Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » A.S.F. Fenrir » Tárgyaló
Tárgyaló
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2014-03-10, 21.23.56 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
"Megérzések" 

 Donner admirális Laurent és Nikkit követve a többiekkel együtt, lépett be a tárgyalóba. 
Egy pillanatra megállt hogy szemügyre vegye a helyiséget, és szinte elbámult mert nem számított ilyen hatalmasra. Majd leült az egyik bal oldalon lévő székre. Miután a többiek is leültek beszélni kezdett. 
- Faraday,  kérem mesélje el mi történt a hajó előző kapitányával. - Szólalt meg Donner szinte unatkozó hangnemben. - Gondolom meghalt, de valami bővebbet is szeretnék tudni róla. 
- Lényegtelen hogy halt meg. - Vágott közbe a katona szavaiba Gerison ezredes aki végig érzelem mentes arccal beszélt, akár egy Vulkáni. - A lényeg az hogy miért is vagyunk itt. Cross alkapitány, ön fiatal kora ellenére is bizonyította hogy képes megvédeni ezen project hajó legénységét, és a flottának képes volt logikus parancsokat adni. Én és az admirális épp ezért helyezzük önt kapitányi státuszba véglegesen ezen a hajón. 
- I.. igen.. - Csóválta meg a fejét az admirális. - Bár nem ezzel akartam kezdeni. A másik kérdésünk ezek után természetesen az lenne hogy elvállalja a kapitányságát a Fenrir-nek, vagy keressünk másik kapitányt? - Kérdezte a nő. 

(Lauren - Nikki - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Hétfő, 2014-03-10, 22.02.20 | Üzenet # 2
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nikki után loholva hamar elértük a tárgyalót. Mivel már volt időm megszokni a hajó méreteit, és mivel amúgy is nagy hajókhoz vagyok szokva a származásom miatt, nem döbbentem meg a tágyaló méretein.. nagyon.
Nem volt kicsi helyiség azért azt meg kell hagyni. Itt sem azon kell idegeskedni, befér-e a federáció delegációja egyszerre...
Az admiral rögtön leült. Látszott rajta, hogy csodálkozik a hajón. Lehet elszédült, azért ült le ily hamar és hirtelen. 
Mi is leültünk nem soká.
Amint ezek a bürokraták ülő helyzetbe kerültek, rögtön jöttek a kérdések. Tisztára, mintha már egy hónapja elemezték volna a helyzetet, úgy tették fel a sablon kérdéseket. Ám egyik vágott a másik szavába folyton-folyvást... 
Az előző kapitány halálának körülményeiről szóló kérdésről gyorsan áthuppantak az én dícsérgetésemre... már megint...
Csak szólt a rizsa a logikus parancsokról meg a fiatal koromról... Mindig ugyan az a duma... Legalább kitalálhatnának valami újat is.

A sablon szövegek végeláthatatlan áradata után, azonban megcsapta valami a fülem. Engem akarnak kapitánynak...
-Engem??? -kérdeztem vissza... Alig egy éve voltam ekkor tiszt, de máris a ranglétra megfelelő szintjére galoppoltam.
Nem mintha nem akartam volna, de elsőre hihetetlennek tűnt ez a kérdés és felkérés...
-É-é-én... elvállalom! -mondtam nékik kissé akadozva. 
Ez esetben viszont azt nem értettem, miért Csillagflottás delegáció jön a hír közlésére, mikor a hajó adatbázisában -már amit láttam- tisztán ki van jelentve, hogy nem a Csillagflotta hajója a Fenrir, hanem valami AIDA-é... Csak szóbeszédeket hallottam ez utóbbi szervezetről, de nem gondoltam hogy találkozok velük valaha is. 
Ámbár nem lenne meglepő, ha flotta admirálisok irányítanák, elvégre abból alakult ki... Már amit tudok róla... Bonyolúlt... Egyenlőre engem akarnak ide, szóval örülnöm kéne?? Lehet, de még csak pokerarccal vagyok képes rájuk bámulni, miközben Nikki reakcióját figyelem néha-néha odanézve. Vajön Ő erről mit gondol???? Ő volt itt előbb és az Ő kapitányát váltom le ezzel...


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Nikki
Dátum: Kedd, 2014-03-11, 16.54.17 | Üzenet # 3
Fenrir/Parancsnokhelyettes
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 64
Kitüntetések: 0
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
A csapat vezetésemmel visszament a turbólifthez, ahol beszálltunk és felmentünk a hídra. A hídról 4 ajtó vezet ki, 2 ajtó a turbólifthez bal illetve jobb oldalt, és 2 ajtó van középen, ami 2 hasonló helyiségbe vezet, az egyik a kapitányi irodába, a másik a tárgyalóba.
Az utóbbin mentünk be. A szokásokhoz képest egy nagyobb tárgyalóba érkeztünk. Az admirális egy pillanatra meg is torpant, hogy megnézze milyen szép tágas. Én már nem lepődtem meg rajta, mert az itt dolgozásom alatt már megszoktam.
Megvártam még mindenki leül, majd én is helyett foglaltam az egyik üres széken.

Miután mindenki helyett foglalt az admirális rögtön magához vette a kezdeményezést. Élőszőr engem szólított meg, hogy meséljem el hogy halt meg a korábbi kapitány. De mielőtt megszólalhattam volna a delegáció egyik tagja, nem jegyeztem meg igazából a nevét, valami ezredes, így nem kellett elmesélnem. Mert rögtön mondta, hogy ez most lényegtelen. Mondjuk ennek valamennyire örültem, sose voltam egy jó mesélő.
Admirálissal szembe ő rögtön belevágott a közepébe, hogy őt neveznék ki a hajó kapitányának. Admirális erre meg is szólalt, hogy igen, de nem akarta rögtön ezzel kezdeni, és hogy nem muszáj elvállalnia a parancsnoknak a kapitányságot, csak ha szeretné.

Az admirálisról a parancsnok felé fordultam erre, hogy ő mit szól hozzá.
Kicsit bizonytalanul, de elvállalta. Aminek örültem is, mert legalább nem egy ismeretlen kapitányt kapunk, és a küldetés alatt nyújtott teljesítménye alapján teljesen megérdemelten léptetik elő.


"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.”

"Mindenkiben van fény és némi sötétség is. A kérdés az, hogy melyik részre hallgatunk. Az jellemez minket."

"Tökéletes ember nincs, csak tökéletes emberi szándék."



Az üzenetet módosította Nikki - Kedd, 2014-03-11, 17.10.26
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2014-03-11, 18.53.20 | Üzenet # 4
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Rendben van. - Bólintott az admirális. - Akkor remélem azt is tudja hogy mit vállal. Ez egy AIDA hajó. Mi egy közös megegyezés vagyunk az Agros és a csillagflotta közt. - Folytatta Lauren szemeibe nézve a nő, komoly hanggal. - Feladataik közé tartozik, a fontos személyek kísérete, front vonalon való részvétel, bolygókat fenyegető erők kiiktatása, bűnözők elfogása és szállítása. Valamint mi segítjük az olyan Agrosi polgárokat is akik bevándoroltak vagy csak egyszerűen bajba keveredtek a Föderáció vonalain belül. 
Kap erről majd egy hosszabb leírást is, valamint Nikki Faraday parancsnok-helyettes segít önnek mindenben. Ezt veheti parancsnak is Faraday. És jól gondolja ezek után. Én az AIDának dolgozom. Viszont az ezredes a katonaságnak. Az más ügy. Mielőtt tájékoztatnám önt a következő teendőkről, tisztáznunk kell valamit.
Míg nem kap rendes legénységet magának addig az ideglenes elsőtisztje Faraday lesz. Mr. Murdock gondolom megfelel magának parancsnokhelyettesnek..
Valamint szeretném ha vissza szolgáltatná a Voin katonaságnak az emberüket. Gondolom csak egy maradt életben, az érzékelőink csak egyet fogtak belőle.

(Lauren - Nikki - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Csütörtök, 2014-03-13, 22.00.35 | Üzenet # 5
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután elfogadtam, azonnal rábólintott az admirális.
Kezdtem kissé izgulni... Egy hajó kerül alám... Végre nem kell a kapitánynak helyeselni és a saját szabályaim és szokásaim szerint kommunikálhatok a többiekkel... A magázódás kizárva...
Miközben mondogatta, megemlítette, hogy ez nem flotta hajó. Itt kezdett még izgalmasabb lenni a történet, mert így azoknak a humánoknak sem tartozom már felelősséggel, s mivel az AIDA Agors félig, így közelebb vagyok a sajátjaimhoz is...
Lehet, azt gondolta az Admiral, hogy ez durván fog nekem hangzani, de én csak örültem... Jónak hangzott a saját népem tagjainak védelme, a fejvadász szerű munkakör és az escort nyújtás. Láttam már a szemeim előtt az egészet...

Amint ezeket végig magyarázta, kijelentette, hogy Ő maga is egy AIDA szakmunkás, de a másik csóka nem...
Itt azonban kezdett kicsit rossz ízűvé válni a dolog, mert Nikki mint első tiszt még oké, meg ez a Murdock paradicsom helyettesnek, de Dárius-t meg el akarják vinni... 
-Tudom, hogy nem flottás vagy AIDA-s, de bírnám a hajón... -gondoltam magamban.
-Rendben... Majd szólok neki! -mondtam, kissé elkeseredve... Nem csípem az embereket, s jól beleillene a legénységbe...


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Nikki
Dátum: Hétfő, 2014-03-17, 20.35.11 | Üzenet # 6
Fenrir/Parancsnokhelyettes
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 64
Kitüntetések: 0
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután Lauren kapitány lett, az admirális elmondta, hogy ez egy AIDA hajó, és hogy milyen feladataik lehetnek.
Nekem már ez egy kicsit unalmas kezdett lenni, mert ezeket már tudtam mióta itt dolgozok, de azért megpróbáltam valami érdeklődő fejet vágni hozzá.
Aztán meghallottam az én nevem is erre felkaptam a fejem rá. Kiderült, hogy nekem kell majd segítenem a kapitányt, én leszek az első tiszt. Mintha eddig se segítettem volna bárkinek, ha szükséges volt. Viszont a posztnak örültem is meg nem is, mert ezzel elég nagy felelősség hárul rám is. Mindig is vágytam rá, hogy ilyen magas posztot érjek el egyszer, de ez most hirtelen jött.
A hajó másodtisztje meg Murdock parancsnok-helyettes lesz. Aminek a kapitány, az arckifejezéséből ítélve kevésbé örült.
Miután befejezte a monológját, az admirálisnak oda válaszoltam, hogy: 'Értettem asszonyom.'


"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.”

"Mindenkiben van fény és némi sötétség is. A kérdés az, hogy melyik részre hallgatunk. Az jellemez minket."

"Tökéletes ember nincs, csak tökéletes emberi szándék."



Az üzenetet módosította Nikki - Hétfő, 2014-03-17, 21.24.32
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2014-03-27, 22.59.54 | Üzenet # 7
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális kezet fogott Laurennel miközben hivatalosan is kitüntette őt.
- Akkor gratulálok Mis Cross. Ön a mai naptól, 2802- évbtől kapitánya az ASD Fenrir-nek. Kötelessége felelősséget vállalnia ezen tisztek életéért. - Kezet fogott a lánnyal majd a szemeibe nézett. - Csak ügyesen.
Majd vett egy mély lélegzetet.
- A közvetlen  utasítás szerint, további instrukciókért a Hraise-al kell találkozniuk. Minden benne van az adathordozóba amit adtam. Olvassa el... Sok szerencsét. Leléphet.
Faraday önnel beszédem van... négyszemközt. - Mondta az admirális asszony, majd megvárta míg Lauren kimegy és beszélni kezdett. A nő felállt, majd közelebb lépett Nikkihez, és miközben mindenki kiment, vagy beszélgetni kezdett ő az ablakhoz húzta finoman a nőt.
- Nézze Faraday, tudom hogy miken mehetett keresztül az utóbbi órákban. Épp most vesztette el a felettesét, rendeződött át maga körül minden.. mit gondol megbízható ez a Cross? Nem szükséges megfigyelés alá vetnem esetleg? - Kérdezte.

Lauren folytatása olvasható: Kapitányi iroda

(Nikki - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nikki
Dátum: Szombat, 2014-03-29, 19.29.35 | Üzenet # 8
Fenrir/Parancsnokhelyettes
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 64
Kitüntetések: 0
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
A rövid kis megbeszélés után az admirális hivatalosan is kapitánnyá nevezte Lauren Crosst. Megvártam az admirális beszédének végét, és gratulálni szerettem volna Laurennek, de az admirális négyszemközt akart beszélni velem, így ezt el kellett halasztanom. Egy kicsit feszült kezdtem lenni, hogy mit szeretne tőlem. Így feszélyezve megvártam míg a kapitány kimegy a tárgyalóból, majd az admirális nekikezdet a mondandójának.
Mikor kiderült, hogy nem valami rossz dolog, akkor legördült a szívemről a kő.
Arra volt kíváncsi, hogy megbízható-e a kapitány.
Hát ez jó kérdés, és érhető is gondoltam magamba, csak épp ekkor eszméltem rá, hogy lehet nem a megfelelő embert kérdezte, mert én se ismerem túl régóta a kapitányt. De a küldetés alatt megismert egyéne alapján megbízható. Ezt a gondolatmenetet el is mondtam ezek után az admirálisnak.


"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.”

"Mindenkiben van fény és némi sötétség is. A kérdés az, hogy melyik részre hallgatunk. Az jellemez minket."

"Tökéletes ember nincs, csak tökéletes emberi szándék."

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2016-02-27, 23.01.15 | Üzenet # 9
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatása olvasható:

Híd c. topicban

Hozzáadva (2016-02-27, 23.01.15)
---------------------------------------------

- A határvidék békéje. ~ 


2804, Január 15.
 

A Querrriai megadták magukat így a Flotta végre visszatérhetett az eredeti küldetéséhez, és priorításához. 
Habár még tartottak a tárgyalások - és történtek kisebb nagyobb terrorista cselekmények - a Fenrir küldetése az volt hogy vizsgálják ki a kalóz-aktivitást az Agrosi űrben. 

*

Lauren feszülten ébredt. 
Kalóz támadások... csengtek a fejében Role- Athel szavai. Ő volt az az Agrosi nagykövet aki a küldetésről személyesen beszélt a fiatal nővel. 
De hiába mondta el neki olyan nyugodtan az idősebbik nő hogy mi lesz majd a feladatuk, Laurent valahogy mégsem tudta megnyugtatni a gondolat hogy lehetséges hogy kalózokkal fognak találkozni. 
Ráadásul ezernyi dolga volt: a Csillagflotta is adott neki egy küldetést, hogy felügyeljék és biztosítsák a Vulkáni - Querreriai határmenti átkelést. Ám mivel Lauren és a hajója sem tudott igazán kettészakadni, ezért másra bízták a feladatot, az Enterprise-F-re. (Katonai hajó mivoltából még jobb is hogy ők indultak ilyen feladatokra, nem mintha a Fenrir nem lett volna képes megoldani a helyzetet. ) 
És ha nem lett volna mindez elég még ott volt Dárius is akinek azonnal el kellett mennie a Zénna bolygóra az épp kialakulni készülő válság miatt. Így a hajó új elsőtisztet kapott, egy bizonyos Jesse Gesont, akivel kapcsolatban Geson admirális ( a férfi apja) csakis negatívumokat írt az átfogó jelentésében. Olyanokat hogy megbízhatatlan, feledékeny és nevetséges...
Lauren nem vette komolyan az admirális óva intését, és adott egy esélyt Geson parancsnoknak azért. 

Közben a hajó teljes sebességgel ment éppen az Agrosi űr felé, a kérdéses zónába és csak percek hiányoztak hogy megérkezzenek. 
Habár Lauren már fogadta egy gyors kézfogással Jesset azért a tárgyalóban szeretett volna egy kis beszédet mondani neki és Nikkinek.

A tárgyalóba tehát Leuren érkezett meg legelőször és a Hírszerzés aktáit nézegette bejegyzési sorrend szerint.
Nem sok információja volt... annyi biztos volt hogy a kalózok főleg Agrosi vagy Agros- Csillagflotta határon mozognak, és ha valami nem tetszik nekik az random megtámadják. De nem lopnak soha semmit.
Egyetlen egy esetben raboltak, a Vulkáni nagykövet lányát, de pár nap múlva ő is meglett...
Ekkor Jesse érkezett be. Látszódott rajta hogy feszült, s olyan mereven fogott kezet Laurennel hogy arra szavak nem voltak.. A férfi feszült volt, az új hajó és az apja miatt is akivel sokat veszekedett az utóbbi időkben.... Nem akarta hogy apja rossz hírét keltse, mert nem tartotta magát egy rossz, engedetlen tisztnek... mert nem is volt az.

Nikkinek viszont már napok óta rémálmai voltak, s a nő így kicsit késésben érkezett meg. 
Sűrű bocsánatkérések után leült a parancsnok mellé, aki némán biccentett, majd pillantása megint Laurenre csusszant vissza... aki belekezdett a mondandójába, s összegzésébe. 

( Lauren - Jesse- Nikki- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Vasárnap, 2016-02-28, 19.46.50 | Üzenet # 10
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Korán volt... Nagyon korán és semmi kedvem sem volt felkelni, nem hogy még kimászni az ágyból és elkezdeni a napot... Ideges voltam, feszült és kialvatlan, ami nemcsoda, hisz már megint egy olyan küldetésre megyünk ami csak kétséget és rejtélyeket tartogat... Ezúttal nem bűnbaknak használnak vagy meg kell mentenünk valami figurát, hanem kalózokat kell kivizsgálnunk... Szuper...

A nagykövet szavai sehogy sem tudtak kimenni a fejemből... Ott motoszkáltak a fejemben és csak mondogatták, hogy akár össze is futhatunk kalózokkal... Nem mintha különösebben féltem volna tőlük, de nem kellemes jelenségek. Régebben is voltak azon a környéken és hallottam is róluk dolgokat de sosem voltam az a rémmeséktől rémüldöző... Bár az igaz, hogy a kalózok nem bántak túl "emberien" a foglyaikkal.

Ha ez még nem lett volna elég, korábban már kaptunk egy feladatot a csillagflottától, hogy felügyeljük a Quvik kivonulását a területről. Ez egy elég laza küldetés lett volna ha csak nem csinálnak balhét a nagyfejek... Azonban az Agros küldetés prioritást élvezett, így le kellett passzolnunk az Enterprise-F-nek a feladatot...
Valahogy sosem tudom megszokni, hogy két Enterprise is szolgál a flottánál... Ráadásul 3 betű kimaradással... De hát az emberek furcsák... Az Ő dolguk...

Ahogy rávettük az F-et, hogy vállalja már el helyettünk, el is indultunk az Confederációs űr felé.

Idő közben az elsőtisztem, Dárius is másfele terelődött. El kellett húznia valami válság megoldására, s így az AIDA-t és a Fenrir-t itt hagyta... Nagyszerű... Nem örültem a távozásának, de ha ezt kell tennie, akkor el kell fogadnom.
Helyére valami Jesse Geson került... Vagyis inkább őt fogadtam el egyedül a jelentkezők közül... Az okát nem nagyon tudtam, de az "ajánlása" inkább lejáratás volt mintsem pozitív tulajdonságok listája. Ennyi negatív jellemzést életemben nem láttam, pedig gyerekkoromban, -vagyis nem rég- igencsak sokat vittem haza...
Az apja volt valami flotta admirális... Valahogy nem hittem a papíroknak. Valami azt súgta, csak ki akar vele tolni a fater, s gondoltam meglesem magamnak ezt a srácot... Hátha még jó AIDA tiszt lesz belőle főleg, hogy nem válaszolt a kérdésre még, hogy marad-e a flottában, vagy átjön-e mihozzánk.

Előző nap már sikerült a fickóval találkoznom, de csak egy rövid kézfogásra. Ő a hajóra jött, én pedig épp siettem át a zsilipen ahol dokkoltunk... Volt egy kis elintézni valóm még indulás előtt, szóval csak egy gyors "szia" volt nagyjából az egész. Főleg ezért akartam egy rövid eligazítást és ha belefér egy "petit (pöti-Francia=kicsi)" bemutatkozást.

El is ballagtam a trágyalóba majd leültem. Még senki sem volt ott, így a jelentéseket olvasgattam... Furcsa volt, mert az a kevés információ teljesen irreális viselkedést mutatott ami nem vallt rájuk. Nem lopnak, csak támadnak... És random... Látszólag nem tetszett nekik a tej és inkább kakaót akartak volna, de nem kaptak és szétverték a kecót... Csupán egyszer vittek el egy nagykövet kölkét, de hamar meglett a pöttöm.

Ahogy olvasgattam -vagy inkább lapozgattam amennyi információ volt- meg is érkezett a kakuktojás... Feszült volt és ideges. Mint aki beszart a zsír új nacijába de próbál úgy tenni, hogy mások ne lássák a lábán végig folyó barna Niagarát.

-Ül! -mondtam neki miután sokadik bólintásom, mutogatásom se használt nála, ahogy próbáltam befejezni a bejegyzést amit olvasta, s nem volt kedvem felnézni.
Néztem rá egy darabig, majd mögötte Nikki is megjelent...

-Késtél... Legközelebb Te fizeted a Söröm... -mondtam neki, majd félbevágtam a bocsánatkérési rohamát:
-Ül! -használtam újból a varázsszót majd felálltam és belekezdtem a rövid és tömör mondanivalómba...

-Először is, Jesse... Üdv a hajón... Remélem nem zavar, hogy nem magázódok, de nem szokásom... Ha nem tetszik, akkor is meg kell szoknod... Ennek ellenére, a tiszteletet megkövetelem és tudok szigorú is lenni ha kell... Majd a végén mondhatnál azé' pár szót... De előbb mondok én párat, hogy tudja mindenki milyen genny miatt vagyunk megint úton ki a hezmánába...
-Srácok.... Kalózok... -síri csönd- Ezzel szerintem mindent elmondtam. Viszont ezúttal mintha semmi okuk nem lenne rá, csak random levadásznak egy-egy hajót mint a Hirogének... Furcsa... A feladatunk, hogy ezt kivizsgáljuk... Remélem van kérdés, mert sokkal többet nem tudok mondani...
-Ja, és a járőr cuccost lepasszoltam az Enterprise-F-nek... -fejeztem be kissé gúnyos arccal...


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
JesseGeson
Dátum: Vasárnap, 2016-02-28, 20.58.38 | Üzenet # 11
ASF Fenrir-Parancsnok/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Új hajó új remények. 
Legalább megmenekültem attól az állszent tökfejtől akit az apámnak mondhattam. 
Ma is úgy akart kezdődni mint minden nap: egy banggel a fejemben. Mert kimondhatatlanul fájt a fejem, de nem azért mert sokat agyaltam hanem azért mert aggódtam pár dolog miatt. 
Példáúl a miatt hogy a fiatal kapitányom beveszi-e majd azt a marhaságot amit apám írt rólam. Hogy engedetlen vagyok, és folyton kések. Ha nem lett volna az apám már rég elküldtem volna a fenébe... alig akartam elhinni hogy majdnem mindenkinek ezt a baromságot adta elő. 
És volt olyan is aki bevette. Nagyszerű nagyszerű... 
A Fenrir amúgy egy csodás hajó volt, gépészeti szemmel nézve maga volt a programozási csoda. Szerencse hogy nem én voltam a gépész, mert órákat kellett volna kisházikat vennem már magáról a működéséről is.
Így csupán gyorstalpalón átfutottam a reggelim közben, miközben majdnem magamra öntöttem a kakaóm. Ezek után jött a szokásos reggeli zenei tombolás, majd felvettem az egyenruhámat és rájöttem hogy nem is nézek ki olyan nagyon gáznak mint ahogy a fater szajkózza. 
Vagy igen? Milyen fogós kérdések...

Kíváncsi voltam közben a kapitányra, és a legénységre is.. még nem nagyon volt szerencsém megismerni őket... Annyit tudtam róluk hogy néznek ki, és hogy mi a nevük... külsőre a kapitány legalább olyan szép és fiatal volt mint a hajója. 
Ezen magas röptű gondolatmenet után azonnal a tárgyalóba igyekeztem, s út közben megpróbáltam pozitívabb dolgokra is gondolni... de sajnos így is nagyon görcsöltem a dologra. 
Mereven léptem be, majd egy gyors tisztelgés után köszöntöttem Cross kapitányt. 
- Üdv kapitány! - Láttam hogy biccent, de nem értettem. Próbáltam megérteni, így én is biccentettem... de aztán megint biccentett és az egyenruhámra néztem, hátha van rajta valamit... harmadszorra rájöttem hogy le kellene ülnöm. 
Én, én, túliskolázott barom.... 
Leültem és nagy szemekkel figyeltem mindent. Közben odaköszöntem halkan Faraday parancsnok-helyettesnek is, és magamban megállapítottam hogy már most bemutatkoztam. 
" Ügyes vagy Jesse, csakígy tovább. " - Gondoltam magamban. 

A kapitány közben értesített minket a kalózokról, és a feladatunkról, kissé sután. 
Persze a tegezéssel nem volt gondom, én is jobban preferáltam a magázódásnál.


 (HU)
 
Nikki
Dátum: Vasárnap, 2016-02-28, 21.29.29 | Üzenet # 12
Fenrir/Parancsnokhelyettes
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 64
Kitüntetések: 0
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hát a reggel az egy kész káosz ma. Arra ébredni, hogy folyik rólam a víz nem épp a legjobb. És ez már pár napja így megy sajnos. És kialvatlan is vagyok, napok óta rémálmok kínoznak.
Lehet jó ötlet lenne lemenni a gyengélkedőre, de előbb részt kell vennem egy kötelező programon, egy megbeszélésen a következő küldetésünk előtt.
Gyorsan lezuhanyoztam, és felvettem az egyenruhát. Sokan nem szeretik nem tudom miért, pedig szerint szép is, és az összetartozást is jelképezi.
Sikerült késve elkészülnöm, így szinte futnom kellett a tárgyaló felé hogy el ne késsek. Vagyis reméltem, hogy nem fogok elkésni. Nem szokásom. De ha nincs jól az ember, még ez is előfordulhat.
Mondjuk nem igazán fogok akkor se kifogásokat keresni, nem vagyok az a típus, én inkább megmondom az igazságot. És lehet, hogy el fogok késni, mert minden összejön ilyenkor. Az egyik zászlósnak majdnem nekimentem a nagy sietségbe, aztán még meg is botlottam, ezzel jól meghúzva a bokámat, úgyhogy sietni se bírtam ezután, és még a lift is nehezen érkezett meg.
Így hát késve, bebotorkáltam a tárgyalóba.
"Bocsánat a késésért. Ez nem az én napom."-mondtam, amikor beléptem, és láttam már csak rám vártak."ohh bocsánat" -mondtam mikor majdnem ráestem az új első tisztünkre annyira a kapitány reakcióját figyeltem."Üdv, én Nikki vagyok."-válaszoltam, mikor bemutatkozott.
A kapitány reakciója kicsit meghökkentet a késésre, nem is az, hogy jövök egy sörrel, hanem az hogy parancsolta hogy ül!, mintha valami kutya lennék. Mivel késtem, inkább nem húztam tovább a dolgot, és leültem Jesse mellé. Kapitány is bemutatta Jesse-t és elmondta, hogy itt mindenki tegeződik. Ami nekem idekerülésemkor furcsa is volt, de már megszoktam úgy ahogy.
Majd a kapitány valami kalózokról kezdett itt zagyválni, hogy hajókra vadásznak, és hogy ezt kell kivizsgálnunk. Hát mit ne mondjak nem volt bőbeszédű.


"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.”

"Mindenkiben van fény és némi sötétség is. A kérdés az, hogy melyik részre hallgatunk. Az jellemez minket."

"Tökéletes ember nincs, csak tökéletes emberi szándék."



Az üzenetet módosította Nikki - Vasárnap, 2016-02-28, 21.35.52
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2016-02-28, 22.00.33 | Üzenet # 13
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Volt pár kérdés, semmi kétség nem volt e felől. Nem sok kalózzal találkozott a fiatal főtiszti kar élete során. 

Lauren példáúl csak egyszer... Nikki még egyszer sem. Jesse sem találkozott még soha eggyel sem, de kifejtette hogy hallott pár legendát velük kapcsolatban amikor átutazóban volt az Orioni rendszeren. De a parancsnok szerint a kalózok egy kihalóban lévő faj, s ahhoz képest hogy úgy kezdte a mondatát hogy "nem sokat tud" a kalózokról, hirtelen mégis egész sokat tudott...
Nikki összegezte a helyzetet, s feltette a saját kérdéseit is, no meg a nemtetszését kifejtette (persze burkoltan) az egész küldetéssel kapcsolatban.
De tetszés vagy nem tetszés, mégis csak teljesíteniük kellett a küldetést.
Miután Lauren válaszolt a kérdésekre, kérte Nikkit hogy menjen a hídra és szóljon hogyha megérkeztek; Jessét még benn tartotta ezzel ellentétben egy kis beszélgetésre.

Minden pillanatot ki kellett használnia hogy egy kicsit többet megtudjon új tisztjéről, mert amit az admirális jellemzésbe írt róla az eléggé másmilyen képet alkotott.  

( Jesse- Nikki - Lauren - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JesseGeson
Dátum: Kedd, 2016-03-01, 20.45.21 | Üzenet # 14
ASF Fenrir-Parancsnok/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Öhm..- Bizonytalan voltam hogy megemlítsem-e a csipetnyi tapasztalatomat, de azért mégis csak belekezdtem a dolgokba lassan. - Habár nem vagyok kalóz szakértő, és biztosra mondom hogy eggyel sem találkoztam még személyesen, de úgy hiszem azért meg kellene említenem hogy az orioni rendszerben átkelőben hallottam pár legendát felőlük. Állítólag ölni nem szoktak, de ha mégis megteszik akkor vagy nagyon felidegelted őket vagy nagyon hülye vagy.. ne nézzenek.. tek.. így, egy KLingon mesélte nekem. - tettem fel egy pillanatra magam elé szabadkozva a kezeimet, majd folytattam: 
- ...pont olyan legendás mendemondák mint hogy egy Klingon kétszer hegyezi meg a fogát csata előtt....És különben is a kalózok egy kihalóban lévő faj. Manapság már inkább csatlakoznak ilyen olyan kisebb vagy nagyobb szervezetekbe. És aki egyedül úszkál az űr sötét tengerén az egy idő után elveszik.. honnan veszi egyátalán a flotta hogy kalózok a tettesek... Mert mi is történt? - Az utolsó kérdésemet halkabban tettem fel egy kicsit Faraday parancsnokhelyettesnek, majd visszafordultam megint a kapitány felé.
Nikki a nemtetszése után a hídra ment én meg ottmaradtam s Laurent figyeltem. 
- Igen? - Kérdeztem tőle haloványan mosolyogva. - Még valami?


 (HU)
 
Nikki
Dátum: Szerda, 2016-03-02, 10.42.36 | Üzenet # 15
Fenrir/Parancsnokhelyettes
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 64
Kitüntetések: 0
Hírnév: 4
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jessen elmondta, hogy ő korábban hallott ezekről a kalózokról, és hogy egy kihaló lévő félben vannak, leginkább szervezetekbe tömörülnek.
'Szóval, van egy faj, ami hajók lopkodásával foglalkozik, és kihaló félben vannak. Hát elhiszem ezek után, hogy kihalóban vannak. Nem lehet könnyű egy hajót ellopni.
Ez alapján nem egy könnyű küldetésnek ígérkezik. Valószínűleg a mi hajónkra is ráakarnak majd támadni.
És honnan fogjuk tudni, hogy kalózokkal van dolgunk, honnan fogjuk tudni hogy pl. egy szembe jövő hajó barátságos-e, vagy már egy kalózok által megszállt hajó?'- így reagáltam le a helyzetet.
Közben Jesse is megkérdezte, honnan tudja a flotta, hogy kalózok voltak a tettesek: 'Jó kérdés'-válaszoltam vissza.
Ezután Lauren elmondta amit tudott, majd engem a hídra küldött, és kérte, hogy jelezzem ha megérkeztünk.
Így felálltam, és fájó lábammal (ülés után még rosszabb volt) botorkálva, morogva kimentem a hídra.


"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.”

"Mindenkiben van fény és némi sötétség is. A kérdés az, hogy melyik részre hallgatunk. Az jellemez minket."

"Tökéletes ember nincs, csak tökéletes emberi szándék."

 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Péntek, 2016-03-04, 15.56.30 | Üzenet # 16
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jesse az elején kijelentette, hogy nem kalóz szakértő, de ehhez képest igencsak sokat tudott róluk... Ahha, kihaló faj... Mondjuk én mikor találkoztam velük, elég elénkek voltak... A nagyapám sem túlságosan mondta volna rájuk, hogy eltűnni készülnek...

Jó sokat tudott róluk a gyerek ahhoz képest, hogy nem szakértő. Még legendákat is mesélt, de érdemleges infó ezzel sem jutott el hozzánk. Szóval sokra nem mentünk, de legalább kis mesedélután hangulatát hozta el a megbeszélésre.
Kérdés merült fel, mindjárt kettő is.

-Hogy mi történt? Mint ahogy más AIDA küldetéseknél, itt sem kaptunk sok információt... Néha kezdem azt gondolni, hogy betazoidnak néznek azok odafent...
-Csupán annyit mondtak, vizsgáljuk ki a "kihaló félben lévő" kalózok aktivitását az Agros űrben... Nem tapsikoltam igazán mikor ezt elmondták mert volt másik küldetés is... Ezt le kellett passzolnom... -magyaráztam majd jött a következő kérdés azonnal.
-Nem fogjuk tudni... Vagy megtámadnak vagy nem. Aligha hinném, hogy kedvességgel álcázzák magukat, nem rájuk vall a dolog... Viszont nem szeretnék senkit sem a hajóra engedni a küldetés alatt... Ha egy sérültet találunk valahol akit minden áron fel kell hozni, azt kettőzött őrséggel biztosítjuk, mert nem lehet tudni mégis ki az. Sajnos az a terület ahova megyünk, nem túl barátságos amúgy sem. -vettem komolyra a formát.
-Nem csillagflotta vagyunk, hívásokra nem különösebben szeretnék válaszolni, s ha kell az álcát is használjuk, bár ezt szeretném elkerülni, ugyanis olyankor nincs pajzsunk és a kalózok -egy időben legalábbis- szerettek aknákkal játszadozni... -értem a végére mondani valómnak...
.
-Szóval, ha nincs több kérdés... Nikki, a hidat rádbízom míg megérkezünk a megadott koordinátákra a belépéshez (határ átlépéshez kell..) Ha odaértünk, szólj... 
-Addig is szeretnék pár szót ismerkedni az új parancsnokunkkal...

Megvártam míg Nikki vánszorogva és morogva elhagyja a trágyalót, majd Jesse felé fordultam.
-Na szóval... Láttam pár elég... hogy is mondjam... negatív és lejárató dolgot a dossziédban... Sosem szerettem a flotta admirálisokat és ők sem valahogy, de rólam sosem mertek rosszat írni... Valahogy úgy érzem, a Te esetedben ez valahogy megkavaródott és nem túl nagy az igazságtartalma annak a halom papírnak... 
Nem akarok vájkálni a magán jellegű dolgokban, de a hajómon nem szeretem, ha ilyen jellegű dolgok titokban maradnak, szóval jó lenne ha mesélnél erről pár dolgot... Lécci... -mosolyogtam rá amilyen kedvesen és "cukin" csak tudtam.


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2016-03-06, 20.13.08 | Üzenet # 17
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
( Nikki folytatása olvasható: " Híd" topicban  ) 

Geson parancsnok kissé zavarba jött. 
Egyrészt roppantul ideges lett az apjára, és hogy ilyen módon bánt  vele, hogy a kapitánya előtt lejáratta, másrészt nem szívesen beszélt erről a kényes témáról de azért megpróbált. 
Lassan, de beszélni kezdett és elmondta hogy nem igazán van jóban az admirálissal, az apjával, azt hogy miért csak pár szóban körvonalazta. Lauren hallgatta őt és igyekezett valami tanácsot adni, hiszen az ő apja is magas rangban volt, de ő azért jóban volt Adam Crossal. 

( Jesse- Lauren- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JesseGeson
Dátum: Vasárnap, 2016-03-06, 21.43.11 | Üzenet # 18
ASF Fenrir-Parancsnok/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Pislogtam egyet... majd megdörzsöltem a szemeimet és egy "ahj" - sóhaj kíséretében Laurenre néztem, aki tök aranyosan mosolygott. 
- Jól van, csapjunk bele az elejébe. - Csaptam le az asztalra a kezemet, mert egyrészről rohadtul elegem volt az apám baromkodásaiból, másrészt nem szívesen meséltem én ilyenekről akárkinek. 
Dehát itt volt az új kapitányom, a cuki mosoly, és kénytelen voltam kinyögni valamit: 
- Az az igazság hogy nem vagyok jóba az apámmal. - Válaszoltam végül nagy nehezen, mintha a fogamat húzták volna. - Tudod ketten vagyunk testvérek, és a bátyámat mindig jobban pártolta. Én meg annyira kimaradtam a kedvencek listájáról hogy folyamatos veszekedések áldozata lettem. De már belefásultam a dologba, ezért otthagytam a hajót mert hogy apámmal szolgáltam egy kis ideig együtt, és így kerültem ide. ÉS neki nagyon nem tetszett ez a manőverem. - Tettem szét a kezeimet. 
- Szóval nem tom mit olvastál, de szerintem mindent csak nem jót. Tudom miket szokott mondani másoknak... anyámmal mindig ilyen véleményen voltak rólam. Sajnálom a rossz, negatív kritikákat, Lauren. Tuti biztos másnak is elküdte. - Grimaszoltam amolyan 'nem érdekel semmi' fejjel.


 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Kedd, 2016-03-08, 21.27.48 | Üzenet # 19
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Epekedve hallgattam végig Jesse magyarázatát. Valahogy meg tudtam érteni, miért jött el, ha ilyen apja van. Remélem találkozok vele egyszer, hogy bemossak neki. Nem csípem ha valaki így viselkedik a kölkével... 
Kissé nehezemre esett megérteni ezt a "kedvenc" dolgot két gyerek közül, de sajnos nem tudtam mit csinálni, s a srác is már túl volt a dolgon... Felnőtt volt, itt már a szülőkkel való duma nem segít.
-Aaaalright... Szóval bunkó papa... Remélem egyszer összefutunk... Szokásom felbosszantani az admirálisokat! -kacsintottam rá.
-Tudod... Az Én apámmal sem volt könnyű eset. Ha tudod, ha nem, Én nem vagyok ember, noha totál úgy nézek ki... Leszámítva ezeket a vackokat a karomon... -mutattam a furcsa csontképződményekre. 
-Én nem is itt születtem, hanem az Agros főbolygón, s sokáig nem ismertem az apámat. Annyira, hogy dühös is voltam rá, de végül sikerült megbékélnem vele. Ez ugyan nem ugyan az az eset, de itt is van konfliktus, csak fordítva. Én vágtam mindent apám fejéhez, s Ő volt az "elszenvedő". 
-Annyit tudok mondani, most hogy nem parancsol neked a papa, le kéne ülnöd vele beszélni. Ha akarod, fateromat odarendelem mint Agros nagykövet, hogy ne pampoghasson a bácsi -mondtam vigyorogva és remélve, hogy ha be is kell váltanom az ígéretem, nem fognak lefejezni érte....

-Deeeeee, mindenképp próbálj meg beszélni vele. Most már nem köt a hierarchia, hiszen az AIDA nem Csillagflotta. Nem felettesed, csupán munkákat kapunk tőlük, de parancsokat nem. -magyaráztam kicsit büszkén, hogy megszabadulhattam a flotta dirigálásától.


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2016-03-14, 22.27.50 | Üzenet # 20
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jesse kifejtette válaszát, és megköszönte a kapitánya kedves szavait. Kifejtette a véleményét a hajóval kapcsolatban, és megkérte Laurent hogy nem e lehetne áttenni a kabinját valahova máshova, mert a jobb oldalon helyezkedett el az ablaka és nagyon kényelmetlen volt így aludni. (Bár még csak egyetlen egy éjszakát töltött a hajón) 
Lauren szintén válaszolt, és megkérte Jesset hogy ha bármivel kapcsolatban van ötlete azt mondja el. Folytatta is volna még, de a hajóm megremegett, s a hídra kérették, így a két tisztnek azonnal a hídra kellett mennie. 

( Jesse- Lauren - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JesseGeson
Dátum: Kedd, 2016-03-15, 11.11.23 | Üzenet # 21
ASF Fenrir-Parancsnok/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Ez kedves, de Lauren, , ne vond bele apád ilyen kis apró dolgokba. Biztos neki is ezernyi dolga van, még csak én hiányoznék neki mit ne mondjak. - Válaszoltam neki kissé zavarban lévő mosollyal arcomon.
Már most nagyon kedveltem Laurent, úgy gondoltam nagyon kedves, de tényleg nem akartam senkit se bevonni az ilyenekbe.
Általában mindent egyedül intéztem, csak a legvégső esetben kértem valamiféle segítséget. 
Talán ez is volt az én legnagyobb problémám. Az önfejűség. 
- Mindenképp fogok vele beszélni, ha ráér velem találkozni.- Biccentettem, bár magamban azért rendesen fanyalogtam az ilyen kellemetlen,
ciki beszélgetésektől.-  Utálok haragban lenni az emberekkel, hát még a saját apámmal. Kedvelem az öregemet, de nem érzem azt hogy ő is kedvelne engem... sajna.. - Itt egy pillanatra elhalkultam, mert komolyan mondtam ezt és nagyon nem tetszett még most sem a gondolat. Mindig elszomorított.  
Mindig a csalódás érzésével töltött el leginkább. 
A kis csönd után azonban megint folytattam a beszédet, csak ezúttal valami más témával, új lendülettel: 
- Egyébbként nagy megtiszteltetés hogy ezen a hajón szolgálhatok. Gyönyörű hajó, nagyon tetszenek a rendszerei is. Amikor először átnéztem a rövid technikai leírását, már akkor érdekelt az egész szerkezet. Tudod rajongok a csillaghajókért, van otthon egy kis gyűjteményem is belőlük, egyszer majd megmutatom. - Mosolyodtam el haloványan, de azért lehetett rajtam látni hogy elég lelkes vagyok. 
- És.. nem akarok nagyon pofátlan lenni... - " De az leszek " - tettem hozzá, utóbbit csak magamban. 
- .. de... eddig mindig megszoktam hogy az ablakom a bal oldalon van, de most valamiért a jobb oldalra kerültem és nagyon nehéz így elaludni.. valahogy fordítva mennek a csillagok... És.. nem lehetne ha kapnék egy másik kabint? Kaphatnék? Ha kell cserélek valakivel...  - Elnéztem a sarokba, és vártam a választ, de nem sokkal ez után megremegett a hajó. 
Az asztalnak támaszkodtam a bal kezemmel, miközben Laurenre néztem homlokráncolva. 
- A kalózok? - Néztem a lány szemeibe. Felálltam s már indultunk is kifele a hídra...


 (HU)
 
Lauren_Cross
Dátum: Kedd, 2016-03-15, 12.52.10 | Üzenet # 22
A.S.F. Fenrir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1149
Kitüntetések: 19
Hírnév: 29
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jesse elmondása alapján, tipikus második gyerek... Elnyomott, keserű gyerekkor... Szerencsére ezt nem kellett megélnem, de át tudom érezni a dolgot. 
Ahogy elmondta a dolgot, elég nehéz helyzetnek tűnt. Egyik oldalról Ő kedveli a bácsit, fordítva viszont csak egy tumornak tekinti az öreg. Lehet megbolondult a hatalomtól? Ki tudja...
-Faterom inkább unatkozik mikor nem a hajójában gyönyörködik, szóval biztos ráérne.... De ha mégis kéne, szólj és lerendezzük apucit... -mondtam gonosz vigyorral. Nagyon nem csíptem az emberi admirálisokat. Sosem jöttem ki velük és mindig viszály lett belőle. S valahogy más emberekkel is így voltam, de velük azért sikerült némileg kijönnöm, bár velük is sokszor összetűzésbe kerültem... Vacak egy hozzáállásuk van...

A lélek kiöntés végén egy hirtelen páli fordulattal más témára terelődött a szó. A kabinja rossz oldalon van... De jó, hogy nekem ezzel nem volt gondom, nekem osztán tökmindegy merre mennek a csillagok... És... Inkább felém jönnek, mert középen van a kabinom.
-Hát... Majd megteszek mindent... Egyenlőre nem ígérhetek semmit, elég kevés kabin van ezen a hajón, lévén kis legénységre tervezték. -mondtam kicsit zavarodottan, mivel ilyet rövid kapitánykodásom alatt még senki sem kért ilyet.
-Viszont ha bármi más óhaj-sóhaj van, szólj... Azt is megpróbálom megoldani, vagy áthárítom Nikki-re... de mindenképp próbálkozunk! -kacsintottam rá, majd megremegett minden. 
-Hogy az a kvancos hezmánába... -ordítottam fel.
-Nem tudom... De úgy sejtem, mindjárt kiderül... -mondtam, majd Én is elindultam a Hídra.


"Life is your Battle to be Fought!"

--Lauren Cross.... Nemeses - Admin/Storyteller
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2016-03-31, 19.30.50 | Üzenet # 23
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatása olvasható: 

" Híd" topicban




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » A.S.F. Fenrir » Tárgyaló
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: