Adam
|
Dátum: Vasárnap, 2012-05-20, 21.36.28 | Üzenet # 1 |
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban |
A meglepetés…
Típus: Karakter építő (Adam Cross)
- Engedje ki a a plazmát, majd lőjön bele egyet! –mondtam a taktikai tisztnek… A következő pillanatban, a hajó belement a plazmába, am rögtön meg is gyulladt a lövés hatására. A hajó elpusztult! - Sikerült Kapitány! –mondta ujjongva a kormányos, James Mitchel. - Igen! Ügyesek voltak! –mondtam majd felálltam és megigazítottam az egyenruhám. - Komputer! Szimuláció vége! –mondtam, majd minden berendezés eltűnt, és csak a szürke, holoszoba maradt. -A mai gyakorlatnak vége! Holnap, ugyanitt! Értették? –kérdeztem jókedvűen. - Igen uram! –válaszolta a sokaság. - Lelépni! –jött ki a számon, mikor egy tiszt jött be a terembe. - Uram! A L’espoir jelentette, hogy üzenetet kapott. –magyarázta a fiatal zászlós. . . Egy órával később, a L’espoir kapitányi irodájában. . . - Komputer! Nyisd meg a legutóbb érkezett üzenetet. -- Kapitány! Itt Sal’shir Broknour. Az Agros Különleges Egység kapitánya vagyok. Sajnálattal jelentem, hogy a gyermeke, Cameron Cross édesanyját, meggyilkolták. Lányát, pedig elrabolták. Hogy kik? Eddig nem tudjuk. Ha szakítana rám időt, találkozzunk az Irumon bolygó körül keringő, Numrek’Tan állomáson, a Naprendszerünkben. A koordináták, mellékelve az üzenetben. Tudja, nem is tudtam., hogy van lánya. -Ha jól sejtem, 4 nap az útjuk ide. Várom önt, 4 nap mulva. Viszlát kapitány. –zárult be az üzenet, én pedig nem is jutottam szóhoz. Sejteni sem mertem, miről beszélt a férfi. Nemek sose volt feleségem. Viszont… az nem lehet…
Jelentkezés: keddig
"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."
--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader --My Twitter page - @ArbiterCross --Adam J Cross - DeviantArt Page |
|
| |
Belmore
|
Dátum: Vasárnap, 2012-05-20, 21.43.01 | Üzenet # 2 |
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
- Jelentkezem -
" Second star to the right and straight on till morning.:" |
|
| |
James
|
Dátum: Kedd, 2012-05-22, 19.42.50 | Üzenet # 3 |
Royal csillaghajó főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 149
Kitüntetések: 9
Hírnév: 10
jelentkezem
Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál. |
|
| |
Adam
|
Dátum: Kedd, 2012-05-22, 19.45.14 | Üzenet # 4 |
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
:D az utolsó pillanatban :D
Starter: Numrek'Tan állomás
"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."
--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader --My Twitter page - @ArbiterCross --Adam J Cross - DeviantArt Page |
|
| |