Parancsnoki Híd
| |
Gonsailes
|
Dátum: Szombat, 2011-05-28, 21.45.44 | Üzenet # 1 |
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban |
Innen vezérlik a teljes hajót! Itt folyik a navigáció, a kommunikáció, az érzékelők, a taktikai rendszerek, és még sok minden más irányítása. Hozzáadva (2011-05-28, 21.45.44) --------------------------------------------- Már jó ideje a parancsnoki székemben üldögéltem a U.S.S. Thor hídján. Vártam, hogy beindítsuk a hajtóműveket és elinduljunk. Illetve, hogy megkapjuk a következő küldetésünk adatait. A Hídon üldögélve figyeltem ahogy a legénység munkálkodik. Mindenki keményen dolgozott. Úgy tűnt, hogy már alig várják az indulást. Akárcsak jómagam, ők is izgatottak voltak, hogy mi lesz a következő küldetésünk. ~ Kíváncsi leszek a feladatra. Ahogy a Csillagflottát ismerem valami érdekes dolgunk lesz ~ gondoltam, miközben a székemen lévő számítógéppel babráltam. Úgy döntöttem, hogy lekérem az utolsó jelentéseket, a hajó állapotáról. Gyorsan meg is tettem ezt a lépést, és hamar fény derült rá, hogy a hajóval úgy tűnik minden rendben van, és csak az indulásra vár. Na meg az utasításokra. Nem sokkal később eszembe jutott, hogy a főorvosnak mostanában kellett megérkeznie. Ennek okán úgy döntöttem, hogy felkeresem a doktort az orvosi részlegben. Így felálltam, és a legmagasabb rangú tiszt felé fordultam. - Magáé a híd - mondtam, majd kiléptem a parancsnoki központből.
//Folytatás: U.S.S. Thor - Orvosi részleg//
"Az univerzum határtalan!"
Az üzenetet módosította Gonsailes - Szombat, 2011-05-28, 21.45.18 |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 19.32.57 | Üzenet # 2 |
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Kapitány: Belépsz a hídra. Adj utasításokat tisztjeidnek.
A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.
https://www.wattpad.com/user/Bati1989
... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum.... The world so cold....
Olvass, ne nézz...
== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<== |
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 20.00.35 | Üzenet # 3 |
U.S.S. Rising kapitánya
//Előzmények: U.S.S. Thor - Tárgyaló.//
Néhány folyosó és egy turbólift után kiléptem a szállító alkalmatosság ajtaján a Hídra. A bent lévők felfigyeltek jöttömre, és várták, hogy mit teszek. Közben láttam, hogy a főtisztek is megérkeztek az eligazításról. Miután leültem a székembe a kommunikációs tiszt felé fordultam. - Kérjen kirepülési engedélyt a dokktól. Elindulnánk - adtam ki a parancsot, majd a kormányosra néztem. - Ha elhagytuk a dokkot távolodjunk egy 500 km-re, és lépjünk görbületi sebességbe. Maximális sebességgel haladjunk a Bolarus 2 felé - osztottam ki az utasítást, majd újra a kommunikációs tiszt felé fordultam. - Ha elhagytuk a dokkot és görbületbe értünk, értesítse a Csillagflotta Parancsnokságot, hogy megkezdtük a küldetést - mondtam, majd vártam a történéseket.
"Az univerzum határtalan!" |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 20.33.39 | Üzenet # 4 |
A kis szünet után szólalt meg a kommunikációs tiszt: - Uram a Flotta jó szelet kíván, és megadja az engedélyt! - Rögíző kapcsok kioldva. - Szólal meg legelől a kormányosod. - Távolodunk... Görböleti sebességre kapcsolunk... 15 másodperc mulva.. 10.. 9..8...7...6...5...4...3...2....1.. Jelentem kinn vagyunk uram és maximum sebességgel indulunk a Bolarus 2ő höz. - Jelenti a hadnagy.
A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.
... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum.... The world so cold....
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 20.52.38 | Üzenet # 5 |
U.S.S. Rising kapitánya
Egy kis szünet után a kommunikációs tiszt jelenti, hogy engedélyt kaptunk az indulásra, majd a kormányos jelenti folyamatosan az eseményeket. Hamar elhagytuk a dokkot, és mikor elértük a megfelelő távolságot, a hadnagy megkezdte a visszaszámlálást, és beléptünk görbületi térbe. - Köszönöm, hadnagy. Figyeljen oda, hogy biztosan megérkezzünk - mondtam, majd aktiváltam a kommjelvényem. - Dr. Shuterland. Maga, és a csapata jöjjenek a Parancsnoki Hídra. Felszereléssel együtt. A két taktikai osztag is jelentkezzen nálam - mondtam a kommunikációs csatornába, majd zároltam azt, és vártam, hogy mindenki befusson.
|
| |
James
|
Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 21.44.38 | Üzenet # 6 |
Royal csillaghajó főorvosa
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 149
Kitüntetések: 9
Hírnév: 10
Beléptem a hídra a csapattal. A műszerek halk ritmikus hangja teljesen megnyugtatott. - Uram. - A kapitány elé léptem a csapttal.
Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál. |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 13.41.32 | Üzenet # 7 |
Közben a hadnagy szólal meg előlről: - Uram közeledünk a koordinátákhoz. Érkezési idő körübelűl 20 perc.
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 15.31.55 | Üzenet # 8 |
U.S.S. Rising kapitánya
A hívásomra körülbelül tíz percen belül mindenki megérkezett a Hídra. Dr. Shuterland oda is lépett hozzám a csapatával együtt. Nem sokkal később pedig a két taktikai osztag, és a taktikai parancsnok is megérkezett köreinkbe. - Doktor - köszöntöttem a férfit.
Az óra egy jó része már eltelt amikor a kormánynál ülő hadnagy jelentette, hogy húsz perc múlva megérkezünk a bolygóhoz. ~ Kitűnő ~ gondoltam. - Hadnagy. Lépjünk ki biztonságos távolságban a görbületi térből, és szkenneljük a bolygót. Elsősorban a nagykövet jelvényének jelét keressék. Illetve bármiféle harci készültségre, vagy hasonlóra utaló jeleket. A további utasításokat, majd az érkezés után - mondtam, majd a doktor felé fordultam. - Dr. Shuterland. Reméljük nem lesz szükség az orvosi szakértelmükre, de azért álljanak készen a hirtelen történő lesugárzásra - szóltam a főorvoshoz, majd vártam, hogy megérkezzünk.
|
| |
James
|
Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 16.23.05 | Üzenet # 9 |
Bólintok és kicsit közelebb lépek a csapatom egyik tagjához. Kihúzom magamat és a képernyőn lévő csillagokat nézem. Eltűnődöm azon hogy vajon mi történhetett az admirálissal...
Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál. |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 16.29.19 | Üzenet # 10 |
- Uram megérkeztünk. - Szól percek mulva a hadnagy. - Biztonságos távolságban vagyunk. - Mondja. - A szkennerést megkezdem. - Szól közben a kommunikációs főtiszted. - A jelvény bemérve. A bolygó déli részén van egy jungeles félszigeten.
<< Sorrend: Kapitány- Sheppard--Doktor >>
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 16.47.21 | Üzenet # 11 |
U.S.S. Rising kapitánya
Húsz perccel később a kormányos jelenti, hogy megérkeztünk, és biztonságos távolságban vagyunk. Közben a kommunikációs tiszt is megszólal, és elmondja, hol található a jelvény. - Köszönöm. Aktiválja a jelvényt. Beszélni akarok az admirálissal. Közben szkennelje a területet, hogy hol tartózkodik. Energiértékeket is kérek, amelyekből kiszűrhetjük az erőtereket, és hasonlókat - adtam ki a parancsot, majd a kormányoshoz fordultam. - Haladjunk 1/4-ed impulzussal a bolygó irányába. Ha oda értünk még ne álljunk bolygó körüli pályára, de legyen előttünk a planéta - adtam ki a parancsokat. Ezek után, újra a kommunikációs tiszthez fordultam. - Ha nem tudjuk elérni a nagykövetet hívja a bolygót. Akkor a Bolarus 2 vezetőjével fogok beszélni - utasítottam a tisztet. Ezek után a taktikai parancsnok felé fordultam. - Menjen a taktikai rendszerekhez és álljon készen egy esetleges vészhelyzetre. Nincs kedvem meglepődni. Nem tudunk sokat róluk. Jobb az óvatosság - adtam ki a parancsot Shepard parancsnoknak.
|
| |
Shepard
|
Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 17.14.23 | Üzenet # 12 |
U.S.S Atlantis kapitánya
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Ahogy a pultnál álltam, figyelmesen hallgattam hogy a kapitány a kormányossal tárgyal, az elhangoztak alapján nem sok jót tudtam jósolni a küldetésünk érdekében, mert egy nagy követet elrabolni nem gyerek játék, nem sokkal később a kapitány utasításba adta hogy menjek a taktikai rendszerekhez és készítsem fel a hajót egy esetleges támadásra. - Azonnal -. El hagytam az eddigi posztomat és a taktikai pulthoz érve elő készítettem a hajó pajzsát és fegyvereit, és vártam a kapitány utasítását. - Elkészültem az előkészületekkel, várom a parancsát -.
