Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » 2es dokkolózsilip (2- es zsilip)
2es dokkolózsilip
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2012-06-04, 17.07.42 | Üzenet # 151
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A csapat elindult a Uss Thunderstorm könnyű védelmi hajóra. Tudták hogy lehet soha nem térnek vissza, ezért Ian és Matt szomorkásan néztek utánuk....
dolguk volt még bőven: a bázis nem mindegyik része volt megjavítva.

( Sorrend::
Matt - Ian - Szingularitás )


Többiek: Folytatása olvasható a Uss Thunderstorm c. topicban ( Várjátok meg a mesélőit oda. )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Kedd, 2012-06-05, 17.00.39 | Üzenet # 152
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Valeri puszijától egy kicsit kipirosodtam.. hosszasan néztem még a tovolodók felé, és most nem éreztem mások gondolatát, érzelmét csak a saját magamét: hogy mennyire félek attól hogy nem fognak visszatérni.
A felelősség már most nyomta a vállamat a hatalmas csillagbázis miatt.. Vettem egy jó mély lélegzetet aztán hátra fordultam és elindultam lassan a folyosón.
- Tudja parancsnokhelyettes magunkra maradtunk... bárcsak látnák a jövőbe és meg tudnám mondani hogy mennyi időre.. remélem nem örökké.. - Szóltam halkan, majd megálltam a turbóliftnél és vártam hogy jöjjön az.
- Maga szerint most mi lesz? - Kérdeztem a mellettem álló férfitól akinél szintén csak végtelen aggódást érzékeltem. - Ne, ne is mondja. Hisz van még dolgunk elég..Remélem sikerül addigra azért összepakolunk míg Nubeték megjönnek. Hajj-jajj.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Szerda, 2012-06-06, 17.38.22 | Üzenet # 153
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Nyugodjon meg parancsnok biztos vagyok benne hogy Nubet visszatér. - Mondtam egy halovány mosollyal a fiatal férfinak, bár igazándiból én is nagyon aggódtam e miatt. Ahogy az elmondottakból hallottam, ez a csata rosszabb lesz mint a Romulán csata volt.. és bár megbíztam Nubetben, akkor is nagyon féltettem őket.
- Tudja őt már kiskorom óta ismerem, olyan mintha a testvérem lenne. Jó vezető, és megbízható stratégiai érzékei vannak. Ő az aki nem adja fel egykönnyen magát. - Hadartam el miközben a turbóliftbe léptem Larsen parancsnok után. - És a másik az hogy jó hajót kaptunk.. kicsit irígy is vagyok a hogy most nem lehetek ott. Egy Ushan.. csak kettő van belőlük állítólag. És mienk az egyik. Nem semmi.




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2012-06-20, 14.08.38 | Üzenet # 154
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az utánpótlás

Időpont: Nem sokkal a "Betha-flotta" indulása után egy nappal

A Csillagflotta egyeztetett, és nem sokkal a Betha-flotta indulása után úgy döntöttek hogy ide bizony utánpótlás szükséges.
Épp ezért Mendelshon admirális ott maradt hogy pár vezérkari tiszttel hogy bevárhassa a nemrégiben össze hívott Delta-flotta tagjait.

David Archert, Syrus flotta ügynököt, és Ashley Smith kapitányt azért hivatták nemrég a Horizon hatos csillagbázisra hogy egy rövid tárgyalás után majd elindulhassanak segíteni a Betha flottának akik abban a pillanatban már javában elkezdték a Bajor blokádja körüli zárlatot feltörni. Mivel a helyzet súlyos volt, és ezt mindenki tudta ezért mindenki megpróbálta a lehető legkomolyabban venni a dolgot. Matt Larsen, Ian Loughman fogadta a megérkezetteket.

( Smith - Archer - Larsen - Grauder - Ian - Syrus - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Smith
Dátum: Vasárnap, 2012-06-24, 13.10.12 | Üzenet # 155
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 1626
Kitüntetések: 21
Hírnév: 21
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amint a dokkoló zsilip ajtaja kinyíllott Ashely Smith kapitány felettébb csinos alakja libbent be a hideg folyosó szakaszra.
A nő nemrégiben hagyta magára a hajóját, az Enterpriset hogy látogatást tegyen a Horizon hat csillagbázison, és hogy eleget tehessen Mendelshon admirálisnak aki ide hivatta őt. A kapitány tudtatában volt annak hogy valószínűleg az egy nappal ezelőtt elindított Betha flotta ügyében hivathatják őt és legénységét ide. Az igazság ugyanis az volt hogy Smith kapitány rendkívül tájékozódott volt a helyzet körüli ügyekben, aktívan figyelte a hírszerzés minden aktáját. Abban is tisztában volt hogy közeli jó barátja Nubet Throvson is a flottában van..
Nagyon is hiányzott neki a kapitány, és kicsit sajnálta is hogy nem tudott vele eleget beszélni a csata előestéjén hogy egyeztetni tudhassanak a stratégiákról.. de a tudat hogy segíteni indulnak majd értük valamelyest megnyugtatta.

Kihúzta magát, és megigazította a jelvényét, aztán odalépett az őt köszöntő fiatal parancsnoki rangot viselő férfihoz, megköszörülte a torkát, és Vulkáni szalutálásba vágta magát.
- Hosszú és eredményes életet parancsnok! Smith kapitány vagyok az Enterprise-ról. - Köszöntötte a férfit. - Azért jöttem amiért a többi kapitány is. Így szeretném ha a tárgyalóba kísérne mivel nem vagyok túl gyakori látogató.. már ha nem bánja. - Vallotta be jeges hangon a kapitány.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
DavidArcher
Dátum: Vasárnap, 2012-06-24, 14.20.45 | Üzenet # 156
U.S.S Atlantika kapitánya-Csata közben elhunyt
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 171
Kitüntetések: 10
Hírnév: 1
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elérkezett a nap amikor "Mend"-el össze kellet futnom nem csak arról az átkozott küldetésről akartam vele beszélni hanem arról is bizony hogy nagyobb újítások is szükségesek az Atlantikára,nem hiába régebbi eszközeink voltak lassan mint egy másod osztályú kompnak persze csak a vicce rejéig viccelgettem az admirálissal kommon mi közben fel vettem az utolsó ruha darabomat mivel holoszimuláció közben zavart meg az admirális amit nem bántam mert egy régen vesztett vizilabda meccsen voltam és én voltam az egyik támadó játékos ,hát ami azt illeti vesztettünk legalábbis 1 perc alatt azt az ember nem tudja behozni amit 45 percben nem tudott.Ahogy befejezte a mondanivalóját az admirális rögtön felkészültem és utasítottam a hidat hogy vegyék a Horizon-6 felé az irányt maximális fénysebességgel. Ahogy ezt megtették már a hídon is voltam de csak egy száll törölközöm takarta el a felső testemet.Ahogy viszont be dokkoltunk a bázisra ,gyorsan át is öltöztem a kabinomba kisímított egyenruhávval együtt léptem be az admirális helyére ahol tartózkodott majd egy szoros ölelés mellet egy kéz fogást is adtam neki barátságosan.-Jó ön újra látni "Mend",tettem hozzá merev arccal aztán pedig megláttam Smith kapitányt is és ugyan úgy egy Vulkáni szalutálást mutattam neki.Persze kicsit távol volt mert ő a folyosón volt de szerencsére az ajtó nyitva volt így nem választot el sok minen minket hogy meglássuk egymást.




"The captain is here"
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Vasárnap, 2012-06-24, 20.53.11 | Üzenet # 157
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Elbénáztam egy"Vulkan salute-ot" a kapitányoknak, aztán haptákba vágtam magamat és hangosan szólaltam meg. Habár mindig is utáltam az ilyen hivatalos köszöntgetéseket..
- Matt Larsen parancsnok vagyok és üdvözlöm önöket a Horizon csillagbázison! - Szóltam tisztán és érthetően. Megpróbáltam nem hadarni ami nehezemre esett, dehát kis lépés ez Matt larsennek de nagy lépés a Betazoid fajnak! - Gondoltam magamban.
Elmosolyodtam a két merev kapitányra, meg a többiekre akik épp jöttek, nah azok sem voltak épp egy túl vidám népség.
- Kövessenek kérem. Admirális úr. - Néztem a férfira, miközben megpróbáltam kisöpörni a szemembe lógó hajszálakat. - Tudja uram remélem épségbe vissza hozza majd a kapitányomat meg a többieket ez a kis felmentő csapat. csak mert nagyon bejönnek! - Mondtam szinte ujjongva.
Nem is csoda mert minden másodperccel egyre jobban aggódtam Lilyért, Jerryért Yemegezért meg a többiekért.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Grauder
Dátum: Hétfő, 2012-06-25, 16.45.33 | Üzenet # 158
-U.S.S. Vortex kapitánya-
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 475
Kitüntetések: 27
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kiléptem a dokkoló zsilipből, majd megigazgattam magamon a szűk gúnyát. Kissé meleg volt, de lehet csak én éreztem úgy. Hírtelen megláttam pár kapitány társamat és Mendelson admirálist. Ahogy tudtam, elindultam feléjük, majd amikor odaértem, köszöntem nekik.
Odaléptem, majd kezetnyujtottam először az Admirálisnak.
-Üdvözletem. Frédéric Balnchard vagyok, a Vortexről. -mondtam majd elővettem a vulkáni köszönést Smith kapitány felé fordulva.



I'm Sorry! I can't hear you over the sound of How Awesome I Am.
 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Hétfő, 2012-06-25, 18.37.26 | Üzenet # 159
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem mondom!
jócskán ment az izgulás Nubet kapitányék flottája felé de nem vesztettem el a reményt mert másnap megérkezett egy rakat magas rangú vezető + - admirális készletek.
- Hát nem érti parancsnok, ez olyan mint egy matematikai egyenlet! - Szóltam Larsenhez menet közbe mosolyogva. - Vagy küldünk segítséget vagy nem. Na mármost itt van ez a rakás ember és ez a rakás ember. Ha küldünk segítséget sima ügy lesz minden, higyen nekem. - Mosolyodtam el rá persze ő nem válaszolt.
Az utóbbi napokban nagyon komor volt a srác, ráfért volna egy pihenés, meg egy rakat buffaló féle burger amit még a nagyim csinált ha éhes voltam.. . Hümm régi szép napok...
- Hé figyeljen parancsnok. Majd ha ennek vége egyen egy buffalo burgert meg velem. Olyan mint egy nagy.. - Ekkor pillantottam meg syrus Nebront.
- Ő! HELLO! Loughman parancsnok helyettes vagyok. Néha csak PRH nak hívnak, nem OSh hának az teljesen más.




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2012-10-18, 22.24.31 | Üzenet # 160
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A csapat főtiszt az admirális kíséretével elindult a tárgyaló felé hogy megbeszélhessék az előzetes taktikát a Bajor-fronttal kapcsolatban.
Ezt mindenki tudta hogy nagyon fontos tény, mivel a fronton a hírszerzés szerint azokban a percekben is véres csaták dúlhattak. A tény nem megnyugtató volt, főleg hogy milliók élete és létbiztonsága volt a tét.


Folytatása olvasható a Tárgyaló c. topicban
( Várd meg míg én írok)

Hozzáadva (2012-10-18, 22.24.31)
---------------------------------------------
" Tükör-tükör"


A kettes dokkolónál Larsen parancsnok és Loughman parancsnokhelyettes már "tűkön ülve" várakoztak az Arcadiáról és a frissen bevontatott Risingről érkezett vendégekre.
Ekkor lépett oda Thomas biztonsági főtiszt Valeri Kirk parancsnokkal.
Mikor Larsen épp szólhatott volna valamit a nőhöz a rámpa kinyitódott, és Willow Hedgett admirális lépett be azon további pár emberével, valamint Seth Genston kapitány és parancsnoka egy magas nő.
Genston körbenézett; implantált-robotikus metál színű szemei körbepillantottak a Horizonton.
- Szép hely. - Jegyezte meg a szőke hajú férfi.


( Jerry - Vali - Larsen - Willow - Loughman - Stenson - Dorothy- Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Péntek, 2012-10-19, 23.03.49 | Üzenet # 161
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az adás után nem volt mit tennem le kapcsoltam az erőteret.Nos hallottam vendégeink jöttek.Indulhatunk mondom a nőnek.Némán lépünk ki a fogdából.Némán indultunk a kettes dokkolózsilphez.Rövid idő alatt oda értünk a zsilip hez.Mielőtt bárki szólhatott volna a rámpa ki nyílt Egy gyönyörű szép nő lépet ki jegyeztem meg magamban a ragngja admirális volt.Utánna léptek ki az admirális emberei.Majd meg hallom egy férfi hangját."Szép hely."
Vígyázba állok mikor mkndenki kint volt.Remélem nem okot galibát Valeri Kirk gondoltam magamban.


 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szombat, 2012-10-20, 15.42.45 | Üzenet # 162
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szerencsém volt hogy Thomas kiengedett... nah jó csak tette amit - megint csak - a protokollok diktáltak neki.. de akkor is.
Ha nem érkeznek vendégek akkor veszett ügy az egész, és ki tudja hogy mennyi ideig sínylődtem volna a dutyiba...
Elindultam a férfi előtt szépen lassan miközben beszélni kezdtem neki:
- Nyugodjon meg, nem leszek rossz kislány, talán csak egy kicsit. - Mosolyodtam el cinikusan... bár saját megvallásom szerint a Vulkániak amúgy sem ismerik nagyon a cinizmust.

Mikor odaérkeztünk hírtelen már azt hittem hogy a nővérem fog belépni azon az ajtón a bázisra, de ehelyett csak Hedgett admirális volt az illető aki meglepett:
magas, kiegyensulyozott, köztudottam a férfiak kedvence.
Karba tettem a kezeimet és nem tisztelegtem úgy figyeltem az eseményeket.
- Maga szerint milyen talpnyalást fog Larsen kitalálni? - Súgtam oda a mellém kerülő parancsnoknak.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Szombat, 2012-10-20, 16.21.29 | Üzenet # 163
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kisé zaklatott állapotban rohantam le fogadni az Arcadia vendégeit.
Hiába vettem be azt a megannyi gyógyszert úgy éreztem hogy mindenkinek minden érzelmi kitörése a fejemben aktívan lüktet... Legszívesebben egész nap bezárkóztam volna ilyenkor a kabinomban, és vagy sírtam vagy romboltam volna de ez nem volt az az alkalom mikor ezt megtehettem.

Így erősen benyugtatózva Ketracillal léptem oda a dokkolózsiliphez és vártam hogy végre érjenek már ki a folyosóra.
- HUmmph' úgy látszik eltévedtek. - Jegyeztem meg rosszmájúan, majd mikor a szemem sarkából kiszúrtam Kirk-őt és Thomast és kicsit felfele görbült a szám.
- Nicsak! - Csaptam össze a kezeimet. - Már azt hittem hogy sohase fognak ideérni, de lám lám lám.. még jó hogy maguk nem lámák! - Elnevettem magamat már-már elmebetegül, majd megigazítottam a rangjelzésemet.
- Remélem nem dölöngélek Thomas.. - Szóltam oda neki.
A hajam igazgatásánál lépett be Hedgett.
Tisztelegtem neki egyet.
- Üdvözlöm önöket a Horizon hatos csillagbázison, a Birodalom első védelmi vonalában! - Köszöntöttem a hölgyeket... a csapatuk két férfi tagja viszont szembe tűnő volt: volt először is az implantos szépfiú, aki nem tudom mit látott szépnek a helyen, meg Stenson akit simán megismertem a 2800-as csillagászati összejövetelről.
Nem rossz a gyerek, csak sajnos általában össze keveri a stensont a fazonnal...

- Larsen kapitány vagyok, ők pedig a tisztjeim. - Mutatkoztam be határozottan. - Thomas biztonsági főnök, Loughman parancsnok helyettes, és Kirk parancsnok nem utolsó sorban. Jó tiszt ő csak cserfes.. gyakra lobbanékony. - Súgtam oda az admirálisnak merő gúnnyal.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD


Az üzenetet módosította MattLarsen - Szombat, 2012-10-20, 16.24.32
 (HU)
 
WillowHedgett
Dátum: Szombat, 2012-10-20, 19.38.13 | Üzenet # 164
A U.S.S Arcadia kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 295
Kitüntetések: 12
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kihúztam magamat ahogyan leléptem a rámpáról.
Nyugodt arckifejezésem most a Rising kapitányára vetült. Hogy megbíztam-e a férfiben?
Mondhatni.. nem. Nem bíztam meg benne mert nem tartottam alkalmasnak a kapitányi pozícióra de nem én döntök sajnos ilyenekről hanem a kinevezési admirális.
Abban az időben én csupán stratégiai admirálisként szerepeltem.

Odakinn a tisztek vigyázba álltak.
- Pihenhetnek. - Szóltam oda halkan. - Semmi okuk nincsen a tisztelgésre. - Tettem hozzá, aztán a sajátjaimra, majd a Rising-ről érkezettekre néztem.
~ Tiszta szedettvedett egy bagázs. Van még mit tanulniuk. ~ Gondoltam magamban habár az igazat megvallva túl szerény voltam ezt bevallani.
Larsen kapitányra néztem, majd tisztelegtem gyorsan egy nagyon halovány mosollyal az arcomon, majd megigazítottam a kontyba fogott hajamat és így szóltam.
- Örülök hogy végül is itt fogják majd beüzemelni a Risinget. Szerintem a jó környezet sokat segít abban hogy mindenki a lehető lehatékonyabban végezze a munkáját. - Mondtam.



-Az igazság olykor csak indok a fantázia hiányára.-
 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Vasárnap, 2012-10-21, 18.50.22 | Üzenet # 165
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
Rápillantottam a beérkezőkre majd az admirálisékra is.
Nagyon lázba hozott ez a hajó, főleg hogy tudatában voltam annak hogy nem csak térben de időben is képes utazni. Az csak a slussz ráadás volt.
Mosolyogva húztam ki magamat, majd tisztelegtem egyet.
- Szívesen segédkezek a hajó kezdeti beüzemelésében. - Jelentettem gyorsan az admirálisnak. - Csak egy szavába kerül admirális, és bármit megteszek önnek. - Tettem hozzá de persze nem a magasabb rangért hanem a tudásért és a tapasztalatért.




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
JohnStenson
Dátum: Vasárnap, 2012-10-21, 20.31.24 | Üzenet # 166
Enterprise-F Tudományos főtisztje
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 49
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Helyzet: Nincs szolgálatban
Üdvözlöm önöket is..
Löktem oda a bázis kapitányának undorodó tekintettel majd rá néztem a többi tisztre is..csak annyit tudtam magamban gondolni hogy az egyik gyengébb testfelépítésűbb mint a másik..olyanok mintha valami éheztető és egyben hízlaló kúrában vettek volna részt..az egyik részét a kapitány soványságára értettem a másikat pedig Loughman testfelépítésére gondoltam.. a kapitányra egy percig rá néztem majd kihúzva magamat tisztelegtem egyet a bázis kapitányának majd vártam hogy mikor mondja a kapitányom hogy elég lesz hiszen csak az ő parancsára tehettem bármit is...
 (HU)
 
DorothyDellyon
Dátum: Vasárnap, 2012-10-21, 21.18.56 | Üzenet # 167
A U.S.S Arcadia főgépésze
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 83
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Dorothy hang nélkül követte a többieket.
A gépésznek nem volt kedve se mosolyognia, se megszólalnia. Olyan mocskos volt a ruhája, az arca és a körme mintha azt kifestette volna
A nő megállt az admirális és Stenson között karba tett kezekkel majd nekidőlt a falnak.
- Ha túl vagyunk ezen. - Motyogta félvállról. - Akkor segíthetne a nagydarab javítani mondjuk. - Lökte oda és magában csak arra tudott gondolni hogy vajon mikor mehet már haza.



-Viszonyunk a halálhoz olyan, mint a viszonyunk az élethez.-
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2012-10-26, 22.01.19 | Üzenet # 168
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Willow, Valeri, Jerry és a kapitány a tárgyalóba indultak hogy megbeszélhessék a bisztonsági problémákat amik az admirális lelkét nyomták ezzel egy időben pedig Ian, Dorothy és John vissza mentek a Rising-re hogy beszerelhessék az utolsó alkatrészeket, megtehessék a működéshez szükséges utolsó simításokat.

Willow- Valeri - Jerry- Matt folytatása olvasható: " Tárgyaló topic"

Ian, Dorothy, John folyttása olvasható: "Iss Rising " c. topicban

Hozzáadva (2012-10-26, 22.01.19)
---------------------------------------------
"Tükör, Tükör"


*


A L'espoir-ról a Horizonra érkezve egyetlen egy különbséget figyeltem meg: hogy itt több ember, jóval több ember tartózkodott mint amott.
A statisztikai számláló programom ilyenkor magától előjött de azon nyomban letiltottam az alkalmazást mikor Lily Xiiyon-t, Nubet Throvson alelnök feleségét pillantottam meg.
A fiatal ázsiai nő köszöntött minket mikor a csillagbázisra érkeztünk, de úgy tűnt maga az alelnök már előttünk betette oda a lábát.. nem mintha bajom lett volna Nubettel de épp azokban a pillanatokban is egy kapitányi rangot viselő férfit fojtogatott, és nem is akárhogyan..
" A külső szkennjeim szerint meg fog fulladni" - Állapítottam meg.. ez így is történt... a kapitány holtan esett le Nubet karmai közül...
Mikor az alelnök felnézett a hulláról rám, és a Iss Michigann parancsnokára már tudtam hogy egy kapitány avatás szemtanúja lehetek.
Kihúztam magamat és tisztelegtem, minden alkatrészem olyan feszes volt amennyire csak lehetett.
" Gerison ezredes vagyok, a védelmiektől uram! " - Szóltam gyorsan. - " Megtiszteltetés hogy találkozhatok önnel és nejével!"


( Nubet - Lily - Adam - Denise - Robert - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Péntek, 2012-10-26, 22.22.38 | Üzenet # 169
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Szerencsés volt az átszállás még szerencsére 'legalább ezt tudják jól',jegyeztem meg az egyik dokkoltatónak aki épp ezzel foglalkozott a közeli helyén..ahogy végig mentem a hatalmasnak tűnő folyosón rá néztem a kapitányok tömegére és ahogy végig néztem őket mindegyiknek csak a szánalmas félelmeit láttam ..az egyik kapitány oda is lépett hozzám mielőtt bárkit is üdvözölni tudtam volna de tudtam hogy ez a Iss Michigann,kapitánya volt...ahogy rá néztem karba tettem a kezemet és vártam a tisztelgését amit meg is tett..'hogy micsoda nyegle alak' gondoltam magamban mi közben erősen koncetrálni kezdtem arra mit mond nekem ami kezdett nevetséges lenni..úgy tűnt hogy ki akart oktatni a katonai stratégiámról amit a császárral vitatok meg napi szinten..rá néztem majd ahogy elkezdett rá térni mindezek után arra hogy tavaly nyáron miket tévesztett és hogy nagyon sajnálja hogy elmenekült 10 lázadó konvoj...erre csak egy valamit tudtam mondani mi közben erősen megpróbáltam koncetrálni~
-Remélem hogy hasonló hibákat nem követ el a jövőbe .. Kres kapitány...
~Mondtam a középkorú férfinak majd ahogy hátat fordultam és üdvözölni akartam a feleségemet arról kezdett el beszélni hogy sajnos nem sikerül most sem az akció a lázadók fő központja ellen és hogy vesztettünk két hajót az ő vezetése alatt..erre saját magára célzott természetesen..visszafordultam lassan majd sóhajtottam egy nagyot és karba tettem a kezeimet még mindig~
-Ezt még nem is mondta ...kapitány...de úgy tűnik..hogy ez lesz..az utolsó..hibája .. kapitány..
~Mondtam lassan szájbarágósan mi közben közelebb léptem hozzá és teljes erejemből fel emeltem a nyakánál fogva a férfit és fojtogatni kezdtem majd elő vettem a fegyveremet de mielőtt le lőhettem volna inkább hagytam hagy fulladjon meg ...majd ahogy ez megtörtént rá néztem a mellete álló parancsokára és így zsóltam hozzá mi közben el engedtem a hullát és az a padlón landolt és én mélyen utánna néztem~
-Mostmár maga a kapitány, Retos parancsnok..
~Szóltam oda a fiatal nőnek majd megvártam amíg szalutál és mélyen a hullára néztem lesújtólag és rá néztem az új kapitányra mi közben újjal mutogatni kezdtem rá~
-Több hasonló hibát mint az előző feljebb valója nem követhet el...kapitány...vegye ezt személyesnek ha úgy tetszik..
~Vallotam be a szívemből jövő igazságot majd az újonnan beérkező géphez fordultam..akiről le rít hogy gép..~
-Gerison ezredes...ugye bár..
~Szóltam oda neki majd lesújtólag néztem rá~
-Ismerem magát és a kis gépi trükkjeit de csak hogy tudja a Birodalomnak ugyan szüksége van magára de nem von felelőségre az sem ha esetleg incidensek történnek önnel..ezredes..
~Válaszoltam neki a szívemből jövően majd hosszasan utánan néztem~
-Persze...ha csak szükséges...de addig...is..élvezze ki a pihenőt..amíg teheti..
~Mondtam elég vontatottan majd rá néztem az egyik hírvívő tizedesre~
-Tizedes!..azonnal találjon a vendégeinknek szállót..szükségük lesz rá...
~'azthiszem még ma' tettem hozzá magamban majd ennek örömére karba tettem a kezeimet ismént~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Szombat, 2012-10-27, 15.40.42 | Üzenet # 170
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem akartam hinni a szememnek a férjem láttán annyira megörültem neki.
Futni kezdtem feléje, majd mikor a nyakába akartam ugrani azonban megálltam. Láttam hogy a kapitány rendesen felbosszantotta őt, és tudtam hogy mi lesz ennek a vége.
Megvontam a vállamat és míg kedvesem elszórakozott a pórul járttal az épp beérkező vendégekhez fordultam :
- Üdvözlöm önöket a csillagbázisunkhoz. Lily X. Throvson parancsnokhelyettes vagyok. - Mutatkoztam be a lehető legkedvesebb hangnemben. - Larsen kapitány ezekben a pillanatokban is épp tárgyal. Amíg ez így van bármi kérdésük van tegyék fel nekem. - Mosolyodtam el, aztán megvártam míg Nubet mond egy pár szót.
Ezek után megigazítottam a hajamat, és elindultam feléje.
- Látom te sem viszed túlzásba a belépőket. - Szóltam oda neki, majd játékosan megböktem az orrát és adtam neki egy csókot.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
Adam
Dátum: Szombat, 2012-10-27, 16.47.22 | Üzenet # 171
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem tellett sok időbe, hogy a L'espoir hídjáról leérvén, átszálljunk a hatalmas Horizon 6 bázisra... Kíváncsi voltam. Még sose jártam ilyen bázison, de igazán nem vonzott a dolog, hogy egy újabb emberekkel telt helyre belépjek. Az a lárma amit az emberek szívverése kelt egy ilyen szűkös helyen, a Spuron-i börtön bolygón tett, látogatásomra emlékeztet, épp mielőtt a Birodalom-hoz csatlakoztam. Ha nem vágynék a bosszúra amit azért amit LekTar a családommal és velem tett, sosem szegődtem volna ezekhez... De nem volt más választásom... Halnia kell!

Kiléptem a zsilipen és épp megpillantottam a bázis parancsnokát, Nubet Alelnököt és az Ő kis játszadozását... Sosem értettem az embereket, de ez végképp kiverte nálam a biztosítékot. Hirtelen haragú és kegyetlen kapitányként ismer aki ismer s hallott már rólam, de ez a fickó nálam rajtam is túltesz.

Ebben az időben, nem voltam egy épp beszédes alak, így a bemutatkozásomat is rendkívül rövidre fogtam.
-Adam Cross.... A L'espoir Kapitánya! -mondtam majd az alelnökhöz hasonlóan, nekem is szokásommá vált karba tett kézzel megállottam úgy, hogy a Torken-eim (karon lévő csont penge, Agros megnevezése) jól láthatóak legyenek az egyedi egyenruhán kialakított lyukakon kiállva.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Vasárnap, 2012-10-28, 17.58.09 | Üzenet # 172
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Direkt lemaradva kullogtam elő valahonnan hátulról, és úgy néztem végig a jelenetet ahogyan Nubet megöli a Michigan kapitányát, és ahogy az újat kap.
A sarokba vonulva kezdtem el gúnyosan tapsikolni, majd átmentem Gerison háta mögé, és menet közben megpaskoltam a Michigan parancsnokból kapitánnyá avanzsált tisztjének a vállát.
- Gratulálok. Csak nehogy maga legyen a következő.- Súgtam neki oda. Ezt persze vehette fenyegetésnek, vagy épp valami egészen másnak de mindegy is hiszen csak egy sima megállapítás volt, semmi más.
" Nem értem miért van az hogy engem mindig mindenki félre ért." - Gondoltam magamban. Odaálltam Adam Cross kapitány mellé, majd úgy mértem végig a férfit akár egy ajándék csomagot.
- Nem semmi! - Jegyeztem meg félhangosan miközben Cross bemutatkozott az ezredes nyalós szövege után az alelnöknek, majd félrebiccentett fejjel Cross parancsnokára terelődött a tekintetem. - De maga sem. - Elmosolyodtam, aztán végigmértem a másik férfit is alaposan. - Tetszik. - Bár tudtam hogy ez nem a könnyed flörtölések órája, amit mindig is szerettem, azért rákacsintottam McKenzie-re. majd kihúztam magamat és tisztelegtem mindenkinek úgy általánosságban de azért a férfire nézve.
- D. Kirk kapitány, Iss Archer. Örülök hogy találkoztunk fiúk. - " Hát igen, ezek a fickók könnyedén elvonják a figyelmemet arról hogy mennyire irigy vagyok Lily-re." - Tettem hozzá a gondolataimhoz.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
McKenzie
Dátum: Kedd, 2012-10-30, 08.06.48 | Üzenet # 173
U.S.S. L'espoir elsőtisztje/ tudományos főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 4
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
A parancsnok leges leghátul kullogott a csapat mögött. Nem nagyon érdekelte az egész inkább a hajón maradt volna. Ott is a hídon a kapitányi székben szeretett volna ülni. Amikor meglátta az alelnököt éppen egy kapitányi rangban lévő tisztet fojtogatott. Az áldozat néhány másodperccel később holtan esett össze. Az alelnök azonnal kinevezte a ISS Michigan egykori parancsnokát a hajó kapitányává.
- Bár az agrosival végzett volna és akkor már én lennénk a L'espoir kapitánya... - jegyezte meg az első tiszt dühöngve magában.
Ezután beállt a kapitánya mögé és várta mi fog történni és a legjobbakban reménykedett...
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2012-11-01, 15.22.37 | Üzenet # 174
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lily úgy gondolhatta talán, hogy itt az idő megmutatni a vendégeknek az Iss Risinget; még a hajó startja előtt talán érdemes lenne megnézni a hajót legalább a kilátóból.

( Lily - Adam - Denise - Robert - Nubet - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Péntek, 2012-11-02, 18.58.00 | Üzenet # 175
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután jól megölelgettem a férjemet a többiek felé fordultam újfent.
Mit mondjak, a felhozatal elég vegyes volt, de nem lehettem elkeseredve.
- Már hallottam önökről, majd mindannyiukról. - Vallottam be tartva a boldog vigyorgást arcomon, hisz már elég régóta nem láttam a szerelmem. Majd pillantásom cross kapitányról Kirk-re vonult.
~ Mintha a nő egy kissé csélcsap lenne vagy mi.. ~ Gondoltam magamban, aztán Nubetre néztem, és megcsóváltam a fejemet, megállapítottam hogy ő biztosan nem keverne a hátam mögött "ezzel az Orioni rabszolga lánnyal"...

Tekintetem miután mindegyiken kivétel nélkül végig száguldott, neki is kezdtem a mondani valómnak.
- Mint ahogy mindannyian jól tudják az Iss Rising hamarosan teljesen menet kész lesz. - Szóltam, majd egy halovány diadalittas mosoly végigszáguldott rajtam mikor kiszúrtam pár meglepett fejet. - Szóval, hogyha még látni szeretnének a start előtt, ekkor ha gondolják odavezethetem önöket a kilátóhoz. Onnan gyönyörűen lehet látni a Birodalom büszkeségét.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
Adam
Dátum: Vasárnap, 2012-11-04, 14.42.36 | Üzenet # 176
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mivel elég feltűnő egy jelenség vagyok, a hatalmas csont képződményekkel a karomon, így nem csodáltam, hogy eléggé megnéztek. De ami kissé zavart, ez a D. Kirk nevezetű ember. Eléggé... furcsa. Vajon minden férfival ezt csinálja, vagy csak a jelenlevőket szúrta ki magának?
Nem vagyok egy beszédes, szóval egy szót sem szóltam, pedig lett volna mit. Továbbra is karba tett kézzel álltam, jól kihúzott, test tartásban. Magasságomat tekintve, ez elég félelmetesnek hat általában, de talán az itteniek nem olyan puhányok.

Mikor a Parancsnokhelyettes a Rising-ot említette, csak bólintottam egyet. Egyéb hozzáfűzni valóm, amúgy se lett volna.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Vasárnap, 2012-11-04, 21.24.19 | Üzenet # 177
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kicsit szomorkodtam a miatt hogy se Cross kapitány, se a szexi MCkenzie nem reagálta le a sóvárgásomat, de hát az volt a nagy helyzet hogy nem reagáltak sehogyan sem, és ezt el kellett fogadnom...
Vettem egy mély lélegzetet majd karba tettem a kezemet és át tettem az egyensúlyomat egyik lábamról a másikra, és megint irigykedni kezdtem Lily-re.
Hogy mennyire szerencsés hogy Nubet a férje, hogy neki legalább akad valaki biztos párja míg nekem folyamatosan csak alkalmi kapcsolataim vannak...

Mikor már épp ott tartottam a gondolataimba hogy vajon hogyan tudnám lekapcsolni a csajszit, az hirtelen úgy spontán elénk állt, és közölte hogy nem-e vagyunk kíváncsiak a Birodalom irdatlan nagy fejlesztésére.
- Felőlem... - Vontam meg a vállamat, majd elnéztem az űr felé csak hogy ne keljen tudomást vennem Xiiyon-ról..




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
McKenzie
Dátum: Hétfő, 2012-11-05, 17.54.36 | Üzenet # 178
U.S.S. L'espoir elsőtisztje/ tudományos főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 4
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
A parancsnoknak egyre jobban fogyott a türelme. Még mindig nem nagyon érdekelte őt az itt összegyűlt Birodalom színe java. Inkább egy csata közepén ült volna egy egész agrosi flotta ellen. Amikor viszont a parancsnokhelyettes a ISS Rising terelte a szót valahol legbelül izgalomba jött. Kíváncsi volt erre a tudományos műalkotásra amivel más dimenziókba is el lehet jutni, megismerni és elfoglalni azt.
- Menjünk már kíváncsi vagyok! - jegyezte meg félhangosan és kissé izgatottan az első tiszt.
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Kedd, 2012-11-06, 18.02.02 | Üzenet # 179
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
~Kisvárva megfordultam és kihúzva magamat néztem rá a tisztekre,főként Adam Cross kapitányt tartottam lényegesnek ...Agrosi..de mégis utálja őket..érdekes..mondtam ki ezeket a szavakat félhangosan és rá néztem hosszan majd átnéztem a válla felett a többiekre is~
-Üdvözlök minden fontos Birodalmi katonát és parancsnokot a bázison..remélem hogy...képesek lesznek felfogni hogy miért is vagyunk itt...egy kisebb fajta eligazítást majd a bázis kapitánya fog tartani..addig is..vigyázzanak...a..nyakukra..
~Mondtam vontattotan és végül megint rá néztem Adam Cross kapitányra ...kinövések..csontpengék..nehogy azt higyje hogy ettől megfogok ijedni..suttogtam a kapitánynak félhangosan majd az egyik csontpengéjét megfogtam erősen volt eszem megfogni a kibernetikus kezemmel,de úgy tűnt hogy elég erős hiszen rossz körülmények között valószínüleg már eltört volna..vetettem oda a kapitánynak halkan és sarkon fordultam majd rá néztem még pár Birodalmi katonára akik tisztelegtek ~
-szedjék össze az összes csapatot a környező bolygókról és vezéreljék ide..szükség lesz az emberáldozatokra..
~Mondtam mintha mit sem számítana pár élet és közben pedig kinéztem az űrbe és karba tettem a kezeimet~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szerda, 2012-11-07, 22.27.21 | Üzenet # 180
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Némán vártam ki míg az alelnök nyilvánosan megjegyezte azt hogy nem vagyok ember, így szerinte - nagy valószínűséggel - nem számítok élőlénynek.
Nem tudtam valahogy elszomorodni ezen hisz ez így volt, ez volt a színtiszta igazság, vagyis csupán félig. Úgy gondoltam hogy habár nem töltöm be minden elsődleges funkcióját egy élőlénynek attól még én is az vagyok, habár nem lélegzem, nem táplálkozom attól függetlenül mesterséges inteligencia vagyok... és a megállapítás amúgy is elég helytelen volt: a láng is táplálkozik, és lélegzik mégsem élőlény...

Miután Mrs. Throvson felajánlotta a körbevezetés és a kilátást mindenki megindult vele együtt; én pedig szavak nélkül követtem a csapatot.. nem azért mert nem lett volna hozzáfűzni valóm a történtekhez: egész egyszerűen csak azért mert nem tartottam oda valónak a mondataimat.
Érzelem mentes arccal, mereven követtem a többieket mikor Larsen kapitány tűnt fel előttünk hirtelen a semmiből...
A férfit méterekről már be tudtam volna azonosítani: a hang- és arcfelismerő memóriám tökéletes volt; valamint azt se tudtam nagyon kitörölni az adat tárló egységemből mikor Larsen gépésztecnikusai felnyitottak és dierkt meghibásítottak...
Szóval miután így találkoztam Larsennel és még pár új vendéggel is, magamban arra gondoltam hogy vele már kevésbé leszek ennyire szívélyes mint az alelnök úrral mikor hirtelen felvillantak a vörös riadót jelző fények valamint egy hang:
" Itt Laxe zászlós! Uram valakik lopják az időhajót.. parancs?!" - Kérdezte a férfi.

Szemforgatva fordultam meg Larsen felé.
Arcomon és tekintetemben nem tükröződött semmi, de magamban arra gondoltam hogy vajon ez hogyan lehetséges?
- Annak az esélye hogy el tudják vinni a hajót 1, 2 tized százalék. - Szóltam oda halkan, majd kihúztam magamat és Throvson felé fordultam. - Engedelmével uram elvinnék egy kisebb osztagot. - Majd szalutáltam egy robotikusat, megfordultam és katonás futó lépésbe indultam el pár katonával akik sorfalat álltak addigra az alelnök tiszteletére.

( Larsen - Nubet - Denise - Adam - Lily - Robert Mckenzie - Vali - Szingu )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Csütörtök, 2012-11-08, 19.35.57 | Üzenet # 181
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
~ Nem hiszem el hogy úgy kell ugrálnom mint valami átkozott nikelbolhának. ~ Dühöngtem magamban miközben a folyosón sétáltam ökölbe szorított kézzel. ~ Nem elég hogy az admirális idegeskedik, még ez is itt van a nyakamon; az alelnök.. most komolyan.. úgy kellett kierőszakolnom Nubettól a staféta botot amit amúgy jogosan meg is érdemeltem most meg ez.. komolyan egy agyrém.. nem lehet őt kiírtani erről a porfészek kis bázisból.. ~
Úr közben vettettem egy-egy gonosz pillantást persze Kirkre. A nő alacsony termete ellenére egy időzítetlen bomba volt; nem lehetett nagyon kiszámítani még nekem sem pedig az én hiperaktív, abnormálisan túlműködő betazoid empata képességemmel általában mindig tudtam hogy ki mit akar...
Csak sajnos amikor egy ennyire tulzsúfolt folyosón folyosón haladtam előre valahogy soha nem tudtam normálisan koncentrálni pont emiatt az "áldott " képességtől..

A gondolatok, és érzelmi töltetek csak úgy egymás után, teljesen spontán, maguktól jöttek.. olyan érzés volt mint ha egyik másodpercben sírni a másikban meg nevetni akarnék..
Ha valaki először próbálta volna ezt ki azt mondta volna hogy nem lehet így élni; hát lehet csak én tudtam így élni. Néha ezért volta ideges, vagy tulzottan lehangol, ezért viselkedtem furcsán vagy őrültem és ezért fájt egyfolytában a fejem is.. ha meg benyugtatóztam magamat akkor meg az nem volt jó.. Persze hogy nem! Igazság szerint sehogyan sem volt jó.
Mikor azonban odaértem nehézkesen az alelnökhöz, a kapitányokhoz meg a többi fene nagy méltósághoz megpróbáltam nyugodtabban beszélni.
Kihúztam magamat, haptákba vágtam aztán a test tartásomat és belenéztem Nubet szemébe miközben azt hittem szét fog esni a fejem.
- Üdv a bázison alelnök úr! - Katonáskodásom persze csak egy szép álca volt; olyan távol álltam az egész katonai dologtól mint makó- jeruzsálem..

Még egyszer ránéztem elsőtisztemre, Kirk-re és amikor észre vettem hogy nő a most az egyszer életében normálisan viselkedik kezdtem azt hinni hogy ezt a napot is túl fogom élni kínzás nélkül ám ekkor az a szerencsétlen Lax vagy ki is megszólalt hogy jajj de lopják a kis hajót..
Vettem egy mély lélegzetet mert úgy éreztem hogy ez több mint égés, majd utána néztem a távozó ezredesnek és tettem egy lépést hátra a turbólift felé.
- Akkor asszem' most én is intézkednék engedelmével! - Szólaltam meg majd gyorsan elindultam a lift felé ami azt illeti amilyen sebesen csak tudtam; hallottam hogy az alelnök már érkezésekor meg gyilkolt valakit és nem szívesen gyarapítottam volna a veszteséglistát egy újabb taggal.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Nubet
Dátum: Szombat, 2012-11-10, 14.11.07 | Üzenet # 182
Titkos fegyverek bevetés korlátozója/hajó:Royal
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 3629
Kitüntetések: 77
Hírnév: 41
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Nagyon nem érünk rá a felesleges beszélgetésre önnel Larsen..azonnal vigyen osztagokat és kutassák fel a lázadókat nem tűnhetnek el a szemünk elől!..és ami azt illeti én is hozok magammal egy osztagot...
~Intettem oda egy újabb osztag katonának majd zsebre tettem egy kisebb kézi fegyvert és rá néztem Larsen-re és a többiekre is ~
-Mire várnak?..az az esély hogy a lázadók megpróbálják elvinni túl nagy ahhoz hogy kudarcot valljunk..
-Larsen az összes emberével keresse fel a lázadókat és végezzen velük...erről a biztonsági protokolról..úgy tűnt...megfeletkezett ....kapitány..
~Szóltam oda még utoljára a kapitánynak vontatottan majd egy gyors tisztelgésbe vágtam magam és az összes katona velem együtt tisztelegni kezdett majd mindenki tette a dolgát de mielőtt elindultam volna erősen megfogtam a nyakánál a kapitányt ~
-Ha téved vagy veszít..Larsen..akkor...teszek róla hogy magát az embereit soha ne jegyezzék fel a Birodalom korszakába...
~Dobtam le a földre egy kisebb folytogatást követően a kibernetikus karommal majd rá néztem lesújtólag ~
-Remélem megértettük egymást..kapitány..
~Mondtam ki a végszót majd lassan elkezdtem menni pár feketeruhás speciális katonával az oldalomon és a hátam mögött és katonás menetelésbe kezdtem mi közben intettem az egyik katonának hogy az összes ajtót a közelembe nyissák be majd utánam zárják is be ~
-Mostmár nem menekülhetnek a lázadók..
~Mondtam magam elé ezen szavakat mi közben vártam hogy mikor esik elém egy lázadó~


"Believe in Star Trek In Future "

Szinkron



https://twitter.com/airforcdirector



Jelenlegi Küldetés

Nyitó Videók

▉▉▉▉▉▉◤┳◥▉▉▉▉▉▉
▉▉▉▉▉◤┳┻┳◥▉▉▉▉▉
▉▉▉▉◤┳┻┳┻┳◥▉▉▉▉
▉▉▉◤┳━┳━┳━┳◥▉▉▉
 (HU)
 
DeniseKirk
Dátum: Vasárnap, 2012-11-11, 18.24.03 | Üzenet # 183
USS Archer-D Kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 217
Kitüntetések: 5
Hírnév: 5
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csípőre tett kézzel követtem az alelnököt és csapatát, mikor arra lettem figyelmes hogy végre- valahára előkerül az a Larsen is.
- Mi tartott mégis ennyi ideig szépfiú? - Kérdeztem szemrehányóan, majd megálltam és kitoltam a csípőmet.
Ekkor indult neki a riadó egészen különlegesen fütyürészni. Vettem egy mély lélegzetet miközben magamban már előre el tudtam volna ezt könyvelni, majd szemrebbenés nélkül néztem azt végig ahogyan a Betazoid szerencsétlenséget majdnem megfojtja Nubet. Mikor a férfi talpra ért aztán mosolyogva léptem oda hozzá, és böktem meg az orrát, rosszindulatúan hunyorogva.
- Remélem ebből tanult, mert legközelebb én fogom megleckéztetni. - Kaccsintottam rá, majd ráütöttem erősen a vállára.- Most pedig szaladjon, gyerünk szaladjon, dologra kapitányka! - Utána néztem egy rövid ideig, majd az egyik fogamat a nyelvemmel böködve fordultam vissza az alelnökhöz, és végigsimítottam a férfi vállát.
- Nem bánja ha csatlakozom a csapatához? - Kérdeztem mosolyogva. - Indulhatunk tőlem, csak bármikor... adjon már nekem is valami normális fegyvert! - Kitéptem az egyik osztagos kezéből a legnagyobb karabélyt, majd az alelnökhöz fordultam diadalittas arccal. - Indulhatunk. - Mosolyodtam el.




"... a dream that became a reality and spread throughout the stars" -- Kirk
 (HU)
 
Adam
Dátum: Kedd, 2012-11-13, 17.40.46 | Üzenet # 184
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az alelnök kis színjátszása eléggé felhúzott miközben a torken keménységét "vizsgálta" de abban biztos lehet, hogy a fémet is átvágja... Nekünk más a csontozatunk mint a fejletlen embereknek... Nem olyan könnyű eltörni... Majd a szerkezet vizsgálat után, a Larsen nevű, betazoidot tanította móresre, elég látványos módon, de csak az időt fecsérelte, s el is ment egy osztaggal... Minket meg már megint itt hagytak. Utálom ha hátra hagynak mintha itt se lennék... Nem vagyok egy társaság központú, de zavar, hogy az emberek ennyire elmennek egymás, és mások mellett... Nembaj, majd cselekszem egyedül.
Tudtam, hogy Mr. McKenzie a halálba kívánna -és ezzel hasonlóan vagyok az emberek iránt, de a céljaimhoz el kell tűrnöm őket- most mégis a hajón kívül kell együtt dolgoznunk...

-Parancsnok... Tegye félre az utálatát, fogjon fegyvert és jöjjön utánam... Kár lenne egy szép hajót a lázadók kezére adni. mondtam, majd a többiek után indultam, miközben a karabélyom elővettem a transzport tárolóból.


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Kedd, 2012-11-13, 19.51.44 | Üzenet # 185
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mikor megszólalt az az istenverte tiszt hogy lopják a hajót éreztem hogy felmegy bennem a pumpa.
Már nem azért de hogyan történhet ilyen ha annyira őrizve van a bázisunk..
- Ez szinte lehetetlen.. - Szóltam halkan ökölbe szorított kezekkel, aztán csak Nubetre tudtam nézni aki a következő pillanatban fogta magát majd köddé vált.
Vettem egy mély lélegzetet és megpróbáltam pozitívra fogni a gondolataimat, majd Cross kapitányra néztem aki úgy tűnt magán akciózni akar.
- Mint a bázis hivatalos szerve magukkal tartok. - Néztem a férfira.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
McKenzie
Dátum: Szerda, 2012-11-14, 21.19.51 | Üzenet # 186
U.S.S. L'espoir elsőtisztje/ tudományos főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 4
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Még egy hajóra se tudnak vigyázni - jegyezte meg mogorván az első tiszt.
A parancsok végig nézte az egész műsort amit a rangosabb tisztek rendeztek, de nem nagyon foglalkozott vele, mert csak a hajó eltűnése idegesítette.
- Ebben az esetben egyet értek önnel kapitány úr - fordult az agrosihoz.
Majd felkapott egy phaser karabélyt és követte előljáróját.
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szerda, 2012-11-14, 22.20.52 | Üzenet # 187
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csak durkkoltam a miatt hogy végre végezzen az alelnök Larsennel, de úgy tűnt hogy a fél Betazoid halhatatlan vagy mi frász...
~ Nagyon jó hogy még megölni se lehet.~ - Gondoltam magamban miközben csípőre tettem unottan a kezemet és élveztem hogy végre történik is lassacskán körülöttem valamit. - ~ Ez a vörös riadó jót tesz a bőrömnek. ~ Tettem még hozzá a gondolataimhoz, majd mikor Nubet végre eltűnt a színről, csakúgy mint a drágalátos felettesem is, végre elérkezhetett az a pillanat amikor dönthettem, habár csak pár másodperc leforgása alatt, valljuk meg, hogy mi legyen.

Szerencsére mindig is vágott az eszem; soha nem voltam az a gyenge elméjű, még akadémián is csaltam a Kobayashi maru programban, (Bár ki nem?) így arra a következtetésre jutottam pár másodperc alatt hogy nagyobb eséllyel halálozik el Larsen ha nem segítek neki.
Hozzá csapódtam tehát ennek hatására Cross kapitányhoz, miközben magamban imádkoztam hogy a százalék számításaim Larsennel kapcsolatban bejöjjenek, és a férfi kitörje a nyakát.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2012-11-16, 21.23.10 | Üzenet # 188
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miközben Adam Cross és az ő hirtelen "verbuválódott egysége" elindultak a transzporter felé csakúgy mint én arra gondoltam hogy biztosan lehet valami terve a lázadóknak ezzel a hajóval.. nem véletlen lopják.. meg akarják változtatni a multatva vagy rosszabb... Bár az is igaz hogy a rosszabb alternatív szó.. Nem biztos hogy a rosszabb rosszabbat is jelent..
Gondoltam magamban, majd bekanyarodtam egyenesen balra hogy a legközelebbi átsugárzó pontra érhessünk.. Azt nem tudom hogy Cross mit akart de én akartam legelőször átmenni.. és nem akartam kicsibe vinni; a hídra akartam menni méghozzá minél előbb.

Ezzel egy időben Adam Cross, Robert Mckenzie, Valeri Kirk és Lily Xiyyon előre futottak a folyosón; és nagy meglepetésükre egy scapatnyi lázadóba futottak....
A lázadók pedig azonnali támadásba kezdtek.

( Adam - Lily - Robert - Valeri - Szingu )

Többiek folytatása olvasható: " Folyosók" c. topic

MEGJEGYZÉS: Utolsó hsz-k a "Tükör, tükör" c. kületéssel kapcsolatban




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Adam
Dátum: Vasárnap, 2012-11-18, 20.44.47 | Üzenet # 189
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Mr. McKenzie-vel és a hirtelen összeállt csapattal elindultunk a folyosón a Rising felé... Kivételesen nem reméltem sokat a beavatkozásunktól... Valahogy túl sokszor jöttek össze mostanság a dolgok... Épp itt az ideje, hogy valami rossz is történjen... És lám... Meg is történt.
Egy csapatnyi lázadó bukkant fel előttünk.
-Már csak ez hiányzott!!! -mondta miközben a folyosó egyik mélyedésébe megbújva vártam, hogy az első sortűz alább hagyjon...
Abban a pár másodpercben, végig gondoltam a kis harcot... Megint csak rossz eredményre jutottam, mivel több embert láttam az ellenségnél mint nálunk..
-Ma nagyon negatív vagyok... -gondoltam magamban- De akkor is győzni fogok!
A gondolat végén, lőni kezdtem az ellenséget. Az egyik karon talált. Visszahúzódtam, hogy megvizsgáljam a sebet, majd folytattam a tüzelést... Mást nem tehettem...


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Hétfő, 2012-11-19, 11.38.45 | Üzenet # 190
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
~ A fene miért van az hogy a lázadók valahogy a nagy általánosságban többen vannak. ~ Gondoltam magamban miközben megragadtam a szamuráj kardomat, és előre rohantam.
Miközben kigáncsoltam az egyiket, dobtam egy dobó csillagot is, majd a következő fordulattal lesuhintottam a kardommal.
- Még valaki? - Kérdeztem kacsintva Cross kapitány felé, majd vissza rohantam a férfihoz. - Asszem többen vannak mint mi, de egyet se féljen még én itt vagyok. - Mosolyodtam rá, majd megint előre rohantam hogy apríthassam a jónépet.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
McKenzie
Dátum: Szerda, 2012-11-21, 21.31.44 | Üzenet # 191
U.S.S. L'espoir elsőtisztje/ tudományos főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 86
Kitüntetések: 4
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amikor megjelentek a lázadók az első tiszt azonnal tüzet nyitott rájuk a phaser karabélyával, de egyiket se találta el.
- Ez is csak velem történhet meg - mondta miközben behúzódott az egyik oszlop mögé. Ekkor látta meg pont azt amikor eltalálta a kapitány karját egy lázadó amitől mosolyra húzódott a szája. Elgondolkozott rajta mi lenne, ha most lelőné és a lázadókra fogná. Ő lenne a kapitány és még egy agrosival is kevesebb lenne. Valószínűleg meg is tette volna, ha csak ketten lettek volna.
 (HU)
 
ValeriaKirk
Dátum: Szerda, 2012-11-21, 21.38.16 | Üzenet # 192
A Horizon-6 operációs főtisztje
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 122
Kitüntetések: 12
Hírnév: 12
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kis mosoly Mckenzie arcán legalább annyira nem tetszett mint az hogy a lázadók túlerőben voltak.
Kifújtam magamat majd arrébb löktem az idegesítő parancsnokot.
- Mozgás kisapám ha nem akar hamar elhalálozni! - Kiáltottam rá, majd becéloztam őket és egyenként kezdtem lelődözni a kis srácokat úgy hogy a fejükre céloztam.
Szerencsére sikerült egyet-egyet lelőni, majd mikor elhullottak vissza húzódtam a sarokba.




" It is remarkable how similar the pattern of love is to the pattern of insanity."
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2013-02-12, 18.38.25 | Üzenet # 193
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- A " Tükör, tükör" c. küldetés lezárva -

Hozzáadva (2013-02-12, 18.38.25)
---------------------------------------------

"A mentő akció"


A Regulus incidenst követően hamar nyilvánvalóvá vált hogy a Horizon csillagbázis kapitányát, Matt Larsent fogságba ejtették a Birodalmi erők. 
Habár a Uss Recon már a Regulus felé tartott akkor hogy egy gyors villámcsapást mérjen az ellenségre, a bázis ideiglenes kapitányáé, Josh Mendelshoné volt a felelősség hogy sikeresen megtudják hogy hol raboskodik Larsen kapitány, és hogy kiszedjék a fogolyból Chris Oviedóból azt amit tud erről. 
Talán a fogolycsere most jól jöhet...
 

Aznap egy fáradt Keddi nap volt. 
Lily Xiiyon a kettes dokkoló zsilipnél fogadta azokat az embereket akik megmenekültek a Regulus elől, valamint egy új tisztet. 
A bázis biztonsági főnöke nem volt attól elragadttattva hogy nem látta a tisztek közt Larsen kapitányt, valamint mivel soha nem volt túlzottan nagy ember szerető, és most neki kell fogadni egy új tisztet... 
Grov Resist nemrég érkezett a bázisra viszont. A férfi amint kilépett a bázisra azonnal Lily fogadta és szembesült a nem túl kellemes helyezettel amit a parancsnok-helyettes árult el neki pár szóval gyorsan összefoglalva miközben az érkező tömeg épp kizúdult a kompokból.
 

( Lily - Grov - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Szerda, 2013-02-13, 15.23.15 | Üzenet # 194
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Álmos voltam és elgyötört. Idegesített hogy mi lehet a kapitánnyal épp ezért indultam el a kettes dokkolózsiliphez. 
Megálltam előtte karba tett kezekkel, olykor odabiccentettem egy-egy embernek, vagy ismerős arcnak akik megúszták a Regulus fogságot és visszatértek. 
De a kapitány nem jött. 
~ Vagy meghalt vagy csak szórakozik velem egy elbújt. ~ Gondoltam magamban elképzelve hogy hamarosan előugrik majd Matt mint egy bohóc és közli hogy igazából egész ideig itt volt csak ugratott. 
Még az is jobb lett volna annál hogy halálra izgassam magamat és várjak. 

Néztem a ki és el menőket aztán hirtelen az új tiszt - Grov Resist lépett elém. 
- Üdv a Horizon hat bázison. - Köszöntöttem a férfit mosoly nélkül. - Lily Xiiyon vagyok a bázis biztonsági főnöke. - Foglaltam össze röviden a "megnevezésemet és feladat körömet" ahogy az elsőtiszt mondtam.
- Röviden összefoglalva a helyzet nem túl rózsás. A bázis száz százalékon működik, de a kapitányunkat Matt Larsent elhurcolták a Regulus incidenst követően. Gondolom hallott róla. - Folytattam miközben előre indultam hátra tett kezekkel.
- Szóval ez van és ezen szeretnénk.. javítani ha lehet.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
GrovResist
Dátum: Csütörtök, 2013-02-21, 19.58.03 | Üzenet # 195
Horizon 6- Elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 34
Kitüntetések: 3
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
A nap sütés és  a jó meleg vacsora..na igen ez nagyon hiányzot abból  a nap egységből amin keresztül átmentem..sőt..nagyon is..A Föld eligazító terméből egészen ideáig nem semmi út volt,főleg hogy még  az  a pár nap utazás is  olyan volt hogy  azt hittem soha nem érünk ide..de ahogy megpillantottam   a csillagbázist még a  szám is tátva maradt..

-Nem semmi..

Mondtam magamban és  meg is érkeztünk abban  a  pillanatban  a  bázishoz..mint egy rossz partra szálló filmben úgy éreztem magamat..elég vicces érzés volt  a bázisra lépni..mlg soha nem voltam bázison..csak csillaghajón de  az teljesen más érzés volt..összefutottam rögtön csomagostul és  cuccosoktól megtöltve  a kezeimmel, a  Horizon-6 biztonsági főnökével..egy percre  csak  letorpantam mivel ilyen gyors szolgálati áthelyezésem és  kezdésem még soha nem volt..

-Húh..úgy értem elnézést...én Grov Resist vagyok..azt hiszem hogy ezzel elmondtam magának mindent mivel ahogy elnézem olvasta  a személyi aktámat...éés..igen...az incidensek..ja..olvastam róluk...a  legutolsót is sikerült bepótolnom..bár egy kicsit fáradt voltam az úton ha érti..

Mondtam a nőnek mi közben  kissé le stíröltem a  hölgyet.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2014-11-27, 18.34.56 | Üzenet # 196
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nem sok idejük maradt a beszélgetésre ugyanis Grov-ot a vezérlőbe, míg Lily-t a Thunderstorm-ra hivatták.
Az események már csak ilyen szinten pörögtek a bázison, és ez Lily-nek már majdnem minden napos volt..

Folytatása olvasható:

Lily: Uss Thunderstorm

Grov: Vezérlő

Hozzáadva (2014-11-27, 18.34.56)
---------------------------------------------
" Béke ünnep"  

Helyszín: Horizon hat csillagbázis 
Idő: 2803 
MEGJEGYZÉS: Bárki jelentkezhet  

" Béke ünnep"  

A Horizon hat csillagbázison a főtiszti kar és legénység kis pihenőt vett ki ugyanis aznap a Békét ünnepelték. Habár a háború közepén ez egy igencsak érdekes dolognak számíthatott, majdnem mindenki tudta hogy csak a hagyomány miatt tartják be. A Béke ünnepe tulajdonképp a Klingon- Föderációs fegyverletételt ünnepelte. Az egyik kolónián volt ezt szokás betartani, nem az egész flottában, de Larsen kapitány úgy érezte muszáj megragadniuk minden alkalmat a lazulásra.  
Jerry G. Thomas miatt is akit hivatalosan ekkor léptettek elő, valamint még pár tiszt miatt, akiket az admirális ezen ünnep keretei között akart bátorság medállal kitüntetni. 

Relson kapitány, a tisztjei után indult a Horizon hatra ahol épp a Béke ünnep vette aznap kezdetét.
A Beloiannisz kapitányának volt egy kis dolga nem sokkal érkezése előtt a közelben, épp ezért érkezett meg későbben.
Mikor kilépett a kompból, a dokkba észre vette hogy egy szőke kapitánynő nem sokkal előtte érkezett meg.
Relson felismerte a nőben Corina Howelt akivel együtt vívtak meg csatákat és biztos volt benne hogy nem töri meg az idővonalat ha megszólítja, így odament hozzá és segített vinni a táskáját, miközben beszélgetésbe elegyedtek. 

( Relson- Corina- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Vasárnap, 2015-01-11, 12.02.37 | Üzenet # 197
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Béke ünnepe..az ma volt..de én nem tudtam rá gondolni,mivel egész végig a Querreriak háborúja járt  a fejembe és az amit tettek és amit fognak még ah nem állítjuk meg őket..így próbáltam ,most az egyszer kicsit  magamba vonulni és feldolgozni mind azt ami idáig történt,persze ez nem volt olyan könnyű mivel világ életembe nem álltam meg egy percre sem hanem inkább mentem tovább..bajtársaim estek el  a csatába,de én mindig úgy gondoltam hogy  bennem élnek tovább és  soha nem felejtem őket még akkor sem ,ha már az utolsó fény is kihalt ami róluk szólt..ahogy ezen elmélkedtem ,úgy véltem hogy érdemleges lenne megszólítani egy hasonló kaliberű jól képzett katona tisztet aki épp ,amikor megérkeztem majdnem velem együtt érkezett a bázisra..

-Corina Howel...

Szóltam oda  a nőnek majd  ,adtam egy jó katonás  pacsit neki.

-Azt hittem soha nem láttlak már..mi a helyzet? meg van még a  csapatod?

Corina és én még együtt szolgáltunk sok évvel ezelőtt,persze nem a  Querreriai háború idején hanem még a  Klingon harcok elején..sokszor  ,keveredtünk bajba de mindig kiértünk onnan..mondtam magamban ,majd neki támaszkodtam az egyik szállító kompnak..

-Igen most az  a helyzet hogy,most kivételesen nem vagyok titkos küldetésen..és  a  fegyvert is  a tokjában hagytam..az ünnepre  jöttem..és te? gondolom te sem Querreriakat jöttél ölni..

Vicces meg jegyzéssel,egy kissé cinikusan Dáriustól talán tanulva is fordultam a  nő felé..majd el vettem a táskáját tőle..

-Ez ne húzza  a  válladat..inkább húzza az enyémet,úgy is elbír többet is...

Mondtam a nőnek majd be kísértem egészen a  terület végéhez.


 (HU)
 
CorinaHowel
Dátum: Vasárnap, 2015-01-11, 16.38.05 | Üzenet # 198
Enterprise-F-Kapitány/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 31
Kitüntetések: 3
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Béke ünnep.. úgy éreztem bolond lettem volna ha kihagyom.. már csak azért is, mert folyton-folyvást csatákban és veszélyesebbnél-veszélyesebb küldetésekbe keveredtem így megérte megtorpanni egy pár órára a Horizon haton. 
" Szóval ez lenne híres buli bázis. " - Gondoltam magamban mikor kiléptem a dokkzsilipből a folyosóra ami egyenlőre elég kihalt és sterill volt. 
" Egyenlőre nem tűnik túl bulisnak. " - Tettem hozzá gondolataimban mikor hirtelen velem szembe jött és meg is szólított egy ismerős férfi.
- Jason Relson.- Mondtam ki a nevét. Megálltam, és mosolyogva néztem őt. - Te aztán nem sokat változtál! - Végignéztem a jókiállású férfin aki bizony alig változott valami, csak izomzatilag vált erősebbé. 
Adtam neki egy férfias pacsit, ez olyan katonai szokás volt, majd elmosolyodtam megint mikor átvette a táskámat.
- Köszönöm! ..- Közben elindultam, követve őt.- Ahogy mondod. Querreriaiakat jöttem lőni a holofedélzeten.- kaccsintottam cinikusságára válaszolva.- A csapatom? Hát elég rég volt.. most legénységem van nem csapatom.- Válaszoltam, a rangjelzésemet mutatva. 
- Tudom, nem katonai, úgy ahogy most a díszegyenruhám sem. De legalább csinos.- Utaltam a miniszoknyára röviden.- És te veled mi a helyzet? Jól eltűntél mostanság. Csak nem a kalózokra vadászol a peremvidéken?


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2016-08-20, 23.31.26 | Üzenet # 199
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatása olvasható:
Étkezde c. topicban

Hozzáadva (2016-08-20, 23.31.26)
---------------------------------------------
- A diplomácia nevében - 

Lily egy rövid megbeszélés után a biztonsági tisztjeit a ki és bejáratokhoz tette s készenlétben állt. A nő fő priorításának tartotta a kapitány parancsát de gyilkos pillantásokat vetett Seth Jainekre közben, aki lényegében a fő feladatkört "élvezhette" . 
Se Larsen kapitány, s a többi főtiszt nem tudhatta hogy mire számíthat. Hogy hogyan fog majd viselkedni a Kerrat. Yemegez főgépész és még páran díszegyenruhában álltak, amikor végre a gravitációt kiegyenlítő helyiség nyomása helyre állt, s a kettes dokkoló zsilip ajtaja kinyíllott. 
A Kerrat és a többi Querreriai társa szépen sorjában elő léptek, és maguk módjára köszöntötték Larsent. 
Többségük idegen testfelépítése ellenére merev volt, s látszódott rajtuk hogy nem örümüket kifejteni jöttek el a Föderációs csillagbázisra. 
Matt a Kerrat előtt szólalt meg, s kis, üdvözlő beszéde után arra kérte a Querreriai vezetőt hogy kövesse őket. 
Lassan indultak meg az étkezde felé, remélve hogy sem az egykori ellenség, se a terroristák nem fognak közbe avatkozni. 

( Matt - Seth - Lily - Yemegez - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » 2es dokkolózsilip (2- es zsilip)
Keresés: