Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Star Trek In Future-The future begins.... » - » U.S.S. Beloiannisz » Parancsnoki Híd (A Híd.)
Parancsnoki Híd
Gonsailes
Dátum: Kedd, 2011-06-28, 20.54.31 | Üzenet # 1
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Innen vezérlik a hajó rendszereit.

A híd leírása:

A Híd méretei hasonlóak a hajó méreteihez. Ez az irányító központ jóval kisebb mint a többi hajón.
Az elejében található egy főképernyő. A főképernyővel szemben bal oldalt a kormányos, míg jobb oldalt az operációs tiszt foglal helyet.
A híd közepe táján egy kisebb szintemelkedés van. A híd közepén a szintemelkedés előtt egy dupla konzolos pult található, a konzol bal oldalán a kapitány, míg mellette jobb oldalt a kommunikációs tiszt foglal helyet.
A szint emelkedő után rögtön a híd bal oldalán a fal mellett található az első tiszt helye egy nagyobb konzol mellett.
A híd végében található a taktikai tiszt pozíciója, innen tökéletes rálátása nyílik a hídra, ellenben a régebbi Wells osztályokkal, ahol egy kis fülkeszerű részben
volt a taktikai részleg.
A híd végében egy kis járat van, amelyen ha belépünk akkor jobb oldalt két ajtó nyílik. Az egyik a folyosókra, a másik pedig a turbóliftre nyílik.
A híd jobb oldali hátsó sarkában található egy temporális transzporter. A transzporter melletti jobb oldali falon egy nagyobb konzol-képernyő található, amelyel a temporális transzportert irányítják.
A szintemelkedésnél lépcsők vannak. A kapitányi-kommunikációs konzolok két oldalán lehet felmenni a híd második szintjére.
A híd alső és felső szintjét egy korlát választja el. A korlát a híd jobb oldalától a jobb oldali lépcsőig húzódik.

Hozzáadva (2011-06-28, 20.54.31)
---------------------------------------------
//Előzmények: U.S.S. Victory.//

A turbóliftből kiszállva beléptem a Parancsnoki Hídra. A vezérlőterem maga volt a tökély. Jobbra tőlem ott volt a személyi temporális transzporter. A híd más volt mint a többi Wells hajón. Sokban külömbözött. A kapitányi szék a híd közepén volt a kommunikációs pult mellett közvetlenül.
- Ruby. A te helyed mellettem van - mutattam a nő székére és konzoljára. - Shepard. Öné az a terminál - mutattam a balra lévő fal melletti ívben elhelyezkedő konzolra, amely eredetileg a kapitány helye lett volna, és amely jelenleg a kapitányi-kommunikációs pulttal átlósan balra helyezkedett el.
- Lássunk munkához - mondtam, és leültem a székembe, majd a kormányosra néztem.
- Hadnagy. Kérjen eltávozási engedélyt a dokktól. Majd ha elég távolra értünk lépjen ötös, majd nyolcas, majd kilences, és végül maximális utazósebességre - adtam ki az utasításokat, majd vártam, hogy elinduljunk.
- Shepard. Nézze át a hajó leírásait. Szerintem tetszeni fog önnek - javasoltam az első tisztnek.
Ezek után Ruby-ra néztem.
- Foglalj helyet. A kommunikáció irányítása mostantól a tied - mosolyogtam szerelmemre, majd az operációs tiszt felé fordultam.
- Ha elég közel értünk szkenneljék a térséget, hogy látnak egy Xindi hajókat. Ha talált egyet is, szóljon - utasítottam a tisztet.
Ezek után én is babrálni kezdtem a konzolomon, és alaposabban elkezdtem tanulmányozni a hajót, és annak leírásait. Miután ezekkel végeztem, Shepard felé fordultam.
- Parancsnok. Folyamatos időszkennelést kérek. Figyeljük az idővonalat. Ilyen háborús helyzetben előfordulhat az időszabotőrök megjelenése - adtam ki a parancsot.



"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Kedd, 2011-06-28, 21.47.00 | Üzenet # 2
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
//Előzmények: U.S.S. Victory.//

Hát nagyából úgy nézet ki ahogy elképzeltem, de egy kis gondom adódott mert nem tudtam hogy az eső tiszt hol szokott lenni. De fölösleges volt mert a kapitány megmutatta hogy hova helyezkedjek el, és javasolta hogy böngészem át a hajó adatait. Illetve hogy folyamatosan szkenneljem az időteret, mert néha megjelenhet néhány időszabatőr.
- Igen is szólok ha van valami.
Most egy időre hanyagoltam a hajó leírásait mert ahogy a kapitány is mondta és az úti célunkat tekintve most ez sokkal fontosabb.
Majd ha vége ennek az egésznek a kabinomból megnézem a hajó adatait.




Az üzenetet módosította Shepard - Kedd, 2011-06-28, 21.55.16
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 14.58.34 | Üzenet # 3
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
~ Előzmények:: Uss Victory ~
Jon után én is beléptem a hídra. Egyszerűen csodálatos látvány fogadott: minden panel, minden műszer, minden egyes kábel teljesen más volt mint a standard Csillagflotta berendezések. Ez a szokatlan elhelyezés ami a hídon volt található egyszerűen csodálattal - a csillagflotta felé - és kíváncsisággal töltött el. És izgalommal is. Most hogy megtudtam hogy a hajó az időutazásra is képes, a kommunikációs tiszt távlatai új megvilágítást kaptak számomra. Találkozhatunk olyan esetekkel amikor igen is szükség fog támadni a munkámra. Ez egy kis mosolyt csalt az arcomra, aztán az én imádott kapitányom kijelentette hogy enyém a konzol.
- Köszönöm. - Mondtam neki és mosolyogva indultam a konzolhoz. Óvatosan végigsimítottam rajta a kezemet, és helyet foglaltam a kényelmes székembe. " Mekkora szerencse hogy pont mellettem ül Jon!" - Kiáltottam fel magamban.- "Így legalább nem kell majd mindig keresnem őt, és kéznél is lesz, ha kell. Szemmel tarthatom, ha szükséges. " - Bekapcsoltam a kommunikációs panelt, és gyorsan átfutottam a rajta lévő adatokat. Annyira tökéletesen éreztem magamat a kommunikációs konzolnál ahogyan még soha. - "Nem hiába gondoltam én mindig is azt, hogy ezt a munkát rám szabták." - gondoltam magamban.



" Second star to the right and straight on till morning.:"


Az üzenetet módosította Belmore - Szerda, 2011-06-29, 14.59.23
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 15.51.30 | Üzenet # 4
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hajó elindul a Xindi szektor felé. Nagy sebességgel közeledik a térséghez.

Sorrend:
Gonsailes- Shepard- Belmore




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 16.39.45 | Üzenet # 5
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitányi pultnál ülve figyeltem ahogy a legénységem az új környezetet szokja. Shepard hamar nekilátott dolgozni, és tudomásul vette az idővonal figyelésére adott parancsaimat. Ruby, aki időközben helyet foglalt mellettem a konzolján lévő adatokat tanulmányozta. A U.S.S. Rising hamarosan megkapta a kidokkolási parancsot, és elhagytuk a javító üzemet, majd görbületre léptünk. A kormányos az utasításaimat követve fokozatosan gyorsított fel a maximális utazósebességre, majd azon a ponton megállt. Nem akartam a hajó maximális sebességével menni, mert tudtam, hogy így is nagyon gyorsan ott leszünk a Xindi Birodalomban. Miközben vártam a megérkezést én is babrálni kezdtem a konzolomon. Átnéztem a hajó minden adatát. A tervrajzokat, a technikai jellemzőket, a felszereltséget, a legénységi listát, mindent ami a kezem ügyébe került. Mikor ezekkel végeztem a székemmel Shepard parancsnok felé fordultam.
- Első tiszt. Ha kilépünk a görbületből a Xindi Birodalommal, és hajókkal találkozunk, a fegyverek legyenek deaktiválva. Egyedül a pajzs legyen aktív. Nem akarom, hogy azt higyjék ellenséges szándékkal jöttünk. Mindenképpen beszélnünk kell a Xindi Tanáccsal. Nem akarom, hogy bármi hiba csússzon az egyenletbe - mondtam, majd előre fordultam, és a kormányoshoz szóltam.
- Hadnagy. Ha oda értünk, és Xindi-k érkeznek a közelünkbe álljunk meg egy helyben. Az impulzus hajtóművek legyenek nullán. Had lássák, hogy nem akarunk sehova menni - adtam ki a parancsot, majd a mellettem ülő gyönyörű nő felé fordultam.
- Ruby. Ha oda értünk, és a Xindi hajók megjelentek, nyiss egy csatornát minden jelenlévő Xindi hajóra, hogy mindenképpen megkapják az üzenetem - mondtam barátságosan a nő szemébe nézve.
Ezek után pedig csak vártam, hogy megérkezzünk.



"Az univerzum határtalan!"


Az üzenetet módosította Gonsailes - Szerda, 2011-06-29, 16.45.16
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 17.08.36 | Üzenet # 6
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hajónk megindult a xindi szektorba és éreztem hogy egyre pörög a motor hatalmas újdonság volt számomra egyre jobban gyorsultunk a megadott koordinátákhoz mikor, a konzolomat bámultam semmi szokatlan nem jelent meg még rajta és remélem ez így is marad mert igen kellemetlen lenne ha most egy időszabatőrt kellene üldöznünk, aztán utasítást kaptam. a kapitánytól, hogy deaktiváljam az összes fegyvert ha oda értünk és a pajzs legyen egyedül működésben.
- Rendben.
Meg nyitottam a taktikai rendszert és készen létben álltam a fegyverek deaktiválására.
~ Miért nem álcázzuk simán magunkat?
Kérdeztem magamnak


 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 17.20.46 | Üzenet # 7
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
"Tehát elindultunk..." - gondoltam magamban mikor a hajó hatalmas sebességgel megindult a Xindi térség felé. Megkapaszkodtam a konzolomban és egy pillanatig megpróbáltam nem arra gondolni hogy most egy szuper gyors hajó fedélzetén vagyok, ami ráadásul még az időben is tud közlekedni. "Nem mondom.." - Gondoltam magamban. - "Rám férne egy beiktató fázis, mint a kisgyerekeknek az ovodában.. furcsán érzem magamat ettől a sebességtől.." - Ekkor Jon szólt rám hogy majd nyissak egy adást hogyha megérkeztünk.
- Hát persze. - Feleltem, aztán Shepardra néztem aki láthatólag jól tette a dolgát.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 17.31.20 | Üzenet # 8
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
(( Írjatok még egy-egy hszt ide, aztán folytatom.))

Sorrend:

Gonsailes-Shepard-Belmore-Szingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 17.51.06 | Üzenet # 9
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mindenki nyugtázta a parancsaimat. Ezek után Én felálltam a székemből, és a Temporális transzporter vezérlőpultjához léptem amely a transzporter mellett volt megtalálható. Miután oda léptem elkezdtem ellenőrizni, hogy minden rendben működik e az időgéppel. Miután mindent normálisnak találtam visszatértem a konzolomhoz, és leültem a székembe. A pult alatt kitapogattam Ruby kezét, és gyengéden megfogtam.
~ Boldog vagyok, hogy itt van. Végre tudom, hogy mi van vele, és nem kell azért aggódnom, hogy nem lehetek ott vele, ha forró a helyzet ~ gondolta a kapitány, és a szíve mélyén érezte, hogy még sosem volt ilyen boldog, mint ezekben a percekben.
Miután helyre rakta érzéseit a kapitány még mindig Ruby kezét fogva megszólalt.
- Operációs tiszt. Kérek egy 1-es szintű diagnosztikát a hajó minden rendszeréről. Több mint valószínű, hogy tárgyalások után rögtön a Horizon 6-hoz kell mennünk. Nem akarok semmilyen meglepetésbe botlani a hajó részéről. Ha gond van azt még most oldjuk meg. Ne a csata alatt szembesüljünk a problémákkal. Ez egy vadi új hajó, ráadásul egy kicsit megsürgették az befejezését. Jobb félni mint megijedni - adtam ki az utasítást a kormányos mellett ülő hadnagynak.



"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 18.15.00 | Üzenet # 10
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kezem már a konzol fölött volt a mutató újaim pedig a fegyver deaktiváló gombok fölött, ha kiértünk a görbületből akkor egy laza mozdulattal ki iktathatom a fegyvereket ideiglenesen utána persze föl kellet húznom a pajzsot, hanyatt dőlve vártam hogy végre megérkezünk.
~ Furcsa, hogy egy teljesen új hajót küldenek egy semleges szektorba, ez nem tetszik nekem.
bár inkább abban reménykedtem hogy a xindi birodalom csalatkozni fog hozzánk és hogy még jó pár fajt be tudunk szervezni az offenzívába. Mert akár új hajóink is vannak, kevesen vagyunk minél többen vagyunk annál jobbak az esélyeink a győzelemre.


 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 19.51.28 | Üzenet # 11
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miközben a konzol adatait tanulmányoztam a konzol alá tettem a jobb kezemet és gondolataimba merültem. "Micsoda technikák! Van itt minden csuda jó dolog! " - Gondoltam magamban. - " Olyan hosszú távú érzékelők amikről a régi kollegáim csak álmodni tudtak volna, olyan hangsáv nagyítós szenzorok amik ha kellenek század pontosságra ki tudnak szűrni egy emberi hangot a hangos hátérzörejekből. " - Számomra ez maga volt a földre -illetve jelen esetben- hajóra szállt paradicsom. Ekkor éreztem ahogyan Jon gyengéden megfogja a panel alatt lévő kezemet. Ránéztem egy másodpercre de számomra az a másodperc maga volt az örökké valóság. Tudtam amikor a szemeibe néztem hogy ugyan azt érzi amit én, hogy boldog hogy itt vagyok és hogy én is boldog vagyok neki. Ez után a hajó hirtelen meg is érkezett a térségbe- és a másodperc varázsa elmúlt. Előre néztem a képernyőre és nem szóltam semmit sem, majd nyitottam egy csatornát a Xindik felé. Felnéztem Jon-ra: Arca komoly volt, de boldog.
- Csatorna nyitva, beszélhetsz.... kapitány. - Egy apró mosoly terült szét az arcomon de gyorsan el is rejtettem. Annyira furcsa volt még hozzászoknom a "félhivatalos" helyzethez...



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 19.54.57 | Üzenet # 12
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hídon csend van.... mindenki a kapitány szavaira vár kis feszültséggel.

Sorrend:
Gonsailes- Szingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 20.10.51 | Üzenet # 13
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hamarosan a kormányos jelentette, hogy megérkeztünk, és kilépett a görbületből. Ekkor Shepard felé biccentettem, hogy végezze el az előző parancsot, és kapcsolja ki a fegyvereket. Ruby megnyitotta a csatornát. Mikor kimondta a kapitány szót meglepődtem, de csak egy röpke mosolyt küldtem a nő felé. Ezek után felálltam a székemből, és a konzolom elé sétáltam, majd megszólaltam.
- Üdvözlöm a Xindi Birodalmat! Jonathan Gonsailes a U.S.S. Rising Föderációs hajó kapitánya vagyok! Minden Xindi hajónak. Azért jöttünk, hogy tárgyalásokat kezdeményezzünk a Xindi Nagytanáccsal. A barátságunk elmélyítése, és egy esetleges mélyebb szövetség érdekében jöttünk önökhöz. A szándékaink békések és barátságosak. Úgy gondoljuk itt az ideje, hogy felfrissítsük a régi kapcsolatot a két civilizáció között. Kérem válaszoljanak - adtam le az üzenetet.
Aki ismert látta, hogy feszült vagyok, de az ismeretlen ebből semmit nem vett észre. Türelmesen vártam, hogy válaszoljanak. Közben pedig hátam mögött összekulcsoltam a kezem, és kis terpeszbe álltam.



"Az univerzum határtalan!"


Az üzenetet módosította Gonsailes - Szerda, 2011-06-29, 20.12.26
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 20.18.59 | Üzenet # 14
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem telik bele egyetlen egy perc sem mikor egy Xindi vízi hajó úszik be a képernyőre. Igaz, nagyon sok év, évek teltek el mióta Jonathan Archer kapitány először találkozott velük, de úgy tűnik hajójuk alapjain nem sokat változtattak.

Ez egy vízi hajó volt.... Miután a hajó kecsesen a képernyő közepére úszott, vissza adás érkezik. Ruby gyorsan kapcsolja is az adást, de az nem képi, csak hangi. Víziek adása ez. Gyönyörű dallamos hangok telítik meg a hidat "akár a szirének hangjai", és az egyetemes fordítónak - és Belmore hadnagy közreműködésének - hála egy női hang szólal meg a dallamos ének fölé magasodva:
- Itt a Xindi faj. Üdvözöljük önt nálunk, Csillagflotta hajó. Szívesen látjuk itt. Miben segíthetünk?


Sorrend::

Gonsailes- Shepard- Belmore- Szingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 20.36.22 | Üzenet # 15
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Néhány perccel az üzenet elküldése után egy Xindi Vízi hajó jelent meg a képernyőn. Jól ismertem a Xindi fajt és azok hajóit. De több éve nem hallottunk róluk. A hajót látva, úgy tűnt, hogy a Xindi Birodalom megtartotta hajóik alapjait.
~ Ez érdekes ~ gondoltam.
Hamarosan válasz érkezett Vízi nyelven, de Ruby gyors reakciójának, tudásának, és az egyetemes fordítónak hála hamarosan meghallottam a mi nyelvünkön az elhangzott szavakat, és gyorsan válaszoltam.
- Örülök, hogy válaszoltak az üzenetünkre. Köszönjük a szívélyes fogadtatást. Arra szeretném megkérni önöket, hogy kísérjenek minket a Xindi Nagytanács elé. Tárgyalni szeretnék egy mindannyiunk számára jövedelmező és jó szolgálatot tévő szövetségről - küldtem el a válasz üzenetet, majd vártam, hogy mit felelnek a Víziek.



"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 20.51.45 | Üzenet # 16
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A hajó gondok nélkül megérkezett a xindi szektorba, és a kapitány felém biccentett azt jelezve hogy ideje deaktiválni a fegyvereket és a pajzsot aktiválnom.
~ Máris csinálom azt mondja hogy.. kész!
A fegyvereket kikapcsoltam és a pajzsokat bekapcsoltam. Közben vissza álltam a téridő szkennelésére. amíg a kapitány folytatja a tárgyalásokat, addig én is végeztem a dolgomat. Remélem csatlakoznak hozzánk a xindik és hozzák magukkal néhány barátjukat ha van persze, de a többi szövetségi hajó is iparkodik, mert nem hiszem hogy direkt megvárják a romulánok amíg megerősödünk.


 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 21.13.37 | Üzenet # 17
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy röpke pillanat sem telt bele mikor egy vízi hajó jelent meg a képernyő bal oldali sarkán. Szépen lassan kúszott a közepére. "Pont mint a történelem könyvekben" - Gondoltam magamban. Sok ideig elgyönyörködtem volna a hajóban amikor válasz adás érkezett a kapitány hangjára. Pillanatok alatt korrigáltam az egyetemes fordító gépies hibáit. "Lehet hogy gép vagy, és képes vagy helyesen fordítani, de a mondat tanod helyenként nagyon ramaty akkor is" - Miután befejeztem a gondolataimat, felnéztem a kapitányra a sikeres fordításból. Gyönyörű dal zengte be a csendes hidat, és egy női hang kezdett el beszélni."Víziek"- Gondoltam magamban. - "Mindig is szerettem volna hallani élőben is a hangjukat."- Miután az adás félbe szakadt Jon folytatta. Elmondta hogy fel szeretnénk venni a kapcsolatot a nagy tanáccsal.- "mindig is szépen fogalmazott." - Gondoltam magammal és büszkén pillantottam a férfira, majd újból előre néztem, a panelomra.


" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 21.16.47 | Üzenet # 18
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Szívesen elkísérjük önöket a Xindi nagy tanács elé. Kérem, kövessék hajónkat. - Ezzel az adás meg is szakadt, és a Xindi hajó ívesen fordult meg a 442/9036-as koordináták felé. A hajó lassan indult el.

Sorrend:
Gonsailes- Shepard- Belmore- Szingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 21.29.23 | Üzenet # 19
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Minden a tervek szerint alakult. A Xindi-k hajlandóak voltak elkísérni minket a Nagytanács elé.
- Hálásan köszönjük. Követjük magukat - feleltem.
Mikor az adás megszakadt a kormányos felé fordultam.
- Hadnagy. Irány a 442/9036- os koordináta felé. Kövesse a Xindi hajót - adtam ki a parancsokat, majd Shepard felé fordultam.
- Lekapcsolhatja a pajzsot, első tiszt. Nincs rájuk már szükség - adtam ki az utasításokat. - Mi a helyzet az idővonallal. Minden rendben van a múltban és a jövőben - érdeklődtem a tiszttől.
Ezek után leültem a székembe, és a konzolomra felhoztam a térség adatait, és hamarosan már láttam is, hogy valószínűleg hova tartunk.
- Ahogy látom, nem megyünk nagyon messzire - töprengtem hangosan.
Ezek után Ruby-ra néztem.
- Tökéletesen kezelted a fordítót. A legjobb helyen vagy ahova kerülhettél volna - mosolyogtam a nőre, megfogtam a kezét.
- Örülök, hogy itt vagy. Mindent megváltoztat a jelenléted. Köszönöm, hogy ide helyeztetted magad. Ennél jobbat nem is tehettél volna velem - mondtam suttogva, Ruby szemébe nézve.



"Az univerzum határtalan!"


Az üzenetet módosította Gonsailes - Szerda, 2011-06-29, 21.43.03
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 21.52.24 | Üzenet # 20
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A tárgyalások jól végződtek, és a feletessem jelentést kért a szkennelésről.
- Még semmi uram, de meg jegyezném kimered a szemem lassan.
Válaszoltam a kapitányka és
Utána utasítot hogy kapcsoljam le a pajzsot.
~ Ahogy gondolja.
Le eresztetem a pajzsot, innentől kezdve már a szerencsén múlik minden a szkenner még mindig nem jelzet semmit,
~ Kicsit kezd már unalmas lenni ez a szkennelés nem lehet ezt automata riasztásra állítani? ha vége a romulán fenyegetésnek egy teljes napig a hollofedérzeten leszek. Ott legalább magamhoz térek egyrészt, más részt pedig ki akartam mindig is próbálni.
Kicsit nyújtózgatom és meg tornáztattam az agyamat azzal hogy elkezdtem tanulmányozni a pultom többi opcióját is.




Az üzenetet módosította Shepard - Szerda, 2011-06-29, 21.59.51
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 22.55.35 | Üzenet # 21
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jon arcát tanulmányozva az jött le nekem hogy egy kő esett le a szívéről, miután megtudta hogy a Xindik szívesen elkísérik őt a fő bolygóig, és ezzel majd bemutatnak minket a tanácsnak. Jon-nal együtt a legénység is felsóhajtott. "Eddig minden a legnagyobb rendben történik." - Sóhajtottam fel magamban. Miután Jon kiadta a parancsot a hadnagynak, a parancsnokhoz fordult, és az idővonalról kérdezgetett. Minden alkalommal amikor erről az idő vonal dologról kezdtek el beszélni rossz érzésem volt. Minden alkalommal felmerült bennem ez a kérdés: Vajon jó dolog-e az hogy mi is képesek vagyunk beleszólni az idő vonalába?... És vajon honnan tudhatjuk azt hogy melyik a "helyes" időlefolyás... De mindig megpróbáltam nem a kérdéseken vesződni, hanem a munkámra koncentrálni. Amikor a kommunikációs konzolt néztem, valahogy mindig vissza kerültem a jelenben, és még véletlenül sem kalandoztam el a múltba vagy a jelenbe..." A múlt már emlék, a jelen ajándék mely megadatik, a jövő titok."- Gondoltam magamban. Jon megdicsért hogy jól kezelem a konzolt. Kellemes, nyugtató hangjára szinte ösztönösen is rákaptam a tekintetemet.
- Köszönöm. - Válaszoltam egy kis mosollyal az arcomon. Legszívesebben még hozzátettem volna hogy " Ilyenkor annyira édes vagy." - De ez valahogy a hídra most nem illett...Ezek után Jon leült mellém. Éreztem ahogyan megfogja a kezemet, az ő forró érintésével. Ránéztem és elvesztem a pillantásában. Elmondta nekem suttogva hogy mennyire örül nekem hogy itt vagyok, és hogy ennél jobbat nem is tehettem volna vele. Óvatosan megszorítottam a kezét.
- Én is örülök hogy itt lehetek veled. - Mondtam halkan. - Végre most már tudom hogy mit csinálsz, és hol vagy, nem kell folyton aggódnom. - Újabb mosoly jelent meg az arcomon, ezúttal a boldogság miatt. Úgy megsimogattam volna az arcát, de sajnos szolgálatban voltunk.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2011-06-29, 23.01.15 | Üzenet # 22
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nagyjából tizenöt perc telt el mikor a Uss Rising megérkezett a Xindik fő bolygójára, ahol a tanács is található volt. Ekkor a víziek hajója megállt, és adás érkezett a kommunikációs főtist azonnal közvetítette is. A víziek hangja újból bezengte a békés, és csendes hidat.
- Csillagflotta hajó kérem várjanak. Beszélek a Xindi tanáccsal, hogy tudják-e önöket fogadni... - Kis szünet után (( Ami csupán perceket vett igénybe )) szólalt meg ujból a női hang:
- A Xindi tanács fogadja önöket. Brenol, egy Xindi hüllő fogja önöket fogadni, a tanácsterem főcsarnokában, persze ha ez önöknek is megfelel.

Sorrend::
Gonsailes- Shepard- Belmore- Szingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 11.30.04 | Üzenet # 23
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Shepard parancsnoktól jó válaszokat kaptam, így felé fordultam, újra.
- Kitűnő. Abba hagyhatja a szkennelést. Nézze át kérem a diagnosztikai és egyéb jelentéseket. Majd értesítsen, hogy mi a helyzet - utasítottam az első tisztet.
Ezek után az operációs tiszt felé fordultam.
- Hadnagy. Állítsa automatikus szkennelésre az idővonal érzékelőit. A legmagasabb érzékenységi fokozat legyen érvényben. Minden idő anomáliáról tudni akarok - adtam ki a parancsot.
Ruby elmondta, hogy Ő is ugyanúgy érez mint Én, és megszorította a kezem.
- Köszönöm - feleltem neki a szép szavakért.
Ekkor elértük a Xindi Nagytanács bolygóját. A Vízi hajó csatornát nyitott hozzánk, és türelmet kért, amíg megkérdezi tud e minket fogadni a tanács. Hamarosan igenlő válasz érkezett, és elmondta, hogy egy Brenol nevű hüllő fog várni minket, és érdeklődött, hogy megfelel e nekünk a dolog.
- Természetesen megfelel! A kompunk már a hangárban vár minket. Ha átküldi a leszállási koordinátákat, máris indulok - mondtam, majd vártam, hogy megérkezzenek az adatok.



"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 11.45.49 | Üzenet # 24
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hosszú várakozás után végre megérkeztünk a xindikhez, és hamarosan csatlakozni fognak a föderációs erőinkhez, de persze a szkenner még semmit sem jelzet, aztán imáim meghallgatásra találtak, mert végre más vette át ezt a feladatot, azonban fel akadtak a szemeim mikor meg hallottam azt hogy állítsa át automata szkennelésre az operációs tiszt.
~ Mi automata?, Jóó! ezt korában nem lehetett volna meg csinálni?
De végül egy első tisztnek meg felelő feladatot kaptam és hozzá láttam a diagnosztikai jelentések át nézéséhez.
- Rendben.
Meg nyitottam a diagnosztikai file-okat és, elkezdtem az át olvasását.
~ Remek, már fáradt vagyok és még semmi sem történt, mindjárt kérek a dokitól valami pörgő szert.




Az üzenetet módosította Shepard - Csütörtök, 2011-06-30, 11.50.12
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 11.54.47 | Üzenet # 25
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jon megköszönte a szavaimat, - "Olyan udvarias. - "Gondoltam magamban. - " Mindig feleslegesen köszön meg mindent. Tudja jól hogy tiszta szívemből szeretem őt." -
A válaszra várakozva néztem magam elé közben. Jon jól haladt a kezdeti megbeszélésekkel. Alig vártam már hogy le mehessünk. Titokban persze reménykedtem hogy én is lemehetek a bolygóra és Jon nem szándékozik egyedül lemenni. Shepard parancsnokra pillantottam , de azon nyomban ki is szúrtam hogy a férfi olyan fáradt hogy mindjárt össze esni készülődik. "Azért remélem hogy még egy darabig ki fog tartani, nem viselném jól hogyha már így kezdésnek a legénységünk egy tagja a padlón találná magát." - Gondoltam magamban.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 11.57.28 | Üzenet # 26
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kis szünet után a koordináták átérkeztek Shepard parancsnok konzoljára.
- Várjuk önöket. - Érkezett az újabb válasz majd az adás szétkapcsolt.

Sorrend:
Gonsailes- Shepard- Belmore- Szingularitás (( Ide írjatok egy utolsót aztán majd a komphangárba, de előbb oda én írok.))




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 12.12.41 | Üzenet # 27
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Shepard nyugtázta a parancsot, de láttam rajta, hogy hulla fáradt.
~ Mozgalmas lehetett számára ez a két hét ~ gondoltam aggodalmasan.
Hamarosan megkaptuk a koordinátákat, és az üzenetet, hogy várnak minket.
- Köszönjük - feleltem, majd felálltam a székemből.
- Shepard! Küldje át a koordinátákat a U.S.S. Victory navigációs rendszerébe - adtam ki a parancsot, majd a kormányos felé fordultam.
- Magáé a Híd, hadnagy - adtám át a parancsnokságot.
Megvártam, amíg Shepard átküldi a koordinátákat, mjad Ruby-ra néztem.
- Gyere te is - mondtam a nőre mosolyogva.
- Shepard. Indulás a komphangárba - utasítottam az első tisztet.
Ezek után a turbólifthez mentem, és beszálltam, megvártam, még két társam is belépett, és megszólaltam.
- Komphangár.
És az ajtók bezáródtak.

//Folytatás: U.S.S. Rising > Komphangár.//



"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 16.50.38 | Üzenet # 28
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
a xindik adatott küldtek adatokat a konzolomra amit azonnal meg is néztem.
~ na mi ez? hoho pont ez kelletek nekünk, utasítást kaptam
hogy ezeket a koordinátákat a U.S.S. Victory navigációs rendszerébe, továbbítsam
- Meg van, és továbbítottam.
Illetve Parancsba adta hogy vele menjek a komphangárba.
- Rendben, nagy nehezen kimásztam a székemből aztán elindultam a kapitány után a hangárba.

//Folytatás: U.S.S. Rising > Komphangár.//




Az üzenetet módosította Shepard - Csütörtök, 2011-06-30, 16.53.35
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Csütörtök, 2011-06-30, 17.41.24 | Üzenet # 29
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hamarosan a vissza üzenet is elérkezett a víziek hajójáról. Rövid volt, és velős, egyszerű volt közvetíteni. Aztán már érkeztek is az adatok Shepard konzoljára, aki a koordinátákat már továbbította is a Victory űrkompra. Már épp kérdezni szerettem volna Jon-t hogy vajon én is jöhetek-e mikor ő felém állt és csak annyit mondott hogy én is jöjjek. Óvatosan félretoltam magam elől a konzolt, és azon nyomban fel is álltam. Kis mosoly húzódott végig a számon.
- Örömmel! - Mondtam. Izgatottá tett ez az egész. " Egyszer írtam egy szakdolgozatot akademista koromban a Xindi fajról." - Gondoltam magamban. - " Hát, most majd kiderül hogy mennyire volt igazam őket illetően." - Jókedvűen indultam Jon után a turbóliftbe.

Folytatás: Komphangár topic.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2011-07-02, 17.57.49 | Üzenet # 30
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Shepard, Belmore és a kapitány mikor belépnek ide az összes tiszt figyelme rájuk terelődik.
Sorrend::
Gonsailes- Shepard- Belmore- Szingu




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Szombat, 2011-07-02, 18.13.35 | Üzenet # 31
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
//Előzmények: U.S.S. Rising > Transzporter szobák.//

A turbólift segítségével hamar a Hídra léphettem. Mikor beléptem a Hídon lévőkre néztem, akik tekintete ránk tapadt.
- A Xindi Birodalom és a Föderáció között szövetség alakult - mondtam örömmel.
Shepard felé fordultam.
- Lásson hozzá a hajó taktikai, diagnosztikai és egyéb jelentéseinek átnézéséhez - adtam ki a parancsot, majd a leültem a székembe, aktiváltam a konzolom, és csatornát nyitottam a Xindi Flottának.
- Álljanak be mögénk, és a megadott koordináták felé induljanak, amint mi görbületre léptünk. Utazási sebesség: nyolcas fokozat. U.S.S. Rising vége - küldtem el az üzenetet, majd a kormányoshoz fordultam.
- Nyolcas fokozat, hadnagy. Irány a Föld - adtam ki a parancsot, majd vártam, hogy elinduljunk.
- Ruby. Nyiss csatornát Mendelson admirálishoz - kértem Ruby-t, majd felálltam, a pultom elé sétáltam, beálltam kis terpeszbe, a hátam mögött összekulcsoltam a kezem, és vártam.



"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Szombat, 2011-07-02, 20.04.34 | Üzenet # 32
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
// Előzmény: U.S.S Rissing Komphangár//

A turbóliftet elhagyva megérkeztem a hajó irányító központjába, amint beléptem helyet foglaltam a konzolomnál ás folytattam a jelentések olvasását, és hogy sejtem hamarosan a földnél leszünk, mert itt több tenni valónk nincs.
~ Egy bolygó ki pipálva jöhet a föld, remélem odahaza össze szedtek minden bevethető dolgot mert ha nem akkor nagy bajok lesznek.




Az üzenetet módosította Shepard - Szombat, 2011-07-02, 20.06.54
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Szombat, 2011-07-02, 20.34.09 | Üzenet # 33
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután beléptem, észre vettem hogy már az összes hídon lévő tiszt elég feszült, és ideges. Azonnal helyet foglaltam a saját posztomhoz, és átnéztem a kommunikációs rendszereket. Azok meglehetősen is jól, száz százalékosan működtek. Halovány mosoly jelent meg az arcomon mert még mindig alig akartam elhinni hogy egy ilyen jó hajón fogok szolgálni. Ekkor Jon szólalt meg hogy nyissak csatornát Mednelson admirális felé. "Hány óra is van?" - kérdeztem magamban és a konzol bal kezem felöli oldalára pillantottam. 17:00. Állt a jelenlegi Földi idő. " Elég jól ismerem ahhoz az öreg Mendelsont hogy tudjam hogy most issza az öt órai teáját." - Gondoltam magamban, aztán egy nagyon laza, és szinte már olyannyira begaykorlottan reflexes mozdulattal nyomom meg a megfelelő gomb kombinációkat mintha minden nap ezt csináltam volna.
- Csatorna nyitva. - Szólaltam meg. - beszélhetsz Jon. - Néztem a vállam fölött a férfira.



" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2011-07-02, 20.39.33 | Üzenet # 34
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A uss Rising elindul a görbületi mezőben, a Xindi hajók pedig rögtön utána. E közben Mednelson admirális arca jelenik meg a főképernyőn.
- Jon! Régen láttuk egymást! - Szólal meg a férfi leterhelt arccal. mikor azonban megpillantja a Rising kapitányát halvány mosoly jelenik meg az arcán.
Sorrend::
Gonsailes- Szingu




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Szombat, 2011-07-02, 21.05.28 | Üzenet # 35
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ruby hamarosan megnyitotta a csatornát. Közben a U.S.S. Rising görbületre lépett. A Xindi Flotta pedig követte a hajót. Amikor a képernyőn megláttam Mendelson arcát, és ő üdvözölt, majd halványan elmosolyodott, és is elmosolyodtam.
- Kellemes napot, Uram! Jó híreket hozok. A Xindi Birodalom hajlandó szövetséget kötni, és támogatni minket. Jelenleg 45 Xindi hajó követi a Rising-et a Föld felé. A Xindi Nagytanács engem nevezett ki a flottájuk élére. Ezen kívül a Föderáció és a Xindi-k közötti összekötő szerepére. Úgy tűnik, Uram, hogy sikerült megismételnem amit több száz éve Jonathan Archer-nek, csak egyszerűbb körülmények között. Szövetséget kötöttem velük. Ez esetben elég hosszútávút. Hamarosan a Földnél leszünk. A Xindi flotta hajlandó segíteni a Horizon 6 visszafoglalásában is. Egy feltételük volt. Két Vízi hajó mindig a U.S.S. Rising mellett kell hogy legyen. Akárhová megy. Én elfogadtam. Megbíznak bennem, Uram. És Én is bennük - adtam le a jelentésem az admirálisnak.



"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2011-07-02, 21.19.41 | Üzenet # 36
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális arca egy mosolyba húzódik össze majd csupán ennyit mond.
- Nagyon szép munka volt Jon! Büszke vagyok magukra! Úgy tűnik hogy első küldetésük igen is sikeresen lezajlott! A Csillagflotta is büszke lehet magára! hamarosan indulunk. Sok hajó gyülekezik már, a Klingonok sajnálatosan nem jönnek... - Az admirális sóhajt egyet majd folytatja. - jelentkezzenek a kettes javító állomásra, és álljanak be az önöknek kijelölt pozícióba. A taktikai tisztje minden fontos információt meg fog majd kapni az Enterprise-J-ről ha odaérnek a konzoljára. Találkozzunk ott! Adás vége. - látszólag az admirálisnak sok munkája volt, de az arca most mintha boldogabb - és büszkébb- lett volna.

Sorrend::
Gonsailes- Shepard- Szingularitás (( Jelentést kérnék szépen!))




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Szombat, 2011-07-02, 21.28.02 | Üzenet # 37
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális örült, hogy a küldetésünk sikerrel zajlott. Elmondta, hogy gratulál a küldetéshez, és a Csillagflotta is büszke lesz rám, a sikeres tárgyalásokaért. Elmondta, hogy elég sokan csatlakoztak hozzánk, de a Klingonok kimaradnak a harcból. Megtudtam, hogy ha a Földhöz érünk a kettes javító álláshoz kell mennünk, és felállnunk a pozíciónkhoz. Azt is elmondta, hogy az Enterprise J-ről majd megkapunk minden információt a taktikai tisztem konzolján keresztül.
- Értettem, Uram! A viszont látásra - köszöntem el, majd zároltam a csatornát, de még láttam az Admirális arcán, hogy végre boldogabb és büszkébb.
Ezek után Shepard felé fordultam.
- Parancsnok. Mint hallotta figyelje a konzolját. Ha a kettes javító álláshoz értünk, oda fognak érkezni az adatok - szóltam az első tisztemhez, majd leültem a székembe, és vártam, hogy megérkezzünk. Közben a konzolomon elkezdtem írni a jelentésemet.



"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2011-07-02, 21.59.41 | Üzenet # 38
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
(( Új kör, bocs srácok! ))
- Uram, megérkeztünk a Földhöz! - Szól a hadnagy. Mikor a hídra érkezik Gonsailes kapitány már javában a képernyőn van Mendelson admirális arca, aki nagy komolysággal beszél.
Miután a képernyőn megjelenik a férfi aggodalmas arca, a hídra feszült csend telepedik meg.
- Itt Mendelson admirális. Hutchinson admirálissal és Smith sorhajó kapitánnyal egyeztetve mindenki jelentsen nekem, továbbá álljon be az alakzatba a Kettes Javító bázisnál állomásozó hajórajba. Az alakzat a Delta formáció lesz. A formációt a Uss L'espoir és Legend fogja zárni, továbbá ne lepődjenek majd meg Borg hajók érkezésén sem. Ők a társaink, ne tüzeljenek rájuk. Csak az én parancsomra induljanak tovább. - Az adás lekapcsol ekkor viszont egy másik adás érkezik be::
- Itt Hutchinson admirális a Uss Hawk-ról! Rising, maguk a jobb oldali szárnyon lesznek a Soyouz mellett! Reméljük a legjobbakat! Hutchinson kiszáll!
Gonsailes kapitány lassan a híd közepére sétált. Megigazította az egyenruháját és ő és a legénysége is elmerengett a múlton... nagy csata készülődik.. lehet hogy élve már nem térnek vissza...Ilyenkor vissza kell gondolni a múlt emlékezetes pillanataira...




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Szombat, 2011-07-02, 22.09.38 | Üzenet # 39
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kormányos hamarosan jelenti, hogy megérkeztünk a Földhöz. Éppen végeztem a jelentésemmel, amikor kiléptünk a görbületből. Hamarosan Mendelson admirális arca jelenik meg a képernyőn aki elmond néhány elég fontos információt. Köztük azt, hogy a kettes javító állomásnál delta formációban állunk, majd fel, illetve, hogy Hutchinson admirális is a vezetők között van. Meg, hogy Borg hajók is társulnak a flottában mint szövetségesek. Miután a kapcsolat megszakad egy újabb nyílik. Hutchinson admirális mondja el, hogy a jobb oldali szárnynál áljunk fel a Soyouz mellett.
- Értettük, Uram - feleltem.
Ezek után a kormányoshoz fordultam.
- Hadnagy. Irány a kettes javítóállomás mellé. Álljunk a delta alakzatban a Soyouz mellé. Értesítsék a Xindi Flottát, hogy kövessen minket, és álljon be mögénk - adtam ki a parancsokat.
Ezek után felálltam a székemből a híd közepére sétáltam, és elkezdtem a múlton merengeni.
~ Ki tudja. Talán többé nem térünk haza. Itt az ideje egy alapos önértékelésnek ~ töprengtem magamban.



"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2011-07-12, 12.28.27 | Üzenet # 40
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A pillanat elszáll, és Hutchinson admirális arca jelenik meg ujból a képernyőn.
- Itt Hutchinson! Az alakzat felállt! Tartsák az alakzatot, és induljanak meg a Horizon hat űrállomás felé. Jó utat maguknak és sok szerencsét nekünk. Ha odaértek álljanak meg az állomás határánál hogy fel tudjuk mérni a terepet. Azonnal jelentsék ahogyan odaértek. Kapcsolat vége. - Az adás szétkapcsol, a hídon pedig mindenki csak a kapitány parancsára várakozik. Minden másodperc egyre nagyobb nyomást vált ki a hídon lévőkből.

Sorrend::

Gonsailes- Szingularitás- Gonsailes- Szingularitás - Shepard-Belmore- SZingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (SE)
 
Gonsailes
Dátum: Kedd, 2011-07-12, 13.07.22 | Üzenet # 41
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
A várakozás befejeződött. A harc újabb fordulója pedig a kezdetéhez közeledett. A képernyőn Hutchinson admirális arca jelenik meg, aki parancsot ad az indulásra, és a Horizon 6 határán való megállásra. Amint az admirális sok sikert kíván és a csatorna megszakad a kormányoshoz fordulok.
- Hadnagy. Lépjünk görbületbe. Nyolcas fokozat. A Xindi flotta mögöttünk legyen végig - adtam parancsot a kormányosnak, majd a konzolomhoz léptem, és a Xindi hajókat hívtam.
- Itt Gonsailes kapitány. Maradjanak mögöttünk. Két Vízi hajó zárkózzon fel mellénk. Gonsailes kilép - küldtem el az üzenetet, majd Ruby felé fordultam.
- Ruby. Nyiss csatornát Mendelson admirálishoz. Beszélni akarok vele a taktikáról ami a Xindi-knél is elhangzott - mondtam Ruby-nak, majd vártam, hogy a csatorna megnyíljon.
- Shepard parancsnok. Jelentést. Mi a helyzet a hajót illetően? - érdeklődtem az első tisztre nézve.
Ezek után csak vártam, hogy Mendelson megjelenjen a képernyőn.



"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2011-07-12, 13.45.10 | Üzenet # 42
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem sokkal később Mendelson arca jelenik meg a hatalmas képernyőn.

- Itt Mendelson! - Harsan a férfi hangja. - Amikor megérkeznek, kérem önöket hogy vessenek be mindent. Van már ötlete arról hogy milyen manővert fog bevetni kapitány? Ötlete esetleg?




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (SE)
 
Gonsailes
Dátum: Kedd, 2011-07-12, 13.59.15 | Üzenet # 43
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hamarosan a csatorna megnyílt, és Mendelson admirális jelentkezett be, majd érdeklődött, hogy milyen terveim vannak a harcmodort illetően.
- Üdvözlöm, Uram! Lenne egy tervem. Arra gondoltam, hogy a Xindi flotta és a Rising leválna a fő flottától és hátra maradna, majd megkerülné az Romulán flottát és érzékelő hatótávolságon kívül várna a csata kezdetéig, majd mikor az elkezdődött és a Romulán flotta magukra rontott, jómagam és a Xindi haderő görbületre lépnénk, és a Romulán flotta másik oldalán lépnénk ki, így két tűz közé szorítva az ellenséget. A Xindi hajók és a Rising elég nagy erőt képvisel együtt. Ennek hála, eléggé kemény csapást mérhetnénk rájuk. A meglepetés ereje, és a hajók nagy tűzerejének hála kemény károkat okozhatunk, ha minden jól megy. A Xindi hajók követni fogják az utasításaimat, mivel a Nagytanács engem ruházott fel a flottájuk irányításával. Illetve a terv már elhangzott a Xindus-on a tanácsteremben is, és ők is belementek a manőverbe - mondtam el a javaslatomat, majd vártam türelmesen, hogy engedélyezi e a tervet Mendelson.



"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2011-07-12, 14.12.39 | Üzenet # 44
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális fáradt arca kis mosolyra húzódik.
- Mindig is tudtam hogy számíthatok magára Jon. Maga az én emeberem, nem csalódtam. Jó választás volt magukat kitenni arra a bárkára. Engedélyezem.. csinálják, de csak ésszel. Bár tudom hogy maga mindig is egy vas ember volt, sose kedvelte a gyerekes játékokat. - Biccent egyet majd így folytattja. - Találkozunk még! - Az adás ebben a pillanatban le is kapcsol.




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (SE)
 
Shepard
Dátum: Péntek, 2011-07-15, 12.31.16 | Üzenet # 45
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Megékeztünk a Földhöz. Egy ideig ott álltunk, és váruk, hogy mindenki megjöjjön. Kiadták az utasításokat, illetve formációba álltunk. A Xindi Flotta végig mögöttünk marad. Egy idő után elindultunk a orizon 6 űrállomás felé. Útközben a Kapitány javaslatot tett Mendelson admirálisnak, hogy a Rising és a Xindi flotta leváljon a fő flottáról és hátulról támadja meg a Romulánok. Erre erre engedélyt
kapunk.




Az üzenetet módosította Shepard - Péntek, 2011-07-15, 12.32.47
 (HU)
 
Belmore
Dátum: Péntek, 2011-07-15, 13.25.07 | Üzenet # 46
A U.S.S. Atlantis elsőtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 4
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A panel alatt megszorítottam Jon kezét. Tudtam hogy most fog elérkezni az amitől mindenki félt. Tudtam hogy most fog eldőlni minden. A Horizon Hat.... Behunytam a szememet egy pillanatra és mély lélegzetet vettem, majd ujbol kinyitottam a szemem. A mellettem ülő Jon-ra néztem. Pillantásommal jeleztem neki hogy minden rendben lesz és hogy bízom a tervében- mind mindig. Bátran néztem előre a képernyőre és csak egyetlen egy dologra tudtam gondolni: az űrbázisra és az ott lévő emberekre. "Nem aggódjatok. Jön a segítség. És nem is akármilyen. " - Gondoltam magamban.


" Second star to the right and straight on till morning.:"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2011-07-15, 13.27.31 | Üzenet # 47
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Tehát a hídra csend ült be. Egyesek tördelik a kezüket, mások csupán szótlanul és bambán bámulnak maguk elé.
- Uram a flotta elérte a Horizon hat-ot. Várnak. - Szól az egyik tiszt hátulról.

Sorrend::
GOnsailes- Shepard- Gonsailes- Shepard- Albert- Ruby- Szingularitás




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Péntek, 2011-07-15, 15.28.33 | Üzenet # 48
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amint Mendelson admirális engedélyezte a tervet nyitottam egy csatornát a Xindi hajók felé.
- Vegyék le a sebességek 7.5-ös fokozatra. És kövessenek. Megkerüljük a Horizon 6-ot. Biztonságos távolságból, és hátulról támadunk a Romulánokra, miután a csata már elkezdődött. Két tűz közé szorítjuk őket - küldtem el az üzenetet.
Ruby, megszorította a kezem a pult alatt, én pedig gyengéden visszaszorítottam, majd ránézve bólintottam egyet biztatásként Ezek után a kormányoshoz fordultam.
- Váltsunk irányt. Biztonságos hatótávolságon kerüljük meg a Horizon 6-ot, majd érzékelő távon kívül álljunk meg - adtam ki a parancsot, majd Shepard felé fordultam.
- Parancsnok. Jelentést. Hogy állnak a hajó rendszerei - szóltam az első tisztemhez.
Majd a taktikai parancsnokra néztem.
- Parancsnok. Phesereket és pajzsokat készenléti üzemmódba. Töltsön be 10 photon torpedót, 3 qwantum torpedót és 2 qwantum neurális torpedót. És várja a parancsaimat - mondtam az új taktikai parancsnoknak.
Ezek után pedig csak vártam, hogy megérkezzünk a Horizon 6 mögé, és megkezdődjön a csata a fő flotta és a Romulán hajók között.



"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Shepard
Dátum: Péntek, 2011-07-15, 17.15.27 | Üzenet # 49
U.S.S Atlantis kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 1785
Kitüntetések: 10
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nagyából félúton lehetünk a céltól, a többi hajónk már megérkezett az állomáshoz. a kapitány jelentést. kért, a hajó rendszereiről.
~ Nem hiszem hogy a hajó meggondolta volna magát.
- Még engedelmeskednek uram. Néhány pillanat múlva mi is megérkeztünk az állomástól kicsit messzebb.
Ki egyenesedtem a székembe előrébb dőltem, a fontosabb konzolokat aktiváltam amik majd jól jöhetnek, a fejemet félre fordítva vártam a kapitány utasításait.




Az üzenetet módosította Shepard - Péntek, 2011-07-15, 17.15.42
 (HU)
 
Gonsailes
Dátum: Péntek, 2011-07-15, 17.35.37 | Üzenet # 50
U.S.S. Rising kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 341
Kitüntetések: 15
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Shepard hamarosan jelentette, hogy a rendszerek rendesen működnek, így felálltam a székemből, és a pultom elé sétáltam.
- Köszönőm, Parancsnok. Reméljük így is marad minden. Folyamatosan figyelje a mélyűri szenzorok adatait. Tudni akarom, ha a csata elkezdődik - adtam parancsot a parancsnoknak.
Ezek után a kormányosra néztem.
- Szóljon ha pozícióban vagyunk.
Majd Ruby felé fordultam.
- Kérlek készíts elő egy közös csatornát a Xindi flottával. Olyan legyen a kommunikációs csatorna, hogy az összes hajóval tudjak egyszerre kommunikálni, és ők is Velem - adtam ki az utasítást, majd visszaültem a székembe, és vártam.



"Az univerzum határtalan!"
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » U.S.S. Beloiannisz » Parancsnoki Híd (A Híd.)
Keresés: