Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Royal » Komphangár
Komphangár
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2014-10-04, 20.36.53 | Üzenet # 1
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
"Royal" 

Miközben Nubet Throvson kapitány és Salvador Bruke parancsnok más-más szinteket derítettek fel a csapataikkal, Antony Jamison parancsnokhelyettes a csapatával és Brenda Lafayette hadnaggyal a komphangárba ment hogy átkutassa azt. Ez nem az ismert hangárok egyike volt, itt még soha nem jártak így teljesen ismeretlen volt számukra hogy mit fognak majd találni. 
A hangár meglepően sokkal kivilágítottabb volt mint bármely más hangár. Az ajtók itt maguktól nyíltak ki. A tisztek szemei elé pedig egy hatalmas csarnok tárult és két komp abban. Két idegen komp. Narancssárga fény vetült rájuk barátságosan. 
Brenda először teljesen fel lelkesült a látványuk miatt, így előre ment volna de Tony megfogta a karját... szerencsésen. Egy a falról leszakadó fémdarab esett le abban a pillanatban a padlóra. Az pont fejen találta volna Brendát ha a tiszt meggondolatlanul előre megy... 
Tony-nak igaza volt.. a hajó ezen része elég romosnak tűnt.. nem ártott vigyázni...

( Tony- Brenda- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
AntonyJaimison
Dátum: Péntek, 2014-11-21, 16.52.50 | Üzenet # 2
Enterprise-J-gépész specialistája
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Throvson,Bruke és  még sokan mások mind-mind különféle részeken derítették fel a hajót..nekem úgy tűnt hogy ahol mi voltunk,viszont egy teljesen más része  a hajónak egy teljesen elszeparált ..ahogy beléptünk szinte  követte, a fény  a lépteinket..

-Lehet hogy valami biztonsági protokoll..

Szóltam halkan majd  előre mentem,nagyon úgy tűnt viszont hogy pár lépés után kiderült hogy ez valójában egyfajta hangár lehet.

-Ez egy komphangár ..vagy valami olyasmi..

Mondtam mi közben a tricorderemet előre tartva haladtam előre,majd amikor Brenda  előre akart menni megfogtam  a kezét és magamhoz szorítottam erősen a nőt.Abban a percben pedig,egy vascső esett le  a földre ami valószínüleg agyonvágta volna.

-Jól van? jobban is vigyázhatna elég veszélyes a terep..

Simogattam meg  a vállát barátságosan majd,engedtem el  a nőt óvatosan.

-Úgy tűnik hogy ,ezek a  kompok valamiféle idegen techinkával vannak felszerelve és nem ismert konfigurációk sé paraméterek szerint vannak el látva  ilyet még nem is láttam érdekes. Mit gondol róla?

Kérdeztem a zavarba jött Brenda Lafayette-et aki úgy tűnt eléggé magán kívül volt percekig.


 (HU)
 
Lafayette
Dátum: Kedd, 2014-11-25, 19.47.08 | Üzenet # 3
Royal/Hadnagy/Kormányos
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 11
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nagyon izgatott voltam így első nekifuásra. Mégis csak az első küldetésem egy ilyen különleges hajón! 
Éreztem hogy fel vagyok pörögve, nem is akartam visszafogni magam. Előre mentem, a főgépészt is beelőzve mintha egy verseny lenne az egész.
Ha apa megtudja büszke lesz rám.- Gondoltam magamban. Hosszú, talán méteres, sárga fényben úszó folyosószakasz terült el előttünk. Pilóta létemre még ez is tűzbe hozott, mivel egyátalán nem hasonlított egy átlagos csillagflotta konstrukcióra sem a hajó belseje. Halk voltam de elég kiváncsi.
Amikor benyitottunk kis séta után a komphangárba azt hittem dobok egy hátast.
- Woo! - Mondtam a mellettem álló Jaimison-nak egy gyerekes mosollyal.- Ilyeneket fogok kormányozni! Nézze! Ezek itt valószínűleg jobbak mint a flotta átlagos fejlesztései! Egyszerűen szemet gyönyörködtetőek! - Előre léptem, be a kompok felé. Ami azt illeti soha nem álltam türelmes ember hírében, meg veszélyérzetem is kevés volt. 
Alighogy megtettem előre két gyorsabb lépést azonban Jaimison fogott meg és húzott magához. Tágra nyílt szemekkel néztem a férfira, miközben a hátunk mögött egy fémdarab csörömpölve esett le a földre. Olyan hangos volt hogy behunytam a szememet egy pillanatra, mert cikinek éreztem az egész helyzetet. Akkor határoztam el hogy féket kellene tennem valahogy magamra.
- Igen. Jól vagyok.- Biccentettem miután kinyitottam a szemem.- Köszönöm hogy elrántott. Azt hiszem tényleg jobban kellene vigyáznom, maga nélkül most az első utam a gyengélkedő lenne, nem a komphangár mert jól kupán vágott volna egy fémrom... - Mondtam sóhajtva.- Kösz hogy elrántott, még egyszer.- Nagy nehezen és fülig pirulva, majd inkább a férfi mellé álltam és csak néztem magam elé percekig.
- Mi?! jah jah a kompok. Nagyszerűek igen. Full extrásak, és totál idegennek tűnnek. Biztosan nem flotta hangolás egyik sem. Lehet hogy át kell majd állítani egyiket-másik sztandördre hogy ne legyenek szabály ellenesek. khm.. csak ennyi.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2016-08-27, 21.13.51 | Üzenet # 4
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Brenda nagy léptekkel ám elég óvatosan kikerülte a földön lévő romokat. Tony követte őket elég közel, a lány minden lépésre odafigyelve. Mikor Brenda a komphoz lépett megpróbálta kinyitni valami manuális konzolon annak az ajtaját, de az kódolva volt és ha egyedül lett volna, talán évekbe telt volna számára annak a kinyitása. Tony is megpróbálta kinyitni, majd egy kis várakozás után úgy döntött hogy más módszerhez fog folyamodni, mert a kódolás sok munkába telhet, még egy gépésznek is, A férfi ezért elkezdte szétforrasztani az ajtót.

(Brenda- Tony- Szingularitás)

Hozzáadva (2015-07-19, 16.05.43)
---------------------------------------------
A hajón még megannyi változtatni, állítani való maradt, és felderítetlen részlegekből is annyi volt hogy hetekig el lehettek volna...
Ha még aznap nem kaptak volna üzenetet Hutchinson admirálistól: a flotta végső leszámolást tervezett a Querreriaiak ellen... és minden használható hajót készültségbe rendeltek.
A végső visszaszámlálás a háborúból tehát megkezdődött.

- A "Royal" c. küldetés sikeresen lezárva. -

Folytatása hamarosan...

Hozzáadva (2016-08-27, 21.13.51)
---------------------------------------------
Miután a kapitány és a parancsnok is sikeresen vissza mentek a kompba nem volt más megoldás, szét kellett lőni egy biztos és pontos lövéssel a hajóba fúródott alkatrészt hogy végleg széjjelválhassanak egymástól. 
Nagy szerencsére Bruke kiszabadította a hajót így a komp is vissza indulhatott a Royal felé. Miközben megközelítették a hajót s Nubet szakszerűen bedokkolt  a Royalba, Bruke elmondta hogy mit talált az adatbázisba a Uss Thomsonról. 

Miközben ezt megbeszélték kiszálltak onnan, s szóltak Jerrynek hogy hamarosan a hídon lesznek. 

( Bruke- Nubet - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
SBruke
Dátum: Szombat, 2016-09-10, 21.43.22 | Üzenet # 5
Royal elsőtisztje/parancsnok/tudományos főtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 29
Kitüntetések: 1
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
- New Galaxy osztály a Thomson. - Közben széjjel lőttük a megmaradt lomot így a Royal is megszabadult a fölösleges súlyfeleslegtől. - Vagyis volt... mert cirka ennyi maradt belőlük.Gyufás skatulyával szedegetjük össze őket uram. Nem tudom mi történhetett velük. De akármi vagy akárki lőtte őket szét, az egy állat lehetett. Így szétbarmolni azt a szép hajót. Gyanítom hogy nem magától esett darabokra. Az adatbázis szerint felderíteniük kellett volna az Orion szektorba. Mi a lótúrót kerestek itt a Humblerbe akkor?.. Eltévedtek? - Vissza kanyarodtam a komphangár felé. 
Rossz érzésem volt. Elég jó hajó volt ez a Thomson. 
- Valaki lyukat durrantott beléjük csakúgy? - Folytattam a kérdéseimet mert elég feszült voltam. 
Hajó szerelőkből átmegyünk katasztrófa turistába? Rossz szakavatott zászlós koromba se láttam még ekkora baklövést. 
- A fene tudja... - Megfogalmazódott bennem hogy az út hátralévő részében befogom a  csőröm azonban, mert Nubet elég morcosan nézett rám. Nem is szólaltam meg csak amikor már kiléptem a sáros patámmal, és levettem a szkafander kesztyűt magamról.
- Utálok az űrben lenni. - jegyeztem meg sápadtan. - Bár belátom, gyakorlatilag most is ott vagyunk. Csak nem olyan közelségben. - Jót mulattam magamon.
Persze, az űrben vagyunk meg nem is.
- Jerry, hamarosan a hídra megyünk. - Tettem hozzá Nubet után én is, mert már biztosan nagyon izgult a srác értünk, de ha értem nem, Nubetért b iztos hogy igen.
Állítólag jó barátok voltak.
- Kapitány azt javaslom hogy a behozott törmeléket vizsgáljuk meg közelebbről. Elég nagy hely van itt. - Folytattam Nubet útját követve mindeközben a turbólift felé.


 (HU)
 
Nubet
Dátum: Csütörtök, 2016-09-15, 16.29.00 | Üzenet # 6
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Az időnk egyre jobban fogy el mr.Bruke..derítse ki hogy mi történhetett a másik hajón..*Manőverezett ki aze gyik roncs mögül majd egy újabb roncs karcolta meg a kompot de sikeresen szét lőtte azt Throvson*

-Úgy érzem hogy ,nem lehetett véletlen ...biztos vagyok benne hogy megtámadhatták őket és nem egy hajó..egy ekkora hajót nem olyan egyszerű elintézni..folytassa ,a  Thomson adatbázisának a letöltését ah talál valami furcsát jelentse egyből mivel elég furcsának találom hogy  a Csilalgflotta nem küldött több hajót  a térségbe...most figyeljen mr. Salvador! kapaszkodjon!

*Szólt Nubet hangosan majd  amikor bedokkolt a Royal fedélzetére egy utolsó roncs még  a hátuk mögött be esett velük együtt volna de szerencsére , a  Royal automatikus erőtere megvédte hogy becsússzon utánunk..*

-Hát ez közel volt...ha van valami amit tud jelenteni azonnal jelentse...ha tlált valami fontosat az adatbázisba..a  hajó naplójukat is olvassa el még fontos lehet..

*Válaszolta Throvson aztán ki nyitotta a komp ajtaát egy laza mozdulattal majd fel állt és,a  kezébe nyomta  a letöltött hajónapló adatait a  kezébe *


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2016-09-24, 19.33.10 | Üzenet # 7
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatása olvasható: 

Híd topic




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » Royal » Komphangár
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: