Üdvözöllek Spectator | RSS
Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Csillagbár (A bázison lévő csillagbár)
Csillagbár
Aqwuim
Dátum: Vasárnap, 2012-05-27, 21.39.06 | Üzenet # 51
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ahogyan ott ültem egy pillanatra elmerengve a Kardassziai naplementén az admirális hangjára lettem figyelmes. Megpróbáltam vissza térni a jelenbe a tépázó múltból majd előre néztem és jobbnak láttam hogyha kihúzom magamat ugyanis nem láttam semmit sem Hutchinson, Mandelson vagy bármelyik admirális úrból.
Nyújtózkodtam is egy pillanatra.. mivel azt hittem hogy nem valami túl érdekes beszéd lesz - megmondom őszintén én jómagam valami általános kioktatásra gondoltam mint a katona éveim alatt - elvettem egy Földi minyon süteményt, és enni kezdtem. Általában ettem hogyha volt egy kis szabadidőm, mivel életem legnagyobb részében, még a Föderációba bekerülésem előtt nélkülöznem kellett, és ezekben az években pótoltam be azt amiket soha nem tehettem eddig meg.

Ahogyan nagyban ott sütizhettem viszont a kapitányom nevére lettem figyelmes.
Felálltam és tapsolni kezdtem azonnal is, még az az egy szerencsém volt hogy nem volt tele a szájam. Elmosolyodtam, mert büszke voltam a felettesemre akit habár még nem nagyon ismertem de már most tudtam hogy megérdemli az előléptetését.
Mikor mindenkit megtapsoltam viszont újfent kényelembe helyeztem magamat és enni kezdtem a megmaradt sütimet. Mindenki mindenkivel beszélgetett, csak én épp senkivel sem de nem gondoltam nagy bajnak. Egyenlőre...


 (HU)
 
Chris
Dátum: Vasárnap, 2012-05-27, 21.42.40 | Üzenet # 52
Szakadárok vezetője
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 584
Kitüntetések: 19
Hírnév: 15
Helyzet: Nincs szolgálatban
Volt egyszer hogy beléptem ebbe a terembe ami tele volt díszítve. No én meg körbe néztem ettem egyet kettőt aztán pedig leültem türelmesen várva hogy mikor lesz vége. Persze hogy ők kaptak mindent én meg semmit csak annyit hogy még előbb le váltottak..persze...mi más is várnák hiszen..el vették a hajómat is ..a legénységemet is és azt hiszik hogy haramdosztályú is vagyok..pedig ha tudnának miken mentem keresztül..persze még ezt a kapitányt is elő léptették akinél hatszor nagyobb tudásom volt..na igen..ez van ..kár volt ki nyitnom a fülemet megint.Aztán pedig fel álltam és amikor meghallotam hogy ahhoz a szembe lévő emberre bíznak el is indultam mivel nem volt más választásom sem.

Az üzenetet módosította Chris - Vasárnap, 2012-05-27, 22.57.37
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Hétfő, 2012-05-28, 11.29.13 | Üzenet # 53
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Csendben hallgattam mit mond az admirális miközben sandán Celdonra néztem, a kedvenc biztonságis srácomra. Celdon mosolygott és bólintott, jelezve hogy biztonságilag minden rendben a kijáratoknál és hogy ne parázzak...
Biccentettem feléje egyetértően és egy hálás tekintettel aztán tovább figyeltem az eseményeket. Nubetet kitűntették aminek örültem is. Azonnal tapsolni kezdtem.
Mikor visszajött át akartam volna ölelni és csókot akartam volna adni az ajkára de én helyettem Valeri toppant oda amitől lángvörössé vált a képem.
Megsértődve ültem le Yemegez mellé. A Bajori egy mignonnyal láthatóan jól elvolt.
- Csak nehogy azt mondja hogy ez a Próféták kalácsa. - Sóhajtottam és töltöttem magamnak egy kis rizspálinkát.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Hétfő, 2012-05-28, 17.17.26 | Üzenet # 54
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Már egy jó ideje csak beszélgettem a régi veterán vagy leszerelt tisztekkel akikkel találkoztam,mivel senki sem beszélgetett velük úgy gondoltam hogy jól jön nekik egy új társasság,ahogy bele kezdtem a háborús meséimbe,úgy folytatták ők a sajátukkal legalább ennyit megtudtam hogy nem én vagyok az egyedüli ebbe a terembe aki szeret harcolni,akinek fel izzik a vére egy jó kis véres csatára.Ahogy viszont elő kecmergett két nagyobb rangú admirális,rögtön felhagytam a beszélgetéssel és rájuk kaptam a fejemet és úgy hallgattam végig a mondani valójukat mintha karót nyeltem volna,nem hiába a felettesek előtt nem illik tiszteletlennek tűnni. Meg igazítottam az egyenruhámat majd a kommjelvényemet is rajta ,mi után át adták a kitüntetéseket és az előléptetést egyből tapsolni kezdtem mint egy gép majd ahogy vége lett tisztelgésbe vágtam magamat az új Flottakapitány-nak majd az admirálisoknak is. Egy percig csak szalutáltam majd ahogy a fény átvilágította a hajamat ,úgy éreztem hogy itt az ideje egy kicsit el engedni magamat. EL vettem egy pezsgőt amit lehúztam majd jött a következő,egészen a hetedikig.



Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2013-04-28, 10.48.26 | Üzenet # 55
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
A " Változások" c. küldetés lezárva.
Kritika hamarosan olvasható lesz a
" Rész kritikák" c. topicban.

Hozzáadva (2013-04-28, 10.48.26)
---------------------------------------------
" Élet és halál"

A kapitány, Grov, valamint Yemegez és Ian épp akkor érkeztek be. 
A Csillagbárba Gul Larus a Kardassziaiak vezetője és Lot'hrerra Sella csapatai borogatták egymásra a székeket. De az volt a legrosszabb hogy a Kardassziai és a fél Klingon csapatai nem csak egymást, de a közbe szóló Csillagflotta tiszteket is támadták. 
Matt és a többiek egy asztal mögé rohantak be. 
- Mis Xiiyon már úton van. - Szólt az egyik biztonsági. - De nem tudjuk mit tegyünk uram.. nem akarnak leállni... - Tette hozzá. 

(Matt - Grov - Yemegez - Matt - Ian - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Hétfő, 2013-04-29, 21.24.52 | Üzenet # 56
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az irodámban: 
Válaszoltam volna nagy kínomban és gondjaimban a tisztjeimnek mert mindig ők voltak a legelsők, ám ekkor érkezett a hír hogy egymást verik a bárba..és ezt a hírt nem hagyhattam ki. 
- Végre valami! - Kiáltottam bele az intercommba és hirtelen felugrottam, magam mögött elől és hátul szétdobálva a papírjaimat. - Uraim.. megyünk kalandozni! - Majd kimentem. 

A folyosón: 
Nem vártam azt hogy megértsék hogy miért lettem ilyen izgatott vagy hogy osszák az érzelmeimet. 
Egyszerűen csak már zsibbadt a hátsó felem, már szerettem volna egy kis akciót. Szinte futó lépésben közelítettem meg a turbóliftet, aztán miután kiléptünk a folyosót ami az étkezdéhez vezetett. 
- Segíteni akarok.. érzem a zsigereimben hogy csak azért fogják abba hagyni mert rájuk szólok. Majd meglátják! - Mosolyodtam el már lehet kicsit őrülten. 

A csillagbárban: 
Beérkeztünk és.. hát alig akartam elhinni. 
- Egy bárverekedés! - Mosolyodtam el. Megálltam, aztán gyorsan le is hajoltam egy közeledő üveg elől. 
- Lehet nem is olyan szórakoztató! - Mosolyogtam. Teljesen fel voltam pörgetve, oda akartam menni minden áron vagy a Kardassziai vagy a Klingon vezetőkhöz. 
Hasra vetettem magam akár egy hadi zónába, majd nehézkesen oda húztam magamat az egyik asztal mögé. 
- Maga is látja?! - Kiáltottam Grovhoz. - MAGA IS?! - Gyorsan vissza húztam a fejemet mert sokan voltak és dobálóztak is. - Hát ezek közveszélyesek. - Szóltam bamba arccal, hátamat neki vetve a félre döntött asztalnak. Hallottam hogy a biztonsági főnököm már úton volt.. jó lett volna ha már jön...
- Azt hiszem kéne egy terv... - Forgattam a szemeimet. - Van terv... nem nincsen.. - Válaszoltam meg hirtelen saját magamnak a tervet..... aztán felugrottam és mutattam a kezemmel hogy elég de erre sem volt válasz. Gyorsan vissza hajoltam.
- A.. teszünk valamit. - Hadartam Grovnak. - B... várakozunk. A c-t még nem találtam ki.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
GrovResist
Dátum: Péntek, 2013-05-03, 18.27.10 | Üzenet # 57
Horizon 6- Elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 34
Kitüntetések: 3
Hírnév: 6
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány nem tudom milyen felindulásból de örült először annak hogy ,mit tesznek a csillagbárban ..nekem nagyon nem tűnt viccesnek,de a kapitány mindig is ilyen volt...mindig az ellenkezője tetszett neki..hát igen,ő egy elég furcsa alak volt ami párosult egy furcsa nézések tömegével is..

Ahogy elindult a kapitány rögtön követni is kezdtem a folyosókon,végig hallgattam hogy szerinte nagyon jól lesz minden és próbált ,szinte nyugtatni mi közben szinte a fejembe turkált, a gondolataival..de jó nekem gondoltam legbelül, a legmélyebb gondolatomba..hogy a kapitány már az érzéseimet és a gondolataimba is tud turkálni..mondtam legbelül magamba,amit szerencsésen nem hallott meg a kapitány..vagyis mertem remélni,majd ahogy a turbólifthez értünk,beléptünk a szűkösnek tűnő liftbe majd elindultunk a Csillagbár felé,hagytam hogy a kapitány gyermeki nyomogatással ,kapcsolgassa a gombokat majd nyeltem egyet amikor arra gondoltam hogy most aztán lesz "buli", a bárban..hiába mondtam a kapitánynak hogy nem az ő nagyon úgy tűnt hogy mind ezt valami bulinak fogta fel..gyorsan meg igazítottam az egyenruhámat zavaromba,majd flegmán rá néztem a kapitányra aki a turbóliftbe egy lábon kezdett ugrálni..majd ahogy megkérdezhettem volna hogy mit csinál,azon nyomban nyílt ki a turbólift ami a Csillagbárhoz vezetett..

A Csillagbárba,teli-tele különféle idegenekkel és tisztekkel volt most tele Klingonokkal ,"Cardikkal" és eg ytemérdek tiszttel is..

-Hát ez nagyszerű uram..

Mondtam a kapitánynak mire ő felsorolta a lehetséges választásokat majd adott egy kis pause időt...

-Jól van uram..akkor döntöttem már is..

Válaszoltam a kapitánynak nyugodt hanggal majd oda fordultam az egyik tiszthez akit az épp ütöttek nyakon egy nagyobb,vázával..majd el eresztettem a hangom de az nem segített..

-ÁLLJANAK LE DE MOST RÖGTÖN!

Ordítottam el magamat ami nem nagyon hatott majd elő vettem nyugodtan a fézeremet,és lőttem vele kettőt a fejem fölé ,persze nem volt tervembe senkit sem le lőni..

-Ha nem hagyják abba kénytelenek leszünk erőszakot alkalmazni..

Fejtettem ki amit akartam majd vártam a válaszukat vagy épp a folytatást..


 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Kedd, 2013-05-07, 16.31.49 | Üzenet # 58
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
Úgy éreztem hogy elég fáradt vagyok már ahhoz hogy kövessem a kapitányt, de muszáj volt. Út közben viszont arra lettem figyelmes hogy a kapitány úgy örömködik annak hogy bárverekedés tört ki akár ha egy látványosságot mennénk megnézni. Nem zavart csak érdekesnek tartottam ezt a reakcióját a betazedi férfinak. Jellemző volt rám nézve hogy nem sok idegen faj belit ismertem, nem sokukkal beszéltem, a kapitányon és a legénységben meglévő tagokon kívül. 
Én azonban Mr. Resisttel egyet értve nem voltam oda az ötletért hogy lemegyünk. Sokkal inkább feszengtem, és szerettem volna elkerülni a csillagbárt, és a kardassziaiakat. Különösen a kardassziaiakat. 
- Uram, engedelmével, nekem muszáj oda mennem? - Kérdeztem kimért hangnemben. 
Sok mindent megtanultam, az egyik volt hogy jobb ha nem pánikolok és megtartom magamnak a véleményemet. 
Miután beérkeztünk a bárba a kapitány is megtudta hogy mennyire rossz ötlet volt ide jönni, ugyanis hiába kiabált ő és Resist semelyikük sem tudta leállítani az épp egymást-és a bútorokat tönkre tevő Klingonokat és Kardassziaiakat. 
Én megbújtam az egyik fedezék mögött a szolgálati fegyveremet a kezemben tartva, és csak figyeltem az eseményeket. 
- Uram, szerintem tanácsosabb és érdemes is fedezékben maradni. - Szóltam oda a férfinak, de nem hinném hogy fel is fogta szavaimat.


 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Szerda, 2013-05-08, 10.23.33 | Üzenet # 59
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Grov hiába rikongatott nem jött be az ötlete mert nem figyeltek rá. 
Lehúztam őt gyorsan a ruhájánál fogva a fedezékbe, majd az egyik biztonságis zászlóshoz fordultam. 
- Jó lenne ha jönnének nem azzé.. de ez már kezd veszélyes lenni. - Hadartam el suttogva. - Nem tudná egy kicsit.. - Hátra néztem mert az egyik nagyobb Kardassziai épp elém koppant ahogy elájult. - .. megsürgetni Xiiyon parancsnok- helyettest.. Hogy jöjjön egy kicsit gyorsabban.. most nagyon jó lenne a segítsége. - Vallottam be kezdeti idegességemben. 
- Bevallom valahogy nagyon nem így képzeltem el egy igazi bárverekedést.. ez bunkóság! - Sóhajtoztam felháborodottan. - És még veszélye sis..



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
IanLoughman
Dátum: Csütörtök, 2013-05-09, 10.04.00 | Üzenet # 60
A Horizon-6 Tudományos Főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 75
Kitüntetések: 1
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Én nem értem hogy mit tart olyan jónak .. - Mondtam gyorsan, és mély lélegzeteket véve mivel úgy rohant a kapitány mintha az élete függne tőle. 
Nem tudtam felfogni hogy mitől pörgött fel így az ember, én max csak akkor tudok így felpörögni ha sok csokit eszem de nem is ez volt a lényeg hanem hogy amikor beléptünk a bárba azt hittem azonnal hogy dobok egy hátast. Nem lehetett közlekedni, de még csak megszólalni sem akkor tréfa- gyárat műveltek ezek a fickók... valami kegyetlen nagy droidság volt az egész. 
Nem értettem én mit tudnák kezdeni ezért gyorsan és szó szerint hasra vetődtem valahova a szekrények mögé. 
- Ez a Gul Larus jól beinthetett nem mondom! .. Nem megyünk inkább vissza valami fedezékbe... - Szóltam lemondóan.




"And I talk with Ian Loughman abaout the attac's...
Yes.. but a matter of fact I'm a sientist not a soldier. "
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2013-05-10, 09.10.12 | Üzenet # 61
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Enyém lesz az a becsületes munka hogy végre kitéphetem azt az undorító szívét ! - Ordította Lot'hrerra kapitány, A Klingon nő olyan ideges volt hogy legszívesebben meg tudta volna ölni a Kardassziai férfit.
- Akkor mire vár szépségem! TEGYE MEG! - Kiáltotta a Gul Larus. A harcban egy kis szünet állt be. A Klingonok félkörbe álltak, és egy csata dalt kezdtek el énekelni a másik oldalon pedig Kardassziaiak tapsikoltak.
Összeségében elég nevetséges lehetett el csillagflotta tiszt számára hogy egyik fél sem képes lehiggadni... főleg hogy azt sem tudták hogy miért tört ki a veszekedés.
Mattnek azonban támadt egy ötlete.. az, hogy gépésze Yemegez induljon el csendben a műszaki kimeneti panelhez mely nem messze helyezkedett el a Gultól. Ha sikerült volna a biztonsági rendszereket beindítani - melyek behatolás veszélyben lépnek működésben - akkor erőtér alá tudták volna venni mindkét rendetlenkedő csapatot.
Ekkor lépett be Lily, és helyettese Jerry akik még egy csapat Klingonnal érkeztek... Yemegez ekkor már lassan elindult a panelhez.. majd oda is ért.
Lily sejtette hogy ennek nem lesz jó vége, de egy pillanatig ő is csak némán figyelte az eseményeket..
mikor Yemegez át akarta kalibrálni a panelt a Kardassziai hirtelen megfordult és átszúrta a férfit egy pengével.
A Bajori egy pillanatig a gyomrára nézett, mely csupa vér lett majd elájult... Jerry egy bukfenccel lépett oda majd Vulkáni fogással altatta el a Kardassziait. Lily és a biztonságiak pedig lefegyverezték a Klingonokat.
Matt egy orvosi csapatot hivatott le...a helyzet sürgős volt.

( Matt - Yemegez- Matt - Jerry - Lily - Grov - Ian - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Vasárnap, 2013-05-12, 17.58.08 | Üzenet # 62
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Jah.. - Szóltam oda szinte suttogva válaszul Iannek majd feltettem a két tenyeremet az oldalára fektetett asztalra és onnan kukucskáltam ki egy fél fejjel, csak úgy egészen óvatosan. Ahogy vissza húztam a fejemet miközben egyfolytában csak azon gondolkodtam hogy hogyan vethetnénk véget ennek meg is adtam a válaszom Iannek:
- Nem. - Ránéztem, hozzátéve: - Ez is elég fedezék. - Aztán vissza kaptam a fejemet az asztal felé, csak úgy semmibe néztem ez is igaz de legalább gondolkodtam. - Ki kell találnunk valami tervet mert különben.. á! ÁHÁ! - Befogtam gyorsan a saját nagy számat, aztán hadarva folytattam:
- Hát persze! Hát persze, pofon egyszerű! . Közelebb húztam magamat guggolva a főgépészemhez és folytattam a továbbiakat neki mondva:
- Látja azt a panelt ott a Gul mögött?! Hát persze hogy látja.. ugye hogy látja? Nagyszerű! Az ott egy műszakis panel ha nem tévedek! Nem tévedek mert kívülről fújom a bázis felépítését. Szóval.. hol is tartottam.. - Félre néztem pár másodpercig zavaromba, annyira ki akartam mondani a dolgot de épp olyan gyorsan ki is ment a fejemből.. vagyis majdnem..
- Szóval szóval! - Vissza pillantottam a Bajori tisztemre. - Ha oda tudna menni, akkor be tudná indítani a biztonsági protokollokat. És ha sikerülne.. KABOOM! Mit szól? - Nem akartam parancsba adni, tudtam hogy Yemegez van olyan bátor hogy a nélkül is megtegye a "hadműveletet".
Ránéztem és bólintottam felé, ő ugyan ezt tette. Elindult.. nagy levegőt vettem.
- Hát csak sikerülni fog. - Mondtam vissza vonulva az asztal mögé még a mindig piszkos gépészem a célja felé igyekezett.
Ekkor lépett be Lily meg Jerry.
- Nah végre! Egész kis háború alakult ki míg önök távol voltak! - Szóltam oda nekik, feléjük fordulva a fedezék mögül, majd kisöpörtem a szemembe lógó hajszálakat.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
Aqwuim
Dátum: Vasárnap, 2013-05-12, 21.29.21 | Üzenet # 63
A Horizon 6-főgépésze
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 60
Kitüntetések: 5
Hírnév: 9
Helyzet: Nincs szolgálatban
A kapitány meg egyépként senki nem fért a bőrébe szerintem.
A helyett hogy szépen megvártuk volna a fedezékben a biztonságiakat, miközben majdhogynem megölték egymást a Klingonok és Kardassziaiak, a kapitányt hallgattuk.
Úgy tűnt neki van valamiféle ötlete. Felvont szemöldökkel hallgattam szavait, mint aki alig akarja elhinni, majd hol a műszerfalra hol a Gulra tekintettem.
A Gulra aki teljes egészében takarta a panelt, de most előrébb lépett így talán oda tudtam volna lopódzni és beindítani a biztonsági protokollt... talán.
Egy percig csak meredten nézem a Kardassziait mert igaz ami igaz nagyon féltem tőlük... majd a kapitányra tereltem vissza pillantásom és némán, szavak nélkül biccentettem feléje.
Magamban arra gondoltam hogy ez nem jó ötlet..." Remélem a kapitány soha nem akar menni ellenállónak." - Gondoltam magamban, majd a fal mellett lassan indultam el. - " Ugyanis annak pocsék lenne. "
Lassan, akár egy macska oly hangtalanul kezdtem neki a rövid utamnak. Minden egyes lépésemkor kínosan ügyeltem hogy ne keltsek nagy hangot, miközben tágra nyílt szemekkel figyeltem mindenet és mindenkit ami vagy aki körülöttem volt.
Nem szerettem volna ha esetleg út közben nyakon csípnek.. amúgy is úgy féltem hogy éreztem ahogy térdeim be-be rogyadoznak út közben.

Ekkor nagy nehezen odaértem.. bár lehet hogy csak pár másodperc vagy pár röpke perc volt, számomra órák voltak.
Úgy éreztem magamat mint amikor elraboltak, és hosszú évekig csak akkor jutottam élelemhez ha belopakodtam egy másik cellába és élelmet loptam... de mivel nem akartam vissza emlékezni ezekre az időkre, ezért a feladatra tereltem vissza a gondolataim.
Letérdeltem a panelhoz, majd óvatosan neki kezdtem annak átkalibrálásának.. igazából gyerekjáték lett volna, és ha lett volna még pár percem egész biztos hogy sikerült is volna a kapitány terve..
Ám ekkor valami perzselőt éreztem a gyomromban.. fel sem fogtam a fájdalmat olyan gyorsan jött, és egész addig a pillanatig fel sem fogtam mikor lenéztem a gyomromra..
Egy penge állt ki belőlem, és erősen véreztem.. még felnéztem a Kardassziaira aki leszúrt aztán háttal a földre estem.
Nem ájultam el, de kellemes érzéseim sem voltak. Tehetetlenül feküdtem és figyeltem a további eseményeket.


 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Kedd, 2013-05-14, 22.13.24 | Üzenet # 64
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Vissza hajoltam a takarásba - lehet kicsit idétlen arccal- és onnan kukkoltam kifele. 
Ahogy láttam Yemegez hadnagyom egyre jobban fejlesztette a lopakodás művészetét, mivel lassan de biztosan közeledett a Gulhoz és egyenlőre senkinek sem tűnt fel okossága melyet nagyszerűnek tartottam. 
Nem aggódtam miatta, nem tartottam szükségesnek aggódni e miatt, meg amúgy is bíztam mindegyik emberemben ... viszont lehet túlságosan is. 
A férfi épphogy csak odaért felguggolt hogy jobban láthassa a műszerfalat, közelebbről is.. a pillantásom a Bajoriról a Kardassziaira terelődött aki ellentétben velem kicsit sem volt lassú vagy naív..
Átszúrta Yemegezt még mielőtt fel tudtam volna szólalni..
Felugrottam a takarásból és abban a pillanatban tüzet is nyitottam a bal kezemben levő phaseremmel a férfire.. Lily a csapata és Jerry pedig a többiekre. 

Szinte ugyanabban a másodpercben térdeltem le Yemegez mellé mint Jerry. 
Xiiyon parancsnok- helyettes e közben megkérdőjelezhetetlenül tette a dolgát, mint a jó kislányok. 
Abban a pillanatban azonban nem az volt a leglényegesebb hogy Lily hogyan kábítja el a rendetlenkedőket, hanem hogy Yemegez túlélje. 
A hadnagy remegett a fájdalmában amiből lehet nem is fogott fel túl sokat a vérveszteségtől és a sokktól. 
Én azonnal leszkenneltem mert orvosi szkennt rutinból is hoztam magammal. ( Sokáig, nagyon sokáig én voltam a főorvos, és ez a rutin kiírthatatlanul bennem maradt)Kitéptem egy szak fogással a Bajori testéből a pengét, majd szorító kötéssel láttam el egy nagy adag szerzett (gyorsan replikált) orvosi kötszerrel. 
A nővérek mikor megjelentek így szóltam. 
- Azonnal vigyék be ezt a tisztet! Súlyos sérülései vannak! ... Jerry, Lily! A foglyokat zárjátok be, megerősített biztonsági osztag őrködjön. Senki nem mehet el.. a Gul külön zárkába kerül, mert bántotta az emberem! Én addig az orvosiban leszek. - Tettem hozzá. 
Felfoghatatlan dühöt éreztem de nem csak magamból, hanem a körülöttem lévők érzelmi státuszát átvéve is. 
Mindezek mellett a tisztemért is aggódtam, szerettem volna biztonságba tudni őt...



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Csütörtök, 2013-05-16, 00.19.01 | Üzenet # 65
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Gyorsan a csillagbárba a helyzet pattanásig feszült volt.A Klingonok igen csak harciasak voltak,majd észre veszem ahogy Yemegez lopakodik az egyik panel felé ami az egyik kardassziai férfi mögött.Yemegez elérte a panelt és alig kezdet el ott matatni amikor a kardassziai férfi leszúrta Yemegezt,Nekem se kellet sok egy bukfenccel a kardassziai férfi elé érek és egy vulkáni mozdulattal el kábítom a férfit.Majd le hajolok Yemegzhez a sérülés súlyos volt de szerencsére Matt Larsen kapitány hamar oda ért,fel mérte Yemegez állapotát és egy határozott mozdulattal ki tépi azt a vas darabot Yemegezből majd mielőtt el vitte volna őt parancsot adott nekünk."A foglyokat zárjátok be,megerősítet biztonsági őrség őrködjön.Senki nem mehet el...Gul külön zárkába kerül mert bántotta az emberem.Én addig az orvosi ban leszek."Igen uram gondunk lesz rárjuk mondom a kapitánynak.Yemegez a barátom kérem értesítsen ha jól van teszem még hozzá.Az összes randalírozó le volt fegyverezve hála Lily rátermettségének és már szólt az embereinek is már csak a foglyok voltak hátra,kicsit el komorúltam de tettem a dolgomat.

 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Szombat, 2013-05-18, 21.31.20 | Üzenet # 66
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hiába siettünk, mire odaértünk már elkezdődött a szerencsétlenkedés. 
A Klingonok a kardassziaiakkal acsarogva bambultak egymásra, mint két kutyafalka. Mutattam Grüzelnek és Zibalnak hogy két-két csapattal menjenek el balra-jobbra a helyzet súlyosságára való tekintettel majd kiszúrtam Yemegezt.
- Az ön ötlete volt uram?!
~ Gondolhattam volna! ~
Majd Jerry ugrott, én meg azonnal rendet tettem. A következő pillanatban már lefegyvereztem egyet, a másik a földre hullott a rugásomtól a harmadik ájultan esett le.
- Maguk maradjanak a falnál ha nem akarnak a vezetőik sorsára jutni! - Kiáltottam el magamat a Klingonra meg a Kardassziaira gondolva akiket már elkaptunk.
- Nah vigyük a selejtet! - Folytattam. Persze aggódtam Yemegez miatt, de nem volt időm putyurgatni őt annyi fogjunk lett másodpercek alatt.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Péntek, 2014-05-09, 23.00.55 | Üzenet # 67
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Grov, Ian, Valeri: Folytatása olvasható: 12-es folyosó c. topicban

Jerry, Matt, Lily folytatása olvasható: "kapitányi iroda" c. topicban

Yemegez folytatása olvasható: "Gyengélkedő" c. topicban

Hozzáadva (2014-05-09, 23.00.55)
---------------------------------------------

"Rekonstrukció"

- 2803 nyara - 

Reggel volt. 
A Horizon hat bázison az élet soha nem állt meg, de reggel hat után mintha elszabadult volna a pokol. Egyszeribe több tiszt lépett be a csillagbárba, vagy a kantinba és a műszakok közti kis idejüket próbálták beszélgetéssel kitölteni. Minden nagy volt a jövés-menés, de azon a napos különösen is nagy hiszen rekonstrukciós munkák folytak.
Az Ultimate nevezetű faj ellenséges feltűnése nagy kavart okozott a Csillagflotta életében. Kénytelenek voltak alaposabban is szemügyre venni a lény tetemét, elemezni és épp ezért csapatokat küldtek a bázisra.
Larsen kapitánynak folyamatosan magyarázkodnia kellett különféle hadbírósági üléseken, mivel egy igencsak fontos admirális is meghalt az incidens közben.. így a kapitány a rekondtrukciós munkák javarészét az irodájában volt kénytelen tölteni, papírmunka és kibeszélések sorozata várt őrá.. hisz ki kellett magát beszélni az olyan rosszindulatú admirálisok elől melyek szerint Larsen csak kitalálta azt hogy a halott admirális nő hozta ide a lényt..
Pedig a bizonyítékok egyértelműek voltak. És a kapitány sem képzelődött a lénnyel kapcsolatban..

Aznap reggel elég nagy volt a nyugodtság kívételesen a csillagbárban. Vagy talán túl korán volt még.
Grov Resist és Lily Xiiyon korai randit tartottak. A két tiszt már a legelső időktől szimpatizált a másikkal, és most az amúgy elég zsúfolt napon úgy gondolták ideje lenne egy randihoz.
Egy ablakhoz közel eső asztalnál reggeliztek, majd beszélgetni kezdtek.. minden féléről ami csak eszükbe jutott...

( Lily - Grov - Lily - Grov - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Csütörtök, 2014-05-15, 15.25.05 | Üzenet # 68
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Reggel volt az a napszak amit általában utáltam. De az a nap más volt. 
Randizni mentem a csillagbárba. Méghozzá Grov-val. Kivételesen nem csillagflotta ruhában hanem tradícionálisan öltözködve mentem. Reméltem elég jól fogok majd kinézni. 
Leültem az ablakhoz, várakoztam Grov-hoz aki hamarosan meg is érkezett. Hátra dőltem, és mosolyogva néztem rá. 
- Én palacsintát rendeltem te mit kérsz? - Kérdeztem tőle. Felálltam, átöleltem szorosan. 
- Örülök hogy eljöttél. Azt hittem késni fogsz.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Csütörtök, 2014-11-27, 18.11.36 | Üzenet # 69
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Érdeklődés (És rang rendeződés) hiányában sajnos le kell zárnom a küldetést. A folytatásban kiderül majd hogy hogyan voltak hatással az ebben a küldetésben lezajlott dolgok a továbbikban. -

- A "Rekonstrukció" c. küldetés lezárva. Folytatása hamarosan. -


Hozzáadva (2014-11-27, 18.11.36)
---------------------------------------------
" Béke ünnep"

Helyszín: Horizon hat csillagbázis
Idő: 2803

" Béke ünnep"

A Horizon hat csillagbázison a főtiszti kar és legénység kis pihenőt vett ki ugyanis aznap a Békét ünnepelték.
Habár a háború közepén ez egy igencsak érdekes dolognak számíthatott, majdnem mindenki tudta hogy csak a hagyomány miatt tartják be. A Béke ünnepe tulajdonképp a Klingon- Föderációs fegyverletételt ünnepelte.
Az egyik kolónián volt ezt szokás betartani, nem az egész flottában, de Larsen kapitány úgy érezte muszáj megragadniuk minden alkalmat a lazulásra.
Jerry G. Thomas miatt is akit hivatalosan ekkor léptettek elő, valamint még pár tiszt miatt, akiket az admirális ezen ünnep keretei között akart bátorság medállal kitüntetni.

Jerry G. Thomas aznap még az ünnep alatt körbesétált a bázis részein. Tudta hogy elő fogják léptetni, már az is meg volt hogy a Royal lesz a következő szolgálati helye, mégis görcsbe állt a gyomra ha csak arra gondolt hogy ma fogja hivatalosan megkapni a rangját Larsen kapitánytól.
Ahogy a folyosókon sétált észre vette hogy már a csillagbárt is gyönyörűen kidíszítették a béke-ünnepre. Jerry így belépett oda. Megannyi tiszt és altiszt, személyzeti tag díszítette az asztalokat vagy épp takarította le az ablakokat.
Lily Xiiyon biztonsági tiszt mellé lépett aki épp az űrt nézte hátra fűzött kezekkel. A nő észre véve helyettesét, egy kis ajándékot nyújtott oda Jerry-nek, tudván hogy ez lesz a férfi utolsó szolgálati napja a bázison.

( Lily- Jerry- Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Szerda, 2014-12-03, 20.53.40 | Üzenet # 70
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Felügyeltem az átkozott rakodást ahogy díszítették a tisztek az étkezdét. Nem egy biztonságifőnöknek való
átlag feladat volt épp. Semmi dolgom nem volt a nézelődésen és ácsorgáson kívül. Hátra fűzött kezekkel épp ezért
az űrt néztem miközben gondolkodtam. Ekkor láttam hogy helyettesem mellém lép, ezt az ablak visszatükröződésében.
- Thomas, már épp keresni akartalak, csak soha nem érem rá. Tudod mindig van valami.- Odafordultam hozzá, és megveregettem a vállát.- Hallottam előléptetnek épp ma. Megérdemled. Megértem.. remek ember vagy, komolyan, egy előléptetés már rád fért. Gratulálok!- Kezet fogtam vele.- Hiányozni fogsz, remek volt veled szolgálni! - Mondtam a szemébe nézve, aztán elengedtem a kezét és előkerestem a zsebemből egy kis dobozt.
- Ezt neked csináltam, nézd meg.- Elmosolyodtam, és megvártam míg kinyitja. Egy kis agyag sárkány volt benne, arany festéssel.

- Szerencsét hoz. Legalább is ezt mondják.- Néztem rá.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "



Az üzenetet módosította LilyXiiyon - Szerda, 2014-12-03, 20.55.20
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szombat, 2014-12-20, 17.32.18 | Üzenet # 71
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az esti műszakom után a kabinomba mentem szomorú kötelességemet kellett végrehajtanom össze kellett pakolnom a holmimat.A ruháim össze pakolása után már csak a személyes holmijaim volt hátra ami nem volt sok azt másnapra hagytam.Holnap előléptettnek...nagyot sóhajtok.A replikátorhoz lépek és replikálok mindenkinek névre szólóan egy vulkáni barátság karkötöt amibe vulkáni nyelven és emberi nyelven ez volt írva:A barátod voltam és mindig az leszek.És az illető neve.Mivel már más dolgom nem volt beállítom az ébresztőórát és le fekszem aludni.Nagyon nehezen aludtam el a kényelmes ágyam most valahogy idegennek tűnt...Korán ébredtem még az óra sem ébresztett.Gyorsan replikálok egy kávét és meg iszom.Gyorsan össze szedem magam fel vesznem a dísz egyenruhámat.A nem túl sok személyes tárgyaimat össze pakoltam.Körbe nézek a kabinomban úgy tűnt mindent elraktam kivéve Phaseremet ami még az asztalon várt gyorsan el rakom azt is.Ki lépek a kabinomból és elkezdem az utolsó bejárásomat a Horizonon.Ma van a béke ünnepe és az előléptetésem napja is.Tudtam kiadja át az Előléptetésemet azt is tudtam hova kerülök de most görcsösen állt a gyomrom.A folyosón lépdelve észre veszem a csillagbárt belépek a csillagbárba bent megannyi tiszt szorgoskodott valaki díszítette a bárt más meg az ablakokat takarította éppen.Észre veszem Lilyt ezért oda megyek hozzá és mellé lépek.A nő megfordul."Már éppen keresni akartalak csak soha nem értem rá.Tudod mindig van valami."És meg veregeti a vállamat.
- Semmi baj válaszolom tudom hogy mindig van valami.Egy kis ez egy kis az.Most meg a béke ünnepe van."Hallottam hogy ma előléptettnek épp ma.Megérdemelted.Megértem...Remek ember vagy,komolyan egy előléptettés már rád fért.Gratulálok!".Mondja és kezet fog velem."Hiányozni fogsz,remek volt veled szolgálni!"teszi még hozzá.Aztán elkezd keresni valamit a zsebében.Míg végül egy kis dobozt vesz elő."Ezt neked csináltam nézd meg!Nem bírtam tovább vissza tartani az érzelmeimet könnybe lábadt a szemem amikor Lily átadta a kis dobozt.Óvatosan kinyitom a dobozt.Egy agyag sárkány volt benne arannyal le festve."Szerencsét hoz legalább is ezt mondják."Bezárom a dobozt és a zsebembe rakom.Hosszassan átölelem Lilyt.- Elnézést tombolnak most bennem az érzelmek.
- Őszintén szólva örülök az előléptettés nek de annak nem hogy el kell mennem innen.Én nem úgy tekintettem erre a bázisra mint szolgálatihelyre hanem mint otthonomra lényegében ti vagytok a családom.
- Egy Phasert elviszek ha lehet emlékbe.Bele nyúlok a másik zsebembe amiben az ajándékok voltak.
- Tessék ezt neked csináltam ez egy vulkáni barátság karkötö.Az van bele írva hogy:A barátod voltam és mindig az leszek.Vulkáni és emberi nyelven van bele írva mondom és át nyújtom az ajadedekot.
- ha lehet próbáljatok megmenteni egy pár sütit Iannek tudom hogy nagyon szereti őket.Ha találkozol vele ezt kérlek add át neki és oda adom Ian barátság karkötöjét.
- gyere nézzük együtt egy kicsit az űrt.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2015-01-19, 14.12.07 | Üzenet # 72
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Lily és Jerry egy darabig az űrt, s a ki-be dokkoló hajókat nézték, mikor az üveg visszapillantásából észre vették Larsen kapitányt, és pár admirálist valamint még néhány besiető tisztet. A halk zene véget ért s Larsen kapitány kért kis figyelmet mindenkitől. A férfi évi összesítő beszédet tartott röviden, majd átadta az előléptetést Jerry-nek, aki kellően megtapsoltak. 

( Larsen- Jerry- Lily- Ian- Szingularitás )




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Csütörtök, 2015-02-26, 16.09.22 | Üzenet # 73
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kissé feszengve léptem be a csillagbárba. Nem gondoltam volna hogy ez az év is ilyen hamar el fog szállni.. azok után amit tettünk és még tenni fogunk.
~ Nyugi, csak nyugalom csak nyugalom és nem lesz semmi baj.~ Gondoltam. Azért elég sok mindent ki kellett volna emelnem de én csak pár dolgot akartam mert nem akartam percekig koptatni a szám meg felemlegetni a háborút egy olyan ünnepen amin a békét ünnepeljük. Kissé furcsa lett volna..
Odabenn minden elég szépen fel volt díszitve és mindenki csak rám várt hogy végre kinyissam a számat, és átadjam a jól megérdemelt előléptetéseket is...
Olyan volt mintha valami lefele nyomná a mellkasomat... sokan is voltak meg minden..
Vettem egy üdítőt az egyik pultról s azzal a kezemben mentem fel a kis pódiumra hogy végre elkezdhessem.

- Khm.. hallanak engem? Nah mindegy. Üdv mindenkinek! - Mosolyogtam az emberekre de egyikre sem néztem rá, csak úgy magam elé hogy kevésbé izguljak.- Mint tudják, már új évet írunk. Ennek örömére, meg a Béke ünnep miatt szeretnék egy kis összefoglalást tartani az elmúltakról. - Megvártam a zúgolódás végét, meg a nagy érzelmi hullámokat, majd belekortyoltam a kólámba és vissza tettem azt az asztalra. Biztos voltam benne hogy nagyon kiülnek az arcomra a szorongás jelei de nem próbáltam meg leplezni. Szerettem az emberek előtt megszólalni de nem ilyen szűk helyen, és ilyen formában.
- Szóval... nem szeretnék a háborúról beszélni, mert ma a békét és a várható közelgő békét ünnepeljük. Nem szeretném felemlegetni a megvívott csatákat mert mind tudjuk hogy valahol legbelül mind hősök vagyunk. De van pár esemény amit igencsak muszáj felemlegetnem, és meg is fogok tenni. A bázisunkat fel kellett újítani a súlyos károk miatt. Ezt nem rejtem véka alá, ez tény. Örülök neki hogy ilyen hamar készen lettünk, és büszke vagyok mindannyiukra mert önzetlen, és okos segítségnyujtóként viselkedtek. És köszönöm hogy helyrehozták még a helyrehozhatatlant is...- Tettem egy kis szünetet, de csak lélegzetvétel erejéig majd folytattam.- Amióta Throvson kapitányt előléptették azóta átérzem hogy mennyi munkája lehetett. Az utóbbi egy évben is sok barátság fűződött és merem azt állítani hogy mi mind már szinte egy család, egy nagyobb egész része vagyunk és összetartozunk... de minden megváltozik. Nem csak háború szele hozza ezt a változást felénk, hanem az idő múlása is... Remélem jövő évben már nem a háború kárairól hanem a végéről beszélhetünk. Hiszek a békében. A főtiszti kar talán tudja hogy mekkora béke párti vagyok. Talán az egyik legnagyobb a csillagflotta kapitányai közül. Ezért is rendeztem meg ezt az ünnepet. Remélem hogy ezen veszteségek, elősegítik majd a kiegyezést és a várva várt békét.- Tettem megint egy kis szünetet, reménykedve abban hogy nem vagyok túl unalmas.- Vannak olyan tisztek akik viszont kitűntetést vagy előléptetést érdemelnek munkásságukért amit a békéért tettek eddig. Az egyik ilyen Jerry G Thomas hadnagy. Akit a mai napon elő szeretnék léptetni parancsnokhelyettessé.- Az ablak mellett álló férfira néztem, és megvártam hogy kijöjjön. Mikor odalépett elém a szemeibe néztem, és a ruhája nyaki részére tűztem a jól kiérdemelt rangot.
- Gratulálok parancsnokhelyettes. Viselje büszkén! - Mondtam neki a kezemet nyújtva feléje.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD


Az üzenetet módosította MattLarsen - Csütörtök, 2015-02-26, 16.13.50
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Szerda, 2015-04-08, 22.34.03 | Üzenet # 74
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
- Nagyon fogsz hiányozni nem csak úgy mint tiszttárs mondom Lilynek miközben a csillagokat és a jövő menő csillaghajókat néztük.Az űr látványa mindig megnyugtatott...- tudom hogy az otthonom jó kezekben hagyom akarom mondani a Horizon 6-ot.Mondom még hangosan.Vissza gondolok az elmúlt egy évre...Eljött az idő mert meglátjuk Mattet a tükröződésben.Gyorsan megfordulunk Lilyvel és vígyázba állunk.Matt elmond egy rövid összefoglalót az elmúlt egy évről...hallgatom őt miután befejezte Matt az összefoglalót engem szólított.Oda lépek matt elé aki átadja az előléptettésemet.Miközben Matt az új rangjelzésemet tűzi rám megint nem tudtam tartani tovább magam az érzelmi viharaimnak és folyni kezdtek a könnyeim a szemeimből.Miután Matt végzett gratulált nekem és kezet nyújtott,Mielőtt kezet Fogtam volna vele bele nyúlok a zsebembe és előveszem a barátság karkötött.
- Barátom ez a tiéd a barátságunk emlékére mondom és átadom a karkötőtt.Matt miután át vette az ajándékomat annyit mondtam hivatalosan hogy - köszönöm uram és meg rázom a barátom kezét.
- Egy kis figyelmet! szólalok meg.Miközben minden tekintett rám szegeződik és csend lesz addig én kitörlöm a könnyeimet a szemeimből és elkezdem a Búcsú beszédemet.
 - Matt Larsen kapitánynak igaza van gyorsan eltelt ez az egy év.Történtek velünk jó dolgok is rossz dolgok is a bázis felújításában én is részt vettem.Én erre a bázisra nem úgy tekintettem mint egy szolgálati helyre hanem mint otthonomra.Emlékszem amikor ide kerültem zászlós voltam maga Nubet Throvson kapitány léptetett elő hadnagyá most Matt Larsen kapitány léptetett elő parancsnokhelyettesé.Ami azt jelenti hogy el kell mennek mert elszólít a kötelesség.Most szeretnék tőletek elbúcsúzni barátaim nehány szóban.-Yemegez 
Örülök hogy találkoztunk és hogy barátok vagyunk örömmel segítettem és segiteni fogok a Bajoron remélmem még találkozunk minden jót barátom!
- Ian
Örülök hogy megismerhettelek és hogy a barátod lehetek.A süti szeretettednél csak a szíved nagyobb légy rá büszke barátom.
- Lily
Nekem olyan érzésem volt néha  mindig is ismertük volna egymást sőt kiegészítettük egymást.Öröm volt veled a szolgálat minden perce számomra és soha nem éreztem azt hogy a felettesem lennél Örülök hogy barátok vagyunk.
- Matt
Te talán tudod hogy most én mit érzek...A barátságunk a kettős agyegesíttés után mélyült el ezt amig élek soha nem fogom elfelejteni amig éle.Te egy remek vezető vagy örülök hogy veled szolgálhattam.Ha a bázisnak a segítségemre lenne csak hívjatok és jövök és segítek.
- akik itt szolgálnak őkre úgy tekintettem mint a családomra most búcsúzom tőletek.
Köszönöm a figyelmet!
- Lily Matt 
Még egyszer utoljára bejárom az egész bázist szeretném ha elkísérnétek mondom a barátaimnak.Körülnézek utoljára a Csillagbárban és sóhajtok egyet.Hát ez a nap is eljött...


 (HU)
 
LilyXiiyon
Dátum: Szombat, 2015-04-25, 15.39.17 | Üzenet # 75
-Horizon 6-Biztonsági főnöke
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 388
Kitüntetések: 13
Hírnév: 20
Helyzet: Nincs szolgálatban
Biccentettem.
- Jah, tudod ez az űr, egyszerűen gyönyörű. Kiskoromban mindig a csillagokat figyeltem, reménykedve abban hogy megnézhetem a Földünket felülről. és hát, most távol vagyok otthonról de nem egyedül... a felhők felett egy másik bolygó felett de az otthonomban a barátaimmal. És tudod mit? Ennél jobb dolgot el se tudok képzelni.- Mondtam neki óvatosan meglökve egy mosollyal. És ekkor megpillantottuk az ablak tükröződésében Larsen kapitányt. Jerryre pillantottam, vettem egy mély lélegzetet és kihúztam magamat. 
- Csak ügyesen Thomas, ez a te napod.- Mondtam neki még utoljára biztatóan, aztán csak hallgattam és figyeltem. Larsen gyors összefoglalást tartott, úgy tűnt nekem hogy ő is ugyan azt érezheti mint mi, talán mert tudta hogy ez egy különleges nap, talán mert még soha nem léptett elő senkit. 
Aztán egyszerűen csak megtörtént, és Thomas, parancsnokhelyettes lett. Visszaemlékeztem a napra amikor én lettem ugyanezen rangba  előléptetve, hét évvel ezelőtt..." Hát igen, innen már nehezebb felfele. " - Gondoltam magamba, nem mintha valaha is szerettem volna magasabb rangot. 
Tapsolni kezdtem mihelyst Jerry megkapta a nyakára a csillagokat, aztán megint csendbe maradtunk és figyeltünk szinte egyszerre. Jerry beszédet mondott....
" Jó csapat voltunk Thomas, valóban. " - Gondoltam magamban.


" http://stargatelegend.my1.ru/forum/ "

 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Vasárnap, 2016-07-31, 21.16.40 | Üzenet # 76
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Miután aznap a Béke ünnepe lezáródott mindenkinek kimoccant a sorsa egy kicsit: Valakinek jó valakinek rosszabb irányba.
A háború végnapjai felé közeledett talán, de azokban a sötét időkben ezt nem lehetett még tudni sem a háború kimenetelét: a galaxis sorsa múlhatott azokban az időkben melynek súlya ennek a maroknyi tisztnek a vállán nyugodott.
És a béke távoli gondolat volt csupán mely a következő napon ha lehet még távolabb került tőlük..

- A " Béke ünnep"  c. küldetés lezárva. -

Hozzáadva (2016-07-31, 21.16.40)
---------------------------------------------
" Az idő fogságában "
 


Csillagidő: 287558.33; Föld

Maximilian Haynes kapitány már jó ideje készült erre.
Igaz tudta, hogy most sok minden elromolhat.... ha nem teszi meg amit az admirális kér tőle akkor talán mindennek vége lehet.
Ha viszont megteszi, lehet meghal. Flores-re gondolt, és a kisfiára akik a másik szobában aludtak. Ahogyan rájuk nézett csak a békét, és a boldogságot látta.. de ahogy kinézett az ablakon a beszűrődő napfényen keresztül az Akadémiára, tudta mit kell tennie.
Megigazította a rangjelzését s nagy léptekkel, de csendesen kifele igyekezett: elszánt volt.
Tudta mire vállalkoztak. Ő azonban tudta hogy nem épp azt fogja tenni amit elvárnak tőle...

*

Csillagidő: 480558.33; Uss Beloiannisz

A Csillagflotta kapitányai közül párat Hutchinson admirális hívott össze egy sürgős ügy miatt.
Az egyik idő ügynökük elveszett egy olyan időszakban amikor a Csillagflotta kritikális időszakát élte, 2325-ben.
Az admirális szerint ha nem hozza valaki vissza Haynes kapitányt és főtisztjeit, akár az egész idősík tönkremehet a kapitány elnagyolt, személyes döntései miatt.
A Beloiannisz feladatául kapta hogy állítsa meg Haynes kapitányt, akadályozza meg őt a starttól, ezért a Horizon bázisra indultak 2803-ba hogy elfoghassák a kapitányt.
Így Relson egy tisztjével, Rone-al indult vissza a bázisra.
Habár a keresett hajó ott volt rejtőzködve a közeli aszteroida csoportosulásban, Haynes a csillagbárban tartózkodott a bázison belül.
Első nekifutásnak megpróbáltak oda menni a bárba tehát hogy lefegyverezzék a férfit, de az észrevette őket s a legelső tisztet, Jerry Thomast ejtette túszul.
- Egész biztos hogy engem akarnak elfogni?! - kiabálta oda Relsonnak. - Tudom hogy ez így van! De én ezt nem fogom engedni! Túl sokat láttam már a flotta pitiáner trükkjei közül! Azt hiszi nem láttam hogy az admiralitás mennyi mindent kockára tett a Temporális hideg háború elkerüléséért?! Hogy képes volt életeket is feláldozni?! Milliók haltak meg Relson! Ennek vége! Nem lehetünk örökké Istenek! Nem dönthetünk az idő felett, életek felett! Mert... visszamehetnénk, mindent megváltoztathatnánk! De valamit úgy sem engednek.. nem igaz?! Magának már nincs ebből elege Relson.... maga... minden fajok legjobbika! Hát nem érti maga sem?! Meg kell változtatnunk a szabályokat! Nem élhetünk örökké rabságban! A Csillagflotta pedig fogságban tart. Fogságban tartja magát, engem, mindenkit! Előre mentem.. láttam magát meghalni.. sőt magát is Ave.... megmenthettem volna magát! De tudja mit, főgépészkém.. nem tettem! Mert az admiralitás nem engedte! De ezúttal túl messzire mentek! Mert.. most én fogom megmutatni milyen az ha én hozom a szabályokat!.. Ne közelítsenek! Vagy Thomasnak vége!  - Folytatta idegesen. Úgy tűnt Haynes már talán egyszer átélte ezt... Rone ezt fel is hozta mikor átvizsgálta a trikorderével a kapitányt.
Közben a Horizon kapitánya is befutott egy biztonsági csapattal, phasert szegezve Haynesre. Sajnos meghallotta a temporális hideg háború szót, csakúgy mint Jerry is.
Matt rögtön aggódni kezdett barátja miatt, de agya folyamatosan pörgött: azon is járt hogy Rone és Relson idő-ügynökök lehetnek...
Közben a bárban tartózkodók között ott volt még Preem Mulo és Ashley Smith is.
Egyelőre tétlenek voltak, bár a temporális hideg háborúra aznnal felkapták a fejüket.
Ashley hol Relsonra hol Jerryre pillantott. Nála is volt fegyver s azt Haynes felé fogta.... mind tudták hogy Haynes bármikor elsütheti azt a fegyvert... A helyzet elég feszültté vált.

( Relson- Rone - Matt - Jerry - Smith - Preem - Jesse -  Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Vasárnap, 2016-08-07, 11.24.49 | Üzenet # 77
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
*Az a év volt ami leginkább a Csillagflotta legkritikálisabb éve volt...Querreriai háború aztán  Ultimate időháború...nem is beszélve a bépült egységeiről egy új idegenfajnak..nehéz volt úgy elmagyarázni egy olyan embernek azt hogy miért harcoljon ha az már remény vesztett volt..az admirális pedig erre kért engem és a csapatomat...amint viszont beléptünk a bárba rögtön közöltem az embereimmel hogy nem ölünk embert még ha muszáj is lenne..szerencsére volt tervem és köszönhetően a gépészem és az én jó kapcsolatának napokig ugyan de sikerült egy olyan altató pisztolyt összeszerelni ami időutazó ügynököket is képes el altatni még akkor is amikor a timevortexbe keverednek...amint beléptünk megpróbáltam beszélni előbb vele*

-én is sok embert vesztettem el...tudja maga is jól hogy a mi szakmánkkal jár ez de először arra kérem hogy engedje el a tisztet aki tart most....elhiszi hogy nem lesz jobb ha megöli csak rosszabb...nem akarok senkit mrgölni főleg nem egy ilyen jó ügynököt mint magát...gondoljon a családjára ők mit tennének?azt amit én mondok...szerintem..igaz nem ismertem őket de nem akarhatja rá erőltetni a világra a saját maga elképzeléseit..emlékszik?ezt tanultuk..ezért vàlasztottak ki minket ügynökként hogy megvédjük az időnket ne pedig porig romboljuk..ha most el engedi és segít..jobbá tehetjük a világunkat..

*persze ekkor Rone sejtette Relson ezredes jelzéseit hogy bármikor altatóval tüzelhet rájuk ha nem nyugszanak le ezért volt Rone nál a fegyver mivel így nem volt feltűnő és nem érezte veszélyeztetten sem magát a másik idő ügynök sem*


 (HU)
 
Rone
Dátum: Hétfő, 2016-08-08, 18.50.49 | Üzenet # 78
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Pár tanulságot levontam a nagy összejövetelbőúl amit az admirális dugott az orrunk alá:az első számú az hogy időügynökként és gépészként szolgálni egy ilyen hajón mint a Beloiannisz, gyakran bonyolult és cseppet sem kellemes. 
A második dolog pedig az volt hogy néha már én sem értettem hogy mi történik. Az illető akit üldöztünk, Haynes kapitány nem igazán volt százas. 
Nem értettem az indokait, de az átfogó jelentést gyors iramban elolvastam róla. Aztán csak annyit szűrtem le hogy az emberünk mentálisan zakkant volt. 
Ha valakinek ki van a kereke, bizony nem akar visszaélni az olyan potenciális lehetőséggel min az időutazás. 
Sokszor, túl sokszor is átrágtam magam már az idő-szabályokon és protokollokon. Ha ő nem tette meg, nem tudom mi a jó fenét keresett a kapitányi székében. 
A lehetőségek fényében pedig átgondoltunk egy tervet a kapitánnyal: 2803 egy kritikális időszak a Csillagflotta történelmében. 
Túl sokminden történik benne, és az ipse mielőtt visszament volna a 2300-as években betért egy jót inni 2803-ba. Usgyi ! Utána mentünk. 
Ez volt a legjobb pillanat arra hogy lecsaphassunk. 

Próbáltuk ügyesen, de sajnos már távolról feltüntünk neki, nem tudom hogy hogyan. El tudtam volna gondolkodni de nem volt idő. Rohanásba kezdett a fickó a bár felé aztán ott meg szépen túszul ejtette Jerry Thomast. Relson kapitány mellé futottam és Haynesre tartottam a pisztolyomat. Miután a kapitány elmondta a véleményét én vettem át a szót, de nem épp kedvesen: 
- A francba már Haynes emberek vagyunk nem civilizálatlan barmok! Addig tegye le míg Relson szépen mondja, ne kelljen már könyörögni, nem vagyunk öt évesek, ember! - Nem olyannak tűnt mint aki le akar állni, úgyhogy Relsonra pillantottam, és vissza a fickóra, és lőttem. 
Nem nagyon érdekelt hogy lehet megadta volna magát, nem hatott meg.


 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Vasárnap, 2016-08-21, 18.36.27 | Üzenet # 79
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Újabb szép nap virradt a csillagbázisra.
Tudván hogy semmi dolgom nem lesz aznap, pár befejezetlen jelentéssel a kezemben indultam el előre. Megannyi dolgom, s még több teendőm volt, s összegezve teljesen jól éreztem magam.
A bázis szinte makulátlan volt, majdnem minden részletben tökéletesen kiheverte a háború pusztítását.
Egy Kardassziai naplementét kértem, két mézes kockával mert így az igazi. Soha nem tudtam akkora sütis lenni mint mondjuk Ian, azonban ilyen tökéletes napokon megérdemeltnek éreztem a dolgot. 
Leültem a kedvenc kerek alakú ablakom mellé, majd még vártam egy kicsit. 
Kellemes mézes illat lengte körbe az asztalomat, ahogyan könyökölve kinéztem az űrbe. A fekete színpallettába néha- néha belelógott pár fehér űrkomp, vagy nagyobb űrhajó képe, a távolban megcsillanó csillagokkal. Távoli pontokként lengtek a szemem előtt, mint elérhetetlen fények, ugyanakkor gyönyörűek voltak és nyugodtsággal töltöttek el. 
Valamiért úgy éreztem hogy ezt a napot már senki nem ronthatja el: tévedtem. 
A villámmal vettem egy falatnyit a süteményemből, majd enni kezdtem. Közben még akkor is az űrt kémleltem, amikor az üveg visszatükröződéséből egy érdekes alakot pillantottam meg. Aztán még kettőt. 
Pillanatokkal később már a sok érdekes alakból három volt. Láttam hogy többen nyugtalanul néztek össze az emberek közül, és erre már én is odafordultam mert nagyon érdekelt hogy mi fog ebből kerekedni. 
Azt hittem hogy az a három Csillagflotta tiszt verekedni akar valami idő-hiányosság vagy beosztás miatt, de felőlem fagylalton is veszekedhetek vol egyszerűen kezdtek az agyamra menni. A közhangulat érzelem ingadozása rögtön megugrott és már én is felálltam hogy lecsekkoljam a krapekokat meg a csajt. 
A kövi pillanatban asztán az alak hirtelen túszul ejtette Jerryt, aminek hatására már tényleg ideges lettem. (meg leesett hogy nem lehet kispályás berúgott verekedés ez az egész ) 
- Larsen a biztonságiaknak! Azonnal induljanak a Csillagbárba! - Hadartam el a kommunikátoromba. 
Nagy gebasz volt, és egy kézi pisztolyt az ipsére tartva már moccanni sem mertem. 
- Hé! Tegye le a fegyvert és engedje el a tisztemet. - Léptem egy fokkal közelebb hozzájuk, hajam a szemembe lógott félig.
És mivel nem nagyon hallottam miről beszéltek, ezért értetlenül néztem rájuk.



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Kedd, 2016-08-30, 19.35.06 | Üzenet # 80
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
A Royalonak épp nem volt semmi dolga és épp az otthonomom a Horizon 6-on dokkolt.Nubet kimenőt adott ki nekem a következő küldetésig amit elfogadtam.A dokkoló gyűrű ajtaja előtt megállok még mielőtt az ajtó kinyílt volna megütögettem a bázis falát.- újra itthon mondom ki hangosan.És nyugodt léptekkel elindulok a csillag bár felé.Mindig öröm volt ha a barátaimmal találkozhatok.Jó lesz újra látni Mattet és Lilyt.Belépek a csillagbárba itt a meg szokott nyugalom fogadott.A bárpulthoz sétálok hogy rendeljek magamnak egy sört mert már rám fért...De mielőtt ez megtörténhetett volna valami idióta kapitányi rangban elkezd logikátlanságokat beszélni mire feleszmélek fegyverrel túszul ejtett.
- Nagyon rossz tisztet választott túsznak mondom hangosan,és nem törődve a fenyegetőzésével megfordulok.Ekkor veszem észre az idegen tiszteket akik az előbb még nem voltak itt...Egy kis idő múlva kiderült hogy az idióta neve Haynes kapitány.Úgy tűnt a kapitány megőrült.Az idegen tisztek hiába próbáltak hatni Haynsre nem sikerült nekik sőt az egyik tiszt ránk is lőtt engem nem talált el de a túsz ejtőmet eltalálta e a lövés?azt nem láttam.
- Én felkészültem a halálra és maga? Kérdezem Haynest.Ekkor érkezik hozzánk oda Matt.Meg lepődött amikor meg látott engem,szerencsére a biztonságiak is voltak vele.Megpróbáltak ők is hatni a kapitányra de hiába..Nem ért semmit az egész semm és csak azt érték el hogy be kattant teljesen és azt mondta megöl engem.Döntöttem cselekedni fogok de ezt csak Matt fogja tudni...- Matt szólok a barátomhoz,Majd a mutató ujjammal a fejemre mutatok.Reméltem értette a barátom az apró célzást a gondolatolvasásra.
- Barátom amire most készülök az az életembe kerülhet...A taktikám a következő gyorsan megfordulok és elkapom a kapitány kezét és felfelé tartom ha tudjátok kábitsátok el ha nem sikerül én fogom.Figyeld a testemet ha meg feszül akkor akcióba lendülők...Vártam egy kicsit hátha lankad Haynes figyelme.


 (HU)
 
AshleySmith
Dátum: Szombat, 2016-09-10, 20.34.37 | Üzenet # 81
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 22
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Személyes napló; Csillagidő 480692.84
A megannyi szabad napom egyikeit kivéve, a Horizon csillagbázisra indultam egy napos pihenésre. hogy másnap befejezzem a meditációs szertartásomat  Vulkánon.  A Pon'farr egy olyan rítus mely egyszerre meríti ki ilyenkor a Vulkániakat és ébreszt fel .. bizarr érzéseket.
Meditáció nélkül, nagy valószínűséggel szokatlanul viselkednék.
Remélhetőleg a távollétemben semmi különleges eset nem fog történni a hajómon.
- Bejegyzés vége -

Ahogyan Ashley megérkezett a bázisra megigazította a táskáját a vállán.
Hosszú egy hét állt előtte, a maga kiismerhetetlenségében- vagy jó lesz, vagy kibírhatatlanul rossz. Ezt nem tudhatta.
Amióta béke v olt viszont, úgy hirlett hogy a Horizonon a legjobb tartózkodni ha időszakos pihenésre vágyik valaki, és az Enterprise nem különben a környéken tartózkodott.
Kihagyni a lehetőséget arra hogy a kapitány ott pihenjen meg egy napra logikátlanság lett volna.
Ashley vett egy mély lélegzetet s nagy léptekkel haladt a kabinja felé. A vendégszálláson mint mindig, most is ugyan azt vette ki, az ötös szinten a kettes kabint.
Az a kabin valahogy megnyugtatta, mert nagy volt az ablaka s kilátott onnan a nyílt űrre és az alattuk elterülő bolygóra is.
Már csak a gondolatra hogy egy napig meditálhat, aztán kis utazás után viszont láthatja a Vulkánt,  boldog volt. Tovább ment, végig az emberek és idegen lények közt. Némelyik feszült volt, volt olyan amelyik ideges is.. Ash is feszült volt, sőt melege is volt kissé, hiába viselte a Flotta egyenruhák egyik lengébbik verzióját.
Volt egy olyan érzése hogy ez az állapota miatt volt, de nem akart erre gondolni- az élet nem áll meg. Ő inkább erre gondolt.
Ahogyan folytatta az útját a hosszú-hosszú folyosón a Csillagbár következett s valahogy olyan érzése támadt hogy le kell oda kanyarodnia, s meginni egy pohár vizet.. aztán utána már nem is akart mást... nagy önbizalmat kellett gyakorolnia hogy az emberek és Klingonok keveredett szagától ne hényja el magát azonnal.
Ő sokkal érzékenyebb volt a szagokra mint egy Vulkáni férfi- vagy ezerszer.

Aztán belépett s leült.
Mézes sütemény illatát is érezte többek között, így annak irányába nézve Larsen kapitány vonásait vélte felfedezni.
Az nem vette észre őt, de ezt nem is gondolta problémának. Most amúgy sem volt kedve beszélgetni... aztán már távolról meghallotta.. emberek közeledtek, futva, egy másik ember után.
Ez valahogy jobban felketette a nő érdeklődését, hiszen most minden érzéke vagy hatszor érzékenyebb volt, s zavarta őt a hangos trappolás meg a fenyegetőző hangnem is.
Ashley így felpattant, s odalépett közelebb. Majdnem egyszerre tették m eg Mattel bár a nő gyorsabb volt.
Azonnal felismerte Jerry G. Thomast, bár a másik két flotta tisztet nem. Valamilyen temporális hideg háborút emlegettek, Ash pedig felhúzta a jobb szemöldökét.
- Kapitány! - Szólalt meg rá nem jellemzően hangosabban. - Mondja, mennyi értelme lenne ha megölné azt a tisztet?! A viselkedése logikátlan, felelőtlen s nem példa értékű! Azonnal engedje el Mr Thomast! - Folytatta.
Dühös volt és felháborodott s most kívételesen ez látszódott is, amúgy mindig rezignált arcán. Ám szerencsére neki, már nem is kellett mit csinálni, mert a többi tiszt hamar cselekedett..



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "


Az üzenetet módosította AshleySmith - Szombat, 2016-09-10, 21.01.45
 (HU)
 
PreemMulo
Dátum: Szombat, 2016-09-10, 21.36.38 | Üzenet # 82
Enterprise-F-Alhadnagy/Főorvos
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 19
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Aznap mikor a csillagbárban tevékenykedtem mindenki kedves volt hozzám. Tudták, hogy hologram vagyok ám mégis emberi bánásmódban részesültem hosszú ideje először, mióta aktiváltak. A holosugárzómat a ruhám belsejébe rejtettem, hogy ne tűnjek ki a tömegből. Az egész bázis pezsgett az élettől.  
Aztán jött a pillanat mikor csend lett és mindenki egy emberre nézett. Tudtam, hogy baj lesz ezért közelebb mentem. Időutazásról volt szó. 
Bár minden fontos szabályt a programomba tápláltak ami ezzel kapcsolatos, nem szerettem volna ennek ellenére belekeveredni, azonban úgy láttam jónak, hogy közbeszólok.
- Elég legyen most azonnal! Az elmúlt időszakban volt elég áldozat nem kell még több!- Mondtam nekik, de nem vettek rólam tudomást. ekkor léptek közbe a tisztek


 (HU)
 
JesseGeson
Dátum: Szombat, 2016-09-10, 22.01.13 | Üzenet # 83
ASF Fenrir-Parancsnok/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Egy amolyan gépészeti konferenciára voltam hivatott a Horizon csillagbázisra. 
Mivel még soha nem jártam ott ezért legelső utam az arborétum volt, meg a gépház. Érdekes helynek ígérkezett a bázis. Minden szinten másmilyen fajokra lelt az ember, és talán egyikük sem volt ellenséges. Hozzáteszem, volt köztük agresszív vagy olyan aki sokat ivott, de az ilyeneket könnyedén ki lehetett kerülni. 
Aztán jött a csillagbár. Apám jutott eszembe, aki egész biztos hogy azt hitte volna hogy megint visszasüppedtem az alkoholizmus mély gödrébe.
" Egy kis szintohol csak nem árthat meg, az ég szerelmére. " - Sóhajtoztam a gondolatra hogy megint én lehetek az esetleges fekete bárány.
Inkább elhessegettem az egészet, és nem tagadtam meg magam. Csakazért is egy jó whiskeyért mentem. Leültem a bárpulthoz, és elfeledve a szintetikus alkohol gondolatát legurítottam a whiskeyt.
" Hümm.... ez az! A jó öreg wshikey." - Biccentettem a Bólián pultosnak.
- Jó fajta... - Lecsaptam a zöld pultra a megüresedett poharat, de megint apám jutott eszembe és a kiselőadásai a drogos-alkesz fiáról... az egész admirálisok klubbja rajtam röhögött. 
- Basszus.. - Sóhajtoztam. Felcsendült a kérdés hogy kérek-e még egyet de ingattam a fejem.
- Nem kösz.. ez az egy is sok volt... ekkor valami barbár osztag került elő és mindenki telibe nézte az értetlenkedő embert.
- Hé hé hangos kapitány úr... valaki aludni szeretne.. ennek amúgy mi baja van? - Fordultam hátra a Boliántra aki nem tudott semmit. Én se nagyon, szóval felálltam hogy jobban lássak.


 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Kedd, 2016-09-13, 19.48.11 | Üzenet # 84
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Rone telibe találta Haynest- s bár csak a lábát találta el a kapitánynak, Jerry máris ki tudott szabadulni gond nélkül.
Azonban ugyanebben a pillanatban Matt is meghallotta Jerry gondolatait, így mikor megmoccant a férfi s lehetősége támadt a tüzelésre, azonnal meg is tette. Haynes ezt már nem bírta s elvesztette az eszméletét, megbotlott s elesett a földre... Relson még látta hogy kiesett valami a zsebéből s azonnal meg is nézte mi az: egy időzítő volt, éppen olyan időzítő mint amit csillagidő 480035.21 -kor látott, s mint ami ripityára robbantotta a nagykövetséget a Földön, kitörölve ezzel vagy öt embert az idő kontínuumból. Ezt onnan tudta hogy ugyan úgy nézett ki, ezüst felülete volt, kocka alakja, és háromszög alakú gomb berendezéssel rendelkezett. Ezt az eszközt sehol máshol nem lehetett látni a galaxisban, és Relson is csak egyetlen egy küldetésen szembesült vele. Az eszközt pedig a jövőben gyártották.
Mivel idő már nem volt hogy leállítsa ezért Jesse próbálta meg deaktiválni, miközben Matt és Jerry ugyanabban a pillanatban nekiláttak a teljes bázis kiürítésének.
Relson tudta hogy csak pillanataik lehetnek hátra, s Smith hirtelen felindulásból megpróbált mindenkit kiterelni, és logikusnak találta kisugározni a detonátort: de késő volt.
Jesse nem tudta leállítani a berendezést s elnyelt mindnekit a hirtelen érkező vakító fény.

( Rone- Relson- Jesse- Matt- Jerry - Preem - Smith -Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Rone
Dátum: Csütörtök, 2016-09-15, 18.43.19 | Üzenet # 85
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Még jó hogy Cliffordnál már volt alkalmam eleget gyakorolni a pontos célzást gépész létemre, szóval pontosan el tudtam találni a fickót aki fenyegette a hadnagyot. Reméltem hogy el is ájult, ha lehet jó sokáig s agyamon egy olyan vándor gondolat zakatolt végig abban a percben, hogy lehet már holnap egy jól megrakott habfürdőt vehetek James-szel. 
De csak álom volt...édes, távoli álom.. mert a fickó ugyan elájult de a zsebéből kiesett egy bazinagy valami.. valamilyen eszköz. Egymásra pillantottunk Relson kapitánnyal. 
- Mondja hogy ez nem az amire gondolok. - Sóhajtottam. 
~ Nah basszus ha ez olyan eszköz mint amit a Földön találtunk anno, akkor lerágom a tíz körmöm egyszerre. " - Gondoltam magamban. Tolakodva előre mentem. 
- Bocs, bocs.. - De mire sikerült már odaérkeznünk valamelyik mr kontár nekilátott a detonátor lekapcsolásának. 
- Normális maga?! - Tört ki belőlem az ideg Gesont meglátva. - Azt akarja hogy mind meghaljunk vagy mi?! Én már a maga pelenkás korában ilyenekkel foglalkoztam, úgyhogy nagyon jó lenne ha most átengedné a terepet míg szépen mondom! - Közben Larsen meg páran terelgetni kezdték kifele az embereket kisebb nagyobb sikerrel... mit ne mondjak idegesítő volt. 
Kitöt a káoszt, meg olyan hangzavar lett hogy az a rémálmomba sem jönne elő mégegyszer. Nehezemre esett hirtelen cselekedni, mert én is eléggé bepánikoltam a visszaszámlalástól. Leguggoltam a még mindig szenvedő Jesse mellé, és közelebbről megnéztem a viszonylag kicsi eszközt. 
Jobb esetben a pasit néztem volna meg de most nem volt erre idő: mert az jól ki volt számolva. Arrébb löktem ezért:- Vigyázzon már innen! - És megpróbáltam valami gyors de ésszerű mechanizmust találni a detonátor lekapcsolására. Jesse is nagyon agyalt és nem azt mondom hogy inkompetens volt a srác de most nem volt kedvem vele vitázni. Leizzadtam a gondolatra, arra hogyha esetleg felfordulnék majd lehet hogy Clifford is ott fog várni, és nem nagyon akartam vele megint találkozni. 
Még a vulkáni is beleokoskodott a gondolataimba, amire aztán igazán ideges lettem: 
- Mégis mit gondol Smith, mennyire lenne az logikus ha kitranszoprtálnánk az űrbe egy olyan fegyvert ami mindent kitöröl maga körül és mindenkit a történelemből? Még csak azt se tudjuk mekkora a sugara és akkor aztán csiribá csiribú már lehet nem lenne bázis! - Vetettem neki oda, s egy másik áthangolással próbálkoztam de késő volt: 
hirtelen villogni kezdett a detonátor, és én reflexből kaptam magam elé a bal kezemet, mert mindenkit elnyelt a hatalmas fehér fény.


 (HU)
 
JasonRemyRelson
Dátum: Péntek, 2016-09-16, 19.21.03 | Üzenet # 86
U.S.S. Beloiannisz kapitánya/Ezredes
Csoport: Ezredes
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Rone ne!!

-Menjen onnan!*Ordította el magát mi közben ,a  szemével követte végiga z eseményeket de  cselekedni először nem akart mivel a protokollt követte *

*Ordított rá de már késő volt mert telibe találta  a parancsom ellenére is a tisztet majd amikor az a földre esett beindult a bombája pont az a bombája ami egy nagyon hasonló volt ahhoz képest amit láttunk..nem nagyon ismertük ezt a bombát mivel különleges ötvözete volt és teljesen össze zavart még egy  veterán katonát is  ,mivel ez egy  újfajta kiszerelésű idő robbanó fej lehetett..ahogy az el kezdett másodpercek alatt aktiválódni tudtam hogy nem tudunk el menni..így amennyire csak gyorsan tudtam elvetődtem védve   a legénységem gépészét  a  robbanás  elől mivel  ha takarjuk ,akkor az idő robbantás nem biztos hogy el tudja érni mert lesz ideje elmenekülni a robbanás epicentruma elől..de  ez sem sikerült mert akkor még eme tudhattuk hogy ez nem egy olyanfajta  bomba  amit vártunk..el nyelt minket  a vakító fény..*


 (HU)
 
JesseGeson
Dátum: Péntek, 2016-09-16, 20.24.53 | Üzenet # 87
ASF Fenrir-Parancsnok/elsőtiszt
Csoport: Parancsnok
Üzenetek: 18
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Helyzet: Nincs szolgálatban
Kár volt megbontanom a rituális ivászatomat.
Nagyobb volt a gond mint hittem volna.. nem tudom hogy azért mert becsíptem, vagy mert fáradt voltam de felgyorsult minden, és szinte az egyik másodpercről a másikra.
Haynes nem ment kicsibe, és a helyett hogy beszélt volna vagy elmondta volna mit hadovál fenyegetőzött aminek a konkrét és jogos következményeként lelőtte őt egy számomra ismeretlen nő.
Azt se tudtam kik lehetnek az ismeretlen tisztek, voltak köztük olyanok is akiknek nem találkoztam sehol máshol az egyenruhájukkal. De nem volt időm gondolkodni... a fenyegetőzö kapitány (Haynes ) elment egy olyan szintre hogy vélhetően altatóval lelőtték, és leesett a földre.
Valamit kiejtett a zsebéből, egy elég nagy dolgot ami lekoppant a földre. Nah ez nem tűnt bíztatónak.
Mivel előrébb álltam, legelőször én mentem oda és térdeltem az eszköz fölé. Olyan volt mint valami bomba, de nem tudtam ezt pontosan megmondani mivel történetesen soha az életben nem láttam ilyen eszközt.
Nem tudtam mivel állok szemben. Apám hajóján egyszer már lekapcsoltam egy pokolgépet, úgyhogy arra a következtetésre jutottam hogy egyszerűen csak ez sem lehet másmilyen.
Lehet hogy ez is egy bomba.. és aktív. A pittyegésből egyszerű volt rájönni..
Amint a kezembe vettem, azonban odalépett hozzám egy nő aki össze vissza hadart. Elég morcos volt. Nem volt kedvem megkérdezni tőle mi baja lehet, bár sejtettem hogy a bomba képe éppen annyira nem tetszett neki mint amennyire nekem. Én is féltem attól hogy bármikor felrobbanhat, csak még nem pánikoltam be.
Bár hullámokban tört rám az ilyesmi, és gyomorgörcsöm volt, a nő és a tömeg sikítása még koránt sem volt képes lenyugtatni.
Az idő kotyogott szó szerint, de a rossz értelemben.
- Attól még hogy maga kiabál, hölgyem, nem lesz jobb maximum csak rosszabb. - Förmedtem rá de ekkor már nem lehetett sok időnk, és valahogy éreztem hogy ennek nem lehet jó vége sehogyan sem.
Már a hátam mögé pillantottam hogy kimenekült-e mindenki, hogyha felrobbanunk esetleg legalább csak mi haljunk meg. Bár egy Áprilisi tréfának őszintén jobban örültem volna..
- Tud valami jót?- Kérdeztem az ismeretlen nőt. ekkor azonban a bomba az arcom előtt közvetlen "robbant" és nagy hirtelenségből mindent ellepett a hatalmas fehér fény. ....




Az üzenetet módosította JesseGeson - Péntek, 2016-09-16, 20.36.10
 (HU)
 
MattLarsen
Dátum: Vasárnap, 2016-09-18, 18.13.14 | Üzenet # 88
-Horizon 6-kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 292
Kitüntetések: 19
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
Jerry gondolatai elég intenzívek voltak és ami az illeti a terve sem volt rossz. Feszülten vártam már a pillanatot amikor le fogom majd tudni lőni az illetőt így a szemem sarkából a többiekre is néha ránéztem. Az egyik tiszt lábon lőtte az ellenségesen viselkedő kapitányt, csakhogy ő nem ájult el. Ez elgondolkodtatott, de ébren kellett figyelnem Jerryt, mert ő a barátom. 
~ Tarts ki ~ Gondoltam magamban. Aggódtam, így megmozdulni sem mertem. Éber tekintettel figyeltem őket aztán lőttem. Jerry kiszabadult. Leengedtem a kezem, sóhajtottam egy nagyot. 
- Ugye nem esett bántódásod? - Kérdeztem Jerryt akin talán sok év távlatából is csak a feszültséget véltem észrevenni. Bólintottam. Nem láttam felületi sérülését. 
- Emberek, biztosítsák a terepet és vigyék Haynes a.. - Megfordultam. Valami csillogó eszközt néztek ott a tisztek a földön. - Mi a fene folyik itt?! - A legelső kapitányi rangjelzést viselő férfi mellé léptem és dühösen megfogtam a vállát. 
- Magyarázza meg hogy mi van! Ha ez a valami fenyegeti a bázist és lakóit azt nekem tudnom kell mert én felelek értük! - Azért már elég nagy felelősség érzetem volt az emberek iránt úgyhogy kérdően pillantottam az ismeretlen szemeibe. Mire az válaszolt volna, fél füllel hallottam egy gondolatot hogy az egy detonátor. 
- Azt hiszem értem. - Pislogtam, és megfordultam. Szinte futva nyomtam meg a fali intercommot amit vész esetén volt szokásunk fenntartani. És nem is gondolkodtam sokat. Ha az embereim élete forgott kockán nem volt idő teketóriázni. 
- Itt a kapitány beszél! detonátort helyeztek el a bázisra ezért az pillanatokon belül berobbanhat! Elrendelem a bázis teljes kiürítését! Induljanak a lehető leggyorsabban a mentő kompokhoz.... sok szerencsét. - Egy pillanatnyi szünetet tartottam. Én magam sem akartam elképzelni hogy felrobbanhatunk. 
- Jerry! Jerry! Induljatok meg! tereld az embereket! - Kiabáltam idegesen, miközben feléje futottam, és ugyanabban a pillanatban meg is érintettem a komm jelvényemet. 
- Lily! Segítsen a civileknek a kimenekítésben! -  Megálltam s az adás végén ránéztem Jerryre, és abban a pillanatban robbant a detonátor. Lehunytam a szemem...



"That base is much more better than you think...
" I'm armed.. with a ... screwdriver! :DD
 (HU)
 
JerryGThomas
Dátum: Vasárnap, 2016-10-02, 15.50.26 | Üzenet # 89
Royal Taktikai főtisztje
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 3700
Kitüntetések: 42
Hírnév: 37
Helyzet: Nincs szolgálatban
Hosszú feszült percek múlva mintha Haynes fáradni Látszott.Én sem voltam rest,hirtelen megfeszítem a testemet megfordulok és felfelé tartom Haynes kezét,És ellépek előle.Abban a pillanatban Matt leteríti a férfit egy kábító lövéssel.Matt meg kérdezte tőlem hogy jól vagyok e?
- Köszönöm barátom jól vagyok nem sérültemem meg.Csak feszült vagyok.Kár hogy igy találkoztunk.Nem értem hogy az ilyen elmebetegeket miért nem tudják bezárva tartani?mondom érzelem mentes hangon majd egy jó nagyot belerúgok az eszméletlenül fekvő férfiba.Beszélgetésre nem volt idő mert valami kiesett a férfi zsebéből és visszafelé számolt.Nagy volt a hangzavar igy csak ordítva tudott segítséget kérni tőlem Matt hogy "tereld ki az embereket!".- Igen is! választolom a hangzavarban.Amilyen gyorsan csak tudtam össze gyűjtöttem a szolgálaton kívülieket és a civileket,És ki kísérem őket a folyosóra.- Mivel nem tudom milyen eszköz ez ezért fussanak vagy vésztranszportáljanak a komphangárba és hagyják el a bázist ez parancs,mondom gyorsan és érthetően.Válaszra sem várva vissza mentem a káoszba...A hangzavar erősebb volt mint mielőtt kimentem,úgy tűnt nagyon nagy a baj.Noha volt lehetőségem a menekülésre de nem tettem...Arra lettem figyelmes hogy Matt felém fut Lilyt hívva,de mielőtt elért volna engem Matt a csillagbárt hírtelen beborította egy vakító fehér fény...


 (HU)
 
PreemMulo
Dátum: Péntek, 2016-10-14, 07.15.38 | Üzenet # 90
Enterprise-F-Alhadnagy/Főorvos
Csoport: Alhadnagy
Üzenetek: 19
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Amikor Haynest eltalálták azonnal el akartam látni, de láttam, hogy a szerkezet ami nála volt élesítve lett. A bázison hatalmas káosz uralkodott el. Hallottam, hogy mire képes a szerkezet, így nem láttam értelmét a menekülésnek. Ekkor a kapitányt elkábították egy lövéssel. Gyorsan odamentem hozzá, hogy megvizsgáljam. Elővettem az orvosi tricorderem és egy gyors elemzést követően csak ennyit mondtam:
- Rendben lesz de valaki állítsa most már le azt a bombát! Mindenki halott lesz ha nem teszik meg!
Sajnos ekkor bekövetkezett az amitől mindenki félt. Egy vakító fényt láttam a bombából kijönni.


 (HU)
 
AshleySmith
Dátum: Szombat, 2016-10-15, 19.39.25 | Üzenet # 91
A U.S.S Enterprise-J kapitánya
Csoport: Sorhajókapitány
Üzenetek: 22
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Ash végigkövette az eseményeket melyek a szeme előtt zajlódtak le de már tenni nem tudott semmit sem sajnos. 
Egyik esemény követte a másikat, Haynes a földre vágódott és a kapitány Larsen fele fordult. Habár nehezére esett visszafojtania az indulatait, ökölbe szorította a bal kezét hogy ne ordítsa el magát szinte azonnal. 
Az események mintegy villámcsapásra felgyorsultak, és Larsen kapitány igencsak logikus módon megkezdte a bázis kiürítését. Bár Ashley-nak volt dolga mindenféle eszközzel már élete során, így bombával is, most meg se próbált a két civódó gépészhez odalépni. 
A kapitány nem akart vitatkozni egy pillanatig sem, ő bármilyen előzetes tudás nélkül is meg volt győződve arról hogy Larsen jól határozott, s legszívesebben ki transzportálta volna, jó messzire a detonátort. 
De ezt nem tudta már megtenni. Megfogta Larsen vállát és a szemeibe nézett:
- Kapitány, a legénysége a legfontosabb.- jelentette ki, majd el is indult előre hogy segíthessen Jerry G. Thomasnak a civilek és tisztek evakuálásában- látott esélyeket arra hogy megúszhatják ezt: de 1 a százhoz akkor sem volt sok a számításai szerint...
A kijárathoz állt s terelte ki a tiszteket amilyen gyorsan csak tudta, mikor ránézett a gépészek és kapitányok fele.. Larsen, Thomas fele indult amikor egy éles villanás vakította el a nőt...Ash azonnal lehunyta a szemeit.



Eredeti küldetésünk a felderítés...hogy eljussunk oda ahová még ember nem merészkedett..
" History will never forget the name.. Enterprise "
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Szombat, 2016-11-05, 19.39.12 | Üzenet # 92
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Folytatása olvasható: 

Egyéb helyszínek/ Uss Enterprise topic

Hozzáadva (2016-11-05, 19.39.12)
---------------------------------------------
"Előléptetések "

Mindenki eljött aznap akiket a flotta ki akar tűntetni. Voltak ott hősök, és olyan tisztek is akik már régóta rászolgáltak erre a pozícióra. 
A tény hogy aznap olyan sokan voltak azonban nem csak ennek volt köszönhető: a Querreriai Kerrat is eljött a megbeszélésre. Bár nem hivatalosan, és elég váratlanul érkezett mégis a Horizon legénysége kénytelen volt fogadni őket. 
Hutchinson admirális egyenként rázott kezet Adam Crossal, majd Blake Munroval és Jimmel is. Mindegyikük már az új egyenruhájában feszített, a hivatalos ceremónia a végéhez igyekezett. A flotta tisztek és az Agrosi nagykövet tehát beszélgetni kezdett, s a hangulat is elég jó volt. 
A beszélgetést Rone Ave zavarta meg, aki Adammel akart beszélni mindenképp. A férfit félrehívva csak neki szólt arról hogy a Uss Chhinatown ami idáig elhozta most szabotázs akció áldozata lett, de erről még nem akart egyenlőre hangosan tájékoztatni mindenkit. 
A Galaxy osztályú hajón a vendégszállásokat tette valaki tönkre, és úgy tűnt hogy az illető Adamet kereste. 
Ronet nagyon izgatta ez az egész, és megkérte Adamet hogy legyen óvatos, valamint tanácsot is kért tőle. 
Közben Baird Jimnek gratulált egy teljes üveg vörösbor társaságában. Úgy tűnt a férfiak kezdenek berúgni...

( Hutchinson - Blake - Baird - Jim . Rone - Adam - Szingularitás)




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Hutchinson
Dátum: Vasárnap, 2016-11-06, 20.27.59 | Üzenet # 93
Flotta Admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 62
Kitüntetések: 1
Hírnév: 2
Helyzet: Nincs szolgálatban
Az admirális b üszke v olt. 
Ilyen büszke már régóta nem volt, hisz egyszerre több tisztet tűntethetett ki. Kezet rázott Adam Crossal előbb aki nagykövet lett. 
- Gratulálok fiam! Ezúton már tudni fogom kihez mehetek majd oda segítségért. - Mosolygott Hutchinson majd tovább lépett és Blake Munroval is kezet fogott. 
- Gratulálok fiam, elismerésem! Rászolgált már az admirálisi rangra. - Majd Jim Raynold érkezett soron. Vele is kezet rázott. 
- Gratulálok kapitány! Vigyázzon magára és a hajójára. - Biccentette. 
Hogy a Kerrat is jelen volt az újdonság volt számára. Félre állt miután gyorsan letudta a hivatalos dolgokat és szembe nézett a Kerrattal. Nem voltak ellenségek soha.. de barátok sem. 
Hutchinson nem örült a Kerratnak de nem szólt semmit sem, csak bólintott üdvözlésképp.


 (HU)
 
BlakeMunro
Dátum: Hétfő, 2016-11-14, 18.11.28 | Üzenet # 94
Flotta admirális
Csoport: Star Trek In Future tag
Üzenetek: 208
Kitüntetések: 12
Hírnév: 10
Helyzet: Nincs szolgálatban
Nagy nehezen ideértünk a csillagbázisra...még időm sem volt hogy megszabaduljak a szakállamtól..de most ebben a percben nem is érdekelt..elő léptettek végre...annyian jöttek el ide amennyien nem hittem volna,meg is örültem hogy végre le tehetem a kapitányi dolgokat és bele vághatok valami újba..amikor szólitott az admirális oda léptem elé és sóhajtottam egyet és át vettem az új rangomat aztán tisztelgés után kezet ráztam vele.

-Köszönöm uram..

Aztán amikor megláttam hogy végre Jim is megkapja a neki járó rangot rá néztem lassan még a szakállamat is átcsillantotta a fény és aztán oda is tisztelegtem egy pillanatra.

-Gratulálok...Kapitány..legyen büszke magára és tartsa jó kezekbe a Recont...sok szerencsét...

Ezek után oda tévejedtem Hutchinsonhoz aki éppen a Querreriaiak egyik cinkosát nézte..

-Mi a franc..remélem nem hívta meg a kis haverjait is..nem kellene ide egy vérfürdő uram..




Tükör Univerzum:

"First goddamn week of winter"
 (HU)
 
Baird
Dátum: Hétfő, 2016-11-14, 18.15.55 | Üzenet # 95
U.S.S. Recon-Biztonsági főtiszt/Taktikai főtiszt
Csoport: Hadnagy
Üzenetek: 243
Kitüntetések: 6
Hírnév: 7
Helyzet: Nincs szolgálatban
-Na és engem ki szeret ?

Néztem körbe de senki sem válaszolt..

-Jah mit is vártam...

Ekkor pillantottam meg hogy elő léptetik Jimet is..és nem akármivé..kapitánnyá..kicsit meg ütött a szelek amik ez körül forogtak..

-Ja persze az okos seggfejt ne léptessük elő de a badasst..jellemző..

Néztem el majd aztán durcásan neki dőltem a falnak és tapsoltam mint akinek muszáj.

-De jó..mindenki megkapta a kitüntetést meg az elő léptetést....szóval..minek is lettem meghíva ?

Kérdeztem mérgesen mert még egy köszönemet sem halottam senkitől amiért többször is meg mentettem mindenki seggét a fedélzetén.

-Remélem sokat kellet puncsozni ezekért a címekért..

Mondtam sértődött arccal.


"Baird, what's the status on that APC? - [over radio] The status is that it sucks."
Katonai Rang

 (HU)
 
Jim
Dátum: Vasárnap, 2016-11-20, 15.34.06 | Üzenet # 96
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
*Néhány napja a Kapitány behivatot magához egy nyugis napon és emlitete hogy Admirálisá lesz elő léptetve és ezért át akarja adni egy megbizható személynek a hajoját erőszőr Tomra gondoltam mivel ő az első tiszt és amikor ki mondta hogy én leszek az új kapitány ledöbentem a dolgon.*-Elnézést jól halodtam én legyen a Recon új Kapítánya?*A kapítány bologatot aztán elindultunk a kijelölt Űr állomáshoz ahol mind kettenen megkapjuk az új rangunkat mikor oda értünk Hutchinson Admirális fogadot minket és egy ceremonia keretében megkaptuk az új rangunkat és egyenruháinkat amiket a ceremonia után fogunk viselni mivel éppen disz egyenruhába vagyunk.Miután megkaptuk a magunk rangját kissé lefagyva néztem magamra hogy Hadnagyból Kapítány lettem kicsit furcsa lesz ez nekem.Aztán Hutchinson Admirális jöt hozánk gratulálni az új pozicionk miat*-Köszönöm Admirális.*Mondtam neki majd Munro Admirális is jöt graturálni*-Köszönöm Kapítány öhm akarom mondani Admirális furcsa lesz ezt megszokni.*Mondtam neki és kezet fogtam mind2 admirálisal aztán észre vettem hogy baird is ott van readásul egy sarogban gubaszt és morcos amiért ő nem kapot elő léptetést mutatamrá és hajoltam oda munro Admirálishoz és sugtam neki*-Szerintem ha már morcos akkor legközelebb ő kapjon előléptetést márha jól fog viselkedni egyetért Admirális?*Nevet egy kicsit miközben bairdre mutat.*-Még egyszer köszönöm főnök hogy engem talált méltonak a Recon új Kapítányára.

 (HU)
 
Rone
Dátum: Vasárnap, 2016-11-27, 16.38.47 | Üzenet # 97
Uss Beloiannisz-Főgépész
Csoport: Parancsnokhelyettes
Üzenetek: 252
Kitüntetések: 5
Hírnév: 17
Helyzet: Nincs szolgálatban
Pár emberkét kitüntettek, s egész jó rangokat kaphattak e miatt.. . persze engem nagyon nem érdekelt a buli, meg a jó hangulat mert tudtam hogy közben valakinek az újdonsült Agrosi nagykövetre fáj a foga, és baromira idegesített a dolog. Közben nem bíztam közben senkiben sem és még a saját apámnak se szívesen mondtam volna el azt ami történt, ezért azonnal Crosst kerestem a nagy tömegbe. 
Nagy élvezettel taszibáltam arrébb a szőke hadnagyot és társait. Ha ideges voltam belefért egy pár ilyen, több vagy kevesebb az nem nagyon számított. 
- Uram, beszélnünk kell. Négyszem közt. - Megálltam Cross előtt gyilkos pillantással és várakoztam. 
Ha nem jött volna magától, én magam rángattam volna meg de szerencséje volt mert elindult.. 
- Nézze el nekem ha most nem vagyok kedves. - Folytattam. Túl fáradt voltam már különben is hogy örüljek valakinek a sikeréhez.
- Valaki vagy valakik meg akarják magát ölni. A hajó amivel jött most fedezte fel hogy a vendégkabinokat ahhol maga aludt átforgatták és fel is gyújtották némelyiket. Nem gondolja hogy vigyáznia kellene? Mondja, van ellensége vagy tud valakiről esetleg aki meg akarja önt ölni?... - Kifújtam a levegőt és egy pillanatnyi szünet után folytattam. 
- Segíteni szeretnék magának, azonban nem tudom hogy kiben bízhatnék, ezért nem szóltam egyenlőre senkinek sem, hanem amint megtudtam azonnal idejöttem magához.


 (HU)
 
Adam
Dátum: Szombat, 2016-12-03, 16.22.34 | Üzenet # 98
U.S.S. L'espoir kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 2881
Kitüntetések: 58
Hírnév: 31
Helyzet: Nincs szolgálatban
Szép volt az a nap... Egy-két napja már szabadságon voltam, mivel már régen esedékes volt némi pihenés és ezt akkor láttam a legegyszerűbbnek beiktatni. 
Az ok amiért akkorra vettem ki a jól megérdemelt pihenésem az az volt, hogy kitüntettek és előléptettek. Jól jött az, hogy kicsit kipihentebb voltam, s így nem egy nyúzott pofaként jelentem meg a helyszínen, a Horizon 6 állomáson.
Szerettem mindig is kapitány lenni, éppen ezért nem szívesen hagytam magam mögött a rangot, de valami fontosabb állt elöttem. Még nem tudtam, miként alakul majd ezután a sorsom, mi lesz a L'espoir-al, illetve, hogy pontosan mit is fogok csinálni. Viszont, tudtam, hogy erre a feladatra valahogy jelenleg még én vagyok a legmegfelelőbb, hiszen nem sokan értettek az Agros politikához és sokaknak még közük sem volt hozzájuk... Én pedig mindkét oldalt álltam valamiféle képpen...
Tehát nagykövet lettem, hivatalosan is... Valószínűleg ez több irodai munkát fog magával hozni, de ennek is meg kell egyszer történnie úgy érzem.

Nyugalmas volt minden... Csicsás volt, de mégsem az az ember idegeit felkavaró izgalom. Viszont..... Volt egy tényező ami nem volt épp elragadtató számomra... Egy Querreriai is az állomáson tartózkodott... Szerencsére nem nekem kellett vele foglalkoznom, így próbáltam nem foglalkozni vele...

A ceremónia gyorsan lezajlott és kezdett tudatosúlni bennem, hogy nem lesz semmi már ugyan olyan mint azelőtt...
Hutchinson admirális mindenkivel kezet fogott sorban, s ráadásul velem kezdve. Gratulált, s előre jósolta, hogy engem fog nyaggatni ha gondja van... Sóhajtottam egyet, majd megköszöntem neki, aki azon nyomban tovább röppent Munro felé... Én nekem nem volt sok kedvem ott maradni, így elindultam a másik irányba, de egy aprócska tiszt megszólított... Beszélgetésbe elegyedtem vele, de arra, hogy miről beszéltünk már fogalmam sincs. Szerencsére azonban egy másik tiszt jelent meg az aprócska tiszt és közöttem... Fel sem fogtam mi van, de már áhitatos várakozással várt arra, hogy odébb menjek vele...
-Én is üdvözlöm parancsnokhelyettes... Miben segítehetek? -mosolyogtam rá hülye fejjel, majd észrevettem, hogy nem bohóckodni van kedve...
Fogtam is magam és elindultam vele valami nyugisabb helyre, mielőtt maga veszi kézbe a helyzetet és hóna alá vágva visz magával mint egy pincsit...
Nézzem el ha most nem kedves... Jó megállapítás, tényleg nem kedves... Legalább az első üveg italomat hagyhatta volna, hogy megigyam... Na mindegy, nem tűnt úgy, hogy nagy jókedvből keresett meg, így inkább hallgató üzemmódba kapcsoltam és próbáltam a sok giccs meg csicsa után arra figyelni amit mond, és nem a helységben levő lógó, fénylő díszeket nézegetni, ahogy ott ficánkolnak messze...
Valami "meg akarnak ölni" dologról beszélt, meg arról, hogy a Chinatown kissé megrozzant amióta itt vagyok... 
-Ezek szerint, jobb lett volna, ha a saját hajómmal jövök... -mondtam kissé komolytalanul...
-Azt, hogy vigyáznom kéne, nem tudom, de ellenségeim vannak... Egy két idegennek tettem már be mesébe illő kalandjaim során a varázs űrszőnyegemmel és abban is biztos vagyok, hogy bármelyik szivesebben látná az én fejem a falon egy űrszarvas feje helyett, de felsorolni őket nem tudnám... -reagáltam a fura kérdésre furán, de a dolog nem vicc része az volt, hogy még igaz is volt amit mondtam... Nagykövetként meg főleg...
-Bízni? Manapság kezd elavult dolog lenni, így a saját legénységemen kívül, szinte senkiben nem bízok... Viszont, valami azt súgja, magában kéne bíznom parancsnokhelyettes... 
-Szóval... Mi a terve?


"Gyorsan felpattantam, és furcsa arckifejezéssel elkezdtem megdobálni a Tribblikkel...."

--Adam Jay Cross.... Nemeses - Admin/Founder/Leader
--My Twitter page - @ArbiterCross
--Adam J Cross - DeviantArt Page
 (HU)
 
Szingularitás
Dátum: Hétfő, 2016-12-05, 21.06.50 | Üzenet # 99
Fő Mesélő-Szituáció adó-St In Future intelligence
Csoport: Mesélő
Üzenetek: 5642
Kitüntetések: 30
Hírnév: 11
Helyzet: Nincs szolgálatban
Rone máris mondta volna, azonban abban a pillanatban lezáródtak az ajtók s a biztonságiak máris mindenkire rátartották a phasereiket. Úgy tűnt kituódott a dolog hogy merénylet volt az agrosi nagykövet ellen, s most mindenki gyanusított lett a helyiségben, még a Querreriai Kerrat is.. . természetesen ennek örömére nem várt feszültség alakult ki. 
A Klingonok kiabálni kezdtek, pár Querreriai pedig szintén fegyvert rántott ami ki tudja honnan került elő. Adam Cross elé beállt az admirális és igyekezett rendet teremteni, de Ronet és Bairdet szinte azonnal őrizetbe vették, és senkit sem akartak se ki se be engedni, míg mindenkit át nem kutattak. 
Jim igyekezett enyhíteni a helyzet súlyosságán, és javasolta a Recor szkennerjeit, mert azokkal sokkal egyszerűbben meg lehetett találni, akár egy pokolgépet is. Mint kiderült a biztonsági szavaiból azt is sejtették, hogy a fejvadász aki Adamet akarja megölni, itt lehet, abban a teremben. 
Mivel Rone hagyta el utoljára a Chinatownot ezért természetesen őt gyanusították, mert nem szólt semmit senkinek, Bairdet pedig azért mert egy ünnepségen vele volt az egyik javító ezsköze s azzal már lehetett súlyosabb sérüléseket is okozni. Pedig a férfinek csak egész egyszerűen szokása volt az ilyen eszközöket mindenhova magával cipelgetni.. 

( Jim- Rone- Adam- Baird - Szingularitás) ""

"" Megjegyzés: Blake kimarad ebből a körből




A mesélők is folyton az igazságot mondják, csak épp ők másként realisták; hát ez a csodatételük titka.

https://www.wattpad.com/user/Bati1989

... Ha jó történetet akarsz színezd ki a mondani valód mert a személyiséged nélkül semmit nem ér a fórum....
The world so cold....

Olvass, ne nézz...

== >>PROFESSIONAL FUN MAKER FROM 2008 =) <<==
 (HU)
 
Jim
Dátum: Szerda, 2016-12-21, 16.50.52 | Üzenet # 100
U.S.S. Recon kapitánya
Csoport: Kapitány
Üzenetek: 196
Kitüntetések: 2
Hírnév: 8
Helyzet: Nincs szolgálatban
A beszélgetés után arra lettem figyelmes hogy zárlatot rendeltek el az állomáson minden ajtót lezártak.-Nem tudja valaki hogy mi folyik itt?Kérdeztem aztán halodtam hogy aról kezdtek bveszélni hogy merénylet készül az új Agroszi nagy követ ellen és mindenkit át kell kutatni oda mentem az örökhöz hogy mi hamarabb átesek rajta aztán meg gyanusitotak 2 személyt is Ronetet akiről aztse tudom kicsoda és Bairdet amin ki is akadtam.-Baird merényrő jelölt csak mert magával hozta a javíto szerkezeteit ez aztán érdekes eről is most halok először*Oda megy bairdhez és mondja neki*-Akár milyen örült vagy kétlem hogy ártanál a kollégáidnak.Mondtam neki aztán oda mentem az admirálishoz.-Admiláris mivel az én hajom a most már ami az én hajom a Recon szenzoraival könyedén át tudnánk fésülni a helyet hogy ki lehet a merénylő az is lehet hogy még itt van a teremben a merénylő aki még végre sem hajtota a merényletet.Javasoltam neki a dolgot aztán vártam az eredményeket
A sokk várakozás nem hoz eredményt gondoltam magamba ezért oda mentem Rone-hez.-Mondja van valami ötlete azal kapcsolatban hogy kilehet az elkövető?Jó lene tudni bármit ami alapján neki tudnánk kezdeni a nyomozásnak mégha nem is sikerült még az elkövetönek teni bármit is nem árt ha van valami nyom amin ki indulhatunk hogy rá reljünk az elkövetöre.Szoval van valami ötlete?Bármi?Kezdtem el fagadtni Ronet hátha lesz valami amit én is tudok teni




Az üzenetet módosította Jim - Szerda, 2016-12-21, 16.51.26
 (HU)
 
Star Trek In Future-The future begins.... » - » -Horizon 6- » Csillagbár (A bázison lévő csillagbár)
Keresés: