Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » U.S.S Atlantis » Kapitányi kabin (Shepard kapitány kabinja)
Kapitányi kabin
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2014-07-20, 13.58.39 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az elfeledett határ

Idő 2803 Nyara

A Romulánokkal való konfliktus után az Atlantis a Heraclessel indult találkozóra.
Shepard kapitány még épp időben ébredt fel. Egy hosszú nap elé nézett, és annyi teendő várt rá hogy azt se tudta először hol kezdje el a napját. Az ébresztő helyett aznap az egyik tiszt hangjára ébredt, mely jelezte hogy megérkeztek a Horizon hatra ahonnan majd tovább indulnak...

A megszokott rítusok ( zuhanyzás, borotválkozás) után éppen a Uss Heracles-ről kapott titkosított leírást nézegette mikor csengettek. Shepard nem gondolta volna hogy ilyen hamar zargatni fogja majd őt valamelyik tisztje.
A kapitány felállt és lassan indult neki. Még fáradt volt, hajnal hat derekán... Az ajtóban egy fiatal lány állt, olyan húsz év  körüli. Belépett, egy cseppet sem feszélyeztettve magát megállt a kabin közepén és kihúzta magát.
- Bernadett Harray hadnagy vagyok, jó reggelt kapitány! A hírszerzés küldött mielőtt még Huchinson admirálissal találkozna. Azért küldött ide Smith sorhajó kapitány, mert fontos információm van a személyekkel melyekkel találkozni fog. - Jelentette a lány. - És mert specializálódtam az idegenekre. És a feladathoz melyet majd kapni fog szüksége lesz egy idegen specialistához.

Mielőtt még Shepard köpni-nyelni tudott volna egy magas férfi lépett be köszönés helyett fej biccentéssel.
Scea Dárius névvel mutatkozott be, és cseppet sem tűnt bizalom gerjesztőnek. Mindenképp négyszemközt akart beszélni Shepard-dal.
Dárius arról kezdett el beszélni hogy Lauren Cross-t a kapitányát üldözi a flotta, egy olyan bűnért amit ő el sem követett. Dárius meg akarta keresni a bujkáló Laurent, nehogy baja essen továbbá tisztázni akarta az ügyet; és figyelmeztetni Shepard-ot hogy a hírszerzés helytelen információkat követve Lauren ellen kezdett hajtó vadászatot; csakúgy mint Hutchinson. Dárius szerint áruló lehet a flottában... vagy rosszabb...  

( Shepard - Dárius - Shepard - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Vasárnap, 2014-07-20, 14.41.50 | Üzenet # 2
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csak hogy túléltem ezt a Romulán cirkuszt, igyekszem minél tovább elkerülni őket, mikor vissza fele indultunk útközben utasítottak hogy az Atlantist.  Heraclesel indul találkozóra. De előtte még mielőtt be dokkolunk a Horizont csillagbázisra. Még előtte a jelentésemet gyorsan megírtam és elküldtem. még volt egy kicsi idő  és határozottan ki akartam aludni  az akkori Stresszt. Fogalmam sincs meddig aludhattam de hirtelen a Ébresztőm helyet az egyik tisztem volt olyan kedves és felébresztet.  Mondanom sem kellet hogy mennyire Imádom az ilyet. Ami csak annyit jelent hogy Kikötöttünk.
Néhány perc alatt meg győztem magamat hogy fel kell kelnem.

~ De Imádom a vezérkart..

Szitkozódtam magamban mert  alig aludtam néhány Órát, rendbe szedtem magam, Külsőleg
és Higiéniai szempontból.  Épen végeztem  a Ruházkodással mikor valaki csengetett.

~ Nem igaz hogy azt sem hagyták hogy magamhoz térjek.

- Jöjjön be!

Mondtam majd egy fiatal hölgy lépettbe  Bernadett Harray hadnagy a hírszerzéstől. De ahogy mondta miért van itt kicsit meglepődtem hogy az Enterpise-J kapitánya Küldte ide őt hogy Informáljon. és hogy Ő rendelkezik bizonyos Információkkal Némelyik egyénekről és hogy ő Specializálódót idegenekre, Illetve arról a küldetésről amire én is indulok.

- Nos rendben de megkérdezhetem az Enterpisenak miköze...

Mondtam volna tovább mikor egy l magasabb Férfi Lépettbe szó nélkül Daius ként bemutatkozott be és nagyon akart velem beszélni négy szem közt.. Láttam rajta hogy komolyan gondolja kicsit Kirázott a hideg mert fogalmam sincs Mit akarhat tőlem. De úgy is kiderül.

- Rendben.. öhm  Hadnagy Kérem   várakozzon oda kint pár percig.

Mondtam majd karba tettem a kezeimet és kíváncsian vártam hogy Mit akarhat ennyire.


 (HU)
 
Dárius
Dátum: Vasárnap, 2014-07-20, 15.30.15 | Üzenet # 3
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Rég nem éreztem úgy hogy felbosszantott a flotta. 
A saját népemet ismerve ez pedig rájuk lett volna jellemző, nem azt vártam hogy majd a csillagflotta ráken egy súlyos bűnt egy AIsa tisztre. Nem volt rájuk jellemző. 
Lauren ráadásul az incidensek óta bujkált szinte mindenki elől, számomra érthetetlen volt miért nem szólt nekem, miért nem kért tőlem segítséget. 
Elég sok dolgom volt, a Fenrir is rám volt bízva, és kezdtem teljesen kibilleni a megszokott nyugodtságomból. Aggódtam Laurenért.
A flotta mindent megpróbált hogy felderítse hol van, minden erőforrásukkal azon voltak hogy megtalálják őt. Azon csodálkoztam hogy eddig még nem sikerült elkapniuk. 
Lauren nem szokott megfutamodni senkitől sem, ismertem őt ennyire de ezúttal jó oka volt a bujdoklásra. A flotta nem csak leváltotta volna.. egy olyan bűnért amit el se követett. 

Amikor megtudtam hogy az egyik hírszerző épp a Horizon haton van, úgy gondoltam oda megyek. 
Azt nem tudtam hogy kinek akarja most előadni majd a hírszerzés a hazugságait, de azt igen hogy kötelességem oda menni, és nekem elmondani az igazat. Hogy a kapitányom nem csinált semmit, és hogy ide kivizsgálás szükséges nem felesleges gyanúsítgatás és rögtön ítélés. 
Ahogyan ezen gondolkodtam már be is dokkoltunk az űrbázisba, mely a Horizon hat nevet viselte. Elég nagy erődítmény volt, így egész szépen el tudom igazodni az Atlantis-hoz. 
Szokásomhoz híven nem voltam egyenruhában, de azért hogy mégiscsak lássák a rangom a ruhám nyaki részére feltűztem a pöttyöket még mielőtt beléptem volna. 
A kapitánnyal akartam beszélni. Csak azért mert a hírszerző nő oda ment... de már késő volt. 
Mire oda értem ő már előttem állt, a nyitott ajtóban és beszédbe fogtak. Vagy épp a közepében lehettek?
Sejtelmem sem volt..

Épp ezért egy másodpercig sem vártam.
Beléptem katonás léptekkel, rá se néztem a nőre. Megálltam a hajó kapitányával szemben, és biccentettem feléje köszönésképp.
- Scea Dárius. Beszélhetünk kapitány? Négyszemközt természetesen. E nélkül. - Ránéztem a hírszerzőre elég lenéző tekintettel. Mikor az végre kiment én engedtem egy kicsit a merev tartásomból, megvártam míg becsukódik az ajtó halkan mögöttem.
Aztán lassan, hátra fűzött kezekkel sétálni kezdtem és közben beszélni, csakhogy tereljem a gondolataimat az idegességemről.
- Kapitány, elnézését kérem hogy csak így betörtem a kabinjába. - Kezdtem neki, majd megálltam az egyik fali kép előtt. - Azért jöttem hogy figyelmeztessem önt, arról hogy amit valószínűleg a hírszerzés akar öntől, ami valószínűleg a feladata lesz az hazugság. Olyan dolgot karnak majd magától, amit ha megtesz csak segít olyanoknak akik nem gondolkodnak. Figyeljen ide... a kapitányomra ráfogtak egy olyan bűnt amit el sem követett. És most ráuszítják a fél csillagflottát hogy találják meg őt, kivizsgálás nélkül elítélik úgy hogy még tárgyalás sem lesz. Szerintem magától is ezt akarják majd, hogy kapja el őt... De arra kérem mondjon nemet nekik! Ez nem vall az emberekre hogy csak úgy elítéljenek valakit, ezt az ügyet ki kell vizsgálni!


 (HU)
 
Shepard
Dátum: Vasárnap, 2014-07-20, 16.21.42 | Üzenet # 4
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Figyelemmel Kiértem Darius-t amiről beszél, hogy engem a hírszerzés azt akarja hogy hazudjak elsőre nem tudtam hogy ez Pontosan mit akar jelenteni de majd kiderül ha eljutok odáig, majd rá tért arra hogy a kapitányára rákentek egy egy olyan bűnt amit nem követet el, És hogy hajtóvadászat folyik ellene.

- Most azt akarja mondani. hogy a csillagflotta egyik kapitányát szándékosan Sodorták bajba?  
Van bármilyen Bizonyítéka?


Kérdeztem tőle. majd oda álltam mellé.

~ most nem tudom hogy igazat mond vagy Átakar verni. ilyen esetben Ki kellene zavarnom de van valami abba amit mond ami lassan engem is érdekel.

Megpillantottam a rangjelzését a nyakán és kiderült hogy ha tényleg igaz amit mond akkor most ő a kapitány.
kicsit nekem zavaros ez az egész. Miért nem a Flotta parancsnoksággal tárgyalja ezt az egészet? De az eligazítás után fogok meg bizonyosodni arról ha egy az egyben ugyan az lesz amit elmondott. akkor lehet  hogy igaza van.

- Találkozóm lesz az Admirálisal hamarosan... Ha van kedve Eljöet velem és tisztázhatja a dolgot. Bizonyítékok nélkül tehetetlen vagyok..

Válaszoltam neki majd felvettem az adathordozómat és  kinyitottam az ajtót hogy be invitáljam a  Hadnagyot


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2014-07-23, 11.24.25 | Üzenet # 5
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Dáriusz beleegyezett hogy a Fenrir-rel az Atlantist kövessék annak érdekében hogy beszélhessen az admirálissal, bár ő előtte ezt már megtette számtalanszor most úgy érezte hogy talán eredményeket is elérhet. Majd megköszönte a sajátos módján Shepard kapitány segítségét, és kiment.
Harray hadnagy ez után megint belépett. 
- Kapitány, ugye tudja hogy a hírszerzés nem ok nélkül dob fel labdákat. Már ha élhetek a szófordulattal. - Szólalt meg a nő miután Dárius kiment. - Az admirális majd elmondja önnek a Heraclesen részletesen a küldetését. Én oda adom önnek addig az enyémet. - A középen lévő dohányzó asztalra csúsztatott egy adathordozót. - Áthelyeztek ide. Időlegesen. Még mindig a hírszerzésnek dolgozom, de az ön hajóján. És amit természetesen parancsba ad, azt meg is fogom csinálni.- Fejtette ki.

( Dárius- Shepard - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Dárius
Dátum: Szombat, 2014-07-26, 23.24.45 | Üzenet # 6
U.S.S. Beloiannisz/százados/Taktikai főtiszt
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 88
Kitüntetések: 7
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Karba tett  kezekkel, kissé rideg arccal követtem tekintetét, mely kissé végig mérő volt és kételkedő. Meg tudtam valahogy érteni: én sem bíztam volna egy olyan valakibe aki csak rámtöri az ajtót és ilyeneket mond.
Aztán megkérdezte van-e bizonyítékom. Nálunk hogyha ezt kérdezik az megfelelt egy sértésnek, de mivel Shepard kapitány nem tűnt se voinnak se Voin szakértőnek, ezért eltekintettem a sértődéstől . Kihúztam magam és csak ennyit mondtam nyersen:
- Amit láttam, azt láttam. - Vettem egy mély lélegzetet. A kapitány érdeklődését már felkeltettem, az biztos volt de nem tudot mást tenni mint hogy az admirálishoz vezet .
- Brásuno'ti hoteilre. * ( * Legyen úgy.) - Az ajtó felé igyekeztem ezek után nagy lépéssel mielőtt a hírszerzőnő belépett volna.
- A hajóm majd követi magukét. Értesítsen ha tárgyalhatok én is az admirálissal, ha előkerül. - Mondtam neki, azzal kimentem majdnem feldöntve a hírszerzőt.




Az üzenetet módosította Dárius - Szombat, 2014-07-26, 23.26.17
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Szerda, 2014-07-30, 20.31.00 | Üzenet # 7
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
látta, rajta hogy nem erre Dárius ugye bár Bele egyezett abba a megoldásban hogy a Fenrir kövese az Atlantis-t
- Rendben.
Bele egyeztem én is, majd Dárius kiment, Mikor ez megtörtént a Hadnagy aki a hírszerzéstől jött, megerősítette hogy Ő egy ideig az én beosztottam lesz és teszi amit mondok. csak Ő mindig a hírszerzésnek dolgozok.
Értem... mondtam Kicsit kényelmetlenül, mert ahhoz voltam szokva ha valaki a hajómra kerül akkor az száz százalékig alattam fog szolgálni nem csak félig. De bár hogyan is, a Leletesektől parancsot kaptam tartanom kell magam hozzá mese nélkül.
-Rendben  keressen magának egy Ideiglenes szobát, és jelentkezzen a hídon induláskor...
Adtam ki az utasítást, majd elindultam a parancsnoki hídra.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2016-09-13, 18.44.31 | Üzenet # 8
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatás

Hozzáadva (2016-09-13, 18.44.31)
---------------------------------------------

" A rettegés forrása "  (part 1)



2804. Január vége, nem sokkal a "próbatétel c. küldetés " után

A Uss Atlantis egy időre megbénult. 
A rendszereket azonban a legénység sikeresen újraélesztette pár óra elteltével, így lehetősége nyílt jelentenie a Csillagflottának az esetet a hajó kapitányának. 
Hutchinson admirális viszont koránt sem arra kérte Shepardot hogy induljanak "haza"... ezzel ellentétesen éppen arra kérte a hajót s kapitányát hogy maradjanak a Klingon térségben.
 

Hutchinson mindenképp maradásra akarta bírni az Atlantist a térségben, ugyanis különös interferenciát érzékeltek egy kisebb bolygóról. 
A környékbeli bolygórendeszerek közül már mind lakott vagy kolonizált volt a KLingonok által, de ez a hold más volt. Senki és semmi nem lakta. Szokatlan módon a Klingon vezetés is riadót fújt, és Hutchinson azt akarta hogy az Atlantis előbb érjen oda az interferenciához: a Yotha Thetis 2-höz. 
Hutchinson leszögezte hogy egy másik hajót, az Enterprise-F et is a hely felé küldte, így majd együtt kell hogy dolgozzanak. 
Shepard kifejtette a kérdéseit, és aggodalmainak is hangot adott, amikre az admirális válaszolt is. Ezek után Ruby érkezett meg, s gyorsan jelentett: elmondta hogy újra működik a meghajtás, bár csak négyes fokozatig, működik a minimális fegyverzet de a pajzs még nem. 
Azt is elújságolta hogy elég sok a sérült, és hogy ketten meghaltak. 

( Hutchinson - Shepard - Hutchinson - Shepard- Ruby - Shepard - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Hutchinson
Dátum: Péntek, 2016-09-16, 19.35.47 | Üzenet # 9
Flotta Admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 62
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Hamar jön be az intercoomon az admirális nagy feje. - 

" Üdvözlet Shepard! 
Hallottam mi történt önökkel a Klingon térségben. Remélem jól vannak. Nem lenne jó ha valami történne az Atlantis-szal. Azt hiszem mind tudjuk hogy a Csillagflottának mekkora stratégiai előnye a hajó. Mindannyiunknak fontosak maguk remélem tudja, fiam. Viszont mostanra ugye már úgy ahogy kikeveredtek abból a rémálomból amiben vannak? jó! Mert szükségem van a segítségére. 
Nagyon fontos lenne ha ellátogatna a Yotha Thetis 2 -re. Mindenképpen el kellene oda mennie... a tudósaink nagy interferenciát érzékeltek ott. Szokatlanul nagyot. 
Ez az intercerencia bármit jelenthet. Még Klingon fenyegetést is, sőt! Egy új szuperfegyvert akár. Menjenek oda és nézzék meg! De óvatosan. Valamiért a Klingon legfelsőbb parancsnokság lezárta a térséget. 
És nem tudhatjuk mi lehet ez. Valójában bármi lehet a jelenség... akármi... 
Van kérdése? "


 (HU)
 
JackShepard
Dátum: Kedd, 2016-09-20, 17.16.56 | Üzenet # 10
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 133
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hajót még időbe helyre tudtuk állítani még mielőtt valamilyen bolygóhoz vagy pedig holdhoz közelítettünk volna. Bár igaz hogy a javítás kivitelezése hosszadalmas és kimerítő volt, még jó magam is kivettem a részemet a munkálatokban azokon a területeken amikben tudtam, majd vissza vonultam a kabinomba és elelemeztem a hajó diagnosztikai jelentéseit. és azon gondolkodtam hogy most jelentsem a flottának a helyzetet még amíg van esélyem.
Épen készültem hívni a parancsnokságot, mikor a kijelzőn láttam hogy épen ők hívtak engem még pedig Hutchinson. kíváncsi voltam hogy mit akar, de épen hogy megjelent a képernyőn már mondta is. lényegébe tudja mi történt velünk és hogy itt kell maradnunk a klingon térségben kinyomozni egy nagyon nagy interferenciát-t, és hogy bármi lehet, fegyver, természeti jelenség.

- Megértetem. Kiderítjük mi az és eljövünk még mielőtt a klingonok újra ráng támadnak.

Mondtam az admirálisnak csak azt tudnám ha ő tudja, hogy kis híján kinyírtak minket miért nem küld segítséget? és mi ez a szöveg hogy az Atlantis a legfontosabb hajó? 
Az Enterpise-J Zs kategóriás vagy mi? Na de ezen semmi kedvem nem volt ezen filkózni

- Még valami amiről tudnom kell uram?

Kérdeztem az Admirálistól.


 (HU)
 
Hutchinson
Dátum: Péntek, 2016-09-23, 19.30.37 | Üzenet # 11
Flotta Admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 62
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nincsen kapitány. - Reagálta le az admirális Shepardot majd elgondolkodott. 
Úgy tűnt ez csak egy pillanatig tartott, aztán folytatta halkabban: 
- Óránként jelentsenek mindenről. És bármi szokatlan lát értesítsen. Tudja kapitány a flotta önnel van. És mivel ismeretlen helyre tévedhet javaslom kívételesen hallgasson a megérzéseire. Össze kell tartania a legénységével az űr végtelenjében mert nem tudhatjuk mikor lesz szükségünk éppen a másikra.. Hutchinson kiszáll.


 (HU)
 
JackShepard
Dátum: Vasárnap, 2016-09-25, 21.57.05 | Üzenet # 12
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 133
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nagyon hitegetett hogy minden segítséget megkapok amit kell de egy hajót sem küldenének persze. ez a nagy *velem vannak lelkileg felállás.* meghagyta hogy óránként jelentsek.

- Igen uram ha van valami feltétlenül jelentem

Nem tudom hogy a klingonok mit sunnyognak itt de már kicsit rémisztő lenni. nem szívesen harcolnék egy ellenséges hajóval sem per pillanat. Kitudja hogy a pajzsok ekkora sérülések mellet meddig bírják, de jó hír volt hogy tejhatalmat kaptam ebbe a térségben most csak az a baj, hogy ha netán eltúlzok valamit akkor az háborút is kirobbanthat amit nem akarnék igazából. De majd igyekszem vissza fogni magam.

- Rendben és köszönöm hogy hívott majd jelentkezem. 

* Ezzel befejeztem a kommunikációt a kapcsolatot majd fogtam a fejem és próbáltam kitalálni hogy tudjuk túlélni ezt a káoszt.


 (HU)
 
Belmore
Dátum: Csütörtök, 2016-09-29, 21.54.39 | Üzenet # 13
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csengettem s miután meghallottam Jack hangját be is léptem.
A kapitányi kabin most rendezetlen volt, s hátra fűzött kezekkel inkább megálltam nem sokkal az ajtó mellett. Ahogyan az sisteregve becsukódott egy halovány mosolyt engedtem meg magamnak. 
- Rendetlenség  van... de semmi baj, majd rendet rakok. .. zavarok? - Amint láttam hogy nem éppen repeső a kedve folytattam egy mély lélegzetet véve. 
- Hoztam a kárjelentést. - Átnyujtottam a mondatom közben a kis eszközt s folytattam is. - összefoglalva már nem haldoklunk... újra működik a meghajtás. Nem sok, de jó.  Működik a minimális fegyverzet de a pajzs még nincs. Napok kérdése és az is lesz. Számtalan hiba felületi kár van a hajón... az orvosi részleg kiterjeszkedett a kantinra is. Sok a sérült a beteg..  Hennes és Delton hadnagyok meghaltak amikor belénk csapódott az ellenséges harci madár... átkozott Klingonok. - Pillantottam el valahova a sarokba.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
JackShepard
Dátum: Péntek, 2016-09-30, 10.32.15 | Üzenet # 14
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 133
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Próbáltam össze szedni a gondolataimat, hogyan és merre tovább, de sajnos vissza menni a földre egyenlőre lehetetlen mert parancsot kaptam hogy a küldetés után mehetünk el. majd valaki csengette, és láttam hogy Ruby lépettbe. Majd megjegyezte hogy itt rendetlenség van.

- Úgy is ki akartam dobni pár dolgot.

majd elvettem tőle az eszközt amin a kár jelentések voltak majd azzal folyatta, hogy fegyverzet épen hogy üzemel, meghajtás gyengén, és pajzsokra ne is számítsak még. Meg vártam amíg befejezi a mondandóját bár sajnálattal hallottam hogy két tisztem meghalt.

- Képzeld az admirális az előbb hívott és tudta..

Majd nő szemébe néztem és folyattam.

- Az Admirális tisztában volt azzal hogy az Atlantist megostromolták és a legszebb hogy ő mondta ezt nekem. tehát már tudta, ne kérdezd hogy honnan, azt én is szeretném tudni.. De a helyet hogy segítséget küldene azt akarja hogy még maradjunk itt amíg meg nem vizsgálunk valamiféle istenverte interferenciát, mert az okosok  odahaza pánikoknak hogy ez valami fegyver. Remélem kicsit elnézed hogy most nem vagyok boldog hangulatban..

Le dobtam az adathordozót az asztalra mert nem igazán érdekelt az a jelentést perpillanat
majd a néztem nőre kicsit elgondolkodtam a dolgokon.

- Ne haragudj nem rád haragszom csak ez flotta elve? mindenkit hátra hagyni és úgy hogy tudjuk hogy bajban van?
Ne csodálkozz hogy ha ezek után nem szívesen tartom a kapcsolatot az admirálissal.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2016-10-13, 19.35.59 | Üzenet # 15
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ruby már éppen válaszolt volna amikor Meton hadnagy szólalt meg a hirtelen felpittyenő intercommon: 
" Itt Meton. Kapitány a Uss Tystar defiant osztályú csillaghajó keresi önt a hídon. " - Jelentette ki a férfi elég röviden, hangjában érződött hogy a Tystar kapitánya elég türelmetlen lehet. 
Ruby még elmondta a véleményét, Shepard válaszolt neki, majd mindkét tiszt tudomásul vette hogy menniük kell a hídra a hivatlan vendégek miatt, így elindultak oda. 

( Ruby - Shepard - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Péntek, 2016-10-14, 23.15.29 | Üzenet # 16
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Tudod én nem haragszom, csak éppen.. - Akartam volna folytatni, de az egyik tisztünk jelezte hogy adás érkezett, méghozzá Jacknek. Homlokráncolva néztem a férfira és nem is akartam már folytatni az előző gondolatmenetet mert ismertem Jack-et, és reméltem hogy sejti mit akartam neki mondani. 
Miután Meton hadnagy jelentett Jack válaszolt, én meg előre lépve finoman megfogtam a karját és a szemeibe néztem. 
- A csillagflotta biztos okkal tesz ilyesmit, de megértem ha egy kicsit csalódtál bennük. Én is meglétem ezt. Fel a fejjel. - Adtam egy gyors puszit ezek után neki, s kiléptem a hídra megelőzve őt. 
Félmosolyogtam a reakcióján, de megérte akkor is ezt. Talán így egy kicsit lenyugodott.. vagy nem. Ki tudja? 
Bárcsak levehettem volna a válláról egy kicsit is a felelősséget. De nem tudtam bármennyire is akartam, sajnálatosan. 
A hídra kilépve ránéztem, majd megálltam nem sokkal az elsőtiszti székem előtt karba tett kezekkel s figyeltem a kezdődő beszélgetést.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
JackShepard
Dátum: Vasárnap, 2016-10-23, 02.34.23 | Üzenet # 17
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 133
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Épen át gondoltam azokat amiket az előbb mondtam, de Ruby-t keresték meg vártam amíg le rendezi a beszélgetést majd folyatta.
Épen közölte hogy az egyik tisztünk értesítette hogy adás érkezett.
Rögtön felkaptam a fejem mert azt hittem hogy már megint a Klingonok szórakoznak vagy hogy ki küldhet adást a Klingon térségben?
Próbált meggyőzni arról hogy a flottának jó oka van azt tenni amit tesz.
~ Hogy ne, csak amikor rólam van szó folyton késnek.
Gondoltam magamba mert még mindig egy hajót se láttam ami a miénk lett volna még a nyomát sem.
Majd Ruby megfogta karomat és adott egy puszit ami váratlanul érte jól eset de még mindig nem voltam boldog hangulatban Kicsivel később elindult a parancsnoki híd felé, pici gondolat frissítés után követem őt mert engem is érdekelt mi történik ott.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2016-10-25, 18.58.43 | Üzenet # 18
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatása olvasható: 

" Parancsnoki híd"




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » U.S.S Atlantis » Kapitányi kabin (Shepard kapitány kabinja)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: