Uss Victory
| |
Szingularitás
|
Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 18.50.49 | Üzenet # 1 |
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban |
(( 11-es osztályú űrkomp)) A parkból szépen felszálló kompban helyet foglalhatnak a Uss Rising tisztjei. A komp elsuhan a Golden gate híd mellett is, és fokozatosan, egyenletesen emelkedik felfele.
Sorrend:
Gonsailes- Belmore-Shepard- James-Hope-Szingularitás
A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.
https://www.wattpad.com/user/Bati1989
... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum.... The world so cold....
Olvass, ne nézz...
== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<== |
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Hétfő, 2011-06-27, 19.07.21 | Üzenet # 2 |
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
//Előzmények: Egyéb helyszínek - Föld bolygó.//
A Központi Kommunikációs Hivatalt elhagyva kiléptem a parkban. Már kora délelőtt volt. A nap erősen sütött. Egy pillanatra meg is lepődtem, hogy milyen világos van. Hamar megláttam a U.S.S. Victory névre hallgató kapitányi kompot. Gyors léptekkel haladtam az űrkomp felé, de figyeltem, hogy Ruby tudja tartani a tempót. Mikor oda léptem előre engedtem szerelmemet, majd beléptem Én is a gépbe. - Induljunk - mondtam a pilótának, és helyet foglaltam az egyik székben. Hamarosan a gép fel is szállt, és elindultunk a célpontunk felé. Elhaladtunk a Golden Gate híd mellett, majd az űr felé vettük az irányt. - Hamarosan meglátjuk az űj hajónkat - jegyeztem meg.
"Az univerzum határtalan!" |
|
| |
Belmore
|
Dátum: Kedd, 2011-06-28, 14.10.03 | Üzenet # 3 |
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
A komp egyre csak feljebb és feljebb emelkedett mikor elérte a sztratoszférát. Jon-ra néztem aki megjegyezte hogy hamarosan meg fogjuk pillantani az új hajónkat is. "Vajon hogy fog kinézni? " - Kérdeztem magamban hisz még sohasem láttam Wells osztályú csillaghajót. Tudtam hogy most pár percig még ugyan az lesz látható, - a bolygó légköre- ami ugyan gyönyörű, és látványa felejthetetlen, de már láttam egy párszor. Visszaültem Jon mellé, megfogtam a kezét és gondolataimba estem. - Vajon miért pont minket választottak? - Kérdeztem félhangosan. - Lehet azért, mert mindd tudják hogy mi vagyunk a legjobbak. - Vontam le végtére is a konzekvenciát, és elmosolyodtam. "Jobb mindig mindent a legpozitívabban felfogni" - Gondoltam magamban. Legszívesebben lehajtottam volna Jon térdére a fejemet, de visszafogtam magamat és ujbol kibámultam az ablakon.
" Second star to the right and straight on till morning.:" |
|
| |
Shepard
|
Dátum: Kedd, 2011-06-28, 15.42.06 | Üzenet # 4 |
U.S.S Atlantis kapitánya
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
//Előzmények: Föld bolygó.//
Megérkezve a Komphoz, a szépen lassan egyenként elhelyezkedtünk az utastérbe. Én én viszont a harmadiknak ültem a kompba és hanyatt dőlve vártam az indulást. Őszintén arra nem gondoltam volna hogy új hajót kapunk vagy csak véletlen szeren? na biztos ha ennek a bajénak vége egy napig a kabinomba leszek, azt se tudom mikor aludtam ki magam normálisan. De azonban kötelességemnek éreztem hogy a Horizont állomáson a vissza foglaló csapatainkkal együtt legyek, nem akarok a hídon ülni és várni mi lesz. Amint a hajóra érünk azonnal fogom mondani a kapitánynak hogy szeretnék én is csatlakozni. - Remélem erősebb mint az elődje.
Az üzenetet módosította Shepard - Kedd, 2011-06-28, 15.43.14 |
|
| |
James
|
Dátum: Kedd, 2011-06-28, 17.43.48 | Üzenet # 5 |
Royal csillaghajó főorvosa
Üzenetek: 149
Kitüntetések: 9
Hírnév: 10
Inkább nem reagáltam le Shepard mondatát. Számomra nem az volt a legfontosabb hogy mennyire erős a hajó fegyverzete- bár az is- hanem hogy mennyire felszerelt a gyengélkedő. Ez az egy érdekelt az egész hajóból. ~ Biztosan gyönyörű és minden hajónál modernebb a gyengélkedő. Szerencsés vagyok.. legalább ebben... ~ Ezzel a tudattal próbáltam elterelni a gondolataimat sok mindenről.... hogy a hajó képes visszamenni az időben, és hogy mennyi mindent lehetne megtenni és mennyi mindent nem az idő paradoxonok miatt. A földet néztem és csak egyre tudtam gondolni.~ Érjünk már oda... ~
Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál. |
|
| |
Hope
|
Dátum: Kedd, 2011-06-28, 19.39.22 | Üzenet # 6 |
A U.S.S. Rising főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 13
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Beléptem a kompa ami csak úgy emelkedett és emelkedett felfele. Kész öröm utazni ebben a csodában!!! - Ez már igen!!! A legmodernebb kompjaink egyike! - Nézek körbe. |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Kedd, 2011-06-28, 19.52.03 | Üzenet # 7 |
A Victory egy kecseset ívelve elkanyarodik ekkor a Rising mellett balra, aztán a hajó egyenesen bedokkol a komphangárba.