Az üzenetet módosította Shepard - Hétfő, 2011-05-30, 17.15.15 |
|
| |
James
|
Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 17.35.09 | Üzenet # 13 |
Érzem ahogyan a hídra lassanként feszültség telpszik. Már mindenki készenlétben áll. "Remélem nem lesz nagyobb gond" -gondolom magamban.
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 18.03.00 | Üzenet # 14 |
- Standard körpálya, értettem uram. - Szól a hadnagy. - Adást nyitok a nagykövet kommunikációs egységéhez. - szólal meg a kommunikációs tiszted majd pár percre rá: - nincs válasz.. adást nyitok a Bolarus 2 veeztőjéhez.. csatorna nyitva. beszélhet uram.
SOrrend: Kapitány- Szingularitás- Kapitány. Sheppard- James
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Hétfő, 2011-05-30, 20.32.27 | Üzenet # 15 |
U.S.S. Rising kapitánya
Hamar választ kaptam a taktikai parancsnoktól, aki készen várta a parancsaimat. - Készenlét, parancsnok - mondtam neki. A kormányos tudomásul vette az utasításaimat, és hamarosan a kommunikációs tiszt tett jelentést, miszerint nem érkezik válasz a nagykövettől. ~ Remek. Egy biztos. A nagykövet nem elérhető ~ gondoltam mérgesen. A kommunikációs tiszt ezek után csatornát nyitott a Bolarus 2-re, így beszélni kezdtem. - Bolarus 2. Itt Jonathan Gonsailes kapitány a U.S.S. Thor nevű Föderációs csillaghajó parancsnoka. Azért jöttünk ide, mert már két hete nem kaptunk híreket a nagykövetünkről, aki erre a bolygóra érkezett. Kérem válaszoljanak - küldtem el az üzenetet a bolygónak, majd vártam.
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Kedd, 2011-05-31, 16.07.48 | Üzenet # 16 |
- Adás érkezik vissza. - Mondja a tiszted és máris kapcsol egyet a képernyőre. Ott egy Bolian férfit látsz. - Üdvözletem kapitány Berothral vagyok! Igen, hallottuk a nagykövetük esetét és a helyi Önkéntes biztonsági szolgálat rajta van az ügyün de eddig még semmit nem találtak. Ha gondolja átküldök önnek minden fontos aktát és feljegyzést.
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Kedd, 2011-05-31, 22.21.41 | Üzenet # 17 |
U.S.S. Rising kapitánya
Hamar kapcsolták a bolygót, és egy Bolian készségesen elmondta, hogy Ők is nyomoznak az ügyben. És felajánlotta az eddigi adatokat. - Üdvözlöm. Köszönjük az adatokat elfogadnánk. Ha megengedi, akkor mi is beszállnánk a keresésbe. Ha nincs ellenére lemennénk a bolygóra. Ha bele egyezik küldje el azokat a koordinátákat ahová lesugározhatunk, és akkor fél óra múlva érkezünk - mondtam a férfinak. Ezek után a kommunikációs tiszt mellé sétáltam, és a fülébe súgtam. - Ha vége a kapcsolatnak, próbálja meg felsugározni a nagykövetet - mondtam olyan hallgkan, hogy csak Ő hallja. Ezek után újra a képernyő felé fordultam. - A Föderáció nevében, kérem önöket, hogy a biztonsági embereik, és maguk is működjenek együtt velünk. Szeretnénk minél előbb megtalálni a nagykövetet, de ez csak úgy megy, ha összedolgozunk - feleltem a Bolian-nak, majd vártam. ~ Nem bízom bennük. Valami bűzlik ebben az egész helyzetben. Ha már két hete keresik a nagykövetet miért csak mostanában értesítettek minket. Gyanús. Nagyon gyanús ~ gondoltam gyanakvóan.
|
| |
Shepard
|
Dátum: Kedd, 2011-05-31, 22.32.46 | Üzenet # 18 |
U.S.S Atlantis kapitánya
A kapitány örömére a bolygóról lévők válaszoltak a hívásunkra, aztán utasításba adta hogy készüljünk fel, mert ugyebár a nagykövetet Rádió kapcsolatban elérni nem lehetett, csak azokkal akik lent tartózkodtak, aztán a kapitány oda lépet az egyik tiszthez és a fülébe mondott valamit. ~ Remek, mit titkol előlünk a saját kapitányunk? ~. Illetve meg kezdte a tárgyalásokat a bolygón tartózkodó csapatokkal.
Az üzenetet módosította Shepard - Kedd, 2011-05-31, 22.37.55 |
|
| |
James
|
Dátum: Szerda, 2011-06-01, 11.44.25 | Üzenet # 19 |
Figyelek az eseményekre és a parancsnok mellé lépek. Nemtteszésemet fej ingatásommal jelzem. ~ Egyre jobban idegesít a helyzet.. ~ gondolom magamban. ~ Remélem nem halt meg az admiorális mert a képen nagyon szimpatikus volt.. ~
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Szerda, 2011-06-01, 13.23.34 | Üzenet # 20 |
Ekkor egy Bolian hajó lép ki a szubtérből. Adást kapcsolnak szinte azonnal a hajónak közbevágóan és erőszakosan: - Végre a Föderáció idedugta a képét. - Mondja egy férfi. - Üdvözletem Reazza kapitány vagyok a szakadároktól. A nagykövetük nálunk van igen.. nem hazudok le is szkennelhetik a hajómat akár.. nem kérek mást az életéért csupán 1 izotonna Beruumot. - Elvigyorodik.
Sheppard: Jöjjél rá valahogyan hogy a Beruum egy olyan Cardassiai ásvány amelynek egyetlen izotonnája is halálos robbanást okozhat ha 33 celsius foknál nagyobb hő éri.
Sorrend: Sheppard- kapitány- doktor- Szingularitás
Olvass, ne nézz...
|
| |
Shepard
|
Dátum: Szerda, 2011-06-01, 15.35.40 | Üzenet # 21 |
U.S.S Atlantis kapitánya
A tárgyalások már javában folytak mikor társaságot kaptunk egy hajó léptek ki a Görbületből és egyből olyan üzenetet küldtek hogy náluk van a nagy követ. ~ Na ha nálatok van akkor minek jöttetek vissza? ~. De amin meg lepődtem hogy ajánlatot tettek nekünk, egyféle Beruum-ot kértek tőlünk a nagy követért cserébe. ~ Huh várjunk ez az anyag valahonnan ismerős.. oh már emlékszem volt írva az egyik jelentésben hogy lényegébe ez egy bomba is lehet ajjaj ~. Oda léptem a kapitányhoz oda hajoltam és a fülébe súgtam jó halkan. - Khm uram ez az anyag nagyon veszélyes, ha 33 Celsius foknál nagyobb hő éri akkor mindenki a levegőbe repül a környéken -.
Az üzenetet módosította Shepard - Szerda, 2011-06-01, 16.03.09 |
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Szerda, 2011-06-01, 15.45.30 | Üzenet # 22 |
U.S.S. Rising kapitánya
A tárgyalások szépen folytak, amikor egy Bolian hajó lépett ki a hipertérből, és amolyan kéretlen vendégként csatornát nyitottak hozzánk. A hajó vezetője egy bizonyos Reazza kapitány elmondta, hogy a nagykövet náluk van, és hogy egy izotonna Beruum nevű anyagot kérnek az átadásáért. ~ Mi a fene. Remélem valamelyik emberem tudja miről beszélnek ezek. Bár lehet Én is tudom csak most nem ugrik be ~ gondoltam töprengve. A szakadár kapitány engedélyezte a hajója szkennelését. Amire egy bólintással jeleztem a kommunikációs tisztnek, hogy nézze át a hajót. Ekkor Shepard parancsnok lépett oda hozzám, és elmondta, hogy az Beruum kitűnő robbanóanyagként használható, mivel 33 Celsius fok fölött mindent elpusztít a környezetében. Egy biccentéssel megköszöntem az információkat a tisztnek. ~ Remek. Már csak ez hiányzott ~ gondoltam mérgesen, majd a képernyőhöz fordultam. - Kérünk egy kis időt. A hajón nincs ilyen anyag. Be kell szereznünk - mondtam majd vártam mit válaszolnak, de közben már terveztem is, hogyan oldjuk meg a helyzetet anélkül, hogy valóban átadnánk az anyagot.
|
| |
James
|
Dátum: Szerda, 2011-06-01, 17.23.42 | Üzenet # 23 |
oDalépek a parancsnokhoz és halkan megszólalok. - Nem tudtam hogy a Bolianok között ekkorák lennének a szélsőségel..
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Szerda, 2011-06-01, 17.26.01 | Üzenet # 24 |
- Rendben. - Mondta a férfi. - Kapnak 10 percet aztán aza dmirálisukat már csak holtan kapják vissza. - Majd az adás lekapcsolt.
Sorrend: kapitány-Sheppard-Kapitány-Sheppard- doki- Szingularitás
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Szerda, 2011-06-01, 19.13.34 | Üzenet # 25 |
U.S.S. Rising kapitánya
A doki tesz egy megjegyzést, amire csak ennyit feleltem: - Én sem. A Bolian hajó kapitánya tíz percet ad nekünk az előkészületekre. - Remek - mondtam tömören, majd az adás megszakadt. Ekkor villámgyorsan a többiekhez fordultam. - Figyelem. Tíz percünk van, hogy összeszedjük magunkat. Shapard. Maga állítson össze egy osztagot, amely lemegy a bolygóra. Úgy tervezem, hogy a planétán intézzük a cserét. Így lehetőségünk adódna egy rajtaütésre. Doki. Menjen és keressen meg minden szükséges adatot erről a Beruum nevű anyagról, és replikáljon egyet, amilyen gyorsan csak tud. Shepard - mondtam, majd a kommunikációs tiszthez fordultam. - Nyisson csatornát a hajóra - adtam ki a parancsot. Ha a csatorna megnyílik beszélni kezdek: - Megkezdtük a munkálatokat az anyag előállítására. Azonban attól félek, hogy kevés lesz az idő a munkálatokra. Mint nagyon jól tudja helyes körülmények között kell tárolnunk az anyagot, így még ezt is meg kell oldanunk. Maximum fél órára van szükségünk. Gondolom nem akar selejtes Beruum-ot kapni? Az átadás helyszínéül a bolygót javaslom. Így biztosíthatjuk, hogy egyikünk se veri át a másikat. Maga adhatja meg a helyszínt és az időpontot. Mi itt leszünk. Bármikor el tud érni minket - mondtam, majd vártam a választ.
|
| |
Shepard
|
Dátum: Szerda, 2011-06-01, 19.31.56 | Üzenet # 26 |
U.S.S Atlantis kapitánya
A Bolian hajó kapitánya 10 percet adott nekünk hogy szerezünk nekik anyagot. Aztán a kapitány kiadott mindenkinek egy-egy utasítást, De még a kapitány próbált tárgyalni de a másik hajón lévőket csak a anyag érdekelte. ~ Ezeknek sincs diplomáciai érzékük ~. nekem az a feladat jutott hogy szervezek egy kisebb csapatot amivel rajta tudunk ütni. - Értetem! - a kezemet hozzá érintetem a kommjelvényhez és felszólítottam a kommandósokat illetve a taktikai egységeket, oda léptem a taktikai pulthoz és halkan de érthetően utasítást adtam. - Egy kommandós egység és néhány taktikai tiszt haladéktalanul fel fegyverkezve menjen a transzporterhez, és várják a további utasítást -. Amint leadtam az utasítást vissza léptem a kapitányhoz. - Ez húzós lesz -.
Az üzenetet módosította Shepard - Szerda, 2011-06-01, 19.35.47 |
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Szerda, 2011-06-01, 19.45.19 | Üzenet # 27 |
U.S.S. Rising kapitánya
Az üzenetre várakozás közben Shepard munkához látott, és a transzporterhez rendelte a kért csapatokat, majd jelentést tett. - Köszönöm. Valóban az lesz. De mindent meg kell tennünk a siker érdekében ~ feleltem a kollégának, majd tovább várakoztam a Bolian-ok válaszára.
|
| |
Shepard
|
Dátum: Szerda, 2011-06-01, 19.50.41 | Üzenet # 28 |
U.S.S Atlantis kapitánya
A kapitány úgy érezte hogy a küldetésünk nem valami kegyelmező. - Néze a uram ez egy túsz mentő akcióvá lényegült, de ha a nagykövetnek bántódása esik akkor mindenképpen végük és szerintem ezt ők is tudják nem igaz ?. Egy kicsi mosollyal a végén feleltem a kapitánynak és próbáltam pozitívabb irányba terelni a hangulatot.
Az üzenetet módosította Shepard - Szerda, 2011-06-01, 19.53.01 |
|
| |
James
|
Dátum: Szerda, 2011-06-01, 20.27.35 | Üzenet # 29 |
- Igenis! - Bólintok és elindulok az egyik konzolhoz gyorsan elkezdem átolvasni az adatokat.
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Szerda, 2011-06-01, 20.36.53 | Üzenet # 30 |
- Rendben.. de ne játszadozzon velem nem vagyok olyan hangulatban! - Szól a férfi. - Találkozzunk a Bolarus déli sarkán! Ne késsenek.. és hozzanak magukkal meleg ruhát is aza dmirálisuknak.. - Elvigyorodik majd az adás lekapcsol.
==> Induljatok le a bolygóra, közben mondjátok el a tervet.
Sorrend: KApitány-Shepard- Kapitány-Shepard-doki
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Szerda, 2011-06-01, 20.45.27 | Üzenet # 31 |
U.S.S. Rising kapitánya
A doki nekilátott az anyag előállításának. Közben a Bolian hajó kapitány bele ment az ajánlatunkba, így kaptunk még egy kis időt, és a bolygó déli sarkjára hívott minket. - Értettük. Ott leszünk - feleltem. Mikor az adás megszakadt a többiekhez fordultam. - Amint kész az anyag indulunk. Mini pheser-eket vegyenek magukhoz, amelyek jól elrejthetőek. Doki. Ha megvannak az adatok bízza a dolgot a technikusokra - mondtam, majd az egyik tudóshoz fordultam. - Készítsék elő az anyagot a szállításra. De nagyon vigyázzanak vele. Nem érheti 33 Celsius foknál nagyobb hőmérséklet - adtam ki a parancsot, majd a többiekhez fordultam. - Irány a transzporter - adtam ki a parancsot, majd megvártam amíg a doki végez, és elindultam a transzporter felé. A Hídról való kifelé haladás közben a kommjelvényem aktiváltam: - Hozzanak a transzporterhez három mini pheser-t, és sarkőri ékhajlathoz való ruhákból négyet - adtam ki a parancsot, majd beléptem a turbóliftbe.
//Folytatás: U.S.S. Thor - Transzporter szobák//
|
| |
Shepard
|
Dátum: Szerda, 2011-06-01, 20.52.49 | Üzenet # 32 |
U.S.S Atlantis kapitánya
az illető utasított minket hogy menjünk le a bolygóra, és öltözünk melegen . Ezután a kapitány utasítást adott a tudósokknak hogy az anyagot készítsék elő, én és a többiek pedig vegyük magunkhoz olyan phaser fegyvereket, amiket nagyon könnyen eltudunk rejteni. Követem a kapitányt a transzport felé.
//Folytatás: U.S.S. Thor - Transzporter szobák//
Az üzenetet módosította Shepard - Szerda, 2011-06-01, 21.09.00 |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Csütörtök, 2011-06-02, 23.01.46 | Üzenet # 33 |
A hídva lépve ezt tapasztaljátok:
Kapitány: Az egyik handnagy jelent hadarva: Pajzsok felvonva, fegyverek készenlétben. - Mondja. ekkor érkezik be az adás a gyengélkedőről.
Sorrend: James- Kapitány - Szingularitás- Kapitány- parancsnok-Szingularitás
Olvass, ne nézz...
|
| |
James
|
Dátum: Csütörtök, 2011-06-02, 23.17.58 | Üzenet # 34 |
- Uram a nagykövet jól van, csupán pihenésre és ételre van szüksége mivel már több napja nem kaphatott enni. - Mondom.
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Péntek, 2011-06-03, 14.24.09 | Üzenet # 35 |
U.S.S. Rising kapitánya
//Előzmények: U.S.S. Thor - Transzporter szobák.//
A Parancsnoki Hídra belépve az egyik hadnagy rögtön jelentette, hogy a pajzsok és a fegyverek aktívak. - Köszönöm - feleltem, majd Shepard fel fordultam. - Vegye át a taktikai rendszerek irányítását a tiszttől - adtam ki a parancsot. Ekkor érkezett a jelentés Dr. Shuterland-től, hogy a nagykövet jól van csupán pihenésre és ételre van szüksége. ~ Hála az égnek, hogy nincs nagyobb baj ~ gondoltam. - Köszönöm, Doktor. Biztosítsa a nagykövet kényelmét, és mindent adjon meg neki - adtam ki az utasítást, majd zártam a csatorát, és a legénységemhez fordultam. - Lássunk munkához - mondtam, és leültem a parancsnoki székbe. - Shepard parancsnok. Élesítse a phesereket, és tüzeljen a szakadár Bolian hajóra. Célpont a görbületi és a normál hajtómű - adtam ki a parancsot, majd a kommunikációs tiszthez fordultam. - Nyisson csatornát a bolygóra. Beszélni akarok a bolygó vezetőjével - mondtam, majd vártam, hogy mi történik.
Az üzenetet módosította Gonsailes - Péntek, 2011-06-03, 14.25.52 |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Péntek, 2011-06-03, 19.31.14 | Üzenet # 36 |
- Igenis uram!, Értettem uram! - Hangzanak gyorsan a válaszok az egyes munkaállomásokról. Ebben a pillanatban a Thor tüzet nyit a kis hajóra ami meg is adja magát. - Csatorna nyitva, beszélhet uram. - Szól közben a kommunikációs tiszted.
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Péntek, 2011-06-03, 19.52.53 | Üzenet # 37 |
U.S.S. Rising kapitánya
Mindenki tudta a dolgát, és folyamatosan érkeztek a megértés válaszai. Néhány pillanat múlva a hajó pheser-ei tüzet nyitottak a Bolian hajóra, és a hajó megadta magát. Nem próbált ellenállni. A kommunikációs tiszt jelentette, hogy a csatorna nyitva a bolygóra. - Üdvözlöm újra, Uram! Örömmel közlöm, hogy nagykövet épségben visszakerül hozzánk. A szakadárok vezetőjét, és az embereit elfogtuk. Küldheti a hajóikat a szakadár űrjármű elfoglalására. Küldje el a koordinátákat ahová leküldhetjük a vezetőjüket. Én elküldöm a bolygón lévő szakadárok helyzetének koordinátáit - mondtam, majd egy biccentéssel jeleztem a kommunikációs tisztnek, hogy tegye ezt meg. - Amint lesugároztuk a szakadár parancsnokot, és ha már nincs szükségük ránk, szeretnénk elindulni. A nagykövetet minél előbb vissza kell juttatnunk a Földre - fejeztem be a beszédem, majd vártam, hogy a bolygó vezetője válaszoljon.
Az üzenetet módosította Gonsailes - Péntek, 2011-06-03, 20.08.57 |
|
| |
Shepard
|
Dátum: Péntek, 2011-06-03, 21.43.53 | Üzenet # 38 |
U.S.S Atlantis kapitánya
A turbó liftet elhagyva beléptem a parancsnoki hídra ahol a kapitány nekem parancsba adta hogy nyissak tüzet az ellenséges hajóra. - Igen is -. oda Léptem a fegyver konzolhoz, bemértem a célpontot és koncentrált tűz erőt nyitottam az ellenség felé.
Az üzenetet módosította Shepard - Péntek, 2011-06-03, 21.55.55 |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Péntek, 2011-06-03, 21.48.40 | Üzenet # 39 |
- Itt a Bolarus vezetősége. - Szólal meg a férfi. - Köszönjük segítségüket és örülök hogy rendben van a nagykövetük! A koordinátákat máris küldöm! - megvannak! -Szólal meg a tudományos tiszted. - Nem kell aggódnia kapitány! - Szól a Bolian. - Az illetők a Bolarusi törvények legrosszabbikát fogják kapni!
Sorrend: Kapitány- Shepard.
(Utolsó hsz a jelenlegi küldetéshez, utána jelentés. Kapitány: Ha megírtad az utolsó hszt írj hajónaplót kérlek! )
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Péntek, 2011-06-03, 22.00.27 | Üzenet # 40 |
U.S.S. Rising kapitánya
Hamar megkaptuk a választ a Bolarus vezetőjétől, aki át is küldte a koordinátákat nekünk. - Sugározzák le a szakadárok vezetőjét - adtam ki a parancsot. - A viszont látásra - köszöntem el, majd zártam a csatornát. Ezek után a Parancsnoki Hídon lévőkhöz fordultam. - Szép volt, hölgyeim és uraim - mondtam, majd a kormányosra néztem. - Lépjünk görbületbe. 9.9-es fokozat. Irány a Föld - adtam ki a parancsot, majd hátra döltem a székemben, és kifújtam a levegőt. ~ Ezt a küldetést is sikeresen vettük ~ gondoltam.
|
| |
Shepard
|
Dátum: Péntek, 2011-06-03, 22.13.32 | Üzenet # 41 |
U.S.S Atlantis kapitánya
Meg kell hagyni az űr csata sokkal könnyeben ment mint a száraz földi, de amint véget ért sikeresen lesugároztuk, szakadárok vezetőjét vissza indultunk a földre, de még a kapitány elmondta hogy jó munkát végeztünk aztán elkezdtük a haza utat a földre.
|
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Szombat, 2011-06-04, 10.37.48 | Üzenet # 42 |
Ekkor adás érkezik a csillagflottától: - Uram adás Mendelson admirálistól. Első priorítású. - Szól a kommunikációs tiszt.
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Szombat, 2011-06-04, 10.50.14 | Üzenet # 43 |
U.S.S. Rising kapitánya
Már megtettük az út egy részét a Föld felé. Folyamatosan járt az agyam, hogy vajon mi lesz a következő munkánk, és, hogy hova küldenek minket. Egyik pillanatról a másikra a kommunikációs tiszt jelezte, hogy Mendelson admirális akar beszélni velem. Méghozzá első prioritású ügyben. ~ Na erre kíváncsi leszek ~ gondoltam, majd a tiszthez fordultam. - Kapcsolja az irodámba. Védett csatornát kérek - mondtam, majd felálltam a székemből, és elindultam az iroda ajtaja felé. Nem kellett sokat mennem mivel az a Hídról nyílt. Odaérve az ajtó automatikusan kinyílt előttem, én pedig beléptem az irodámba.
//Folytatás: U.S.S. Thor - Parancsnoki Iroda.//
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Szombat, 2011-06-04, 21.38.48 | Üzenet # 44 |
( Egy nap mire elértek a Földhöz, addig azt írtok amit csak szeretnétek. Akkor érkeztek meg a Földhöz amikor én azt beírom)
Olvass, ne nézz...
|
| |
Gonsailes
|
Dátum: Szombat, 2011-06-04, 21.52.44 | Üzenet # 45 |
U.S.S. Rising kapitánya
//Előzmények: U.S.S. Thor - Parancsnoki Iroda.//
A Parancsnoki Irodából kilépve a székemhez sétáltam, és leültem rá. A tekintetemen mindenki láthatta, hogy eléggé komoly gondolatok járnak a fejemben. Látszott rajtam, hogy valami nagyon nagy dolog közeleg. Néhány perccel később a kommjelvényemhez nyúltam. - Dr. Shuterland. Jöjjön azonnal az Irodámba. Beszélnünk kell - küldtem el az üzenetet, majd a taktikai főtiszt felé fordultam. - Shepard. Kövessen - mondtam, majd felálltam a székemből, és elindultam az Iroda ajtaja felé. Amint Shepard utol ért, beléptem a helyiségbe.
|
| |
Shepard
|
Dátum: Szombat, 2011-06-04, 22.23.58 | Üzenet # 46 |
U.S.S Atlantis kapitánya
Egy ideje utazunk a földhöz de még a nagy része hátravan, én addig át tanulmányozta, a hajó pajzsát, mert ellenőriztem, mikor a kapitány belépet és elfoglalta a helyét a parancsnoki székben. Aztán utasított engem és Dr. Shuterland-ot hogy menjünk vele a parancsnoki irodába. - Máris -. Elindultam a kapitány után.
Az üzenetet módosította Shepard - Szombat, 2011-06-04, 22.35.12 |
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Vasárnap, 2011-06-05, 15.32.49 | Üzenet # 47 |
Kormányos az éppen ügyeletes tisztnek: - Még 22 perc a Földig.
Olvass, ne nézz...
|
| |
Shepard
|
Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 18.02.47 | Üzenet # 48 |
U.S.S Atlantis kapitánya
// Előzmény: U.S.S Thor parancsnoki iroda//
A kabint elhagyva beléptem a parancsnoki hídra a híd legénységnek a következőt mondtam miközben helyet foglaltam a parancsnoki székben. - A kapitány elhagyta a hajót, de arra kért minket hogy legyünk résen, készítsék fel a hajót, lehet hogy szükségünk lesz a rá. közben Próbáltam találgatni hogy mi lehet a baj.
|
|
| |
Szingularitás
|
Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 19.17.53 | Üzenet # 49 |
Ekkor lép be Wright parancsnok. Parancsnok: Mutatkozz be a hídon lévő doktornak és Shepardnak.
Sorrend: Parancsnok-Shepard-Parancsnok- Shepard-Doktor-Parancsnok
Olvass, ne nézz...
|
| |
riddick222
|
Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 19.25.14 | Üzenet # 50 |
A U.S.S. Thor -Parancsnoka/Elsőtisztje
Üzenetek: 15
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
A turbólift egy zökkenésel megállt a hajó hídjánál, majd az ajtaja suhogva kinyílt. Wright kiszállt belőle, majd végignézett a Sovereign osztályú hajó hídján. Szép hajó volt, szebb mint a régi Galaxy osztályba tartozó madarak. Az új parancsnok délceg férfi volt, fekete haját rövidre nyírva hordta, hosszú, jóképű arcán egyfajta ravasz mosoly bújkált. ~Szóval ezen a hajón kell első tisztnek lennem.~ - Jó napot uraim, a nevem Joshua Wright parancsnok, a hajó elsőtisztje - mondta. Egyszer járt kiskorában egy klingon ragadozómadár hídján, de ez tágasabb volt, több volt a szép ívelt forma. Hát a Föderáció értett a hajók építéséhez.
|
|
| |
|