámadták a hajót cselekednem kellett, mielőtt minket szednek darabokra. a túlélőket most látják el a gyengélkdőn. Hozzáadva (2010-08-01, 07.34.28) --------------------------------------------- Nem volt más hajó a miénken kívűl a közelben, ön is ez tette volna. Legutoljára majdnem ott hagytuk a fogainkat, meg a hajót a csatában. Remélem nem lesz semmi baj belőle. |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Vasárnap, 2010-08-01, 10.52.24 | Üzenet # 930 |
Ez már 2 önként hozot parancs....más hajón ezzért úgyhiszem hogy leváltás illene tenni....de ezt majd a kapitány eldönti .....a transzporterről meg főleg az én véleményemet kellet volna kikérni.Most mondon el utoljára hogy a parancsnom nélkül csak akkor cselekedjen ha parancsot adok magának hogy átruházzom magára a jogokat amíg ez nem történt meg így kevésbé fogok elnéző lenni az önként döntéseire.Mennyi maradt az ellenséges hajókból?....nem hiszem hogy mindenkit feltudot hozzni ennyi idő alatt szóval keressen még életjeleket és szóljon ha vannak.A roncsok állapota?
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Storyteller
|
Dátum: Vasárnap, 2010-08-01, 11.10.56 | Üzenet # 931 |
Adást fognak és egy Romulán arca jelenik meg a képernyőn. - Nem tudom ki a paranncsnokuk de ha máris azt hiszik maguk nagyképű Föderációs csürhék hogy nyertek, hát akkor tévedtek... - Még két Romulán hajó tűnik elő.- Azt ajánjlom adják meg magukat.. most.- A Romulán hajók bemérik az Enterpriset. E közben egy zászlós szólal meg: - Nubet parancsnok... valamilyen szokatlan Anomária támadta meg a hatos szintet.. cronometrikus elemei vannak...hasonlít az előttünklévő torzuláshoz is valamellyest.
|
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-08-01, 16.16.01 | Üzenet # 932 |
|
Roncsok állapota kielégítő levegő van rajtuk, több életjel nincs. Hozzáadva (2010-08-01, 15.58.28) --------------------------------------------- Ez már bűzlik, én biztos nem adom meg magam, hogy a többiek megadják magukat az az ő dolguk. Hozzáadva (2010-08-01, 16.05.33) --------------------------------------------- örüljenek, hogy nem asszimiláltam őket, akkor lenne mit a fejemhez vágni, hogy parancs ellenére cselekedtem Hozzáadva (2010-08-01, 16.08.16) --------------------------------------------- Egyébként a taktikai vagy biztonsági tisztnek meg kellett volna védenie a kapitányt. Ha azt teszi nem rabolták volna el vagy nem esne baja. Hozzáadva (2010-08-01, 16.14.24) --------------------------------------------- Most mit csinálunk parancsnok? Hozzáadva (2010-08-01, 16.16.01) --------------------------------------------- Gondolat /ha felteszi a lábait egy Romulán a hajóra nyakon szúrom/
Az üzenetet módosította Hugh - Vasárnap, 2010-08-01, 16.16.49 |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Vasárnap, 2010-08-01, 16.23.17 | Üzenet # 933 |
Jólvan. zászlós kérem hogy készítse elő a fogadásra a szinteket.Kapcsoljon egy adást : Itt Nubet parancsnok a U.S.S Enterprise-ról mi készek vagyunk tárygalni mindenről jőjjenek át a hajóra és megbeszélhetjük de amennyiben ellenséges szándékokat mutatnak felénk kénytelen leszek viszonyozzni a tüzet és ez a csata 2 percig sem tart majd főleg Föderációs erősítés véget.Most mondom el utoljára önöknek hogy jőjjenek át fegyvertelenül tárgyalni hozzánk vagy kénytelenek leszünk aggresziónak minősíteni ezt az akciót.
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-08-01, 16.38.54 | Üzenet # 934 |
|
Itt maradok, vagy más feladatot ad parancsnok. Hozzáadva (2010-08-01, 16.38.54) --------------------------------------------- Lehet,hogy rosszul működtem de a hajó és a legénység érdekeit védtem amikor támadni akartak. |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Vasárnap, 2010-08-01, 17.41.14 | Üzenet # 935 |
Nem kérdeztem a véleményét.Ön velem jön a tárgyalóban és megpróbál készséges lenni.A támadási szándékról pedig majd elbeszélget a kapitányal amikor leadom neki a jelentésem amikor beszámítható lesz.Készítse elő a tárgyalót és maradjon a sárga riadó.
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Hugh
|
Dátum: Vasárnap, 2010-08-01, 18.42.10 | Üzenet # 936 |
|
Megyek parancsnok. Hozzáadva (2010-08-01, 18.08.00) --------------------------------------------- Előkészítem a tárgyalót. Hugh elindult a tárgyalóba. Hozzáadva (2010-08-01, 18.42.10) --------------------------------------------- Komm:Hugh, Nubet parancsnoknak, készen áll a tárgyaló a fogadásra. |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Hétfő, 2010-08-02, 12.48.18 | Üzenet # 937 |
*Komm:-értetem én lemegyek fogadni a vendégeket legyenek velük udvariasak és várjon meg a tárgyalóba végeztem.**elindul a hangár felé*
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Hugh
|
Dátum: Hétfő, 2010-08-02, 15.55.02 | Üzenet # 938 |
|
Komm:rendben. |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Csütörtök, 2010-08-05, 17.38.18 | Üzenet # 939 |
*feljön a hídra majd körülnéz és leül a székbe*-jelentést! a jelenség mennyi idő amire veszélyes távban lesz?.
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Hugh
|
Dátum: Péntek, 2010-08-06, 07.36.38 | Üzenet # 940 |
|
Itt vagyok, körülbelül 2 óra, és lőjjünk ki egy szondát, az általa küldött adatokból megtudjuk mi ez. Addig megyek és előkészítem a szondát. Hozzáadva (2010-08-06, 07.36.38) --------------------------------------------- Nem kell előkészíteni a szondát, csak kilőni, addig kilövöm és figyelem a beérkező adatokat. |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Péntek, 2010-08-06, 10.08.45 | Üzenet # 941 |
Még ne.Nem adtam rá közvetlen parancsot kedves Hugh így ha nem akarja a hátralévő idejét leülni egy fogdában akkor azt teszi amit kértem vagyis parancsot teljesít.Távolodjanak el maximális impulzussal majd közben vonzzák a másik hajót és 1,5 tizednyire legyen tőlünk nehogy valami bántódása legyen.Közben Hugh találjon ki valami kevésbé radikálisat hogy hogy tudnánk le lassítani ennek a dolognak a tömegvonzását.
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Storyteller
|
Dátum: Péntek, 2010-08-06, 10.14.14 | Üzenet # 942 |
Egyik zászlós a hátsó operációs konzolnál: - Uram nem vagyok biztos benne de az előbb mintha elsuhant volna valami 100 kilóméternyire a tányéregységtől.
|
|
| |
Nubet
|
Dátum: Péntek, 2010-08-06, 10.17.11 | Üzenet # 943 |
Elemzést kérek.Zászlós random kitérő manővereket csináljon és maximális impulzust kérek minden manőver után.Hugh kérek teljes specktrum analízist a kinti dolgokról szeretnék egy nagy hatósugarú EMP szkent is .
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Storyteller
|
Dátum: Péntek, 2010-08-06, 10.21.37 | Üzenet # 944 |
Zászlós: Uram a Romulán hajó egyre beljebb sodródik....- Ekkor belépnek a Romulánok is a hídra. Romulán parancsnok: Épp az előbb kaptam segélykérő hívást a személyi kommunikátoromon a saját hajómtól! - A Romulán Nubethez lép és belenéz a szemébe. - Parancsnok. A maguk kapitánya is a mi hajónkon van...
|
|
| |
Nubet
|
Dátum: Péntek, 2010-08-06, 12.34.14 | Üzenet # 945 |
*feláll a székéből majd odalép a Romulánhoz*:-tessék?...ezt meg hogy érti?... a tudtommal a hajónkon van.De ha valamit el akar mondani akkor mondja ám nem a legjobb időzitést választotta alkalmul.
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Hugh
|
Dátum: Péntek, 2010-08-06, 16.10.29 | Üzenet # 946 |
|
Nem szeretnék ülni, de ez kivételesen szükség volt kilőni ha nem lőjjük ki nem tudjuk meg mi akar be szippantani. Meg van spektrum és az EMP szken is adatokat átküldtem a konzoljára parancsnok. Az biztos nem fekete lyuk pedig majdnem akkora az ereje. Több különböző anyag színképét lehet látni benne. Ha nem tudjuk meg mi ez addig nem tudunk védekezni ellene. |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Szombat, 2010-08-07, 13.09.15 | Üzenet # 947 |
Megkorra erő kénne ahoz hogy egy időre leállítsuk a tömegvonzását annak a dolognak és abban a szekundumban felváltsunk impulzusról térmeghjatásra.
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Hugh
|
Dátum: Szombat, 2010-08-07, 16.17.40 | Üzenet # 948 |
|
komputer dolgozik a számításon, próbáljunk minél messzebb menni saját erőnkből. Szerintem a legerősebb erejű torpedóval betudnánk robbantani. Hozzáadva (2010-08-07, 16.17.40) --------------------------------------------- komputer , kész adatok az ön panelján vannak parancsnok. |
|
| |
Nubet
|
Dátum: Szombat, 2010-08-07, 18.13.48 | Üzenet # 949 |
Jólvan köszönöm értesítse erről a Romulánokat is és mondja meg hogy lesz egy kis robbanás a torpedó hatására .Ha kész töltsön be 5 darab tricobalt torpedót majd még 2 qwantum neurális torpedót majd ha megfelelően felkészültek a Romulánok utánna tüzeljen a taktikai főtiszt helyettes.
Szinkron
Jelenlegi Küldetés
Nyitó Videók
|
| |
Hugh
|
Dátum: Szombat, 2010-08-07, 19.18.02 | Üzenet # 950 |
|
Értettem, hívom a romulánokat Kapcsolat aktív Hugh a romulán hajóknak megpróbáljuk torpedókkal bezárni a torzulást lesz egy kis utóhatása, készüljenek fel addig, szólok ha tüzelek. Hugh vége. Hozzáadva (2010-08-07, 19.12.00) --------------------------------------------- Parancsnok, a torpedók betöltve tűzparancsra várok. Hozzáadva (2010-08-07, 19.18.02) --------------------------------------------- Hugh megint a Romulán hajónak ha felkészültek tüzelek Romulán hajóról a parancsnok:Tüzelhet. Hugh:rendben Tűzz, A torpedók elindultak a torzulás irányába ahogy elérték a torzulást felrobbantak Jó nagy robbanás, majd a torzulás elkezdett össze esni, majd eltűnt Érzékelők már nem érzékelnek torzulást Romulán parancsnok:Szerencsére eltűnt, köszönjük a segítséget. Hugh:Nincs mit. Hugh:Adás vége |
|
| |