((Szabad játék addig ameddig nem szólok közbe.))
A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.
... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum.... The world so cold....
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Kedd, 2011-06-28, 20.36.48 | Üzenet # 8 |
U.S.S. Rising kapitánya
A komp kilépett a Föld légköréből, és elindult a javító állomás felé. Haladás közben Ruby hangjára lettem figyelmes. A nő azon tűnődött, hogy miért minket választottak erre a hajóra, és végül arra jutott, mert mi vagyunk a legjobbak. - Előfordulhat, hogy azért mert tényleg a legjobbak közé tartozunk. Sajnos nem tudom a tanács döntésének okát, de örülök neki - feleltem a nőnek. Közben Shepard is megszólalt, hogy reméli jó erős a hajó. - Garantálom, parancsnok, hogy ez a hajó az egyik legerősebb a flottában. A legfejlettebb technológiáink vannak bele építve. A hídon, majd megbizonyosodhat róla. Az első tiszt konzoljáról hozzáfér az hajó technikai adatbázisához - válaszoltam az első tisztemnek. Ekkor a U.S.S. Victory megérkezett a U.S.S. Rising-hez. A hajó csodálatos volt. Kisebb volt mint az átlagos Csillagflotta hajók, de látszott rajta, hogy a legremekebbül elkészített hajó amit a Föderáció valaha alkotott. A komp elrepült a Rising mellett, és pedig alaposan megnéztem a csodálatos hajót. - Íme a U.S.S. Rising - mondtam. A U.S.S. Victory ezek után berepült a kompdokkba, és leszállt a kapitányi komp helyére. Az ajtók pedig kinyíltak. A hangárban még négy ugyanilyen komp foglalt helyet. - Rendben. Lássunk munkához. RayonDeSoleil hadnagy, ön menjen a gépházba. Ismerkedjen meg az új munkahelyével. James, ön az Orvosi részlegben vegye fel a szolgálatot. Szerintem tetszeni fog az új környezet. Találni fog olyan új eszközöket, amelyek a Thor-on nem voltak meg. A többiek velem jönnek a Hídra. Elindulunk a Xindi Birodalom felé - adtam ki az utasításokat. Ezek után Ruby-ra néztem. - A fedélzeten sajnos visszább kell vennünk - mondtam, és lágyan megszorítottam a nő kezét, majd elengedtem azt. - De a megszólítás maradhat az eddigi - mosolyogtam szerelmemre. Ezek után kiléptem a hangár ajtaján, társaimmal a sarkamban, és beléptem a közeli turbóliftbe. Amikor Ruby és Shepard is beszálltak megszólaltam. - Parancsnoki Híd. Ezzel az ajtók bezáródtak, és elindultunk.
//Folytatás: U.S.S. Rising > Parancsnoki Híd.//
"Az univerzum határtalan!" |
|
| |
Shepard
|
Dátum: Kedd, 2011-06-28, 21.21.26 | Üzenet # 9 |
U.S.S Atlantis kapitánya
A kapitány meg nyugatot és bíz tata hogy ez a hajó maga a tökély és hogy nyugodtan beléphetek a hajó rendszereibe az első tiszti konzolól. - Úgy lesz uram. Néhány perces repülés és egy kanyar után meg pillantottuk a hajónkat, és hogy épen dokkolunk rajta. Amint sikeresen megérkeztünk egyenként kiszálltunk a kompból és elindult mindenki a kijelölt helységékbe. Időközben beléptünk a turbóliftbe ahogyan rögtön kiderült hang vezérlésű. Legalább meg lehet spórolni kicsi időt a gomb nyomással. Néhány másodperccel később a lift megérkezett a megfelelő emeletre amint kiléptünk rajta rögtön a parancsnoki hídon találtuk magunkat.
// Folytatás: U.S.S Rissing Parancsnoki híd //
Az üzenetet módosította Shepard - Kedd, 2011-06-28, 21.50.24 |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 18.29.25 | Üzenet # 10 |
Shepard- Gonsailes- Belmore : Miután beléptetek, a komphangár kinyitódik, így felszállhattok a Xindus felé.
Sorrend: Shepard- Gonsailes - Belmore- Szingu
Olvass, ne nézz...
|
| |
Shepard
|
Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 18.46.51 | Üzenet # 11 |
U.S.S Atlantis kapitánya
// Előzmény: U.S.S Rissing Komphangár//
Elhelyezkedtem a pilóta konzol mögött, meg vártam amíg a többiek elhelyezkednek amint ez meg történt, lezártam a komp ajtaját, láttam hogy a hangár kapu kinyílt, nekem csak annyi volt a dolgom hogy energiát adjak a kompnak és elinduljak vele, így is tettem szép fokozatosan energiát adtam, amint ki értem a a hangárból, teljes meghajtással száguldoztam a megadott koordináták felé. ~ Jó lenne minél hamarabb végezni, remélem nem bánják hogy teljes kapacitást adtam a motorokra. - Ha így haladunk szerintem 10 perc altat ott leszünk. Mondtam a mögöttem lévőknek, én meg kényelembe helyeztem magam és laza mozdulatokkal repkedtem.
//Folytatás: Egyéb helyszínek > Xindus.//
Az üzenetet módosította Shepard - Csütörtök, 2011-06-30, 19.58.34 |
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 18.52.21 | Üzenet # 12 |
U.S.S. Rising kapitánya
//Előzmények: U.S.S. Rising > Komphangár.//
A kompba beszállva mindenki kényelembe helyezte, magát, majd elindultunk a bolygó felé. A hangárajtót kinyitották nekünk, így Shepard első tisztnek már csak ki kellett repülni, és gázt adnia. Amint elértük a világűrt a parancsnok maximális sebességre kapcsolt. ~ Nem lazsál az biztos ~ gondoltam. Mikor megjegyezte, hogy tíz percen belül ott leszünk rá néztem és megszólaltam. - Remek, parancsnok. De azért egy darabban tegyen le minket. Kár lenne egy ilyen jó járgányért - humorizáltam egy kicsit. - Minden rendben van hátul - érdeklődtem Ruby-ra nézve.
//Folytatás: Egyéb helyszínek > Xindus.//
"Az univerzum határtalan!"
Az üzenetet módosította Gonsailes - Csütörtök, 2011-06-30, 19.57.03 |
|
| |
Belmore
|
Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 19.40.09 | Üzenet # 13 |
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Miután beszálltunk a kompba kényelmesen leültem Jon háta mögé. Shepard parancsok láthatóan jól végezte a munkáját, aminek köszönhetően a komp gyorsan siklott az űr végtelen ócánján. " Hümm.. remélem minden renden lesz a leszállásunkkor." - Jegyeztem meg magamban, majd visszagondoltam arra amikor egyszer én tettem le egy kompot... elég balul sült el a dolog, épp viharba kerültünk, majdnem nekivezettem a kis járművet egy sziklának. Jon feltette a kérdést hogy minden rendben van-e. - Hát persze. - Válaszoltam. - Minden a legnagyobb rendben van. - "csak a negatív gondolataimat kellene elhessegetni." - Gondoltam magamban.
" Second star to the right and straight on till morning.:" |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 19.51.19 | Üzenet # 14 |
A komp hamarosan meg is érkezik a Xindusra, és szép íveben kezdi meg a süllyedést a bolygó stratoszférájában.
(( Ide már ne írjatok.)) Folytatás a Xindus topicban.
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Szombat, 2011-07-02, 16.05.57 | Üzenet # 15 |
U.S.S. Rising kapitánya
- Shepard parancsnok. Itt Gonsailes kapitány. Azonnal szálljon fel, és dokkoljon a Rising-en. A Xindi Flotta már gyülekezik a hajónk körül. Hamarosan indulunk. Mi transzporterrel megyünk fel a Rising-re - hangzott a kommjelvényedből Gonsailes kapitány üzenete és parancsa.
"Az univerzum határtalan!"
Az üzenetet módosította Gonsailes - Szombat, 2011-07-02, 16.07.19 |
|
| |
Shepard
|
Dátum: Szombat, 2011-07-02, 17.12.21 | Üzenet # 16 |
U.S.S Atlantis kapitánya
Mélyen elaludtam de sajnálatos módon nem tarthatott tovább mint 30 percig, egy rádió üzenetet kaptam a kapitánytól és utasított hogy induljak el nélkülük vissza a Rissingre, mert ők transzporterrel mennek. ~ Fene a lusta jó fajtátokat, alig van pár métere a komp... na lényegtelen, legalább kedvem szerint repkedhetek. - Vettem, ásítva feleltem a kapitánynak. Életet leheltem a járműbe, és felszálltam, ugyan olyan tempóval repesztetem vissza, ahogyan lejöttünk ide, remélem ezek a xindik már csatlakoztak.
// folytatás: U.S.S Rissing hangár//
|
|
| |
|